Primera Division - souhrn 3. kola

18.09.2010, 20:00, aktualizováno 20.09.2010, 22:52
Komentáře a souhrny
Deportivo zaznamenalo v pondělní dohrávce třetí remízu, tentokráte doma s Getafe. Valencia vyhrála i na půdě Herculesu a vede tabulku. Sedm bodů mají Sevilla a Real Madrid, na šest se po víkendových výhrách posunuly Espanyol, Villarreal a také Barcelona, která vyhrála na půdě Atlética Madrid. Racing porazil Zaragozu...

Deportivo La Coruña - Getafe CF 2:2

20.09.2010 21:00

Góly: 49. Andrés Guardado (pen.), 58. Andrés Guardado (pen.) - 33. Diego Colotto (vl.), 68. Javier Arizmendi

Byl jsem přespříliš skeptický a mrzutý k oběma mužstvům! Omlouvám se jim a děkuji za parádní podívanou, kterou se pokusím čtenářům alespoň částečně přiblížit reportáží. Nemohu najít jediné negativum či slovo, jímž bych pohanil tento skvělý zápas.

Od prvních minut se hrálo v abnormálně vysokém tempu, za přijatelně výborné atmosféry na Riazoru, jenž byl zaplněn sotva ze dvou třetin, a hlavně v nadstandardním ofenzivním duchu. Obě mužstva neotálela a nabízela fanouškům skvostné fotbalové momenty, vyhýbala se nezdvořilým faulům a vytvářela si velké množství šancí.

Výrazně aktivnější bylo domácí mužstvo, které bohužel pro fanoušky galícijského klubu naprosto propadlo v koncovce. To příznivci Getafe asi budou vznášet do nebes brankáře osmadvacetiletého rodáka z Barcelony, výborně chytajícího Jordiho Codinu, který pochytal několik stoprocentních šancí a stal se největším hrdinou utkání. Proti brilantně kopnutým penaltám Andrése Guardada neměl šanci, ale jinak chytal famózně.

Utkání se rozjíždělo pomaleji, ale po dvaceti minutách se začaly dít věci. První pološance a náznaky si připsal Depor, ale první branka náležela hostujícímu mužstvu. Krátce po půlhodině hry Codina zlikvidoval střelu Guardada, rychle rozehrál a velmi dobrý brejk Getafe zakončil s nepřesnou střelou Adrian Colunga. Nepřesnou proto, že by branku z výhodné pozice netrefil, avšak svůj pokus nasměroval do stojícího Colotta, který si míč nechtěně srazil do vlastní sítě.

Po brance následovaly nevyužité možnosti Andrése Guardada a Ivana Marcana, kteří ztroskotali na zahřívajícím se Codinovi, jehož skvělé zákroky ještě měly přijít. Poločas se dohrál v relativním klidu a nic nenasvědčovalo tomu, že se již tak kvalitní mač strhne v přenádhernou podívanou.

Představení začalo hned po obrátce. Marcano zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí neváhal poněkud přísněji odpískat pokutový kop. K exekuci se postavil Andrés Guardado a z dvanáctiyardové hranice překonal bezmocného Codinu.

O sedm minut později přišel další pokutový kop, tentokrát za Boatengovu nebezpečnou hru, jímž mám na mysli jeho sice efektivní odkop nůžkami, ale také ohrožení celistvosti Guardadovy čelisti. Sám postižený se opět nemýlil a poslal nekompromisní střelou domácí mužstvo do vedení.

Depor byl mnohem lepší, hýřil aktivitou, ale Getafe dokázalo naplno využít jakoukoliv nabídnutou šanci k výraznému ohrožení Manuovy svatyně. V devětasedmdesáté minutě se Getafe podařilo vstřelit vyrovnávací branku. Skvělou střelou se prezentoval útočník Javier Arizmendi a nedal Manuovi pražádnou šanci.

Getafe se většinou bránilo, ale o několik minut později mělo velmi další obrovskou příležitost! Manu del Moral se odhodlal k dalekonosné střele a přenádhernou střelou rozezvučel břevno za zády diváka Manua. V osmdesáté minutě přišel moment, který podpořil tlak Deportivo La Coruña, neboť se Pedro Mosquera rozhodl předčasně osprchovat, vyinkasoval druhou žlutou a musel se pakovat ze hřiště.

Depor v posledních deseti minutách a nastaveném čase bušil na Codinovu bránu jako hluchý na dveře poslouchárny heavymetalových písní, ale naprosto selhal v koncovce. Codina nejprve reflexivním zákrokem levou paží zlikvidoval obrovskou šanci Lassada a zanedlouho musel předvést další exklusivní zákrok proti dvěma velmi nebezpečným střelám Rikiho. Na druhé straně se činil Manu proti střele Daniho Pareja, ale poslední minuty patřili přece jenom Super Deporu, který nalezl největšího paliče v osobě Rikiho, který podruhé sám před Codinou zklamal a nechal vyniknout brankáře Getafe.

Mužstvo z madridského předměstí nakonec zuby nehty udrželo remízu a zklamaný Miguel Ángel Lotina dal nakopnutím flašky najevo, že i on by dokázal některé šance zakončit mnohem lépe. Depor může žehrat nad fatální koncovkou svých střelců a nad špatnou koncovkou, Getafe děkuje Codinovi a velmi dobré produktivitě.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Sevilla FC 1:2

19.09.2010 21:00

Góly: 14. Salomón Rondón - 20. Alejandro Alfaro, 45. Martín Cáceres

Andaluské derby přineslo nadmíru příjemnou fotbalovou podívanou, ale to statistiky a vášnivé či příležitostné sázkaře moc nezajímá. Málaga se o zisk byť jediného bodíku připravila sama zbytečnými minelami v defenzívě a neuvěřitelnou střeleckou impotencí. Střeleckou impotenci můžeme pojmenovat jinak - za neúspěchem Málagy nestála ona, ale brankářský čaroděj Andrés Palop.

Šestatřicetiletý veterán létá jako za mlada a jeho reflexy jsou obdivuhodné. Již ve čtvrté minutě předvedl pozoruhodný zákrok, když ve mžiku vteřiny dokázal změnit směr pohybu a zabránit Eliseuově tečované střele z přímého volného kopu v postupu do jeho branky.

Málaga byla v úvodu utkání mnohem aktivnější a ve čtrnácté minutě se dočkala zasloužené odměny. Quincy Owusu-Abeyie poslal nadýchaný centr do pokutového území, kde mrštnost Andrése Palopa prověřil Kris Stadsgaard. Někdejší obránce Regginy Calcio poslal na španělského reprezentačního brankáře výbornou hlavičku, se kterou si s vypětím všech sil Palop poradil, ale na následnou dorážku nikým nestřeženého Rondona už pokrýt nemohl.

Inkasovaná branka sice rozehřála naplněné ochozy i majitele klubu Abdullaha bina Nassera Al Thaniho sedícího v čestném lóži, ale to bylo ze strany Málagy v prvním dějství v podstatě vše. Velmi záhy převzala iniciativu Sevilla, která se prosadila ve dvacáté minutě, kdy Diego Perotti pronikl do pokutového území a odcentroval na zadní tyč, kde nalezl nabíhajícího Alfara, který neměl potíže umístit míč do poloprázdné branky.

Neuběhly ani tři minuty a Alfaro se mohl radovat opět, tentokrát mu překazil radost výtečným zákrokem Roberto Galatto. Následovala hluchá čtvrthodinka vyplněná souboji ve středu pole. Zajímavější momenty přichystal až závěr prvního dějství. Nejprve měl obrovskou šanci Juanmi, ale na skvělého Palopa opět nevyzrál, a poté na druhé straně Alfaro, který protáhl Galatta díky prudké střele z vně šestnáctky.

Ve druhé minutě nastavení přišel pro domácí fanoušky šok. Cáceres nikým neobsazený naskakoval sám na přímý volný kop Tiberia Guaranteho a dokázal prostřelit marně plachtícího brankáře Galatta.

Po obrátce se hrálo spíše ve středu pole a přišlo na řadu i několik tvrdších soubojů, což potvrzuje i statistika žlutých karet. Málaga se snažila dostat do šestnáctky hostů, ale neměla potřebnou kvalitu a odhodlání. Seville se dařilo útoky s lehkostí odrážet a byla to naopak ona, která mohla několikrát skórovat.

Álvaro Negredo hned po přestávce orazítkoval reklamní panely za brankou, v pětašedesáté minutě provedl totéž s levou tyčkou Galattovy branky. Střelecké hody pokračovali - mimo mířil jak Perotti, tak novicové Luca Cigarini a Mouhamadou Dabo. Málaga vystřelila na Andrése Palopa ve druhé půli všehovšudy pouze jednou jedinkrát, ale Apoñova střela se mezi tři tyče nevešla.

Málaga doplatila na pálení šancí a dvě chyby v defenzívě, jinak sehrála s favoritem na evropské poháry ze Sevilly velmi vyrovnanou partii a dlouho sahal po bodu. První dějství bylo ze strany Málagy velmi dobré, ale druhý poločas hostitelům klání už vůbec nepovedl. Sevilla si odváží zasloužené body, ale remíza by utkání slušela více.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - FC Barcelona 1:2

19.09.2010 19:00

Góly: 25. Raúl García - 13. Lionel Messi, 32. Gerard Piqué

Mistrovská Barcelona udolala doposavad neporažené Atlético Madrid a vrátilo se na špici tabulky. Klání atraktivitou pokulhávalo za předchozími vzájemnými střetnutími, přesto nabídlo velké množství krásných fotbalových momentů.

Klání začalo velice obezřetně, ale po několika minutách se hostující mužstvo osmělilo k prvním výpadům proti brance úžasně chytajícího mladíčka Davida De Gey. Katalánský šampión se minutu od minuty zlepšoval a ve třinácté minutě poprvé udeřil. Pedro přenádhernou přihrávkou nalezl za obranu nabíhajícího Lionela Messiho, který míč kvapně odeslal na místo určení a nedal vyběhnuvšímu brankáři Atlética Madrid žádnou šanci.

Rojiblancos byli do patnácté minuty nebezpeční asi jako luční kobylka pro Velkou čínskou zeď, ale po inkasované brance zmobilizovali síly a snažili se co nejdříve vyrovnat. Díky zlepšené hře si Atléti vytvořili řadu standardních situací, a právě jedna z nich se stala Barceloně osudná.

Simao se postavil k rohovém praporku, poslal do malého čtverce prudký centr, na který si výborně naskočil Raúl García a srovnal stav na 1:1. Nutno podotknout, že Garcíovi značně pomohl špatně načasovaný a hlavně nepřesný výběh Víctora Valdéze, jehož chybičku nemohu opomenout.

Po brance Raúla Garcíi tempo a kvalita utkání krapet opadly, přesto byl k vidění pěkný kombinační fotbal. Deset minut se na diváky našlapaném stadionu Vicente Calderóna neurodila žádná šance, až ve dvaatřicáté minutě přišel nečekaný úder a rozhodující moment zápasu. Lionel Messi vybojoval rohový kop, sám se postavil k jeho exekuci a poslal míč přesně na vytáhlého Gérarda Piquého, který si míč zpracoval a nekompromisní ranou jej poslal do sítě.

Závěr poločasu už žádný zářivý moment nenabídl, a tak se přesuňme do druhé půle, konkrétně padesáté minuty. Krátce po obrátce se totiž musel předvést David De Gea, který fešnou robinsonádou vyrazil střelu Xaviho Hernándeze. Za malou chvíli ještě hezčím zákrokem překazil radost Pedrovi.

Barcelona byla mnohem aktivnější a právě devatenáctiletý brankář Atlética Madrid má největší zásluhu na tom, že si Blaugranas krom tří cenných bodů neodvezli ještě několik branek navíc. Ještě před svým vystřídáním si na vrub připsal jednu spálenou šanci David Villa, proti němuž však fantasticky vběhl a zažehnal nebezpečí David De Gea.

Atlético dokázalo zareagovat pouze a jen signálem z osmdesáté minuty, ale José Antonio Reyes branku po přihrávce Simaa netrefil. V šestaosmdesáté minutě měl na kopačce stvrzení výsledku Lionel Messi, který upláchl defenzívy a s mistrovskou lehkostí si zpracoval centrovaný míč skvěle hrajícího Xaviho, ale tváří tvář Davidovi De Geovi neuspěl. Souboj Davida a Messiáše tak v tomto zápase zůstal nerozhodnut.

V závěru utkání se na obou stranách výrazně přitvrdilo, což odnesla hnedle čtveřice hráčů žlutou kartou a Tomáš Ujfaluši kartou červenou. Dobře hrající český bek fauloval uprostřed hřiště pronikajícího Lionela Messiho a musel po druhé žluté předčasně do sprchy. Poškozený argentinský míčový kouzelník byl odnesen na nosítkách do útrob stadionu a bolestná grimasa napovídala, že nepůjde o nic příjemného. Poslední zprávy z Madridu fanoušky uklidňují, katalánský klenot Lionel Messi by měl být v pořádku.

Více informací k zápasu

Levante UD - Villarreal CF 1:2

19.09.2010 17:00

Góly: 90. Felipe Caicedo - 16. Nilmar, 42. Nilmar

Villarreal je zpátky na čele tabulky, Levante podle očekávání a předpokladů bez bodu na jejím samém dně. Žlutá ponorka si dnes večer po úvodní prohře v baskickém San Sebastianu proti místnímu Realu Sociedad již druhé vítězství v řadě a může směle pošilhávat po pohárových příčkách.

Největší trpaslík a největší outsider soutěže, valencijské Levante tentokráte nepředvedlo špatný výkon, ale na svého omnoho zkušenějšího a kvalitnější soka nestačilo, přestože se poprvé v sezóně ukázalo jako konkurenceschopné.

Obě branky Villarrealu vsítil brazilský útočník Nilmar a obě dvě byly velmi podobné. Šestadvacetiletý forvard v obou případech zužitkoval přihrávku za obranu a přehodil v prvním případě možná pozdě vyběhnuvšího brankáře Gustava Munuu.

Nilmar tímto způsobem otevřel skóre již v šestnácté minutě utkání, když využil výborné přihrávky Santiho Cazorly a překonal Munuu výše uvedeným způsobem. To byla první šance utkání, posléze převzalo iniciativu domácí mužstvo. Největší šance Levante v prvním dějství si připsal obránce Héctor Rodas, který pokaždé využil přesného centru Rubena Suareze a poslal míč dvakrát těsně vedle branky.

Ve druhém poločase mělo domácí Levante několik zajímavých možností, ale na více, než na snížení Caicedem se nezmohlo. Villarreal si v závěru počínal jako zkušený mazák a svého soupeře nepustil ani před pokutové území, natožpak do něj. Zdá se, že se mezi španělskou smetánku zatoulal zbídačený pes, který se přišel ohřát jenom na jeden jediný ročník. Nebo se mýlím? Vše tomu alespoň nasvědčuje.

Více informací k zápasu

Hércules CF - Valencia CF 1:2

19.09.2010 17:00

Góly: 42. David Trézéguet (pen.) - 2. Juan Mata, 23. Pablo Hernández

Valencie bez ztráty jediné kytičky vévodí celkovému pořadí španělské nejvyšší soutěže. Po první půlhodině se jevilo utkání jednoznačně v rukou svěřenců Unaie Emeryho, ale gól do šatny a vyloučení na začátku druhého dějství utkání náležitě zdramatizovaly. Hércules vsítit vyrovnávací branku nedokázal, ačkoliv k tomu měl dostatek velmi dobrých příležitostí.

Netopýři nechtěli nechat nic náhodě a začali pěkně od podlahy. Neuběhlo ani čtyřicet sekund a Juan Calatayud zlikvidoval obrovskou šanci Roberta Soldada. Calatayud skvělým zákrokem vyrazil míč na rohový kop, po němž už se valencijští radovat mohli. Obraně Hérculanos se sice podařilo odvrátit míč, ale ten se dostal na kopačku Pabla Hernandeze, který nesmírně přesným centrem nalezl pravačku Juana Maty, která švihla míč do sítě.

Pětadvacetiletý Pablo Hernandes si první poločas neobyčejně užíval a byl takřka u všeho nebezpečného, co hostující celek vyplodil. Ve dvaadvacáté minutě potvrdil svou dobou formu překrásným gólem, který rozhodl o konečném vítězství Valencie.

Pablo si kousek za šestnáctkou zpracoval Soldadovu přihrávku, dlouho se nerozpakoval a vystřelil na branku. Jeho krásná technická rána vystrnadila všechnu havěť z pravého růžku Calatayudovy svatyně.

Hércules byl v úvodních třiceti minutách neškodný a prezentoval se pouze dvěma chabými střelami ze střední vzdálenosti. Koncem poločasu začal dorážet na Césarovu branku stále častěji a krátce před završením první půle se dočkal zadostiučinění.

Kapitán mužstva David Navarro zahrál v šestnáctce jednoznačně rukou a sudí neváhal odpískat penaltu, kterou s obrovským přehledem proměnil zkušený francouzský útočník David Trezeguet. Do kabiny odcházelo šťastnější hostující mužstvo.

Hned v úvodu druhého dějství musel předčasně do sprchy vykartovaný David Navarro a od té doby mělo domácí mužstvo vytrvalý, neutuchající tlak. V šedesáté minutě přišla první ze dvou velkých šancí. Royston Drenthe na kraji vápna výborně odcentroval do šestnáctky, kde Nelson Valdéz předskočil tři obránce valencijského klubu a notně protáhl zkušeného Césara.

Hércules se minutu od minuty zlepšoval a v závěru poločasu měl nesmírnou převahu. Jen kousíček chyběl Davidu Trezeguetovi k teči Drentheho prudkého balónu na malé vápno. V dvaaosmdesáté minutě si připsal vůbec největší šanci Hérculesu na vyrovnání, když z malého vápna trefil tyč Césarovy branky. Domácí mužstvo si v samém závěru nepřipsalo žádnou další šanci a odešlo z utkání s Valencii poraženo, ale se vztyčenou hlavou.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Real Zaragoza 2:0

19.09.2010 17:00

Góly: 76. Henrique, 90. Ariel Nahuelpan

Racing Santander si připsal první vítězství v sezóně, když dvěma brankami předčil tým z hlavního města Aragonie Zaragozy. Racing svého soupeře jednoznačně přehrál, na branku však čekal až do dvaasedmdesáté minuty, kdy se konečně prosadil třiadvacetiletý stoper a velká opora týmu Henrique. V nastaveném čase pojistil zasloužené vítězství dvaadvacetiletý útočník Ariel Nahuelpán.

Zaragoza si připsala druhou zaslouženou porážku v řadě. Minulý týden dostala během pětatřiceti minut pět branek od Málagy a bylo vymalováno. Tentokrát se mužstvo vedené José Aurelio Gayem dlouhou dobu drželo a pečlivě bránilo, ale tlaku Racingu Santander ve druhém poločase už neodolalo. Sečteno - podtrženo, Maños se po třech kolech jeví jako jeden z největších aspirantů na sestup.

V prvním poločase si připsali nebezpečné, ale nepřesné střeli český obránce Jiří Jarošík a mladý baskický útočník či ofenzivní záložník Ander Herrera. Za domácí odpověděli Pedro Munitis a Ariel Nahuelpán. Druhé dějství přineslo více vzruchu a napětí, ale mnohem lépe hrajícímu domácímu mužstvu se dlouho nedařilo procedit míč do sítě dobře chytajícího Lea Franca. Domácí se proto snažili dostat do pokutového území pomocí centrů, které však většinou nenašly adresáta.

V šestasedmdesáté minutě přišel první úder. Pedro Munitis zařídil výborným průnikem a pohotovou střelou rohový kop a přesunul se k rohovému praporku. Centrovaný míč dopadl na hlavičku Henriqueho, který krásnou a nechytatelnou hlavičkou nedal Francovi šanci. Na prahu nastavení se prosadil po krásné přihrávce Manuela Arany dobře hrající Ariel Nahuelpán a dal výsledku konečnou podobu. Racing zvítězil zaslouženě a alespoň dočasně zmizel z nejnižších pater tabulky, kde naopak zůstává Real Zaragoza.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Madrid 1:2

18.09.2010 22:00

Góly: 61. Raúl Tamudo - 51. Ángel Di María, 75. Pepe

Real Madrid se nejméně do zítřka ujal vedení španělské Primera División. Rozhodlo o tom jeho těsné vítězství na půdě San Sebastianu. Velice vyrovnaný zápas rozhodl přímý kop Cristiana Ronalda a teč Pepeho.

Domácí baskický tým podal proti favoritovi statečný výkon a řádně ho potrápil. Všechny góly padly ve druhém poločase, nejprve otevřel skóre Di María, veterán Tamudo zanedlouho vyrovnal a o osudu utkání rozhodl trestný kop Ronalda.

Oba týmy nastoupily v očekávaném složení a otěže zápasu měl zprvu v rukou hostující Bílý balet. Khedira střílel nad, Ronaldo vedle a pokus Xabiho lapil gólman Bravo. Na druhé straně velmi nebezpečně hlavičkoval Griezmann po centru Prieta. Na sklonku první čtvrthodinky pálil z voleje do skrumáže těl Ansotegi, ale neuspěl.

Pak se dožadovali hosté penalty za možnou ruku Zurutuzy, ale píšťalka sudího zůstala němá. Snaha Realu se tříštila o pozornou obranu domácích, naopak ti zahrozili další šancí Griezmanna a poté nacvičeným signálem, který zakončoval kapitán Aranburu. V těchto fázích zápasu měl více ze hry San Sebastian, vedený zejména skvělým Xabi Prietem.

Ten připravil vyloženou šanci Tamudovi, kterému v poslední chvíli ukopl míč Carvalho. Domácí hru kontrolovali až do poločasu, který zakončil pěknou střelou aktivní Xabi Prieto.

Začátek druhého dějství ale vyšel lépe Bílému baletu. Z levé strany se prokličkoval v 51. minutě na roh vápna Di María a jeho střela pravačkou skončila v šibenici Bravovy branky. O dvě minuty pálil mimo Xabi. Pár minut nato střílel z dálky nad Khedira a o chvíli později ho napodobil Cristiano Ronaldo.

Ovšem domácí se nevzdali a dostalo se jim odměny. V 61. minutě zahrával Griezmann přímý kop, na který si naběhl Tamudo a stehnem usměrnil míč do Casillasovy branky. Další střela Ronalda se stala kořistí Brava, Griezmann na druhé straně střílel nad. Real však opět převzal kontrolu zápasu.

V 75. minutě strhl Bílý balet vedení na svou stranu. Cristiano Ronaldo střílel z přímého kopu a jeho pokus se odrazil od Pepeho zad do sítě Brava podruhé. Domácí se pustili do útoku a hosté hrozili rychlými kontry, takže se na Anoetě hrál svižný fotbal.

Největší šanci měl po chybě Ramose Griezmann, ale jeho centr se otřel o břevno. Pak těsně přestřelil Xabi Prieto. Real odpověděl průnikem Higuaína, který zmařil Bravo a vzápětí dorážku Ronalda vykopl z brankové čáry Martínez. Poté se prokličkoval vápnem Marcelo a z nulového úhlu minul. Poslední šanci zápasu měl na levačce Benzema, ale Bravo zachránil.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Athletic Bilbao 2:2

18.09.2010 20:00

Góly: 12. Miguel de la Cuevas, 23. Gastón Sangoy - 28. Carlos Gurpegi, 58. Fernando Llorente

Po vítězství na půdě Herculesu a následném domácím kolapsu proti Atleticu Madrid nebyla situace v týmu z Bilbaa příliš růžová. Zápas na půdě Gijonu navíc začali hosté tristně. Brzy prohrávali 2:0 a vše směřovalo k jejich druhé ligové porážce. Díky ohromné vůli a bojovnosti se ale nakonec Atleticu povedlo alespoň vyrovnat.

Sporting se mohl v loňské sezoně společně s Mallorcou pyšnit unikátní domácí bilancí. Po výhře právě nad ostrovním týmem chtěl na předchozí skvělé domácí výsledky navázat rovněž proti Bilbau. Lepší začátek si zřejmě ani nemohl přát, nicméně po druhé vstřelené brance přišla evidentní ztráta koncentrace a výsledkem tak bylo soupeřovo vyrovnání na 2:2. Nutno ovšem uznat, že hosté šli za bodem velmi razantně a jejich sedmnáct střeleckých pokusů jistě hovoří za vše.

Svěřence trenéra Caparrose dostala na zem už fatální minela brankáře Iraizoze. Ten ve dvanácté minutě utkání doslova daroval domácím vedoucí branku, když v lehké tísni pouze vyrazil před sebe centr Botii a pro de la Cuevase už nebyl problém akrobatickým způsobem dorazit míč do sítě. Bilbao se z této studené sprchy ovšem oklepalo poměrně záhy a hned pět minut nato mohl vyrovnat Martinez, nicméně bombou z hranice velkého vápna pouze orazítkoval vzdálenější tyč.

Platilo tedy otřepané, nedáš - dostaneš. Alberto Rivera oslovil krásným obloučkem za obranu Sangoye, který ranou k protilehlé tyči zvýšil náskok Sportingu. S hostujícím mužstvem tu v tu chvíli nevypadalo nijak dobře, nicméně ještě před přestávkou dokázal přetavit v kontaktní gól Martinezův centr všudypřítomný hlavičkář Gurpegi. Ve druhé půli ovšem mělo Bilbao zcela jasně navrch. Nejprve zazdil tutovou šanci na vyrovnání Llorente a jen o pár chvil později si na Colinasovi vylámal zuby také Martinez. Zaslouženého vyrovnání se však hosté přece jen dočkali. Na Martinezův roh si nejvýše vyskočil Llorente a přesnou hlavičkou upravil na 2:2. Na druhé straně mohl opět překulit vedení na stranu Gijonu Castro, ale v dobré pozici branku Iraizoze vůbec netrefil. Zápas tedy skončil spravedlivou dělbou bodů.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - CA Osasuna 2:0

18.09.2010 18:00

Góly: 25. Chori Castro (pen.), 90+3. Jonathan de Guzmán

Nový trenér Mallorcy Michael Laudrup si připsal první výhru v soutěžním zápase. Jeho ovečky totiž dokázaly v napínavém střetnutí porazit Osasunu 2:0 a připsat si tak tři body do nabité tabulky Primera Division.

K překvapení všech přítomných se hrál fotbal bohatý na brankové příležitosti. Jako by oba týmy zapomněly, že v předchozích zápasech neskórovaly ani jednou a za svou prioritu považovaly od úvodních minut systematickou ofenzivu. Mallorca skončila v loňském ročníku na velmi slušném pátém místě, ovšem základ k tomuto úspěchu položila právě díky exkluzivní bilanci na domácím hřišti. Z devatenácti duelů jich vyhrála hned patnáct a po remíze 0:0 se silným Realem přejela Osasunu 2:0. Zdá se tedy, že něco podobného chce zopakovat i letos.

První branka se v síti Osasuny narodila pro hosty poněkud nešťastně. Castro zahrával přímý kop, Flano vyskočil nad Ramise, jenže ve výskoku zahrál rukou. Sudí Gámez nezaváhal ani na vteřinku a nekompromisně ukázal na penaltový puntík. Exekuce se ujal práce sám Gonzalo Castro a s přehledem poslal ostrovany do vedení. Geniální možnost k vyrovnání pak propásl těsně před vypršením prvního poločasu Pandiani, který dostal k hlavičce na malém vápně hodně prostoru, nicméně jeho pokus letěl vedle levé tyče.

Na obě strany se sice hrál poměrně otevřený fotbal, jemuž však chyběla lepší finální fáze. Na pořádnou brankovou příležitost se tak čekalo až do 78. minuty. Castro s rozehrávkou standardní situace příliš neotálel, vysunul střídajícího Weba, před nímž stál už pouze brankář Ricardo, ale portugalský gólman situaci ustál. V závěru už fotbalisté z Pamplony vsadili vše na útok a hra vabank se jim nevyplatila. Ve středu hřiště totiž převzal přihrávku do rychlého protiútoku De Guzman, nevšímal si lépe postaveného Perreiry a v klidu poslal míč za Richardova záda.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - UD Almería 1:0

18.09.2010 18:00

Góly: 47. José Callejón

Domácím fotbalistům stačilo k zajištění tříbodového zisku proti Almerii opravdu málo. Pouze jediný gól, který dal dvě minuty po přestávce Callejón, se pro vítězství ukázal jako dostačující. Hosté se totiž po celých devadesát minut prezentovali ryze defenzivním fotbalem a pouze jednou vystřelili na branku.

Hrál se fotbal nevalné úrovně. Fotbalisté Espanyolu tak mohli být po závěrečném hvizdu rádi pouze za výhru. Jinak ale výkonem rozhodně nepotěšili. Alespoň tak dali zapomenout na předchozí selhání na hřišti Villarrealu, jemuž podlehli vysoko 0:4. Po třech utkáních tak mají solidních šest bodů a jejich vyhlídky jsou mnohem optimističtější. Almeria se naopak s pouhým dvěma body propadá ke dnu tabulky.

První brankovou příležitost měl na svých kopačkách obránce domácích Victor Ruiz, který však svůj pokus z nějakých pětadvaceti metrů poslal těsně nad břevno branky střežené Diego Alvesem. Z podobné pozice ohrozil brazilského brankáře ve službách Almerie také osm minut před přestávkou Alonso, tentokrát však Alves vytáhl parádní zákrok a šanci zneškodnil. Tlak Espanyolu sílil, Callejónův pokus jen těsně minul branku. V samotném závěru ještě ohrozil branku domácích hlavičkující Vargas, ovšem také on mířil nad.

Jediného gólového momentu se tak domácí příznivci dočkali ve 47. minutě. Callejón dostal ve vápně hodně prostoru ke střele a přízemní ranou vyhnal pavouky z pravého rohu Alvesovy branky. Tím však starosti Espanyolu rozhodně nekončily. Následně se zranil Alonso a na hřiště musel téměř nerozcvičený Verdu. Na aktivitě celku z Barcelony to ale příliš neubralo. Pěknou střelou se prezentoval Garcia, nicméně místo určení o pár centimetrů minul. Alves se poté vyznamenal proti dalekonosné střele Callejóna, a když se neujala ani hlavička střídajícího Datola, musel se Espanyol spokojit pouze s jednobrankovým vítězstvím.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF33006:29
2.Sevilla FC32106:27
3.Real Madrid32103:17
4.Atlético Madrid32017:36
5.Villarreal CF32016:26
6.FC Barcelona32015:36
7.Espanyol Barcelona32014:56
8.Getafe CF31117:64
9.Athletic Bilbao31114:44
 Real Sociedad31114:44
11.RCD Mallorca31112:24
12.Sporting Gijón31114:64
13.Hércules CF31023:33
14.Deportivo La Coruña30302:23
15.Málaga CF31027:83
16.Racing Santander31022:43
17.UD Almería30212:32
18.CA Osasuna30120:31
19.Real Zaragoza30123:71
20.Levante UD30033:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (515)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mallorca

Reagovat
Krausio_Real_M

espanyol

Reagovat
smazaný uživatel

zostava ako v LM, len namiesto Arbelou Ramos, takze o kusok ofenzivnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Baskovia nestihaju a je z toho mnozstvo faulov, cervena je dost realna pocas zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

co je Spanielsko ? vsetci chlascu ?

Reagovat
Tigerinho

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tato 15minutovka je v rezii domacich a nebyt Xabiho a skvelo braniaceho Pepeho uz sa prehrava

Reagovat
Tigerinho

Ach jo, co to zas hrajou?

Reagovat
vitasrp

Tak Real zatím slušně teče, Sociedad je přehrává na celé čáře a Madrid může být za 0:0 hoodně rád.. Hlavně 1. tutovka byla 100%, při ní začal řvát gól i španělskej komentátor, nakonec ale předčasně.. To ještě bude domácí hodně mrzet..

Každopádně Real se docela trápí, směrem vpřed si nic nevytvoří, všechno je to takové mourinhovské - tzn. nekreativní a stereotypní, každopádně ty centry na Higuaína docela pobaví.. Vůbec mi chybí víc individuálních průniků a taky nějaké to zapojení od středního ofenzivního záložníka, Ozil dneska je docela zklamání, vůbec není ve hře, natož ještě aby něco vytvořil.. Díky tomu je pak i Higuain úplně mimo, za poločas snad nedostal ani jediný pořádný míč..

Problém ale hlavně je v kontrole hry, středová dvojka Khedira Alonso víc kazí, než že by tvořila a díky tomu pak hra vůbec nemá hlavu a patu, Real nepodrží delší dobu míč, nevyvine tlak a naopak má neustále problémy vzadu.. Nicméně Sociedad výborně napadá, neustále vytváří tlak na míč, takže Real to v žádném případě nemá jednoduché..

Nakonec snad jediné, co zatím Realu v rámci možností šlape, je defenzivní práce, samozřejmě až na tu jednu megahrubku po výkopu od brankáře.. Jinak ale Pepe s Carvalhem pracují dobře, svoje vápno ovládají, v něm soupeře snad nepustili do zakončení.. A krajní obránci si zatím také své odvedou..

Druhá půlka bude určitě zajímavá, chci vědět, co na soupeře Mou vymyslí a co se pokusí ve hře změnit, protože s momentálním stylem to na výhru moc nevypadá.. Nicméně mě napadá paralela s loňským zápasem Mourinhova Interu v Livornu, tam měl soupeř taky první půli pod kontrolou, ale v té druhé udělal Inter dva útoky a vyhrál 2:0.. Celkem bych si i vsadil, že dneska to bude podobné..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Gooooooool

Reagovat
vitasrp

Hodně luxusně to Di Mária trefil..

Reagovat
$dolar$

Wow Di Maria to byl gooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

DiMaria

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain dnes straca velmi vela lopt

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Tigerinho

neměla být reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle nebylo na kartu, tak už nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Goooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool gooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Sociedad hraje a Real dává branky.. Typical Mourinho Kde je vlastně ehmmmm?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A už se jede na 3 DM

Reagovat
smazaný uživatel

to že jsou na hřišti papírově tři DM neznamená, že tak Real hraje...navíc Xabi se dá považovat za ZS, tak jako třeba Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni 3 se dají považovat za CM.. Jenže všichni 3 mají lepší právě defenzivu

Reagovat
smazaný uživatel

80.min a vedeš o gól v zápase, kdy se ti nějak moc nedaří, celkem logický krok stáhnout jednoho ze 4 typicky ofenzivních hráčů a poslat tam někoho s lepší defenzívou...to není o nějakém MourinhoStylu, ale o logice...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale Real Madrid.. Ne Budějovice.

Reagovat
smazaný uživatel

...když se nedaří barce, vedou venku o gol tak udelaji to same, uplne to same...ja na tom nevidim nic spatneho, normalni vec v italii, v anglii, ve spanelsku a kdekoli jinde...navic jak sis mohl vsimnout tak Lass typickeho DZ nehral ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž mi takový zápas, kde to Barca udělala.. Ukaž mi zápas kde se nechala přehrávat slabším týmem a pak dala branky jen z brejku a ze standardky.. Tohle není náhoda, jsou to 3 zápasy po sobě..

Reagovat
smazaný uživatel

několik zápasů v loňské sezóně nebyla venku lepší a vyhrála...a do ofenzívy se určitě netlačila...trošku ti ale chybí sebereflexe....

jo a..jaký třetí zápas po sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorka, Osasuna a teď právě Santander.. Dej mi konkrétní příklad kdy byla Barcelona horším týmem a nechávala se přehrávat.

Reagovat
smazaný uživatel

1) jaký santander? chápu, že sleduješ jen to, že hraje real a pak ho kritizuješ, ale chtělo by to vědět aspoň proti komu hrajou

2) na mallorce to byl celkem očekáváný výkon z obou stran, právě mallorca je jeden z týmů, kde jste minulý rok uhráli haluzácký výsledek pokud se nepletu

3) co se ti nezdálo proti Osasuně? ta hra nemůže být 100% po 3měsících co je Mourino u týmů, ale Real to měl pod kontrolou a kdyby proměnil polovinu šancí tak to skončí 3:0 a nikdo nic o žádném MourinhoStylu ani nepípne, tam to bylo jen o zakončení (stejně jako o pár dnů později proti Ajaxu, kde hrál Real fantasticky(a na lavičce seděl taky Mourinho))

4) klidně ti nějaké zápasy najdu, ale zítra, pro dnešek zvedám kotvy....

5) HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

1) Spletl jsem si názvy klubů, které si pletu už od té doby, co hrají v PD

2)Uvidíme jak tam bude hrát Barca, mimo to, není to žádné "my" já Barce nefandím, jen se mi líbí jak hraje..

3)Proti Osasuně to byl zápas jednoho muže (Ozil) a stejně to skončilo 1:0 po brance z brejku.. Což prostě Mourinhovina je.. Ajax přijel bránit, což už sám z principu neumí, pokud by takhle přijel hrát na jakýkoliv tým, tak dostane dardu jako blázen..

4) Najdi mi takové zápasy, budu rád...

5) ACS !!

Reagovat
smazaný uživatel

s ACS souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

*Sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Jeste nejakou pohadku, sem s ni

Reagovat
delfin

třeba jak Murinho vzteky hazí věcma na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoupak pohádku..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne jen dnes... Když Mourinho podepsal, bral jsem to dost s nevolí, ale pak jsem si naivně myslel, že třeba se třeba přizpůsobí naší tradici a bude hrát i na krásu. Teď vidím, že se to prostě nikdy nestane. Trofeje jsou fajn, ale vyměnit je za tradici a náš typický styl, o který pečovalo několik generací? Nevím no... Podle mě bychom se jako fanoušci Realu Madrid neměli spokojit s tím, že prostě jen vyhrajeme, ale chtít taky něco víc - což se vždy u Realu pokládalo za samozřejmost, ale nyní na to spousta lidí kašle jen kvůli tomu, že se posledních pár sezón nedaří získávat tolik trofejí jako dřív...

Nejlepší by asi bylo letos pár pohárů vyhrát a kopnout Mourinha do.... teda spíš ho jen odkopnout k portugalský repre. A pak začít zase hrát stylem, který REALU MADRID přísluší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Sis udelal fakenick?

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Cris

Reagovat
smazaný uživatel

brouček

Reagovat
Tigerinho

Co je s tim Higuainem?

Reagovat
smazaný uživatel

pipita co tam zas vymýšlel?

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo za to že nespadnul, a měl na to hned dvě příležitosti, na penaltu a chtěl tu akci dohrát...

Reagovat
delfin

Benzema má asi za vzor Baroše, dostane mič a běží s ním od branky...

Reagovat
$dolar$

Super Real a zbytek shrne Vitasrp

Reagovat
Al Capone

sice to byla bída, ale 3 body jsou doma...

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Tigerinho

Griezmann ze Sociedadu ten se mi celkem líbil....

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon, že 2;1 .. nedařilo se směrem dopředu .. no i když dozadu taky bída..

Reagovat
madridcan

sme prvy no...ale nebudem sa hnevat ked nas zajtra atletico predbehne

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico by mohlo uhrát plichtu s farcou ..

Reagovat
Al Capone

radši by mohlo vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme .. hlavně at' nevyhraje farca .. samozdřejmně vyhra pro atletico by byla přijatelnější, ale i za remízu bych byl hodně rád :)

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus, co hrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň někdo má stejný názor jako já a vidí, že tenhle styl prostě není hoden jména Realu Madrid... Díky, že v tom nejsem sám, já už měl strachl, že jsem rozmazlený ze slavných dob Hierra, Redonda, Zidana, Figa, Raula a dalších mých oblíbenců. Dřív jsem byl hrdý na to, že když se řeklo REAL, každý si vybavil ten tým, který dá víc gólů než soupeř... Ale při představě, že by Mourinho měl zůstat na lavičce déle, tak (i kdyby měl výsledky) vybaví si každý při vyslovení REAL tým, který se snaží dostat méně gólů než dostane soupeř...

Reagovat
smazaný uživatel

ale uvedom si ze nemozme hrat kazdy zapas tak pekne ako s Ajaxom.. ako som uz pisal tak zavazilo aj to ze sme hrali v stredu a potom hned sobotu.. takze nerob unahlene zavery o tej hre.. nabuduce to bude lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

S Ajaxem to sice bylo lepší, ale taky to žádný zázrak. Asi mám fakt větší očekávání a nespokojím se s málem no. A zápas jako dnes bohužel nebyl letos první, což je docela blbý, když je teprve začátek sezóny... A že jsme hráli ve středu a pak až v sobotu? A kdy jindy, když další zápas je na programu v úterý? Podle tvé teorie to tedy znamená, že v úterý to bude ještě horší. To potěš teda...

Výmluvu, že hrajeme v intervalu třech dnů vůbec neberu, protože tak hrajou prakticky všechny lepší týmy. A i my v minulých letech jsme to zvládali bez problémů, i když v tom bylo třeba cestování na zápasy evropských pohárů, kdežto teď jsme hráli doma, takže nechápu tyhle výmluvy. Prostě tento styl prostě není pro tým jako Real (stejně tak by nebyl ani pro Barcelonu) dost dobrý a pokud se to nezmění, je jen otázkou času, kdy začnou diváci na stadionu pískat...

Reagovat
smazaný uživatel

"S Ajaxem to sice bylo lepší, ale taky to žádný zázrak." .. ved sme mohli vyhrat aj 8:0, a to neratam vsetky sance ani... a ten dnesny vykon je praveze aj tym ze je iba zaciatok sezony a trener tam je iba chvilu.. ta hra sa bude zlepsovat, to som si isty.. dneska sme si vybrali horsi den, ale nastastie mame 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže když přijede nějaký soupeř s taktikou, že rezignuje na jakékoliv útočné snažení a jen zaleze na svojí půlku a bude se snažit dostat jen pár gólů, aby to nebyl debakl, bude je tlačit třeba i Baník v současné formě. Tudíž zápas s Ajaxem byl sice výjimka letošní sezóny, ale z velké části k tomu přispěl právě Ajax.

Uvidíme co bude dál, ale zatím hrajeme otřesně... A pokud mám být trochu objektivní, tak stejně jako se mi nelíbil styl Interu, i když měli tituly, nebude se mi moc líbit ani náš styl, pokud budeme takhle, byť vítězně, pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, vydrzi tam maximalne 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

já chci Vrbu do realu mě se Morinho prostě nelíbí hlavně jeho styl já chci hezkýfotbal a úspěchy

Reagovat
smazaný uživatel

sorry za chyby sem uplně nalitej

Reagovat
madridcan

aspon si nebudes pamatat vcerajsi vykon Realu

Reagovat
stas87

ospravedlnujem sa ti vyhru realu som fakt necakal cakal som remizu no 1:1 mohlo kludne byt..co uz

Reagovat
smazaný uživatel

Jose mal riadne enrvy (hodil flasku z 1m do plexiskla na lavicke) ked Ramos stratil loptu pri rohovej zastavke a protihrac nahral inemu a ten skoor preloboval brankara. Kraaaasne nervicky

Ale hlavne, ze sa vyhralo. Jose Real este nema pod palcom ale coskoro hadam hej.

Reagovat
smazaný uživatel

Průměr jedna vstřelená branka na zápas vypovídá o hře Realu vše...

Reagovat
smazaný uživatel

Starý známý Mouřenín. Čtyři mače a z nich jeden hezký. Super práce, José

Reagovat
Josifek

Snad se to zlepší, v lize jsou zatím ty výkony dost málo atraktivní.

Reagovat
vocasisko

tabulka v první 10. se mi velice líbí, jen bych vyměnil Barcu za Real a tak pak by to tak mohlo zůstat do konce sezóny

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
C0br

Proč není gól připsaný Pepemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto, že Pepe podstatně nezměnil směr střely?

Reagovat
indy

podstatne nezmenil?.. ved inak by ten gol nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe Marcelo Nenasazení Canalese Kritikové Realu po 3.zápase La Ligy

Reagovat
smazaný uživatel

vysledok a strelca som teda uhadol vykon to nebol dobry ani zdaleka, takto ked budeme hrat na pode Atletica alebo Sevilly, tak nemusime ani nastupit na zapas inac je to docela trhak, ze zapasy Realu koncia s jednogolovym rozdielom, ale tak Mourinho vie co robi .. ale aj tak je to stastna vyhra, pretoze sociedad nas jasne prehraval v prvom polcase, spravodlivejsia by bola remiza, ale davaju tak ber 3 k individualnym vykonom sa nebudem vyjadrovat, lebo vcera sa mi nepacil skoro nikto, az na nejakych styroch hracov.. uz sa tesim na match atleti - barca..snad body zostanu v madride

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? Di Maria už není kritizován? Tak se zas jednou ukázalo, že oni fakt pánové od fotbalu tomu rozumí více než internetoví "manažeři".

Reagovat
smazaný uživatel

to jako že dá jeden kus a už je zase hoden 25 mega? Neblázni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nešlo o tu cenu, spíše o to, že jsem tu četl spoustu komentářů o tom, jak je Di Maria slabý hráč pro tým jako Real Madrid a že je to další z kiksů Mourinha a vedení Realu a blablabla. A jestli sis nevšiml Di Mária je zatím jeden z nejlepších hráčů, není to o jednom kusu.

Reagovat
smazaný uživatel

já si to myslím pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně v FMku je strašně přehnanej

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty by si si to myslel aj keby sa stal Pichichi..

Reagovat
smazaný uživatel

Libil se mi docela i proti Ajaxu, rychlostne je na tom skvele, dribling dobrej, ale to zakonceni musi zlepsit, pak bude top.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cize sudit Di Mariu podla jedneho zapasu nemozme, ale Real po troch uz ano ?

Reagovat
smazaný uživatel

no celkovo dal za Real uz 3, ked ratame aj pripravu.. a vykony podava zatial dobre, patril k tym lepsim hracom.. navyse ma velky talent, tak preco nie

Reagovat
$dolar$

Priznam se i ja, ze se mi nikdy moc nelibil a myslel jsem, ze je to spatnej prestup, ale hraje paradne

Reagovat
smazaný uživatel

inak tie centre do sestnastky kde su len 4 obrancovia bolo trosku trapne ... ale chvalabohu za to stastie pri goloch

Reagovat
$dolar$

Je fakt, ze takhle by ta tabulka mohla zustat az do konce

Reagovat
Error

Naprosto dokonalé

Reagovat
Error

Teda až teď, nevím, jak vypadala odpoledne

Reagovat
clinger

až na Galacticos Madrid,ti by mohli být aspoň o pět příček níže.jinak Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro mě a vítězství Realu v PD, LM a Copa del Rey

Reagovat
smazaný uživatel

jseš narcis.

Reagovat
Losinho

Nilmar

Reagovat
Ferguson6

Trezegóóól

Reagovat
-Kopy-

Yes, paráda ! V druhé půlce vydřené tři body ale takové jsou nejdůležitější.

AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

Tie goly Messiho sú jak cez kopirák

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo ještě nedostalo gól

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link na Barcelonu? Nic mi nejede

Reagovat
smazaný uživatel

dajte loptu messimu a viac ju nikto nedostane .... vacsieho sebca tazko najdem .... inak Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, a proto proti Panathinaikosu přihrál na dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

ty myslis prihravkou tu strelu co sa odrazila od tyce k pedrovi .... ?

Reagovat
smazaný uživatel

jo...hlavně Pedrovi fakt přihrával...o tyčku??? a tu penaltu taky krásně proměnil :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o vteřinu rychlejší...congrat

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře, tak o tu tyčku to nebyla až taková asistence, ale ta druhá? Tu nepočítáš? A že nedal penaltu? Dal dva góly ze hry, mrzet ho to nemusí. Děláš jak kdyby neproměněná penalta byla něco výjimečného.

Reagovat
smazaný uživatel

tu mu nikdo neupírá, ale přeci takovej nadčlověk a nadfotbalista by dal penaltu i proti třem golmanům ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle debatu bych ukončil, snad nemáš tu potřebu ze sebe dál dělat šaška...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

problem je v tom ze se nenajde nikdo kdo by ho poradne serval za tu jeho demenci solisty..

vseci se usmivaj a jeste dokazi zatleskat...

jenze to by na nej musel nekdo rvat 70minut

Reagovat
Losinho

Snad to Atleti otočej

Reagovat
smazaný uživatel

nebo alespoň vyrovnaj

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak děkuju Vale za 3 body...díky internetu od O2 jsem viděl 18 minut, takže zbytek jsem trnul u livescore.com

Reagovat
Rssa

Ty naše venkovní dresy jsou hnus, pletu si je s Příbrami

Reagovat
herbage

Brčálová zeleň je sama o sobě hnusná barva, nevím jak k té kombinaci přišli

Reagovat
Rssa

Vzali nejhorší barvy dresů posledního desetiletí a vsadili ho do nejhoršího vzoru dresů posledních několik set let...

Reagovat
herbage

Ale matete díky tomu nepřítele, jste na trávníku maskovaní

Reagovat
Rssa

Hráči vypadají jak krtci, když jsou vidět jen ty hlavy pohybující se na trávníku. Maskování je to geniální, ale design i barva hnus

Reagovat
herbage

Teď jsem si zrovna říkal, co tam ten Ujfaluši sám šaškoval a on byl u něj Villa

Reagovat
Rssa

Byl, ale faul jsem teda neviděl...A Ujfa mi silně připomínal Didiera "F*cking disgrace" Drogbu

Reagovat
Xavi

Podobné byly 95/96, jinak mně se moc líbí.

Reagovat
herbage

Barcelona o třídu lepší, je to bránění standardních situací je její notorický nedostatek. Několikrát ukázkově rozebrala obranu Matraček a to přečíslení 2 na 1 by je ještě mohlo mrzet, že to lépe nevyřešili

Reagovat
$dolar$

Atleti minimalne srovnat prosim, jinak to bude uplne posranej den...

Reagovat
herbage

Tak to ať kouká Barcelona vyhrát. Já si vždy myslel, že jsi fanoušek Chelsea, ale teď jsem zjistil, že jsi jen antifanoušek Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi zjistil vážně až teď?

Reagovat
$dolar$

Ty dresy Barcelony

Reagovat
Rssa

Co to tam ten Simao nacvičoval? Ti Atleti jsou dneska ubrečení...

Reagovat
herbage

Simao je starý simulant

Reagovat
Rssa

No, už aji Ujfaluši pochytil baleťáckou stabilitu

Reagovat
herbage

No hodně tomu přidal, ale drobné přitažení za trenky tam bylo. Fouknout šla

Reagovat
Rssa

To se nepíská snad ani ve Španělsku

Reagovat
herbage

De Gea, to je kouzelník Budoucí jednička repre

Reagovat
smazaný uživatel

naopak Valdes by este mohol vytiahnut nejaku chybicku

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tu zase....

Reagovat
smazaný uživatel

zase ?.. nevsimol som si ze by nekto spominal jeho chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopils, nevadí...

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea čaruje...

Reagovat
gonzalesl_is_back

Lol, jak jim připískává rozhodčí, hnus Barca

Reagovat
smazaný uživatel

solista dole ... Bojan na ihrisko !!!!

Reagovat
Rssa

Teď tam zase zkoušel padedé Pedro

Reagovat
herbage

Dnes je koukám letecký den a to na obou stranách

Reagovat
smazaný uživatel

přejmenujte tady ten server na realfotbal.cz to je hrozné kolik je tady madridistas a dalších nepřejících Barceloně neříkám že musí všichni fandit Barce ale já tu snad kromě jiri - fcb a ještě jednoho uživatele neviděl žádného fanouška Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Ale....Kromě jirky je tu ještě Jakub19, spanhel (i když tihle dva sem poslední dobou moc nechodí), MigueliFCB, já, FCBlaugranas, a další

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem rád, že i tady je aspoň malá komunita fanoušků Barcy jinak když si fanoušek barcy, mohl bych tě poprosit o stručné popsání prvního poločasu a prvních 5 minut druhého poločasu? já sem zas nestíhal dneska tak sem to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že Ti moc nepomůžu...Vetší část prvního poločasu jsem neviděl, a i teď na to koukám spíš jenom jedním okem...Ale z toho co jsem viděl, tak bych to jednou větou shrnul asi takhle - převaha Barcelony, bohužel neproměňování šancí, a fantastický De Gea.

Reagovat
smazaný uživatel

no co vidím tak De Gea válí, je to frajer každopádně díky mě stačilo tohle, pak si počtu report a tak

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměl si na dollara

Reagovat
Footballer

Hrdě se hlásím k fanouškům Barcy i když je pravda, že tady moc nepřispívám ...

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, nesmis zamenovat nekoho kdo nepreje Barcelone automaticky za fanouska Barcelony. Ti co tedy nepreji Barcelone ve velke casti preji jinym klubum nez Realu. Ale vyjadruji sve asympatie prave kvuli nekterym nabubrely fanouskum Barcelony, kteri jim Barcelonu zhnusili. Ale takovi jsou vsude, ne jen u Barcelony. Barcelona je ted jen vice videt.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

A teď Iniesta

Reagovat
Side

A teď Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se někde sehnat tenhle dres Barcelony? Je nádhernej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Dá. Když si ho objednáš do 24 hodin, tak dostaneš zdarma i dres Chelsea s předtištěným jménem Toulalan. A to se vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to myslíš vážně tak mrkni tady http://fan-shop.cz/Kategorie/barcelona-dresy-trenyrky-stulpny pokud ne tak mi řekni kdy se mám začít smát

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chceš originál, tak bych radil fan-shop.cz, nebo bigfotbal.cz (i když tam je poslední dobou už moc nemívají...)

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Kdyz uz jsi tady, jak je mozny ze nastoupil DM Keita, za utocnika Villu? To se ti vcera moc povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze se dockas odpovedi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Pochybuju, bude delat, ze tu neni

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak prave. Ale ted. ze se o tom bavim, tak to nejak treba odbyde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se schválně koukni kde Keita hraje.. Navíc je to proti Atlétiku..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rikal, ze to nejak takto odbyde...

Reagovat
$dolar$

Jo aha

Reagovat
$dolar$

A vsiml sis kde vcera hral Lass? Chtelo by to, aby sis opet precetl, cos tady psal vcera

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsem si právě všimnul kde hrál Lass..

Reagovat
smazaný uživatel

a kde hral podla teba ?

Reagovat
smazaný uživatel

mám ho doma. Není tak hnusný jak se tu říká

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se mi líbí..

Reagovat
Rssa

Podle španělského komentátora je Ujfaluši gladiátor z Fiorentiny

Reagovat
vodka

že já debil sem tu srandaligu zapnul... zápas by to nebyl až tak hrozný, ale to padání nejsu schopný vydržat... vypínám... dneska už mě nasíral Nani, ale toto je fakt jiná liga...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel je to strašný

Reagovat
smazaný uživatel

na Aguerovi bolo jasne vidiet ze neni fit..

Reagovat
Rssa

Villo, to se dává!

Reagovat
Rssa

a zas

Reagovat
Rssa

a zas

Reagovat
DreamTeam

moment...vzdyt Barca preci neposilnuje defenzivu na ukor utoku kdyz vede

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Na to se neda divat, jednim slovem simulantenbande... vypinam, ale snad atleti srovnaj...

Reagovat
smazaný uživatel

marty9637 co to střídání?

Reagovat
Side

Pedro se tam zase svíjí jak kdyby ho přejel traktor

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som vidieť teba, by ti polámalo nohy

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy kolko golov da David Villa .... nezda sa mi o nic lepsi ako zlatan

Reagovat
DreamTeam

tak voni mu parkrat do prazdne nahraji

Reagovat
Kily

to je velice objektivní hodnotit hráče po několika zápasech s někým, kdo byl v Barceloně provarem a terčem oprávněné kritiky skoro celou sezonu. Možná by neškodilo, kdybys s tou neobjektivní obhajobou Zlatana přestal a soustředil se spíš na jeho výkony v AC

Reagovat
smazaný uživatel

zlatan na rozdiel od Villu dal prvych 6kol vzdy gol ... a casto krat dal rozhodujuce .... takze zatial toto mozem hodnotit .... Ibra v AC ? jeho vykon proti Auxerre bol super ... to ze sa im vsetkym nedari v lige je druha vec ale to je len otazka casu

Reagovat
smazaný uživatel

Messi Aby nás to nemrzelo...

Reagovat
smazaný uživatel

kuram atleti pomee, na ten bod mají...

Reagovat
smazaný uživatel

ale sa tu zbehlo antifans Barcy, normálne žasnem kolko vás tu je..neuveritelné

Reagovat
smazaný uživatel

amen bratře ale co, ať si jsou že jo

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň pobavia..snažia sa sem napísať každý detail, každú chybičku a tešia sa z toho..krása

Reagovat
Tomekcz

se nehralo ani 30 sekund z tech 4 min nastaveni

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfaluši

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá špatně Ten Ujfaluši je k*etén

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Byl to normální faul! To že je to Messi na situaci nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Vletěl do toho jako magor....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

žádný extra zákrok to nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak máme asi jiné představy o skluzech v poslední minutě...

Reagovat
Kokesh

Skluzech..

Reagovat
vodka

200. pro poslání simulantů do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo konkretni?

Reagovat
vodka

naprosto všech!

Reagovat
smazaný uživatel

ok, no ja jen souhlasim..

Reagovat
smazaný uživatel

mascherano nečekaně sviňský zákrok....

Reagovat
smazaný uživatel

a čo Ujfaluši?

Reagovat
smazaný uživatel

ujfalušiho zákrok byl normální faul....mascherano do toho šel sviňsky...

Reagovat
DreamTeam

Mascheranovi staci par minut

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tam! paráda, hodně mě Barcelona potěšila a snad jí to vydrží i nadále tato forma VISCA EL BARCA Y CATALUNYA a pojďte si do mě

Reagovat
Rssa

Hm...to nevypadá vůbec dobře.

Reagovat
herbage

Snad se dá brzy dokupy, ale od Ujfalušiho tam nebyl úmysl, jen šel do toho tvrději než měl

Reagovat
Rssa

Ujfalušiho nesoudím, zákrok na kartu to byl, jestli šel úmyslně to neposoudím, spíš ale z neohrabanosti a pomalosti nestihl dát nohu před něj ale na něj...

Reagovat
herbage

No, to nebylo moc přátelské utkání, na to jakou tu mají na diskusích fanoušci Barcelony a Atlética družbu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfalusi.. tak aspon nieco

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zlomená noha, dávali potom ešte opakovaný, sa mu prehla dosť nechutne

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno (doufám)..

Reagovat
Rssa

Tak zlomené snad nebude nic a pokud něco tak spíš zanártní kůstky nebo ten sajrajt tam. Každopádně to vypadá na delší pauzu...

Reagovat
smazaný uživatel

videl som ten opakovaný, a je mu sa prehla noha v oblasti lítka to myslím že kosťi nevydržali, nebolo to nič extremne ako občas vidíme, ale na zlomeninu to stačilo podla mna určite

Reagovat
Rssa

Třeba má jen křivé nohy Ale mě se nic takového nezdálo, spíš fakt takové ty drobné kůstky od kotníku dolů...uvidíme, třeba to nebude nic vážného a vyřeší to dvoutýdenní klid

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano to je komik

Reagovat
smazaný uživatel

Co je přesně s Messim? Nějaký link je?

Reagovat
herbage

Vypadá to na kotník či zánártní kůstky, protože mu sundavali kopačku. Takže může to být vyvrknutí kotník, přetržené vazy, či zlomenná kůstka. V nejlepším případě to bude tak pauza dva týdny

Reagovat
smazaný uživatel

Díky..někdo řval že má zlomené lýtko a bude mimo 4 měsíce, tak sem se lekl..

Reagovat
smazaný uživatel

Zlomená lýtková kost, pokud nejde o tříštivou zlomeninu či kost není vychýlená (což by bylo hned vidět), se léčí do měsíce, měsíce a půl

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to bude zlomená noha, Kily a spol. tady budou mít dost práce ...

Reagovat
smazaný uživatel

aspon sa nebudu nudit

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím, jak Kily přilepený na monitor čeká v neděli večer u EF na první vlnu scumů v diskuze a popíji jednu sklenku martini za druhou

Reagovat
Kily

Kily vstřebává zklamání z Davis Cupu a nestačí se divit nad tím, jak hromada kreatur dokáže zasvinit ještě před hodinou normální diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

juhúúú..a teraz všetci antifans tešte sa z Messiho zranenia, tešte sa z Mascherana..to sa tu ale zišla banda

Reagovat
Al Capone

Messimu nepřeji nic hroznýho, ale pár zápasů by mohl chybět, nejlépe ještě Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

kok*te

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Atletico, ten bod se proti farsánkům uhrát dal..

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu se dlouho vyhýbaly zranění. On táhne Barcelonu. Hlavně v minulý sezóně. Bez něj budou poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, sak Messi bol tusim nejake 2 roky bez zranenia

Reagovat
asskicker

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
asskicker

"Bez něj budou poloviční " este nieco na tom nechapes?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Barca bez Messiho je asi 60 percent z toho co s Messim.. aspon podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

33 gólů jen v lize a to vyhrali ligu jen těsně před Realem. Bez Messiho by titul neměli

Reagovat
mickey mouse

Co je s Messim? Kdo ho fauloval?

Reagovat
Tomekcz

nic jen fans barci sou uplne mimo kdyz jim zahral divadylko

Reagovat
smazaný uživatel

že jo? a Mascherano je největší debil, Ujfaluši za to nemohl ... zalez zpátky odkud si přišel

Reagovat
Rssa

Přát někomu zranění není normální. Doporučuji ti zavolat na toto číslo +420 284 016 111, případně navštívit tuto adresu: Psychiatrická léčebna Bohnice,Ústavní 91,181 02 Praha 8 a domluvit se na léčbě. Přeji brzké uzdravení

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Juchů, všichni anti mu to zranění přejte... Já chápu rivalitu, ale co je moc, to je moc, přát někomu zlomenou nohu (nebo spíš obecně jakékoliv zranění) je k zblití, a kdo to dělá, má IQ bublajícího bláta... Hlavně si pak stěžujte, že jsou fanoušci Barcelony nabubřelí. Je to spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce...

Reagovat
smazaný uživatel

Vnimam to trochu jako reakci na me, protoze jsi pouzil stejne slovo, jako jsem pouzil ja.

Chapu tve rozhorceni nad moznym zranenim Messiho, ale dopustil jsi se stejneho jako mnozi pred tebou. Smesujes lidi do jedne kupy. Ne kazdy, kdo se tady stupidne chcehcta nad Messiho zranenim je fanouskem Realu (to je k te tve poznamce o rivalite).

Co se tyce poznamky o tom, ze si tu stezujeme na nabubrelost fanousku Barcelony. Jsem jako odpoved na dotaz napsal toto: Ne vsichni, kdo jasaji nad neuspechem Barcelony jsou fanouskem Realu. Jsou mezi nimi i taci, kteri jen Barcelonu nemaji radi (protoze je ted moc proflakla, protoze nekomu z tech uspechu stouplo sebevedomi atd)

Ale taky jsem rekl, ze takovi nabubrenci jsou u kazdeho tymu. U Barcelony jsou NYNI vsak vice videt, protoze je Barcelona na vrcholu. To je stezovani si?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi mně špatně pochopil. Já nemluvil o fanoušcích Realu, naopak, s většinou z nich si tu dokážu celkem rozumně popovídat (myslím s těmi, kdo tu nějaký pátek už jsou - vandertom, merengues, občas madridcan, ty a další) ale je tu pár anti (to nejsou fanošuci Realu, prostě jen nesnáší Barcelonu), co si tu honí nad každým neúspěchem Barcelony. To je třeba rivalita, to chápu, ale smát se tomu, že se hráč zraní, a přát mu zlomenou nohu??? To prostě nechápu, to nemůže dělat žádný mentálně zdravý člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

http://www.totalbarca.com/

To je fakt divadielko, snad si Ryan, Paul a polka MU zahra v dalsom zapase podobne

Reagovat
X-bano-X

Zapas vyborny az ta toho večneho simulanta Reyesa a prasarien mandračiek. Inak k Ujfimu bol to hnus z jedneho zaberu bolo jasne vidiet ako do Lea vletel bez zaujmu hrat loptu....dokonca aj komenti spociatku vraveli ze to nevyzeralo na faul a po tom zabere tvrdili ze to by bolo aj na cistu redku..... snad to nebude nic vazne aj ked to vidim blede

Reagovat
smazaný uživatel

ujfalušiho zákrok byl naprosto normální faul, jste všichni slepí nebo co? spíš zaslepení asi co?

Reagovat
X-bano-X

pozeral som to na spanieloch a z jedneho zaberu bolo vidiet ako do neho proste vletel......ako som uz pisal vraveli to aj komentatori na tej stanici

Reagovat
asskicker

pise ten pravy, inac kedy sa vyjadris k tomu zo vcerajska s Martym? "klidně ti nějaké zápasy najdu, ale zítra, pro dnešek zvedám kotvy.... " mohol by si ich uz najst ked si to tak slubil

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Barcelony nadává do simulantů. Milé.

Reagovat
X-bano-X

ty si hlavne hlad svoj paklub a neplet sa do diskusii o futbale

Reagovat
smazaný uživatel

Hluboce se omlouvám.

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

to myslíš vážně to stěžování na simulace? reyes aj simao simulavali jak prase, ale iniesta, pedro, alves (ani ty velké písmena jim do jmen nedám špinám jedněm) se jim minimálně vyrovnali...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Nani mě dneska sral..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

v tomto zápsae sem byl totálně nezaujatý, nefandil sem nikomu, ale v té 65. minutě sem se na to vysral, protože ta série skoků s odpichem mě tak nasrala, že sem to musel vypnút...

Reagovat
smazaný uživatel

ale na reyesa a jeho pad zakazdym ked vietor zafukal na to sa dalo divat ze ? ....

Reagovat
Side

Seš idiot nebo jenom neumíš číst?

Reagovat
vodka

právě nedalo, si natvrdlý? vypnul sem to kvůli simulantom, nejenom kvůli barcelonským, aj madridským...

to je u fandů barcelony nějaká vztahovačná nemoc?

Reagovat
X-bano-X

U Iniestu tam bol vzdy dotyk, mimochodom ustal tak minimalne polku dalsich faulov. To ze Pedro raz 2 krat zasimuloval sa nevyrovna Reyesovi, ktory len za druhy polcas 5 krat bez DOTYKU letel vzduchom.

Reagovat
vodka

dotyk nedotyk, bylo to nechutné z obou dvou stran, já sem to pak vypnul, protože mně to zkrátka sralo, dívat ne to 3 hodiny v kuse, tak mě odvezú do bohnic s vyplazeným jazykem a očima v sloup...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem spokojen, zápas jsem neviděl, ale přál jsem si, ať to hlavně není debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca ako tradicne v la lige -

Reagovat
smazaný uživatel

Ujfaluši se nechal unést a v poslední minutě do toho šel jak idi-t. Snad to nebude nic vážnýho, ale spíš bude. Teď se ukáže, jak na tom opravdu jsme, ale dost se o naše ambice bojím. Hodně by to teď spadlo na Villu, který by měl Messiho nahradit v útočné jedničce.

Jinak k zápasu - nic moc, dost emocí, hodně spálených šancí a hlavně NAPROSTO FANTASTICKÝ DE GEA. MOTM dneska. Gratulace.

Jinak se asi nikdo nemůže divit, ale jsem znechucený. Ten konec mě zkazil radost z výhry.

A ještě jednou - Ujfy by se měl naučit kontrolovat emoce. Jít v poslední minutě do souboje takhle ... Poslal bych ho někam, ale za BAN mi nestojí.

Reagovat
smazaný uživatel

jj jít v poslední minutě do souboje faulem, normálním faulem, to je opravdu strašně ubohé....hoooši vy jste zaslepení, až to hezké není...

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak jsem zaslepený. Tak koukni na ty fotky, co jsou už v diskusi. Byl to brutální zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

de gea za 2 roky si uz v repre ani iker nezachyta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

jj ten brankar bol uzasny, dlho som nevidel taku one man show

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea je fantastickej. Uplne ho spolecne s Hartem zeru

Reagovat
vodka

já zase nenávidím pohled na arogantního Harta v bráně a velkou osobnost Givena na lávce...

Reagovat
Side

Z čeho usuzuješ, že Hart je arogantní?

Reagovat
vodka

vyjádření, jak by měl být anglická jednička, jak podcenili jeho kvality apod...

Reagovat
smazaný uživatel

to se ale nemusi brat jako arogance.

Reagovat
vodka

ten pocit z něj nemám takový jenom já, i na anglických stránkách se tak o něm píše...

Reagovat
smazaný uživatel

jo vsak kazdej to vidi jinak.

Reagovat
Footballer

Mně jako arogantní člověk moc nepřijde, i když každý se na člověka dívá jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

reknu jen to, ze je mam rad oba stejne. sem stejne rad ze chyta hart jako me merzi, ze given sedi. nevim z ceho soudis, ze je hart arogantni, spis mi prijde sebevedomej a libi se mi na nem, ze se dokaze pri zapase usmat podobne jako treba ronaldinho a ze neni furt zamracenej jak treba giggs a to je jen dobre. ale jinak to, ze je zeru jsem myslel jen a jen diky jejich vykonum, oba jsou fantasticti.

Reagovat
smazaný uživatel

To je problem, no... Jenze za to nemuze Hart, on si to zaslouzil vykonama... Given by si zaslouzil zaklad taky, ale Hart je proste vybornej, navic je schopnej drzet tym a nedelat hloupe chyby... To Anglii uz pekne dlouho chybi a pokud si udrzi vykonost a ke kormidlu Anglie se dostane nekdo, kdo bude mit koule na to posadit Lamparda/ Gerrarda, tak nejvetsi slabiny zmizi...

Reagovat
smazaný uživatel

Juchů, všichni anti mu to zranění přejte... Já chápu rivalitu, ale co je moc, to je moc, přát někomu zlomenou nohu (nebo spíš obecně jakékoliv zranění) je k zblití, a kdo to dělá, má IQ bublajícího bláta... Hlavně si pak stěžujte, že jsou fanoušci Barcelony nabubřelí. Je to spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

A že někdo fauloval škaredě tamtoho a ten druhý zas jiného. Fotbal bolí, tak to prostě je.

Reagovat
$dolar$

Ve Spanelsku ne

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, to je zase hnusu tady. Proboha, hoši, zamyslete se nad sebou.

Reagovat
herbage

Tak co jiříku over 3,5?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je to poslední, co mě teď trápí

Reagovat
herbage

Já vím

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole tady se nehodí takřka s nikým diskutovat ... jasně Ujfalušiho zákrok nebyl faul a on za to nemohl, samozřejmě Messi udělal divadýlko a Mascherano je ten největší záporák, ostatně jako celá Barcelona že tady pro místní individua ... no jako viděl jsem mhohé, ale přát někomu cizímu zranění to je fakt zhovadilost a dotyčný by si měl zopakovat základy slušného a eticky správného vychování ... a pak že fanoušci Barcy jsou zaslepenci, to určitě ... já sem sicee zápas neviděl celý, dobře někdy tam spadl i hráč Barcy a trošičku to přihrál ale do prdele (když už musím být sprostý) co takovej Simao, ten tam po sudím řval jak kdyby mu vzali hračku a furt se válel na zemi ... ale víte co, jak jsem psal výše tady napsat cokoliv v prospěch Barcy tak je to okamžitá sebevražda protože zdejší nerdi a geekové okamžitě začnou přemýšlet nad rádoby vtipnýma kecama proti Barceloně a začnou si tu honit ega takže já raději jdu VISCA EL BARCA ♥

Reagovat
smazaný uživatel

divadýlko? má to zlomené ty vole !!!

Reagovat
smazaný uživatel

promiň, nečetl jsem pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

ako vies ? si mu to osetroval ?

Reagovat
Footballer

Výsledek super,občas jsme se sice dostávali pod menší tlak, ale celkově jsme Atlety přehrávali, takže vítězství je zasloužené Co říct ke zranění Messiho - jednou to přijít prostě muselo, celé 2 předešlé sezóny odehrál bez zranění, ted nám nezbývá než doufat, že se co nejdříve vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo Messi Is Not Dead

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

messi ma zlomenou nohu jeto totalbarca

Reagovat
Footballer

Jak moc je tenhle server důvěryhodný?

Reagovat
smazaný uživatel

na 50%.....někdy i na 49%

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tomu se dá věřit. Bohužel to jednou přijít muselo. Snad se brzo vrátí alespoň do přibližné formy, jakou měl teď.

Reagovat
smazaný uživatel

vypada to spis na kotnik, ale to je taky noha

Reagovat
smazaný uživatel

je tam aj foto členku..vyzerá to velmi velmi zle

http://www.totalbarca.com/

Reagovat
herbage

Au, to nevypadá vůbec dobře. Ujfaluši, ty vrahu

Reagovat
vodka

z toho neposoudíš nic, akorát je tam velký otok, který může a nemusí nic znamenat...

Reagovat
Footballer

No ty voe, jestli to je opravdu jeho noha, tak to vypadá velmi, ale velmi špatně a na dlouhou pauzu

Reagovat
panca

jak se to stalo??

Reagovat
smazaný uživatel

té opuchliny jsem si všimnul taky, ale to zlomené být nemusí. Takhle ti napuchne noha, ikdyž to máš jen pohmožděné nebo dostaneš fakt velkou ránu. Jen z té jedné fotky bych zase čerty na zeď nemaloval. Ač si taky myslím, že je to vážnější, protože se nechal odnést až do kabiny a nevypadal, že by to nebolelo ...

Reagovat
herbage

Tak já měl nedávno to podobné a bolelo to jako čert. On se nechal odvést pro případ, že by tam měl něco zlomené a při došlapu by si to mohl zhoršit. Mně taky odvedli kámoši na střídačku, domů mě hodili autem a příští den jsem šel k doktoru. Ten mi dal jen obvaz, že to není zlomené a že mám nechat kotník 2-3 týdny vklidu

Reagovat
vodka

ono ti kotník může podobným způsobem natéct, když si ho jenom vyvrtneš... paradoxně u zlomenin ty otoky až tak velké nejsou (podle zkušenosti).

Reagovat
herbage

Já ho vyvyrknutý neměl a taky jsem tam měl podobný hematom. Byly to jen natažené vazy či co

Reagovat
vodka

horší na té fotce je ta tmvá skvrna okolo paty...

Reagovat
herbage

To nic není, to je jen krevní sraženina. To se za pár týdnů vstřebá, nebolí to a při hře tě to neomezuje

Reagovat
vodka

přímo v chodidle? nevim každopádně pokud bude mět něco zlomené, bude tam...

Reagovat
herbage

Jj, měl jsem fialovou celou dolní stranu kotníku až k patě, takové velké jelito

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherně mu to opuchlo To budou vazy v kotníku, možná zlomená lýtková kost...

Reagovat
smazaný uživatel

pri zaberoch v zapase tu nohu isto taku napuchnutu nemal , pekny ofaj

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, je to podle mně fake...

Reagovat
Footballer

No taky se mi to moc nezdá, že by hrál ve zlatých kopačkách....?

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
Footballer

A navíc jak psal Herbage, opuchlina těžko naskočí hned minutu po zranění, podle mně to tedy fake je!

Reagovat
herbage

Jenže já jsem zjistil jak to vypadá až asi po cca 15 minutách, když jsem dorazil domů. Messi tam ležel docela dlouho a že to měl takhle opuchlé třeba za 2-3 minutky je docela možné

Reagovat
Footballer

No nevím nevím, aby to spuchlo za 2-3 minuty...podle mně to je otázka tak 10-15 min, minimálně

Reagovat
vodka

nn, može aj za 3 minuty úplně v klidu... měls vidět, jak mě natekl jednú prst po volejbale, se zvětšoval každú sekundú...

Reagovat
Footballer

Hmm, to je možné, já to říkám pouze z vlastní zkušenosti, kdy jsem si zlomil nohu a oteklo mi to až za takových 15 min...

Reagovat
vodka

neni, je to vyzvětšovaný záběr televize...

Reagovat
smazaný uživatel

měl a já si toho všimnul už v přenosu. Podívej se ještě jednou. Opuchlo mu to během cca 2 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa tomu nechce verit , pockam si na niaku doveryhodnejsiu spravu .. podla mna ani ten zakrok nebol na zlomeninu , skor tie vazyv clenku ked tak

Reagovat
smazaný uživatel

prilis draze vykoupene vitezstvi

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš messi bude chybět...no a co? však to je normální, že se hráč zraní...a vy tu jen a jen fňukáte...

Reagovat
herbage

Jestli vám to pomůže, tak moje noha vypadala před měsícem úplně stejně, ale teď už běhám jako rybička.Kkaždopádně mně to nateklo až tak za půlhodinu, ne hned po zákroku

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa to stalo raz, keď som preliezal zábradlím na intráky, v momente takýto opuch a 2 týždne o barliach, potom sa to postupne zlepšovalo

Reagovat
smazaný uživatel

takisto sa mi to nezda...takto by to spuchlo asi do hodiny...aj ked doktor nie som

Reagovat
Chygro25

Dík, fakt to pomohlo.

Reagovat
vodka

Reagovat
Paddy

VALE

Reagovat
Rssa
Reagovat
smazaný uživatel

tento jeden okamžik možná ano...ale Ujfaluši ho podrážkou vůbec netrefil, jeho noha je "blíže k nám" a trefil ho normálně holení...

Reagovat
smazaný uživatel

pekna prasaren , ujfalusi

Reagovat
Footballer

No, tak tahle fotka je mnohem nebezpečnější, tohle může dopadnou jakkoli...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Ujfi do toho šel naprosto normálně a byl to prostě jen faul ...

Jděte do háje, tohle je hnus, pane Ujfaluši. V poslední minutě ...

Reagovat
Chygro25
Reagovat
smazaný uživatel

ten nic...tam to je messi!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ten už je smrtící...Každá zlomenina je hnus, já si zlomil dvakrát obě kosti v předloktí a nebyl pěkný pohled na plandající ruku. Ale otok jsem taky neměl, takže nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten pamatuju. Je to tak 2 roky zpět. Tuším, že venku z Racingem. Brutální taky, ale se štěstím se nic nestalo.

Reagovat
vodka

Bouma měl zlomený a vykloubený kotník a nehrál přes rok a půl... přitom to ani nebyl nějak brutální zákrok..

http://www.youtube.com/watch?v=AnZzero7aZ8&feature=related

Reagovat
vodka

aha, až teď sem pochopil reakci, dals to vedle

Reagovat
Chygro25

Jj, a Alves nedostal kartu.

Reagovat
Chygro25

Jj, a Alves nedostal kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

doma s racingem ? akym ? to vyzera na zapas villa - birmigham/?

Reagovat
vodka

dal to vedle, to patří pod odkaz od Chygro25...

Reagovat
smazaný uživatel

aha , moja chyba

Reagovat
smazaný uživatel

ne ze bych pral Messimu neaky vaznejsi zraneni, ale jsem zvedavej jak si pripadne bez neho Barca poradi, my jsme tohle meli minulej rok, bez Ronalda, uvidime Barca, jinak preju brzky uzdraveni

Reagovat
smazaný uživatel

do zakladu by sa posunul asi keita a iniesta by siel na kridlo , kde by si menili s pedrom strany takze sa to bude dat v pohode uhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprvé - bez Messiho je -30 % minimálně

Zadruhé - kádr je úzký a mě to v pohodě nepřijde. První náhradník do tříčlenýho útoku Bojan - beru, druhý Jeffren - neberu.

Reagovat
smazaný uživatel

jeffren toho moc neodohral, a ci by hral bojan , alebo by to pepek postavil ako som napisal , to je piesen s nazvom keby ...

Reagovat
Rssa

5 útočníků (z toho Iniesta není kovaný) na 3 posty v tolika soutěžích není dostačující...

Reagovat
smazaný uživatel

iniesta neni kovany , ale vie to na kridle

Reagovat
Rssa

Já vím, proto jsem to tam napsal Bojan, Villa, Pedro, Iniesta a Jeffren...no, snad to Pepek dobře poskládá

Reagovat
smazaný uživatel

urcite , .. inak nechapem preco je oriol romeu v supiske pisany ako utocnik

Reagovat
Rssa

Kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola novinářům řekl, že to zlomenina není, pouze otok a že to není nic vážného.

Reagovat
herbage

Reagovat
herbage

Takže má to co jsem měl přesně já. Takže za 2-3 týdny ho uvidíme opět na trávníku...

Reagovat
Footballer

Dřív by to nešlo?

Reagovat
Rssa

A byl si pod dohledem odborníků? Léčil ses nejmodernější technikou a dostával si do žil kryptonit? Třeba to bude ještě rychleji

Reagovat
herbage

Ten otok se musí vstřebat, navíc mě to pobolívá ještě teď. Sice dva týdny po zranění jsem se stal nejlepšík střelcem na jednom turnaji, ale dával jsem si pozor na každý kontakt a nehrál jsem naplno. Sice nevím, jakou má regeneraci mimozemšťan, ale pochybuji že to budou chtít kluboví doktoři Barcelony uspěchat a riskovat obnovu zranění

Reagovat
Rssa

Uspěchat sice ne, ale to kombo zápasů co nás čeká zrovna teď je hodně těžké a Mesii chybět bude. Tož ať si vezme příklad z Jágra, ten si taky nechal zafačovat zlomený malíček a hrál jak bůh. Messimu k noze přivážeme Masche, takže se bát nebude muset a zase bude zářit

Reagovat
smazaný uživatel

14 dní a 4 zápasy do pauzy (Sporting, Mallorca, Athletic, Rubin), v repre nebude a za měsíc už bude hrát.

Reagovat
Footballer

Co víc si přát, nj Jakub nikdy nezklame

Reagovat
vodka

dával sem tomu tak 35 %, 45 % lehkému zranění a 20 % těžšímu..

Reagovat
smazaný uživatel

35% bylo divadlo?

Reagovat
vodka

nn, ale že to nebude nic vážné...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nikdy jsem Tě neviděl a nečetl tak rád, jako teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

To bude Ujfaluši šťastný, lynč nebude

Reagovat
smazaný uživatel

to není žádná sranda, věřím tomu, že by se pár idiotů, kteří by mu to dali najevo víc, než je zdrávo, našlo a mohlo být veselo. Messi je v Barceloně megastar a fenomén.

Reagovat
herbage

Tak Duscher to po tom co zlomil Beckhamovi nohu taky neměl lehké a tehdy byl Beckham snad větší modla než dnes Messi(alespoň mediálně)

Reagovat
smazaný uživatel

jako že by Ujafalušimu udělali ze života peklo? Proč teda pár idiotů?

Reagovat
smazaný uživatel

No ano! Tomáš by nemohl v Madridu vyjít na ulici, jak by ho všichni fanoušci Realu Madrid obletovali a nosili mu dary... Samozřejmě to tak není - ptám se - proč bych chtěl porazit soupeře bez největších hvězd, když to můžu udělat s největšíma hvězdama?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to ma byt co ten ???

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevim prečo som to dal

Reagovat
Footballer

Ahá, takže to fake nebyl (myslím tu první fotka, co tady byla)

Reagovat
madridcan

No tak Messi daj sa co najskor dokopy.Chcem vyrovnany suboj o titul a neprajem mu nic vazne.Berte si priklad páni,ktori sa isli posrat skodoradostou minuly rok z Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

ak si to napisal len kvoli tomu aby si na to poukazal tak to je dost trapny sposob ako na seba aupozornit ...

Reagovat
madridcan

ja nemam dovod na seba upozornovat,ale nieco take z toho si mohol vycitat iba ty tak to chapem

Reagovat
smazaný uživatel

ja len vravim ze to vyznelo tak ze - bla bla bla , aha aky som ja charakter , nie ako vy XY....

Reagovat
madridcan

vobec tu nechcem posobit ako moralista kedze som uz aj ja tu mal ulety,ale pride mi ubohe niekomu priat zranenia hoc ja nemam rad Messiho ako niekto nema rad Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

tak ulet sa podari sem tam kazdemu , ja tiez niesom vynimka .. ale v tomto mas naprostu pravdu , je to chore

Reagovat
smazaný uživatel

neasi ja mu taky nepreju zraneni ani Messimu ani nikomu jinymu....ale jen by me zajimalo jak by se s tim vyrovnaly, bez Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako sme sa vyrovnali so zranenim xaviho , ci niniestu , nemajte o nas strach , mi budeme stale na spicke

Reagovat
smazaný uživatel

Však bez něj by to byl vyrovnaný boj o titul.

Reagovat
madridcan

tak ja len tak pre istotu,ze ked vyhrame titul,aby ste sa nevyhovarali

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, kdo měl tu radost z toho Ronalda?

Reagovat
madridcan

nekonkretizoval som,lebo viem,ze urcite nie vy ,,tie zvucnejsie mena" ako spanhel,Jiri,ty,ale pamatam sa velmi dobre,ze sa nasli aj taky co mu nepriali prave skore uzdravenie

Reagovat
Kily

prošel jsem si tři diskuze, nevim, kolik se toho mazalo, případně jestli se vůbec mazalo, ale z toho, co tam zůstalo, je patrný, že radost měli fanoušci jiných klubů než Barcelony, té tam výrazně dělal "čest" jenom FCBlaugranas

Reagovat
madridcan

nikde netvrdim,ze narazam na fanusikov barcelony,ale mohlo to tak vyzniet takze ok...

Reagovat
Kily

mimochodem tentýž FCBlaugranas, který si nevidí do huby a tady v diskuzi zvrací na všechny, co se posmívali zranění Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

messiho zranění není važné...nečekaně, ufňukánci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Do sestavy Barcelony by se mohl brzy vrátit Lionel Messi. Ten nedohrál dnešní zápas na půdě Atlética Madrid a s podezřením na zlomeninu nohy odcestoval na podrobné vyšetření, podle trenéra Pepa Guardioly ale jde pouze o otok, nikoli zlomeninu."

hlavně že tu každý nadával na Ujfalušiho, že je hovado protože zlomil messimu nohu....

Reagovat
smazaný uživatel

definuj pojem kazdy ..... vravel to iba ten co hned robi z komara somara lebo na niakej stranjke napisali ze to ma totalne dolamane ....

Reagovat
smazaný uživatel

tak pardón, příště napíšu "většina"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

že ty niesi normalny.......taky zakomplexovany chudačik.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, normální nejsem, kdo je?...druhou část tvého příspěvku tak, že ses krásně popsal

Reagovat
smazaný uživatel

tie000219.09.2010 21:09

jj jít v poslední minutě do souboje faulem, normálním faulem, to je opravdu strašně ubohé....hoooši vy jste zaslepení, až to hezké není...

[reagovat]

Ještě jednou se ptám, zda si stojíš za svým názorem, že to byl normání faul.

Reagovat
smazaný uživatel

normalny faul kde sa hrac nedival na loptu ale iba n to ako zastavit protihraca utociaceho do otvorenej obrany a dost dobre rozbehnuteho .... cista cervena , nie len zlta

Reagovat
smazaný uživatel

ano, stojím si za tím, že to byl normální faul...ujfaluši trefil skřeta holení! to, že někdo tady dá fotku, kde to vypadá jinak na tom nic nemění, protože ta fotka ten střet více než zkresluje, faul následoval okamžik potom, ne v okamžiku pořízení fotky....daleko horší zákrok byl následný faul Mascherana(u kterého to není ale nic neobvyklého)

Reagovat
smazaný uživatel

mascherano sere aj mna , 2 zapasy 2 zlte , nech ide doprdele ak chce byt pol sezony vykartovany ...

Reagovat
X-bano-X

škreta,farca......sa tu prezentuješ

Reagovat
smazaný uživatel

říkají fanoušci co píšou "kristýnka, mordor a Mou...(ani nevím, co ste to vymysleli za sračku)"...

Reagovat
X-bano-X

Co je na Mou strašne? To je to iste ako Pep.....ubohy vykrik do tmy. A Kristinka a Mordor....jediny kto sa tu prezentuje ako vidlak si ty, od ineho tu nic podobne nevidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

Mou... ty tečky měli znamenat, že to pokračuje, nevím jak to je přesně, vaše fantazie je totiž neskutečná,což dokazují vaše příspěvky...

Reagovat
Kily

hlavně že tvoje diskuze svinící příspěvky s cílem vyprovokovat stupidní debatu jsou inteligentní

Reagovat
smazaný uživatel

omg, co to píšu, ne holení...jde o to, že ta fotka to zkresluje a takový faul to vůbec nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

ta fotka to skresluje to je jasne , ale faul to bol aj tak dost hnusny , resp jeden z tych hnusnych

Reagovat
smazaný uživatel

byl to faul, jakých v PL vidíš 5 za zápas...tady to bylo na messiho, tak se z toho dělá šaškárna...nic víc, nic míň...

Reagovat
smazaný uživatel

v PL sa celkovo hra viac do tela a ostrejsie , toto je PD ber ohlad aj na to , masch by mozno tie dve zlte v PL ani nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o PL nebo PD...jde o to, že faul na messiho by byl i v PL brán jako jeden z mnoha...zatímco zákrok mascherana by byl brán jako přehnaný (tohle se trestá i v anglii)

Reagovat
smazaný uživatel

neviem , v tej situacii a case , dost zbytocny zakrok , ohodnoteny dajme tomu spravne ... javier to je ocas sam o sebe , skoda reci

Reagovat
smazaný uživatel

prohráváš o gól a dokonce víc než tři minuty, není to hodně, ale není to tak málo, aby si ten zápas vzdal a pustil toho plachťáka za sebe....prostě faul, to že to dopadlo tak, že bude dva týdny chybět no....

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to bud alebo, a skoncilo to tym alebo ... zranenia patria k futbalu , chvala bohu ze to je len taky "skrabanec" ...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, nedá se nic dělat, komu není rady, tomu není pomoci

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň, že si to přiznáš...

Reagovat
smazaný uživatel

tobě asi mozek moc neslouží

Reagovat
X-bano-X
Reagovat
Kily

bavíte se o tom faulu ze začátku třetí minuty nastavení? Jestli jo, tak na ten jsem na youtube koukal opakovaně a pořád čekám, kdy tam bude taky nějaký brutální faul na jasnou červenou

Reagovat
smazaný uživatel

čekej čekej, jestli se dočkáš, tak

Reagovat
smazaný uživatel

bavím se o faulu Ijfyho, který šel do souboje bez toho, že by chtěl hrát balon a to minutu před koncem a v situaci, kde běžel Messi někam k pomezní lajně. Šel do toho jak de-il. Mohl ho zatáhnout, mohl ho trefit kyčlí, mohl ho i pustit. U lajny by nebezpečný nebyl. Jasná červená? Ujfi už kartu měl, tak to bylo tak nějak jedno.

Reagovat
Kily

Ujfi je pak docela borec, když jde do souboje bez úmyslu trefit míč a ten míč stejně trefí . Přišel pozdě do souboje, žlutá v pořádku a červená v tom případě taky, ale drama bych z toho rozhodně nedělal

Reagovat
smazaný uživatel

já už taky trochu vychladnul. Byl jsem teda naštvanej fest. Snad to nic nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a mimochodem - Ujfi tu první svoji kartu dostal za vynadání sudímu za to, že neviděl, jak spadnul ve vápně po chlapským souboji s Villou. To je známka, že se Ujfi už naučil řeč, no a taky toho, že je to trouba. Dostal to dost dlouho po tom incidentu.

Reagovat
Kily

nereprezentuje, času na učení má dost

Reagovat
X-bano-X

Ked tam je zaznam tak si pozri opakovacku z pohladu z poza Ujfiho a uvidis ako proste vletel do Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to normální faul, kterých je za zápas 5-6 a velmi často nemusí být ohodnoceny ani žlutou kartou. Nebyl tam úmysl, chtěl trefil spíše míč. Messi je mrška rychlá a prostě tam byl dřív, a Ujfyho noha pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc směšné na tom je, že něco podobného napíše fanoušek Realu Madrid. Když si vzpomenu na loňské zranění Ronalda po běžném souboji (ani to nebyl faul) a polovina místních fanoušků soupeřova hráče soudila, jako kdyby spáchal nějaký teroristický útok...

Na druhou stranu je pravda, že to byl sice ošklivý zákrok a po právu byl odměněn kartou. Ale nic víc, takových zákroků je prostě mnoho. Jenže když se zraní Messi nebo Ronaldo je z toho poprask... Zároveň bylo jasně vidět, že to Ujfaluši mohl řešit jinak, měl možnost sáhnout po Messim rukama a třeba ho jen chytit za dres. Ovšem není to Ujfalušiho chyba, že tak neučinil. Už od samého zavedení pravidla, že přidržení = žlutá karta, jsem proti tomu. Samozřejmě když je tím zabržděna slibně vypadající akce, měla by žlutá následovat. Ale jinak bych ji automaticky neuděloval, je to totální blbost... Protože takhle bránící hráč radši než aby soupeře trochu přidržel (čili měl jistotu žluté karty), tak ho vezme pěkně přes kotníky a může doufat, že se kartě třeba vyhne, když je rozhodčí mírnější. A útočícímu hráči samozřejmě stoupá šance na zranění...

Reagovat
Godwinson

Nezklamali, srandovní diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Do páté hodiny odpolední diskuze šla číst, nyní už si netroufám podívat na příspěvky výše!

Reagovat
smazaný uživatel

Tešiť sa zo zranenia Messiho ako jednotlivca a striehnuť na každý jeho pád je choré...

Na druhú stranu tešiť sa z problémov a oslabenia Barcy (ktoré môže priniesť komplikácie v boji na ihrisku) ako klubu sa mi zdá prirodzené z môjho pohľadu fanúšika Realu...

Reagovat
-Kopy-

Kurva ta tabulka je krásná, nemůžu si pomoc.

Reagovat
smazaný uživatel

jono,Barcelona až pátá

Reagovat
smazaný uživatel

A pane Kopal, vám se ten fotbal jako líbil? Jojo, tabulka vypadá hezky, jen by se nahoru mohla vyšplhat Málaga, Mallorca a Hércules, který je mi svým herním projevem nesmírně sympatický.

Reagovat
smazaný uživatel

A pane Kopal, vám se ten fotbal jako líbil? Jojo, tabulka vypadá hezky, jen by se nahoru mohla vyšplhat Málaga, Mallorca a Hércules, který je mi svým herním projevem nesmírně sympatický.

Reagovat
-Kopy-

První poločas fajn, druhej i díky rozhodčímu a vyloučení špatnej. Ale vzládli jsme to !

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to vyloučení bylo hodně přísný, možná ani za tu ruku bych žlutou nedával (dvojí trest). V prvním jste byli lepší, ale ve druhým to smrdělo remízou. Jste první a asi zaslouženě! Budete se ale muset ukázat v týdnu

Reagovat
-Kopy-

Je to tak, drž palce.

Reagovat
smazaný uživatel

já budu držet všechny palce Matracím.

Reagovat
smazaný uživatel

příští kolo jsem na vás zvědavej. Matrace budou pro vás letos prvním pořádným soupeřem. Až poté vezmu vážně tyhle tvoje samovychvalovací orgie

Reagovat
-Kopy-

ok.

Reagovat
smazaný uživatel

taky na to furt čumim

Reagovat
smazaný uživatel

tak kedy budeme vediet viacej o Messiho zraneni ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ale jinak je dneska ta výhra hodně důležitá. Zaprvé na Calderonu hodně těžce vyhráváme. Zadruhé jsme si museli spravit image po tom průseru před týdnem a zatřetí - Atleti budou letos dost možná silnější než kdy jindy. Prostě jsou to body, se kterýma se naplno nepočítalo. Díky za ně.

A Matrace si body zpět nahrají už v týdnu. Flores bude chtít dokázat, že není tak špatný kouč, za jakého ho ve Valencii mají.

Reagovat
Kily

neřekl bych, že jenom u nás, při jeho příchodu do Atlética se ho hodně obávali i jeho fanoušci, něco rozhodně umí, úspěch sklidil loni a i s náma to výsledkově nebylo špatný, šlo o tragickou hru, letos má šanci to potvrdit

Reagovat
smazaný uživatel

jj, i já jsem jeho příchod do Atletica neschvaloval. Spíš naopak. Ale on bude chtít něco ukázat vám. Já ho nevyrazil

Reagovat
Kily

já po jeho odvolání volal už daleko dřív, na druhou stranu kdybych věděl, co za show se na Mestalle strhne potom, tak bych ho nechal

Reagovat
$dolar$

Trenuje ted nekde ten vas exspasitel Koeman?

Reagovat
Kily

netrénuje, od té doby, co potopil i Alkmaar, jsou už kluby obezřetnější

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Ujfalusi je vrah Fauloval Messiho ZAVRIT !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli někoho zavřít, tak Tebe, co ty na to?

Reagovat
$dolar$

Hm dej mi chvilku... no... nevim... jeste si to rozmyslim... tak ne

Reagovat
smazaný uživatel

debilov by mali strielat , alebo im aspon dat psiu kazajku nech sa nemozu prejavovat ...

Reagovat
$dolar$

Jj souhlasim

Reagovat
Godwinson

To bych takhle otevřeně nepsal, někdo se toho chytne a budeš mít problém.

Reagovat
smazaný uživatel

inteligentny zdravy clovek to pochopi , ostatni zacnu robit tie ostatne veci

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako ? kdyby fauloval nekoho jinyho tak ti to nevadi ?? Ja mu to preju Messimu ono by mu casem ta slava stoupla do hlavy...

Reagovat
$dolar$

Mne to nevadi ani takhle, ale mam neskutecnou srandu z fans Barcelony tady na EF, jak tady breci

Reagovat
smazaný uživatel

šašo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak... Jak jsem psal výše, vloni když se zranil po souboji (nebyl to totiž ani faul) Ronaldo. tak z toho byli zdejší fanoušci Realu úplně udělaní, doslova tady virtuálně soupeřova hráče lynčovali

Teď musí být odnesen na nosítkách Messi a je z toho zase poprask. Sice to tentokrát byl faul, po právu byl také odměněn žlutou kartou. Že se při něm hráč zraní je sice smutné, ale nedá se nic dělat. To se občas stává, ale snad je ve zdejších diskuzích se z toho dělá trestný čin...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

dostal cervenu...rovnako ako minuly rok Diawara,ale on po dvoch zltych

Reagovat
madridcan

aha on uz mal tiez predtym zltu...neriem spat

Reagovat
alcantara

http://tinyurl.com/284mx7j

vraj normalny faul, dokonca simulovanie

mna tesi, ze tento genius nema nic zlomene a onedlho bude v poriadku, pretoze obcas mam pocit, ze jeho strata by nas bolela viac ako si mnohi myslia.

Reagovat
smazaný uživatel

ach zase ti hadzanari vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakrá! Doufal jsem a věřil, že Atlético může spasit španělskou kopanou a vyfouknout Barce či Realu titul ... včera to tak nevypadalo. Jsem zvědavý, jak se Atléti poperou s Valencií, kterou po lehoučkém losu z úvodu sezóny čeká konečně mužstvo, které jí prověří

Reagovat
Kokesh

V to doufalo lidí...Ale Atlético na to prostě nemá a ani mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono na to má, jen Barcelona je neuvěřitelně sehraná a kvalitní ... Flores to uznal sám, že proti nim hrál nesmírně kvalitní soupeř.

Reagovat
Kokesh

Njn Ujfi, tomu se ty problémy nevyhnou do konce kariéry.

Reagovat
madridcan

500 pre mna a pre vitzstvo Realu v Copa del Rey,Lige Majstrov a La lige

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
madridcan

co sa smejes cikula?

Reagovat
smazaný uživatel

''cikula''? to je nejaky hovorovy vyraz pro merengues?

Reagovat
madridcan

nechapem co tu tahas merenguesa

Reagovat
Tomanatura

Tak moc dekuji, pane Perez a ostatni. Znovu nedostal Canales ani trosku sance, navic se ted na 3 tydny zranil. A to jeste neni zdravi Kaka. Ocekavam lednove hostovani v ramci PD. Hlavne co nejdal od Realu, sliby chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

De Pórek a Guettafe - přenádherný zápas, který byl hodně, hodně nadpůrměrný. Lepší podívaná než včera Atlético - Barca, tomu věřte.

Reagovat
madridcan

Uz by mohla dat La Coruna gol z hry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem videl dneska ve Sportu ten zakraok Ujfalusiho a musim rict ze Messi ma z prdele kliku ze mu ten kotnik nezlomil. Byl to hnusnej brutalni faul, pritom v tv mi to prislo jako nic mimoradnyho. Asi ho ceka peknej flastr.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi zijes par dni zpatky Ujfalusi uz ma flastr vymereny a zadna zabijarna to neni

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele