Premier League - souhrn 9. kola: Liverpool deklasoval Man Utd

22.10.2021, 23:11, aktualizováno 24.10.2021, 19:29
Komentáře a souhrny
Mohamed Salah (© AFP)
Liverpool exceloval na Old Trafford, kde Manchesteru United nasázel potupných pět gólů a další výhra ho drží za vedoucí Chelsea, která neměla problémy s Norwichem. Manchester City naplnil roli favorita na půdě Brightonu, zatímco West Ham si v londýnském derby poradil s Tottenhamem. Everton vysoko podlehl Watfordu, naopak zvítězil Leicester...

Manchester United - Liverpool FC 0:5

24.10.2021 17:30

Góly: 5. Naby Keïta, 13. Diogo Jota, 38. Mohamed Salah, 45+5. Mohamed Salah, 50. Mohamed Salah

Už v 5. minutě se z prvního gólu Liverpoolu radoval Keïta, na kterého ve 13. minutě navázal Jota. Ve 38. minutě si střelecký účet otevřel také Mojamed Salah, jenž následně skóroval ještě v nastavení prvního dějství a po přestávce v 50. minutě dokonal hattrick!! Katastrofu domácích dokonal v 60. minutě střídající Pogba, který dostal za ostrý skluz červenou kartu. Utkání se pak už jen dohrávalo. Manchester United je po dnešním kolapsu sedmý, zatímco Liverpool se vrátil na druhou příčku a stíhá vedoucí Chelsea.

Duel dvou rivalů začal ve velkém tempu a už ve 4. minutě se do šance dostali domácí Red Devils. Fernandes ale z výborné pozice ve vápně trestuhodně přestřelil branku. A o minutu později mohl litovat ještě víc. Obrana Manchesteru totiž naprosto propadla na půlce a nestihla zachytit bleskový útok The Reds. Firmino potáhl míč po levé straně, předal Salahovi a ten vysunul Keïtu, který v tváří v tvář prostřelil natahujícího se De Geu.

Defenziva "Rudých ďáblů" dále hořela jako papír a svojí chybou nabídla další gól Firminovi, který ale ztroskotal na De Geovi. Vyrovnat mohl následně Rasfhord, jehož pumelice jen těsně minula Alissonovu svatyni. Hra se ale opět rychle vrátila před branku domácích a další zmatky v obraně United využil ve 13. minutě Diogo Jota! Maguire a Shaw nechali hloupě propadnout míč na volného Alexandra-Arnolda, který narýsoval skvělý střílený centr na zadní tyč, kde pohodově skóroval nikým nehlídaný Jota - 2:0.

Absence Raphäela Varana v defenzivě byla do očí bijící a nad Old Trafford se snášel možný debakl. Natěšení hosté naopak deptali Solskjaerovi svěřence neustálými výpady, které vždy znamenaly velké nebezpečí.

Zhruba od dvacáté minuty se přeci jen dění na hřišti trochu zklidnilo a do šancí se dostali i United. Shaw však mířil nepřesně a Greenwooda skvěle vyčapal Alisson. Hra pak opětně nabrala na obrátkách, což Manchesteru vůbec nesvědčilo. Ve 32. minutě nechal pláchnout zcela osamoceného Salaha, jehož pokus z úhlu kryl De Gea. Ani španělský fantom ale nedokázal zabránit další pohromě, kterou pro něj přichystala jeho vlastní děravá obrana. Domácí úplně zapomněli na pravou stranu, kde nikým nehlídaný Keïta přihrál před branku volnému Salahovi a ten neměl problém přidat další pomyslnou facku fanouškům United. 3:0 v 38. minutě.

Nervy cloumaly očividně i s Ronaldem, který po prohraném souboji nakopl ležícího Jonese a jen se štěstím vyvázl pouze se žlutou kartou. Jaké pocity však měli domácí příznivci v páté nastavené minutě, to asi lze jen těžko popsat slovy. Obrana Man Utd pouze přihlížela rychlé kombinaci hostů, kterou po přihrávce od Joty přetavil zcela nehlídaný Mo Salah ve svůj druhý gól v zápase.

Krátce nato sudí ukončil první poločas a na Old Trafford zněl hněvivý a zasloužený pískot na adresu Oleho Solskjaera a jeho svěřenců. Takhle vypadá tým s mistrovskými ambicemi? K velkému překvapení nastoupili United do druhého poločasu v totožné sestavě a měli před sebou skutečně nelehký úkol. A nezačali dobře. V 50. minutě pláchl obraně domácích jako už poněkolikáté Salah a svůj nájezd na De Geu zakončil rutinérsky na zdaní tyč. Egyptský král, si tak mezi 38. a 50. minutou připsal hattrick!

O dvě minuty zvedl náladu "Rudých ďáblů", Ronaldo, který se skvěle uvolnil a trefil přesně. Jenže to byla jen planá naděje. Jeho zásah pro ofsajd neplatil. V 60. minutě se všechna přání Manchesterských propadla hluboko do propasti, protože střídající Pogba šel oběma nohama ostře do souboje s Keïtou a po konzultaci s VARem dostal od sudího červenou kartu.

Z mého pohledu možná trochu přísnou. Od té doby se už očekávaný duel prakticky jen dohrával. Liverpool v klidu kombinoval za potlesku tribun, které opustily tisícovky domácích fanoušků. Ti, kteří zůstali, se už už radovali v 83. minutě z čestného gólu, ale Cavani z bezprostřední blízkosti míč napálil do břevna. United dnes zkrátka nebylo přáno. Šance, že tým nadále povede Solskjaer, je po dnešku téměř nulová.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Leicester City 1:2

24.10.2021 15:00

Góly: 60. Mathias Jørgensen - 14. Youri Tielemans, 73. James Maddison

Už na čtyři zápasy natáhnul svou sérii bez prohry Leicester. Ten si v souboji tabulkových konkurentů vyšlápl na Brentford, na jehož hřišti otevřel skóre Tielemans. Jörgensen sice dokázal vyrovnat, na konečných 1:2 ale upravil Maddison.

Hned první zajímavější situace v utkání se stala gólovou. Maddisonův dlouhý balón sice obrana odvrátila, avšak jen k Yourimu Tielemansovi. Belgický středopolař napřáhnul k voleji ze střední vzdálenosti, který mu náramně sednul a skončil mimo brankářův dosah. Po pětatřiceti minutách mohlo být srovnáno, Toneyho hlavička z dobré pozice však letěla jen doprostřed, kde si na ni počkal Schmeichel.

Nedlouho po návratu ze šaten to zajímavě zkoušel Maddsion, jehož dalekonosnou ránu zkrotil Raya. Po hodině hry se nakonec Bees radovali ze srovnání. Jensenův roh našel na přední tyči jeho krajana Mathiase Jörgensena, od jehož hlavy putoval míč za záda bezmocného Schmeichela, mimochodem dalšího z Dánů.

Jenže nerozhodný stav bohužel pro domácí mužstvo neplatil dlouho. Zhruba dvacet minut před koncem se zrodil protiútok "Lišek", který rezultoval v únik dvou hráčů proti brankáři. Daka nesobecky předal na druhou stranu Jamesi Maddisonovi, kterému nečinilo sebemenší obtíž zamířit do zcela odkryté branky.

Jelikož zbytek utkání žádné zajímavější akce nepřinesl, radoval se na jeho konci Leicester ze zisku cenných tří bodů, díky kterým konečně vystoupal do horní poloviny tabulky. Brentford klesnul na dvanáctou příčku, avšak od sestupových vod je stále vzdálen bezpečným rozdílem osmi bodů.

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 1:0

24.10.2021 15:00

Góly: 72. Michail Antonio

První poločas nabídl velké příležitosti na obou stranách. Lucas Moura ale mířil z dobré pozice nad a Harryho Kanea vychytal Fabiański. Na druhé straně mířil jen těsně mimo Tomáš Souček. Jediné branky utkání se tak diváci dočkali až po přestávce, kdy se v 72. minutě trefil z rohového kopu Antonio. Tottenham už nedokázal na jeho zásah reagovat a v tabulce spadl na šesté místo. West Ham se dostal Top Four a je čtvrtý.

Úvod zápasu jednoznačně opanovali domácí "Kladiváři", kteří si v 8. minutě vytvořili první brankovou příležitost, při níž se Hugo Lloris pořádně zapotil. Bowen odcentroval z pravé strany přímo na volného Fornalse, jenž se v akrobatické pozici opřel do míče. Lloris ale potvrdil, že ještě stále patří ke špičkovým gólmanům a jeho nebezpečný pokus vytlačil mimo tři tyče. V 19. minutě domácí potvrdili skvělý přechod do útoku, který je zdobí celou sezónu. Antonio přetlačil Emersona a do jeho odražené přihrávky se z druhé vlny opřel Fornals. Mířil však nepřesně.

Krátce nato zahrozili i domácí, jenže Lucas Moura po Sonově přihrávce ve vápně branku trestuhodně přestřelil. Ve 24. minutě se v gólovce ocitl sám Jihokorejec Son, kterého skvěle vysunul Ndombélé. Sonovu slabou střelu ale v pohodě kryl Fabiański. Tottenham se postupně dostával více do kombinací a držel míč, zatímco domácí číhali na své oblíbené brejky.

Ve 35. minutě se mohl mezi střelce zapsat český záložník Tomáš Souček! Odchovanec Havlíčkova Brodu se vyšplhal na centr Fornalse, ale hlavičku poslal těsně vedle. Souček tak nerozšířil bilanci jednoho gólu v letošním ročníku. Nebezpečný centr vyslal ve 40. minutě také hostující Reguillón, ale Ndombélé z výborné pozice mířil jen do náruče Fabiańskho.

Další výborný oblouček Reguillóna si ve 43. minutě našel agresivní Harry Kane, ale jeho tvrdou hlavičku vyškrábl nad břevno pozorný Fabiańsk. Ofenzivní poločas tak skončil 0:0 a obzvlášť Spurs mohli litovat několika spálených šancí.

Druhá půle se nesla ve snaze obou týmů vstřelit úvodní gól zápasu, ale dlouho jsme se nedočkali nějaké větší brankové příležitosti. Bylo znát, že soupeři se na sebe po taktické stránce perfektně připravili. Až v 71. minutě byl London Stadium svědkem první velké šance druhého poločasu. A byli to domácí, kteří zahrozili. Konkrétně Fornals, jehož tečovanou střelu vyrazil na roh. A právě z následného rohového kopu Hammers udeřili! Cresswell poslal do vápna ostrý míč a Antonio, kterého velmi ledabyle bránil Harry Kane, kopačkou přesně usměrnil míč za záda bezmocného Llorise - 1:0!

"Kohouti" se pochopitelně vrhli do útoku, ale dlouho se jim nedařilo přechytračit pevnou domácí defenzivu. Naopak mohli v 82. minutě sami inkasovat, ale jako už po několikáté je v utkání zachránil vynikající Lloris, který pokryl pokus Benrahmy. Hostům se naopak po hříchu vůbec nedařilo vytvořit si závěrečný tlak a londýnské derby, tak skončilo výhrou domácích "Kladivářů".

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Manchester City 1:4

23.10.2021 18:30

Góly: 81. Alexis Mac Allister (pen.) - 13. Ilkay Gündogan, 28. Phil Foden, 31. Phil Foden, 90+5. Riyad Mahrez

Na závěr sobotního programu devátého kola Premier League Brighton podlehl na domácí půdě Manchesteru City 1:4. Za hosty se dvakrát trefil Foden, po jedné brance přidali Gündogan a Mahrez. Za domácí snížil Mac Allister z penalty.

Ilkay Gündogan vyslal v jedenácté minutě parádní přihrávku na pravou stranu, odkud vnikl do vápna Gabriel Jesus, který udělal kličku obránci a následně zakončil. Balon už letěl do branky, ovšem jeden z obránců se skvěle vrátil a míč z brankové čáry odkopl. Manchester City už se radoval, ovšem rozhodčímu hodinky branku nehlásily.

Za dvě minuty už se však skóre ve prospěch hostí měnilo. Bernardo Silva přihrál pod sebe, kde se střelou předvedl Phil Foden. jeho zablokovaný pokus zamířil do vzduchu, kam se vydal Robert Sánchez, jenž míč neudržel, protože se srazil s Gabrielem Jesusem. Odražený míč našel Bernardo Silva, jenž přihrávkou přes hlavu našel Ilkaye Gündogana, který už měl snadnou úlohu.

V 19. minutě se na levé straně pokutového území nacházel v náběhu Phil Foden, který se snažil vystřelit na zadní tyčku. Jenomže Robert Sánchez vytasil nohu a udržel svůj tým ve hře o body. A zanedlouho přišel další úspěšný zákrok domácího brankáře, který se rozchytal k parádnímu výkonu. Z pravé strany vystřelil Gabriel Jesus, jehož pokus zastavil rukou Sánchez.

Další parádní akce hostujícího celku, který využil otevřených dveří v obraně domácích, byla viděna ve 29. minutě. Ilkay Gündogan prostrčil míč za obranu, kam si naběhl už Jack Grealish. Ten se už nacházel na hranici vápna a proti němu vybíhal Robert Sánchez, a tak přišla přihrávka, po níž pod břevno zakončil Phil Foden.

A ten samý hráč úřadoval i o tři minuty později. Na levou stranu vápna dostal přihrávku Jack Grealish, jehož pokus zamířil do nohou Roberta Sáncheze. K vyraženému míči se nachomýtl Phil Foden, na jehož pokus už domácí brankář nestihl reagovat a míč od jeho ruky zapadl do levého spodního rohu branky.

V 55. minutě zahrozili domácí. Z levé strany odcentroval na zadní tyč Leandro Trossard, kde míč zpracoval Pascal Gross, který se otočil a po zemi vystřelil. Brankáři Edersonovi balon vypadl, a tak se po něm musel rychle vrhnout, jelikož k němu také dobíhal Neal Maupay. V 61. minutě pak byl blízko gólu Leandro Trossard, který předčil soupeře na levé straně šestnáctky, odkud zaměstnal Edersona, jenž míč vytěsnil mimo prostor tří tyčí.

Pokutový kop pro Brighton & Hove Albion odpískal sudí v 80. minutě. Z branky se vydal Ederson, který jemně atakoval rozeběhnutého Enock Mwepu, který skončil na trávníku. Celou situaci ještě přezkoumal VAR. K pokutovému kopu se postavil Alexis Mac Allister, který zamířil k pravé tyči, kam se také vydal Ederson. Brazilský brankář si na míč sáhl, ale nevyrazil jej mimo prostor branky.

Velmi blízko hattricku byl v poslední minutě řádné hrací doby Phil Foden, kterého pěknou kolmicí našel za obranou Kevin De Bruyne. Anglický ofenzivní hráč postupoval před branku ze strany, ale výborně proti němu vyběhl Robert Sánchez, jenž pokus zastavil.

Citizens však nakonec definitivní tečku duelu udělali v 95. minutě. Phil Foden dobře napadal soupeře a míče se pak chopil Fernandinho, který našel znovu již zmíněného hráče. Následnou přihrávkou byl ke skórování vyzván Riyad Mahrez, proti němuž vybíhal Robert Sánchez. Ovšem alžírský hráč podél něj zamířil na první tyčku.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Newcastle United 1:1

23.10.2021 16:00

Góly: 56. Christian Benteke - 65. Callum Wilson

Crystal Palace remizoval v devátém kole Premier League s Newcastlem 1:1. Domácí poslal do vedení Christian Benteke, zanedlouho však vyrovnal Callum Wilson.

Centr do vápna si ve čtrnácté minutě našel Frasera, který jako první zakončoval. Sice trefil jen obránce domácích, ale u pravé tyče dorážel Wilson. Hostující útočník ale nastřelil jen boční síť ve slibné pozici. O pár minut si šanci vytvořili domácí. Krásný centr do vápna vyslal Olise, který našel hlavu Bentekeho. Domácí útočník byl velmi blízko gólu, nastřelil ale tyčku. Darlow si poté pohlídal i nepříjemnou dorážku Mitchella.

Nádherný centr z nohy Gallaghera našel v 50. minutě ve vápně nohu Bentekeho, který zakončoval zády k brance takovými polovičními nůžkami a jen těsně přestřelil hostující branku. Domácí se však dočkali o šest minut později. Obrovský kus práce udělal na hranici vápna Gallagher, který udržel balon proti třem soupeřům. Nakonec našel na levé straně volného Mitchella. Jeho nabídku centru zužitkoval přesnou hlavičkou Christian Benteke, který otevřel skóre.

Domácí však vedli jen do 65. minuty. Po rohovém kopu totiž nedokázali odklidit balon a ten se poté odrazil ke Callumu Wilsonovi, který prozatím jedinou šanci hostů v dnešním zápase dokázal krásnými nůžkami proměnit ve vyrovnávající branku.

Tak jako hosté, tak i domácí využili v 87. minutě rohový kop. Od rohového praporku vyslal přesný centr do vápna McArthur. Christian Benteke tak jako už několikrát dnes zakončoval hlavou a trefil přesně. Po přezkoumání situace VAR byl ale gól kvůli faulu jednoho z domácích odvolán. Výsledek 1:1 se tak stal konečným.

Více informací k zápasu

Everton FC - Watford FC 2:5

23.10.2021 16:00

Góly: 3. Tom Davies, 63. Richarlison - 13. Joshua King, 78. Juraj Kucka, 80. Joshua King, 86. Joshua King, 90+1. Emmanuel Dennis

Překvapivý výsledek přineslo utkání devátého kola Premier League mezi Evertonem a Watfordem. Hosté totiž vyhráli 5:2. Lví podíl na vítězství svého klubu měl Joshua King, který si připsal hattrick.

Hororový start pro svěřence čerstvého sedmdesátníka Claudia Ranieriho. William Troost-Ekong nestíhal Demaraia Graye, který pádil ve třetí minutě po levém křídle. Ve finále doručil balon na malé vápno a tam ho za Fostera poslal Tom Davies. Vedení domácích však trvalo jen deset minut. Adam Masina levačkou rozjel standardní situaci z pravé strany. Balón se od netušícího Catharta odrazil před branku a tam ho pohotově dorazil do sítě uzdravený norský útočník Joshua King.

Juraj Kucka si v nastaveném čase kvůli horšímu prvnímu doteku musel přehodit míč na levačku. Allan na tento manévr skočil i s navijákem, nicméně zkušený Slovák zhruba z třiadvaceti metrů o hodně minul. Za chvíli byl v akci opět Kucka, který z jedničky posouval balon až do pokutového území. Byl tam Cucho Hernández, ale v obležení modrobílých barev svůj half-volej až k PIckfordovi nepropasíroval. Po hodině hry Jeremy Ngakia využil hry Sarra, jenž utekl Dignemu a přízemním nahrávkou vytvořil parádní šanci Kingovi. Pickford však norského hroťáka zblízka vychytal.

Rafael Benítez se mohl v 63. minutě potutelně usmívat, protože mu dokonale vyšlo jen pár minut staré střídání. Digne po propadlém centru Townsenda ještě neuspěl. Michael Keane si hlouběji ale všiml mizerného postavení stoperské dvojice Watfordu a Richarlison měl naprosté pohodlí na gólovou hlavičku.

V 78. minutě však začala naprostá katastrofa domácích. Joshua King zvedl míč Pedrovi až na prsa. Brazilský legionář musel vzít zavděk rohovým kopem, při jehož bránění si Toffies špatně rozebrali hráče a nechali Juraje Kucku volného na bezchybnou hlavičku. Byl to jeho první gól v Premier League. Dvě minuty na to už Watford vedl. Znovu u toho byl Kucka, který rozjel rychlý protiútok. Hlavní roli v něm sehrán střídající Dennis, od kterého převzal míč Joshua King a chladnokrevně zakončil za vybíhajícího Pickforda. Z pohledu Evertonu mohlo být po chvíli ještě hůř. Naději na body udržel Pickford skokem k levé tyči, kam dobře pálil Emmanuel Dennis.

Everton však úplně odpadl a Watford v 86. minutě přidal čtvrtý gól. Joshua King byl totiž v Liverpoolu doslova králem. Pár minut před koncem zde norský útočník završil hattrick. João Pedro mu doručil míč před malé vápno, kde se King zasekávačkou zbavil Keanea a levačkou pohodlně skóroval. Celá situace se vůbec nemusela stát, kdyby si předtím Godfrey ve snaze o vyvezení míče z pokutového území nepřekážel s dvěma vlastními spoluhráči.

Definitivní zákazu Karamelek dokonali hosté v nastavení. Po patičce Kinga nahrával João Pedro za paty Cucha Hernándeze. Ve finále to ale bylo ku prospěchu věci, z druhé vlny přiběhl Emmanuel Dennis. Poslal na párek Colemana a Pickford byl zase jen v roli diváka.

Více informací k zápasu

Leeds United - Wolverhampton Wanderers 1:1

23.10.2021 16:00

Góly: 90+4. Rodrigo (pen.) - 10. Hee-chan Hwang

Leeds United remizoval v utkání devátého kola Premier League s Wolverhamptonem Wanderers 1:1. Hosty poslal v úvodu do vedení Hwang Hi-čchan, za domácí v úplném závěru zachránil remízu z penalty Rodrigo.

Hned v deváté minutě se Wolves radovali. Kapitán Conor Coady našel krásným pasem na pravém křídle rozběhnutého Nélsona Semeda. Ten se vyhnul bránícímu hráči a nahrál do šestnáctky Raúlovi Jiménezovi, jenž neprostřelil obránce. Míč se ovšem dostal k Hwangovi Hi-čchanovi a ten zblízka po zemi překonal bezmocného Mesliera. I do druhého poločasu měli hosté skvělý vstup. Rayan Aït-Nouri se dostal k zakončení na levé straně pokutového území, Mesliera ovšem neprostřelil.

Asi největší šance Leedsu v zápase nastala v 79. minutě. Joe Gelhardt dostal přihrávku na levou stranu šestnáctky a střílel pod břevno. Výtečný José Sá však ránu domácího mladíka vytáhl nad svou bránu. O pět minut později si opět Geldhardt naběhl do šestnáctky na pas Dallase, dokázal si míč připravit do šance, ovšem před Josém Sá přestřelil.

V 93. minutě sudí odpískal penaltu pro Leeds. Zařídil ji Joe Gelhardt, který si to neohroženě namířil mezi bránícími hráči k bráně, a nakonec byl faulován Nélsonem Semedem. Rodrigo nabídnutou příležitostí nepohrdl. Počkal si na pohyb brankáře a z penaltového puntíku poslal míč do jeho protipohybu.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Burnley FC 2:2

23.10.2021 16:00

Góly: 41. Valentino Livramento, 50. Armando Broja - 13. Maxwel Cornet, 57. Maxwel Cornet

Fotbalisté Southamptonu remizovali v devátém kole Premier League s Burnley 2:2. Branky domácích si připsali Livramento a Broja, za hosty se dvakrát trefil Cornet.

Hosté se ve 13. minutě dostali do vedení. Na brilantní centr Matthewa Lowtona ze strany si naběhl Maxwel Cornet, který hlavou postrčil míč k zadní tyči. Právě po odrazu od ní balón zaplul za brankovou čáru. Domácí záložník Mohamed Elyounoussi si ve 29. minutě naběhl na centr Romeua a následně hlavičkoval. Zhruba o metr ale zadní tyč hostující svatyně minul.

Nechybělo moc a hosté by šli ve 33. minutě do dvoubrankového vedení. Cornet přihrál míč McNeilovi, který ještě vybídl v lepší pozici Chrise Wooda. Útočník Burnley svou utaženou střelou k tyči ale nechal vyniknout Alexe McCarthyho. V gólovce se poté ocitl na druhé straně Theo Walcott. Parádní balón ze strany na hranici šestnáctky zalepil na nohu a následně vystřelil po zemi. Bránu celku v černých dresech minul. Nathan Redmond se posléze po parádní práci spoluhráče, kterým byl Armando Broja, ocitl před prázdnou bránou. Přihrávku ale dobře netrefil, a proto velkou příležitost spálil.

Southampton pokračoval před přestávkou v tlaku a tentokrát to zkusil Valentino Livramento individuálně. Jeho obstřel byl ale až moc přesný víc, než by si domácí přáli. Zazvonila Tyč. Nakonec se však Southampton se prosadil po rohovém kopu. Na centr Nathana Redmonda si naběhl Valentino Livramento dokonale. Hlavou usměrnil míč pod břevno, takže Pope byl v danou chvíli bezmocný. Na začátku druhého poločasu udeřil Southampton podruhé. Po mizerné přihrávce Tarkowského středem hřiště posunul středopolař Daillo míč na rozběhnutého Armanda Broju, který ve vápně přesně usměrnil míč k zadní tyči.

Hosté však hned v 57. minutě vyrovnali. Diváky naprosto zmrazila pohotová a skvěle utažená střela Maxwela Corneta z dálky. Útočník Burnley trefil prostor u tyče naprosto přesně, McCarthy se natahoval marně. A za chvíli mohli hosté zase vést. Dwight McNeil si navedl míč na levačku, se kterou okamžitě střílel zhruba z dvaadvaceti metrů. Záložník Burnley jen o pár centimetrů netrefil bránu, a tak zápas skončil 2:2.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Norwich City 7:0

23.10.2021 13:30

Góly: 8. Mason Mount, 18. Callum Hudson-Odoi, 42. Reece James, 57. Ben Chilwell, 62. Maximillian Aarons (vl.), 85. Mason Mount (pen.), 90+1. Mason Mount

Chelsea zničila Norwich a po výhře 7:0 si upevnila vedení v lize. Za domácí se třikrát trefil Mount a na dalších dvou se podílel Hudson-Odoi. Vedle nich se prosadil i James a Chilwell. Norwich navíc od 65. minuty dohrával v deseti po hloupém vyloučení Gibsona a je beznadějně poslední.

Norwich působil velmi zmateně a unaveně. The Blues oproti tomu dál diktovali tempo a cílili na druhý zásah. A trvalo to přesně deset minut. V 18. minutě totiž Kovačič brilantně vysunul sprintujícího Hudsona-Odoie, kterého hostující obrana vůbec nezachytila. Křídelník Chelsea si míč navedl na pravačku a placírkou rutinérsky obstřelil Krula - 2:0.

S Norwichem to vypadalo všelijak, jen ne dobře. Domácí procházeli defenzivou Kanárků jako nůž máslem a na hřišti si dělali naprosto, co chtěli. Skvěle fungovalo především spojení Rüdiger - Jorginho - Kovačič. Hosté se naopak k míči dostávali jen velmi sporadicky.

Ve 32. minutě se v nadějné pozici objevil Mason Mount, poté co ho ve vápně přesně oslovil aktivní Hudson-Odoi. Mountova střela ale Krula nijak nevystrašila. Až ve 38. minutě se poprvé do ofenzívy dostali také Kanárci, ovšem Kabakova rána neměla ty správné parametry.

Naopak Chelsea ve 42. minutě názorně předvedla, jak hraje sebevědomý tým, který si je vědom své převahy. Geometricky přesná kombinace vedla z levé strany přes Jorginha a Mounta na pravou část hřiště, kde se výborně uvolnil Reece James a po průnikovce od Mounta s velkou elegancí přehodil nebohého Krula. Tohle byla lahůdka - 3:0.

Chelsea naprosto opanovala první poločas a v pohodě si hýčkala tříbrankový náskok. Na její přesné a rychlé kombinace nemohl Norwich po celých 45 minut najít relevantní odpověď a do druhé půle musel přidat, pokud nechtěl odjet se skutečným debaklem. Toho si byl samozřejmě vědom i trenér Daniel Farke, jehož tým po přestávce přešel na systém 3-4-3 občerstvený příchodem Williamse a Rashicy. A právě kosovský reprezentant se v 53. minutě dostal do velké příležitosti. Chelsea spáchala hrubou chybu v rozehrávce, které Rashica využil a řítil se na branku. Jenže Mendy byl bleskurychle u posily z Werderu Brémy a jeho pokus zneškodnil.

A známé "nedáš - dostaneš" zafungovalo velmi rychle. The Blues vybojovali míč a jejich další rychlá kombinace vedla až ke Kovačičovi, ten ještě posunul do leva na nabíhajícího Chilwella a jeho umístěná rána z 57. minuty skončila přesně za háčky hostující branky - 5:0.

A pro hosty bylo ještě hůř v 62. minutě. Chelsea jako už po několikáté předvedla skvělý přechod do útoku, aktivní Kovačič přesunul doleva tentokrát na Hudsona-Odoie jehož střílený centr si za záda vlastního gólmana srazil vracející se Aarons - 5:0.

A aby toho nebylo málo, katastrofu Norwiche dokonal v 65. minutě Gibson, který z frustrace sestřelil Jamese a po druhé žluté šel pod sprchy. Proti deseti si Chelsea ještě snáze vytvářela zajímavé příležitosti, ovšem střídající Ziyech jen těsně minul a Barkleyho dělovku vyškrábl Krul. Ten si pořádně zachytal i při další šanci Ziyecha, jehož pokus vyrazil nad břevno.

V 83. minutě musel čelit penaltě po ruce Normanna. Pokutový kop si vzal na starost Mount, ale jeho mizerný pokus lapil skvělý Tim Krul. Jenže videozáznam odhalil, že Krul nestál na brankové čáře a tak šel Mount kopat znovu a i přes zákrok Krula protlačil míč do sítě - 6:0.

Nakonec si Mount dokonce připsal hattrick!! Vyčerpaná obrana hostů nechala v 91. minutě pádit na branku Loftuse-Cheeka, který těsně před Krulem přihrál Mountovi před prázdnou branku a ten se nemohl mýlit - 7:0. A to už byl naštěstí pro Norwich konec.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Aston Villa 3:1

22.10.2021 21:00

Góly: 23. Thomas Partey, 45+6. Pierre-Emerick Aubameyang, 56. Emile Smith Rowe - 82. Aaron Ramsey

Ve 20. minutě Partey ještě trefil břevno ale ve 23. minutě už hlavou mířil přesně a rozjásal Emirates Stadium. V nastavení přidal druhý zásah Gunners Aubameyang, který dorazil vlastní neproměněnou penaltu. Po změně stran se hosté zvedli, ale v 56. minutě jejich naděje utnul Smith-Rowe, který byl na konci bleskového protiútoku. V 81. minutě sice hosté snížili po krásné ráně Ramseyho, ale na víc už se Villains nezmohli. Po dnešní předehrávce tak Arsenal poskočil na 9. místo a jen bod mu chybí na top four. Aston Villa naopak spadla na třetí místo a zaznamenala třetí prohru za sebou.

Domácí na soupeře nastoupili hodně aktivně a už ve 3. minutě si vypracovali solidní šanci na skórování. Partey skvěle našel Saku, do jehož centru se nůžkami z malého vápna položil Aubamyeang. Gaboňan však netrefil a Sakova dorážka mířili do 34. řady Emirates Stadium. V 9. minutě dokonce Aubameyang skóroval, ale jeho gól neplatil kvůli faulu Lacazetta. Ani Villains rozhodně nehráli v rukavičkách a sudí Pawson se měl co ohánět.

Ve 20. minutě dělily Arsenal od úvodního zásahu centimetry. Po Sakově centru se k míči dostal Partey, ale ke smůle Gunners jej napálil jen do břevna! O tři minuty se už ale Thomas Partey radoval z prvního zásahu v dresu Kanonýrů. Arsenal má dlouhodobě problémy se skórováním z rohového kopu. Tentokrát se to ale povedlo a Partey svou hlavičku umístil přesně do dolního rohu branky - 1:0.

Arsenal však dál pokračoval v nastoleném trendu a ve 30. minutě se po skvělé přihrávce Tavarese, který nahradil zraněného Tierneyho, ocitl před Martínezem osamocený Saka. Bývalý gólman Gunners se ale proti Angličanovi vytáhl. Aston Villa naopak do té doby nenabídla nic kromě několika nevybíravých zákroků. Arsenal oproti tomu působil ohromně hladově, kompaktně a skvělým pohybem a důrazem nedával hostům šanci se nadechnout. Ve 40. minutě měli domácí na kontě 11 střel, Villains ani jednu.

V nastavení si navíc Arsenal žádal penaltu po faulu na Lacazetta a poté, co sudí Pawson zhlédl situaci na videu, pokutový kop skutečně odpískal. K míči se postavil kapitán Aubameyang a jeho střelu perfektně vykryl Martinéz úžasným reflexem!! Argentinský gólman je známým fantomem pokutových kopů. Radost ze zákroku mu ale dlouho nevydržela. Útočník Gunners se totiž následně dostal k dorážce a nakonec rozjásal červenobílé tribuny - 2:0.

Manažer Aston Villy Dean Smith musel na vývoj utkání reagovat a do druhého poločasu poslal Baileyho, který nahradil Tuanzebeho. Villains tak přešli na systém se čtyřmi obránci. Hosté se sice výrazně zlepšili, ale nedokázali si vytvořit stoprocentní šanci. V 56. minutě se naopak Arsenal vydal do rychlého brejku, Tavares našel Aubamyeanga, ten z první perfektně vysunul Smithe-Rowa a anglický talent střelou na přední tyč překonal Martinéze potřetí.

V 61. minutě mohli hosté snížit, ale Ramsdale v tváří v tvář Buendiovi brilantně zasáhnul. O deset minut později se vytáhnul i gólman Emiliano Martínez, který se vrhnul po Aubameyangově střele směřující do šibenice. V 81. minutě hosté z čista jasna udeřili. Po nenápadné akci Baileyho se k balónu dostal střídající Ramsey a nechytatelnou střelou pod víko zkazil Ramsdaleovi čisté konto - 3:1.

Hosté se ještě snažili něco s výsledkem udělat, ale jedinou větší příležitost si vytvořili až v 94. minutě. Bailey však svůj přímý kop poslal těsně nad branku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC971123:322
2.Liverpool FC963027:621
3.Manchester City962120:420
4.West Ham United952216:1017
5.Brighton & Hove Albion94329:915
6.Tottenham Hotspur95049:1315
7.Manchester United942316:1514
8.Everton FC942315:1414
9.Leicester City942315:1514
10.Arsenal FC942310:1314
11.Wolverhampton Wanderers94149:913
12.Brentford FC933311:912
13.Aston Villa931513:1510
14.Watford FC931512:1710
15.Crystal Palace916211:149
16.Southampton FC91538:128
17.Leeds United91448:167
18.Burnley FC90457:154
19.Newcastle United904511:204
20.Norwich City90272:232

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (626)

Přidat komentář
Gunner14

Super Nuno pěkně zaskočil za Tierneyho

Reagovat
Nikikrew

Ale hej, nekonečne super výkon proti tímu z dolnej polovice tabuľky aj keď Villa nás 2 polčas potrápila. Pripomenulo mi to staré dobré víťazstvá za Wengera. Rýchla hra, pressing, narazacky a dobré individuálne výkony. Pochválim navyše ESR, Laccu, Sambiho a Tavaresa ale všetci zahrali veľmi dobre. 5 bodov z 3 zápasoch je ale málo. Snáď ich dozenieme ešte tento mesiac

Reagovat
aramaki

To je Jacob Ramsey, Aaron je este v ITALY

Reagovat
Mastný Chobot

No ale je to sranda, lebo za Aston Villu naozaj hrá okrem Jacoba aj Aaron Ramsey

https://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Ramsey_(footballer,_born_2003)

Reagovat
Freedo

Reagovat
aramaki

Reagovat
Beči

To si pleteš, tento Aaron je Jacobův mladší brácha a taky hraje za Villu

Reagovat
herbage

Ale gól dal Jacob a na Aaron, jak je v reportu

Reagovat
Swarley

Ale vy jste mehrali s Aston Villou

Reagovat
icka

Reagovat
aramaki

Ano, ale Aaron nebol nominovany na vcerajsi zapas

Reagovat
sejber

Konecne vykon aky si predstavujem. Zapasy s Tottenhamom a Villou ukazali ze vieme zahrat aj kvalitne zapasy ked nam vyjde uvod . Skoda tej nekonzistentnosti. Fanusik sa dostane do hypu a v dalsom zapase ho zasa caka kure vytriezvenie.

Inak vyber posil na zaklade datovych analiz sa ukazuje ako totalne klucova vec. Tomi a Nuno skvele zapasy. White a Gabriel je konecne skvela dvojka a Aaron u ktoreho takme vsetci nadavali ze naco ho kupujeme sa javi ako najlepsi nakup.

Cez leto caka nasich ITckarov dalsia uloha a sice najst utocnika s vlasnostami Lacazetta , len mladsieho a golovejsieho idealne. Po tomto lete sa nebojim toho ze by sa to nepodarilo.

Reagovat
herbage

Léto 2022:

RB - Lamptey/Aarons/Dest/Baku

CM - Aouar

CF - Isak/Schick/Calvert-Lewin

Reagovat
Nikikrew

Je October 2021 a ty už dávaš prognózy na leto 2022

Reagovat
LokoLFC

Co mu zbejva, kdyz uz ted vi, ze lepsi jak 6. nebudou.

Reagovat
Robertson

Január 2022:

RB - Mazraoui

DM - Zakaria

CM - Aouar

CF - Jovič

Reagovat
Jkb

Mazraoui s jeho přístupem, takové hráče Arteta pakoval z klubu, takže pochybuji, že by ho přivedl. Zakaria je mizerný s míčem, takže taky ne, Aouar není CM, je ofenzivnější na tu pozici je ESR a Odegaard a u Joviče je taky velký otazník, co se přístupu týká, jinak některé jeho vlastnosti by se Artetovi určitě líbily.

Reagovat
sejber

naco nam je RB? Tomi sa javi ako kvalitny hrac do zakladu a Cedric ma zmluvu na dalsie dve sezony. CM to bude chciet urcite ale vytreteho Auara by som nebral. To sme si mohli nechat Guziho. Utocnik bude priorita . Ten Isak sa javil skvele na MS. DCL bude predrazeny. Skor cakam nejaky prekvapivy nakup za zaklade datovych analiz. Napr ten utocnik z Brugg Lang ci ako sa vola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham uz je pred United

Reagovat
mul

Len Tottenham dokáže byť na pribežnom 5. mieste so zápornýn skóre

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Infernoqt

Brzo bude i Arsenal

Reagovat
Euphael

Reagovat
PP

Teeeda, přijemná změna po těch měsících možná i letech sledovat nás se zájmem celých 90 minut. ESR skvělý, Laca a ve druhém poločase i s Aubou taky skvěle a Tavares zcela předčil letos nevýrazného TIernyho.. Akorát Saka měl zápas blbec, hrozný dopředu i dozadu + Partey střídal skvělé momenty se špatnýma. Každopádně konečně užitý celý zápas a člověk nelitoval čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tabulka je strasne naslapana, ked sa prida este NU dalsie roky, tak to bude masaker.

Reagovat
Agent z Melmacu

a potom ešte playoff a bude to dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jim ten titul rovnou, stejně už je sezóna v pici

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gazdo

Ty si bol vzdy taky alebo ti preplo az tento rok?

Reagovat
Neutron

adam to psychicky nedava, ale mal aj svetlejsie chvilky.

Reagovat
Gazdo

Lebo mne este pred dajme tomu rokom dvoma az taka hysterka nepripadal

Reagovat
Neutron

Ani nebol…Ole ho znicil

Reagovat
Čenda

adam95 není jedinej, co Ole zničil.

Reagovat
Neutron

bohuzial musim suhlasit

Reagovat
Arbiter

Jako vím, že jsem v tomhle asi romantik, ale to, jak ti kluci nezištně hrají jako tým (zejména ten poslední pas od Loftusel, to prostě ukazuje, jaká je v týmu atmosféra

Reagovat
Svatej

Ok ?

Tak šířku kádru nemáme zjevně úplně zlou. Kante, Werner, Lukaku i Azpi mimo hru a my dáme soupeři sedmičku, to snesu.

Jsem hrozně rád, ze Sexy Mount se z toho/neho neposral, sel i do ty druhý pecky a ze to na druhej pokus propálil. Proti Krulovi to není prdel ani poprvý a už vůbec ne po druhý. Supr přístup.

Reagovat
Svatej

Skóre 23:3 je po 9 zápasech dost brutální.

Reagovat
fenixLFC

dali ste semdicku najviac uselss timu v PL. je to norwich preboha

Reagovat
Svatej

Na to naprosto seru. Je.dost pravděpodobný, ze alespoň jeden klub z ty top6 s nima rupne a následně bych nadával, jaci jsme kokoti. My si výrazně vylepšili skore a vyhráli, to jako nemůžu bejt stastnej, ze to kluci neposrali a odevzdali skvelej vykon?

Reagovat
Whitemedia

Souhlasím s tím debílkem fénixem. Jak se ty mrtko můžeš radovat z toho, že jsme šikanovali ty nebohé chudáky?

Reagovat
fenixLFC

ved v pohode, bud vesely, to je pochopitelne. ale robit na zaklade tohto zapasu zavery o sirke kadra, to je trochu prehanka

Reagovat
Svatej

Hele vsadim se, ze kdyby vam vypadl Salah a Firmino, tak by jste to po ligovým zapase, kterej jste takhle zdominovali, zminili taky, nerikej ze ne

Reagovat
Remt

Jenže to by se nestalo, protože LFC takovou šířku kádru nemá ani omylem. Proto je pro mě Chelsea jeden ze dvou jasných kandidátů na titul

Reagovat
Svatej

Ja jsem ten argument i čekal, ale odmítám tvrzeni, ze bez tech dvou nemůžete vyhrát dominantně zápas PL. Min pravděpodobný? Jasny. Nemožný? Ne. Ve výsledku ta moje odpověď furt platí, určitě by jste to vychválili a na tom neni nic špatnýho.

Reagovat
Remt

Samozřejmě že bych byl nadsenej. Ale tolik našemu kádru asi nevěřím momentálně. Vidím tam až moc slabých míst

Reagovat
Svatej

Ja to chapu, jen o tohle zrovna ted nejde, resp tohle konkrétně neresime

Reagovat
Remt

Reagovat
fenixLFC

Ja to zmienim aj po dnesnom zapase... skvely vysledok ale bacha, je to len united

Reagovat
Svatej

ja cekal ze tenhle prispevek mozna vykvete

Reagovat
RKBoy

to, že máme fantastickú šírku kádra vie každý s trochou futbalového rozumu.

Reagovat
iamek

Norwich

Reagovat
Svatej

Nesmim mi radost ani chválit.

Reagovat
diastan

bylo mi už taky řečeno, že proti těmto týmům ne

Reagovat
Svatej

To chce návod

Reagovat
Seydou Doumbia

jak sis užil svatbu?

Reagovat
Svatej

Furt jsem tu, jen nepochopitelně ma diry v programu, takze mam dost casu mj. na cumeni do mobilu

Reagovat
Seydou Doumbia

si psal že si tam jen do počtu ne? ses měl vytratit po 15 minutách a stihl by si modráky

Reagovat
Svatej

Kdyz se hraje ve 13:30, tzn presne ve chvili,.kdy je obed a kazdy prazdny místo u celkem malyho stolu je vidět, jde to dost blbě

Reagovat
Swarley

Sedíš s děckama nebo co?

Reagovat
Svatej

Ja teda myslel malejnstul ve smyslu poctu osob, co u nej sedi, ale peknej nahled na vec

Reagovat
smazaný uživatel

užívaj

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze muzes. ale zas je fakt, ze u nas se to taky vzdycky shazuje.

Reagovat
Svatej

Fakt? Kde?

Reagovat
Busby babes

koukni, kdyz nekde nejak vejs vyhrajem... ses nadsenej z vyhry a skoro pokazdy prijde nejaka reakce typu: je to jen...

Loni jsem tu parkrat psal, ze mame nejlepsi/druhej nejlepsi utok podle poctu golu a to bylo: no jo, ale vy jste dali 9 Sotonu a 5 Leedsu, kdyz tohle odectes... a tak. takze se raduj a iamka si nevsimej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vymyslel prezývku sexy Mount?

Reagovat
Neutron

nikto, nebola tu nejaka debata, kde Svatej rozoberal, ze je to najsexi chlap z kadra Chelsea??

Reagovat
Svatej

V podstatě jo.

Jestli se dobře pamatuju, tak tohle vzešlo tímhle způsobem ode mě, kdy jsem jednou v poločase zápasu označil Mounta ( a jeho hru ) za neuvěřitelně sexy. Na tom základě tam vznikla diskuze a ja se toho termínu pak už držel dál

Reagovat
Neutron

Reagovat
Svatej

Hele nejspis já .... Na žádným zahraničním fóru jsem to nikde neviděl, rekl bych ze tenhle termín jede jen tu na ef

Reagovat
smazaný uživatel

Ok , lebo mi to príde také, že by to nenapadlo

Reagovat
Whitemedia

Hnus, nemám rád, když se takhle týrají klauni.

Reagovat
Maximm9

5 golu ze 7 bylo od odchovancu, na to se dobre kouka

Reagovat
Seydou Doumbia

poděkujte uefa mafii za ban na přestupy jinak kdoví zda by si jamesovci, odoiovci a mounti někdy kopli

Reagovat
mesyas

kopli...ale někde jinde. V pžřípadě Odoie mžná i lepší.

Reagovat
John Obi Mikel

7:0 docela ujde

Reagovat
MCFC_8

Norwich nie je meritko...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje máma není měřítko.

Reagovat
Remt

Třeba je dobrá

Reagovat
blade115

Tenhle zápas vyhrála hlavně šířka kádru. To, že i při zranění Pulišiče, Wernera a Lukaka můžeme začít bez podprůměrného Ziyecha nebo Barkleyho v základu, to je něco, co nám dřív hodně chybělo. Mount už hrozně potřeboval, aby mu tam něco spadlo, CHO s Chalobahem si taky postupně říkají o místo v základu, Jamese netřeba zmiňovat, ale že dostává šance RLC, díky němuž teď vypadá zbytečné vodit za desítky milionů Rice, to už je skoro až k nevíře. Chilwell taky chytl slušnou fazónu, Mendy je tuhle sezónu asi nejlepší brankář světa a Jorginho s Kovačičem naštěstí na tu vlnu nasedli taky, tak ani Kanté tolik nechybí. Jen ten Havertz by se ještě mohl chytnout... Každopádně snad teda další zápasy dopadnou aspoň zpoloviny taky tak dobře jako ten dnešní. Když už máme za sebou to brutální období těžkých zápasů, tak by byla škoda teď ztrácet.

Reagovat
Liquid

ten Norwich je tam fakt omylem, zbytečný ponorkový tým

Reagovat
Hokaido

Norwich’s last 19

@premierleague

games.

P19 W0 D2 L17

In those 19 we have scored 3…

conceded 46.

Wtf the fuck

Reagovat
fenixLFC

uzasny tim, fakt ozdoba ligy

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Euphael

Reagovat
Agent z Melmacu

Kucka ich zničil

Reagovat
Liquid

?

Reagovat
icka

Reagovat
Infernoqt

JUST IN:

#MUFC have opened discussions on a major redevelopment of Old Trafford that could see capacity increase to more than 80,000. [BBC]

Reagovat
Agent z Melmacu

strechu už opravili?

Reagovat
Hlahart

má to být kabriolet

Reagovat
hitZor

Reagovat
Busby babes

super. jen to je pak otazka nekolika let. jen to schvaleni bude trvat rok minimalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně vyrovnaná liga

Reagovat
hitZor

Jo no, je v ní 1 (slovy JEDEN) tým, co je tragický skoro jako Kadaň v Chance lize.

Reagovat
Miguel19

Nádhera.

Reagovat
SpecialOne

Máte tým, který udělá 21 bodů, prodáte Buendíu, Lewise, Godfreyho, o dva roky zestárne Pukki. Nikoho extra nepřivedete a hurá zpět do PL

Reagovat
sejber

Norwich ne divny klub v tomto. Na jednej strane chapem ze sa snazia o financnu stabilitu a nerozhadzovat zbytocne. Na druhej strane akoby sa ani nesnazili zbavit nalepky jojo klubu a vedeniu zjavne vobec neprekaza ze su v PL vzdy najslabsi. Plus ten vyber posil tiez stoni za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší odpověď na zranění dvou hlavních útočníků je dát nekomu sedmičku

Reagovat
Infernoqt

Krásně Everton, tleskám vestoje

Reagovat
herbage

v zápase Chelsea - Norwich vstřelili gól dnes jen hráči anglické národnosti (včetně toho vlastňáka)

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kixi Syhimour

Everton , Ranieri génius

Reagovat
Remt

Za tohle si ti hráči tu večeři zaslouží i když dlnulu neudrželi :D

Reagovat
Remt

Už jsem se na to možná ptal ale odkud vlastně pochází tvá přezdívka tu?

Reagovat
oli9

Tak posledních 20 minut od Watfordu naprostá paráda, ten přechod do útoku.. Bránění standartek od Everrtonu jak někde v okresu kde se sejde obrana jen na zápas a není natrenovano žádné bránění standartek

Reagovat
Aldeano

Kuco

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Jkb

Čekal jsem, že Leeds bude letos silnější než loni, hodně jsem se pletl. Everton to dneska taky solidně podělal .

Škoda, že CP dneska nebralo 3 body proti Newcastlu, Vieirovi bych to přál.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
O.Giroud

No dufam, ze LFC ma v plane zopakovat vysledok Chelsea a vyhrat 7:0

Reagovat
hitZor

Reagovat
icka

Reagovat
Greny

náběh je slusny

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Csaplárova past

Ten Chilwell se nejak rozstrilel posledni zapasy ...

Reagovat
John Obi Mikel

Trénoval s Alonsem střelbu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať spolu netrénují jízdu autem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Nor witch

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PhilipS

Jako užijme si to než se Antonio zraní

Reagovat
Whitemedia

Kane to má tak moc na háku a nebo je tak moc z formy? Jinak teda slepice hrají otřesně.

Reagovat
Coutinho10

v 1. polocase tam mel velkou sanci, ale jinak WHU to dobre pohlidal

Reagovat
Cobra

On to má úplně v paži.

Reagovat
Cobra

Takže po devíti zápasech máme záporné skóre, naprosto děravou obranu, jeden z nejhorších útoků v lize, nejhorší workrate v lize. V konferenční lize jsme na třetím místě. Z nejlepšího hráče minulého roku PL jsme udělali kužel bez zájmu. Trenéra máme chlapa, který nám jako jediný nedal košem a který zatím vypadá, že neví co dělá. Nádherná sezóna.

Ale abych nebyl jenom pesimistický. Romero vypadá sakra dobře a za Skippa taky.

Reagovat
Cobra

*a Skipp taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Same shit, different day. Lloris, Dier, Romero (přestože při bránění Antonia několikrát chyboval), Skipp dobré výkony. Kane opět nejslabší článek týmu.

Reagovat
Coutinho10

super dulezity 3 body proti neprijemnym Spurs a uz ta tabulka vypada jeste lepe

Reagovat
LokoLFC

Jezisi, to je nadhera.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Krásné vítězství bohužel poškodí zranění Keity. Pogba se zachoval jako absolutní pičkus. Každopádně United má to pořádně jebe dneska fanoušci jebou na tým a odchází a odejde i Ole?

Reagovat
EXoRcIsT

toto ani nebol zapas ale vrazda Este nech vyhra vecer v F1 Hamilton a fakt super nedela to sa normalne budem tesit do roboty

Reagovat
Whitemedia

Nestraš s Hemiltnem..

Reagovat
bbbauch

United

Reagovat
J0EL

Novy United

Reagovat
bbbauch

Jeste to svoje hovno vytahuj…

Reagovat
J0EL

Myslis tvoje? Ty to stale opakujes, tak vraciam pozicane

Reagovat
bbbauch

Jako ze ja jsem tu po nastupu Oleho mlel sracky o zrodu novyho United nebo co? Mi omlacujes o hlavu svoji blbost?

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Uz ti doslo jak absurdni to tvoje tvrzeni bylo vid

Reagovat
J0EL

Absurdne asi ako kazdy tvoj prispevok o "novom Arsenale" pri nasej strate bodov, ale nebudem ta uz trapit

Reagovat
bbbauch

Jojo, netrap me tim, ze mi omlatis o hlavu svoji naivitu.. novy arsenal je super

Reagovat
J0EL

Na najmladsi tim v lige to nie je az take zle.

Reagovat
Kixi Syhimour

Prostě Divadlo snů

Reagovat
EXoRcIsT

njn toto sa nesnivalo asi ani jednej strane ze to tak dopadne

Reagovat
papanegra

Reagovat
LokoLFC

0:5 divadlo snu... nasich snu...

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda, že už sa Liverpool šetril po tej redke, mohli im dať aspoň sedem

Reagovat
LokoLFC

Mame uroven. Do mrtvych se nekope.

Reagovat
Setwo

Nie ako Chelsea..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jen čekat na vysvobozující zprávu z oficiálního webu, doufám že přijde co nejdřív, ideálně hned!

Reagovat
REPLIKATOR

Ronaldo nový trenér

Reagovat
Benzema

Liverpool United Ole fans United ďakujem všetkým zúčastneným za krásny futbalový večer

Reagovat
Steven666

takže o titul to bude medzi Chelsea, Liverpoolom a City. Ak si United ponechajú OGS aj po tomto fiasku budú radi za 10 miesto.

Reagovat
Swarley

otřesný a nejhorší je, že to není jen nějaký výkyv, dneska jsem ten průser čekal... Tam je teď úplně všechno špatně a z toho už se Ole nevymota...

Reagovat
niflheim

Benvenuto, Antonio?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo bude chtít Zidana, k němu se přidají i Pogba a Varane

Reagovat
avicii

To je potom super ze si vyberú hráči koho chcú

Reagovat
Busby babes

prosim te, Adam tady jede nejake pohadky z rise snu. to nema cenu brat vazne.

Reagovat
avicii

Aby to nakoniec tak nebolo

Reagovat
Busby babes

ale Zidane klidne prijit muze, ale nebude to proto, ze by rozhodovali hraci...

Reagovat
avicii

Reagovat
13

Skvělé časy, užívejme si dokud to jde.

Jurgen Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benzema

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Luc-Luc

Fantazie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

"Liverpool deklasoval Man Utd"

Snad se z toho Liverpool vzpamatuje

Reagovat
icemike

Právě že je to napsané správně

Reagovat
hitZor

Reagovat
martin.b

Tímto se definitivně oddělily 3 zrna od plev, souboj o titul by mohl být strhující, souboj o 4 flek taky dost zajímavej.

Reagovat
REPLIKATOR

Něco naprosto úžasného

Reagovat
EXoRcIsT

By som chcel vediet co vlastne robia ked su na treningu. Alebo ako sa vlastne pripravuju na zapas ci len im povie OLE kto bude na akej pozicii a to je vsetko

Reagovat
niflheim

Jinak gratulace fandům LFC, musí to být skvělý pocit, jen si to užijte pořádně, zasloužené. Jen nezapomeňte, že se zítra jde do práce, tak to nepřežeňte

Reagovat
mithro

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, Venco.

Reagovat
Vopi11

To jsem si měl přečíst včera

Reagovat
aragorn

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
SunFells

To už to má Ole asi jasné, ne?

Reagovat
vceradnesazitra

Fans United - Olé musí jít, všichni ostatní - neeee Olé, zůstan !

Reagovat
cubazi

Reagovat
Čenda

Scholes > Solskjaer.

Reagovat
Igner Farnsworth

Arsenal stejně bodů jak united

Reagovat
Tchn69

Ak po tomto fiasku United neodvolaju Oleho tak vedeniu klubu chybaju ambicie.

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool posledních 8 zápasů venku pokaždé min. 3 góly Válec

Reagovat
r.mrazik

poche utekl do PSG, tuchel sel k modrakum...

takze...Zidane nebo Conte?

Reagovat
vceradnesazitra

Zidane do anglie nechce a Conte by byl hodně špatná volba. Takže to musí vzít Rooney

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
PH8

A pak se lidi diví, že si nechávají Oleho

Reagovat
jenage

Co teď vlastně dělá Blanc?

Reagovat
r.mrazik

nevim...a snad u toho zustane

Reagovat
ratusek

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gazdo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
PH8

Reagovat
The Krupy

Pirlo je voľný

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
The Krupy

Zidane by bol u vás zaujímavý. V lete čakal na Juve, vzali Allegriho, čiže veľmi nemá kam ísť. Čítal som, že do Anglicka sa mu príliš nechce, ale zase United sa neodmieta.

Reagovat
pobody's nerfect

Ten čeká na repre

Reagovat
Kixi Syhimour

PSG

Reagovat
r.mrazik

Nevím, jestli bychom si se Zidanem pomohli...přeci jen potřebujeme zlepšit takticky a herně a on mi vždy přišel, že je spíš přes motivaci, než taktiku a hru

Reagovat
Hokaido

To jsi dost mimo, Zidan je skvělej taktik. Nebál bych se říct, že jeden z nejlepších na světě.

Reagovat
Remt

Byl úspěšný dokud se proti jeho týmu nepiskaly penalty a naopak v prospěch jeho týmu pisknuli každou prkotinu. + Factor Ronaldo který rozhodl vše co bylo třeba. Potom se mu to nějak sesypalo ne? Po odchodu Ronalda.

Reagovat
Hokaido

To si nemyslím. Ale popravdě už si to tak nepamatuju. Každopádně i ta loňská sezona nebyla takový fiasko, hlavně protože měli úplně nesmyslnou smůlu na zranění.

Reagovat
Remt

Já si od něj hlavně pamatuju jak odstrelil spoustu hráčů, u kterých mi to přišla škoda. Viz skvělý Hakimi, to jsem nepochopil. Odegaard a další, neříkám že všichni měli na základ v Reálu ale hodně z nich si myslím že byli velice kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimi odesel kvuli covidu. Odegaarda nedokazal premluvit ani Carlo, tak v Zidanovi evidentne problem nebyl.

Reagovat
Remt

Jak to myslíš že Hakimi odešel kvůli covidu?

Reagovat
smazaný uživatel

No ze se prodal aby se zaplacly ocekavany financni ztraty.

Reagovat
Remt

Hodně špatný důvod pro prodej takového hráče. Proč neprodali raději kohokoliv jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

To leto odesli hraci dohromady za 100 mega. Vsechno lavickari nebo hraci vracejici se z hostovani. 100 mega profit, aniz by se muselo rezat do prvniho tymu, je za me uplne excelentni byznys.

Reagovat
Remt

Zpětně by excelentní byznys bylo neprivest za 100m Hazarda:-D ale to samozřejmě nemohl nikdo vedet

Reagovat
Remt

Teď jsem koukal kdo u vás hraje na pravém beku, to jsou opravdu Carvajal, Lucas Vázquez a Valverde lepší jak Hakimi?

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal byl v ty dobe lepsi a nedavalo smysl ho nahrazovat. Kor bekem, ktery se v Dortmundu vyprofiloval jako wingback v systemu na pet obrancu, tj. v systemu, ktery Real vubec nehral.

Reagovat
valloire

bla bla

Reagovat
The Krupy

Na taktiku je on práve macher

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
atlee

A Roy Keane?

Reagovat
Swarley

To by někteří museli přežít

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PH8

Ideálně

Reagovat
John Obi Mikel

Valverde.

Reagovat
avicii

Krása, toto sa bude spomínať aj o 20 rokov, dokonalosť od našich.. United ponizeny, od nich hanebny výkon na ihrisku aj charakterovo.. A obava o našich záložníkov, Thiago by mal začať trénovať a snáď Fabi Mili nič vážne, u Nabyho neviem neviem... Konate tiez parádny debut, chybu spravil pri tom neuznanom góle kde mal manekina brániť viac po svojej ľavej ruke, boli tam dvaja

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

No a snáď telocvikara neodvolaju, to by bola veľká škoda

Reagovat
cubazi

Reagovat
Kixi Syhimour

Mohamed Salah is the first player in Premier League history to score a hat-trick against Man Utd at Old Trafford.

Reagovat
EL Gringo

Dat mu co len chce, hlavne nech zostane

Reagovat
vceradnesazitra

Půjde do Newcastlu

Reagovat
Swarley

V PL nám ještě nikdo nikdy v PL nedal hattrick.. V LM jen Ronaldo...

Reagovat
vceradnesazitra

Olé rekordman

Reagovat
Swarley

Na OT

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nikikrew

Dal Kuyt

Reagovat
Swarley

Blbe jsem to napsal, na OT

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
YNWA__MSN

Jupííííí Liverpool ty trapáky naprosto převálcoval

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vyhodili?

Reagovat
zasranej malíř

Tak jestli ani po tomhle neskončí tak už nikdy každopádně Liverpool fantastický a Mo je král

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
oli9

naprostá dominance po celý zápas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ratusek

už toho zoufalce vyrazili?

Reagovat
vceradnesazitra

Zemanův stav se prej stabilizoval, takže zatím ne

Reagovat
smazaný uživatel

Chci Svědíka do United

Reagovat
REPLIKATOR

nešel by do horšího

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

krasne bura a jeste s cistym kontem na jejich stadionu...super derby

Reagovat
Swarley

Ty góly vidět znovu, to je něco neskutečnýho... To je absolutní chaos, nikdo netuší, kde má být, náhodně presuje, náhodně vystupuje, zbytek dělá přesně to opačně, nikdo pořádně nezabere dozadu... Hrůza...

Reagovat
Swarley

Maguire se omlouvá a že na tréninku makaji... Hm, super, tak by to chtělo makat i v zápasech, tréninky nevidíme... Díky..

Reagovat
Čenda

Jen ze zvědavosti, kdo má největší vinu, podle tebe? Ed, Ole, hráči, covid, Putin, Soros nebo Abra?

Reagovat
smazaný uživatel

Olé, hráči a hlavně Soros

Reagovat
smazaný uživatel

díky, skvelý výkon. Klopp je najlepší.

Reagovat
Liquid

A kolik, že vám přinesl titulů v lize ? Mourinhovi nesahá ani po kotníky.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

rozumím, že odpovědí liverpoolských na porovnání zisku trofejí těchto 2 trenérů je pláč

Reagovat
dave30

Někomu se daří, jeho fanoušci z toho mají radost a ty to prostě musíš nějakým způsobem pohanit. Takto reagují malé děti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
vceradnesazitra

Hrozná prdel, jak všichni scouseři ted vylézají a cítí se Už aby skončil Salah a Mané a budou zase kopat o 6. místo

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Maximm9

Maneho dneska nepotrebovali

Reagovat
smazaný uživatel

Vam uz aby zacali hrat tie hviezdy, 10 rokov...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Ranoth

uz aby prestala tiect ropa aby sa chelsea, psg, city a dalsi opad vratili tam kam patria

Reagovat
O.Giroud

ale prestan

Reagovat
Ranoth

Newcastle si tam kedy pridas ? Ci az podla toho, ake budu mat uspechy ?

Reagovat
O.Giroud

Ked prestanes plakat.

Reagovat
Liquid

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
The Krupy

Reagovat
cristiano.K.

dřív si býval zajímavější troll

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúži si veľký rešpekt

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Ole je tam vždycky pošle, řekne hrajte jak nejlíp umíte, dejte nějaké góly a uvidíme jestli vyhrajeme není ne

Reagovat
vladis271

Normalne mi je mufanov luto. Az na ferdinanda a nevila. Na ich kysle ksichty sa v podcastoch a rozhovoroch tesim.

Co ma salah este spravit aby mu dali co chce? Spravit si titul v ekonomickej teorii, dat FSG financny tip na burze a zarobit im miliardu libier?

Reagovat
Mastný Chobot

máločo je lepšie než kyslé ksichty v podcastoch, pravda

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
avicii

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Manik...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Euphael

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vyhodili?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pobody's nerfect

Pogbu, za to jaké je hovado?

Reagovat
vceradnesazitra

Nechápu jak tam mohl vydržet tak dlouho, kvalitou má tak na Juventus.

Reagovat
eder

Mentálně možná tak na nějakou voliéru v ZOO...

Reagovat
Side

Reagovat
Nikikrew

Chalan už netrapos pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

One step forward, two steps back

Reagovat
Remt

to jsem jeste nevidel to je super :D

Reagovat
Maximm9

Ole ma nejlkepsi meme

Reagovat
Cobra

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Tomanatura

Pekne Kloppo

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším jak se ráno probudím a Solskjær bude vyhozený!

Reagovat
pobody's nerfect

Plánuješ se uložit k zimnímu spánku?

Reagovat
drussbarb

Reagovat
drussbarb

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i jo pokud budou naše výkony pokračovat v podobném duchu

Reagovat
pobody's nerfect

Aspoň Hradiště ti dělá radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Euphael

Reagovat
hitZor

Reagovat
Hyrax

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Tolstobik

Slovy Jirky kary: "Doprdelee, co se deje"

Reagovat
Front hell

,,můžeme si zahajlovat"

Reagovat
Ligter

''už měl být pryč čtyři minuty, ty magore''

Reagovat
Infernoqt

Říkám to od začátku sezony, top 4 a budeme rádi. V tom týmu je strašná nestabilita a Ole navíc není trenér, takže to nedokáže zalepit tak, aby to nějak fungovalo. Dnešek musel otevřít oči i tomu zbytku, co tomu doposud nevěřil.

Reagovat
Swarley

Nebudeme rádi a o tom to je... Po loňské sezóně musí být ty ambice minimálně stejné a ne boj o top 4...pak musí Ole jít, tam není moc co řešit...

Reagovat
Infernoqt

Už dávno bych ho vyměnil, ale dokud zůstane v dosahu na Ligu mistrů, tak zůstane. Poprvé po letech dá naše vedení jednomu trenérovi imunitu a zvolí zrovna toho špatného...

Reagovat
Swarley

Jak se to vezme, trenésky možná opravdu toho nejhoršího a určitě nejméně zkušeného, ale na druhou stranu co se týče budování kádru si vede určitě nejlépe... Dneska to teda absolutně nevypadalo, ale ten kádr určitě není špatný... Od konce SAFa jsme lepší soupisku neměli...

Reagovat
Čenda

Reagovat
iamek

Jamie Carragher on the #mufc board: “They're terrified to make a change, they're terrified to bring someone in who is not a Manchester United guy."

Reagovat
Swarley

V jakém kontextu jako? Proč by na tom mělo záležet?

Reagovat
rave

Byla to reakce na Nevilla, který chtěl podržet Oleho do konce sezóny a prohlásil, že Conte je sice volný, ale do MU se nehodí.

Reagovat
Busby babes

jo no.

Reagovat
Čenda

Za mě spíš opačně..určitě se nebojí, ze by fanoušci řvali, kdyby přivedli trenéra. Zidane, Conte, téměř kdokoli s pořádným jménem a nebyl by problém, vsak jste přivedli i Moyese proboha(i když v ty době byl vyhypovanej). Problem je to druhý naopak, oni se boji vyhodit manchester guye.

Reagovat
cristiano.K.

Bůh ví, jak by to vypadalo, kdyby Bruno proměnil svojí první šanci. Každopádně skvělý týmový výkon. Porážet rozdílem dvou tříd MU s Hendem a Milnerem v základu

Ta nahrávka Henda na gol Salaha naprosto luxusní. Užívejme tuhle výhru

Reagovat
vceradnesazitra

Tak víš co, byl to Hendo a Milner vs McFred. To by přehrál i Horváth s Nasrim.

Reagovat
iamek

https://theathletic.com/2909949/2021/10/24/liverpool-humiliation-should-be-death-knell-for-solksjaer-reign/?amp#click=https://t.co/dXUu0k3laG

Ole Gunnar Solskjaer is a man who made Manchester United better, but does not possess the skillset to make them the very best.

The time for #MUFC to act was most arguably the summer, but now, the case is indisputable.

Přesně

Reagovat
Busby babes

a pro nektere dodam i tohle:

The reality, however, is this: for the first two and a half years, Solskjaer did a good, if not spectacular, job as United manager.

He returned them to the Champions League, incrementally improved the club’s final league position year-on-year (sixth, then third, then runners-up) and, for the most part, reconnected United’s squad with their fanbase after the trauma of predecessor Jose Mourinho’s final months.

Yet he is no longer doing a good job.

That does not make Solskjaer a dud, or a fool, or a man deserving of mockery. It simply makes him a reasonable coach who made United a lot better than they were, but then stopped doing so.

Reagovat
iamek

Naprostý souhlas . Odvedl dobrou práci za kterou se nemusí stydět, ale teď je čas jit dal. Poprvé od SAFa člověka ta hra i někdy bavila. Většina nákupu dobra a odchody to stejne.

Reagovat
Swarley

To je obrovské plus, že na jeho práci a stavbu týmu se dá v pohodě navázat...

Reagovat
iamek

Tohle je největší rozdíl oproti trojici lvg, JM a DM. Po každém odchodu manažera ten tým potřeboval predstavbu. Teď potřebujeme vyloženě DM a RB jako konkurence pro AWB. A i tyhle dva problém OGS věděl a chtěl v létě řešit, což je pozitivum. Sype se to proste ať teď. Skoda zranění Varaneho. Třeba by ta obrana vypadala trosku lépe.

Reagovat
Busby babes

jako Maguire je ted mimo a to nepomaha, ale i kdyby byl Varane, tak to neresi to, jak blbe branime jako celek. Na tu obranu se to desne vali, protoze hrajem defakto 4-2-4 a tz utocni hraci dozadu moc nepomahaj a dvojce CM (at uz je tam kdokoliv) musi pokryvat strasne velkej prostor, coz samozrejme nezvlada no...

Reagovat
iamek

Souhlas. On to nějaký novinář psal dneska i na TW, kde řešil, ze naše obrana selhává systémově jako tým a ze to není o jednotlivé kvalitě těch obránců. Plus když si člověk představí, že David letos chytá v hodně době formě a stejne dostáváme kvanta gólů … V repre Lindelof zed, AWB ještě minulou sezónu bránil dobre, Harry a Shaw po zranění…

Reagovat
Swarley

Se stačí podívat na ten první gól, to je tak katastrofálně všechno úplně špatně... My tam jakože behame a jakože napadáme, ale všechno absolutně neefektivně, pozdě a úplně zbytečně... Až jejich hráč dostane balon, tak náš se k němu teprve ze vzdálenosti cca 10 metrů rozbíhá, posunou to dal a opakuje se to stejné... Všichni postupně vyklidi pozice, za nima díry jako prase a rozeberou si nás jak mladší žáky... To vůbec nechápeš, co chceme vlastně vubec dělat... To se radši zabetobovat u vápna a zkoušet to na brejky... Nerozumím tomu, co jsme to dneska zkouseli... Ole pak řekne, že doma na OT musíme být aktivni... To sice jo, ale tohle nemělo hlavu ani patu a bylo to absolutně nepropracovane, to bylo jak kdyby si Jirka Luňák přečetl knížku o presinku a hurá, jdeme na to...

Reagovat
iamek

Paul Scholes: “You do have to question tactics. Today of all days. Keep going back to it - playing them two in midfield virtually on their own. It was almost 2 against 5 players at times.”

Paul to vidí stejne.

Reagovat
kiwwi

pozri, ked ta prehra zaloha Keita, Milner, Henderson, musis vediet, ze robis nieco napicu...najhorsie je, ze to, ze nas ta azloha prehra, sme vedeli uz pred zapasom, ked sme videli zostavu

Reagovat
Busby babes

no napicu je, ze tam mame nastaveni takove, ze v zaloze dojde k souboji nasich 2 CM proti souperovym 5 hracum... jak to dopadlo, to vidime posledni 2 tydny. Tam by mohl byt Kante a Busquets v nejlepsi forme a vypadali by jak zacci.

Reagovat
kiwwi

pocet hracov na ihrisku je 11 v 11, takze to, ze ta prehrava superova zaloha aj napriek tomu, ze vies, co super postavi a bude hrat, je naprosta tragedia - nutne este raz podotknut, ze zaloha v zlozeni Keita, Henderson, Milner

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

no ja tim jen chtel rict, ze to je chyba Oleho a ne te zalohy. Nic vic. protoze to, jak hrajem, proste postavi tu zalohu do neresitelne situace...

Reagovat
avicii

Všetko kvalitný futbalisti

Reagovat
kiwwi

to nerozporujem, skor som ale chcel poukazat na to, ze to nie su world class hraci, proti ktorym musis nasadit to najlepsie co mas a mozno este nejakeho hraca navyse ako markmana lebo inac ta rozoberu...lenze ked ta rozoberie Milner, Keita a Henderson, nieco robis nahovno

Reagovat
avicii

v podstate áno, Klopp robí s premiernych v systéme platných hráčov

Reagovat
fenixLFC

nemusia byt individualen world class ked funguju ako tim

Reagovat
cristiano.K.

tohle se o naší záloze traduje od začátku Kloppa u nás, že záloha není dost kvalitní.

Hendo několik let zavírá hubu v podstatě všem a pořád se najdou jeho hateři ve stylu "dřevák".

Máme skvělý systém bez vyloženě tvořivého záložníka.

Reagovat
kiwwi

citat snad vies, tak to skus este raz

Reagovat
Busby babes

rozpadlo se to az letos no...

Reagovat
pingla

Reagovat
Swarley

však to je jasné a za ten 99 na něj nemůže být stejně člověk dlouho nasranej...

Reagovat
Čenda

Eee..dostal United z 6.mista na 3...united..vrátil united do lm..united..reconnected fanbase after jose..to ze relativní legenda zvládne reconnect fanbase po par letech s josem..to by zvládl i gunnersaurus jako manažer.

Chápu vase zapaleni pro Oleho, ale vždyť kolem a kolem je marnej a najmout tehda místo něj snad jakejkoli jinej kužel, asi byste na tom o tolik hůř nebyli. A vzít tehda Kloppa z Dortmundu, kde myslis ze byste ted byli? Hm?

Reagovat
Busby babes

tohle pise novinar Athletic.

Reagovat
Čenda

Vsak ja to nezpochybnuju, jen se ptám, jestli je to takovej megauspech. S United. Postoupit do LM a tak, víš.

Reagovat
Busby babes

on tu nekdo rika, ze Klopp neni lepsi manager nez Ole? ty ses fakt tak uplne mimo... no nic.

Reagovat
Čenda

hele, lepší bylo, když si neodpovidal. Samozrejme, ze je Klopp lepší než Ole, ja se ale ptal, kde si myslíš, že byste byli tvl..si dyslektik nebo wtf?

Reagovat
Čenda

Neumíš číst, asi schválně nebo ja nevím uz odpovidas úplně na něco jiného, uz zpočátku si na moje normální a slušně vedený dotazy odpovídal jak 14 leta blondýnka s prvnima kramama, ale ja jsem mimo..ok

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Man Utd's heaviest Premier League defeats:

20th October 1996

Newcastle 5-0 MUFC

3rd October 1999

Chelsea 5-0 MUFC

23rd October 2011

MUFC 1-6 Man City

4th October 2020

MUFC 1-6 Spurs

24th October 2021

MUFC 0-5 Liverpool

Reagovat
Ligter

co se v tom říjnu vždycky stane?

Reagovat
Spalovač šancí

Je Octoberfest

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Inter Eterno Amore

to 5-0 od Chelsea si pamätám

Reagovat
eder

Ole dovnitř!

Reagovat
pobody's nerfect

Zkoušíš reverzní přání?

Reagovat
LokoLFC

Harry, jdu do baráku!

Reagovat
smazaný uživatel

Asked Solskjaer if he still had backing of #mufc board: 'Well, I've heard nothing else.'

Nemáš!

Reagovat
Spalovač šancí

Byla by velká chyba odvolávat OGS. Snad jedině, že by to vzal Sir

Reagovat
pobody's nerfect

Solskjaer určitě nepropadl, ale momentálně je na svém maximu a nemá schopnosti posunout tým ještě o stupeň výš. Pokud chtějí reálně hrát o titul, je změna nevyhnutelná

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyla

Reagovat
dave30

Trochu OT:

Nevíte někdo, co je s tím Králem? Kdosi mi říkal, že musel po repre v Kazani do karantény. Protože je snad jediný náš reprezentant, který nemá plné očkování a z Ruska na ostrovy musí takový člověk do karantény. Neví někdo o tom více?

Reagovat
eder

Pro pána Krále!

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt moyes praveze říkal, že má očkování a nechapal, jak je možné, že to mohl chytit (blbec)

Reagovat
dave30

Kámoš právě říkal, že asi nemá plné očkování. A nebo má Sputnika, kterého na ostrovech neuznávají? Nevím. V každém případě se na ostrovy z rizikových zemí bez očkování jen tak nedostaneš. Musíš do karantény. Myslím, že to tak měli i někteří Brazilci při návratu z minulé repre.

Reagovat
Banikovec7

Ale on mel pozitivni test ne? Tam uz mu ockovani nepomuze.

Reagovat
dave30

To právě nevím, jestli byl pozitivní. To byly myslím jen spekulace. Třeba se někde objeví jak to bylo.

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Hlahart

Nejhorší je, že jsme do toho zápasu šli jako favoriti

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite nesli, nevim kdo naposledy byl na old trafford vypsan s 2.35, liverpool byl favoritem

Reagovat
Hlahart

Ještě po prvním gólu jsme byli favoriti na otočení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mike Litoris

No jasně, v ten okamžik totiž byla stoprocentní šance, že pokud někdo jako první otočí, budou to United

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo by divny kdyby liverpool otacel zapas pri vedeni

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

Jokes aside - tohle vyjádření mě fakt děsí | OGS: "I do believe in myself and I am getting close to what we want at the club." To je prostě totálně mimo realitu naprosto postrádající jakoukoliv sebereflexi vzhledem k tý trajektorii, jakou to od léta nabralo...

Reagovat
Busby babes

a co ma rikat? jsme v prdeli?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hlahart

Tak ten dovětek je v kontextu toho dnešního výsledku a posledních zápasů úplně mimo a špatnej úplně ze všech hledisek. To skoro mohl říct cokoliv jinýho, klidně, že jsme teď v prdeli, a vyznělo by to lépe.

Reagovat
Busby babes

Solskjær: "It is the worst feeling. The feeling that we are getting to where we want to be has been there. Last few weeks we have hit a brick wall. We have conceded too many easy goals. That is a concern."

Solskjær on whose responsibility today is: "It is mine, that is it."

Solskjær: "We are at rock bottom, we cannot feel any worse than this."

Reagovat
Hlahart

Však to je v pohodě. Jak s tímhle vším jde dokupy, že "we are getting close to what we want at the club"?

Reagovat
Busby babes

protoze to vyzniva proste jinak, kdyz to das jen takhle jako jednu vetu. nic vic.

Reagovat
Hlahart

To je jedno, jak to vyznívá, protože je to v jakýmkoliv kontextu podle mě neobhajitelný. Pro mě byla poslední možnost jak doufat v nějaký zázrak to, že Ole přijde a řekne - ok, zkoušeli jsme od začátku sezonu vysokou obranu, zkrátit hřiště, méně presingu, hrát v podstatě 4-2-4 (cokoliv), ale byla to kokotina. Opouštímě od toho, víme, že to byla chyba a najdeme jiný způsob. Ne, že je spokojenej s tím, where we are getting to.

Reagovat
Busby babes

coz ale nerekl. a ani to neznamena, ze ted to nejak nezkusi zmenit. Ta jeho veta byla ocividne myslena v kontextu nejake delsi doby, druhe misto, finale EL a tak. a ne poslednich par zapasu... vsak to i sam rekl, jak jsem vejs dal. Poslednich par zapasu byl jako naraz do zdi...

Reagovat
Busby babes

nesli.

Reagovat
Hlahart

ále...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
vladis271

naráža na Olivera a jeho pokusy stavať nás do role outsidera.

Reagovat
Busby babes

aha, tak to jsem nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som od nich viac po heroickom výkone v LM + faktor domáceho prostredia, derby, Ole potrebuje výhry, ale dnes sa ukázalo, že hráči za ním asi nestoja, čo som si nemyslel.

Reagovat
vladis271

ten náš program je ale teraz dosť našlapaný. Musíme ísť zápas od zápasu.

Reagovat
avicii

Cez týždeň pohár, tam sa teším na hráčov z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaloha bude trpieť, kedy sa majú vrátiť Elliott a Thiago,,??

Reagovat
avicii

Thiago tento týždeň, Elliott niekoľko mesiacov este

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Kdyby přišel Conte, tak co od nej čekat? Jaké rozestavení? Na kom by stavěl? Koho by odstavil? Má vůbec zájem o hráče z akademie?

Stejne otázky i u Zidana.

Reagovat
Busby babes

u Zidana jsem tenhle tyden videl dve dobry vlakna. Jedno popisovalo proc by byl super, druhe, proc by byl katastrofa.

Reagovat
The Krupy

Zlepšenie obrannej fázy a osobne tipujem, že by Pogba žral trávu a markantne zlepšil svoje výkony. On je dobrý v tom, že má prirodzenú autoritu a vyžaduje od každého, aby išiel na 110 percent.

Reagovat
pobody's nerfect

Pogba by se na vše vysral a vytrucoval by si odchod do realu nebo PSG

Reagovat
The Krupy

Conte si ho vytiahol a v Juve z neho urobil hviezdu, údajne sa veľmi rešpektujú. Ak by nepočúval jeho, mohol by to zabaliť

Reagovat
martin.b

Conte by znamenal docela velkou revoluci, preferuje 3 vzadu + 2 wingbacky a max 3 čistě ofenzivní hráče... vy jich máte asi 8...vedení do nich dost zainvestovalo a moc nevěřím, že zvolili tuhle cestu.

Reagovat
Svatej

Nepreferuje 3 vzadu

Reagovat
martin.b

Vždyť skoro nic jinýho nikdy nevyužíval, možná v repre…

Reagovat
John Obi Mikel

V repre taky často hrál na 3 stopery.

Reagovat
Svatej

v poslední době

Reagovat
vitasrp

Ale jasněže preferuje, je to prostě formace, kterou umí naučit nejlíp a dosáhl s ní největších úspěchů.

Reagovat
Svatej

Sám se vyjadřoval k jeho preferencím už u nás s tím, že by nejraději hrál na 4 vzadu, konkrétně 424. Ostatně podobný rozestavení se snažil hrát i v přípravě, jenže neměl druhýho hroťáka.

Ve výsledku to pak hrál s náma od druhý třetiny první sezóny a následně s Interem, ale i u nás to bylo asi nějaký čtvrtý rozestavení, který vyzkoušel, než se k tomuhle dostal. V Interu na to měl zas naprosto ideální hráče. Hakimiho by do obrany cpát nechtěl a na křídlo taky ne, navíc měl Inter situaci se stoperama a útočníkama takovou, že by bylo plýtváním potenciálu toho nevyužívat.

Že ho dovede nejlíp vtisknout, nebo to rozestavení představuje to nejlepší, co v posledních letech světu dal, se s tím úplně nevylučuje.

Třeba do United fakt dojde a dostane možnost to dokázat. Bissaku nemůže rozdvojit, takže by se musel v takovým případě rozhodnout buď pro Dalota na WB a Bissaku na RCB, nebo by musel hrát Lindelof a AWB na kraji. Obojí by zavřelo dveře zas někomu z hráčů v záloze a vepředu, nedává to moc smysl.

Reagovat
vitasrp

Třetina sezóny? V přípravě testoval i 4-2-3-1, v lize jsme pak v rozestavení 4-3-3 odehráli zápas s WHU, Watfordem, Burnley, Swansea, Arsenalem a Liverpoolem. Čili šest zápasů + 2 v ligovém poháru, o nějaký třetině zápasů nemůže být ani řeč. A od tý doby 3-4-3.

Kdyby tak moc chtěl hrát na 4 vzadu, tak by na 4 vzadu prostě hrál. Ale nehrál tak většinu času v Juventusu, italské reprezentaci, Chelsea a ani Interu. Něco to prostě znamená, je to něco, co umíš nejlíp, v čem seš nejsilnější, tvůj trademark, proti kterému se prostě strašně špatně hraje. Je to něco, co máš prověřeného a seš v tom silnej, je teda hodně velká pravděpodobnost, že další tým, který Conte povede, tak hrát taky bude/ případně to bude směřovat a budovat tak, aby takovým způsobem hrál.

V Manchesteru United o tom určitě vědí a určitě to bude hrát při rozhodování, jestli Conte ano nebo ne, důležitou roli. Ten kádr prostě na jeho nejsilnější formaci není dobře připraven (podle mě), je teda samozřejmě možný, že by se rozhodl hrát jinak, ale už to představuje určitý risk, protože nevíš, jestli to bude fungovat stejně dobře a přinese teda stejnou nadstavbu.

Reagovat
Hlahart

Z tohohle jsem měl přesně u Conteho strach, no...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Svatej

V přípravě testoval zmíněný 424, tady mas treba report.ofiko stranek ze zapasu proti Poolu

https://www.chelseafc.com/en/news/2016/07/28/match-report--chelsea-v-liverpool

Zapas.proti Pellets predtim taky 442 s traorem a costou vepredu. Proti Realu pak nehral na utocniky vubec, aby nasledne proti AC zase hral 442 a dal jsem linej se divat, ale ve výsledku si to zjevně pamatuju dobře.

Mylně jsem předpokládal, ze pochopis mou myslenku s tretinou i včetně preseason, která sice není soutěžní, ale tahle debata takovou podminku ani nepotřebuje, vzhledek k tomu, ze probirame rozestavení. Nicméně jsem to tam měl evidentně doplnit.

Jo, na jednu stranu ma zjevně nejsilnější rozestavení a i navzdory tomu to stejně u nás testoval na 4 jako prvni, druhou i treti variantu. Ze nakonec presel na něco jinýho je logický a ukazuje to, ze je schopnej priznat, ze jeho preferovana varianta nefunguje a vrati se k ty osvědčený, ale zase to znova nevylucuje to, ze nechce hrat na 4. V United nemají takhle tvárný hráče na kraji a z Rashforda Mosese neuděláš ani kdyby ses hodně snazil a Conte není debilni, aby se snažil hrát uspesnej system s tymem, kterej na to neni vubec delanej.

Reagovat
Svatej

My na to tyk tenkrát meli, kdyby prisel o 7 let driv a mel tym okolo Ballacka, Lamparda, Deca a Essiena, tak ten system taky nehraje jen proto, ze to tak zkrátka musi bejt..

Reagovat
martin.b

Takže ses nakonec stejně dostal k tomu, že hra na 3 vzadu je jeho preferovaná V Chelsea zpočátku testoval jiný varianty, protože přebíral tým kde na krajích obrany fungoval jen Azpi s Ivanovičem a netušil, jestli mu bude jeho systém v Anglii fungovat... Příchod Alonsa v deadlinu jasně potvrdil plán hrát na wingbacky. (btw v Juve i Interu měl k dispozici 2 top útočníky, přesto hrál s wingbacky a 3 vzadu, Hakimiho si přivedl právě proto, aby mu jeho systém fungoval líp, než s Candrevou.)

Reagovat
Svatej

Cože? Přečti si to raději znova.

Kdyby byla preferovaná, tak ji zrovna u nás nezkouší až jako xtou možnost. Znova - sám se k tomu osobně vyjádřil a to tvrzení o preferovaný variantě na 4 vyvrátil. My měli celkem tvárnej kádr na víc možností, tak si s tím mohl víc hrát než jinde.

Příchod Alonsa tenkrát znamenal posílení na LB a překvapivě stopera, rozhodně se s ním nepočítalo výš, to si pamatuješ dost špatně. Ostatně právě na stoperovi si pak v blízký době po příchodu zahrál (a dost mizerně).

Jak se hra s dvěma útočníkama slučuje s povinností hrát na 4? Můžeš hrát to zmiňovaný 424/442 a nebo robusnější 352, který v Juve hrál (mimochodem díky hodně silný stoperský generaci + možnosti hrát Pogbu, Vidala a Pirla zároveň).

Reagovat
Svatej

variantě na 3 vyvrátil*

Mimochodem argument s přebíráním týmu a slabých krajích je dost špatnej. Dá se úplně stejně aplikovat i na proti hře 343.

Reagovat
vitasrp

Na stoperovi Alonso v blízké budoucnosti po příchodu nehrál. Nastoupil poprvé v ligovém poháru proti Leicesteru - kde hrál levého beka - a pak střídal v druhé půli proti Arsenalu, kde se při změně formace už zařadil na post levého křídelního obránce.

Reagovat
vitasrp

Já ti to nevyvracím, jen doplňuju, že testoval i 4-2-3-1 a 4-2-4.

Ve finále je to ale stejně jedno, při pohledu na Conteho kariéru mi přijde šílený tvrdit, že kvůli přípravě a 6 zápasům v Chelsea (plus začátcích v Sienně tuším) se nedá tvrdit, že by preferoval hru na 3 stopery, když to používá většinu svý kariéry.

Reagovat
martin.b

Reagovat
Svatej

Já nevím, proč musíš hned použít termíny jako "šílený" ve chvíli, kdy existují argumenty, který nestojej jen na domněnkách protistrany. Už jsem se tě ptal i posledně v jiný diskuzi, co tě k tomuhle odsekávání vede.

Bohužel jsem nenašel přímo to vyjádření, kde mluvil konkrétně o 424 (jo, můžu použít třeba tohle https://football-italia.net/conte-silences-critics-with-4-2-4-inter/ , nicméně to není přesně to vyjádření ,který hledám, i když "jen" přikládá další argument do diskuze)

Z jinýho článku zas vysvětloval, proč to nehrál v Juventusu po tom, co hrál v Itálií 424 před MS. https://football-italia.net/conte-how-italy-went-to-4-2-4/

“We reached this situation gradually, putting in two attacking wide men and two strikers. You know this is a style of football that I like. I used it at Bari and Siena, winning the Serie B titles. I wanted to do it at Juventus too, but didn’t have the players suited to this tactic.”

Ale je prostě šílený zpochybnovat to, že preferuje na 3, jasně..

Reagovat
vitasrp

Protože mi to šílený prostě přijde, proto ten termín používám. Conte od roku 2011 trénoval 3 roky v Juventusu, 2 roky v reprezentaci včetně Eura, 2 sezóny v Chelsea a 2 sezóny v Interu.

V tomhle období využíval cokoliv jiného než hru na 3 obránce akorát první sezónu v Juventusu a pak na začátku angažmá v Chelsea. Na druhé straně stojí teda asi 8 sezón, kdy na ty tři stopery hrál. Proto se dá úplně v klidu tvrdit, že je to jeho preferovaná formace - u každýho trenéra nějaká taková existuje, tak u Conteho to pravděpodobně bude tahle. Tak trochu si myslím, že kdybys ho nemiloval, bylo by ti úplně jedno, co kdy tvrdil v rozhovoru, a razil bys ukázaná platí. Minimálně u Tuchela by to tak bylo skoro určitě.

Já se ho hlavně nesnažím klasifikovat jako někoho, kdo bude hrát na tři stopery dogmaticky, kdo to nikdy nezmění nebo kdo to neupraví. Ale když budu uvažovat z pohledu klubu, který ho najímá - vidím úspěšného trenéra, vidím jasné charakteristiky, vidím herní vzorce, který v jeho fotbalu skoro vždycky jsou (výborná spolupráce útočných hráčů a hra na jeden dotek skoro poslepu), zároveň si taky ale všimnu, že od roku 2012 se všechny jeho úspěchy pojí s formací na tři stopery.

A tak si automaticky položím otázku - je kádr mužstva připravený na takovou formaci? Pokud ne, není přece jenom angažování takového trenéra trochu risk? A tím nezpochybňuješ, že by snad neuměl hrát 4-3-3 či něco takového, jenom ti do toho uvažování vstupuje určitá nejistota, protože to prostě není úplně ideální match.

Kdybych to měl nějak přirovnat, je to jako kdybys kupoval pravého záložníka, přičemž bys ale tušil, že pro něj máš místo ve středu hřiště. Víš, že tam hrát umí, nejseš si ale jistý, jestli tam bude stejné dělo jako na kraji.

Reagovat
Svatej

Jenže my tu neřešíme nejpoužívanější/nejúspěšnější rozestavení, ale to preferovaný, který by zjevně chtěl hrát. Že časem přejde na nějaký jiný nebo už od startu vidí, že ho nemůže hrát - to je něco, co jsem tu nikdy nerozporoval.

- Zjevně s tím začal už před Juventusem a zkoušel to i první ročník u nich. Ostatně vyjádření z odkazů nahoře potvrzuje to, že na to, co chtěl hrát, neměl hráče, tak se od toho muselo upustit.

- Zkoušel to i s Itálií, ale nakonec k tříobráncovýmu systému taky přešel.

- Následně zkoušel několik rozestavení u nás se 4 vzadu a nefungovalo to, tak udělal to, co vždycky.

- V Interu se o něco podobnýho zjevně taky snažil, ale tam to zkrátka nemělo smysl. Podobnej problém jako v Juventusu.

Pokud něco opakovaně děláš a až s časem přejdeš na něco jinýho, funkčnějšího (u čeho vydržíš déle a máš s tím úspěchy), tak to automaticky znamená, že plán B je tvůj preferovanej? To je jako říct, že mají tenisti preferovanej servis na jistotu, protože ten první agresivní často končí v autu nebo síti.

Srovnání s tím Tuchelem nechám být, popravdě doteď bych u Tuchela nedokázal definovat něco podobnýho, takže je možný, že máš pravdu, ale nenapadá mě nic, jak to i proti sobě dokázat..

S posledníma dvěma odstavcema v pohodě můžu souhlasit, obecně je tam dost věcí, který hovořej proti tý spolupráci a na místě klubu by bylo rozumný tohle ještě zvážit, to je jasný...

Reagovat
Svatej

druhej servis na jistotu*

Reagovat
Busby babes

tak ono na tri stopery to klidne u nas dame taky. stoperu mame dost, plus tam muze byt i Shaw a Telles na tom LWB... spis je otazka, jak pak poskladat ten zbytek.

Kazdopadne, tohle by melo byt pripadne vyjasneno behem nejakych pohovoru no. I tak ale zajimave vlakno, diky.

Reagovat
vitasrp

Jasně, já to nemyslel tak, že nemáte tři stopery, spíš jestli by celkově to hráčské složení do té formace zapadlo.

Reagovat
Busby babes

ja vim ze jo. to je prave ta otazka no. jak pak zapojit Bruna a dalsi kridelni hrace... zatim si jen dovedu predstavit to, ze Lingard bude v zakladu porad.

Reagovat
Svatej

vidíš, ten by vlastně možná mohl hrát toho pravýho WB...

Reagovat
r.mrazik

kdyz mas v tymu opravdu velmi kvalitni kridla,tak brat trenera,ktery hraje na wingbacky je pitomost...to uz jsme meli s želvou

Reagovat
Tomanatura

Jako prvni bych asi cekal, ze by konecne hrali na daleko mensim hristi a ne kazdy 20 meteu od sebe. Dneska i 20 meteu od protihrace

Reagovat
Svatej

Uz jsem to tady.psal xkrat..

Reagovat
iamek

Nemáš tam ctrl c + ctrl v? Moc do diskuzi už nechodím

Reagovat
spider_8

Z mého pohledu by pro vás Conte momentálně moc dobrý nebyl. Lépe řečeno, určitě by dokázal poskládat smysluplnou jedenáctku, ale spousta top hráčů by zůstala nevyužitá. On preferuje 3-5-2, případně 3-4-3 pokud se k tomu kádr lépe hodí, což by byl asi váš případ. Stopeři by asi byli ještě ok, Varane uprostřed, Maquire nalevo, napravo Lindelof nebo Bissaka. LWB by mohl hrát Shaw, ale napravo by asi byl problém, tam u vás nevidím použitelného wing backa.nDo středu zálohy by se hodil McTom a Matič, ale jinak nic moc. Pogba už sice pod Contem hrál, ale ten u vás asi nezůstane dlouho.

Kámen úrazu by ale byla hlavně ofenziva, Conte potřebuje silového útočníka, kterého u vás nevidím, tam by stopro požadoval velkou posilu. A on umí požadovat dost intezivně Navíc máte spoustu kvalitních ofenzivních hráčů, kterým bych pod Contem moc nevěřil. Nejvíc by to odsral asi Bruno, v Conteho systému pro něj vůbec nevidím místo a nejspíš by dopadl jak Eriksen v Interu. Podobně Sancho a možná i Ronaldo. Těžko říct, kdo by Contemu sednul, ale řekl bych, že tak půlka by se pakovala.

Suma sumárum bych to viděl na další přestavbu kádru, což mi ve vašem případně nedává moc smysl, protože kádr máte podle mě poskládaný výborně.

Reagovat
Infernoqt

Skoro stoprocentně bych řekl, že by s námi hrál 532, případně 5212. Podle mě by na hrotu využil Cavaniho a možná by ho spároval právě s Ronaldem.

Co se kádru týče, po sezoně na více než 90 % odejdou Pogba, Lingard, VDB, Dalot, Cavani a Matič, méně pravděpodobně pak Martial. Teď se to prostě sešlo, že těm hráčům končí smlouvy nebo touží po odchodu.

Ten kádr zase kromě ofenzivních jmen tak kvalitní není. Z té defenzivní činnosti mohu vypíchnout jen Varaneho, který je teď zraněný. Jinak viz můj rozbor níže.

Reagovat
martin.b

Jediná věc, která dnes chyběla k dokonalosti, byla absence Roye ve studiu...

Reagovat
Unai

Klopp

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak abych nabídl svůj samozřejmě kvalifikovaný pohled.

Klopp naprosto znásilnil Solskjaera, perfektně vystihl slabiny současného United a tím nejefektivnějším způsobem je využil. Nor naopak tak nějak nereaguje, znovu stejná sestava dovršená dalším zařazením Maguireho, který naprosto evidentně není v pořádku, neuvěřitelný amatérismus z jeho strany.

Salah je v současnosti nejlepší hráč planety a o nikom jiném nechci slyšet.

Zdráhal jsem se to napsat, protože řádí i Benzema a Lewandowski, nicméně už i statisticky je před nimi (Salah - 12/17+5, Beznema - 12/11+8, Lewandowski - 13/17+1). Mít po 12 zápasech v PL a LM (kde jsme ve skupině smrti) 17 branek a 5 asistencí je snad i více než fenomenální, letos boří naše i ligové rekordy, tak snad v tom bude pokračovat. Je neuvěřitelné vidět tak dobrého hráče.

Patří mu i dnešní MOTM, na druhém místě Keita, který byl skoro u všeho podstatného a že vyloženě něco pokazil si pamatuju pouze u jednoho momentu. Alisson dobrý výkon, v případě potřeby zastoupil, Arnold s asistencí a velmi dobrou prací dozadu , tah Konatém se Kloppovi naprosto povedl, hrál velmi dobře, téměř všechny situace řešil s přehledem, měl i přihrávky dopředu, jsme pozitivně překvapen , potenciální kaňkou zůstává Ronaldův gól, kde se nechal obehrát, ale i díky jeho postavení to byl ofsajd.

Záloha to nakonec ubojovala přes špatný start, Henderson fantastická asistence, Jones se chytil, v útoku o něco méně viditelní Firmino s Jotou, kdy ale Portugalec bere další gól proti United a asistenci k tomu.

Co se týče United, tak z toho se Solskjaer už asi nemůže vzpamatovat. Vypadá to, že na ten nejvyšší stupínek zatím, podobně jako Lampard, mít prostě nebude. V současnosti si za to může spíše sám, chápu, že mu chybí DM, ale jinak má k dispozici téměř celý tým vyjma dvou prvních stoperů, což rozhodně nereflektuje výsledky. Z těch dvou stoperů ještě jednoho jako, s dovolením, úplný idiot hraje, je naprosto očividné, že Maguire není v pořádku. Ano není ideální mít dva stopery mimo, ale tímhle situaci pouze zhorší.

Nasazování Maguireho už jenom dokresluje naprostý chaos, který panuje v zadních řadách United, to je opravdu neuvěřitelně strašné bránění v některých situacích, tohle se opravdu ani na tom okresu nevidí, i ten Watford před týdnem na tom byl lépe.

Dopředu to také na nějaký systém zrovna nevypadá, respektive se ho moc nedaří uplatnit. I přesto ale u některých akcí United trnu, protože papírová kvalita v tom útoku je nezpochybnitelná. Ona papírová kvalita by pak měla být i v obraně, proto si myslím, že jestli přijde takový Conte, tak ten tým naprosto jistě půjde nahoru.

Nakonec bych se vyjádřil k některým zákrokům ze strany hráčů United. Já sice chápu, že je těžké takhle prohrávat, tuplem proti nevětšímu rivalovi, ale to opravdu neospravedlňuje Pogbu a Fernandese (?) k takovým hnusným zákrokům , z čehož se nám zranil Keita, opravdu si přeju, aby to nebylo nic vážného, protože to je jediná kaňka tohoto zápasu, do toho pak halda menších zákroků, které vyjadřuje počet žlutých... Celé to jenom podtrhuje Ronaldovo naprosto směšné a nesportovní kopání do Jonese, takhle se opravdu projevuje jenom uplakánek, co neumí prohrávat , sice vím, že Ronaldovi můžou ujet nervy, ale tohle bylo dost přes čáru.

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

my branime spatne jako tym, neni problem v obrancich. na ty se to proste letos hrozne vali... plus teda Harry je poslednich par zapasu mimo no.

Reagovat
Svatej

Benz a Lewa maji o 3 a 4 body min a ty o jinym hraci nechceš slyšet? Co se to s tema diskuzema deje..

Reagovat
Kixi Syhimour

Právě proto tam píšu, že já nechci o jiném slyšet, protože pro mě to je prostě neuvěřitelný hráč v tenhle moment. Přidávám tam ten subjektivní aspekt, chtěl jsem psát bez debat, ale přepsal jsem to.

Kdybych chtěl být objektivnější, tak sice také řeknu Salaha, nicméně Benzema by samozřejmě nespadal do kategorie, že o něm nechci slyšet, Lewandowski teoreticky taky, ale tam bych rád připočítal, že hraje v té sranda lize.

Reagovat
Kixi Syhimour

*bez toho teoreticky

Uvažoval bych ho, jenom bych pak předložil onen argument se sranda ligou.

Reagovat
pobody's nerfect

Sorry ale německá určitě není sranda liga. Přinejmenším loni zlomil zdánlivě nepřekonatelný střelecký rekord, takže o lewandowskem se určitě dá uvažovat jako o jednom z momentálně nejlepších hráčů světa.

Reagovat
smazaný uživatel

No oni realne ani o ty 3-4 body min nemaji, protoze za prvy pocita Salahovi z nejakyho duvodu 17 golu, i kdyz podle TM ma golu 15 (i s dnesnim zapasem). Dalsi vec je ze uplne vynechava repre kde ma Salah za podzim jen jedno acko, Benzema 2+1 a Lewa dokonce 3+3. Kdyz se vsechno tohle secte dohromady tak je Salah (21 G/A) jak za Benzemou (22 G/A), tak Lewou (24 G/A).

Reagovat
Kixi Syhimour

Souhlas s 15, nicméně na TM mu v jedné kolonce těch 17 opravdu udávají, když mu přidávají 2 góly v LM.

https://www.transfermarkt.com/mohamed-salah/leistungsdatendetails/spieler/148455/plus/0?saison=2021&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=

A ano nepočítal jsem reprezentace, protože to mi přišlo ke srovnání nevhodné, jestli je ale někdo počítat chce, tak samozřejmě může.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

To mají, ale popravdě řečeno v tuhle chvíli je Salah opravdu nejlepší. Nejde jen o čísla, ale celkově o to, jak se hráč na hřišti prezentuje. A to, co nyní Salah předvádí, to je jinde.

Reagovat
Benzema

Reagovat
Kily8

Nechcem teraz reagovať na iné veci, ale v posledných rokoch, keď ľuďom stačí, aby boli odborníci skills na youtube a facebook a nepotrebujú ani pozerať futbal. Odvtedy čítam, len to, že najlepší hráči sú Messi, Ronaldo, Neymar, Salah, Mbappé, Lewandowski, Ibra, Benzema, Kane, Hallaand.... A potom sa prečítajú štatistiky gólov. Podľa tohoto, by boli Neuer, Buffon najhorší hráči v histórii. O čo je Benzema, alebo Lewandowski lepší od Maquinosa, De Bruinea, Neuera, Modriča(ktorý hrá v poslednej dobe fantasticky)? To naozaj za 10-12 rokov sa nenašiel žiadny kvalitný obranca, alebo záložník? To je choré, keš sa prečítajú štatistiky gólov, to je predsa najlepší strelec a nie hráč. Ako má Hallaandovi konkurovať Kanté, alebo Van Dijk?

Reagovat
hitZor

Reagovat
oddy

Reagovat
Benzema

Reagovat
Rybinho85

Reagovat
rave

U individuálních ocenění budou hrát vždycky největší roli góly a kreativita, tomu se prostě neubráníš. Tím neříkám, že obránce nemůže mít stejně zásadní vlvi na hru a týmové úspěchy (u gólmana bych možná polemizoval). Ale aby někdo označil obránce za nejlepšího hráče na světě, tak musí být extrémně dominantní a konzistentní. Např. Van Dijk byl před dvěma lety v GB druhý, jen o sedm hlasů za Messim (679/686). Alisson byl sedmý.

Za posledních dvacet let vyhrál GB jen jeden obránce, takže takový náhled asi nebudou mít jen "odborníci skills na youtube a facebook", když tam hlasují trenéři, kapitání repre a novináři.

Reagovat
Kily8

No ale na tie góly, je najlepší strelec predsa! Tak nech sa nevyhodnocuje najlepší strelec, keď sa najlepší hráč vyhodnocuje podľa parametrov najlepšieho strelca.

Reagovat
Beči

Reagovat
j_mrazik

Pustil jsem si sestřih. 5:0, červená pro Pogbu, tak si říkám, že jim asi ještě další 3 přidají, ale dál už to nepokračovalo. Už nebyly šance? Nebyla chuť? Nechtěli je víc ztrapňovat?

Reagovat
O.Giroud

Skor to vyzeralo, ze uz sa iba dohravalo. Bola tam snad len sanca Arnolda a inak uz nic, ale teda uz som videl LFC tuto sezonu hrat proti dvom timom s cervenou kartou a bola to bieda

Reagovat
vladis271

šetrenie síl a asi ich nechceli strápnovať viac. Tam máš vždy riziko, že ak kopeš do mrtvoly v rozhodnutom zápase stane sa to čo Keitovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

United PL rank:

Goals conceded - 16th

Clean sheets - 18th

Tackles - 20th

Reagovat
Grahf

Shots on target faced - 14th

Errors leading to shots - 20th

xG against - 15th

Reagovat
iamek

Saliba neskutečný dneska za OM

Reagovat
Mastný Chobot

Velmi dobry

Reagovat
Nikikrew

Ale veď to je len trápna francúzska liga....

Reagovat
Čenda

viděl jsem jen sestřih, ale na fórech je opět chválenej. Jinými slovy, jeden z mnoha Mikelovo provarů.

Reagovat
Jkb

Jakej provar? Vždyť hraje každý zápas ve Francii, u nás by seděl na lavičce, to je prostě fakt.

Reagovat
Čenda

A vidíš tam prostor na to, ze by se fakt vrátil do áčka? Neříkám, že by sam asi v cely kauze nechyboval..ale v tom Mikelovo zacházení s nim je tolik nelogicnosti, až to bolí. Letos ok, jen liga a White, ale loni a i předloni klidne mohl byt u nás a hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodili už Santa?

Reagovat
Cobra

jk ti časem vysvětlí, že je vše růžové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Proč? Máte víc bodů než jeden z favoritů na titul MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Serem na body. Na fodbal sa neda pozerať. Do Holandska nevezme mančaft aby následne prehral 0:1 proti WHU. Toto neznášam. Obrana nefunguje. Góly nedávame.

Reagovat
smazaný uživatel

Až po Vianociach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Max je bůh!

Reagovat
iamek

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusně to ustál a nedal Hamounovi čichnout pod tu vteřinu. Pak by to bylo drama ještě.

Reagovat
Cobra

*RedBull

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba misto aby tam jako nahradnik zral travu tak predvede tohle toho by mel ole nalozit do kufru a odjet zigulikem nekam za ural

Reagovat
Infernoqt

Taky je u nás poslední sezonu. Možná odejde už v zimě.

Reagovat
PP

Krásné kolo..

Reagovat
Čenda

Ole=Arteta. Uvidíme za týden.

Reagovat
Infernoqt

Není na co koukat. Pokud Ole nezačne hrát defenzivně, protože ten tým neumí hrát otevřený fotbal (na který přešel po příchodu Ronalda), tak nedáme ani top čtyřku. To vám věřím víc.

Reagovat
Čenda

Neumí hrát ofenzivne? S Rashem, Brunem, Pogbou, Ronaldem, Masonem, Sanchem, Cavanim..? Tak to defenzivně s vaší obranou nema Ole sanci.

Reagovat
Infernoqt

Abys mohl hrát ofenzivně, potřebuješ zálohu. My jsme nejméně napadající tým z celé PL. Máme nejméně vyhraných osobních duelů, dokonce i Norwich je v tomhle lepší. Na co je ti tolik hvězdných jmen do útoku, když nevyhráváme souboje ve středu pole.

Reagovat
Čenda

S tou zálohou samozřejmě souhlasím, vsak my jsme měli dlouho stejnej problém. Ale proč teda ma Norwich lepší napadání a ty další věci, co zmiňuješ? Snad nema Norwich lepší zalozniky?

Reagovat
Infernoqt

Podle mě to bude tím, že trenér u nás neumí navolit taktiku. Od Oleho příchodu tři roky dozadu se z nás stal hlavně protiútočný tým. Hráči museli být za míčem a pak se hnali do rychlého přechodu. Toto vesměs až na výjimky platilo do letošní sezony. Paradoxně od příchodu Ronalda hrajeme hodně otevřeně a nesystematicky. Tomu týmu chybí jakákoliv stabilita. Každý soupeř nás přečísluje, opravdu každý. Fakt jediný tým, co nás nepřehrál, byl Leeds. Na šance nás přejel ale jinak snad každý... Prostě jakékoliv schéma, co jsme poslední sezony měli, teď zmizelo. A Ole se tomu nedokáže přizpůsobit.

Reagovat
Čenda

pěkně, dík.

Za mě teda i v minulých sezónách jste měli vuc nezbdist zápasů, kdy jste byli dost mimo, ale letos už je to extrém.

Reagovat
PP

tak jsme to měli pod Emerym.. To násobné přestřílení nás od průměrných týmů bylo šílené.

Reagovat
fff

Ono potom je otazka, prec manazer za 3 roky si posklada tim, kde mu nepracuje zaloha. A este si potom zoberie hraca (podla busbyho mal pri tom velke slovo prave OGS), ktory skratka nikdy pressovat a branit uz nebude. Na druhej strane je otazka, bez ohladu na personalne obsadenie, preco OGS nie je schopny svoj tim donutit pracovat. To vsetko ide sa manazerom, o to viac ked minul stovky milionov a mal dostatok casu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Mít United v kádru Smallingy, Jonese, Perreiry apod., tak se vysmeju. Ale s Varanem, Fernandesem, Ronaldem, Maguirem, Rashem, na 20 minut s Pogbou..to se smeju.jeste víc.

Reagovat
Infernoqt

Ten tým zase tak silnej není. Kompletně bez zálohy a kromě Varaneho i obrany. Maguire žádná topka nikdy nebyl, Lindelof taky ne a ani nebude, Bissaka nemá fotbalové cítění. Maximálně Shaw se snaží. Ale tu zálohu kompletně potřebujeme novou.

Věřím tomu, že kvalitní trenér by to dokázal zalepit, abychom vypadali aspoň trochu jako kompetentní tým.

Reagovat
Čenda

bez výhrad souhlasím. Jeden top hrac do zálohy a trenér. Ale i tak, 7.byste fakt byt neměli s timhle kadrem.

Reagovat
smazaný uživatel

netrep

Reagovat
smazaný uživatel

To povies po zapase kde vas prehra Liverpool s hendersonom a milnerom v zalohe

Reagovat
MCFC_8

Vsetci dufame, ze vedenie United bude mat trpezlivost s Olem do Vianoc...btw...Maguire skvely nakup za 80 mil...

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

V září jsem sem psal, že Ole a Arteta prostě nejsou trenéři a že je mají vyměnit stejně jako Chelsea Lamparda, no to jsem to dostal. Tady to máte vocasove...

Reagovat
Čenda

a jestli z toho nakonec vyjde Arteta>Ole>Frank, tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jako přál bych vám zažít ten pocit jako nám, kdy je prostě vidět z toho týmu jistota a základy taktiky proti netrenérovi :)

Reagovat
Front hell

Totenham United

Reagovat
vladis271

Carra by s. Tym hejtom na oleho mal prestat. zabuda, ze je LFC pundit. Naco prilieva olej do ohna?

Reagovat
smazaný uživatel

preco, ved hovori iba pravdu. Rovnako je pravda co povedal, v anglickom time Terry bol lepsi v citani hry, v braneni, Ferdinand bol lepsi vo vzduchu, silove suboje. Proste nema problem povedat pravdu, Ole na to nema. Nic viac nic menej.

Reagovat
rave

Řekl to, co si myslí úplně všichni. Kromě Garyho Nevilla.

Reagovat
fff

Ak by mal niekto s niecim prestat tak Gary Nevill s tym co robi pslendu dobu. Mne je trapne uz zanho.

Reagovat
ACSMan

Liverpool mě hodně zklamal fotbalově, od 60 minuty se vůbec nesnažili a nehráli dopředu. Opravdu zklamání.

Reagovat
tony223

Jasně, a ještě víc frustrovat hráče United, kteří byli místy schopní zlámat hráčům Liverpoolu nohy.

Reagovat
Remt

moc už do soubojů pak nechodili

Reagovat
ACSeRw!n

saudi sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Už ho vyhodili?

Reagovat
masina_LFC

“McTominay spent the game pointing towards unmarked players. Although to perform that task properly he would have needed to be an octopus.”

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool dominoval na půdě Manchesteru United a domů si odvezl sladkou výhru 5:0, vedle toho ale utrpěl i dvě ztráty. Zápas nedohráli James Milner a Naby Keita, oba záložníci mají zdravotní problémy.

Podľa očakávania (história zranení záložníkov) sa to sype, snáď s Božou pomocou vydrží Thiago aspoň mesiac a pol zdravý a v zime sa pokúsime o záložníka.

Reagovat
tony223

Víš o tom, že Bůh neexistuje?

Reagovat
Benzema

Hlavne, že existuješ ty. To je najdôležitejšie

Reagovat
tony223

Má existence jde dokázat

Reagovat
Malresi

A dá sa dokázať, že Boh neexistuje ?

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
SunFells

Reagovat
Malresi

Reagovat
tony223

Můžeš dokázat, že kolem země neobíhá čajová konvice? Absurdní argument

Reagovat
Malresi

A v dnešnej dobe s technológiami aké máme snáď nemôžeš? Vôbec to nie je absurdní argument.

Reagovat
J0EL

Ja jsmem vasi picu taky nevidel a verim, ze ji mate.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Bandita_Harry

Zaloha je problém dúfam že sa rýchlo vrátia už sa vie čo im je ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm aktuálne

Reagovat
Baronne

Btw tohle jako neni na redku od čůráčka Ronalda?

Reagovat
masina_LFC

Je to fajn, tak ako to bolo, mohol si to užiť až dokonca

Reagovat
Baronne

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Remt

Kopnul spíš do mice než do hráče ne? Nevím jestli za toto dát redku

Reagovat
fff

Bolo to maximalne primitivne a hlupe, ale ako...trafil loptu no. Cervena by sa podla mna tazko obhajovala.

Reagovat
Kinky7

Dobře. Tak já přispějí svým asi amatérským polinkem do ohně.

Podle mého je největší chybou přizpůsobení herního stylu Ronaldovi. Ten tým hrával poměrně úspěšný fotbal na protiútoky který se mohl ještě díky Sanchovi vylepšit. Teď se snaží hrát jak my ale prostě v záloze nemají vlcaky typu Bernarda Fodena či Gunda co běhají napadají a vytvářejí šance. Kdyby hráli Utd totéž co minulou sezonu s hroty rash greenwood Sancho a trpělivě čekal na breaky tak má šanci ale tohle je chaos. Chápu že Ronaldo jim svou genialitou vyhrál pár zápasů ale otázka je jestli by nestálo za to ho posadit anechat ho hrát jen když je tým výrazně lepší či je potřeba dohnat výsledek.

Reagovat
fff

Na protiutoy potrebujes mat prepracovanu obranu, ktora je schopna vacsiu cast zapas ustat tlak, kym sa k tym protiutokom vobec dostanes.

Reagovat
r.mrazik

coz neni zas tak nic tezkeho,jen staci nehrat 424 s tim,ze ta vrchni ctyrka na braneni celkem sere

Reagovat
fff

Teoreticky to nie je tazke, no prakticky to OGS za 3 roky nezvladol ten tim naucit, tim, ktory mal cas a prostriedky i personalne obsadit.

Reagovat
vodka

tady jsou zase strašně hysterické reakce. Zajímavé, že loni v FA cupu jsme vás porazili se zálohou pogba - McTom - Donny.

Solskjaer měl období, kdy tým bránil velmi dobře, to období bylo i poměrně dlouhé. Problém jsou furt standardky a stupidní individuální chyby.

Mě na tom hlavně sere, že víceméně to 4231 hrajeme celou dobu, kdy ten tým měl docela jasnou strukturu (kromě pár výjimek s hrou na 3 stopery) a teď po příchodu Ronalda se to celé rozsypalo na tu šílenost, kdy Fernandes hraje v podstatě druhého útočníka.

Tohle pokud neodstraní, tak ho časem fakt vyhodí, protože to není udržitelné. Uvidíme, zatím se vždycky po špatné sérii vzchopil, já bych mu furt čas dal, ale teď musí ukázat, že si prosadí svoje. btw. Conteho si u nás nedovedu představit a nikdo zajímavý aktuálně volný není, takže by jeho odvolání teď ani nedávalo smysl.

Reagovat
fff

Hystericke reakce .

Ako pisem nizsie, ak on obcas velky zapas vyhra, lebo ta individualna kvalita tam je. Mimo toho je to podpriemerne manageovany a coachovany tim. Za 3 roky byt v takom stave defenzivne v akom ste, to je hanbda.

Reagovat
Busby babes

a hlavne, to neni zadne prizpusobeni Ronaldovi. Teda pokud to neznamena to, ze Bruno a oba kridelni hraci vybehnou nahoru, jednou prihravkou jsou vsichni vyrazeni ze hry a najednou mame brutal precislenou zalohu...

Reagovat
Hlahart

Tohle fakt není přizpůsobení Ronaldovi. Tu vysokou obranu jsme začali hrát i v prvních zápasech bez něj. Ten do toho pak už jenom přinesl víc statický pohyb vepředu, s čímž se ale snad proboha muselo počítat, když jsme ho brali...

Reagovat
r.mrazik

castecne to prizpusobeni ronaldovi je, protoze hrajeme jinak,nez bez neho

Reagovat
Busby babes

s tim nesouhlasim. nemyslim, ze se nekdo prizpusobuje ronaldovi, jen hrajou tak strasne debilne. A Ole s trenerskym tymme to nedokaze zmenit. viz nahore ten clanek Athleticu... to, jak presujem, je proste silenost a je to strasne jednoduchy prejit, pokud souper zvladne dat aspon dve prihravky po sobe...

Reagovat
Swarley

To nebylo presování, to je neřízený chaos, který tam pak nechává tak obrovské díry, že to ani není možný... Naprosto naivní a směšný, to nemělo s presováním bohužel vůbec nic společného...

Reagovat
Busby babes

ano, i tak se to da popsat.

Reagovat
r.mrazik

prakticky jsme loni skoncili druzi

bohuzel obranne statistiky mame letos sileny

Reagovat
fff

Ano skoncili ste druhom preto, lebo Lampard dosral Chelsea polku sezony a Klopp nemal koho dat do obrany. Inak by ste boli radi za 4. miesto.

Reagovat
r.mrazik

no...a letos nekdo skonci druhy,protoze to MU nejde

tohle je vzdycky hrozna sranda

Reagovat
fff

ok

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapuje ma, ze zrovna fff tu predvadza taketo myslenie jednoduche

Reagovat
smazaný uživatel

to su proste kecy

Reagovat
Greny

ty jo tak jsem si pustil jeste rychlej sestrih United... ale co ten Maguire delal to hral ozralej nebo co ?

Reagovat
fff

Krasa vcera.

Ak si niekto po cca 3 rokoch a desiatkach/stovkach milionov stale mysli, ze OGS moze MU dotiahnut na vrchol, tak to je len dobre pre kazdeho okrem MU. 3 roky tu riesime, ze pod OGS skratka nema ziaden styl a nikto nevie co vlastne chcu hrat. Vraj chce hrat na protikutoky, no k tomu musi byt tim schopny branit pred tym, nez sa k nejakemu protiutoku dostane a nevedia ani to. Cim dlhsie OGS ostane, tym lepsie pre nas. On obcas vyhra nejaky velky zapas, lebo ta individualna kvalita tam je, ale to je tak vsetko.

LFC banda, vieme co je s Nabym? Lebo tak ako nam pred rokom odchadzali CB, tento rok nam nejako odchadza zaloha.

P. S. Dajte Salahovi co chce, ak si ho nechame ujst tak to bude pruser.

Reagovat
Remt

Trefil on Nabyho na stojnou? me prislo ze ho kolikama trefil na lytko ("zvnitrku") a na stojnou to nebylo mi prislo

Reagovat
hitZor

U tohohle ani nešlo o to, jestli ho trefil na stojnou nebo na druhou nohu, ale o to, že tam šel oběma nohama kolíkama napřed... I kdyby ho netrefil, tak by to měla být redka

Reagovat
Remt

nebavím se teď vůbec o redce, tu tu nezpochybnuju, bavím se o tom co mu mohl udělat když ho takto trefil a nebylo to na stojnou

Reagovat
Busby babes

V Sunu a Daily Mailu spi? cekal jsem rano plnej twitter spekulaci o tom, koho vseho uz jsme oslovili a ono nic...

Reagovat
Hlahart

Stejně tak adam a viděli jste někdy adama a kohokoliv ze Sunu a z Daily Mail ve stejný místnosti?

Reagovat
Čenda

Reagovat
ratusek

Oni toho šaška ještě nevyrazili?

Reagovat
Greny

ne to je na tom asi to nejlepsi ze je zatim furt trenerem United

Reagovat
ratusek

Hajzle

Reagovat
Ranoth

to len par naivnych blaznov si myslelo, ze by ho teraz vyhodili neboj, teraz s Tottenhamom mu Ronaldo vystreli v 93 min vyhru a Ole bude zachraneny

Reagovat
PH8

První polovina tabulky!!! Fotím a ukládám na památku.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Ted koukam,.ze horší GD nez Tottac ma jen 5 tymu z ligy

Reagovat
Manik...

.. Se jim vyplatilo si nechat Kane

Reagovat
WienArsch

Liverpool akutně potřebuje alespoň dva střeďáky....kdo by byl volný teď v zimě?

Reagovat
YNWA__MSN

Bissouma by byl skvělej

Reagovat
Remt

byl. A pokud ho pustí z basy, tak bude možná díky tomu i o něco levnější

Reagovat
YNWA__MSN

aha tak tohle mi úplně uniklo

Reagovat
Remt

a co, už je venku? nebo jak to s ním vlastně momentálně je, ví někdo?

Reagovat
SunFells

Propustili ho na kauci, v sobotu byl na lavičce ...proti man city, ne svědecké.

Reagovat
Remt

Ok, v lednu je náš. Toho potřebujem.

Reagovat
Remt

propustili ho na kauci znamená přesně co? Že mu prokázali vinu? Tam šlo ale "jen" o jakési obtěžování či co ne? Žádný vyloženě znásilnění.

Reagovat
SunFells

To že se vyplatil, aby ho prošetřovali na svobodě, očekávám.

Reagovat
PH8

Reagovat
Freedo

Po shlédnutí highlights si myslím, že Luke Shaw může za 5/5 gólů. Samozřejmě to není pouze on, ale namočen byl v každém a to fakt hodně. Může mi to někdo vymluvit? Na týhle úrovni je to naprosto neuvěřitelný.

Reagovat
Unique

OT: Hraje někdo Predator hunting grounds on PS4?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele