Serie A - souhrn 3. kola

18.09.2010, 20:04, aktualizováno 19.09.2010, 22:39
Komentáře a souhrny
Inter vyhrál v Palermu a je na čele tabulky společně s nováčkem z Ceseny, který porazil Lecce. Juventus odpověděl kritikům a vyhrál vysoko v Udinese, římské AS ztratilo doma s Bolognou, stejně jako v sobotu AC Milán s Catanií. Libor Kozák rozhodl o výhře Lazia ve Florencii, Neapol veze body ze hřiště Sampdorie...

UC Sampdoria - SSC Neapol 1:2

19.09.2010 20:45

Góly: 78. Antonio Cassano (pen.) - 83. Marek Hamšík, 86. Edinson Cavani

Fotbalisté Neapole předvedli na půdě Sampdorie fantastický obrat. Ještě šest minut před koncem prohrávali po penaltě Cassana, jenomže pak zařídili dvě slepené branky Hamšík a Cavani, a díky tomu může Neapol slavit vítězství 2:1.

Edinson Cavani byl ústřední postavou nejen závěru utkání, ale také jeho začátku. Záhy po úvodním hvizdu se ocitl sám před Curcim ale míč si nedokázal ideálně zpracovat. Na druhé straně se snažil rozpohybovat hostující obranu Cassano, poté co tak učinil, přihrál Gubertimu, jehož následná střela skončila hodně vedle. Hra se pak opět přesunula před branku domácích, Maggio našel centrem Hamšíka, jenomže to není zrovna excelentní hlavičkář a podle toho to také dopadlo. Z dálky se také rozhodl překonat Curciho Christian Maggio, chyběla mu však přesnost. Neapol měla v prvním poločase více ze hry, jenže nedokázala toho brankově zužitkovat.

Ezequiel Lavezzi odstartoval druhý poločas zajímavým pokusem, ovšem ani teď nemusel Curci zasahovat. Na míč si janovský brankář nesáhl ani po střele Gargana, kterému chyběl malý kousek. Neapol nadále útočila, Cavani popotáhl míč do pokutového území, ale nepříliš razantně vystřelil. Na straně Sampdorie hrálo i velké štěstí, Garganova rána totiž zazvonila na tyč a Curci musel vyrážet i následný pokus z dorážky.

V 78. minutě mohla Neapol cítit obrovskou křivdu, Nicola Pozzi se po jednom souboji ocitl na zemi a rozhodčí doslova daroval Sampdorii penaltu. Antonio Cassano se v zahrávání pokutových kopů příliš nemýlí a nemýlil se ani teď - 1:0 pro Sampdorii. Pro mnohem aktivnější Neapol to byla pochopitelně velká rána, ovšem to, jak se s tím svěřenci Waltera Mazzarriho vypořádali, zasluhuje hluboký obdiv. V 84. minutě rozehrál Gargano překvapivým způsobem volný přímý kop, míče se uvnitř pokutového území zmocnil Marek Hamšík a vyrovnal na 1:1.

Za další dvě minuty byl dokonán fantastický, a zároveň šokující obrat. Walter Gargano znovu ukázal skvělý cit pro přihrávku, když poslal přesný pas na Edinsona Cavaniho, jenž nasadil Curcimu potupné jesličky a zároveň poslal hosty do vedení - 2:1 pro Neapol. Sampdoria tedy velmi rychle přišla o jednobrankový náskok a nakonec prohrála, nutno říci, že Neapol si za svůj výkon zvítězit zasloužila.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Brescia Calcio 0:1

19.09.2010 15:00

Góly: 30. Alessandro Diamanti

Chievo se na čele tabulky příliš dlouho neohřálo, důvodem je domácí porážka 0:1 od nováčka z Brescie. O tom, že si Brescia odveze z Verony všechny tři body, rozhodla jediná branka Diamantiho.

Domácí začali dle očekávání lépe, Davide Moscardelli se ocitl v první šanci, jenže si nedokázal poradit. Bohužel velmi brzy se domácím zranil Luciano, u něhož se ozvalo zraněné koleno, na plac tak musel Gelson Fernandes. Brescia na sebe upozornila prostřednictvím střely Caracciola, Stefano Sorrentino v brance Chieva předvedl pohotový zákrok. Velká šance byla k vidění i na druhé straně, Moscardelli nabídl branku Bentivogliovi, ale ten trestuhodně minul. Přesně po půlhodině hry šokoval stadion Bentegodi Alessandro Diamanti, z přímého kopu překonal Sorrentina a Brescia vedla 1:0. Diamanti byl při chuti, jeho následný lob ale síť nerozvlnil.

Během druhého poločasu se k dalšímu přímému kopu postavil Diamanti a Sorrentino se tentokrát nachytat nenechal. Chievo více přidalo a výsledkem byly dvě dobré šance Bentivoglia a Marcoliniho, ani jeden však vyrovnání nezařídil. Čistou brankovou příležitost měl kanonýr Sergio Pellissier, jenže ani on, a ani o chvíli později Marcolini střeleckou smůlu neprolomili. V nastaveném čase nejprve hlavičkoval Granoche a po něm Martinez, ale trefit branku se zkrátka nepodařilo. Brescia vyhrála ve Veroně 1:0.

Více informací k zápasu

AC Cesena - US Lecce 1:0

19.09.2010 15:00

Góly: 55. Erjon Bogdani

V dobrých výkonech pokračuje Cesena, ta stále neprohrála a navíc ještě neinkasovala ani gól. V dnešním utkání doma porazila Lecce 1:0. K vidění byly také dvě červené karty, na straně domácích jí obdržel Colucci, na straně hostí zase Munari. Serie A má tak po třech kolech překvapivého lídra - Cesenu.

Diváci na stadionu Dina Manuzziho mohli být svědky velmi rychlé branky, už po 120 sekundách měl obrovskou příležitost Bogdani, ale Lecce tuto šanci přežilo. Na druhé straně se prezentovali dobrou kombinací Olivera a Chevanton, ale ani po této šanci se síť nerozvlnila. Ve 37. minutě si domácí zkomplikovali zápas, Colucci totiž obdržel druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Na začátku druhého poločasu se Chevanton vyhnul ofsajdové pasti, ale Francesca Antonioliho v souboji jeden na jednoho nepřekonal. V 55. minutě si v klidu udělal prostor k zakončení Erjon Bogdani a perfektně umístěnou střelou překonal brankáře Rosatiho - 1:0 pro Cesenu. Zanedlouho poté mohl zvýšit Emanuele Giaccherini, k dokonalosti však chybělo trefit branku. Davide Di Michele posadil míč na hlavu Munariho, ovšem ten netrefil.

Lecce nedokázalo ani v přesilové hře překonat obranu Ceseny a v 80. minutě k tomu mělo ještě dále. Počet sil na hrací ploše se vyrovnal, neboť Munari obdržel po faulu na Nagatama ihned červenou kartu. A právě faulovaný Nagatomo mohl pojistit, Rosati ho však vychytal. Cesena už těsné vedení nepustila a zvítězila 1:0.

Více informací k zápasu

Parma FC - Janov CFC 1:1

19.09.2010 15:00

Góly: 72. Cristian Zaccardo - 28. Luca Toni (pen.)

Cristiano Zaccardo sice nejprve zavinil penaltu a nechal Janov dostat se do vedení, ale ve druhém poločase vše napravil a srovnal na konečných 1:1. S remízou ale nejspíše ani jeden tým nebude spokojen. Domácím byl navíc možná upřen regulérní gól.

A gólů padlo ještě více. Ve 20. minutě rozvlnil síť po Giovincově trestném kopu Valerij Božinov, ale branka mu nebyla uznána pro ofsajd. Za osm minut zahrál ve vápně rukou Zaccardo a Janov byl odměněn penaltou. A první gól v janovském dresu si rázem připsal Luca Toni, ačkoliv si Mirante na míč sáhl. Toni hrozil i po přihrávce Rafinhy, ale trefil pouze boční síť. Antonelliho centr na druhé straně umístil vedle branky Zaccardo. V nastaveném čase prvního dějství měl skvělou příležitost Rodrigo Palacio, když mohl nahrávat volnému Mestovi, jenže se místo toho rozhodl zakončovat sám a vedení Janova nezvýšil.

A ve druhé půli nakonec Parma vyrovnala. Čtvrthodiny před koncem poslal do vápna standardku Božinov a na zadní tyči číhající Zaccardo srovnal a napravil zaváhání z první půle. A domácí nakonec mohli zápas kompletně otočit. Eduardo totiž Marquesův pokus chytil přímo na brankové čáře a opakovaný záběr ukázal, že míč byl dost možná za čárou. Sudí Rizzoli však toho názoru nebyl, a tak zápas skončil 1:1.

Více informací k zápasu

AS Řím - Bologna FC 2:2

19.09.2010 15:00

Góly: 8. Marco Borriello, 59. Matteo Rubin (vl.) - 77. Marco Di Vaio, 90. Marco Di Vaio

Ani napotřetí se nepodařilo římskému AS zvítězit, ačkoliv mělo utkání s Boloňou solidně rozehrané. Vlci vedli na Olympijském stadionu už o dvě branky, jenže Di Vaio nejprve snížil a pak vyrovnal na končených 2:2.

Poměrně rychlé vedení zajistil Římu ex-milánský Marco Borriello. V 8. minutě si zpracoval dlouhý pas a balón pak poslal přesně ke vzdálenější tyči - 1:0 pro Řím. Navýšit vedení zkoušel z dálky Totti, ovšem úspěšný nebyl. Na druhé straně se dostal do blízkosti Julia Sergia útočník Marco Di Vaio, z relativně dobré pozice si však neporadil. Posléze zase útočil Řím, Francouz Menez vypálil a Viviano v brance Boloni pokus ztlumil. AS Řím ještě vstřelilo jednu branku, bohužel však zachybovali rozhodčí, Juan totiž nestál v ofsajdu a branka měla platit. Vlkům nezbývalo nic jiného, než verdikt přijmout a pokusit se vstřelit branku jinak.

Nepovedlo se to Borriellovi, jeho rána tentokrát skončila vedle. Těsně před odchodem do šaten se Boloni naskytla obrovská příležitost na vyrovnání. Rubin odcentroval a Paponi nejprve nechal vyniknout skvělého Sergia a dorážku pak opřel do tyče. Paponi nejenže promarnil jisté vyrovnání, ale při celé akci se zranil a musel ještě před poločasem vystřídat.

Boloňa začala po přestávce aktivně, Di Vaio se opět dostal do mírného úhlu, ze kterého netrefil branku. Horko bylo Sergiovi i po velmi pěkné, leč nepřesné ráně Pereze. Po hodině hry ale Římané přidali druhý zásah, respektive hosté si ho dali sami. Dobře zahraný rohový kop si do vlastní sítě srazil Rubin - 2:0. Krátce na to mohla padnout z dalšího rohového kopu třetí branka, Boloňu však tentokrát zachránila tyčka. Boloňa se ale nevzdávala, Di Vaio měl dvě velmi solidní příležitosti, pokaždé ho však vychytal bravurní Julio Sergio.

Di Vaio neprolomil střeleckou smůlu ani v 74. minutě, kdy se na Sergia řítil úplně sám. Situaci ale nezvládl a branku hodně přestřelil. Bývalý italský reprezentant Di Vaio se nakonec vytoužené branky dočkal a nutno podotknout, že za svojí snahu si jí zasloužil. V souboji předčil obránce Rosiho a pak nechytatelnou střelou snížil. Řím neměl ještě vyhráno, naopak Di Vaio minutu před koncem vstřelil druhý gól a vyrovnal na 2:2. Pro Vlky to byl obrovský šok. V nastaveném čase se ještě domácí nadechli k náporu, ale strhnout vedení na svojí stranu nedokázali.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Juventus FC 0:4

19.09.2010 15:00

Góly: 18. Andrea Coda (vl.), 24. Fabio Quagliarella, 43. Claudio Marchisio, 77. Vincenzo Iaquinta

Juventus si pro první výhru v sezóně dokráčel ve velkém stylu. Udinese rozstřílel na jeho hřišti 4:0 a možná se mu konečně blýská na lepší časy. Naopak Udinese je v problémech, po třech kolech má nula bodů.

Stará Dáma tak zároveň přetrhla špatnou bilanci na Stadio Friuli, když tu v posledních dvou střetnutích prohrála. Juventus poprvé udeřil po chybě Samira Handanoviče. Domácí gólman nedokázal po trestném kopu udržet míč ve svých rukavicích, a tak měl snadnou pozici kolenem dorážející Bonucci. Ve 24. minutě to bylo už 2:0. Miloš Krasič zpětnou přihrávkou vyzval Quagliarellu a ten krásnou patičkou překonal Handanoviče. Ten se pak snažil napravit prvotní zaváhání, když další Bonucciho pokus, tentokrát hlavičkou, vytěsnil na břevno.

Dvě minuty před přestávkou potvrdil dobrý výkon Miloš Krasič, když připravil přesný pas pro Marchisia a ten z voleje poslal Juventus do tříbrankového vedení.

Po změně stran mohl snížit Sanchez, když se odpoutal od Zdeňka Grygery, ale Storari byl připraven. Čtvrtý gól si připsat střídající Iaquinta, ale se zakončením váhal až příliš dlouho a Handanovič ho zlikvidoval. Udinese se nezmohlo na žádný velký odpor a pouze čekalo na závěrečný hvizd. Jenže toho se nedočkalo, dokud nedal Iaquinta čtvrtý gól. Marchisio na něj poslal přihrávku a bývalý hráč Udinese nechytatelnou ranou upravil na konečných 4:0. Storari totiž domácím nepovolil ani čestnou branku, když zlikvidoval Di Nataleho a Handanovič v poslední minutě vychytal Iaquintu.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Inter Milán 1:2

19.09.2010 15:00

Góly: 28. Josip Iličić - 62. Samuel Eto'o, 70. Samuel Eto'o

Obhájce titulu po prvním poločase prohrával v Palermu 1:0. Jenže v tom druhém se probudil Samuel Eto'o a dvěma góly v rozmezí osmi minut otočil stav a zajistil Interu důležité vítězství. Naopak Palermu se vůbec nedaří.

Přitom Nerazzurri začali hodně aktivně. Jako první měl ve 12. minutě šanci po Eto'ově přihrávce Stankovič, ale míč byl nakonec odvrácen. Vzápětí měl příležitost opět Stankovič, tentokrát skvěle vypálil, ale míč zastavilo břevno. Jaká smůla, navíc když Sirigu absolutně nevěděl, kam se míč odrazil a trefil ho do hlavy. Ke své šanci se dostal i Eto'o, Militův pas ale nedokázal dostatečně tečovat, aby zamířil do branky.

Proto bylo překvapením, když se Palermo ve 28. minutě ujalo vedení. Domácí dokázali stoprocentně využít jejich první šanci odpoledne. Javier Pastore se po rychlém brejku rozhodl vystřelit a Julio Cesar jeho pokus vyrazil pouze k Iličičovi, jenž snadno dorážel do prázdné brány. Inter chtěl rychle odpovědět. Eto'o mohl vyrovnat po chybě Sirigua, jenž nezachytil centrovaný míč, jenže pokus kamerunského útočníka zablokovali obránci.

Po pěti minutách druhé půle mohli Rosanero přidat druhý gól. Pastore výtečně našel Cassaniho, který posunul míč na Bacinoviče. Ten ale z dobré pozice trefil pouze Julia Cesara. Abel Hernandez byl v další akci odhodlán jít sám na branku, ale zastavit ho stihl Chivu. Na druhé straně proti Siriguovi zklamal Milito. V Palermu se v tu chvíli hrál hodně otevřený fotbal a gól mohl padnout každou akci. Třeba Hernandez v dobré pozici přestřelil a Milito jen potvrdil, že nemá formu, když i v další šanci vyhořel.

V 62. minutě se Milito alespoň proměnil do role nahrávače a připravil pro Eto'a zasloužené vyrovnání. Eto'o po převzetí míče obešel Munoze a přesnou ranou překonal Sirigua. Palermo ale chtělo vedení zpět, Pastore však netrefil. A přišel trest. Patička Stankoviče našla Eto'a a ten zblízka nedal šanci Siriguovi. V 70. minutě tak rázem vedl Inter a nehodlal již tři body pustit. A nakonec je získal i přes velký závěrečný tlak soupeře. Proti Pastoremu totiž výtečně zakročil Julio Cesar a zákrok Chivua nebyl posouzen jako nedovolený, takže se ani penalta nekopala.

Více informací k zápasu

AS Bari - Cagliari Calcio 0:0

19.09.2010 12:30

Góly: -

První nedělní zápas hraný už od 12:30 Středoevropského času diváky příliš nepotěšil. Šancí bylo k vidění poskromnu, a tak vlastně není divu, že Bari remizovalo s Cagliari 0:0.

Souboj sliboval zajímavou podívanou, hráli proti sobě dosud neporažené celky a v minulém kole si oba vedli velmi dobře. Bari plichtilo v Neapoli 2:2 a Cagliari nevídaným způsobem smetlo AS Řím 5:1.

Sardiňane zahájili utkání o něco lépe a Jean-Francois Gillet v brance Bari musel zasahovat proti hlavičce Roberta Acquafrescy a o chvíli později Picardi orazítkoval brankovou konstrukci. Domácí počáteční převahu hostů přežili bez úhony a vzápětí mohli sami skórovat. Nico Pulzetti v blízkosti nedokázal usměrnit míč do sítě a gólová nebyla ani Raggiho hlavička.

Po změně stran se na hřiště podíval Andrea Lazzari ale z přímého kopu netrefil branku. Barreto šikovně přihrál Sergiu Almironovi, ovšem Argentinec brankáře Agazziho nepřelstil. V závěrečné desetiminutovce útočilo především Bari, a mělo šance. Střídající D'Alessandro dával pod sebe na Ghezzala, ale ten z dobré pozice minul. Bývalý hráč Říma D'Alessandro po svém příchodu hru hodně oživil, ale už bylo příliš pozdě. Oba týmy si tak připisují bod a nadále zůstávají neporaženi.

Více informací k zápasu

AC Milán - Calcio Catania 1:1

18.09.2010 20:45

Góly: 45. Filippo Inzaghi - 27. Ciro Capuano

Hvězdami nabitý AC Milán znovu klopýtl, doma si totiž pouze rozdělil body s Catanií za remízu 1:1. Hosté na San Siru vedli zásluhou parádní rány Capuana ale do šaten vyrovnal veterán Filippo Inzaghi.

Milán mohl poslat do vedení Inzaghi, ten překvapivě nebyl v ofsajdu, ale sám před brankou Catanie absolutně selhal. O chvíli později se dožadoval pokutového kopu Ronaldinho, k jistému kontaktu tam určitě došlo, avšak hlavní sudí to jako faul nevyhodnotil. V dresu Rossoneri se předvedl i brankář Abbiati, poté co si Potenza narazil se spoluhráčem a "vykoupal" Antoniniho vystřelil a milánský brankář skvěle vyrazil.

V 27. minutě San Siro zcela utichlo, Capuano se dostal k odraženému míč a z dálky fantastickou volejí překonal Abbiatiho. Brankář AC neměl absolutní šanci, byla to pozoruhodná branka - 1:0 pro Catanii. Zanedlouho mohl přidat druhou trefu Ricchiuti, potřeboval by však více srovnat mířidla. Nebezpečnější Catania se znovu ozvala po těsné hlavičce Silvestriho. Milán více držel balón ale k zakončení se příliš nedostal. Ibrahimovič jen tak píchl do míče, ale branku tím příliš neohrozil. O tom, že Filippo Inzaghi nezapomněl dávat góly se diváci přesvědčili ve 45. minutě, Ronaldinho mu poslal přesnou přihrávku a Inzaghi vyrovnal na 1:1.

Ve druhém poločase už se hrálo na jednu branku - na tu sicilskou. Hned z kraje Ibraimovič patou našel Seedorfa a jeho dělovku Andujar vyrazil. Hosté se více zatáhli a Milánu to činilo obtíže. Do konce poločasu už neměl žádnou tutovku a s Catanií tak překvapivě remizoval 1:1.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - SS Lazio 1:2

18.09.2010 18:00

Góly: 19. Adem Ljajić - 32. Cristian Ledesma, 67. Libor Kozák

Fiorentina ani tentokrát nezískala tři body, ba dokonce dnes nezískala ani bod. Ljajič sice poslal domácí do vedení, jenže Lazio odpovědělo dvěma zásahy a zaslouženě vyhrálo.

První šanci utkání si připsala Fiorentina. Do Vargasovo přízemního centru se položil Ljajič, ovšem už byl příliš blízko hostujícímu brankáři, který si s ním poradil. V 19. minutě se poprvé měnilo skóre, Ledesma se v pokutovém území provinil faulem a rozhodčí ani na vteřinu nezaváhal odpískat pokutový kop. Penaltu Ljajič proměnil a Viola díky tomu vedla 1:0. Vzápětí se snažil o rychlé vyrovnání Bresciano, odražený míč mu ale vůbec nesedl a rána skončila hodně nad.

O překvapivé přehození se zase pokoušel Mauri ale obrana Violy nebezpečí zažehnala. Po půlhodiny hry se podařilo Laziu vyrovnat, Ledesma se dostal k odraženému míči a s pomocí teče překonal zcela bezmocného Freye - 1:1. Ještě před odchodem do šaten mohlo dojít k obratu, Bresciano ale stejně jako v prvním případě přestřelil a Rocchi svého týmového kolegu zcela napodobil.

Druhé dějství začala lépe Fiorentina, která jinak nebyla v prvním poločase příliš aktivní. Ljajič vzal vše na sebe, vysmýkl se několika hráčům a z úctyhodné vzdálenosti zamířil těsně vedle. Branku netrefil ani po ostré ráně Vargas a výsledek byl tedy stále nerozhodný. Všechny tři body nakonec bralo Lazio, Mauri odvedl skvělou práci a Hernanés zakončil, branku ale nedal neboť Frey jeho pokus vyrazil, bohužel pro Violu jen před dorážejícího Kozáka - 2:1 pro Lazio Řím. Fiorentinu nespasila ani velká šance Babacara, ten z velmi dobré pozice trefil přesně připravené Muslerovy rukavice.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Cesena32103:07
2.Inter Milán32104:27
3.Chievo Verona32015:36
4.SS Lazio32015:46
5.Brescia Calcio32014:46
6.Cagliari Calcio31205:15
7.SSC Neapol31205:45
8.AS Bari31203:25
9.Juventus FC31117:44
10.AC Milán31115:34
11.UC Sampdoria31116:54
12.Parma FC31114:34
13.Calcio Catania31114:44
14.Janov CFC31113:44
15.US Lecce31021:53
16.Bologna FC30213:52
17.AS Řím30213:72
18.Città di Palermo30123:51
19.ACF Fiorentina30122:41
20.Udinese Calcio30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (359)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pekne Kozák, pekne. len tak ďalej..

Reagovat
Pipo123

nie Jan Kozak, ale Libor, jan Kozak by netrafil ani stodolu

Reagovat
Josifek

A jak hrál Libor?

Reagovat
Pipo123

dobre snažil, v závere tam bol len sám, sme bránili ako sa dalo, tak to mal zložité, ale snažil sa íst do súbojov, potom v nadstavenom čase dobre držal loptu v rohu ihriska, gol dal do prazdnej branky... je to nadej do budúcna

Reagovat
Josifek

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra co to Lazio blbne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ledesma Fiore jde celkem do kytek

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry, Kozaka jsem mel na tribune.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ledesmu na střídačce...

Reagovat
REPLIKATOR

Kozac L.

Reagovat
Tsigi

Milan - Catania, formazioni ufficiali / official line up:

MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Boateng, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho, Inzaghi, Ibrahimovic.

CATANIA: Andujar; Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano; Carboni; Mascara, Izco, Biagianti, Ricchiuti; Lopez.

Tak bez Robinha

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo si ten základ ale zaslouží... Teším se na Boneru

Reagovat
panca

hm mame to hodne ofenivni jsem na ne zvedavej

Reagovat
cresposuper

FORZA CATANIA!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že budou brát body

Reagovat
Tomanatura

To fakt bezte fialky do haje

Reagovat
REPLIKATOR

Fialky jdou do kytek

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Shevchenko

Dneska Pippo dá gól.

Reagovat
cresposuper

Bohužial to tiež cítim v kostiach.

Reagovat
smazaný uživatel

bet365 dneska nic jo?

Reagovat
Pipo123

unibet

Reagovat
smazaný uživatel

tam ale musíš dát vklad ne?

Reagovat
Pipo123

nemusíš stačí sa len registrovat, dávaju stále Seriu A

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky

Reagovat
cresposuper

rojadirecta

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Shevchenko

Vždyť to jede.

Reagovat
smazaný uživatel

teď už možná jo

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

u Pirla se mi líbí, že mu skoro nikdy nevezou míč , jedině faul nebo dost ostrý zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

ti spíš u Seedorfa ne?

Reagovat
Shevchenko

Pippo si z nás dělá prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

tj, co teď netrefil... Ale pravda, že mu to skočilo

Reagovat
smazaný uživatel

děláš si prdel?

Reagovat
Inzaghi

Trošku..

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže se zastřeluje :)

Reagovat
smazaný uživatel

pippo

Reagovat
Pipo123

on to išiel kopat dobre, ale skočilo mu to jasne

Reagovat
cresposuper

Inzaghi sa asi pred zápasom pripojil ku Robinhovi a Ronaldinhovi

Reagovat
Mr.Jindros

Pippo bude na stará kolena pálit šance. Ibra vyčaroval z hovna.

Reagovat
cresposuper

Mcgyver.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho běhá, Pipo pálí šance, jdu kouknout z okna jestli nepadaj meteority

Reagovat
Mr.Jindros

Ronaldinho ztrácí jeden míč za druhým. Vyměnit za Robinha...

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, když není ani na lavičce...

Reagovat
Mr.Jindros

To jsem nevěděl. Proč? Kdyžtak za někoho jiného, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho tam rozhodně nechal, on pak předvede 1 nebo víc geniálních přihrávek. Víš jak to je: Kdo nic nedělá, nic nezkazí...

Reagovat
10

Izco-Potenza ho spíš výborně brání...

Reagovat
Sarlin
Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší jak ten komentátor mu furt říkal Kožak

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho vyhrál soutěž skokan roku

Reagovat
cresposuper

To musí byť gól!!!

Reagovat
smazaný uživatel

druhá šance, ještě ten začátek a pak ten centr nebo střela :)

Reagovat
smazaný uživatel

hm pěknej gol...

Reagovat
cresposuper

goooooooooooooooooooooool!!!!

Reagovat
Pipo123

nádhera

Reagovat
10

Capuaaaanoooo

Reagovat
smazaný uživatel

konečně to už dali

Reagovat
lnterista

hmm

Reagovat
$dolar$

Reagovat
panca

Reagovat
Pipo123

no bude to zaujímave, Catania braniť vie na jednotku

Reagovat
10

spíš spoléhám na Andujara

Reagovat
cresposuper

To tiež

Reagovat
$dolar$

Je dobrej?

Reagovat
Pipo123

je skvelý, on pochytá nemožné veci

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

hlavně minulý kolo proti Parmě, to chytil snad 3 jasný góly

Reagovat
cresposuper

On bol vari aj ma MS, nie?

Reagovat
Pipo123

10 čo dneska hovoríš na Lazio a Kozáka ?

Reagovat
10

v ofenzivě jste se mi líbili, Libor se výborně rval, za toho stavu ideální náhrada za Rocchiho ale ta obrana...když už se tam Fiorentina dostávala, tak tam byla spousta chyb, hlavně v prvním poločase, kdy propadal na penaltě jeden balon za druhým

Reagovat
Pipo123

jo jo, ved preto sa očakáva na 100% v zime posial na stopéra, ten Dias je hrozný, stále sa spomína Lugano, Miranda, Meira + proti AC by mal hrať už na lavo aj Garrido ktorý sa uzdravil

Reagovat
10

na toho jsem zvědavej, pamatuju si ho ještě ze San Sebastianu, tam byl výbornej...už jsem to říkal před sezonou, že by měl být lepší, než Kolarov...jinak z těch stoperů rozhodně Lugano

Reagovat
cresposuper

Kto hral teda proti Viole naľavo ?

Reagovat
Pipo123

Radu, ale to je stopér hlavne Reja ak bude mat zdravú obranu tak bude hrat asi - Garrido, Radu, Biava, Lichti

Reagovat
cresposuper

na štyroch? Nehrávate viac 3-5-2?

Reagovat
Pipo123

je to možné, ale teraz sme hrali kôli absencii Garrida na štyroch, myslím si že ak sa nam bdue aj nadalej dariť, tak to menit nebude

Reagovat
cresposuper

Prekrásny gól. O to krajčí , že padol do siete AC.

Reagovat
lnterista

to si delaji prdel ne?

Reagovat
panca

to zas bude pruser

Reagovat
Pipo123

ten Potenza sa mi moc páči, trocha nenápadní, ale v obrane bezchybní a slušne podporuje útok

Reagovat
Mr.Jindros

Jestli chce AC skutečně pomýšlet na titul, mělo by začít hrát. Dá se očekávat, že Inter bude po Benitezem postupem času spíš sílit než slábnout a nechat si je utéct hned na začátku by nemusela být dobrá strategie.

Reagovat
$dolar$

To je skodyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

už mohlo být vymálováno, škoda no

Reagovat
cresposuper

To čo si nedal

Reagovat
cresposuper

Catania hrá vý borne

Reagovat
smazaný uživatel

ještě ten druhý gól tomu chybí

Reagovat
cresposuper

Jj, ale myslím, že ho dajú

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi by ho mohl tam šoupnout

Reagovat
smazaný uživatel

Kura co to je za povzbuzování ...špendlík by šel slyšet

Reagovat
smazaný uživatel

o polocase pippo dolu a robson na plac...

Reagovat
smazaný uživatel

Robinha bych dal nejdřív na střídačku, z tribuny se blbě naskakuje

Reagovat
10

není na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak nato sem ani nekoukal...

Reagovat
smazaný uživatel

hraje Ibra dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

jen narážka na to, jak je přínosný a viditelný

Reagovat
cresposuper

Predbehol si ma.

Reagovat
cresposuper

AC úplne bezzubé, Ibrahimović sa len prechádza...

Reagovat
lnterista

nech si ty postrehy prosim

Reagovat
cresposuper

Nie je to pravda?

Reagovat
lnterista

nechapes neva

Reagovat
cresposuper

Chápem. Ale tak úživam si, že prehráávajú a hrajú prd, tak ma nechaj

Reagovat
lnterista

jen to nezakrikni

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

to si už užívaš pár rokov, čo? nestačí?

Reagovat
cresposuper

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

střely na branku 6:0 pro Catanii a 9:1 celkově to se nezdá...

Reagovat
Pipo123

Antonini nasraný a člapne si po prdeli Biagiho

Reagovat
Shevchenko

Na to se nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

záleží komu fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ať už je to nemrzí

Reagovat
GEGE

Cafu

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani ted

Reagovat
Mr.Jindros

Ten kontrast je v porovnání s prvním zápasem až příliš WTF...

Reagovat
10

Catania není Lecce...

Reagovat
Shevchenko

Pippo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd?

Reagovat
panca

nebyl! za nim jeste nekdo stal

Reagovat
Mihal

Dinhov záblesk geniality

Reagovat
GEGE

SUPERPIPPOOOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mr.Jindros já ti to říkal

Reagovat
Mr.Jindros

Ale stejně se mi zdá výkon hráče, který zadrbe co se dá a pak zazáří v jednom okamžiku celkem rozporuplný.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, ale tak to prostě je, do zavřený obrany se útočí špatně, obehraje jednoho hráče a za nim je druhej, ejstli AC přidá ještě jeden na 2:1 tak uvidíš že do otevřený obrany to bude jiný kafe

Reagovat
panca

pippoooo

Reagovat
Shevchenko

Dinho geniální a Pippo klasika. Ještěže to dali do poločasu...

Reagovat
10

v Ceseně by to mával...

Reagovat
smazaný uživatel

však taky na rozhodčí z Cesseny byla stížnost

Reagovat
10

nepovídej

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nás to nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal, ať je to nemrzí a je to tu

Reagovat
Inzaghi

Mohu se jen zeptat, podle koho/čeho máš nick?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ho podle sebe, jinak je to anagram

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tě to zajímá?

Reagovat
Inzaghi

Protože kdyby jsi ho měl podle Axla Rose, jehož jméno je často psáno jako Axel, tak bych se tě zeptal, jestli jdeš příští pondelí do O2 na Guns N' Roses.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, že on se píše Axl, mám tu skupinu hodně rád, jinak bych šel velice rád na koncert, avšak mám již jiné plány... Ale dedukce to byla od tebe slušná

Reagovat
Inzaghi

Tak to je škoda, koncert bude pecka. Jinak když tak před dvěma týdny hráli v Miláně, tak si jeden z kytaristů vzal na sebe dres AC a půlka lidí začala pískat.

http://a.imageshack.us/img29/7228/ashba.jpg

Reagovat
10

bez Slashe to bude jak Queeni bez Freddieho...

Reagovat
Inzaghi

Pro mě to bylo vždy spíš o Axlovi, Slash je 14 let pryč, nová sestava je skvělá, má to pro mě možná ještě větší kouzlo, mám rád Chinese Democracy, takže pro mě to tak určitě nebude. Kdo chtěl vidět Slashe, měl letos taky možnost.. Já si ho šel prohlédnout spíš jako legendu z GN'R, jeho sólovka není nic extra..

Reagovat
10

Chinese Democracy mě zklamalo, hodně...jdu tam taky, ale nic od toho nečekám...ty ohlasy na turné jsou zatím hodně rozporuplný

Reagovat
Inzaghi

Já měl GN'R vždy rád kvůli baladám, takže ChinDem miluju. Hodně lidí ho odsoudilo jen proto, že nezní jako GN'R, přitom je to hodně propracovaný album...

Smíšený ohlasy maj na starost jen Axlovy pozdní příchody (jestli je pro někoho půl jedenácté pozdě), s kterýma se na koncertě GN'R musí počítat. Jinak jsou to skvělý show, tady ta sestava je nejlepší od odchodu Slashe, Axl má skvělou formu, maj tam hodně pyra, hrají průměrně dvě a půl hodiny... Tady máš např. skvělý YCBM z minulýho týdne z Paříže : http://www.youtube.com/watch?v=WtmZ-a_PI0k

Reagovat
smazaný uživatel

cece, navstevnici koncertu se tvarej jak na predkapele

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že z té původní sestavy tam zůstal už jen Axl, Slash už hraje Velvet Revolver, tak si to užij, Axl si měl vzít zase dres Interu a byli by všichni spokojení

Reagovat
panca

ale jinak hruza!! ofenziva dobra ale je to na prd, kdyz je obrana derava jako emental libi se mi bonera a prince jak bojuje jinak pirlo je zralej na vystridani

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase výkon... Ibra asi chytli vzpomínky když kouká všude kam nemá, Pirla to asi taky zrovna moc nebere. Dinho sice balony ztraci ale ta snaha tam je a že má přehled ukázal... Pippo jako vždy celou dobu nic a pak gol... Výborně hraje Prince

Reagovat
smazaný uživatel

Superpippoooo! Nejdřív jsem si myslel že se Dinho zbláznil přihrávat do jasnýho ofsajdu, ale rozhodčí gól uznal a v opakovaným záběru bylo vidět že byl Pippo s tim obráncem v jedný lajně, v tomhle on je jedinečnej. Jinak tam bylo hodně zkažených přihrávek a po tom co se jeden z hráčů Catanie tak parádně trefil to byla 10 minut veliká bída. Konec poločasu byl příslibem, jen tak dál, hlavně ať vyhrajem.

Reagovat
lnterista

ofsajd nebyl...ac dopredu parada o to horsi je to v zadu

Forza Inter

Reagovat
panca

chtelo by to 2 hodne behavy zalozniky, co se budou vracet dozadu

Reagovat
lnterista

Muntari za Pata

Reagovat
cresposuper

Reagovat
panca

poslet jeste 80 mega a klidne

Reagovat
lnterista

si upad ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci to není football manager

Reagovat
lnterista

USM?

Reagovat
smazaný uživatel

ten mladej Nigerijec nebo co to je byl dobrej, když jsem koukal na přípravu

Reagovat
cresposuper

Nwankwo Obiora, ak myslíš jeho Tiež sa mi fest páčil. Môže byť veľmi dobrý do budúcnosti, určite sa ho ale nazbavíme. Dúfam, že si zahrá už v tejto sezóne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem si tim uplně jistej, řekl bych spíš, že to bylo jiný jméno, já si jen pamatuju, že měl číslo 90

Reagovat
smazaný uživatel

asi myslíš Oduamadiho

Reagovat
Shevchenko

Myslíš Oduamadiho. Opravdu nevím, proč on do toho cpe Inter.

Reagovat
cresposuper

Srry, nevedel som koho prípravu myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

jj to je on sice psanej jako útočník, ale co jsem já viděl, tak hrál chvíli defenzivního záložníka chvíli hrot, takovej běhavej dopředu i dozadu... hrozně rychlej

Reagovat
cresposuper

Obiora mal 40. A nigerijčan tam bol už iba Obinna a to je krídlo, ktoré vie iba bežať.

Reagovat
10

on se celou dobu baví o AC...

Reagovat
smazaný uživatel

já pochopil, že panca je AC a interista Inter ... panca psal, že by to chtělo 2 běhavý záložníky, tak jsem říkal, že mně se líbil tenhle a je běhavej...

Reagovat
cresposuper

Srry, som si nevšimol, že reaguješ na pancu a nie na Interistu. Preto som písal o Obiorovi

Reagovat
10

Sissoko za Thiaga Silvu

Reagovat
panca

uf

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
Shevchenko

Seedorf! Dobrý start.

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio!

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho sa rozbieha

Reagovat
10

ten Ibra je nezvykle neviditelnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Na tréninku je ho vidno víc.

Reagovat
panca

nerad to pisu ale pirlo rychlo dolu

Reagovat
Shevchenko

Dneska to není kým oživit. Možná Odu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč už tam dávno není Robinho?

Reagovat
10

injured

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo.. Teď by se někdo podobný hodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Mně tam chybí ten rychlý přechod do útoku, vždycky přihrajou dozadu, když je šance

Reagovat
Inzaghi

Cataniu jsem vždy nesnášel, doufám, že je nějak poserem gólem v 90.

Reagovat
Shevchenko

Ronnie se vzteká a za sebou má hráče.

Reagovat
$dolar$

Ledesma si tam slusne posolichal koulicky se Seedorfem

Reagovat
10

Potenza výbornej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

mohol prísť skôr

Reagovat
smazaný uživatel

Odu!

Reagovat
Mr.Jindros

Boateng jak je tam pokosil.

Reagovat
Tomanatura

Interisti, nevite neco o Uefa Champions trophy tour, kde bude v Praze 24. zari ukazana trofej pro viteze ligy mistru a ma u toho byt Figo? Potreboval bych vedet, v kolik to muze tak zhruba zacit a jestli potrebuju koupit nejake listky, jestli je tam vstupne... Moc diky za odpoved

Reagovat
$dolar$

Skoro nic o tom nevim, akorat vim, ze to bude i v Plzni

Reagovat
Lubinterista

Staroměstské nám. 13.00 - 18.00 cca

Reagovat
GEGE

Ty vole to jsou střídání

Reagovat
10

Prince goes down

Reagovat
lnterista

dobre

Reagovat
Mihal

S trochou štastia mohla Catania brať miesto jedného všetky 3 body ale remíza tiež dobrá

Reagovat
panca

4 body z 9 s takovyma souperema proste hruza dihno krome jedne prihravky podelal co se dalo, ibra uplne k nicemu a pirlo tomu bych naliskal. Pippo bonera prince a ja jsem totalne nasranej

Reagovat
10

Catania AC ve středu na Laziu, na to jsem hodně zvědav...

Reagovat
Shevchenko

Klasický zápas proti Catanii.

Reagovat
Pipo123

na ako dlho je mimo Pato a Robinho ? mám sa ich bát na stredu ?

Reagovat
smazaný uživatel

3 týdny Pato..Robinha se snad boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchý- pokud se nenaučíme hrát a porážet týmy hrající antifotbal, jako je Catania či Cessena, tak to bude těžký. Zápas totální kýbl nudy, jedinej prince a dinho se snažili. v závěru dobrej i Bonera. Allegri by měl začít něco dělat, tohle je další prokoučovaný zápas.

Reagovat
Shevchenko

Se tu nějak rozjelo psát Cessena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jinak všechno nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Divný antifotbal a vyhráli 2:0. Ikdyž je pravda že na Catanii se první půlku sezony koukat nedá.

Reagovat
Shevchenko

200 pro MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

no to byl zase zápas

jedinej kdo se mi líbil byl Boateng, třeba takovýho Seedorfa dneska strčil s přehledem do kapsy

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Tsigi

Není každý den posvícení

Reagovat
smazaný uživatel

no u AC teda rozhodně ne, to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

to preto ze nehral rodney strasser

Reagovat
GEGE

Hrůza.Bez klasického DM to prostě nepůjde a budou brejky 3 na 1 a podobně...Allegri ještě sám říkal,že musí najít rovnováhu mezi mezi útokem a obranou ale zatím se to vůbec nedaří Jediný kdo si za dnešek zaslouží pochvalu je KVP.Ibra zatím velké zklamání....

FORZA MILAN!

Reagovat
Tsigi

Já bych Ibru nedramatizoval s týmem je 2 týdny a zatím má 3 zápasy a dvě branky.Výkony se dostaví až se trošku sehraje s týmem

Reagovat
Shevchenko

Máš v úterý večer čas?

Reagovat
Tsigi

Začínám s vysokou a vyučování mám do 18:15. Upřímně řečeno , nevím co se bude dít, ale snad si ten čas nějak najdu

Reagovat
smazaný uživatel

rande?

Reagovat
$dolar$

Ne, rovnou sex

Reagovat
panca

misto pirla bych dal ambra nebo klidne gattusa. Na tvoreni by tam byl seedorf a dinho. Pirlo nebrani a centry mu posledni dobou nejdou

Reagovat
GEGE

Dneska mu to nešlo ale on hrát musí bez něho je to kolikrát horší i když se mu nedaří...

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych ho posadil....

Reagovat
$dolar$

Skoda no, mela byt vyhra pro Catanii

Reagovat
$dolar$

Ale musim rict, ze Boateng je v soucasnosti asi nejlepsim hracem AC

Reagovat
Tsigi

Boateng není žádný zázrak, ale holt takový typ fotbalisty mezi ostatníma spoluhráčema vypadá fakt dobře

Reagovat
Pipo123

neskutočne sa teším na stredu čo tak čítam tak fans Lazia začínajú znova veriť v lepšú budúcnosť

Reagovat
Alberto Aquilani

ježiš márja

Reagovat
Pipo123

čo už začínajú dúfať že to nemusí byť len náhoda docela začínam veriť že tu EL by sme mohli uhrat

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že podle losu mělo být z prvních 3 kol nejméně 7 bodů (spíš 9) a v reálu jsou 4, to je trochu slbý kafe... Tradiční evergreen je zase tu - rozdávání bodů po profesorským výkonu týmům bojujícím o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal, AC... výborný weekend so far.

Reagovat
smazaný uživatel

robinho jde hostovat do santou aby se rozehrál a v lednu se vráti do milána jooooooooo

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A|C

Reagovat
Tomanatura

4 body z 9 moznych, 2 zapasy doma, jeden venku, z toho dva s novackama a jeden s venku podprumernym tymem Italske ligy? Proc ne...

Reagovat
panca

to je milan poslednich 5 let

Reagovat
Tomanatura

Letos uz ale ten tym diky dvema posilam nemel byt ten Milan z predeslych 5ti let...

Reagovat
panca

tak robinho bez formy a ibra je statickej, takze zatim moc nepomahaj

Reagovat
smazaný uživatel

catania gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že MIlan s výjimkou zápasu s Lecce úplně promrhává první poločasy. V druhým se pak většinou snaží něco dohánět, ale stejně je to maximálně na tak 65% a to možná ještě dost přeháním

Reagovat
panca

jediny co mi trosku zlepsi naladu je nasranej oblicej mourenina

Reagovat
Lubinterista

a máš po

Reagovat
10

zapnu to a zrovna se raduje z gólu...

Reagovat
Al Capone

všichni velice pasovali AC na jasnýho vítěze scudetta ale zatím nic moc

Reagovat
lnterista

vsichni ne a na jasnyho uz vubec

Reagovat
Mr.Jindros

Jasnýho ne, ale ty poslední dva zápasy jsou provar.

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že spíš fandové AC v euforii po slušných nákupech, ale i já jsem čekal daleko lepší začátek, kor, když to bylo proti takovým soupeřům ...

Reagovat
Losinho

Inzaghi Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

to je začátek ligy jak noha. AC zabrat. Nicméně jsem viděl jen kousek a musím říct, že se divímm, že je tady dost kritiky na Ibru. Mě se zdálo, že se do systému AC hodí výborně a snaží se nabíhat pro balony. Co já jsem viděl, tak vypracoval přistrčením balonu šanci pro Dinha a pak se do šance dostal sám po trestňáku, ale ani netrefil balon. Nicméně náznaky tam jsou. Musí se prosadit už proto, aby se po sezoně nemusel vrátit. Mosty si spálil sám.

Reagovat
Mr.Jindros

Hlavně vymyslel přihrávku, kterou spálil Pippo...

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem asi deset minut na konci, ale i v těch byl Ibra v útoku vidět nejvíc. Proto se divím, že je tak kritizovaný.

Reagovat
10

za 10 minut se dá těžko hodnotit...Zlatan hrál zprava, nepředvedl skoro nic, spíš se tam motal Pippovi...známka 5.5 mluví za vše

Reagovat
Mr.Jindros

Mně připadá, že je zprava dost utopenej... on by dokázal zařídit lecos, ale musí při převzetí míče stát jinde než na pravé straně - co nejvíce uprostřed a u vápna, napravo udělá ho*no - dostane míč, ale není na pozici k ohrožení brány.

Reagovat
10

tak to každopádně, proto se taky stahoval pořád doprostřed k Pippovi, v několika případech si tam doslova zavazeli...Zlatan může hrát zleva, odkud se dostává do středu hřiště a do zakončení...to samý platí o Robinhovi a Dinhovi, nejen proto je podle mě pro AC nejklíčovější hráč Pato

Reagovat
smazaný uživatel

jj, deset minut je na posouzení málo. pokud hrál v celým mači hofno, tak je to blbý.

Kolik měli ostatní hráči AC? Abych mohl to Zlatanovo 5,5 srovnat.

Reagovat
10

Pippo 6, Dinho a Boateng 6.5, Seedorf, Pirlo 5.5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan hraje pořád stejně, jako hrál v Interu nebo u Vás. Rozdíl je v týmu kolem něj, je evidentní, že ta sehranost je minimální. Do budoucna jsem optimista, momentálně musíme hlavně vyřešit hru zálohy a udělat z Pata nezničitelného robota, protože bez něj jsme poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve zabrat!

Reagovat
smazaný uživatel

ty sobotní zápasy mě serou..., na ně si zkrátka v drtivé většině případů neudělám čas. druhý bez mé účasti, druhý se ztrátou (ano..., pasuju se do role talismanu ).

je to 3.ligový zápas..., nedělal bych z toho drama. v sezoně 2008/2009 prohrál Milan oba úvodní a po 10 kolech byl na prvním fleku. Allegri odstartoval angažmá v Cagliari 5 porážkama v řadě a nakonec vyhrál cenu pro nejlepšího kouče roku za 9.místo. Leovy začátky pamatujem všichni, přitom se na jaře hlásil o Scudetto... sezona je dlouhá. to ovšem neznamená, že by 4 body za 3 zápasy bylo něco, s čím bychom měli být spokojení. chtěl jsem bodů 9, přestože je na tomhle týmu HROMADA práce, jak jsem psal už po Auxerre. ty brejky jsou očividně pořád problém..., proto chci zálohu Flamini - Pirlo - Boateng, tzn. co nejběhavější a zároveň dobrou technicky, aby netrpělo držení míče. zapracování Ibry taky potrvá, jde o mechanismy, návyky. Robinho to samé, navíc se potřebuje konečně dostat do 100% kondice. co se týče obrany, možná by nebylo od věci dát ještě šanci Sokratisovi na pravém beku..., rovněž běhavý typ, který by dokázal při brejcích soupeře pomoct více než Bonera. je to chemie..., snad najde Max správné složení proti správným soupeřům. s takovým kádrem už se není na co vymlouvat, případné zklamání půjde na jeho hlavu.

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
Mr.Jindros

Otázka je, kde je hranice zklamání - jaké umístění v lize a LM by se jako zklamání nebralo... já bych to viděl tak, že pokud bude Inter bodově silný jako předchozí sezóny, velkým zklamáním určitě nebude druhé místo v lize a čtvrtfinále LM... cokoli pod to by byl průser... ideálně pro vás titul v lize a semi v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

záleží na okolnostech..., druhé místo může být taky zklamání, pokud budem mít na první a prohrajem si to, ale na to je ještě fakt brzo. navíc nemluvím jen o výsledcích, které to ale samozřejmě nejlépe reflektujou. v první řadě jde o to, dát týmu konečně soudržnost a kontinuitu..., tzn. neexcelovat v ofenzívě na úkor defenzívy a neztrácet s papírově slabšími soupeři, což jde víceméně ruku v ruce. schopnost sbírat pravidelně body díky hře, kterou si vetkneme a budem se na ni moct spolehnout. zkrátka najít týmu tvář..., Leo ji loni taky našel. pokud ji najde Max tomuhle kádru a mechanismy se rozjedou, bude se na co koukat. pokud ne, bude to zklamání a něco bude třeba změnit..., kádr, nebo kouče..., nicméně na to máme zatím pořád ještě celou sezonu. pro mě je Milan technický, kombinační tým, držící často míč, snažící se bavit diváka, tzn. ofenzivně laděný, nicméně(!) s dobrou defenzívou..., což ale neznamená pouze ty 4 borce vzadu, nýbrž celý tým - level pressingu útočníků, level pressingu záložníků a jejich pomoc obráncům v defenzívě..., automatizované mechanismy v obranné čtyřce, které se dají bohužel (jak řekl kdysi Brückner) upevňovat do nekonečna a přesto nemáte vyhráno. za tím vším v rámci možností spolehlivý golman. v neposlední řadě situace jako právě brejky, nebo krytí standartek..., všechno je to o nácviku, to je ta Maxova práce a snaha o soudržnost týmu, tam je podle mě zatím největší nedostatek, na jehož řešení je potřeba čas. v ofenzívě jde pouze o to se sehrát (rovněž otázka času), hráči takového kalibru mají nespočet řešení koncových situací, je potřeba dát jim správný rámec a po sehrání by tam teoreticky neměl být problém.

Reagovat
panca

hranice zklamani je jasne prekrocena kdyz ma catanie jen za 1. polocas sanci na 3 goly a dalsich x strel a ac krome jedne sance mdlej vykon a to vsechno po prohre v 0:2 v cessene kdyz puknem na rimu nebo interu ok a skoncime v lize druzi ok, ale nemuze nas prehravat catania

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

jé škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo zatim vzadu neuvěřitelně hoří a vepředu zazdí naprosto všechno, dokonce i Pastore... podle mě je to jen otázka času, kdy se Inter prosadí a asi nezůstane jen u jednoho gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

pekne..

Reagovat
smazaný uživatel

nevím no..., Palermo má 4-3-1-2 zažité, útočníků k tomu mělo dnes dost a přesto zvolil Rossi 4-3-2-1, které od začátku absolutně nefungovalo, i když se dostali do vedení. sice by tím paradoxně vypadl ze sestavy Iličić, ale zmizela by rovněž nedostatečná podpora útoku ze zálohy, nahrazena dvěmi borci na hrotu před Pastorem, který by měl větší pole působnosti. za jejich porážkou vidím jednoznačně tohle..., Interu to usnadnilo ovládnout zápas.

zasloužené 3 body pro modročerné...

Reagovat
Jajinek

U některých brejků Palerma v druhém poločase (které byly o poznání nebezpečnější) jsme měli vcelku štěstí, stejně tak u Pastoreho tyči...ale přeci jen, myslím že zaslouženě. Šnací jsme měli více a hlavně jsme hráli aktivně a do na hřišti Palerma, které si doma vždy zakládlao na útočném pojetí.

Samy

Dejan

Panděv

Jinak u Milita konečně náznak zlepšení, hrál s míčem, hodil do stran, vypracoval šance Etoovi...ale to zakončení... Sám mohl dát hattrick...ale to prolomí.

Jinak máme na své největší konkurenty náskok 3 body...což je na to, jakou v úvodu sezóny máme vždy fazónu, vcelku solidní počin. Navíc jsme hráli 2x venku.

Jinak tenhle Rafův kombinační styl se mi sice líbí, ale v té obraně je někdy tolik oken, že je člověku zle...trošku míň plašit a bude to dobré.

(Jinak Pastore dnes zase na palec, ale osamocený Abel nebyl nejlepší podpora...)

Reagovat
smazaný uživatel

Pastore už měl rozhodně lepší zápasy..., hlavně v prvním poločase kazil přihrávky, ztrácel míče, Abelovi moc nepomohl..., to už byl užitečnější Iličić. navíc má fakt strašnou produktivitu..., kdyby se naučil dávat góly, měl by našlápnuto do VIP sekce.

ve druhém se nicméně zlepšil...

Reagovat
Jajinek

tak první poločas bylo celé Palermo dost nulové...ve druhém ale on táhl ty brejky a za stavu 1:2 se jako jeden z nála snažil ještě s tím něco udělat. Jinak zakončení špatné, o tom žádná...

Reagovat
smazaný uživatel

proč bylo Palermo nulové ? protože nefungovala ofenzíva. proč nefungovala ofenzíva ? protože Pastore kazil a nedostatečně podporoval Abela, který na to byl tím pádem sám. ve 4-3-2-1 jsou ti 2 pod hrotem životně důležití, přičemž Iličić toho za první poločas předvedl více, než Pastore. že se ve druhém zlepšil jsem napsal a obecně jsem neřekl, že podal špatný výkon..., jen píšu, že umí zahrát rozhodně lépe.

Reagovat
Jajinek

já se nepřu že neumí zahrát líp...

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem hezky se nám to zamotává hned ze startu..., Cesena na prvním fleku bez obdrženého gólu, Milan s Juve (dodatečná gratulace) ve středu tabulky. Roma, Palermo, Fiorentina a Udinese na sestupových pozicích. nikdo nevydoloval 9 bodů..., zkrátka SERIE A.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Zamotává? Mně se nelíbí, že je Inter zase prakticky první, dokaď je neuvidím dlouhodobě na druhém a horším místě za jedním z favoritů na titul, nevěřím, že je někdo může porazit.

Reagovat
panca

driv byl inter banda zoldaku ale posledni dobou/ par let / hraji jako tym. Vyhravaji ikdyz jim to nejde a to se mi vubec nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu, co má tahle reakce společnýho s mým komentem..., mě se to taky nelíbí, ale to přece nic nemění na tom, co jsem napsal. navíc já letos AC věřím..., nemám důvod řezat si žíly po 3 kolech, jak to tady má pár lidí ve zvyku (včetně Tebe). za přehnanýho optimistu se nepovažuju, loni jsem naopak do zblbnutí opakoval, že s takovým kádrem stačí první trojka.

Reagovat
Shevchenko

Ty poslední 4 týmy jsou taky zajímavé.

Reagovat
Shevchenko

Jo tys to tam napsal tak sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

hele Roma nejni na sestupový pozici, to pozor!

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy ked zakopne inter alebo AC tak musi aj AS ROMA 2 body z 9 možnych zase nadherny zaciatok

Reagovat
smazaný uživatel

forza inter

Reagovat
smazaný uživatel

nahovno

Reagovat
smazaný uživatel

Di Canio = odchovanec Lazia

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Shevchenko

Juve Inter

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Ranieri ty bejku , už začni vyhrávať ....

Reagovat
Pinturicchio

A kdo má, momentálně, nejlepší / nejproduktivnější útok v lize?

Reagovat
10

Zemanova Foggia má skóre 12:12, už nás s nima začínali srovnávat

Reagovat
Pinturicchio

To by tak hrálo, aby byl Zdena lepší než my

Reagovat
Pinturicchio

300 pro zopkaování dnešního výkonu proti Palermu

Reagovat
smazaný uživatel

Raaadek Štěpánek

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal mu první set a teď ho smete

Reagovat
smazaný uživatel

rozhočí v Palermu když benítez nemůže rozhodčí mu pomůže

Reagovat
Jajinek

co se ti přesně nelíbilo?

Reagovat
smazaný uživatel

no nastrieľať 4-ku udine a ešte unich to sa fakt často nevidi, ale to svedči o kvalite Juve kt. sa postupnou zohratosťou stáva valcovacou mašinou

Reagovat
Pinturicchio

Off: David gol za Hercules

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

Reagovat
božský John

Já se těšim na tu naší akci,na něm provedenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

říkám to opět AS si to začíná konečně taky vyžírat to štěstí které se jich drželo loňský rok jako klíště.Juve konečně ukázalo že ten kádr je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

no už je na čase, aby se nás zase chytlo....

Reagovat
smazaný uživatel

Letos vám nevěřím myslím že zkončíte tak 8-6 můj tip už před sezonou.

Reagovat
smazaný uživatel

no snad budem hrát klidný střed

Reagovat
Francesco Totti AS

s Interem si spravíme chuť

Reagovat
smazaný uživatel

Si asi spal a nevsimol si si vysledky,tabulku a kader as romy ze?

Reagovat
Alberto Aquilani

ten kader moze porazit hocikoho , rejpalo , momentalne sa nedarí , to sa stava , je mozne ze to bude pokracovat , ale kader je silny , tak si tie tvoje poznamky strc niekam .

Reagovat
smazaný uživatel

2 z 9 dokazuje tvoje slova..

Reagovat
Francesco Totti AS

pokud sis nevšiml tak nakonec sem dal smajlika, coz znamena ze to beru s nadsazkou

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze ono to bolo ironicky?

Reagovat
smazaný uživatel

uz dost .....

Reagovat
lnterista

Forza Inter!!!

Reagovat
Francesco Totti AS

vkom má inter lepší kádr než AS?

Reagovat
lnterista

nez to vsechno vypisu tak se zatim odhlasim

Reagovat
Francesco Totti AS

nebo si spíš nemůžeš vzpomenout

Reagovat
DelPiero137

Super vysledok Juve, skoda ze som zapas nemohol vidiet...

Co sa zmenilo oproti predoslim zapasom? Kraje obrany sa zlepsili, stred pola nepusta supera? Alebo super bol taky slabi?

Marchisio, Krasic zda sa ze boli hlavny akteri. Vyzera to ze idealny stred pola bude Melo+Marchisio a Aquilani to bude mat tazke... Este nech sa ukaze Martinez na lavo, na to som zvedavy.

Alex+Fabio dobry utok, dari sa im spolu. Uvidime kam sa dostane Amauri ked sa vrati. Skor by som to videl na tandem s Quagliarellom a Alex si vtedy odpocinie.

Reagovat
GEGE

Cassanova

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc neapol vozi ten mic az do brany....

Reagovat
Francesco Totti AS

tak si shrňme začátek letošní sezóny......vy, stejně jako my ste remizovali s Bolognou. Sice sme 2 góly dostali a zase sme 2 dali, kdežto vy ste nedali ani jeden! My sme remizovali s Cesenou která porazila AC a vy ste porazili totálně zhroucené Udinese jenom 1:0 (a to už Juve jim dal 4). Náš propadák v Cagliari ničím omluvit nejde...to byl prostě propadák..ale zase bych Cagliari nepodceňoval...můzou překvapit...a vy ste porazili Palermo tak to ste fakt dobří 2:1 tý jo....akorát vám to trochu kazí to že taková Sparta jim dala ještě jeden navíc takže vůbec nechápu ty vaše předčasné závěry zápasu AS-Inter ale všichni fandové calcia a všichni co navštěvujem tuto diskuzi víme, co ste vy interisti zač

Reagovat
smazaný uživatel

spamataj sa prosim ta

Reagovat
smazaný uživatel

Jen taková malá poznámka: Roma s Bolognou remizovala doma,zatímco Inter v Bologni a to není totéž.To ale jen tak na okraj.

Jasně,že Roma může Inter porazit,kvality na to má.Nedávno jsem psal,že Roma podle mého bude hrát opět o titul.Má skvělého trenéra,konsolidovaný a zkušený kádr,takže s ní v boji o titul počítám.Ne že bych z toho měl radost

Reagovat
Francesco Totti AS

jediný normální interista

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
GEGE

Neapol jasně lepší prvních 20 minut to pěkně točili...Pak se Samp trochu zvedla a bylo tam pár náznaků...Hráči s fanty zatím nic moc...Palombo dost nevýrazný a Grava průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

palombo by v tom mohl pokracovat i nadale...

Reagovat
GEGE

Tolik nepřesností...

Reagovat
M11

no uz jsem ho tam videl

Reagovat
GEGE

Gargano nádherně kopnuté.Curci se musel jinak mrskat...

Reagovat
GEGE

Tohle neměl pískat...

Reagovat
10

Paolo mu neměl dát takhle hloupě důvod...

Reagovat
GEGE

Nevím no zas tak průkazný záber jestli to byla nebo nebyla pentle sem neviděl...Každopádně se mi zdálo,že tomu Pozzi hoodně přidal.

Reagovat
10

to rozhodně, ale z pohledu rozhodčího bylo vidět jen to zatažení Paola, obě ruce na něm...

Reagovat
M11

ja bych to asi taky piskal

Reagovat
M11

hmmm.. tak to si pos*ali

Reagovat
Lubinterista

Forza INTEEEER!

Solo noi mai in B!

Reagovat
10

tak tohle bylo mazácký

Reagovat
GEGE

Pěkný signál.Gargano

Reagovat
GEGE

Hm Neapol dobrý finish.Cavani jiná posila...

Reagovat
M11

ja jdu na WC a toto

Reagovat
FuckT

jaky dal Hamsik gol??

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si to dobře vybavuju, tak dostal nahrávku do běhu na hranici vápna a poslal jí okamžitě do levýho spodního rohu branky... gólman byl bez šance, jen se podíval

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

Mno Neapol asi zaslouženě za to,že se nesložili po penaltě a ještě to takhle hecnuli.Cavani se hodně vyplácí...Sampdoria celkem zklamání čekal jsem od nich teda víc směrem dopředu.Celkově celkem slabý zápas...

Reagovat
GEGE

Jinak tohle kolo totálně na hovno.Remíza AC výhra Interu a prokauč ve fantě...

Reagovat
DelPiero137

Neapol si zasluzil vyhrat, pekny zapas. Oproti predoslym 2 zapasom Neapolu, obrovske zlepsenie v obrane a utoku. Ked chcu, vedia zabrat. Doria bez Cassana je v utoku velmi slaba.

Z Hamsika sa formuje velmi kvalitny hrac. Tah na branku, dobra prihravka, drzanie lopty, nestraca zbytocne lopty, vzdy prihra najlepsie postavenemu hracovi, dobre sa uvolnuje, viaze supera na seba a to v kazdom zapase.

Bolo by uz nacase aby prestupil do silnejsieho klubu.

Reagovat
FuckT

aky dal gol ??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fabio je Pán !!!

Reagovat
Pinturicchio

Jeden z nejlepších obránců, kteří kdy hráli. Navíc obrovský sympaták. Fabio!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brescia AS Roma Sampdoria Udinese AC Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Etooooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele