LaLiga - souhrn 15. kola

07.12.2018, 22:53, aktualizováno 10.12.2018, 22:54
Komentáře a souhrny
Barcelona hravě zvládla derby na půdě Espanyolu a zůstává na čele tabulky. Real Madrid nejtěsnějším možným vítězstvím uspěl na půdě Huescy a zůstává v kontaktu se špicí. Atlético našlo recept na Deportivo Alavés, Valencia potvrdila roli remízového krále a doma se rozešla smírně se Sevillou. Celta Vigo si veze body z půdy Villarrealu...

Athletic Bilbao - Girona FC 1:0

10.12.2018 21:00

Góly: 90. Aritz Aduriz (pen.)

Třináctizápasová série bez vítězství skončila. Athletic zvítězil nad Gironou díky proměněné penaltě z 90. minuty a alespoň trochu zlepšil svojí špatnou situaci. Baskové se dostali na čtrnáct bodů, ovšem stále jim patří sestupové místo. Jediný pokutový kop na San Mamés proměnil á la Antonín Panenka střelec Aritz Aduriz.

Nechybělo moc a Athletic mohl mít z tohoto zápasu jen bod, přestože podle průběhu utkání mohl a měl vyhrát vyšším rozdílem. Baskové měli po celých devadesát minut více ze hry, přesněji řečeno byli o mnoho nebezpečnější, než jejich soupeř, který toho na San Mamés moc neukázal.

Girona se především bránila. V 8. minutě přežila akci Williamse, který pravačkou protáhl brankáře Iraizoze. O chvíli později pálil Aduriz a opora Katalánců musela vytasit další výborný zákrok. Girona se zmohla jen na situaci z 21. minuty, ve které vstřelila neuznaný gól. Sudí při shlédnutí videa odhalil hraní rukou v podání střelce Stuaniho, takže se dál pokračovalo za nerozhodného stavu. Tlak Athleticu v prvním poločase sílil a před koncem poločasu mohl nachytat Iraizoze Beňat, který velmi zajímavě rozehrál rohový kop, po němž se balón stáčel do branky.

Hosté po změně stran vyrovnali hru, ale nebezpečnější byli pořád domácí. Na druhou stranu druhý poločas toho zas tolik zajímavého nepřinesl. Až čtvrthodinu před koncem v největší příležitosti neuspěl Aduriz, který si naskočil na padající centr a hlavou orazítkoval vzdálenější tyč Iraizozovy branky.

Zdálo se, že Girona náporu Basků odolá a odveze si bod, když v 90. minutě přišel moment, který celé utkání rozhodl. Střídající Iker Muniain byl v šestnáctce faulován a sudí s pomocí technologie VAR odpískal pokutový kop. Ariz Aduriz pak ukázal pevné nervy, penaltu sehrál ve stylu Antonína Panenky a krásným gólem rozhodl o třech bodech pro Athletic.

Více informací k zápasu

Real Betis - Rayo Vallecano 2:0

09.12.2018 20:45

Góly: 59. Giovani Lo Celso (pen.), 76. Sidnei

Betis se kvapem blíží k pohárovým pozicím, přispěla k tomu další výhra ve večerním utkání nad Rayem 2:0. Předposlední tým soutěže inkasoval až po změně stran, nejprve z pokutového kopu Giovaniho Lo Celsa a posléze i ze Sidneiho kopačky.

Betis tak dal honem rychle zapomenout na porážku z Villarrealu a v tabulce se posunul už na sedmé místo, ovšem situace ve španělské LaLize je velmi vyrovnaná.

První pozdrav na Dimitrievskiho branku vyslal Canales, avšak výraznější ohrožení to neznamenalo, neboť domácí hráč netrefil prostor mezi tyčemi. I Rayo vystrčilo růžky a dokonce mohlo na Estadio Benito Villamarín vést. Béticos ztratili ve středu hřiště balón a následovala rychlá protiakce Raya, kterou zakončoval Embarba, ovšem výtečný zákrok Lópeze znamenal setrvání bezbrankového stavu. Domácí tým sice měl velkou územní převahu, jenomže bez patřičné efektivity.

Rayo se rozhodlo pro defenzivní taktiku i po změně stran, ale Betis si začal dovolovat čím dál více. V 54. minutě se ve sprintu dostal do zakončení Morón, ale Dimitrievski byl na místě a střelu v pohodě sebral do náruče. Každopádně Morón byl ústřední postavou prvního gólového okamžiku, v 58. minutě ho ve vápně fauloval Amat a sudí po shlédnutí záznamu z videa nařídil pokutový kop. Giovani Lo Celso nezaváhal, střelou po zemi zajistil Betisu jednobrankový náskok.

Rayo bylo bez odpovědi. Vyrovnanou pasáž zápasu pak ukončil čtvrthodinu před koncem druhý gólový okamžik, kdy Sidnei z úhlu procedil balón za nešťastného Dimitrievskiho. Závěr zápasu už se dohrával. Betis si dvoubrankový náskok nenechal vzít a díky vítězství 2:0 se posunul už na sedmé místo tabulky.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Valladolid 1:2

09.12.2018 18:30

Góly: 62. Mikel Oyarzabal - 16. Toni Villa, 54. Antoñito

Real Valladolid po pěti ztrátách konečně v lize bodoval naplno. Na půdě Realu Sociedad, který stále čeká na druhou domácí výhru v LaLize, mu vystřelili vítězství Toni Villa a Antonito.

Souboj dvou týmů z nabitého středu tabulky sliboval zajímavou podívanou. Hosté do zápasu vstoupili aktivněji, už po pěti minutách musel zasahovat Moya. Prvního gólu se dočkali po čtvrthodině hry, kdy San Sebastian trestuhodně ztratil míč u vlastní šestnáctky. Oscar Plano vysunul Toniho Villu, který se z malého vápna tváří v tvář brankáři nemýlil.

Uběhlo dalších patnáct minut a Sociedad mohl srovnat. Po skvělém centru Thea Hernándeze měl šanci nejprve Willian José. Ten napoprvé promáchl, napodruhé se už předložil před odkrytou klec Juanmimu. Španělský záložník ale nestihl zareagovat a míč se od jeho kolene odrazil daleko od brány.

Chvíli na to vyslal nebezpečnou střelu zpoza vápna hostující Keko. Moya byl ovšem pozorný a střelu vytáhl na rohový kop. Valladolid měl do poločasu ještě několik zajímavých pokusů z dálky, druhý gól se mu ale přidat nepodařilo a do šaten tak hráči odcházeli za stavu 0:1.

V 54. minutě neskutečným způsobem chyboval brankář Moya. Dlouhý nákop hostů směřoval do křídla na Antonita, domácí gólman nepochopitelně a špatně vyběhl. Na zkušeného beka zírala prázdná brána a ten svou šancí nepohrdl.

To vyburcovalo San Sebastian k náporu. Illaramendiho střela z dálky ani Januzajův přímý kop ještě úspěch neslavili, hlavička Le Normanda po centru Sandra Ramíreze a následná dorážka Mikela Oyarzabala už ano.

Domácí v žádném případě nechtěli připustit porážku, během pár minut dvakrát nebezpečně pálil Sandro. Blízko byli modrobílí i v 82. minutě, kdy po rohovém kopu nastal závar před Masipem. Sandro Ramírez byl velice snaživí i nadále, buď ale střílel mimo tři tyče, nebo jeho pokus zlikvidoval Masip. Domácí už srovnat nedokázali a díky tomu Valladolid po pěti nezdarech konečně v ligovém utkání bodoval naplno.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Real Madrid 0:1

09.12.2018 16:15

Góly: 8. Gareth Bale

Těsně ale přece dokázal Real Madrid zvítězit na hřišti poslední Huescy a posunout se na čtvrté místo před Alavés. Bílý balet nepředvedl přesvědčivý výkon, ovšem na tři body mu jediná trefa Garetha Bala stačila. Poslední tým LaLigy mohl proti slavnému soupeři vytěžit víc, své gólovky ale proměnit nedokázal.

Huesca přivítala Real Madrid vůbec poprvé ve své historii a natěšený stadion El Alcoraz byl zvědavý, co domácí borci proti slavnému celku předvedou. Začátek utkání se domácím příliš nevydařil, Real si nemusel vytvořit výraznější tlak, aby se už v 9.minutě ujal vedení. Centr Álvara Odriozoly se snesl přesně na Garetha Bala a welšský útočník uklidil balón do sítě. Nemuselo to trvat dlouho a Huesca mohla vyrovnat, velmi blízko k tomu byl Ávila, ale Courtois jeho pokus vykryl. Trenér Francisco Rodríguez musel už v prvním poločase sáhnout ke střídání a zraněného Aguilera nahradil Gonzalo Melero. Real Madrid žádný ofenzivní koncert nepředváděl a ani Huesca zbytečně neotevírala hru. S balónem na kopačkách byl sice silnější madridský velkoklub, ovšem do konce prvního poločasu už se prosadit nedokázal.

Santiago Solari mohl být spokojen s výsledkem, nikoliv však s předváděnou hrou. Po přestávce měla jako první velkou šanci Huesca a je neuvěřitelné, co Gonzalo Melero dokázal zahodit. Po centru z levé strany zblízka hlavičkoval a Courtois by těžko zareagoval, jenomže Melero branku trestuhodně netrefil. V 58.minutě si zase navedl balón ke střele Ferreira a Courtois musel vyrážet na rohoý kop.

Real Madrid sice neměl vytrvalý tlak, přesto mohl v 71.minutě rozhodnout, kdyby Gareth Bale nasměroval svůj lob přesněji do branky. Ve druhém poločase to bylo ze strany Realu všechno, Huesca sice zkusila závěr zápasu hodně otevřít, ale do větší příležitosti se nedostala. Real tak splnil povinnost a Huescu nakonec udolal jedinou brankou welšského útočníka, což zároveň znamená, že se posunul na čtvrté místo. Huesca zůstává nadále poslední.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Levante UD 4:4

09.12.2018 12:00

Góly: 8. Sergi Enrich, 57. Gonzalo Escalante, 61. Charles (pen.), 65. Charles - 10. José Luis Morales, 25. Rober, 75. Toño, 90+2. Borja Mayoral

Fantastický předkrm dostala nedělní porce zápasů španělské nejvyšší soutěže. Eibar se rozešel s Levante smírně, přičemž v zápase nakonec padlo úctyhodný osm branek! Skóre se v průběhu zápasu přelévalo ze strany na stranu, aby se nakonec zastavilo na konečném výsledku 4:4.

Brankové hody odstartovaly na stadionu Municipal de Ipurúa už v osmé minutě zápasu, Ángelův centr přizvedl Charles a Sergi Enrich hlavou ťukl do balónu přesně tak, jak měl - Eibar vedl 1:0. Radost domácího celku však netrvala dlouho. O dvě minuty později vyhrálo Levante souboj o balón ve středu hřiště, následovala kolmá přihrávka a rychlá akce, zakončená José Luisem Morálesem a jeho hokejovým blafákem se střelou do odkryté branky! Levante bylo po vyrovnání o něco lepším týmem a ve 26. minutě dokonce strhlo vedení na svou stranu. Jasonův centr na malé vápno uklidil skluzem do branky Roberto Suárez Pier!

První poločas ještě nabídl jednu gólovku na domácí straně, Orellana už byl ve stoprocentní příležitosti, ale na poslední chvíli se mu vrhl pod nohy Rober a hrozící nebezpečí tím uhasil. Diváci se na stadionu Municipal de Ipurúa nenudili a byli zvědavi, co oba aktéři předvedou po změně stran.

Hned po pauze hlavičkoval po rohovém kopu Enrich, ovšem nepřesně. Snaha Eibaru ale byla po zásluze odměněna, po dalším centru do šestnáctky se hlavou prosadil Gonzalo Escalante - 2:2. Divočina pokračovala a za další tři minuty Ramis ve vápně fauloval Jasona a Eibar měl k dispozici pokutový kop! Charles Días ho bezpečně proměnil a Eibar znovu nad Levante vedl.

V 65. minutě si hosté nepohlídali další centr a v době, kdy se oba stopeři váleli na zemi dorážkou zvýšil na 4:2 opět Charles Días. Zdálo se, že Eibar už má zápas pod kontrolou, jenže Levante neřeklo poslední slovo a ani za tohoto stavu se nevzdávalo. Čtvrthodinu před koncem vypálil ze střední vzdálenosti Toňo a díky teči Oliveiry skončil balón v síti.

Domácí se ve zbytku zápasu soustředili na udržení jednogólového náskoku a to se jim stalo osudným. V nastavení si valencijský celek vytvořil tlak a nakonec skutečně srovnal na konečných 4:4. Bardi poslal na zadní tyč načechraný centr, obrana Eibaru úplně zapomněla na Borju Mayorala a ten uzavřel střelecké představení celkovou osmou brankou zápasu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - FC Barcelona 0:4

08.12.2018 20:45

Góly: 17. Lionel Messi, 26. Ousmane Dembélé, 45. Luis Suárez, 65. Lionel Messi

Nezastavitelný Lionel Messi dovedl Barcelonu k vítězství 4:0 v derby proti Espanyolu. Barcelona si tak upevnila první místo v tabulce, Espanyol prohrál počtvrté v řadě.

Argentinský fotbalista se na utkání vyspal opravdu dobře a už po 17 minutách otevřel skóre. Nejprve byl faulován, přímého kopu se sám ujal a výstavní ranou do šibenice nedal Diegu Lópezovi nejmenší šanci.

Chvíli na to předložil Messi předložil do loženky Suárezovi, který ale tváří v tvář gólmanovi selhal. Z následné akce měl ojedinělou šanci i domácí Espanyol. Na centr si naskočil Victor Sanchez, ter Stegen ovšem proti jeho hlavičce nemusel vůbec zasahovat.

A tak udeřil opět favorit. Messi udržel na vápně balón v nelehké pozici, načež ho poslal do křídla Dembélému. Francouzský křídelník si ještě míč zasekl, aby ho poté pravačkou poslal na vzdálenější tyč a zvýšil na 2:0.

Fanoušky Espanyolu dostala do varu povedená minuta ve třetině zápasu. První hlavička z rohového kopu skončila mimo bránu, prakticky okamžitě na to se dostal na malém vápně k hlavičce Duarte, Barcelonu zachránila připravený ter Stegen.

Další světlý moment Lionela Messiho nastal ve 36. minutě. Excelentní přihrávkou za obranu našel Suáreze, který ani tentokrát neuspěl a poslal míč do tyče. Aby toho nebylo málo, během chvíle orazítkovali hosté i druhou tyč, tentokrát po hlavičce Messiho.

V poslední minutě první poloviny se Suárez znovu ocitl sám před brankářem, napotřetí už byl úspěšný. I z velkého úhlu se mu povedlo mezi nohama prostřelit brankáře domácích a do šaten se tak odcházelo za stavu 0:3.

V 58. minutě si mohl připsat druhý gól Messi, pravou nohou ale nedokázal překonat Lópeze. Co se mu v tu chvíli nepovedlo, napravil za necelých 7 minut ve velkém stylu. Opět se ujal přímého kopu, opět vymetl šibenici.

Obhájce titulu tedy vede tabulku o tři body před nejbližšími pronásledovateli, jeho rival po nepovedené šňůře klesá do středu tabulky.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Celta Vigo 2:3

08.12.2018 18:30

Góly: 83. Carlos Bacca, 87. Carlos Bacca - 44. Brais Méndez, 49. Okay Yokuşlu, 51. Maxi Gómez

Zmar fotbalistů Villarrealu nemá konce. Hráči Ponorky podlehli v 15. kole LaLigy Celtě Vigo, od ostudy je zachraňoval střídající Carlos Bacca.

Jedno vítězství z posledních osmi ligových utkání. S takovou bilancí vstupovali do sobotního utkání hráči Villarrealu, vylepšit ji ani tentokráte nedokázali. Už od začátku utkání byli domácí zatažení a potrestat to mohl po 18 minutách hry Brais Méndez. Jeho první střelu zastavil gólman Asenjo, tu druhou branková konstrukce.

Ojedinělou šanci měl Villarreal po další desetiminutovce. Pokus přelobovat hostujícího brankáře z první ale úspěch neslavil. Chvíli to vypadalo, že tato akce nalije domácím krev do žil, veškerý tlak ale skončil nepřesnou střelou Gerarda Morena.

V poslední minutě prvního poločasu už slavili hráči Celty. Aspas přiťuknul míč nabíhajícímu Braisovi Méndezovi, který okamžitě zkusil přízemní střelu. Rána to byla určitě povedená, brankář Asenjo si však svůj zákrok určitě za rámeček nedá.

Hned po pauze klesly akcie domácích ještě níže. Na přímý kop si famózně naskočil Okay Yokuslu, tentokrát byl brankář bezmocný.

Hráčům určitě nepřidal ani pískot vlastních fanoušků a už po dvou minutách k němu měli příznivci další důvod. Trestuhodné propadnutí v obraně vyústilo k akci jeden na jednoho, ve které Maxi Gómez proti Asenjovi uspěl.

Ofenzivu Villarrealu v honbě za bodem přišel posílit Carlos Bacca. Deset minut před koncem ukázal, co umí. Nedorozumění v obraně Celty vyústilo v malou domů a nepřímý kop, po jehož rozehrání se kolumbijský kanonýr trefil přesně.

Bacca byl i u dalšího gólového zářezu domácích. Po centru se dostal k hlavičce před odkrytou klecí a pochopitelně se nemýlil. Ani to ovšem Villarrealu na body nestačilo a v tabulce se i nadále krčí pouhou jednu pozici nad sestupovými vodami. Celtu tato veledůležitá výhra, druhá v řadě, katapultovala na prozatímní desáté místo.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Sevilla FC 1:1

08.12.2018 16:15

Góly: 90+3. Mouctar Diakhaby - 55. Pablo Sarabia

Hráči Sevilly si připsali druhou ztrátu v řadě. Ve Valencii sice skoro celý druhý poločas vedli, v nastaveném čase ale o cenné vítězství přišli.

Už po dvou minutách hry musel vytáhnout dva famózní zákroky český brankář Tomáš Vaclík. Nejprve vystavil stopku nebezpečné hlavičce Garaye, následně zneškodnil i Minovu dorážku z těsné blízkosti.

První poločas jinak přinesl pouze ostřelování z dálky, žádné velké příležitosti se nenaskytly ani na jedné straně. Aktivnějším celkem byla domácí Valencia, stejně jako v celé sezoně ji ale chybí kvalita ve finální fázi.

I na začátku druhé půle musel Vaclík řešit nebezpečnou situaci, opět ji ale zvládl. Skóre se tak poprvé změnilo po 55 minutách. Promesův centr obrana Valencie ještě zvládla, zareagovat už však nestihla na nepovedenou střelu z první v podání Ben Yeddera, kterou do brány z bezprostřední blízkosti poslal Pablo Sarabia.

Sevillu tato branka jednoznačně nabudila, sedm minut po gólu pálil těsně nad břevno Promes, o chvíli později Banega nasměroval svoji ránu do tyče.

Zhruba deset minut před koncem se po zákroku Kjaera v pokutovém území dožadovali domácí penalty za hry rukou, rozhodčí však jejich volání nevyslyšel. Na druhé straně neuvěřitelně spálil svou šanci André Silva, který nejprve obešel brankáře, aby míč poslal do brankové konstrukce.

O slovo se tak přihlásila znovu Valencia. Varování v podobě nepřesné Rodrigovi hlavičky hosté nevzali vážně, a tak se k další hlavičce probojoval v nastaveném čase Mouctar Diakhaby. Vaclík při výběhu míč netrefil a mladý Francouze šancí nepohrdl.

Sevilla si nechala odskočit vedoucí Barcelonu už na 3 body, naopak pro trápící se Valenciu jde o velmi cenný bod.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Deportivo Alavés 3:0

08.12.2018 13:00

Góly: 25. Nikola Kalinić, 82. Antoine Griezmann, 88. Rodri

Atlétiko doma odstavilo Alavés a dotáhlo se na vedoucí Barcelonu. Souboj dvou celků umístěných v první čtyřce rozhodl už po šestadvaceti minutách chorvatský rebel Nikola Kalinić, aby před koncem utkání pojistili výsledek Antoine Griezmann a Rodri. Los Colchoneros vyhráli zcela zaslouženě 3:0 a budou čekat, jak si povedou další aspiranti na prvenství.

Wanda Metropolitano hostil už v jednu hodinu odpoledne jedno z největších překvapení letošní sezony Deportivo Alavés a v případě vítězství domácího Atlétika by na čele LaLigy došlo k bodové rovnosti, tedy minimálně do zápasu Barcelony, případně Sevilly.

Atlétiko začalo velmi dobře a úvodních deset minut se Alavés jenom bránil, musíme však říci, že velmi úspěšně, neboť domácí si vyloženou šanci nevypracovali. I domácí tým se musel mít vzadu na pozoru, ojedinělou akci na poslední chvíli před Cavallerim utnul stoper Savić. Domácí hráli trpělivě a ve 26. minutě za to sklidili zaslouženou odměnu. Arias z pravé strany naservíroval přesný centr na malé vápno, kde zblízka z první zakončil Nikola Kalinić - 1:0 pro Atlétiko. Simeoneho svěřenci chtěli ještě do poločasu vedení zvýšit a nadále byli aktivnějším týmem, ale Griezmann, popřípadě ani Kalinić, už se do zakončení nedostali. Ve 37. minutě museli domácí vynuceně střídat, Simeone stáhl ze hry zraněného Hernándeze a toho nahradil José Giménez.

K brzkému střídání došlo i na druhé straně, do druhého poločasu už nenastoupil Mubarak Wakaso, kterého nahradil Borja Bastón. Deportivo ztrácelo jeden gól, ale proti tradičně výtečné defenzívě Los Colchoneros to mělo obtížné. Atlétiko hosty vesměs k ničemu vážnému nepustilo a gólman Oblak nemusel řešit jediný vážný moment.

Sedm minut před koncem utekl obraně Alavésu Antoine Griezmann a druhou brankou v zápase definitivně rozhodl. Atlétiko pak ještě vstřelilo třetí gól, když po špatném odkopu ukončil zmatek ve vápně Rodrigo. Madridský velkoklub zvítězil jasně 3:0 a bodově se dotáhl na vedoucí Barcelonu.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Getafe CF 1:1

07.12.2018 21:00

Góly: 64. Allan Nyom - 39. Leandro Cabrera

Cenný bod si v předehrávce 15. kola připsali hosté z Getafe. Na půdě zvedajícího se Leganesu byli horším celkem, přesto se jim povedlo vyválčit remízu.

Leganes je stále ve spodních patrech tabulky, díky 5 zápasům bez porážky v řadě se ale bodově dotáhl na klidný střed a na dnešního soka, šesté Getafe, ztrácí pouhé 4 body. Domácí byli aktivnější již od začátku. Po šesti minutách hry předvedl brankář Getafe Soria prachbídný výběh, Oscar Rodríguez se na hranici velkého vápna dostal k hlavičce, ale míč skončil vedle odkryté brány.

Necelé 2 minuty nato mohli udeřit po pohledné kombinaci i hosté. Foulquier hladce proběhl na křídle mezi dvěma hráči, balon předložil na nohu Matovi, který v obrovské šanci trefil pouze připraveného gólmana.

Zhruba po čtvrtině utkání znovu hrozil Leganes - a znovu ze vzduchu. Po centru z pravé strany se dostal k hlavičce Carrillo, z malého vápna však trestuhodně zamířil mimo. O chvíli později mohl svůj nezdar napravit. Tentokrát v o poznání složitější pozici mířil na bránu, gólu musel konečky prstů zabránit Soria.

Chvíli před koncem poločasu přišla pro domácí rána. Po nenápadné standardce se prodral k hlavičce Leandro Cabrera, který svou první trefou v LaLize vystřelil hostům vystřelil vedení.

Jak Getafe jeden poločas zakončilo, tak mohlo načít i ten další. Další obrovskou šanci ale spálil Mata, když po rohovém kopu přestřelil prázdnou bránu.

V 64. minutě se hráči domácího Leganesu dostali k autu poblíž velkého vápna. Už to vypadalo, že hosté mají situaci pod kontrolou. Míč ale propadl až na zabíhajícího Allana Nyoma, který střelou k tyči nedal brankářovi žádnou šanci.

Leganes měl více ze hry i ve zbytku utkání, ovšem na více než ostřelování Soriovy branky zpoza vápna se nezmohl. Velký zkrat navíc v nastavení předvedl Ruben Perez, když nevybíravě zasáhl soupeře kolíky do hrudníku a po zásluze viděl červenou kartu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1594241:1931
2.Sevilla FC1584327:1628
3.Atlético Madrid1577121:1028
4.Real Madrid1582523:1926
5.Deportivo Alavés1573518:1724
6.Levante UD1564527:2522
7.Real Betis1564516:1722
8.Getafe CF1556416:1221
9.Girona FC1556417:1721
10.Espanyol Barcelona1563617:2021
11.Celta Vigo1555528:2420
12.Real Valladolid1555513:1520
13.Real Sociedad1554618:1819
14.SD Eibar1554619:2319
15.Valencia CF1539312:1218
16.CD Leganés1545615:1917
17.Villarreal CF1535715:1914
18.Athletic Bilbao1528515:2314
19.Rayo Vallecano1524915:3010
20.SD Huesca15141012:307

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (302)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele