15. kolo
09.12.2018 12:00 CET
4 : 4
(1:2)

Reportáž

Brankové hody v Eibaru! Domácí tým remizoval s Levante 4:4

Fantastický předkrm dostala nedělní porce zápasů španělské nejvyšší soutěže. Eibar se rozešel s Levante smírně, přičemž v zápase nakonec padlo úctyhodný osm branek! Skóre se v průběhu zápasu přelévalo ze strany na stranu, aby se nakonec zastavilo na konečném výsledku 4:4.

Brankové hody odstartovaly na stadionu Municipal de Ipurúa už v osmé minutě zápasu, Ángelův centr přizvedl Charles a Sergi Enrich hlavou ťukl do balónu přesně tak, jak měl - Eibar vedl 1:0. Radost domácího celku však netrvala dlouho. O dvě minuty později vyhrálo Levante souboj o balón ve středu hřiště, následovala kolmá přihrávka a rychlá akce, zakončená José Luisem Morálesem a jeho hokejovým blafákem se střelou do odkryté branky! Levante bylo po vyrovnání o něco lepším týmem a ve 26. minutě dokonce strhlo vedení na svou stranu. Jasonův centr na malé vápno uklidil skluzem do branky Roberto Suárez Pier!

První poločas ještě nabídl jednu gólovku na domácí straně, Orellana už byl ve stoprocentní příležitosti, ale na poslední chvíli se mu vrhl pod nohy Rober a hrozící nebezpečí tím uhasil. Diváci se na stadionu Municipal de Ipurúa nenudili a byli zvědavi, co oba aktéři předvedou po změně stran.

Hned po pauze hlavičkoval po rohovém kopu Enrich, ovšem nepřesně. Snaha Eibaru ale byla po zásluze odměněna, po dalším centru do šestnáctky se hlavou prosadil Gonzalo Escalante - 2:2. Divočina pokračovala a za další tři minuty Ramis ve vápně fauloval Jasona a Eibar měl k dispozici pokutový kop! Charles Días ho bezpečně proměnil a Eibar znovu nad Levante vedl.

V 65. minutě si hosté nepohlídali další centr a v době, kdy se oba stopeři váleli na zemi dorážkou zvýšil na 4:2 opět Charles Días. Zdálo se, že Eibar už má zápas pod kontrolou, jenže Levante neřeklo poslední slovo a ani za tohoto stavu se nevzdávalo. Čtvrthodinu před koncem vypálil ze střední vzdálenosti Toňo a díky teči Oliveiry skončil balón v síti.

Domácí se ve zbytku zápasu soustředili na udržení jednogólového náskoku a to se jim stalo osudným. V nastavení si valencijský celek vytvořil tlak a nakonec skutečně srovnal na konečných 4:4. Bardi poslal na zadní tyč načechraný centr, obrana Eibaru úplně zapomněla na Borju Mayorala a ten uzavřel střelecké představení celkovou osmou brankou zápasu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele