základní skupiny - skupina I, 4. kolo
07.11.2019 21:00 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Gent ve Wolfsburgu otočil a postup má na dosah

Vydařená druhá půle stojí za výrazným navýšením šancí belgického Gentu na postup ze skupiny Evropské ligy. Ve Wolfsburgu sice po brance Victora prohrával, góly Jaremčuka, Depoitrea a Ngadeua však vývoj otočily.

"Vlci" měli v první půli jednoznačně více ze hry. Už v páté minutě je mohl do vedení poslat Brekalo, jenže z dobré pozice pálil vysoko nad. Neuspěl ani Victor, který nasměroval ránu jen do rukou Kaminského. Po dvaceti minutách už se João Victor dočkal. Propadl k němu přizvednutý centr, který famózním volejem zametl do brány.

Belgičané srovnali hned po přestávce - a nebyl to ledajaký gól. Domácí obránce špatně odhlavičkoval míč, který na dvaceti metrech dostal Roman Jaremčuk, jenž nečekal na dopad a z první trefil míč nechytatelně pod víko.

A po třech čtvrtinách utkání už bylo otočeno. Na Ofoeho rohový kop si naběhl Laurent Depoitre a krkolomně nohu jej poslal do brány mimo dosah stojícího gólmana. Do třetice se prosadila českým fanouškům známá tvář. Na Lustigův centr si naskočil Michael Ngadeu a uklidnil svůj tým.

Domácí se v rámci závěrečného náporu na moc nezmohli, za zmínku stojí snad jen závar po rohovém kopu, rezultující ve Weghorstovu zblokovanou střelu. Gent tak v tabulce vede o tři body právě před druhým Wolfsburgem, ten má na zbývající dva celky náskok dvoubodový.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
EverlastD

1:1

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele