Primera Division preview - 23. kolo

10.02.2008, 08:55
Aktuality
Barcelona remizovala se Sevillou a Real Madrid tak opět může navýšit svůj náskok na čele tabulky, pokud porazí Valladolid, bude mít na Katalánce k dobru již osm bodů. O Ligu mistrů svědou boj Santander a Atletiko, na výhru z posledního kola bude chtít navázat Valencia.
Real Murcia - Villarreal CF  (sobota 20:00)
V nepříliš dobré formě hrající Murcie hostí na svém stadionu La Condomina Villarreal. Murcia v posledních čtyřech zápasech získala jediný bod a v tabulce se propadla na osmnáctou sestupovou pozici. Zmíněný bod získal Real v minulém kole na hřišti Atlétika Madrid.

Zatím nejslabší z letošních nováčků v posledním vystoupení na domácím stadionu zklamal, když prohrál 2:3 s Levante. Proti Villarrealu, tak budou potřebovat domácí nutně bodovat. "Villarreal je velmi silný celek, zvláště v útoku. Bude to pro nás obtížné utkání ale my opravdu potřebujeme body," zdůraznil na tiskové konferenci trenér Lucas Alcaraz, kterému budou chybět zranění Fernando Bainao a Juan Cruz.

Villarreal v minulém kole zaváhal, když na domácím stadionu El Madrigal jen remizoval s Mallorcou 1:1. Žlutá ponorka je momentálně v tabulce na čvrté pozici se stejným počtem bodů jako třetí Espanyol, na páté Atlético Madrid mají svěřenci trenéra Pellegriniho pouhý bod k dobru. "Musíme toto utkání vyhrát, neboť situace na čele tabulky je velmi vyrovnaná. Sice jsme nevyhráli doma proti Mallorce ale Atlético také ztratilo," řekl záložník Cani pro oficiální klubové stránky. Trenérovi Pellegrinimu budou chybět Angel, Jon Dahl Tomasson, Bruno, Matias Fernandez, Marcos Senna a Fabri Fuentes. Do nominace Villarrealu se naopak dostal 20letý záložník rezervy Feliciano Condesso.
Real Murcia - pravděpodobná sestava:
Notario - De Coz, Pignol, Arzo, Pena - Regueiro, Pablo Garcia, Abel, De Lucas - Goitom, Ivan Alonso
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Javi Venta, Cygan, Godin, Capdevila - Cazorla, Senna, Josico, Pires - Nihat, Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.10 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruňa - Getafe CF  (sobota 20:00)
Vzmáhající se Deportivo La Coruňa hostí celek Getafe, hraje sedmnáctý tým s třináctým. V tabulce je dělí čtyři body. Ze sestupové příčky se v minulém kole dostal Depor výhrou na Betisu. Tým Miguela Angela Lotiny by proti Getafe rád vyhrál třetí zápas v řadě. Tým vzkřísila změna rozestavení na sice defenzivnější 5-4-1, přicházejí ale vítězství. Dobře funguje stoperský trident Lopo, Coloccini a Pablo Amo, poslední jmenovaný dokonce střílí branky. Lepší výkony by ale Los Herculinos potřebovali v útočné formace, žádný z trojice Xisco, Riki, Bodipo zatím na sebe roli střelce nevzal. Lotinovi bude nyní velmi chybět zraněný mexický záložník Andrés Guardado, jako náhrada by ale mohl posloužit konečně vyléčený zkušený internacionál Juan Carlos Valeron. Guardado bude mimo hru tři až čtyři týdny, zranění jsou také Cristian a Riki. Do hry by se mohla dostat nová posila Wilhelmsson.

To Getafe v minulém kole prohrálo s Espanyolem, souboj těchto týmů zkraje sezony skončil bezbrankovou remízou. Posledních šest kol si Getafe připsalo 3 výhry a 3 prohry. Více spokojenosti zatím panuje v Copa del Rey, celek je v semifinále a pokud se mu podaří vyřadit Racing Santander zahraje si druhé finále v řadě. Po slabším rozjezdu do sezony tak tým kouče Laudrupa začíná mít výsledky, i hra je atraktivnější, než byla za minulého trenéra Schustera. K dispozici na zápas ale není suspendovaný záložník Pablo Hernandez, zranění jsou Francisco Sousa, Mario Cotelo, Miguel Pallardó a Pablo Redondo. Z Poháru národů se ale už vrátil Ikechukwu Uche.
Deportivo La Coruňa - pravděpodobná sestava:
Fabri - M. Pablo, Lopo, Pablo Amo, Coloccini, F. Luís - Verdú, De Guzmán, Tomás, Juan Rodríguez - Xisco
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Abbondanzieri - Cortés, Cata Díaz, Mario, Licht - Granero, Celestini, de la Red, Gavilán - Manu del Moral, Uche
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - FC Barcelona  (sobota 22:00)
Sevilla přivítá na svém stadiónu Barcelonu, které se pokusí pomstít za vyřazení z Copa del Rey. Barca však nutně potřebuje zvítězit, v této fázi soutěže a se šestibodovým mankem na první místo jde totiž každá ztráta cítit dvojnásob.

Pravdou je, že Sevilla nezažívá sezónu zcela podle očekávání, přesto je vyprodaný Ramón Sánchez Pizjuán těžko dobytnou tvrzí. Andalusané jsou v současnosti na sedmé příčce, dva body od pozice zaručující Pohár UEFA a jelikož ve španělském poháru už nepokračují, své naděje upírají právě na ligu.

Hlavní zprávou pro Sevillu je možnost nasazení Daniho Alvése. Brazilská hvězda obdržela v posledním ligovém zápase žlutou kartu, od posledního distancu pátou v pořádí, což za normálních okolností znamená stopku na jedno utkání. Jenže Španělská fotbalová asociace hráče omilostnila, a ten tak bude svými centry a přímými volnými kopy tvořit jednu z hlavních hrozeb pro Barcelonu. Chybět na druhou stranu budou zraněný Crespo a vykartovaný Aquivaldo Mosquera.

To mnohem hůř, co se týče absencí, jsou na tom Katalánci. "Virus Fifa" zasáhl svěřence Franka Rijkaarda na všech postech. Chybět budou nově obránci Zambrotta se Sylvinhem, záložník Deco i útočník Bojan Krkic. K tomu si připočtěme dlouhodobou absenci kapitána Carlese Puyola a účast Yaya Tourého a Samuela Eto’oa na Africkém poháru národů...

Vše tedy nasvědčuje tomu, že se v základu po dlouhé době objeví Oleguer, stoperská dvojice bude ve složení Thuram – Milito (případně Márquez – Milito, otázkou je fyzický stav veterána Thurama po náročném reprezentačním programu), levý kraj má zajištěný Abidal. Absence Tourého se vyřeší Rafaelem Márquezem (či Edmílsonem), otazníky nicméně visí and zbytkem zálohy. Dvojice Xavi – Iniesta se moc neosvědčila, šanci by proto mohl dostat Gudjohnsen, který toho v poslendích záapsech přílši nenahrál.

Nejasná je také situace v útoku. Ronaldinho už je fit, ale na základ by to ještě být nemělo. Je možné, že si levý kraj vezme do parády Iniesta (v záloze by pak byli xavi s Gudjohnsenem), na hrotu bude operovat Henry a stranu pravou obsadí Lionel Messi, v úvahu nicméně připadají i další varianty.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Alvés, Escudé, Dragutinovic, Adriano - Navas, Poulsen, Keita, Capel - Fabiano, Kanouté
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Oleguer, Márquez, Milito, Abidal - Xavi, Edmílson, Gudjohnsen - Iniesta, Henry, Messi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.10 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Atlético Madrid  (neděle 17:00)
Racing Santander hraje v jednom ze šlágrů kola s Atlétikem Madrid, oba celky bojují o evropské poháry, hosté mají zatím ale o čtyři body více.

Týmy jsou v posledních kolech v útlumu, přesto okupují pátou a šestou příčku průběžné tabulky. Už tři zápasy ale čekají na vítězství. Jinak jsou zatím domácí Kantabrijci zatím jedním z překvapením sezony, i když v mnohém navazují už na tu předchozí. Potají myslí jistě i na Ligu mistrů, ztráta pěti bodů není nedohnatelná. Ani Espanyol a Villarreal nemají totiž zrovna stálou formu. Více radosti přichází v Copa del Rey, kde mají Marcelinovi svěřenci před sebou semifinálové zápasy a je to doposud nejlepší výsledek tohoto klubu v historii. Navíc teď je čeká soupeř Getafe. Dobrou zprávou pro klub je uzdravení klíčového stopera Ezequiela Garaye, který vyléčil gastroenteritidu. V pravý čas, když je v trestu jeho dosavadní náhradník Oriol. Po třítýdenní pauze se zase vrací záložník Jordi López. Svalové zranění léčí Jorge López a Luis Fernández, delší dobu mimo hru jsou Pedro Munitis a Toňo.

Také Atlético nevyhrálo v posledních třech ligových zápasech, vypadlo i z poháru. V tabulce se tak před něj o bod dostaly Espanyol a Villarreal. Tým prohrál doma s Realem Madrid, prohrál i na Mallorce a doma s Murcií získal jen bod. Rojiblancos mají navíc problémy se střílením branek, Aguero s Forlánem klesají v tabulce kanonýrů. Navíc příští týden už Atlético čeká utkání Poháru UEFA s Boltonem Wanderers. Sergio Aguero vyléčil poraněný kotník a bude k dispozici stejně jako José Antonio Reyes a Mista. Nejisté jsou starty Fabiana Ellera a Thiaga Motty. Dlouhodobě nehrají Leo Franco, Seitaridis, Zé Castro, Valera a Jurado. Z reprezentačních srazů se vrátili Perea a Forlán.
Racing Santander - pravděpodobná sestava:
Colcorti - Pinillos, Garay, C. Navas, Ayoze - P. Alvarez, Duscher, Colsa, Serrano - Bolado, Smolarek
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Abbiati - A. López, Pablo, Perea, Pernía - Maxi Rodríguez, C. Santana, R. García, Simao - Forlán, Aguero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.20 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Mallorca - UD Almería  (neděle 17:00)
Výborné utkání si připravilo 23. kolo Primera División na stadiónu Son Moix. Tam totiž přivítá domácí Mallorcu hostující Almeríi. Jistě, o žádný z klasických soubojů gigantů se nejedná, nicméně číla hovoří za vše – Mallorca neprohrála již čtyřikrát v řadě a hosté dokonce poslední čtyři utkání zcela ovládli a spolu s Barcelonou jsou nejlepším týmem nového roku...

Trenér Gregorio Manzano má šanci získat páté domácí vítězství v sezóně, což by bylo vůbec nejrychleji od sezóny 2000/2001. Ve svých taktických plánech se každopádně bude muset obejít bez vykartovaného Héctora i bez zraněného Ballesterose, to podstatné však je, že budou připraveny dvě hlavní hvězdy a sice Dani Guiza a Ariel Ibagaza. V sestavě budou i navrátilci Fernando Navarro a Varela, kteří si v minulém kole proti Villarrealu museli z důvodu žlutých karet od fotbalu odpočinout.

Almería v posledním kole porazila Real Madrid, takže je logické, že se kouč Emery k přílišným změnám v sestavě nepohrne. To znamená opětovné nasazení kanonýra Negreda i tvůrců hry Felipe Mela a Corony. Almería patří k nejpříjemnějším překvapením ligy a přestože se z počátku očekával spíše rychlý návrat do Segunda División, dnes vypadají pravděpodobněji evropské poháry. K těm je ovšem potřeba pravidelně bodovat a na Baleárských ostrovech to nebude jednoduché, vždyť v prvním vzájemném duelu v úvodu sezóny hrála Almería doma a pouze remizovala.
Real Mallorca - pravděpodobná sestava:
Moyá - Varela, Nunes, Ramis, Navarro - Scaloni, Basinas, Ibagaza, Jonás - Guiza, Arango
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Alves - Bruno, García, Pulido, Mané - Melo, Juanito, Corona - Ortiz, Negredo, Crusato
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Osasuna Pamplona - Real Zaragoza  (neděle 17:00)
Osasuna na svém stadiónu Reyno de Navarra svede souboj se Zaragozou a se statistikami. Ty jí vskutku nejsou nakloněny a už vůbec jí není nakloněna tabulka, ve které má stejně bodů jako prozatím sestupující Murcia. Zaragoza také není tam, kde by si přála být, nicméně pod novým trenérem Irurretou se zvedla a získala 4 z šesti možných bodů.

Pamplona "vděčí" za své umístění hlavně těžkým soupeřům z posledních kol, střetla se (a prohrála) konkrétně se Sevillou a Barcelonou. Každopádně výkon v obou z těchto zápasů nebyl rozhodně špatný, což dává svěřencům trenéra Zigandy důvod k optimismu. Na začátku jsme zmínili nepříznivé statistiky, které to tedy jsou? Osasuna je letos na domácím hřišti doslova tragická, což dokládá fakt, že pokud nyní prohrají, budou mít nejhorší domácí výsledky od sezóny 2001/2002. Poslední výhra nad Zaragozou se datuje dokonce ještě o jednu sezónu zpět. Co se týče absencí, chybí Miguel Flaňo a Nekounam, na druhou stranu se do sestavy vrací Dady a Carlos Vela.

Abychom Osasuně nekřivdili, také Los Maňos mají na svém kontě jednu nepříliš lichotivou statistiku. Jakmile opustili vlastní stadión, nebyli schopni již pět zápasů vyhrát a můžou děkovat jen svému útočném triu Diego Milito, Oliveira a Sergio García, že situace není ještě horší. Zajímavostí je, že se letos za Zaragozu gólově neprosadil ani jeden obránce. Jedinou výraznější absencí je pro Javiera Irurretu obránce Chus Herrero, ale návrat Matuzalema to jistě vynahradí...
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.10 - 3.00
více informací
Espanyol Barcelona - Recreativo Huelva  (neděle 17:00)
Espanyol Barcelona přivítá pod Montjuicem Recreativo Huelva, domácí zažívají historickou sezonu, v níž se momentálně vyhřívají na třetím místě průběžné tabulky Primera division, Recre jsou naopak nyní na předposlední příčce.

Domácí kouč Ernesto Valverde volá zejména po zlepšení formy na vlastním hřišti, očekává od svého týmu vítězství. V posledním domácím zápase totiž Espanyol podlehl v překvapení kola Betisu. Trenér přitom dobře ví, že úspěchy pod Montjuicem jsou klíčové pro to, aby Espanyol udržel své současné pozice. Zápas bude o to těžší, že soupeř právě provedl trenérskou výměnu. Třï prohry Espanyolu v řadě ale naštěstí v minulém kole nahradila výhra na půdě Getafe. Po zranění by se do sestavy měl vrátit stoper Jarque, horší je to se zlomenou paží hrotového útočníka Tamuda, který bude mimo hru ještě delší čas. Hrát nemůže též krajní bek David García. V trestu je mladý záložník Angel, nakopnutý se vrátil z reprezentace Zabaleta a měl by být šetřen. Chytat bude opět třetí gólman Kiko Casilla, když Kameni bude hrát s Kamerunem finále Poháru národů a Lafuente je stále zraněný.

Recreativo Huelva pod tlakem posledních špatných výsledků vyměnilo trenéra. Víctora Muňoze tak nahradil Manuel Zambrano. Situaci způsobily především tři prohry v posledních čtyřech kolech a právě propad na sestupovou pozici. Poslední kapkou byla domácí prohra se Sevillou v minulém kole. Nový kouč hodlá sázet podle svých slov především na tvrdou práci svých svěřenců. V trestu pro tento zápas je Martin Ersen, mimo hru jsou též Javi Guerrero, Iago Bouzón a José Maria "Pampa" Calvo.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Lacruz, Torrejón, Jarque, Chica - Rufete, Moisés, de la Peňa, Riera - Luis García, Jonathan Soriano
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Edu Moya, Beto, Caceres, Poli - Camuňas, J. Vazquez, Martins, Aitor - Marco Ruben, Sinama-Pongolle
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Levante UD  (neděle 17:00)
Athletic i Levante potřebují nutně bodovat. Jenže vzájemný souboj znamená, že (krom remízy, která nestačí nikomu) může uspět jen jeden. Na San Mamés se tedy dá očekávat tuhá bitva o každý míč, žádný souboj nebude vypuštěn, porážka je totiž pro oba nepřípustná.

Domácí jsou před osmnáctou, tedy již sestupující, Murcií jen o skóre a Joaquín Caparrós rozhodně nemá jednoduchou úlohu. Nejenže je na něj v Bilbau jako už obvykle vyvíjen obrovský tlak, ale navíc nemůže počítat s několika důležitými hráči. Ke dlouhodobě chybějícím se totiž vykartovali Aitor Ocio, Koikili i Susaeta a Caparrós bude muset vsadit na hráče, ve které během sezóny ztratil důvěru. Jedná se konkrétně o obránce Asiera del Horna a útočníka Ustaritze. V základu možná začnou i Orbaiz a Etxeberría.

V Levante je situace ještě mnohem horší. Valencjiský tým už promarnil několik tzv. "posledních" šancí, přesto zde ještě jakási teoretická možnost na záchranu je a "Žáby" jistě nepřestanou hrát do doby, než zmizne i ta pověstná naděje... A to i přesto, že již několik týdnů nedostávají výplatu a v klubu to začíná nepříjemně vřít. Dobrou zprávou pro kouče Biasiho je uzdravení Rigy, nicméně chybět budou vykartovaný Juanma a zraněný Geijo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.45 - 6.00
více informací
Real Madrid - Real Valladolid  (neděle 19:00)
Zápas s dalším nováčkem čeká ve 23. kole na dosavadního lídra Real Madrid. Stadion Santiago Bernabéu bude hnát za dalším vítězstvím mírně oslabený Bílý balet, aby udržel bodový náskok před svými pronásledovateli. Valladolid nemá co ztratit a navíc má na to favorita potrápit.

První zápas obou soupeřů na hřišti Valladolidu skončil dělbou bodů po remíze 1:1. Divákům zápas utkvěl v paměti především díky nádhernému gólu Pedra Lópeze, Brankář Iker Casillas ho označil za nejhezčí, který kdy obdržel. Real tak potvrdil tristní bilanci na hřištích ligových nováčků, kde získal pouhé dva body z devíti.

Trenér Schuster si drbe hlavu zejména nad složením obrany před tradiční oporou Casillasem. Na listině zraněných přetrvávají Pepe, Metzelder, který dokonce musí na operaci chodidla, Heinze se sice zotavil ze svého zranění, ovšem na soupisku se nevešel. Navíc se z reprezentačního srazu španělské jednadvacítky vrátil zraněný Miguel Torres. Obranná řada by měla mít tedy podobu Salgado – Cannavaro – Ramos – Marcelo.

Větší škálu možností bude mít Real v záloze, ač ani tady nebude situace růžová. Pro karty nebude hrát Sneijder, nejistý od začátku je start Gutiho, takže by se do hry mohl podívat i Balboa nebo Higuaín. Další ranou je zranění Van Nistelrooye, za něhož zaskočí nejspíš na hrotu Raúl. Druhého útočníka zastane buď Baptista nebo Higuaín, který v posledním reprezentačním utkání Argentiny vstřelil dva góly.

Kouč Valladolidu Mendilíbar věří, že jeho tým může Real překvapit. Bílofialoví budou chtít rozhodně zapomenout na poslední zápas odehraný na Santiago Bernabéu v sezóně 2003-2004. Tehdy si tým z hlavního města Španělska odvezl příděl 2:7.

Hosté budou moci nastoupit v nejsilnější sestavě. Branku bude hájit Asenjo, před ním se seřadí v obraně zprava López – Rafa – Calvo – Marcos. Rubio a Dorado budou hrát ve středu zálohy, na křídlech jím budou vypomáhat Capdevila a Sisi, na podhrotu bude působit Víctor a na hrotu střelec Llorente.

Utkání na Santiago Bernabéu začne v 19.00 CET a řídit ho bude Ramírez Domínguez.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Salgado, Cannavaro, Ramos, Marcelo - Diarra, Gago, Guti, Robinho - Higuaín, Raúl
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Asenjo - López, Rafa, Calvo, Marcos - Sisi, Dorado, Rubio, Capdevila - Víctor, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Valencia CF - Real Betis  (neděle 21:00)
Sedmá Valencie hostí na svém stadionu Mestalla čtrnáctý Betis Sevilla. Domácí celek se v minulém kole dočkal po devítí zápasech vítězství, když dokázal vyhrát 2:0 na hřišti Valladolidu.

Los Ches díky vítězství poskočili v tabulce z jedenáctého místa na deváté, na čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů ztracejí netopýři devět bodů. Hluboce si musel oddychnout po vítězství nad nováčkem soutěže trenér Valencie Ronald Koeman, jenž byl hodně kritizovaný zejména po posledním představení před domácími fanoušky na Mestalle, kdy Valencia prohrála s Almeríí 0:1. Klub z východního pobřeží Španělska se v této sezoně utkal s Betisem již třikrát (dvakrát v Copa del Rey a jednou v lize), všechny tři duely skončily vítězstvím netopýrů 2:1.

"Po dobrém výsledku s Valladolidem musíme uspět i na domácím stadionu. Doufám, že potěšíme fanoušky, kteří si zaslouží vidět dobrou hru a také naše vítězství. Hráli jsme s nimi třikrát a vždy vyhráli ale každý zápas je jiný," řekl před zápasem Koeman. Holandský kouč se bude muset v utkání obejít bez služeb pěti zraněných fotbalistů, na marodce jsou Alexis, Miguel, Baraja, Vicente a Morientes. Do sestavy se po zranění vrací David Silva.

Betis v minulém kole zklamal, když na domácím stadionu prohrál důležitý souboj s Deportivem La Coruňa. Svěřenci Paca Chaparra tak nevyužili šance vzdálit se od sestupových příček a na čtrnáctém místě mají náskok pouhých dvou bodů na osmnáctou Murcii. Kouč Chaparro nebude na utkání s Deportivem vzpomínat v dobrém, neboť dostal trest za slovní útok na rozhodčího Ontanaya Lopeze a nebude moct dirigovat z lavičky svůj tým v duelu s Valencií. Verdiblancos navíc dostali pokutu 600 eur za chování svých fanoušků na stadionu Manuela Ruize de Lopery. Andaluský klub nastoupí do utkání bez Nana, Doblase, Pavoneho, Rivase a Melliho.

Poslední utkání třiadvacátého kola začíná na stadionu Mestalla v 21:00 CET, zápas bude řídit rozhodčí Daudén Ibáñez.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Hildebrand - Caniera, Albiol, Helguera, Moretti - Marchena, Maduro, Banega -Joaquin, Villa, Mata.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Ricardo - Damia, Arzu, Juanito, Vega - Juande, Rivera - Edu, Capi, Caffa - Sobis.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid22172346:1853
2.FC Barcelona22145341:1447
3.Espanyol Barcelona22116532:2439
4.Villarreal CF22123740:3439
5.Atlético Madrid22115636:2338
6.Racing Santander2297623:2334
7.Sevilla FC221021041:3032
8.UD Almería2295820:2132
9.Valencia CF22931024:3330
10.Real Zaragoza2278735:3529
11.Real Mallorca2269732:3427
12.Real Valladolid2276930:3427
13.Getafe CF22831127:3127
14.Real Betis2267923:3125
15.Athletic Bilbao2258919:2323
16.Osasuna Pamplona22651123:2823
17.Deportivo La Coruňa22651123:3323
18.Real Murcia2258920:3123
19.Recreativo Huelva22571018:3022
20.Levante UD22341517:4013

Autor: EuroFotbal.cz

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
LaLiga - souhrn 23. kola: Atlético vyrovnalo derby v závěru
05.02., 23:00
LaLiga - souhrn 23. kola: Almería zaskočila Barcelonu
27.02.2023, 22:52
LaLiga - preview 23. kola: Getafe opět proti valencijskému soupeři
27.02.2023, 08:47
LaLiga - souhrn 23. kola: Velká Alvesova show proti Atlétiku
07.02.2022, 22:55
LaLiga - preview 23. kola: Athletic se dotahuje k pohárům
07.02.2022, 08:50
LaLiga - souhrn 23. kola
15.02.2021, 22:54
LaLiga - preview 23. kola
15.02.2021, 09:51
LaLiga - souhrn 23. kola
09.02.2020, 23:00
LaLiga - preview 23. kola
09.02.2020, 09:11
LaLiga - souhrn 23. kola
11.02.2019, 22:53
LaLiga - preview 23. kola
11.02.2019, 08:45
LaLiga - souhrn 23. kola
12.02.2018, 23:00
LaLiga - preview 23. kola
12.02.2018, 08:39
LaLiga - preview 23. kola
20.02.2017, 08:34
Primera División - souhrn 23. kola
08.02.2016, 22:20
Primera División - preview 23. kola
08.02.2016, 08:36
Primera División - souhrn 23. kola
16.02.2015, 22:34
Primera División - preview 23. kola
16.02.2015, 08:33
Primera División - souhrn 23. kola
10.02.2014, 23:54
Primera División - preview 23. kola
10.02.2014, 08:26
Primera División - souhrn 23. kola
11.02.2013, 23:20
Primera División - preview 23. kola
11.02.2013, 08:44
Primera División - souhrn 23. kola
13.02.2012, 22:53
Primera Division - souhrn 23. kola
14.02.2011, 22:53
Primera División - preview 23. kola
14.02.2011, 11:27
Primera Division - souhrn 23. kola
22.02.2010, 22:57
Primera Division - preview 23. kola
22.02.2010, 08:17
Primera Division souhrn - 23. kolo
10.02.2008, 23:07

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sevilla : Barcelona 0:1 Messi

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla- barca X ......aj som to stavil

Reagovat
smazaný uživatel

remíza jak prase,taky mám vsazeno:)

Reagovat
smazaný uživatel

LUKAZSEK vyyslo nam to jupiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol, Deco, Bojan, Yaya, Zambrotta, Eto'o a Sylvinho. Na lavičce tři hráči z béčka. Zrovna proti Seville, mám radost jak cip...

Reagovat
smazaný uživatel

la coruna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§forza depor!

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraje ta Valencia?

Reagovat
-Kopy-

Jistě.

Reagovat
smazaný uživatel

už je na tiketu

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
satan_666

Valladolid neprohraje,to je jistý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele