15. kolo
08.12.2018 18:30 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Villarreal mocně finišoval, Celta svůj náskok ovšem udržela

Zmar fotbalistů Villarrealu nemá konce. Hráči Ponorky podlehli v 15. kole LaLigy Celtě Vigo, od ostudy je zachraňoval střídající Carlos Bacca.

Jedno vítězství z posledních osmi ligových utkání. S takovou bilancí vstupovali do sobotního utkání hráči Villarrealu, vylepšit ji ani tentokráte nedokázali. Už od začátku utkání byli domácí zatažení a potrestat to mohl po 18 minutách hry Brais Méndez. Jeho první střelu zastavil gólman Asenjo, tu druhou branková konstrukce.

Ojedinělou šanci měl Villarreal po další desetiminutovce. Pokus přelobovat hostujícího brankáře z první ale úspěch neslavil. Chvíli to vypadalo, že tato akce nalije domácím krev do žil, veškerý tlak ale skončil nepřesnou střelou Gerarda Morena.

V poslední minutě prvního poločasu už slavili hráči Celty. Aspas přiťuknul míč nabíhajícímu Braisovi Méndezovi, který okamžitě zkusil přízemní střelu. Rána to byla určitě povedená, brankář Asenjo si však svůj zákrok určitě za rámeček nedá.

Hned po pauze klesly akcie domácích ještě níže. Na přímý kop si famózně naskočil Okay Yokuslu, tentokrát byl brankář bezmocný.

Hráčům určitě nepřidal ani pískot vlastních fanoušků a už po dvou minutách k němu měli příznivci další důvod. Trestuhodné propadnutí v obraně vyústilo k akci jeden na jednoho, ve které Maxi Gómez proti Asenjovi uspěl.

Ofenzivu Villarrealu v honbě za bodem přišel posílit Carlos Bacca. Deset minut před koncem ukázal, co umí. Nedorozumění v obraně Celty vyústilo v malou domů a nepřímý kop, po jehož rozehrání se kolumbijský kanonýr trefil přesně.

Bacca byl i u dalšího gólového zářezu domácích. Po centru se dostal k hlavičce před odkrytou klecí a pochopitelně se nemýlil. Ani to ovšem Villarrealu na body nestačilo a v tabulce se i nadále krčí pouhou jednu pozici nad sestupovými vodami. Celtu tato veledůležitá výhra, druhá v řadě, katapultovala na prozatímní desáté místo.

Autor: Martin Vejdělek / youtube.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1... domaci jsou pri chuti

Reagovat
smazaný uživatel

to vidiet,,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele