Komentáře a souhrny

Liga mistrů: souhrn středečních zápasů 4. kola

Liga mistrů zná první dva osmifinalisty a oba jsou z Anglie, vstupenku do osmifinále si s předstihem zajistil Manchester, který je po výhře 4:0 nad Dynamem Kyjev jediným týmem s plným počtem bodů, a také Arsenal, jemuž stačila remíza na Slavii. Blízko je po výhře nad Rangers Barcelona, vyřazen je po prohře v Lyonu Stuttgart, za postupem mají nakročeno také Inter, Fenerbahce a Sevilla.

Celtic opět doma vyhrál, tentokrát nad Benfikou

Celtic porazil Benfiku nejtěsnějším rozdílem 1:0 ggólem Aidena McGeadyho z konce poločasu a udržel si tak naději na postup ze skupiny. Hosté z Lisabonu dohrávali zápas v deseti, pět minut před koncem byl vyloučen Binya.

Tyč a břevno připravily Real o vítězství nad Olympiakosem

Real Madrid si odnesl bod za bezbrankovou remízu na hřišti Olympiakosu Pireus. Bílý balet měl zejména v prvním poločase více ze hry a jen špatná muška a "Šedý vlk" Nikopolidis jim zabránili odvést si ze stadionu Georgiose Karaiskakise vítězství. Chvílemi se zdálo, že nad Olympiakosem drží ochrannou ruku všichni olympští bohové. Real ani tentokrát na řecké půdě nevyhrál.

Inzaghi vystřílel Milánu snadné vítězství

Domácí si museli své předzápasové choutky na průběžné vedení ve skupině D nakonec nechat zajít. Milán rozhodl o své tříbrankové výhře ve druhém poločase, velký večer požil hlavně střídající Inzaghi, který se zařadil ke střeleckým legendám.

Šok pro Valencii, opět prohrála s Rosenborgem

Valencia utrpěla další ostudnou porážku v této sezoně. Před dvěma týdny podlehla Rosenborgu 0:2, nyní na Mestalle prohrála s norským klubem stejným výsledkem. Netopýři jsou tak překvapivě v tabulce skupiny B na posledním místě, s pouhým třemi body na kontě, naopak klub z Trondheimu je na skvělé druhé pozici, jen o bod za vedoucí Chelsea.

Lazio porazilo Werder Brémy

Lazio se skvěle předvedlo fanouškům v domácím zápase proti Werderu Brémy a napínavý zápas nakonec vyhrálo 2:1. Všechny góly padly v druhé půli zápasu, kdy se za domácí dvakrát trefil Rocchi, za hosty už jen dvě minuty před koncem z penalty snížil Diego. Ve vypjatém utkání padly i dvě červené karty.

Porto zdolalo Marseille

FC Porto navázalo na remízu v Marseille a svého soupeře dokázalo na domácím hřišti porazit poměrem 2:1. Důležité je pro Portugalce především to, že vystřídali Olympique na první příčce své skupiny Ligy mistrů.

Liverpool zadupal Besiktas do země

Rekordní zápas pražské Slavie padl, už jí nepatří nejvyšší porážka v Lize mistrů. Tento smutný primát odedneška drží turecký Besiktas, z Liverpoolu si odváží osmigólový nářez...

Schalke - Chelsea: rozdílná spokojenost s bodem

Po bezbrankové remíze na půdě Schalke si Blues sice nezajistili postup, nicméně udrželi první příčku ve skupině B. Naopak německé mužstvo může poprávu smutnit, v utkání bylo lepším týmem, ale štěstěna se mu dnes obrátila zády, po čtvrtém kole tudíž stále zůstává na nepostupové pozici.

Liga mistrů: souhrn úterních zápasů 4. kola

Ani jeden z týmů, které měly šanci, si dnes nezajistil postup do semifinále Ligy mistrů. Chelsea jen remizovala na hřišti Schalke, stejně dopadl Real na půdě Olympiakosu a Marseille prohrála v Portu. Ve velkém stylu se do hry vrátil Liverpool, když uštědřil Besiktasi debakl 8:0, další šok prožila Valencia, ta prohrála s Rosenborgem i doma. Výhrou v Doněcku k postupu nakročil Milán.

Premier League souhrn - 12. kolo

Arsenal ve šlágru kola remizoval s Manchesterem United a udržel se na čele tabulky Premier League. Na to se díky výhře ve Wiganu dotáhla Chelsea, vynikající formu potvrdil také Portsmouth, když vyhrál v Newcastlu. Stoprocentní domácí formu drží Manchester City, doma dále nezaváhaly Aston Villa, Fulham a Everton, druhé výhry v sezoně se opět nedočkal Tottenham, body se dělily i v zápasech Blackburn - Liverpool a West Ham - Bolton.

Corgoň liga súhrn - 15. kolo

V 15. kole sa v piatok konečne chytil Senec a bez problémov porazil Trenčín. V sobotu získali povinné tri body Košice a v Ružomberku vyhrala Žilina. Remíza sa zrodila v zápase Banská Bystrica - Trnava a prvé body doma stratila už aj Nitra remízou s Dubnicou. Kolo sa dohralo v pondelok večer, Slovan prehral s Artmediou 1:2.

Gambrinus liga souhrn - 12. kolo

Slavia v předehrávce dvanáctého kola porazila Teplice a zvýšila svůj náskok v tabulce na svého severočeského rivala na šest bodů. Toho využila Sparta, deklasovala Most 5:0 a dostala se na druhé místo o skóre před Teplice, naopak ztratila Ostrava, prohrála jednoznačně v Budějovicích. Zklamala i Boleslav, na páté místo se tak po výhře nad Bohemians dostalo Brno. V severočeském derby uspěl Liberec...

Derby d'Italia Juventus - Inter skončilo remízou

Zřejmě nejočekávanější zápas roku v Itálii shlédl Olympijský stadión v Turíně, domácí Juventus hostil aktuálního lídra tabulky Inter Milán. Na postavení obou týmů v tabulce se nakonec nic nezměnilo - na vedoucí branku hostujícího Cruze odpověděl Camoranesi a vypjatý duel skončil remízou 1:1.

La Liga souhrn - 11. kolo

Sevilla ve šlágru kola nedala šanci Realu Madrid a i nadále stoupá tabulkou. Prohry Realu využila ke snížení ztráty na jediný bod Barcelona, která si poradila s Betisem, a také Villarreal, jenž ve velkém dramatu uspěl na hřišti Atlétika. Vítěznou premiéru si na lavičce Valencie odbyl Ronald Koeman, jeho tým si z Mallorky veze výhru 2:0. První vítězství v sezóně zaznamenalo Levante.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele