Anglická Premier League - souhrn 5. kola

18.09.2010, 15:49, aktualizováno 19.09.2010, 18:53
Komentáře a souhrny
Chelsea neměla problémy s Blackpoolem a pojistila si vedení. Manchester United uspěl proti Liverpoolu a dotáhl se na Arsenal, který jenom remizoval v Sunderlandu. Tottenham otočil zápas s Wolves, hned za ním je po výhře na půdě Evertonu Newcastle. Aston Villa jenom remizovala s Boltonem, první bod získal West Ham. City uspěli ve Wiganu...

Chelsea FC - Blackpool FC 4:0

19.09.2010 17:00

Góly: 2. Salomon Kalou, 12. Florent Malouda, 30. Didier Drogba, 41. Florent Malouda

Chelsea v prvním poločase získala rozhodující náskok a ve druhém dovolila i akce pro potěšení diváků v sektoru hostí. Stále tak pokračuje ve spanilé jízdě Premier league. Blackpool po debaklu na Arsenalu odjíždí z Londýna s dalším přídělem.

Po pěti vteřinách druhé minuty propadl Drogbův centr z rohu na malé vápno k nohám Kaloua, který snadno otevřel skóre do odkryté branky. V sedmé minutě ukázal svou houževnatost Drogba, přes pád udržel míč, vtipně se zbavil dvojice protihráčů a přihrál Essienovi, který z dvaadvaceti metrů pálil těsně nad.

Na druhou trefu domácí fanoušci přesto nečekali dlouho. Ve 12. minutě dostal útočník Pobřeží slonoviny přesnou kolmici do běhu, ve vápně přihrál k druhé tyči Maloudovi a ten využil Gilksovo pozdního přesunutí. Pomoci domácím chtěl i Keinan, ale hlavičkou svou branku o něco minul.

V 16. Minutě dali o sobě vědět hosté. Z dvaceti metrů střílel po zemi Baptiste k tyči a Čech se musel činit, aby jeho pokus vytěsnil na roh. Po půlhodině se tak mohla Chelsea radovat z třígólového vedení. Drogba dostal špatnou přihrávku, přesto se na vápně rozhodl o střelu z otočky, kterou Gilkse zaskočil natolik, že hostujícímu brankáři nepomohl ani fakt, že míč zamířil přímo doprostřed branky.

A čtyři minuty před koncem první půle se domácí radovali počtvrté. Drogba vyslal za obranu Kaloua, ten dostal míč do vápna a přihrál Maloudovi. Záložník pak z dvanácti metrů střílel levačkou do protipohybu brankáře a připsal si druhý zásah v zápase. Blackpool mohl do šaten s pověstným bůrem, když se Drogba zpracováním centru od Colea zbavil tří obránců. Tentokrát Gilks dokázal nohou vyrazit na roh, po němž hlavičkoval Essien vedle vzdálenější tyče.

Pět minut po změně stran se do úniku dostal Campbell a dokonce dokázal propálit Čecha. Ten ovšem míč přeci jen přibrzdil a před brankovou čarou míč vykopl Ivanovič. Po hodině hry se už musel vyznamenat sám český brankář. Taylor-Fletcher zkoušel technický pokus přes obránce, Čech vyškrábal míč zpod břevna.

V 64. minutě se po rychlém přechodu do útoku dostal před brankáře Kalou, ale ve výtečné pozici si míč ukopl a Gilkse nestačil prostřelit. V dalším momentu centroval Drogba na Maloudu, který chtěl svůj hattrick zakončit akrobatickou střelou a jen těsně přestřelil. V 67. minutě znovu minul. K míči se osm metrů od branky dostal s velkým štěstím, ale pohotovou střelou z otočky vzdálenější tyč netrefil.

Gólem zavánějící akce pokračovaly i před brankou domácích. Ormerod hlavičkoval po centru Craineyho nad břevno. Zdánlivě ztracený míč vrátil před malé vápno Campbell Harewoodovi, který z první jen těsně minul.

Čtvrthodinku před koncem neuspěl Ashley Cole. Ten byl naprosto sám před malým vápnem, jeho přízemní pokus ke vzdálenější tyči odvrátil jeden z hostujících obránců. Poslední minuty probíhaly ve slabším tempu a střelecké pokusy už tolik vzrušení nenabídly.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Manchester City 0:2

19.09.2010 16:00

Góly: 43. Carlos Tévez, 70. Yaya Touré

Manchester City vůbec poprvé v historii Premier league vítězí na hřišti Wiganu. Značně jim pomohl nešťastník Diame, přesto si hosté body odváží zaslouženě. Wigan tak po dvou zápasech znovu prohrává.

První poločas toho na anglické poměry nabídl opravdu málo. Citizens sice většinu času kontrolovali míč, o nějakém výraznějším tlaku ale nemohla jít řeč. Latics pozorně bránili a nebylo lehké něco na jejich defenzívu vymyslet. Nakonec tak o prvním dějství rozhodla nechtěná hlavička Diameho. Po změně stran byli snaživější hosté a mohli přidat více gólů, kdyby pomezní často nemával kontroverzní ofsajdy. Wigan svými dalekonosnými střelami branku neohrožoval.

První nebezpečnou střelu vyslal po třinácti minutách na domácí branku Tévez, zpoza vápna zamířil svůj přízemní pokus vedle pravé tyče. Ve 29. minutě zkoušel z úhlu překvapit Di Santo, ale míč u bližší tyče pohlídal Hart.

Brzy poté pálil na druhé straně z osmnácti metrů Zabaleta, jeho pokus ale o metr minul spojnici tyče a břevna. Když se Wigan začal probouzet v ofenzívě, přišla těžká rána. Navíc v samém závěru první půle. Brankář Hart vykopl z vlastního vápna a Diame nechtěně prodloužil hlavičkou za sebe. Neomylně našel Téveze, který pak chytrým lobem doprostřed branky překonal Al Habsiho.

V 57. minutě sklepl úspěšný střelec míč do vápna pro Zabaletu, ten ale svou střelou brankáři mnoho práce nenadělal. Deset minut poté dal Gohouri špatnou přihrávkou skvělou příležitost pro Téveze, tentokrát tváří v tvář Al Habsimu neuspěl, střelu zamířil přímo do něj.

V 70. minutě už hosté trestali. Po nepovedeném odkopu vybojoval Silva míč pro Téveze, který střílenou přihrávkou našel u druhé tyče Yaya Tourého, ten v pádu lehce zakončil do odkryté branky. Argentinský hráč mohl přidat svůj druhý gól po čtyřech minutách, ale z nepříznivého úhlu vzdálenější tyč minul.

Domácí byli v útoku bezzubí i po přestávce, ojedinělý pokus vyslal N’Zogbia, když z dvaadvaceti metrů poslal přízemní pokus do boční sítě. Když v nastaveném čase dokázal Al Habsi vyrazit zpod břevna Jonhsonův střílený centr, skončil zápas výsledkem 0:2.

Více informací k zápasu

Manchester United - Liverpool FC 3:2

19.09.2010 14:30

Góly: 42. Dimitar Berbatov, 59. Dimitar Berbatov, 84. Dimitar Berbatov - 64. Steven Gerrard (pen.), 70. Steven Gerrard

Manchester United může děkovat Dimitaru Berbatovovi. Bulharský útočník předvedl skvostné představení a v ostře sledovaném duelu s Liverpoolem vystřílel svým hattrickem Rudým Ďáblům výhru. Přitom to s United po liverpoolském stáhnutí dvougólového manka znovu nevypadalo dobře. Napotřetí se už však svěřenci Sira Alexe Fergusona podobné ztrátě vyvarovali a zvítězili.

Zápas sice skončil 3:2, ale první poločas takovému skóre rozhodně nenasvědčoval. V základní sestavě se sice původně měl objevit Rio Ferdinand, jenže náhle onemocněl, a tak za něj zaskočil Johnny Evans. Naopak v sestavě Liverpoolu se po třízápasovém trestu objevil Joe Cole.

Od úvodních minut bylo jasné, jak asi bude zápas vypadat. Manchester United držel míč na svých kopačkách a potkával se s houževnatou obranou Liverpoolu. První příležitost měl Nani, když se po skvělé narážečce Rooneyho s Berbatovem ocitl ve střelecké pozici, ale branku minul. Liverpool dokázal odpovědět pouze dalekonosným pokusem Glena Johnsona, který však nemohl nikoho ohrozit. Když už to vypadalo, že Reds přežijí tlak soupeře až do poločasového hvizdu, udeřil poprvé Dimitar Berbatov. Bulhar využil špatného bránění soupeře a po rohu Giggse se hlavičkou přesně trefil a nedal Reinovi šanci.

Ve druhé půli nejprve hostům pohrozil Nani, když nastřelil břevno. Po necelé čtvrthodině to byl opět Nani, kdo zahajoval další útočnou akci, ale tentokrát se přeměnil do role asistenta. Přesným pasem našel v pokutovém území Berbatova a ten předvedl vskutku mistrné dílo. Berbatov měl ve vápně spoustu času, zády k brance si míč zpracoval, nadhodil a úžasnými nůžkami překonal bezmocného Reinu, jenž jen sledoval, jak se míč od břevno odráží za brankovou čáru.

S Liverpoolem to v tu chvíli nevypadalo dobře. Obzvlášť když byl v útoku prakticky bezzubí. Jenže se znovu ukázalo, jak je fotbal nevyzpytatelný. Během deseti minut totiž dokázali Reds senzačně vyrovnat. Vše načal Fernando Torres, který spadl po faulu Evanse a kopala se penalta. Gerrard jí bezpečně proměnil a vykřesal pro hosty od řeky Mersey naději. A o šest minut později přišel druhý úder liverpoolského kapitána. John O'Shea fauloval znovu Torrese, tentokrát těsně před pokutovým územím a mohl být rád, že viděl pouze žlutou kartu.

Nicméně stejně za to Manchester pykal. Gerrard totiž poslal svou střelu přímo do branky, když využil ve zdi uhýbajícího Fletchera a Van der Sar byl bezmocný. A historie se opakovala. Už dvakrát v řadě přišli United o nadějné vedení a dnes to mělo být znovu? Ne. Odmítl to totiž Dimitar Berbatov, jenž šest minut před koncem završil svůj parádní výkon. Po centru O'Sheae se Berbatov vyšplhal nad Carraghera a hlavičkou dokonal hattrick. A pak už nedali domácí Liverpoolu sebemenší šanci vyrovnat, takže se radují z velkého vítězství.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Arsenal FC 1:1

18.09.2010 18:30

Góly: 90+4. Darren Bent - 13. Cesc Fàbregas

Zdálo se, že si Arsenal vtipným gólem odveze všechny body. Jenže Sunderland je na Stadionu světel takřka neporazitelný, a pokud má na hřišti Darrena Benta, je vítězství soupeře prakticky nemožné. Zvlášť když mu na gól nahraje v poslední vteřině obránce protivníka.

První poločas moc zajímavého nenabídl. Do vzpomínek mnoha lidí se přesto zapíše díky nevídané trefě Fabregase, který však poločas pro zranění kolene nedohrál. Druhá půle pak měla na svém menu vyloučení i neproměněnou penaltu a především vyrovnávací gól pět minut po dvanácté.

Po opatrném začátku zničila veškeré taktické pokyny kuriózní trefa Fabregase. Ferdinand chtěl z vlastní poloviny vykopnout míč dopředu, nešťastně však trefil soupeře, od kterého se míč obloučkem přes brankáře poroučel do domácí sítě.

Už po dvou minutách mohlo být srovnáno. Po rohu Hendersona hlavičkoval Onuoha nad břevno. Hned v dalším momentu pálil zpoza vápna Melbranque také příliš vysoko. Mignolet si mohl napravit chuť v 19. minutě, když byl včas na zemi, aby vyrazil hlavičku Songa.

Významnou roli si přisvojil i sudí Phil Dowd, který ve vápně domácích neodpískal ruku, která jasně zablokovala centr Nasriho a ve vápně hostů neposoudil faul na Benta za zákrok překračující pravidla. Obrany poté opět začaly fungovat naplno a sebevážnější akce často skončily u finální přihrávky.

Další šance tak přišla až na úvod druhé půle. Chamakh dostal pas do vápna a sám pohotově přihrával na malé vápno, ze kterého Aršavin bez přípravy přestřelil. Ruský hráč za další dvě minuty v gólové pozici minul a brzy poté ztroskotal na brankáři domácích Chamakh.

Nepříjemnosti pro hosty tak přišly velmi nečekaně. Song navázal na své fauly z první půle a po jasném ataku na Melbrangua uviděl druhou žlutou, musel tak předčasně do sprch. Už po třech minutách mohl přesilovou hru využít Bent, ale bez přípravy pálil v hloubi vápna nepřesně.

Sunderland nezůstával nic dlužný své dobré pověsti na svém stadionu, ale Arsenal svého soupeře dobře organizovanou defenzívou nepouštěl do žádných větších příležitostí. Naopak sám mohl rozhodnout patnáct minut před koncem. Al-Muhamadi nešetrně podtrhl Nasrimu nohy na hranici vápna a Rosický si mohl postavit míč na značku pokutového kopu. Jenže český záložník poslal svůj prudký pokus těsně nad břevno.

Blízko své druhé trefě za Sunderland byl Gyan, který si naběhl na nadýchaný centr Melbranquea. Jeho lehká teč hlavou nechala vyniknout Almuniu, který přilepil míč do svých rukavic. Minutu před koncem se po rychlé a pohledné akci dostal k odraženému míči Henderson a střelou z voleje donutil Almuniu jít k zemi.

Alespoň část závěrečných nervů mohl divákům ušetřit Denilson, který rychlý kontr zakončil skákavou střelou z dvaceti metrů. Těsně minul. Jenže přišel začátek páté (ze čtyř) nastavované minuty a nevídaný kiks Clichyho. Po odvráceném rohu se míč vrátil do malého vápna hostů, obránce Arsenalu ale nepochopitelně nedokázal vykopnout míč do bezpečí a Bent zblízka prostřelil Almuniu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Birmingham City 3:1

18.09.2010 16:00

Góly: 51. Scott Dann (vl.), 59. Peter Odemwingie, 70. Jonas Olsson - 15. Cameron Jerome

Birmingham si po první půli kráčel za dalším vítězstvím, jenže pak si nechal ve druhém dějství dát od West Bromwiche tři góly a přišel tak o letošní neporazitelnost. Naopak pro WBA jsou to skvělé tři body, když se jim konečně podařilo zvítězit v derby.

Baggies ale nezačali příliš dobře. Ve 13. minutě měl sice šanci Odemwingie, jenže nedal a z následného se radovali Brums. Gabriel Tamas fauloval Jeromeho, Alexander Hleb poslal standardku na hlavu Danna a jeho hlavička míč prodloužila na Jeromeho, jenž na zadní tyči z voleje zavěsil. Vedle Odemwingieho akce a dalekonosného pokusu Brunta však nebylo na domácích vidět, že by se chtěli dostat zpět do zápasu. Nakonec v závěru Birmingham povolil a West Brom měl slibné šance na srovnání.

Gonzalo Jara centroval na Fortuneho, ale ten Fosterovu branku netrefil. Bruntův roh pak nezachytili obránci a nechali hlavičkovat zcela volného Tamase, jenže ani on se netrefil.

Jestli šel Birmingham o poločase do kabin spokojen, čekalo ho studená sprcha v dalších patnácti minutách. To totiž Baggies předvedli senzační obrat. Povedené střídání Dorranse pozvedlo hru domácích a v 51. minutě bylo srovnáno. Thomas obešel Carra a z levé strany vystřelil. Míč lízl kopačku Odemwingieho a od bezmocného Danna se pak nešťastně odrazil do sítě. West Brom byl rázem na konci a v 59. minutě využil Odemwingie chyby Leeho Bowyera a prostřelil Fostera. A za dalších deset minut bylo hotovo. Na Bruntův roh se nejvýše vyšplhal Olsson a upravil na konečných 3:1. Birmingham navíc potkala ještě jedna nepříjemná událost, když musel po zákroku Jary střídal Bowyer.

Alex McLeish tak čerstvě podepsaný tříletý kontrakt příliš slavit nemohl. Naopak Baggies se radují ze druhé výhry v sezóně.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers 3:1

18.09.2010 16:00

Góly: 77. Rafael van der Vaart (pen.), 87. Roman Pavljučenko, 90. Alan Hutton - 45. Steven Fletcher

Tottenham úžasným obratem v poslední čtvrthodince získalo letošní druhé vítězství. Když už se zdálo, že ani napotřetí nevstřelí před vlastními fanoušky gól, srovnal poločasovou ztrátu van der Vaart. Dvě branky v naprostém závěru pak znamenají posun svěřenců manažera Redknappa směrem vzhůru.

Spurs sice od prvních minut dávali najevo, že ani oslabený kádr nebude chtít Wolves darovat byť jen jediný bod, přesto se kvůli dobře organizované obraně nemohli k ničemu výraznějšímu dostat. Obdobně na tom byli hosté, jejichž často dobře vypadající kontry končily ještě před koncovkou.

Až po čtyřiadvaceti minutách se diváci konečně dočkali. Skvělý pas za obranu dostal Bale, ve vápně si míč uklidnil a přes tísnění dokázal dobře vypálit. Hahnemann míč vyrazil pouze ke Keanovi, jehož pohotovou střelu stihli hosté srazit na roh.

Přesně po půlhodině hry se po rychlé akci domácích zdál nadějný útok ztracen, ale k míči se ještě dostal van der Vaart a z half-voleje pořádně zavařil brankáři. Hahnemann ovšem vykouzlil excelentní zákrok a vyrazil

Tři minuty poté byl hostující brankář znovu v akci, tentokrát se vyznamenal proti hlavičce Crouche, který tak nezužitkoval solidního centru od Balea. Toho nedokázal využít ani Keane, ten svou hlavičkou netrefil branku vůbec.

Trestuhodné zahazování šancí nakonec opravdu vedlo k nepříjemné ledové sprše pro domácí. Jones přihrál do běhu Foleyovi, který poslal z brankové čáry u šestnáctky přízemní centr přes malé vápno. Cudicini na míč nedosáhl a Fletcher už měl snadnou práci usměrnit míč do odkryté branky. Ve 45. minutě tak rozhodl o tom, kdo půjde do šaten šťastnější.

Po čtyřech minutách na hřišti se projevil Hutton, který svým stříleným centrem z hranice vápna vybídl k teči patičkou Keanea. Ke svému nezdaru poslal míč pouze do tyče. Jediným zajímavým zakončením druhé půle v barvách hostů se v 56. minutě ukázal van Damme, jeho pohotová, dalekonosná střela mířila nad.

Vzápětí na druhé straně zkoušel technický pokus z patnácti metrů van der Vaart, ale vzdálenější tyč těsně minul. Na šance bohatou tříminutovku pak zakončil Keane, který po centru Balea zakončoval v akrobatické pozici vedle.

Čtvrthodiny před koncem se k tažení na soupeřovu branku nadechl Hutton a na hranici vápna se nechal faulovat Wardem. K pokutovému kopu se postavil van der Vaart a neomylně poslal brankáře na druhou stranu.

Hned po třech minutách mohlo dojít k absolutnímu zvratu, ale po centru Balea si Huddlestone na penaltě zpracoval míč pouze pro střelu doprostřed branky. V 82. minutě střílel z hranice šestnáctky van der Vaart, přes obránce zamířil jen těsně vedle.

Na zvrat si tak diváci museli počkat až do 87. minuty. Odvrácený centr se snesl před vápno k Huddlestoneovi, jeho pokus pak obránci zablokovali tak nešťastně, že si Pavljučenko mohl vybrat, kam míč pošle. Chladnokrevně volil střelu placírkou po zemi k tyči - 2:1.

A v samotném závěru si gól po zásluze vystřelil i aktivní Hutton. Ten nejprve zazdil akci posunutím míče na nikoho do vápna, jenž Stearman se nedohodl s Hahnemannem a domácí hráč pak obloučkem poslal míč ke vzdálenější tyči.

Více informací k zápasu

Everton FC - Newcastle United 0:1

18.09.2010 16:00

Góly: 45. Hatem Ben Arfa

Everton doufal, že se konečně nakopne k prvnímu vítězství, jenže se tak nestalo. Hatem Ben Arfa totiž parádní ranou vstřelil jedinou branku utkání, rozhodl o první výhře Newcastlu v Goodison Parku po devíti letech a zároveň odsoudil Everton do pásma sestupu. Toffees i nadále čekají na první letošní výhru.

Domácí nastoupili bez zraněného Tima Cahilla, místo něhož se v základní sestavě objevil Beckford, ale příliš toho nepředvedl. Nepříjemná zpráva postihla v průběhu první půle i Magpies, protože se zranil gólman Harper a musel být střídán Krulem. Ten ale svou roli zvládl.

Newcastle byl celkově lepším týmem, domácí se spíše hledali a dali zapomenout na senzační srovnání z posledního duelu s Manchesterem United. Hned v úvodu zahrozil hlavičkující Wayne Routledge a Tim Howard si pak musel poradit také s nepříjemnou standardkou Joeyho Bartona. Everton na úvodní šance soupeře odpověděl skrze Jagielkovu hlavičku, jenž míč poslal těsně vedle tyče. Osmanovo zakončení postrádalo tvrdost a Krul, který již byl tou dobou na hřišti, měl snadnou práci.

Pár desítek sekund před poločasem se v plné kráse ukázala letní posila Newcastlu Hatem Ben Arfa. Šikovný mladík byl v Evropě hodně žádaným zbožím, ale nakonec ho ulovil Newcastle a Ben Arfa dnes ukázal své schopnosti. Před vápnem potáhl míč a nádhernou nechytatelnou ranou poslal Magpies do vedení.

David Moyes nebyl s výkonem svých svěřenců spokojen a do druhé půle vyměnil Beckforda s Hibberta za Yakubua a Colemana. Projevilo se to sice zvýšeným tempem, jenže ne kvalitou, kterou Everton postrádal. Navíc do větších šancích se tlačil stále Newcastle. Čtvrthodiny před koncem se dral do vápna Kevin Nolan, byl zastaven Colemanem a hosté se vehementně dožadovali penalty, ale sudí Marriner si stál za svým a pokutový kop neodpískal. V nastaveném čase sice mohl Everton vyrovnat, ale bylo by to spíše nezasloužené, a tak Yakubu trefil tyč a Fellainiho na poslední chvíli skvěle zastavil Coloccini.

Newcastle si tak dokráčel za parádními třemi body, zatímco David Moyes musí se svými svěřenci skousávat nejhorší start za posledních 15 let.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Bolton Wanderers 1:1

18.09.2010 16:00

Góly: 13. Ashley Young - 35. Kevin Davies

Bolton nakonec překvapivě může litovat toho, že ve Villa Parku uhrál pouze remízu. Především výborný Friedel zabránil tomu, aby se znovu neopakovaly kanonády z minulých tří let, tentokrát v opačném gardu. Kevin MacDonald se loučí nemastným výkonem a jediným bodem.

Obrovské dík museli posílat v první půli domácí fanoušci sudímu Deanovi, který neodpískal hned dvě penalty pro hostující tým. Zajímavý fakt nastal už po třinácti minutách hry, kdy povedeným přímým kopem vsítil Ashley Young míč do sítě Boltonu v pátém zápase v řadě. Po změně stran se zdálo, že Villans nabrali druhý dech, místo toho se hvězdou domácích stal brankář Friedel.

Přestože neměl nastoupit, už v páté minutě zahrozil Davies svou technickou střelou z dvaceti metrů. Míč se nakonec obtočil kolem vzdálenější tyče. Na druhé straně střílel pohotově zpoza vápna Albrighton, přízemní střelou minul.

A tak se o úvodní gól musel postarat mistr v oboru, Ashley Young. Ten si sám vybojoval přímý kop z jednadvaceti metrů a přesnou trefou přes zeď už počtvrté otevřel skóre v duelu těchto dvou týmů. Brzy poté získal přímý kop i pro Downinga, který podstřelil rozebíhající se zeď a jen těsně minul bližší tyč.

Chvíli před půlhodinou hry si musel pořádně oddychnout Warnock, který ve vápně jasně fauloval Lee Chung-Yonga. Píšťalka rozhodčího totiž zůstala němá. Hosté se přesto mohli radovat ještě před koncem poločasu. Petrov poslal centr na malé vápno, kde měl Davies spoustu času na zpracování a tvrdou ranou prostřelil Friedela.

Vrátit domácím vedení jen dvě minuty poté chtěl Agbonlahor, ale po běžeckém souboji svou střelou přes stínícího obránce nechal pouze vyniknout Bogdana. Po následném rohu se do brejku dostal Elmander, ovšem ani faul Dunnea nedonutil sudího k odpískání penalty.

Další nebezpečnou střelu měl na svědomí Holden, který z dálky napřáhl k přízemní střele. Friedel se sice natahoval marně, míč ovšem o několik decimetrů tyč minul. Do šaten se tak ke štěstí domácích šlo za nerozhodného stavu.

Do druhého poločasu přišli více nažhaveni domácí. Po sedmi minutách dovedl míč až do vápna Ireland, ale střelou přes obránce těsně minul Bogdanovu tyč. Minutu před hodinou hry se k odraženému míči po rohu dostal Downing, ale svůj pokus poslal pouze doprostřed branky a hostující brankář tak míč dokázal lapit.

Od té doby Aston Villa prakticky nezahrozila, naopak se musela obávat několika nebezpečných střel svého soupeře. V 62. minutě se po dlouhém pasu do vápna dostal k odvrácenému míči Petrov a z deseti metrů míč okamžitě napálil. Pouze neuvěřitelný zákrok Friedela Villans zachránil.

To ovšem nebylo poslední kouzlo domácího brankáře. Dvacet minut před koncem nedokázali dostatečně zablokovat přihrávku do vápna bránící hráči a Holden z první pálil po zemi. Americký veterán ovšem stihl nohou míč vyrazit.

Svou flexibilitu musel ukázat i v 85. minutě, když se k přímému kopu z dvaceti metrů postavil Taylor a obstřelil zeď. Friedel byl včas na zemi a jednou rukou vytěsnil míč na roh. Když za další minutu nevyužil obrovské šance Elmander a z hranice penalty pálil doprostřed, kde míč nadvakrát brankář zpacifikoval, rozešly se týmy smírně.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Fulham FC 1:1

18.09.2010 16:00

Góly: 30. Christopher Samba - 56. Clint Dempsey

Mark Hughes to zase dokázal. Fulham je pod ním i po pěti kolech neporažen, ačkoliv se z něj stává remízový specialista. Dnes si pro změnu pro jeden bod dokráčel v Blackburnu, kde na vedoucí gól Samby odpovídal ve druhé půli Dempsey.

Zápas začal zvolna, ale o něco lépe pro Blackburn. První šanci musel z brankové čáry vyhlavičkovávat Brede Hangeland, když ho tam pěkně poslal Pedersen. První šance Fulhamu přišla skrze Moussu Dembeleho, jenž běžel neatakován ze své poloviny, až nakonec nepříjemně vypálil. Jenže těsně vedle. Více ze hry měli ale nadále domácí. Hodně aktivní byl Mame Biram Diouf, kterého však v šanci na poslední chvíli zlikvidoval Hangeland. O dvě minuty později už Rovers vedli. Robinson poslal na branku dlouhý centr, Schwarzer se chystal míč zachytit, jenže před ním zakročil Diouf a v následném souboji zvítězil Samba a poslal míč do odkryté sítě.

Vzápětí však mohlo být vyrovnáno, debutant Salcido z hranice šestnáctky skvěle vypálil, ale ještě lepší zákrok předvedl Robinson a vytěsnil míč na roh.

Druhou půli už načal lépe Fulham a po jedenácti minutách srovnal stav. Přesný pas poslal do vápna Salcido, kterému se debut v dresu Cottagers skutečně vyvedl a Clint Dempsey hlavičkou vyrovnal. Rovers se sice snažili rychle odpovědět, ale Samba fauloval Schwarzera a pak už zápas ovládal Fulham. Proto domácí na hřiště poslali Bretta Emertona a k prvnímu startu Benjaniho. Střídání celkem zafungovala. Schwarzer navíc nadále pokračoval v nejistých zákrocích a když opět nezachytil jeden z centrů, mohl si oddechnout, že se El-Hadji Diouf netrefil. Na konci nakonec mohl strhnout vítězství na stranu hostů Danny Murphy, ale trestný kop nekopl dobře.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Ham United 1:1

18.09.2010 13:45

Góly: 48. Kenwyne Jones - 32. Scott Parker

West Ham poprvé v sezóně neodevzdal všechny body svému soupeři. Na hřišti Stoke City navíc v poločasu vedl, přesto mohl být na konci rád, že si nepřipisuje pátou porážku.

Rozpačitý první poločas přinesl gól z čistého nebe, když ve vcelku vyrovnaném utkání skončil v síti hned první nebezpečný pokus hostů. Změna stran přinesla zápasu náboj především díky rychlému vyrovnání. Zatímco na jedné straně se blýskal Sorensen, na druhé zvučely tyče.

První čtvrthodinka byla přísně opatrná. Ani na jedné straně se tým nehnal do bezhlavého útoku a ani delší obléhání vápna se diváci nedočkali. Až v devatenácté minutě zastavil dech domácím fanouškům Green, který neudržel střílený centr z přímého kopu Pennanta a Huth přes Gabbidona dokázal poslat míč do tyče odkryté branky.

Po dvou minutách rozehrával Pennant znovu standardní situaci jen pár metrů od vápna. Tentokrát míč přibrzdila zeď, přesto se k němu ve vápně dostal Jones. Ten ovšem při svém pohotovém pokusu nestačil lépe zamířit.

Nevýrazný West Ham tak dokonale zaskočil svého soupeře dvě minuty po půlhodině hry. Obinna rozehrával přímý kop á la zkrácený roh. Jeho centr se snesl na hlavu Gabbidona a Delap měl velké potíže, aby míč z brankové čáry vykopl. Bohužel pro něj natolik nešťastně, že se trefil do dvojice bojujících hráčů a odražený míč už nemohl Parker posunout nikam jinam než do prázdné branky.

Brzy poté mohlo být ještě hůře, když po rychlém přechodu do útoku pálil zpoza vápna Piquionne. Sorensen neměl se svým tygřím skokem nárok a musel si hluboce oddechnout, když uslyšel rozezvučené břevno.

Osm minut před koncem první půle se po autu Delapa dostal k hlavičce Jones, v plném běhu dal svému pokusu sílu, ale mířil až příliš vysoko. Do šaten se tak šlo za těsného vedení hostů.

Jenže už po třech minutách druhé půle bylo srovnáno. Pennant nacentroval z brankové čáry přes Parkera a nedůrazný Da Costa neuhlídal Jonese, který tak hlavičkoval do odkryté branky - 1:1.

Před hodinou hry mohl stejný hráč dokonat zvrat, když po pasu do vápna dokázal obrat o míč Upsona. Z úhlu pak zamířil ke vzdálenější tyči, kterou nakonec také trefil. Následné dorážky se ke Greenovi ani nedostaly.

Po další tyči, do které Jones hlavičkoval z pískaného ofsajdu, musel svou extratřídu obnažit Sorensen. Ten nejprve vyrazil pohotovou a jedovatou přízemní střelu zpoza vápna od Obinny, která mířila přesně k tyči. Po přetaženém rohovém kopu hlavičkoval Da Costa, svou chybu z úvodu poločasu nenpravil kvůli dalšímu výbornému zákroku dánského brankáře. Ten se velmi rychle dokázal dostat na zem a míč zázračně vyrazil.

Osm minut před koncem opět stáli andělé u tyčí Roberta Greena. Po autu Delapa hlavičkoval Fuller a hostující brankář už skláněl hlavu. Nicméně míč se odrazil od břevna těsně před brankovou čáru a jeden z obránců ho následně kopl do bezpečí.

Být hrdinou zápasu odmítl Parker, ke kterému se odrazil balón po přímém kopu, ale zpoza šestnáctky pálil bez přípravy dva metry vedle. Na začátku nastaveného času donutil Greena k zákroku Etherington, který šajtlí pálil z hranice vápna pod břevno. Zápas tak skončil nerozhodně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC550021:115
2.Arsenal FC532014:411
3.Manchester United532014:711
4.Manchester City52216:28
5.Tottenham Hotspur52216:48
6.Newcastle United52128:67
7.Fulham FC51407:67
8.Aston Villa52126:97
9.Blackpool FC52128:127
10.West Bromwich Albion52125:97
11.Sunderland AFC51315:56
12.Bolton Wanderers51317:86
 Birmingham City51317:86
14.Blackburn Rovers51225:65
15.Wolverhampton Wanderers51226:85
16.Liverpool FC51224:75
17.Stoke City51135:84
18.Wigan Athletic51132:134
19.Everton FC50234:72
20.West Ham United50143:131

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (545)

Přidat komentář
smazaný uživatel

prvý bod v sezóne dúfam, že sa hammers udržia

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zas luck v podání Irons...grr

Reagovat
kubys

Weeee bod!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aj na teba mám poznámku. Ako to, že ty a honziss nie ste na hokejforum.com?

Reagovat
kubys

Nevím...tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to treba zmeniť. Verbujem sľubných ľudí, vlastna iniciatíva. Povedz to aj Honzovi, tam je priestor na naše of topic-y k topic-om.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně budu moci pít krev fans Leafs více jaksi.. globálněji

Reagovat
minoLFC

funguje vám sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Mají nějaký výpadek

Reagovat
smazaný uživatel

Keď ti nefunguje, pusti si veetle.

Reagovat
smazaný uživatel

porsmouth je na tom hodně zle

Reagovat
smazaný uživatel

ARFAAAAAAAAAAAAAAAAA In your face lexess!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Som rozmýšľal či spomeniem aj teba, ale ty si si to nezaslúžil. Však ešte zatiaľ takmer nič, ale už to začína...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám si to kvůli němu zapnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to začal pozerať až od dvadsiatej. Ešte nemá toľko lôpt čo by si zaslúźil, je to logické, je to debut, navše, hrajú najmä domáci. Ale ja to pozerám hlavne kvôli zápasu, že bude debutovať som zabudol, šlo mi o Toffees a Magpies. Krásny gól. Však keď nemáš čo iné, tak zapni. Troška ostrovného futbalu nezaškodí ani takému milovníkovi "lietajúcej lopty"

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky ostrovní fotbal mě moc nebaví.. Mám raději týmy, který už jsou technicky trochu vyspělejší, jako třeba Everton, Spurs, United... Od Newcastlu nevim co čekat.. Ale když tam hraje Ben Arfa, tak to asi zapnu, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle je fotbalove ohromne vyspele muzstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Měl si sledovat Stoke. Technické orgie v podání Etheringtona a Pennanta. Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gol byl prej krasnej, ja se nedivam, sleduju toho kripla Djokovice, jak demoluje svoje rakety, to je pro me nejkrasnejsi tenisovej zazitek. Lepsi by bylo jen kdyby Verdasco vyhral grandslam, coz se stat nikdy nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na koukám v TV, ale ještě mám na koukání monitor, tak ať sem nějak využitej.. U tenisu se po nějaký chvilce vždycky hrozně nudim..

Reagovat
smazaný uživatel

Vytahujes tady na lexesse toho Arfu porad, taky ti nikdo dokola nepredhazuje, kdyz napises kokotinu. Tak uz ho nechej, kor kdyz se nemuze ani branit, kdyz je mimo republiku

Reagovat
smazaný uživatel

Len to? Ale kdeže, už som s tým prestal tak 2 týždne dozadu. Ale povedal, že až bude hrať ako opisujem etc, mám sa ozvať, tak prečo sa neozvať pri šibenici z 23 metrov pri debute? Musíš pochopiť, že mi to samozrejme spravilo náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ti zavidim. Radsi poradne sleduj Carrolla, abys ho priste neodepisoval v momente, kdy si ani netusil, jak ten hrac vypada

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá futbalovo, ako vyzerá som vedel A viac ho nemusím sledovať, už viem čo v ňom je. Ale chýba mi od neho väčší presing.

Reagovat
smazaný uživatel

Heeej a nikdy som ho neodpísal, len som povedal, že mi nie je sympatický, tak neprekrucuj A Slniečko na hnoji nech sa neusmieva

Reagovat
Chazy

Hlavně si mizernej prognostik, teď budeš Arfovat celej rok

Reagovat
smazaný uživatel

To slniecko na hnoji budes asi ty bych rek...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to mal prísť sám, bych řek, né?

Reagovat
smazaný uživatel

Moudrému napověz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Nebav se tolik s tomasinhem, já radit nepotřebuju

Reagovat
smazaný uživatel

Si nepočul, ti vystrúhla ešte aj kompliment, to je servis...si ho váž

Reagovat
smazaný uživatel

Počkať a toto je zas čo? Kdeže som mal mizernú prognózu?

Reagovat
Chazy

Já tě tak mám zafixovanýho, takže jich muselo bejt spousta, i když ti příklad nedám ..

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaden nemáš, si to prefixuj

Reagovat
Chazy

Jedině když Wigan spadne jak si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som nepovedal, že Wigan spadne, ale že som si dlhé roky želal aby spadol. (už nie) Aj pamäť by si mal pocvičiť

Reagovat
Chazy

Já to jen zkusil, u 9 z 10 lidí bych se trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal ten vylizanec Beckford Harperovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ, to som nestihol. Btw. Tioté tvrdo, ale zatiaľ slušne. A Perch 5 kariet za prvých 5 zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to jen vitam, priste si aspon zahraje R. Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prasečina, přemotivovaný skluz na stojnou nohu

Reagovat
smazaný uživatel

On v te hlave asi fakt nic nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted krasnej tackle na Osmana ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo.

Reagovat
smazaný uživatel

ejha v Londýne budú bujaré oslavy...treba zapiť prvý bod West Hamu v 5. kole kedysi taký skvelý team a teraz je to najväčší adept na zostup to ma mrzí lebo je to jeden z tradičných týmov PL rovnako ako Pompeys

Reagovat
minoLFC

za wolves nastupil Van Damme

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim vykony nic moc ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tomu Newcastlu vy nemusel rozhodci tolik pomahat.

Reagovat
smazaný uživatel

Perch prepisuje dejiny Prvni hrac, kterej dostal zlutou v kazdem z uvodnich peti zapasu

Reagovat
C-M@ster

Ted mel dostat cervenou... sel do toho jak utrzenej vagon.

Reagovat
smazaný uživatel

Zluta byla ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ou

Reagovat
smazaný uživatel

Djokovic

Reagovat
smazaný uživatel

Arfa Aj komentátori sa rozpýlvajú celý čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Coleman mohl jit ted do sprchy K Arfovi - zatim mi dela radost, vyptaval jsem se znalcu L1, jestli je schopnej tvorit hru z kridla, a zatim se zda, ze to mozny je. Ma dost volnosti a to by pro nej mela byt ta spravna role. Jonas bude mit dost prace, snad se vrati do formy a posadi Routledge.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to som ti povedal i ja, to si to ešte potreboval "confirmed"? Presne to je môj plán. A tým pádom bude môcť Hatem napravo a Jonas naľavo. Už sa teraz s nimi hral ako s deťmi, prichádza Jonas. Keby bol doma, už je vytlieskaný

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to potreboval slyset od nekoho, kdo tu ligu doopravdy sleduje A Jonas muze hrat i vpravo, loni s tim nemel problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné, ale koľkokrát v živote som sa v niečom podobnom čo som tak zarputilo tvrdil mýlil? Alebo ty? A nesledoval som ho málo, pravda, viac než Frankie svojho času a BJ poslednom období nie, ale predsa... Nemal? Na MS mi napravo prišiel stratený aj v zálohe a lepšieho si ho pamätám vždy cez nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mu sedi prava strana hlavne v zapasech venku nebo proti silnym tymum, kde se vic spoliha na protiutok, ve vyrovnanych zapasech je lepsi nalevo, ale nevim, kde to vic sedi Arfovi, predpokladam, ze vlevo je vic zvyklej.

Reagovat
smazaný uživatel

Arfovi hlavne sedí voľnosť, dnes ju na moje prekvapenie mal, len tak ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

To zas Hughton vetsinou pozna, co komu sedi, jen ma obcas problem to poskladat na hriste tak, aby to hralo

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovorím, na moje prekvapenie to pochopil podstatne rýchlejšie než SAF s Nanim.

Reagovat
vodka

bych spíš řekl, že Nani se konečně v hlavě srovnal... protože předtím to nebyla chyba Fergusona,, že hrál totální hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. máte aj šťastie

Reagovat
smazaný uživatel

To dlouhodobe

Reagovat
smazaný uživatel

You lucky basterds

Reagovat
Godwinson

Snad předvede zítra podobnej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu zustaly nejaky rakety

Reagovat
Side

Yakubu to tam teď pěkně zboural

Reagovat
smazaný uživatel

Pav.

Reagovat
Chazy

To je legrační náhoda. Keane odešel a Spurs otočili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Berdych Stepanek

Reagovat
smazaný uživatel

Hutton...

Reagovat
minoLFC

haluzný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevedel ako...

Reagovat
smazaný uživatel

Fellainiii

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sme sa o tom včera bavili...tak to je kopyto, nie palič. Ale dobré kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini...takú šancu, to je neskutočné, čo si vypracujú a nie, proste nie...zahodia... Ale mne to nevadí, pre Magpies.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Newcastle

WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tak takhle jsem Huttona zahrát snad ještě neviděl, kdyby tímhle stylem hrál pravidelně, tak mají Spurs alespoň směrem vpřed na pravém obránci po problému.. Fakt jsem nečekal, že jedním z hlavních důvodů jejich obratu bude střídání pravého beka..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som videl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Sunderlande to zatiaľ vyzerá na pokračovanie seriálu "Podme páliť s Arshavinom"...

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

what a goal

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

Reagovat
smazaný uživatel

Van der Vaart

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický zase na lávičce. Wilshare v základu.... Asi by měl Rosický přestoupit jinam. V Arsenalu je příliš velká konkurence. Wenger bude radši nasazovat mladý hráče jako Fabregas, Nasri, Wilshare, Ramsey... Mohl by jít třeba do Athletica Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický už je na hřišti. Tak jsme to asi přivolali.

Reagovat
Chazy

Piš ty jména pořádně :((

Reagovat
vodka

nejenom jména... lávička je taky dobré, podobně Athlétiko...

Reagovat
Footballer

Wilshere je zatím marný, proč vlastně zase nehraje Rosa místo něj?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím Wenger se chová jak pedofil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jako debil.

Reagovat
smazaný uživatel

slečna a takový slovník?

Reagovat
smazaný uživatel

nediv se tak blbě.

Reagovat
REPLIKATOR

Rosa střídá Fabregase a převezme pásku

Reagovat
Footballer

Here we go, navíc s kapitánskou páskou ale proč Fabregas? Že by zranění...?

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro zítřejší výhru MU

Reagovat
Footballer

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

Reagovat
andkoo

Reagovat
minoLFC

taký prd

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a ešte raz

Reagovat
andkoo

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
andkoo

akoze vtipne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

by ten španělský chlapeček musel využit všecku rychlost aby utekl...

Reagovat
vladis271

fiftymu by utiekol aj keby bol zdrogovaný na vozíku.

Reagovat
REPLIKATOR

Fabregas se možná zranil při tom gólu

Reagovat
REPLIKATOR

Vymyšlená karta pro Songa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ?

Reagovat
herbage

Mu to jen posčítal, i když tohle zrovna byl takový menší faul

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajem hovno, ale o tom to je. Musíme se naučit vyhrávat i zápasy, kdy hrajeme hnusně.

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Při vší úctě k Sunderlandu, takové týmy bychom měli přehrávat. Zkrátka hru musíme kontrolovat my a ne čekat, že se míč neodrazí na kopačku nabíhajících hráčů Sunderlandu nebo že jim tam něco z rohu nebo nějakého centru nespadne. Koledujem si o gól a to dosti hlasitě

Reagovat
herbage

To je ale tragédie. Příjemně překvapil snad jen Almunia a Koscielny, možná ještě Song hraje něco. Hrajem jak ponocný i když musím uznat, že Sunderland je doma velmi silný soupeř. Zaplaťpábůh za ten luckygól, i když po něm to bude spíš horší než lepší. Sunderland bude nadále tlačit, sorvná na 1:1 a pak bude v laufu, psychika půjde dolů a dosnatem 2-3 fíky navrch. Chce to gól na 2:0 a to hodně rychle. A Nasri je zralej na ručník, je tam vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je dneska zatím Clichy. Ten je úplně mimo.

Reagovat
herbage

Kdyby před tebou bránila dvojka Wilshere, Aršavin, tak bys byla taky mimo. Vždyť mu vůbec dozadu nepomáhaj a když už brání, tak tam jen zmateně pobíhaj a stínují hráče. A ty Jackovi ztráty na půlce jsou na pěst a ještě jeden blbej faul a jde ven. Na zápasy doma proti slabším celkům, ok, ale proti týmům jako Sunderland bych radši i toho Denílsona. Už proti Liverpoolu po Jackově ztrátě padl jejich první gól

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u něho už je to pravidlem, ne?

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Spadl mi přenos, co udělal Song?

Reagovat
vodka

bodyčkoval Malbranquea

Reagovat
vodka

ta žlutá poměrně normální, nijak přísné to nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska to budou ZLATÉ 3 body

Reagovat
Godwinson

Tak, kdy už přijde ten Gyan, aby mohl dorovnat skóre?

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase jednou expert ten sudí. ze všech Songových faulů byl tenhle podle mýho na žlutou nejméně.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí vás nemají rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Graham Poll...

Reagovat
smazaný uživatel

Zitra to bude nezvyk - prvni derby bez Rafu, ktery nebude moct fnukat kvuli tomu, ze ho nema rad Mistr Fůgasn

Vypada to, ze z nej mel mindraky:

We played Liverpool last season in the Carling Cup and Rafa came to speak to me in my office for ten minutes before the game and all he wanted to talk about was Sir Alex. I just listened and disagreed and didn’t say anything," Simon Grayson (Leeds manager).

A Fergusonovi byl Rafa ukradenej:

"I’ve always had a good relationship with Liverpool managers ... That changed under the last regime, but that’s not a big issue for me."

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na přilití oleje do ohně

Q: Santa Claus, the tooth fairy, a Manchester United Fan from Manchester, and an old drunk are walking down the street together when they simultaneously spot a £50 note. Who gets it ?

A: The old drunk, of course; the other three are mythical creatures.

Q: What ship never docks at Liverpool?

A: The Premiership.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jeřišikriste Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

*ježiši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě bylo jasné, že to nedá, nevim proč, ale Rosa prostě góly v poslední době nedává

Reagovat
smazaný uživatel

měl jít spíš Chamakh, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se zhrozil, když jsem viděl, že to jde kopat. Mám Rosu rád, ale nevěřil jsem mu.

Reagovat
smazaný uživatel

netrefí ani vrata

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

modleme se aby Arsenal vyhrál. Jinak Rosický končí.

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnáno. Rosický končí

Reagovat
minoLFC

dnes každý prenos naprd, dúfam, že zajtra sa najde jeden kvalitný

Reagovat
REPLIKATOR

Proč se Rosa cpal do penalty, když mu to tam nepadá

Reagovat
Counter

To snad není možné

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóĺ

Reagovat
niflheim

Reagovat
REPLIKATOR

Idiots

Reagovat
Pipo123

deti out

Reagovat
smazaný uživatel

******* hell !!!

Reagovat
$dolar$

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Counter

Reagovat
herbage

Kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
$dolar$

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
REPLIKATOR

Lamo

Reagovat
Mircu5

parádaaa to by byla velká smůla kdyby Sunderland nezískal aspoň jeden gol

Reagovat
REPLIKATOR

Clichy magor co ten tam vyváděl, tragikomedie

Reagovat
smazaný uživatel

ajajaj Rosa

Reagovat
herbage

Tohle už není normální, poslední akce zápasu, dokonce po vypršení nastavení, já se z toho zblázním

Reagovat
smazaný uživatel

MILUJU KDYŽ WENGER BREČÍ

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal je krásný sport, opravdu

Reagovat
cubinho

Kretén rozhodčí! Fakt není pravda Nastaví tři minuty a hraje se 5

Reagovat
REPLIKATOR

Nastavil 4

Reagovat
smazaný uživatel

Bastavilo se 4 minuty a gól padnul v čase 94:05

Reagovat
cubinho

Tak to se omlouvám, já furt myslel, že 4. Má chyba....

Reagovat
dadoprso

gol padnul v čase 94:14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO je tam, a zase Kohout Bent sebral body Arsenalu a už po čase i po nastavení

Reagovat
herbage

Kdybych přesně tohle neočekával, já to čekal a ono se taky vyplní. Navíc že Rosa nedá tu pencli bylo taky jasné. Bože, zaš nás trestáš?

Reagovat
Lovec

Přesně, oboje jsem taky předpokládal! Ale toho góla jsem čekal z rohu spíš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se. Teprve pátý zápas sezony. :) ale ten Rosa fakt tu penaltu kopat neměl.

Reagovat
herbage

Hrál si na Cesca kapitána

Reagovat
Lovec

V prvním poločase sice tragédie, za tu druhou půli jsem si ale toto nezasloužili.

Reagovat
Mircu5

Co tady brečíte? Spravedlivý výsledek, Sunderland si ten bod zasloužil hlavně za 2. poločas

Reagovat
Mircu5

1. teda pardoon

Reagovat
smazaný uživatel

Clichy korunoval svůj bezchybný výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Dowd nejspíš čte noviny.

Reagovat
smazaný uživatel

pane božžeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
$dolar$

WOWOWOW DIKY SUNDERLANDE a naprosto zaslouzene

http://img541.imageshack.us/i/beeeeeeent.jpg/

Reagovat
Lovec

Zaslouženě? Dívali jsme se na stejný fotbal vůbec?

Reagovat
$dolar$

Sunderland mel podle me vyhrat, remiza je naprosto zaslouzena

Reagovat
Lovec

Trocah objektivity by neuškodila

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš jak hrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Pred pul hodinou jsem prisel domu, netusim. Ale preju mu, at se mu dari co nejvice, at lidem jako ja ukaze, ze muze byt v PL hvezda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahá, tak na to som zabudol: takže tebe za nedôveru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou neco odhadnes a hned Ti narostou roboticka kridla. Kazdopadne uvidi se po sezone..

Reagovat
smazaný uživatel

To není poprvé, další...

Reagovat
smazaný uživatel

Za všechno může Rosický Netrefí ani vrata a hrne se na penaltu...

Reagovat
Lovec

Rosa, nejlepší hráč AFC dnes?

Reagovat
Amos

Hrál dobře , "jen" nedal penaltu

Reagovat
herbage

Jen dvakrát jsem se při zápase modlil. Při Rosově penaltě a posledním rohu Jenže Bůh ví, že v něj nevěřím a takhle se mi mstí

Reagovat
$dolar$

Jsi docela divnej, neverit v Boha a pritom se modlit

Reagovat
smazaný uživatel

In Arsene we trust, neznas nabozenstvi Gunneru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal náš, ktorý si na zemi, nech nespadne gloriola tvoja, šíra sa všade nádherná hra tvoja, ako doma, tak aj v krečme chuť víťazstva dopraj nám a odpusť triezvosť našu ako i my odpúšťame neprajníkom našim a nedovoľ nám prestať z teba žiť, ale zbav nás čakania po titule.

Amen?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste mi tam chybi "Dedecku Wengere, s Tvoji moudrosti budeme mit za pet let nejlepsi tym na svete."

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam mi to nepasovalo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to praktikují skoro všichni, když teče do bot...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrytci

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jsme

Reagovat
madridcan

chvalabohu,ze som ateista

Reagovat
Counter

Unbeaten continues

Reagovat
herbage

Teď není čas na vtípky

Reagovat
Counter

To není vtip, ale realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň niekto to berie s nadhľadom.

Reagovat
herbage

On je to skrytej fanoušek Manchesteru a má určitě ve fantě Benta

Reagovat
Counter

Přece neklesnu na dolarovu úroveň a začnu tady spamovat jednu blbost za druhou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Napriklad?

Reagovat
herbage

Ale dobře kluci zabojovali, ty tři body jsme jim fakt přál. Nic nebolí tak jako gól z poslední akce. To radši porážka 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

v 93. minutě už sem začal věřit, že to ukopem......prostě klasika

Reagovat
Amos

ach bože , zranění , hra na pikaču ,Rosa nedá penaltu a ztratíme důležitý body.

Reagovat
smazaný uživatel

Do střelecké listiny se zapsal Bent, ale já bych vyzdvihl hlavně hlavičku Al Mudamadiho, kterou míc vrátil do vápna po "centru" Zendena to bylo něco úžasného. A to jak Clichy nakopl Koscielnyho? dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně Almunia byl dneska výborný. Hodněkrát nás podržel. Je škoda, že jsme to nedotáhli k vítězství už kvůli němu. Teď si akorát všichni budou pomatovat, co kdo v tom zápase podělal.

Reagovat
Counter

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

"Našim cílem je Wembley, našim revírem je Emirates Stadium, naše tempo je vražedné, naši protivníci jsou Chelsea,Liverpool,M.U., muži z Arsenalu trénujou ve dne v noci, jejich úkolem je rozbrečet Fergusona."

Fergie teraz rozhodne plače...od smiechu Rosický nedať penaltu a Arsenal len zremizovať? Priceless

Reagovat
$dolar$

Co mi to jenom pripomina? Nanana nanan nani NANI NANI !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá poznámka.

Reagovat
Liquid

Chelsea už zítra na čele 4 body náskok... skvělé

Reagovat
Bakary3

Ale dostat v nastavení dva goly se Arsenalu opravdu nepovedlo, co ?

Reagovat
Amos

zítra Liverpool

Reagovat
herbage

Tyhle zbytečné ztráty bohužel rozhodují o titulu. Sunderland byl druhou půli slabý jako čajíček a my si prohráli zápas stylem, který dokážem jen my. Bohužel tyhle ztráty se zpravidla vyhýbaj Chelsea Manchestru

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to nebude tím, že na to mají hráče..

Reagovat
C0br

A proto United stihli ztratit takhle už 4 body...

Reagovat
Counter

Jó nó, United už hodně dlouho neztratili v závěru vedení...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchesteru United?

Reagovat
vitasrp

No nevím, jestli se zrovna letos ty zbytečné ztráty v závěrech utkání MU vyhýbají..

Reagovat
$dolar$

Jj Manchesteru zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Zajtra očakávam, 1:0 do 89 minúty...v závere to Steeve s Torresom rozseknú

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra očekávám v 00:00:30 gól J. Cole.

Reagovat
smazaný uživatel

když se daří, tak se daří krásnej den dneska..

Reagovat
smazaný uživatel

Posralo to jen Stoke, takového smolíka měli

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já jim přeju, ale nechci, aby West Ham spadl..i když by jim to asi pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to měl hlavně dost prachů a zrovna musí trefit 3x tyčku a dostat tak dementní gól

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to pustíš 2x nebo dokonce 3x najednou, tak jsou z toho občas dobré stavy

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

staréééé. :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahahahaha

Darren má jeden plusový bod za toto, ještě mu zbývá odčinit těch dalších 99.

Reagovat
smazaný uživatel

boze fantomas zas nebude do rana spat

Reagovat
Liquid

gól padl 90+5 opravit....kdyby šel ten míč tak 2 metry dál už by to pískl, už měl snad v držce píšťalku, no prostě klika, ale zaslouženě, Sunderland horší nebyl

Reagovat
herbage

Na co rodinná pouta, když můžu sledovat Arsenal. To jsou pravidelné dávky emocí. Domácí zápasy plné radosti a štěstí a venkovní plné strastí a utrpení. Navíc jsem is skřípnul nerv v zádech a zápas jsem sledoval v polokřeči, vážně zážitek

Reagovat
$dolar$

Snad nedoufas, ze ziskate titul? Bud rad, ze se kvalifikujete do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage vzchop se, mému týmu utekl titul v Champions League o 10 centimetrů a dá se s tím žít

Reagovat
herbage

Nj, co zbejvá. Zápas doma proti WBA bude zase válec, takže už se těším

Reagovat
Boban

a tyden na to dalsi varka strasti a utrpeni

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole ty jsi fakt strašná citlivka, neboj, příště třeba vyhrajete..no vlastně ne, v úterý to asi taky nevyjde

Reagovat
vladis271

ty býti scouserem, už voníš fialky sespodu

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo by žral od radosti hovná...si nevyberáš

Reagovat
cubinho

Jak hrál Rosa?

Reagovat
smazaný uživatel

(sorry.)

Reagovat
miky10

Reagovat
$dolar$

Reagovat
REPLIKATOR

nohama

Reagovat
smazaný uživatel

sizabil:D

Reagovat
smazaný uživatel

scored

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře

Reagovat
vitasrp

Reagovat
$dolar$

A nejak nechapu proc je tam fotka Fabregase? To uz spis Benta...

Reagovat
C-M@ster

Dal kuriozni gol a zranil se. To nestaci?

Reagovat
Boban

asi proto, ze ho chvili zase neuvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Už se neskutečně těším na úterý, tohle byla jen taková ochutnávka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co se hraje v úterý?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré..

Reagovat
smazaný uživatel

zkusila jsem to, no.

Reagovat
smazaný uživatel

derby

Reagovat
Azza

nic se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

B-cko Spurs je ale teraz silnejsie nez Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

no to každopádně, Tottenham má formu jako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

a víš, že jsem už dneska docela propadal panice? Jinak s Alanem - třeba se nastartuje jako Gareth. Ten byl taky uplně odepsanej, pak nastoupil a ejhle

Reagovat
smazaný uživatel

jo, byl bych rád, ale radši mám Kaboula. vzadu je jistej a dopředu je taky skvělý,na to jakou má postavu umí perfektně obejít protihráče..dneska mi ty alanovy průniky přišli dost na náhodu + ten gól každopádně, snad nebude hrát Corluka

Reagovat
smazaný uživatel

Younes je samozřejmě dobrý už nějakou tu dobu, takže zřejmě bude mít přednost. navíc je to docela vítězný typ..on se nezdá. ikdyž furt ho mám zapsaného jako takového moulu...ale v Carlingu je třeba dát šanci zase Alanovi, když se mu to povede tak se může odpíchnout

Reagovat
smazaný uživatel

no, aby nehrál zase Vedran..to se mi nějak nepozdává, že dneska nebyl ani na lavičce, není zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to už fakt Harry nemůže udělat. Obvykle se mu snažím nekecat do záležitosti, o kterých vím v porovnáním s ním prd, ale Vedran už nesmí hrát. Často to byl prostě nejslabší článek sestavy, a proti Brémám u mě definitvně upadl v nemilost

Reagovat
Azza

brčko spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně aby proboha nehrál Willík, ten chlap je úplně mimo. Proti WBA zavinil gol a dneska na něj měla být písknutá penalta. Když přišel, tak sem ho trochu i obhajoval v očekávání něčeho prvotřídního, ale teď je zralý tak akorát na proplesknutí. Na takové výkony byli možná u Scums zvyklí, ale teď by měl rychle nahodit nějakou extratřídu, nebo panáček skončí hodně špatně....grrr

Reagovat
afc

ze Willik boze

Reagovat
Azza

to je spoluhráčema

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, takový King za všechno může...ve sprše mu schválně dáva mýdlo pod nohy, aby byl nervozní a Lennon mu do čaje sype pilulky proti rychlosti

Reagovat
smazaný uživatel

Gallas je jeden z nejlepších stoperů na světě a stále je loajální Arsenalu, proto ty výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty víš...třeba celou kariéru hraje na 3 strany, dělá bordel zrovna tam, kde se to těm ostatním hodí

Reagovat
smazaný uživatel

no v Arsenalu dost válel, za Spurs sem ho ještě neviděl, a v Chelsea hrál taky slušně pokud ho zrovna netlačili na LB

Reagovat
Pipo123

aj tak neni nič stratene, Chelsea má teraz strašne lahké zápasy, ked prídu tie horšie tak tam stratia body

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je bohužel nezastavitelná letos

Reagovat
smazaný uživatel

ty co neoslavujes Violu

Reagovat
afc

hned o tyzden bude ropne derby,tam hned stratia,Arsenal vyhraje s WBA a zas to bude bok po boku.

Reagovat
vitasrp

No a za dva týdny hrajeme pro změnu derby s váma, takže se zase urveme do menšího trháku..

Reagovat
afc

hadam necakas 5 vyhru v rade s nami

Reagovat
vitasrp

A ty doufám nečekáš, že ta vaše stoperská dvojice, která není schopná ubránit jakéhokoli silovějšího útočníka, zamezí Drogbovi v pokračování jeho střelecký hitparády proti vám.. Zase se bude řešit otázka, kolik vám jich nasází..

Reagovat
afc

tak to je pravda no,ostava mi jedine verit,ze Vermaelen a Squilacci ho vygumuju,asi je to utopia

Reagovat
vitasrp

Na druhou stranu se ještě můžete spoléhat na to, že bude mít jeden ze svých "dnů", a místo gólů se bude počítat množství šancí, co zazdil..

Reagovat
afc

no mohol by to byt zapas ako napr v 2006/07 ked Essien vyrovnal na 1:1 a ste nas vtedy neskutocne drvili a sme to tam zazrakom uhaluzili

Reagovat
vitasrp

Ten zápas mi ani nepřipomínej, to bylo na infarkt, Essien tam v nastavení trefil po rohu asi ze dvou kroků břevno, no a z úplně poslední akce Lamps pro změnu z malýho vápna tyčku..

Reagovat
afc

Lehmann vtedy s Drogbom neskutocne suboje zvadzal,som sa vtedy pri tom zapase fajn bavil,hlavne na tych spalenych sanci Chelsea,vtedy Robben ako zolik neskutocne problemy robil unavenej obrane,fasa zapas

Reagovat
vitasrp

http://www.youtube.com/watch?v=kNHOBdHyRfM&p=40DF90E8EBF2D1CD&playnext=1&index=34

Kluci tam do sebe jeli fakt na ostří nože.. Hlavně jak u toho oba teatráně skočili..

Reagovat
afc

Reagovat
afc

pozeram,ze tam bol v obrane Senderos a Djourou to boli casy

Reagovat
Azza

Bod z venku je taky dobrý.

Reagovat
REPLIKATOR

OT: Vossen (Genk) dnes zase 2 góly, celkem 7 zápasů / 10 gólů EL 3/4

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, futbalu na dnes dosť, ide sa na Robina Hooda

Reagovat
REPLIKATOR

Kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten muzikál, ne? Jak tam vybírají ty "muzikálové hvězdy". Robin Hood - cesta ke slávě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Já na něm byl.

Reagovat
smazaný uživatel

a je z tebe Lady Mariana, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák fanoušek Arsenalu, který o výsledku zatím neví a přijde na EF, na fotce vychlamaný Fabregas, to se nedá čekat ztráta bodů, podobně jste to udělali minulý týden s Berbatovem jen tak dál

Reagovat
homeles8

a ještě k tomu to vypnul v čase 93:50 se slovy ''to už vyhrajem''

Reagovat
homeles8

a ještě k tomu to vypnul v čase 93:50 se slovy ''to už vyhrajem''

Reagovat
smazaný uživatel

co tam ten arsenal robil pre boha , a rosicky to no comment , nedat penaltu ..... skoda toho

Reagovat
afc

to su typicke Arsenalovske zapasy,takto dojebat zavery v tom je Arsenal the best

Reagovat
C-M@ster

Arsenal uz 3. nebo 4. rok v rade ma vyborny start, ale pak se vzdycky zranil Fabregas a pujdou trochu dolu. Fakt kazda sezona jak pres kopirak.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to snad letos zajímavý souboj o druhý flek s MU. Docela bych jim ho i přál, hlavně ať sou bez trofeje

Reagovat
C-M@ster

Ja doufam, ze budou s Manchesterem bojovat o 1. flek :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky, ale doufam že vyhrajem...

Reagovat
C-M@ster

Myslel jsem United, chytraku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já ne..

Reagovat
homeles8

btw při pohledu na tabulku je Fulham takový anglický Dynamo Budějovice :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš moc pěkný nick...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky "jiný"?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím jako Cukr....aby nedošlo k mejlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Cukr z ouška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já tu na livescore koukal, viděl jsem 0:1 - čas 90+, tak odejdu a co nevidim teď? No a v úterý samozřejmě NLD. Snad dá Harry šanci Huttonovi od začátku, Gallas bude sedět a Čorluka bude na odletu kamkoliv hlavně pryč z WHL.

COYS!!!

Reagovat
terry

Nic si Gunneři z toho gólu nedělejte, my včera dostali vyrovnávací gól až v 98. minutě, když se už hrálo dávno přes avizovaný nastavení.. Takovej je fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si z toho gólu nic moc nedělám, já už takových zažil s Arsenalem spoustu. Ale štvě mě náš "výkon". Upřímně, ten gól tam visel už hodně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal jede na titules no ... :D

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimtě. Remíza se Sunderlandem není žádná ostuda. Ostuda by byla, kdybychom to takový zápas ještě zopakovali. Žádný tým se nevyhne zbytečným ztrátám bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

žadný tým se nevyhne to je sice pravda ale wenger je pro smích jak každý rok mele to samé. ted obrátil a mele stejná hovna ale o LM... traged jeden. si myslí že s francouzskou legií snad něco vytrhne a vy mu to každoročně žerete :)

Reagovat
homeles8

400. pro ♥

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ale zrovna v tu chvíli jsem se mu nedivil.

Reagovat
smazaný uživatel

j to bylo dobré „Nebudu komentovat žádná rozhodnutí rozhodčího, sami jste mohli vidět, co se na hřišti odehrávalo. Dále už se mne na výkon sudích neptejte.“

Reagovat
smazaný uživatel

Berba je fantom. Doufam ze se divali vsichni ti chytraci, co ho stokrat odepsali a kteri se se mnou porad hadali

Reagovat
iamek

Presne tak. Jsem rad, ze nejsem sam kdo ho porad branil :)

Reagovat
mithro

minulu sezonu to bolo proste o smole, golov mohol dat milion, raz sa to zlomit muselo a je uzasne ze prave vtedy ked rooneyho golovost zmizla berba

Reagovat
Swarley

ale jo, mrkl jsem se na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S nami, s nami šmejde sebeckej. Najmä toho 35ročného ženatého odborníka na futbal menom Giggs by som teraz rád videl.

Reagovat
vodka

je to docela pocit zadostiučení...

Reagovat
smazaný uživatel

no jenom aby mu mto vydrzelo..

Reagovat
smazaný uživatel

až todle převede ještě jednou v horizontu cca 2 měsíců tak klidně.... podle mě se po něm zase na "čas" slehne zem a bude jen chodící mrtvola. on totiž takhle dobře působil jenom proto, že mu tam všecko padalo a cítí že rooney je momentalně stejně dobrý asi jako torres takže balony jdou na něj. uvidíme až manu nastoupí proti cfc nebo nějakým betonářům, kteří ho vynmažou ze hřiště. pak to na něho zase padne a bude t ostarej znamej krokoped berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ten bod jsme si bohužel nezasloužili. Nic víc k tomu ani nemůžu řict.

Reagovat
vladis271

Ale potešil by ako víťazstvo, po góle na 2:2 som už začal dúfať, že to dáme

Reagovat
smazaný uživatel

berbatov hlavne ten jeho druhý gól

Reagovat
Tomekcz

sakra ten 2. polocas to bylo neco Berba byl dneska proti

Reagovat
mithro

this is football, dakujem United, dalsi nezabudnutelny zapas

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Darren Fletcher

liverpool si za svoj vykon nezasluzil ani pol golu nieto dva

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool len využil chyby mancs, nič viac, nič menej...

Reagovat
Darren Fletcher

pravda. hanba ta obrana united v poslednych zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by si si dnes zaslúžil slušne prefackať...

Reagovat
mithro

Reagovat
Darren Fletcher

on sa podla mna namotal na toho hraca lfc co od neho odbehol...ak to bol signal, tak genialny

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak sa nemal pohnu´t a potom hrozne kixoval, ale to chápem, psychika.

Reagovat
Kaze

Vidic nejen nedostal kartu, on byl dokonce velmi jistý a Fletchi, Fletchi

Reagovat
vitasrp

Jinak neměl Reina při tom třetím gólu zkusit na ten míč vyběhnout?? Přeci jenom byl to podkopnutej padáček, šel na malý vápno a ještě k tomu na zadní tyč.. Mám dojem, že na takové míče by brankář měl vybíhat, tyhle situaci jsou totiž pro stopery strašně těžko bránitelné.. A ono na Pepem bylo vidět i že váhá , udělal takové ty pro brankáře klasický dva kroky vpřed a pak se zastavil a zůstal v bráně..

Reagovat
smazaný uživatel

Výběh by nebyl dobrý nápad, ten míč měl daleko. Jednoznačně Carrův gól

Reagovat
herbage

To by těžko měl a kdyby to dal pak Berba do opuštěný brány, tak by byl bitej jak pes

Reagovat
vodka

vůbec, 2 hráči v souboji, měl to docela daleko, stoperova chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana tragicka..

Reagovat
smazaný uživatel

..celej zapas, hlavne Konchesky a Carra se Skrtelem nebyli o moc lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez btw: proti Wiganu zas takova sestava (zaloha), no zbytecny..

Reagovat
vodka

proč? podle mě v pohodě, ale nechápu proč se hraje na jednoho Teveza, když dneska by se tam vysoký útočník šiknul podle sestav...

Reagovat
smazaný uživatel

no podle me proti takovymu souperi zbytecne defenzivni. Misto Barryho mohl hrat klidne Adam (4-2-3-1) a nebo jak rikas.

Reagovat
vodka

400. pro BERBATOVA!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

mimoto poprvé slyším znělku k PL a za Kasabian tvůrcům tleskám (má to znázornit tleskací ruky )

Reagovat
terry

Druhá minuta a už zase gól.

Reagovat
Swarley

neuvěřitelný

Reagovat
miky10

může mi někdo vysvětlit, proč hraje Ferreira namísto Ivanoviče

jinak Drogba - Kalů = gooooooooooool 2.minuta

jedem, dáme jim sedmičku

Reagovat
miky10

tak nic beru zpátky, pardon

Reagovat
smazaný uživatel

protože bosingwa

Reagovat
smazaný uživatel

tvl kdy uz bude fit?

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson na plac!!!pls:)

Reagovat
miky10

Adam nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

ne; nechapu..

Reagovat
miky10

taky ne..nejlepší hráč City s Tevezem

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle už nemám. ... hroznej víkend.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej match dnes A berbatov hattrick

Reagovat
miky10

2:0 Drogba je mistr všech mistrů

říkám, tohle bude sedmička, ne-li víc

COME ON CHELSEA

Reagovat
mithro

chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

tevez ted nevypada dobre..

Reagovat
terry

Ano, říkal jsem si, že by mohl Blackpool odjet třeba se čtyřkou, ale že to v 11. minutě bude 2:0..

Reagovat
miky10

minimálně 7:0 dneska!

Reagovat
Chazy

Hm. Žeby City poprvý v PL vyhráli na Wiganu ?

Reagovat
smazaný uživatel

no uvidime..

Reagovat
vodka

omg, na idnesu je dobrý kiks... prý dal berbatov hattrick poprvé po odchodu z leverkusenu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, letos je titul náš

Reagovat
vodka

jaks to z toho vydedukoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Sa netrafil kam chcel predpokladám, ale aj tak ako tie vtipy že idú dva banány po ulici, príde k nim mrkva a hovorí...

Reagovat
smazaný uživatel

možná forma berbatova + forma někerých útočníků + sehranost = TITUL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak beriem späť, mal som privysokú mienku...

Reagovat
smazaný uživatel

getzo se dobře vyspal

Reagovat
vladis271

Tyvole, lebo Chelsea sa bude na Vás so svojím gólostrojom kukať a dávať si vlastné góly, aby ste mali titul

Reagovat
smazaný uživatel

a to jsi usoudil z čeho ten golostroj? vzpomínáš jak dopadla letos s námi?

Reagovat
Godwinson

Gólostroj možná usoudil z toho, kolik dávají gólů, ale těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo a kolik jich letos dali velkoklubům že se tu bavíme o golostroji? nebo on je blackpool a jemu podobní velkoklub?

Reagovat
Godwinson

Slovo gólostroj se vztahuje pouze k velkoklubům? Tak to jsem potěšen, že jsi mi rozšířil obzory ..

Reagovat
smazaný uživatel

já si pod slove golostroj představím to jak drtila kluby barcelona a až letos dá chelsea čtyřku některýmu velkoklubu a tak, tak se tu můžem bavit o golostroji a pak tu její někteří super fandové můžou třeba onanov.t, ale zatím to nedokazala

Reagovat
vladis271

hm....počítač LFC ešte medzi veľkokluby??

Reagovat
smazaný uživatel

ona letos porazila chelsea liverpool?

Reagovat
vladis271

nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses dlouhodobe uplne mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji za rozveselení

Reagovat
vladis271

Prvé emócie opadli, prehra bude ešte bolet, našťastie v návale hnevu akurát nešiel okolo žiadny vlak. Chlapci si zaslúžia

za ten pokus o zvrat. Záverečné YNWA, tiež potešilo, narozdiel od povzbudzovania mancs vždy do 3 minút po góle a na konci, keď to už bolo jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

možno ten vlak mohol ísť

Reagovat
vladis271

slabšie...

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Super, konecne Adam!

Reagovat
vladis271

Nevadí, vyhnúť sa boju o záchranu, vypyplať a zvyknúť si na Royov systém. V odvete v chráme futbalu im to vrátiť aj s úrokami a môžme začať novú sezónu

Reagovat
vodka

ať si chelsea teď honí body, klíčové bude obodbí od 11 prosinca do noveho roku

Reagovat
terry

Já už se na to fakt těším.

Reagovat
Chazy

Bude zima a nebude MLB ani tenis :-(..

Reagovat
mithro

Reagovat
mickey mouse

OT: už se ví proč Štěpánek nepozval Berdycha na svatbu?

Reagovat
panca

proc by ho mel zvat? ze spolu hraji davis cup neznamena, ze jsou to nej kamosi

Reagovat
smazaný uživatel

odkdy je berbatov nejlepší hráč světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Od te doby, co skoncil Cantona

Reagovat
mithro

nepovedal by som to lepsie

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zápasy Chelsea jsou fakt nuda - naprostá absence napětí a vzrušení

Reagovat
smazaný uživatel

Máš fandiť nám, tento ročník zaćína fakt dychberúco.

Reagovat
vladis271

Alebo Barcelone, alebo Realu. Vyber a buď in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

žádné gloryhuntery...

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme len sarkazmus...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych vám klidně mohl fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Z derby jsem viděl jsen sestřihy, ale vypadalo to úžasně, přesně takový fotbal mám rád - zvraty, krásné goly, fauly, přehmaty sudího...Berba konečně prodává svoji herní pohodu z lonska i ve střílení golů, ten kop přes hlavu jsem od něj viděl i loni (několikrát), s tím rozdílem že to vždycky zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu se dočkat 2. října.

Reagovat
Side

Co se děje 2.? S Chelsea hrajeme až 3.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, my bad. v tom případě se nemůžu dočkat třetího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

nerozumim člověku, kterej se těší na jasnou prohru svého oblíbeného mančadtu

Reagovat
smazaný uživatel

člověk se toho nesmí bát. loni jsem už dlouho před vzájemným zápasem s Chelsea byla uzlíček nervů... tuhle sezonu mě to nějak netíží...

Reagovat
miky10

správnej přístup...já se třeba zápasů s Arsenalem taky nebojím

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo, nahrála jsem ti na smeč.

Reagovat
kubys

Já 6.

Reagovat
vitasrp

Tak dnešek nemá cenu hodnotit, projevilo se, jaký je rozdíl v kvalitách obou týmů.. Blackpool si ale každopádně zaslouží pochvalu za způsob, jakým odjezdili druhou půli..

No a teď už nám konečně skončila ta série zápasů s lehkými soupeři a od přístího týdne konečně zase začnou dramatické, napínavé a těžko odhadnutelné mače..

Reagovat
miky10

už se těším...v těch prvních 5 + Žilina jsem dali v prvním poločase pár gólů a zbytek byla nuda...to by se teď mělo změnit

COME ON CHELSEA

Reagovat
C0br

Jj, teĎ jich pár dostanete a konečně se tu člověk nebude muset dívat na modré výstřiky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo!!!Manchester United!!!♥tři body jsou naše

Reagovat
smazaný uživatel

Prohodit čtvrtého s pátým a máme konečnou tabulku PL, co se první pětky týče...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

já bych radši prohodil čtvrtého s šestým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju spis, ze bude vypadat tak, jako dneska...

Reagovat
Devil

Berbatov-gol roku!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

haluz prosímtě. nevím proč se tady z polonužek dělá věda. jo efektní to bylo neříkam že ne ale takových golů peřs nohu každý spoustu lepších

Reagovat
Devil

zavist...

Reagovat
Devil

Torres je peknej simulant....

Reagovat
13

jakto prosimtě? kdyt rudí ho faulovali kdykoliv se dostal k míči.. chtěl bych vidět tebe

Reagovat
Devil

Tak to ho moc nefaulovali.....

Reagovat
smazaný uživatel

ts, 4:0... "you're not as good as Arsenal!"

Reagovat
terry

A dívala ses?

Reagovat
smazaný uživatel

po tom čtvrtém jsem to vypla. :) ale tohle prej zpívali fandové Blackpoolu. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Hehe. Spíš mi jde o to, že už jsme to pak zase ve druhé půli zabalili. A stejně jsme měli kupu šancí ještě..

Reagovat
smazaný uživatel

nevadilo by mi, kdyby to takhle bylo i na konci sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne se zapomnelo na to, ze Kev Davies vcera vstrelil svuj sty ligovy gol. Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

ale až tak rád ho nemám, ty jeho lokty sú někdy prasárna...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho rád, ale

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

500.pro Berbu

Reagovat
homeles8

Reagovat
vodka

chtěls dat 500 ty, že?

Reagovat
C0br

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Konecne dava goly. Jen tak dal.

Reagovat
Liquid

Po 5.kole a už 4 body náskok na čele, tak snadný jsem to ani nečekal. Chelsea by mohla dát 38 výher v lize.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

sak pristi kolo dostanou na frak..

Reagovat
C0br

Já bych je nepodceňoval, dle mého tento ultragalaktický tým má i na 39 výher.

Reagovat
vodka

viděli jste mimochodem toho chudáka Dioufa, co udělal Schwarzerovi? na to mám slovo jenom jedno: KOKOT

(adminovi: to je oprávněné pojmenování a nic slušnější na to nemám, omlouvám se aj tak)

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis to, jak ho shodil na zem u toho golu?

Reagovat
vodka

jo, vůbec nešel po balonu, od začátku šel do něho... totální unfair hra....

Reagovat
vodka

aj když u allardyce bych se ani nedivil, kdyby to byla nějaká součást taktiky...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna on je ten posledni, od koho by me to prekvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Diouf dela podobny veci casto.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Škrtel na to nemá ? Kde ste ?

Reagovat
minoLFC

este ze som ten zapas nemohol vidiet....

Reagovat
j_mrazik

Nemám rád Čierné mačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa dal zavzpomínat na Roberta Každopádně výsledek potěšil a 7 bodů z 5 utkání je víc, než jsem počítal.

Getzo5: Tioteho výkon - in your face!

Reagovat
smazaný uživatel

+ Beckford je kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som Tiotému veril. Pracovitá včelička

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele