15. kolo
08.12.2018 16:15 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Sevilla v nastavení přišla o výhru ve Valencii

Hráči Sevilly si připsali druhou ztrátu v řadě. Ve Valencii sice skoro celý druhý poločas vedli, v nastaveném čase ale o cenné vítězství přišli.

Už po dvou minutách hry musel vytáhnout dva famózní zákroky český brankář Tomáš Vaclík. Nejprve vystavil stopku nebezpečné hlavičce Garaye, následně zneškodnil i Minovu dorážku z těsné blízkosti.

První poločas jinak přinesl pouze ostřelování z dálky, žádné velké příležitosti se nenaskytly ani na jedné straně. Aktivnějším celkem byla domácí Valencia, stejně jako v celé sezoně ji ale chybí kvalita ve finální fázi.

I na začátku druhé půle musel Vaclík řešit nebezpečnou situaci, opět ji ale zvládl. Skóre se tak poprvé změnilo po 55 minutách. Promesův centr obrana Valencie ještě zvládla, zareagovat už však nestihla na nepovedenou střelu z první v podání Ben Yeddera, kterou do brány z bezprostřední blízkosti poslal Pablo Sarabia.

Sevillu tato branka jednoznačně nabudila, sedm minut po gólu pálil těsně nad břevno Promes, o chvíli později Banega nasměroval svoji ránu do tyče.

Zhruba deset minut před koncem se po zákroku Kjaera v pokutovém území dožadovali domácí penalty za hry rukou, rozhodčí však jejich volání nevyslyšel. Na druhé straně neuvěřitelně spálil svou šanci André Silva, který nejprve obešel brankáře, aby míč poslal do brankové konstrukce.

O slovo se tak přihlásila znovu Valencia. Varování v podobě nepřesné Rodrigovi hlavičky hosté nevzali vážně, a tak se k další hlavičce probojoval v nastaveném čase Mouctar Diakhaby. Vaclík při výběhu míč netrefil a mladý Francouze šancí nepohrdl.

Sevilla si nechala odskočit vedoucí Barcelonu už na 3 body, naopak pro trápící se Valenciu jde o velmi cenný bod.

Autor: Martin Vejdělek / youtube.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele