Premier League - preview 34. kola

07.07.2020, 08:22, aktualizováno 09.07.2020, 08:44
Previews
Tottenham bude ve čtvrtečním programu anglické ligy plnit úlohu favorita v Bournemouthu, zatímco Manchester United se může vítězstvím ve Villa Parku posunout o pouhý bod za čtvrtý Leicester City. Southampton může ve vzájemném střetnutí přeskočit tabulkového souseda Everton...
AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur  (čtvrtek 19:00)
Bournemouthu po pěti letech strávených v Premier League reálně hrozí sestup, a pokud ve zbývajících pěti zápasech výrazně nezabere, tak ho pád o patro níže nejspíše nemine. AFCB se v tuto chvíli nachází na předposledním devatenáctém místě se sedmadvaceti body a na sedmnáctý Watford má manko čtyř bodů. Nyní to znovu bude mít nesmírně obtížné, neboť přivítá posledního finalistu nejprestižnější evropské klubové soutěže Tottenham.

Domácí se v rozhodující fázi potýkají s rozsáhlou marodkou, problémy mají hlavně v defenzivní činnosti. V posledních dvou duelech inkasovali hned devětkrát, když jasně nestačili na Newcastle (1:4) a minule ani na Manchester United (2:5). Na výhru čekají dlouhých osm utkání, v nich navíc získali jediný bod s londýnskou Chelsea (2:2) a z hluboké krize se ne a ne dostat. Hosté se naopak ještě pokoušejí zabojovat i o Ligu mistrů.

Momentálně ztrácejí na sedmý Arsenal dva body a v případě tříbodového zisku ho předskočí, nicméně jednoduchá úloha je v žádném případě nemusí čekat. Svěřenci portugalského manažera Josého Mourinha minule přivítali konkurenční Everton a dokázali ho udolat nejtěsnějším poměrem 1:0, předtím si na vlastním stadionu poradili i s houževnatým West Hamem (2:0). Avšak minulý venkovní zápas jim nevyšel, nováčkovi Sheffieldu United totiž podlehli 1:3.

Mourinho si je dobře vědom, že před nimi stojí velmi tvrdý oříšek. "Když hrajete o záchranu, tak je vám úplně jedno, proti komu nastoupíte, prostě chcete vyhrát. Bournemouthu se postupně vracejí opory do sestavy, jako obvykle od něj očekávám houževnatý výkon od samého začátku až do konce. Soupeř nám nedá zadarmo jediný centimetr prostoru, je potřeba udržet maximální koncentraci po celých devadesát minut," prohlásil Mourinho opatrně.

Tomu stále scházejí Foyth s Tangangou, mimo hru bude i Dier, jenž si musí odsedět čtyřzápasový trest za vniknutí na tribunu v FA Cupu proti Norwichi a kvůli zranění stehenního svalu bude nadále chybět také Alli. Hostující manažer Eddie Howe již může využít služeb Steva Cooka, Francise, Mephama i Simpsona. Na hrotu se také objeví Callum Wilson, ten si totiž odpykal stopku za žluté karty. Dlouhodobě na marodce se nacházejí Stacey s Danielsem.

"V našem případě můžeme takového protivníka jen překvapit, má totiž mnoho skvělých hráčů a jednoho z nejlepších útočníků na světě. Klíč k úspěchu podle mě spočívá v poctivé práci na všech postech, rozhodně se musíme vyvarovat individuálních chyb. Bude to samozřejmě těžké, ale zároveň si myslím, že můžeme uspět," uvedl Howe trochu tajemně pro klubové stránky.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Rico, Kelly, Aké, Smith - Stanislas, Billing, Lerma, Brooks - King - Wilson
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Alderweireld, Sánchez, Davies - Sissoko, Winks, Lo Celso - Ndombélé, Winks - Lucas Moura, Kane, Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.18 - 4.04 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Southampton FC  (čtvrtek 19:00)
Everton se po koronavirové přestávce přeci jen zvedl a definitivně odvrátil nebezpečí sestupu, na druhou stranu ani s umístěním ve středu tabulky nemůže být úplně spokojen. Momentálně mu patří jedenácté místo se čtyřiačtyřiceti body a nyní se pokusí oživit svou šanci na evropské poháry proti sousednímu Southamptonu. Ani Saints si v poslední době nevedou úplně špatně, v minulých dvou duelech totiž vyhráli a jsou třinácti se třiačtyřiceti body.

Liverpoolský celek odehrál po vynucené pauze čtyři střetnutí a prohrál až naposledy v Londýně, kde těsně nestačil na favorizovaný Tottenham (0:1). Ihned po začátku obnovené sezóny přivítal v prestižním městském derby letošního mistra Premier League a získal s ním cenný bod za nerozhodný bezbrankový výsledek, následně vyhrál na půdě posledního Norwiche (0:1) a před vlastními fanoušky zdolal ambiciózní Leicester (2:1).

Hosté ve čtyřech utkáních zvítězili třikrát a jednou prohráli. Nad jejich síly byl pouze Arsenal (0:2), jinak si ale poradili s Norwichem (3:0) i Watfordem (3:1) a minule způsobili šok věhlasnému Manchesteru City, když ho přehráli po výsledku 1:0. "Takový úspěch nezažijete každý den a my jsme opravdu velmi spokojeni. Rozhodně nám tato výhra může pomoci ve zbývajícím průběhu, jen nesmíme usnout na vavřínech," vyjádřil se trenér Ralph Hasenhüttl.

Ten se stále musí vypořádat s několika absencemi, mimo hru zůstávají Djenepo (poranění lýtka) Vestergaard, Boufal a Valery, naopak do sestavy se vrací Hojbjerg. "Everton se s každým zápasem postupně zlepšuje a jeho hra má stoupající tendenci. Podle mě to není tým, který by měl bojovat o záchranu, určitě se může prát o evropské poháry. My chceme hrát podobně jako s Manchesterem a věříme ve vítězství," dodal Hasenhüttl pro klubové stránky.

Také jeho slavný italský protějšek Carlo Ancelotti řeší potíže s rozsáhlou marodkou, na ní se nacházejí Gbamin, Tosun, Delph i Walcott, kvůli svalovým potížím zřejmě nebude připraven ani Iwobi a otázka visí nad startem Holgateho. "Southampton je velmi dobře organizovaný, nebojí se přidat na agresivitě a teď je taktéž hodně produktivní. K tomu překonat jeho defenzívu není snadné, hlavně ve vzduchu se hledají mezírky opravdu těžko," řekl Ancelotti s respektem.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Digne, Mina, Keane, Sidibé - Gordon, André Gomes, Davies, Sigurdsson - Richarlison, Calvert-Lewin
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Bednarek, Stephens, Bertrand - Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Redmond - Ings, Adams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.51 - 3.53
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Manchester United  (čtvrtek 21:15)
Manchester United si nemůže dovolit polevit, jestli se chce vecpat mezi čtyři nejlepší v Premier League, aby si zahrál v příští sezóně základní skupiny Ligy mistrů. Aktuálně na čtvrtou příčku ztrácí čtyři body, je tedy potřeba zvítězit na půdě o záchranu usilující Aston Ville, aby se téhle metě opětovně přiblížil na dostřel. Formu má zatím velmi solidní.

Už šestnáctkrát za sebou The Red Devils neprohráli napříč všemi soutěžemi. Společně s FA Cupem zvítězili už čtyřikrát v řadě, přičemž dohromady během těchto čtyř zápasů vstřelili hned třináct branek. Po koronavirové pauze zkrátka Manchester šlape dle vlastních představ. A míní svou pouť v posledních pěti duelech sezóny dotáhnout do úspěšného konce.

Situaci má přitom pod vlastní kontrolou, byť čtvrtý Leicester je pořád před ním. Neboť právě v posledním kole narazí právě na Lišky, čili za předpokladu dalších pěti výher, včetně té na King Power Stadium, se nemusí ohlížet na výsledky svého soka. Nově by mu mohl chybět Viktor Lindelöf, jenž má problémy se zády, jinak na marodku nikdo čerstvě nepřibyl.

Pořád jsou jinak mimo hru Axel Tuanzebe a Phil Jones. "Nemyslím si, že nějaký tým vstupuje do zápasu Premier League s tím, že ho čeká lehká pořízená. V téhle lize není nic snadné. Už jsme se přesvědčili naposledy proti Bournemouthu," vracel se k minulému skalpu hostující lodivod Ole Gunnar Solskjaer. "Náš soupeř byl totiž hodně odvážný, působil statečně."

Aston Villa bude pro MUFC po střetnutí s The Cherries představovat dalšího papírově přijatelného protivníka. Birminghamský celek se v současné chvíli rovněž nachází v sestupovém pásmu. "Myslím, že měla v několika momentech trochu smůly. Fotbal někdy rozhodují malé detaily. Má několik kvalitních hráčů a dobré brejky," mínil Solskjaer.

Měření sil z prosince loňského roku dopadlo pro hosty pouze nerozhodným rezultátem, teď by bezpochyby nechtěli nikterak zaváhat kvůli klíčové misi dostat se v tabulce do první čtyřky. Jinak však The Lions nemají Manchester vůbec v oblibě, od roku 2011 s ním ve dvanácti případech prohráli hned desetkrát, výhru slavili naposledy v roce 2009.

I sám Solskjaer má dobré vzpomínky na některá utkání s Aston Villou, už když jako hráč oblékal dres United. "Pamatuji si, jak jsem skóroval proti brankáři Peterovi Schmeichelovi na začátku milénia. Tehdy chvilku v Aston Ville působil," uvedl norský stratég. "Ve Villa Parku jsme hráli v roce 1999 semifinále FA Cupu. To bylo také jedno ze skvělých střetnutí."

Domácím, kteří v posledních devíti ligových kolech nebodovali v sedmi z nich, si po minulé porážce s korunovaným mistrem z Liverpoolu stěžovali na určité zdravotní potíže Tyrone Mings a Jack Grealish, oba dva by však nakonec pro nynější utkání měli být v pořádku. Chybět jim ovšem stále budou Tom Heaton, Wesley, Björn Engels i Matt Targett.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Pepe Reina - Konsa, Hause, Mings, Taylor - El Ghazi, McGinn, Douglas Luiz, Trézéguet - Grealish - Davis
Manchester United - pravděpodobná sestava:
David de Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Shaw - Matič, Pogba - Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford - Martial
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.92 - 5.48 - 1.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester City - Newcastle United  (středa 19:00)
Hráči Manchesteru City přivítají na svém stadionu v rámci 34. kola Premier League Newcastle United. Loňský mistr už ví, že letos titul neobhájí, a tak musí uhlídat druhou příčku, na které se momentálně nachází. Magpies jsou dvanáctí a v sezoně už víceméně nemají o co hrát.

Svěřence manažera Pepa Guardioly v minulém ligovém kole překvapil Southampton. Ten favorita porazil díky brance Adamse 1:0. City na skórování nestačilo ani dvacet šest střel, i když z nich jen šest mířilo mezi tři tyče. V předchozím klání si však Citizens smlsli na již jistém mistrovi z Liverpoolu, kterého porazili 4:0 po gólech De Bruyneho, Sterlinga, Fodena a vlastním Oxlada-Chamberlaina. "Musíme sezonu v klidu dohrát na druhé příčce a příští rok se pokusíme být lepší. Teď nás čeká kvalitní soupeř, kterého hlavně nesmíme podcenit. Nesmíme si dovolit ztrácet body tak, jak to bylo minule," uvedl manažer Pep Guardiola.

Newcastle v posledním utkání remizoval doma s West Hamem 2:2. Hosté dvakrát vedli, na branku Antonia však reagoval Almirón a na gól Součka odpověděl posléze Shelvey. Před tím však Magpies rozdrtili 4:1 Bournemouth, když se trefili Gayle, Sean Longstaff, Almirón a Lazaro. "Čeká nás velmi těžký protivník. Nemůžeme se spoléhat na to, že už nemá o co hrát, to by nás pak také mohl hodně nepříjemně překvapit. Musíme být důslední v defenzivě a čekat na gólové příležitosti," prozradil manažerSteve Bruce.

Poslední vzájemný duel těchto soupeřů se odehrál 28. června v rámci FA Cupu a zápas lépe dopadl pro Citizens, kteří vyhráli 2:0. Rozhodli De Bruyne a Sterling.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy - De Bruyne, Rodri, D. Silva - Mahrez, Sterling, Foden.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Fernández, Lascelles, Schär, Rose - Lazaro, Bentaleb, Shelvey, Ritchie - Gayle.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.09 - 11.70 - 32.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Wolverhampton Wanderers  (středa 19:00)
Sheffield United hostí v rámci 34. kola Premier League Wolverhampton Wanderers. Blades patří devátá příčka a na svého nynějšího soupeře ztrácí čtyři body. "Vlci" jsou sedmí, na postup do Evropské ligy ztrácejí body tři.

Sheffield v minulém kole remizoval na hřišti Burnley 1:1. Domácí poslal v první půli do vedení Tarkowski, v osmdesáté minutě však poté srovnal Egan. Před tím Blades dokázali porazit 3:1 Tottenham, když se trefili Berge, Mousset a McBurnie. Branka Kanea už nebyla nic platná. "V letošní sezoně se nám hodně zápasů povedlo, ale byly tu i ty horší. Sice ztrácíme na poháry poměrně dost bodů (7), ale chceme bojovat do poslední chvíle. Pro klub by to byl obrovský úspěch. I proto musíme proti Wolves vyhrát," řekl manažer Chris Wilder.

Wolves v posledním ligovém klání prohráli na domácí půdě s rozjetým Arsenalem 0:2, za "Kanonýry" mířili přesně Saka a Lacazette. Před tím však "Vlci" třikrát v řadě vyhráli, 1:0 s Aston Villou a Bournemouthem a 2:0 s West Hamem. Po pauze se tedy Wolverhamptonu poměrně daří. "Souboj o pohárové příčky je velmi vyrovnaný, zapojených je hned několik týmů, takže to nemáme vůbec snadné, stojí proti nám giganti jako Manchester United či Arsenal. Jsem rád, že máme o co hrát," uvedl manažer Nuno Espírito Santo.

Poslední vzájemný zápas se odehrál loni v prosinci a skončil remízou 1:1. Branky si připsali Mousset a Doherty.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Berge, Norwood, Osborn, Stevens - Sharp, McGoldrick.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Boly, Coady, Saids - Doherty, Dendoncker, Ruben Neves, Moutinho, Jonny - Raúl Jiménez, Diogo Jota.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.25 - 3.09 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - Burnley FC  (středa 19:00)
Nedávná výhra nad Chelsea a remíza v Newcastlu ani náhodou nezaručuje West Hamu finální záchranu v nejvyšší soutěži, každopádně londýnský celek jasně naznačil, že s udržením se to myslí naprosto vážně. Potvrdit zlepšující se formu bude chtít proti Burnley, které může usilovat o proklouznutí na příčky zaručující evropské poháry na další sezónu.

Po třiatřiceti odehraných zápasech si Kladiváři vytvořili čtyřbodový polštář od sestupové osmnácté příčky. Čili po tomto kole ještě do pásma ohrožení spadnout nemůžou, ať už hlavně Aston Villa nebo Bournemouth budou hrát jakkoliv, nicméně polevit by se jim mohlo šeredně vymstít. Obzvláště by byla škoda zahazovat jen tak do koše nynější solidní rezultáty.

Domácí manažer David Moyes si moc dobře uvědomuje, že práce není ani zdaleka u konce. A že jeho tým ještě potřebuje udělat poslední kroky k tomu, aby sezóna dopadla dobře. "Jsme na dobré cestě. A věřím, že po ní kráčet můžeme ještě dlouho. Jsme rádi, jak jsme se v posledním týdnu prezentovali. Musíme zůstat u naší dynamiky," vytyčil jasné cíle.

Zatím si přitom nemůže vynachválit současnou situaci kolem českého reprezentanta Tomáše Součka. Ten zaznamenal svou historicky první trefu v Premier League proti Chelsea, přičemž skóroval i v duelu s Newcastlem, a výraznou měrou přispěl k zisku důležitých čtyř bodů. I díky němu West Ham více poodskočil od svých pronásledovatelů, kteří jsou v tabulce za nimi.

Očekává se, že Souček nastoupí v záloze od začátku i v tomto případě, byť po koronavirové pauze zatím odehrál vždy celých devadesát minut, a mohl by tak vyžadovat odpočinek. "On se pro nás stal klíčovým hráčem, už když sem dorazil," tvrdil Moyes. "Už v únoru proti Liverpoolu hrál dobře. Hodně nám tehdy pomohl, i když se pak zranil," vzpomínal.

Domácí nemají na svého aktuálního rivala příliš dobré vzpomínky, prohráli s ním hned dvakrát za sebou, přičemž vstřelit mu nedokázali jediný gól. "Ať už se jedná o West Ham nebo jiný klub, nedochází příliš často k tomu, že by se nový hráč okamžitě projevoval," dodával Moyes. "Tomáš už teď mužstvo ovlivnil. Tohle má rád. Velmi nám všem přispěl," těšilo ho.

Burnley určitě nebude představovat pro The Irons vůbec jednoduchou překážku. Svěřenci manažera Seana Dycheho neprohráli už třikrát v řadě a číhají nenápadně vzadu na svou šanci urvat pozice, které by je kvalifikovaly aspoň do Evropské ligy na příští podzim. Naposledy hosté remizovali se Sheffieldem, předtím dokázali skolit Crystal Palace i Watford.

The Clarets se ovšem budou muset i nadále vypořádávat s početnou marodkou. Údajně jsou kvůli různým zraněním vyřazeni až do samého konce sezóny Ben Mee, Jack Cork, Ashley Barnes i Matthew Lowton, přičemž není jasné, jak jsou na tom po zdravotní stránce Jeffrey Hendrick, Aaron Lennon, Chris Wood, Jóhann Gudmundsson a také Robbie Brady.

West Ham trápí v podstatě jen absence Roberta Snodgrasse a Felipeho Andersona, zpátky by naopak měl být Sébastien Haller. "Můžeme být rádi, že všechny naše problémy spjaté s kondicí našich hráčů přišly na řadu až teď. Klidně k tomu mohlo dojít v době, kdy bychom nebyli v průběžném pořadí tam, kde jsme nyní," hledal aspoň částečnou útěchu Dyche.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiaňski - Fredericks, Diop, Ogbonna, Cresswell - Souček, Rice, Noble - Bowen, Antonio, Lanzini
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Long, Tarkowski, Taylor - Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil - Rodriguez, Vydra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.66 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Liverpool FC  (středa 21:15)
Liverpool si s velkým předstihem splnil sen a po dlouhých třiceti letech vybojoval titul v Premier League, nyní se ve zbývajícím průběhu ještě pokusí překonat bodový rekord Manchesteru City ze sezóny 2017/2018. Reds momentálně mají na kontě devětaosmdesát bodů, což znamená, že v pěti zbývajících duelech tohoto ligového ročníku potřebují čtyřikrát zvítězit. Další krok budou chtít udělat na půdě nevyzpytatelného Brightonu.

Domácí celek letos řeší opačné starosti a bojuje o záchranu, ke které se velmi přiblížil v minulém kole. Díky brance Leandra Trossarda zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0 na stadionu posledního Norwiche a momentálně mu patří patnáctá pozice s šestatřiceti body, na osmnáctou sestupovou příčku Aston Villy drží celkem pohodlný devítibodový náskok. Pokud teď Liverpool překvapí, tak mu už prvoligovou licenci zřejmě nikdo nesebere.

"Bylo by moc hezké, kdybychom s Liverpoolem uhráli dobrý výsledek, je to příležitost ještě pozvednout naše schopnosti. Náš soupeř hrál v letošní sezóně úžasně a titul si bezesporu zaslouží. My jsme opravdu rádi, že jsme porazili Norwich a do zbytku sezóny si zajistili potřebný klid, na druhou stranu stále usilujeme o přežití, a proto chceme pravidelně bodovat," vyjádřil se pro klubové stránky domácí manažer Graham Potter.

Jeho protějšek Jürgen Klopp je přesvědčen, že není problém své hráče dostatečně motivovat. "Je to snadné. Jestli chceme mít bodový rekord, musíme vyhrát téměř všechna zbývající utkání, takže to není komplikované. Nemusím to ani zmiňovat, hráči o tom vědí. Máme 89 bodů, ale neděláme z toho vědu. Pokud dokážeme něco mimořádného, bude to skvělé, ale moc se tím nezabýváme," pronesl třiapadesátiletý rodák ze Stuttgartu.

Jeho svěřenci se po debaklu s Manchesterem City (0:4) přeci jen zvedli proti zachraňující se Aston Ville a díky povedené závěrečné dvacetiminutovce zvítězili po výsledku 2:0. Klopp stále postrádá Matipa, připraveni zřejmě nebudou ani Milner s Lovrenem. Naopak do základní jedenáctky by se po lehčím zranění měl vrátit levý obránce Robertson. Potter postrádá Izquierda (poraněné koleno), nicméně po potížích s třísly se možná objeví na trávníku Alzate.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Lamptey, Webster, Dunk, Burn - Stephens, Bissouma, Pröpper - Mooy - Trossard, Maupay
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Fabinho, Keita - Mané, Firmino, Minamino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.05 - 4.08 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Chelsea FC  (úterý 19:00)
Až na jeden výsledkový výpadek z londýnského derby proti West Hamu si Chelsea jinak vede po koronavirové přestávce velmi dobře. I nadále se udržuje v první čtyřce, neustále ale musí odrážet ataky Manchesteru United, jenž chce za každou cenu The Blues předskočit. K tomu ovšem v žádném případě nedojde, pokud hosté naplno uspějí proti Crystalu Palace.

The Pensioners museli skousnout porážku s Kladiváři ze samotného kraje července vážně co nejrychleji, aby o svou aktuální čtvrtou pozici v průběžném pořadí záhy nepřišli, přičemž měli na dosah také tu třetí, kterou po třiatřiceti odehraných kolech okupoval Leicester. A dokázali na zklamání opravdu zapomenout, neboť na Stamford Bridge si poradili s Watfordem.

Podobně jako v minulém klání i v tomto bude výběr kouče Franka Lamparda pasován do role favorita. A teď už nemíní pokazit další bitvu o hlavní město stejně jako před několika dny. "Situaci máme v tabulce ve vlastních rukou. Vždy, když trénujeme, hrajeme nebo se jakkoli připravujeme, soustředíme se na to podat co nejlepší výkon," ujišťoval hostující stratég.

Nově však bude muset vyřešit dvě čerstvé absence. N'Golo Kanté po střetnutí s Watfordem nedá do kupy svůj stehenní sval, achilovka trápí Matea Kovačiče. I nadále nebudou k dispozici Marco van Ginkel a Fikayo Tomori. "Doufáme, že se Kanté uzdraví do týdne. Velkým štěstím by bylo, kdyby mohl nastoupit hned další zápas," dodával Lampard.

Dost se v uplynulých dnech hovořilo také o tom, proč zatím nedostal šanci vběhnout na plac Jorginho. Odpověď je ovšem nabíledni, za současného stavu Lampard prostě nemá potřebu výrazně měnit sestavu. "On chce hrát jako každý. Je profesionál, a tak tvrdě trénuje. Důležité totiž je, aby byl kádr konkurenceschopný kvůli dlouhé sezóně," vysvětloval Italův šéf.

Chelsea se na svého lokálního rivala v uplynulém období dobře dařilo, vyhrála nad ním hned čtyřikrát za sebou. Ráda by v tomto trendu pokračovala i nadále i s ohledem na prvotní cíl probojovat se pro příští ročník do Ligy mistrů. "Manchester United je nám nejblíže, má skvělou formu. Ale co je teď, neplatí. Důležité je, co bude na konci," říkal Lampard.

Crystal Palace sice na úvod restartu Premier League zvítězil v Bournemouthu, a protáhl tak svou sérii výher na solidní čtyři kola v řadě, jenže následovaly už pouze porážky s Liverpoolem, Burnley a naposledy s Leicesterem. Proti Chelsea by mu měla chybět trojice zraněných hráčů, a to ve složení James Tomkins, Jeffrey Schlupp a Martin Kelly.

Orli mají vlastně vyřešenou záchranu, která byla jejich hlavní ambicí, při troše štěstí by však ještě mohli zaútočit na příčky zajišťující evropské poháry na další sezónu. Bez otálení ale musejí utnout aktuální šňůru proher. "Uděláme proti Chelsea maximum. Víme, jak těžké tohle derby bude. Těším se a vím, že mí hráči také," uvedl domácí manažer Roy Hodgson.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Cahill, Sakho, van Aanholt - Milivojevič - Townsend, McCarthy, Kouyaté, Zaha - Ayew
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta - Barkley, Gilmour, Mount - Willian, Giroud, Pulisic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.59 - 4.36 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Norwich City  (úterý 19:00)
V důležitém souboji o záchranu bude považován za mírného favorita domácí Watford, jenž se momentálně nachází na sedmnáctém místě se ziskem osmadvaceti bodů a před osmnáctou Aston Villou i devatenáctým Bournemouthem má náskok jediného bodu, proto teď potřebuje nutně zvítězit. Hosté minule nezvládli další klíčové střetnutí s Brightonem (0:1) a jsou stále beznadějně poslední dvacátí s jednadvaceti body, další prohra by už byla alarmující.

"Sršňům" se v poslední době příliš nedaří, naposledy se radovali z výhry koncem února, kdy naprosto senzačně porazili mistrovský Liverpool v poměru 3:0. V následujících pěti utkáních však čtyřikrát prohráli a jednou remizovali, když ihned po přestávce vynucené epidemií koronaviru zachránili v samém závěru remízu s Leicesterem (1:1). Od té doby podlehli Burnley (0:1), Southamptonu (1:3) i londýnské Chelsea (0:3).

"Pravidelně se na své hráče dívám při tréninku a kvůli tomu jsem optimista. Je potřeba se soustředit jen na vlastní výkony a v podstatných momentech musíme zachovat více klidu. Nezáleží na tom, jak bude naše hra vypadat. I kdyby se to příliš nelíbilo, tak jsou důležité body. V naší situaci je důležité, abychom se ničeho nebáli. K Norwichi určitě chováme respekt a víme, že v útočné fázi je velmi kreativní," řekl pro klubové stránky Nigel Pearson.

Domácí kouč nehlásí žádná nová zranění, na marodce se dlouhodobě nacházejí Deulofeu, Janmaat a Success. Jeho protějšek Daniel Farke postrádá Zimmermanna, Byrama, Hanleyho a Leitnera, naopak po potížích se zadním stehenním svalem je fit záložník Cantwell a tentokráte by měl nastoupit od samého začátku. "Kanárci" prohráli v lize pětkrát za sebou a k tomu ani jednou neskórovali, jejich šňůra bez vstřelené branky momentálně činí 470 minut.

"Jsme realisté a dobře víme, že to bude velmi obtížné. V třiatřiceti zápasech jsme jen pětkrát vyhráli, což na záchranu prostě stačit nemůže. V žádném případě ale nepřestáváme věřit, a pokud ve Watfordu uspějeme, tak se vrátíme do hry o prvoligovou licenci. Čeká nás psychicky náročný souboj, který podle mého názoru bude provázet nervozita," myslí si Farke. V podzimním vzájemném měření sil se radoval z vítězství Watford po výsledku 2:0.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Masina, Cathcart, Kabasele, Femenia - Hughes, Capoue - Welbeck, Doucouré, Sarr - Deeney
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Klose, Godfrey, Lewis - Tettey, McLean - Buendia, Duda, Cantwell - Pukki
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.72 - 4.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Leicester City  (úterý 21:15)
Obnovený program Premier League míří nezadržitelně kupředu dalším, již čtyřiatřicátým kolem, které v úterý večer nabídne atraktivní duel Arsenalu s Leicesterem. Přestože se v mnohem lepší pozici nacházejí hostující Foxes, kteří v ligové tabulce drží před svým protivníkem hned devítibodový náskok, sebevědomí by mělo být spíše na straně Arsenalu díky stávající sérii čtyř výher v řadě za sebou.

Když bezprostředně po restartu fotbalových soutěží v Anglii tým Mikela Artety podlehl Manchesteru City a poté i Brightonu, vypadalo to s Kanonýry neslavně. Od té chvíle však Kanonýři zabrali, porazili Southampton, Norwich, Wolverhampton a ve čtvrtfinále FA Cupu také Sheffield United, což je nadále drží v boji o příčky zajišťující účast v pohárové Evropě. Před tímto kolem se tak Arsenal nacházel na sedmém místě, avšak stále s výraznou ztrátou na týmy nad sebou a celou řadou pronásledovatelů, kteří londýnskému klubu dýchají na záda, a tak Arteta nutně potřebuje ze čtyř výher udělat pět.

To Leicester se po koronavirové pauze trápil ještě více než jeho úterní protivník a první vítězství zaznamenal až v posledním kole proti Crystal Palace. Na jednu stranu šlo o životně důležitý triumf, který za sebou udržel čtvrtou Chelsea a pátý Manchester United, zároveň ale přivodil manažeru Brendanu Rodgersovi starost se skládáním sestavy na Arsenal. "Máme starosti o Jamese Maddisona s Benem Chilwellem, oba budou mít problém stihnout tento zápas, ale uvidíme, jak na tom budou," prohlásil kouč Foxes na předzápasové tiskové konferenci.

Právě první vzájemný zápas obou týmů byl pro mnohé příznivce Kanonýrů tím posledním hřebíčkem do rakve Unaie Emeryho, byť samotné vedení londýnského klubu po prohře 2:0 na King Power Stadium ještě chvíli s vyhazovem španělského trenéra otálelo. "Myslím, že Mikel si od svého nástupu vede velmi dobře," pochválil svého protějška Rodgers. "Přišel do klubu s obrovskými očekáváními, která zde ostatně zažil už jako hráč. Je to jeho první práce v roli hlavního kouče, má před sebou obrovsky těžký úkol a myslím, že se s tím zatím vypořádává výtečně. Z taktického hlediska už za sebou nechal jasnou stopu, jakým stylem chce hrát, což není jen tak... Hráli už v několika různých formacích, ale styl zůstává stejný, což je pro klub i pro něj dobrý příslib do budoucna."

Ani v Arsenalu se ale toto období neobešlo bez hráčských ztrát, byť ne nutně kvůli zdravotním potížím. Od ligového restartu zůstává mimo hru především nejlépe placený hráč klubu Mesut Özil, k němuž se nedávno přidal i Matteo Guendouzi, který po sérii prohřešků s vyvrcholením ve zmíněném zápase s Brightonem upadl v takovou nemilost, že poslední týdny dokonce trénuje individuálně a na stole je dle anglických médií dokonce jeho letní odchod.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Martínez - Mustafi, Luiz, Kolašinac - Bellerín, Ceballos, Xhaka, Tierney - Pepe, Lacazette, Aubameyang
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Bennett, Evans, Söyüncü - Justin, Ndidi, Tielemans, Fuchs - Pérez - Iheanacho, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.53 - 3.36
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC33292272:2589
2.Manchester City33213981:3466
3.Leicester City33177963:3158
4.Chelsea FC331761060:4457
5.Manchester United331510856:3355
6.Wolverhampton Wanderers331313745:3652
7.Arsenal FC331213849:4149
8.Tottenham Hotspur331391152:4448
9.Sheffield United331212934:3348
10.Burnley FC331371337:4646
11.Everton FC331281340:4844
12.Newcastle United3311101235:4543
13.Southampton FC331341642:5543
14.Crystal Palace331191328:4042
15.Brighton & Hove Albion338121335:4436
16.West Ham United33871840:5831
17.Watford FC336101729:5228
18.Aston Villa33762036:6227
19.AFC Bournemouth33762032:5927
20.Norwich City33562225:6121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1135)

Přidat komentář
Golasso

Dnes jsem se přistihl, že se na zápas těším

Reagovat
J0EL

Aj ja, a to vacsinou konci zle

Reagovat
Golasso

No právě vždycky, když se objeví naděje, tak se něco podělá

Reagovat
Nikikrew

Ale hej, konecne sa tesim aj ja. Len aby sme sa dnes pred polnocou neboli opat frustrovani

Reagovat
Golasso

To je dost možné

Reagovat
PH8

Já se těším na každý zápas. Říkám si, že buď konečně narazíme na dno, nebo to bude fajn.

Reagovat
Golasso

S tím dnem bych byl opatrný . Já když si řeknu, že narazíme na dno, tak se objeví nějaký tajný podzemní level

Reagovat
PH8

Mně spíš přijde, že skáčeme takové žabky, že se vždycky od toho dna poodrazíme a zase se na něj hned vrátíme

Reagovat
Jardin

Ale při každém skoku trocha vody odteče

Reagovat
Trand

Reagovat
Swarley

Na Vardyho?

Reagovat
Golasso

Na Aubu

Reagovat
Swarley

Ok, i tady remíza

Reagovat
PH8

Zatím docela oprávněně :).

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
kolouch

Tak jsem zvědavý, jaký odstín modré bude mít třetí sada dresů

Reagovat
Wazza228
Reagovat
r.mrazik

je to ok

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný hnus teda

Reagovat
Svatej

To je fakt cimdal horší

Reagovat
Kovi81

domaci mi prijde v poho

Reagovat
Whitemedia

Na Nike v poho je

Reagovat
Kixi Syhimour

Dost nic moc

Reagovat
PH8

Ta 3 tam je nastálo jo? Já myslel, že jen něco slavíte, nebo že to je cíl do konce této sezony, skončit 3.

Reagovat
icemike

Bohužel, sponzor je Three.

Reagovat
Whitemedia

A bohužel to Three nemohli napsat, ale museli to nechat navrhnout a namalovat předškoláky..

Reagovat
jk

Vzor pochozího plechu, wau to je celkem hrozný

Reagovat
Mimalu

docela povedený

Reagovat
Vincent Vegan

Videl jsem i nejaky leaky dalsich dresu, treba City,, Spurs, United nebo i Gunners, a spousta z nich vypada jak devadesatkovy potahy do auta. Asi nejaka nova moda.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Arsenal ten domácí nemá špatnej, ale jinak hruza. Letos mají nej dresy v evropě

https://twitter.com/afcstuff/status/1280106216698585088/photo/1

https://twitter.com/Gunnersc0m/status/1265972891000221696/photo/1

Reagovat
Manik...

Adidas

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Vincent Vegan

ten designer asi zrovna koukal na Dextera, kdyz vymyslel ten venkovni dres

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icemike

Ten bílý je hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

ty čísla to je příšerné

Reagovat
iamek

Ty vole dneska zase fandit Arsenalu

Reagovat
Ondiis

Pomalu si změň oblíbené týmy. Na ten zmar a beznaděj si člověk lehce navykne

Reagovat
smazaný uživatel

je to lepší než ty tvoje hovna z menčestru vole

Reagovat
Neutron

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Ok

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

jedu na hlášku roku, problém??

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Manik...

Reagovat
avicii

Reagovat
pingla

ale pobavils

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
J0EL

Reagovat
kvasha16

Reagovat
negrles

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON ARSENAL COME ON ARSENAL COME ON ARSENAL

Reagovat
Miguel19

Jsem zvědavej, kdo místo Kantého. Snad Lampard nebude moc odvážnej a dá tam Gilmoura. Po té pauze ho všichni soupeři přejeli.

Každopádně 3 body nutnost.

Reagovat
Svatej

Ja bych se toho nebal, víc hráčů ma ten rozjezd pomalej..

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho je už odpísaný?

Reagovat
Svatej

Podle lamparda neni.. On jen proste točí svych 13-16 hráčů v měsíčních cyklech a Jorginho je tohle kolo mimo hru. Vlastně je to docela zajímavý, jinde jsem tohle nevidel, nebo přehlížel..

Reagovat
M0rb1D4S

To že něco Lampard řekne na tiskovce ještě nutně neznamená, že je to pravda. O tom už jsme se mohli přesvědčit několikrát.

Reagovat
Svatej

Uh, kde? Takhle to skoro zni, jako by to delal neustále

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body jsou povinností. V podstatě pro nás je každý zápas finále... Co se týče Kanteho, na to, jak ho mám rád, tak mi přijde, že je až moc zraněný. Úplně sám nevím, co s ním, protože skleněnky nepotřebujeme. Uvidíme příští sezónu. Gilmour měl dobré zápasy, ale jde vidět, že na nějaké stálé výkony to není. Potřebujeme hráče, který bude mít pravidelný standard, což on zatím není. Ještě asi není ready... Takže nejspíš Jorginho.

Reagovat
Svatej

Wut, Firmino posledni ligovej gol na Anfieldu brezen 2019

Reagovat
Busby babes

tak zas kdyz kouknes na pocet jeho ligovych golu, neni to zadnej velkej strelec. Ale zajimavy...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak on tam není od toho, aby dával góly, ale vytvářel prostor. Nicméně zajímavé to je

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej popis Girouda, kterýho ale všichni hejtí a nikdo jeho hru nepochopil. Přitom to dělá geniálně

Reagovat
Golasso

Ta v repre je Giroud doceněný a hraje přesně to, co mu sedí.

Na klubové scéně dojel pokaždé na jeho roli v útoku. Do Arsenalu přicházel jako nejlepší střelec fr. ligy a popravdě doteď nechápu, co s ním Wenger vlastně zamýšlel v týmu, který hraje po zemi a kde je centr pomalu sprosté slovo. Hrál u nás dobře v tom, že uměl podržet balon, rozehrát a zvyšoval produktivitu zálohy a někdy i křídel. Furt ale hrál na pozici klasického hrotu, kde se čekají i góly. Nic jako souhra Giroud-Griezman nebo Firmino - Salah/Mane se u nás nekonalo a vzhledem k typologii hráče jsme jeho potenciál využívali málo.

Do toho, co hraje v Chelsea, tolik nevidím, ale zdá se mi, že tam prostě hraje nějaký univerzální osamocený hrot, což mu nesedí. Už má navíc nejlepší roky za sebou.

Reagovat
Svatej

Jasně že jo. Ostatně každej, alespoň trochu zasvěcenej, fanda ví, kde jsou jeho přednosti a role. I tak se mi to ale zdá nesmyslně málo na klub, kterej zrovna dominuje Anglii a pořád ještě i Evropě. Takovej Benzema celý léta makal na Ronalda a přesto teďka nedávno přeskočil Puskase..

Reagovat
Talker

Tak taky je v Realu už 11 let. I Drogba, který byl všehovšudy průměrný střelec je vysoko žebříčku v PL díky 2 velmi úspěšným sezonám a pak X podprůměrných v rámci golů v PL.

Reagovat
Taiger

Ty jseš legit, tak se zeptám znova Myslíš, že dneska nastoupí Alonso?

Reagovat
Talker

Tipl bych, že ne. Nejspíš James-Azpi znova, na nějakých 70% jsem si jistý.

Reagovat
Taiger

Si mě moc nepotěšil, není šance, že by byla rotace vzhledem k zápasům?

Reagovat
Talker

Těch 30% je právě rotace...

Reagovat
Talker

Jako není nereálný, že nastoupí. Ale myslím, že vítězná se tentokrát měnit moc nebude, akorát Kante, který je zraněný.

Reagovat
Svatej

Tak jeslti koukám správně, tak

Benz 508z 244g 134a

Firmino 239z 77g 53a

Tímhle tempem bude rád, když přeleze polovinu Benzemových čísel.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, je na polovině zápasů, ale má tak třetinu gólů, zas nic extra hrozného.

Musí si připočíst jednoduchost LaLigy

Reagovat
TheTopFootbaler

A hlavně dominanci Realu.

Reagovat
Taiger

Guendo asi na prodej Arteta se s tím nemaže

Reagovat
smazaný uživatel

No byli by tam lepší adepti než nadějný francouzský buldog

Reagovat
Nikikrew

To urcite su ale Arteta dal jasny signal ze akekolvek nevhodne spravanie nebude v klube tolerovane. Mne to pride vecne

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

To by vám tam zbyli tak 4 hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

on je kkktko na ntu..vraj mal u nas opakovane problemy so spravanim, a po zapase s brightonom kde mal tiez problemy so spravanim, vraj robil na artetu opicky po zapase poza jeho chrbat a zachytili ho kamery, doteraz sa za nic neospravedlnil..inak, problemy so spravanim mal uz v loriente, bol tam pohadany s trenerom a zacalo to tym ze ho v zapase vystriedal

Reagovat
PH8

Asi jak necháš dvacetiletého francouze, aby dělal problémy, tak dopadneš jak Sarri s Kepou no. Zvlášť když máš mít jako trenér respekt ve svých 38 letech, tak to musí i to vedení řešit rezolutně a ukázat, že má podporu a ne "možná", "nějak se zkuste usmířit"...

Reagovat
smazaný uživatel

jj s tímto souhlas, ale nemyslím si, že v Arsenalu se řeší nějaký respekt, je to privilegium pro každého hrát za Arsenal, tradiční značku evropského fotbalu. Arteta navíc respekt má díky City

Reagovat
PH8

To je snad úplně pravý opak toho co si myslím já. To mi přijde, že si zamrzl v roce 2012. Ze City má respekt, ale jako pravá ruka a ne jako hlavní manažer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FFA

Viac ako 30 milionov ale za neho nedostaneme... Mozno by bolo dobre zvazit vymenu do Atletica za Parteya + teda nejaky ten nas doplatok.

Reagovat
adoxx

Doufám v to, nějaký slušný prachy za něj budou a v Arsenalu se zbaví nejméně sympatického hráče (aspoň pro mě). Chybět nebude, takže proč ne

Reagovat
PH8

Doufám, že pomůžeme Chelsea a ManU do ligy mistrů a jeden z nich nás pak za odměnu vyndá ve finále FA Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Arsenal když vyhraje FA Cup tak jde do Evropské ligy ne? Nebo je tam šance i na LM nějak?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, přes FA Cup se do LM nedostanete.

Ale hlavně nevím, jak plánujete vyřadit City.

Reagovat
Golasso

City má letos docela často "zápas blbec", kdy je porazí i mnohem slabší týmy. Nejsou kdovíjak konzistentní na tu kvalitu, co mají. Každopádně nepočítám s tím, že by si to vybrali zrovna proti nám. Proti Arsenalu většinou snadno dají rychlý gól a už se vezeme.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam nejaky zvlastny pocit ze ich dame

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych sdílel tvůj optimismus, ale když přijde na City, tak ta hra v posledních x letech vypadá jak kdyby z nich byli posraný a nervózní. Pak kvůli tomu dělaj chyby a už se to veze. Snad tvůj zvláštní pocit pomůže spíš než ten můj, ale asi bych na to nerad vsázel.

Reagovat
Golasso

Snad máš pravdu. Já o tom dost pochybuju, jsou mnohem kvalitnější a neumíme na ně.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PH8

To samozřejmě ne. Ale výhra FA Cupu je v téhle sezoně maximum v co můžeme alespoň naivně doufat (samozřejmě když nepočítam St Totteringham's Day).

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have set an asking price of €40m for Matteo Guendouzi. Atleti, Inter and Barcelona are all interested. The player has asked to leave and Arsenal are willing to sanction his exit.[@lequipe]

Reagovat
Miguel19

Tvl ještě si polepší

Reagovat
nani92

tak mnoho klubov na svete už nie je, aby si mohol pohoršiť

Reagovat
Cobra

Reagovat
patas92

Reagovat
Gazdo

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
8lampard8

Reagovat
afc

Zbavovať sa mladých talentovaných hráčov, to je teda rozum. Snáď 40m nikto nedá a ostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Arsenal se snad nepoučí nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

mladych talentovanych mame plno, toto by bol jeden z najlepsich predajov historie klubu(ak nie najlepsi), pricom hrac samotny nijako nehviezdi, podla mna ani nie je velmi prinosny, vsetci len spoliehaju na jeho potencial, ktory pri problemoch s pristupom vobec nemusi naplnit. z tie peniaze vieme kupit/vymenit parteyho, co by bol jeden z nasich najlepsich hracov a obrovsky upgrade. NO BRAINER

Reagovat
afc

Keď Arteta dokázal zlepšiť výrazne hráčov ako Mustafi či Xhaka, tak prečo si myslíš, že mladý, talentovaný hráč by sa pod nim nestál raz Top? Ono záleží, aký problém medzi nimi je. Prístup a disciplína sa dajú zvládnuť.

Reagovat
Neutron

Da sa zvladnut, ale nie vzdy. Tak sa na to asi Arteta nechce spoliehat.

Reagovat
Golasso

To by musely obě strany chtít. Jestli Guendo fakt požaduje přestup a ještě se chová jak kkt, tak asi není o čem.

Reagovat
PP

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Ondiis

Reagovat
J0EL

O Iwobim sa dalo povedat presne to iste, co potvrdzuje aj svojou (ne)formou v Evertone, napriek tomu si ho obhajoval a Emeryho za jeho predaj hanil.

Ak ale namiesto Guenda pride Partey, tak si urcite polepsime.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

tak iwobi bol odchovanec, sympatak, neboli s nim ziadne problemy, zroven pre nas tak trochu typologicky onedinely hrac

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi hrál před tím dlouhým zraněním v evertonu dobře, navíc pak ještě přišel ancelotti, který nehraje fotbal, který by mi vyhovoval + teda, když už ho v tom systému hraje, tak by měl být na am místo pomalého sigurdssona

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak viz djourou, nesrovnatelne s guendem

Reagovat
havrys99

Reagovat
Counter

Partey je podle stats nerdů nic extra.

Reagovat
adoxx

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho rád a jestli za něj opravdu dostanem 40m, tak se ani neohlídnu a oslavim to. Nerad "hejtim" vlastní, ale kdykoliv má tenhle kluk míč, tak se bojim kdo ho zas odstaví a půjde sám na bránu.

Reagovat
afc

Ak dajú 40m a on chce sám odísť, tak ok, pochopím to. Ale ak ponúknu 20m, tak čo potom? Aj vtedy by si ho predal?

Reagovat
Lacko_Boh

otazka je, ci chceme mat problemoveho hraca. To je v konecnom dosledku otazka ktoru si Arteta kladie. A urcite je podstatne to ze nie je momentalne nenahraditelnym clenom kadra. Je to lose lose situacia ale ak je hrac problemovy a nepodstatny tak musi ist prec, je jedno na cene.

Reagovat
Taiger

tell em bruv

Reagovat
Lacko_Boh

https://www.youtube.com/watch?v=jPFNKhWlHqU&t=60s

Tohoto si videl ? Uplne mi usiel.

If you are sort of middle class and come from good background, you CAN do ANYTHING!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, bral bych i těch 20m. Pořádně nevim v čem má tak obrovskej potenciál jak všude slyšim a neumim si moc představit, že bychom dostali víc. Těch 40m je snovejch, 20m je reálnejch a to bych i očekával.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sa cudujem, ze ho vobec niekto z fanusikov chce. Je mlady s nejakym potencialom, to je toho aj keby bol v buducnosti TOP na svojej pozicii ak za neho Arsenal dostane 30 nie to este 40 tak si moze piskat. A nemyslim si, ze zrovna Guendouzi bude nejaky hrac za ktorym by sa v buducnosti malo plakat.

Reagovat
Taiger

No, nejvíc ho obhajuje cunter, takže tolik asi k tomu, jak moc rozumný je si ho nechat

Reagovat
Ondiis

Za kolik jsme ho koupili? Nějakých 7-8 mega? To mi přijde jako pěkné zhodnocení, když už nic

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Salfovic

V tý Barceloně jsou fakt dementi.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu se trochu začalo dařit a jejich fanoušci už zase vylézají z kanálů.

Reagovat
Miguel19

Aspoň se tam nemusíte tak mačkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
mul

Reagovat
icemike

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
PP

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Reagovat
patas92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Greny

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Neutron

Reagovat
nakaza

Reagovat
havrys99

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nebelung

Reagovat
PH8

au

Reagovat
Azza

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
Melda

KO v prvním kole

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
adoxx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Swarley

Tak si zase nabehnout...

Reagovat
PP

ty jo.. Ty už můžeš vydat DVDčko se svými vlastňáky.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nebelung

Chce mít aspoň nějakou účast na hlášce roku.

Reagovat
Taiger

kepa christiansen barakley willian zouma giroud mount pulisic james azpi gilmour

Reagovat
Horcmen

Heisenberg

Reagovat
Taiger

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Whitemedia

Nečekal jsem, že to Frank vezme s Jorginhem takhle ostře

Reagovat
Miguel19

Aby se mu to nevymstilo..

Reagovat
Nikikrew

A prečo Jorginho vlastne nehráva?

Reagovat
Whitemedia

Těžko říct, Gilmour po té pauze podává špatné výkony a i tak před Jorginhem dostává přednost.. nevěřím tomu, že by na tom byl špatně fyzicky, takže s ním Frank z nějakého důvodu přestal počítat.. jako první mě vždy napadá, že je to kvůli jeho agentovi, který má neustále nějaké pitomé kecy, ale ty měl i předtím no..

Reagovat
Taiger

S agentem jdeš ruku v ruce že jo

Reagovat
Nikikrew

dik

Reagovat
Tchn69

Možno požiadal o prestup a ten záujem Juve je skutočný

Reagovat
Greny

nevim, rekl bych ze je na odchodu po sezone

Reagovat
Talker

Očividně se už dostáváme do té příští sezony, jak odrovnáváme práci s odchovanci. Další v základu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Každopádně Gilmour se musí ukázat, na jeho pozici tam čekají Jorginho s Kovačičem. Snad to zvládne a předvede nějakou kvalitu.

Reagovat
Svatej

nebojim se o nej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad nám to Gary trochu pustí.

Reagovat
Greny

Reagovat
Infernoqt

Chelsea v té bílé vypadá, jak kdyby právě vstala z postele

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa mal stasti, ze tam nebol Adams

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Kepa

Reagovat
Whitemedia

Jaké wtf, na denním pořádku u toho šaška..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to nepiš na Facebook, tam ho maj ještě furt rádi.

Reagovat
vitasrp

Časovaná bomba ten Kepa, to prostě nejde.

Reagovat
Greny

ale ted neco chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill uz to pusta

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák můj oblíbenec Gary Snad se brzo uzdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Girooooooooud

Reagovat
Mimalu

chudák Cahill

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Garyho je mi teď poprvé v životě fakt líto..

Reagovat
Hokaido

Gary

Reagovat
Hokaido

Oliva ♥ He scores when he wants.

Reagovat
Greny

toto je fakt smula ... takhle se zranit a zrovna jeste Gary

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Chudák Cahill...

Reagovat
Talker

To měl Willian pálit z první.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Zouma tvl. Člověk by řekl, že to od těch soupeřů alespoň odkouká, když to vidí z první řady desetkrát každej zápas.

Reagovat
Raylan

Mount

Reagovat
Talker

Mount famozně, jen škoda, že ta přihrávka nebyla trošku víc do běhu.

Reagovat
Talker

Proč tam Christensen zas zůstal viset? Jasně, vrátil se, ale stejně...

Reagovat
Talker

Pulišič musí zpátky nalevo, napravo mu to nejde.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Mimalu

Pulda

Reagovat
Trapper

Puldaaaaaa

Reagovat
Greny

Pulisic takhle by to slo

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisiiiic

Reagovat
Miguel19

Lol, Pulda válcuje.

Reagovat
vitasrp

Tohle je bombastický, s tím ten obránce může udělat jenom fakt pramálo.

Reagovat
Hokaido

Nádhera. Tohle je přesně moment, ve kterým by Hazard ještě přihrával před bránu.

Reagovat
Talker

Nebo by nad tím 2 vteřiny stál a snažil se vycukat obránce.

Reagovat
Talker

Wow to byla pecka!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea je herně jinde. Divil bych se, kdyby top čtyřku udělali zrovna United.

Reagovat
Greny

proc ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jejich hra je závislá čistě na Brunovi s Pogbou. Řekl bych, že to zápasový tempo nevydržej a že ztratěj ještě někde body, což si nemůžou dovolit. O čtvrtý místo si to dají v posledním kole s Leicesterem max.

Reagovat
Greny

tak jsem to myslel je tam Leicester jeste a my mame Kepu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na který náš zápas zrovna koukáš

Reagovat
icemike

A který poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Willda 2 asistence?

Reagovat
Greny

Willian dve asistence, ale rohy kope teda silene

Reagovat
smazaný uživatel

Willian 2 asistence Jak se snaží dostat ty 3 roky

Reagovat
Greny

pokud ma prodlouzit tak vzdy na mesic s naslednou opci na dalsi mesic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
ajouki

Willian vidět jak Zouma zahodil z rohu velkou šanci, tak se dva další rozhodl kopnout rovnou do zámezí Ne, ale dneska hraje parádně. Kde bere tolik energie?

Reagovat
PhilipS

Tohle byla děsivě rychlá klička.

Reagovat
Raylan

Puli paráda, je mnohem přímočařejši a tahovější než Eden, ten je zas lepší ve přechodu a výstavbě hry, ale vypadá ze z nej bude parádní hráč. Mount dneska vypadá taky skvěle. a Willian si hodně říká o smlouvu

Reagovat
Mimalu

lol však to letělo skoro doprostřed... Kepa

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika proti nám

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak tohle je brankáře, ne životní

Reagovat
Greny

nooo dalo se to chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa je guma.

Reagovat
Whitemedia

Běž do prdele Krpo...

Reagovat
vitasrp

To je tak vymrdanej zoufalec boha jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Milivojevič by už měl mít kartu.

Reagovat
Hokaido

Nechci být nějak sprostej, ale Kepa je prostě strašnej čůrák.

Reagovat
spider_8

Toto by Courtois nebo Čech stopro chytali a nejen oni. To fakt nemá cenu s Kepou dál zkoušet.

Reagovat
icemike

Oba dostali podobné, kroutil se to jako paragraf

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť on ani nevyskočil.

Reagovat
smazaný uživatel

Za zadu je to jasne, toto by mel chytit golman PL

Reagovat
Talker

Zakroutilo se to tam, ale nevím, tohle bych od golmana čekal, že si na to šáhne.

Reagovat
Raylan

To musí Kepa chytat. Ale taky úplně zbytečná ztráta Jamese před tím, ten se do toho zatím moc nedostal po pauze.

Reagovat
Raylan

Plus taky dost špatně pozicne od Gilmoura.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není to Kante no...

Reagovat
Talker

Tak Gilmour tu přihrávku zblokoval. Že se na to dostal hráč soupeře, potáhl si míč a vystřelil, s tím nic moc dělat nemohl.

Reagovat
Raylan

Asi jo no, přišlo mi ze zbytečně zabihal, ale on mu tam běžel hráč na křídlo, spis měl někdo vystoupit za něj.

Reagovat
Greny

toto bych mu nevycital .. James namazal a Gilmour letel prave na toho hrace do mista kde nebyl James.. ten mic se prave odrazil od Gilmoura do toho stredu pole

taky bych mohl napsat ze takovej zkusenej hrac jako Willian kdyz videl ze bezi do lajny se mel vracet misto nej na stred a ne bezet za nim

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se to tady dobře vymýšlí, ale oni na rozhodnutí měli 2 vteřiny.

Reagovat
Raylan

Jj souhlas, zpětné jsem to pak taky viděl jinak.

Reagovat
ajouki

Regulérní otázka. Dosáhne Kepa vůbec na břevno? A aspoň ve výskoku?

Reagovat
Greny

ne a ne protoze nevyskoci

Reagovat
M0rb1D4S

James už by se taky mohl probudit. To je tragédie na tom pravém kraji.

Reagovat
Miguel19

James je slabej jak čaj.

Reagovat
vitasrp

A Reece je teda úplně příšernej.

Reagovat
Talker

Reagovat
PhilipS

Chelsea až vyřeší post brankáře, tak to bude válec. Čech by měl zvážit, jestli to nevzít do konce sezóny, tohle je na ručník. Ten kluk je psychicky v hajzlu

Reagovat
Hokaido

Komentátoři na PS asi taky dobrej matroš s tím Willianem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkali?

Reagovat
Hokaido

Že jeho obrovská přednost je vyrovnanost výkonů, že nemá žádně výkyvy formy a že zraje jako víno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo komentuje?

Reagovat
Hokaido

Nevím, to nepoznám.

Reagovat
icemike

Nějaký chuj očividně

Reagovat
smazaný uživatel

Jj hraje prumerne celou karieru v CFC=vyrovnanost, jen mel jednu vydarenou sezonu a ted par zapasu

Reagovat
Hokaido

Mně přijde, že má každou sezonu období tak 5 zápasů, ve kterých vypadá jako úplně top hráč. Jinak je to průměrák, no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hitZor

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdy si to poslechni, když hraje Milner. K nám šel vyhrát totiž LM

Reagovat
Whitemedia

Už x let experti a komentátoři tvrdí, jaký je to borec.. a já si pak říkám, že sleduji úplně jiné zápasy

Reagovat
spider_8

Tak s tím bych celkem souhlasil.

Reagovat
Talker

To je fakt. Letos má zatím 9+7 v PL. Z toho od restartu má 5+3, tj polovinu svých kanadských bodů má za 6 zápasů ze 33, do kterých nastoupil. V předchozích 10 zápasech 0+1.

Reagovat
Busby babes

Jeste, ze tam ma Marina potfolio brutalnich prodeju za sileny prachy, protoze Kepa za 70 je proste ulet jak svine.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne pro ni hraje i kontext

Reagovat
Whitemedia

Těch úletů ona má dost, ale prodeje ji zachraňují..

Reagovat
smazaný uživatel

On i minulý rok vypadal celkem dobře.

Reagovat
Whitemedia

Když to hodnotím letos, tak to taková sláva nebyla, jen přišel po totálním hovadu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten penaltový rozstřel v EL vyčapal dobře.

Reagovat
spider_8

No ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně nám nezkazil pětinu zápasů.

Reagovat
ajouki

Dneska názorná ukázka, že rozehrávka stoperů není pro hru Chelsea nikterak zásadní záležitost. Důležitý je pohyb hráčů a pohyb míče mezi všemi hráči, žádné riskantní průnikové přihrávky. Na druhou stranu náhrada za Kepu je něco, bez čeho se do boje o titul neobejde. Jeho náhrada musí být absolutní priorita.

Reagovat
Kixi Syhimour

Stoper/gólman a vy jdete po Havertzovi.

Reagovat
Kovi81

Proste to budeme muset prestrilet

Reagovat
Kixi Syhimour

Za mě fakt kdybyste posílili v zadních řadách, tak máte top4 v příštím roce loženou a pak by se dalo šplhat i výš, Havertz je v současnosti zbytečný risk.

Reagovat
Whitemedia

Vidíš někde po Evropě chytat top talent v bráně, který by nestál podobnou dardu jako Kepa? Po stoperovi se určitě půjde, levý bek taky přijde, ale ten brankář..

Reagovat
Raylan

No Onana asi určitě nebude tak drahej.

Reagovat
Whitemedia

30-40 míčů a přesvědčený o něm vůbec nejsem..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ajouki

Jak definuješ, že tě brankář přesvědčí?

Reagovat
Whitemedia

Jako totální amatér

Reagovat
ajouki

Tomu rozumím, ale jestli i ten amatérský pohled je pak v souladu s tím, co například Onana předvádí? Třeba u Kepy stačí vymyslet jakékoliv měřítko a on nezklame svou nekvalitou.

Reagovat
Raylan

Ale ja si třeba stejně nejsem jistej, jestli je reálný získat dostupnýho, dostatečně kvalitního stopera, kterej bude 100% lepší než Zouma, Tomori, Christensen. Radši bych letos koupil Onanu, kterýmu třeba ja verim, levyho beka a na stopera si počkal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Carlos ze Sevilly, Upamecano z Lipska mě jen tak napadli

Reagovat
Raylan

Carlose moc neznám, ale je to stoper ze Španělska, co hraje na tyhle úrovni rok? Upamecano je varianta, ale nejsem si jistej jestli je to to co právě Chelsea potřebuje, navíc nevim jaká by byla cena a podle mě je třeba Konate z Lipska lepší hráč.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pravda vypadá to na rok, když přestoupil v létě do Sevilly z Nantes, nicméně ve španělské sekci si ho fakt chválí.

Upamecana jsem viděl párkrát a před covidem se mi jevil fakt dobře (potom ale jako celé Lipsko šel dolů s formou, se mi zdálo), ale to byly jen takové výstřely. Každopádně se asi shodneme, že j třeba hledat posily do zadních řad než se pokoušet o Havertze.

Reagovat
Raylan

Jako jasně, na tom se shodneme, ale pokud na tom trhu nebudou hráči do zadu, kteří by to okamžitě zvedli a byla by možnost získat Havertze, kterej proste vypadá jako generační talent, tak by byla chyba po něm nejit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chápu, jak to myslíš. No, podle mě se na trhu volba najde a pak bych neriskoval, že by už nezbyly do budoucích sezón peníze, nicméně to nevím jak je reálné.

Reagovat
hitZor

Co ten Alaba? Nějakou dobu zpátky (asi tak dva tři týdny) se docela dost spekulovalo, že nechce prodloužit a že bysme mohli být největší zájemci my.

Reagovat
Gazdo

Vysrat sa na Upamecana o toho bude bitka a cena pojde hore. Podobne kvalitny je jeho kolega Konaté a ten by nemusel stat taku dardu

Reagovat
Raylan

Tak to ja docela jo, na můj vkus trochu zbytečně riskuje při rozehravce, ale v čem je určitě hodně silnej je hra ve vzduchu při rozích a centrech.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky moc nevím, kdo by se mohl hodit, ale nejsem skaut, dle mého by byl v současnosti lepší stoper a pak by se klidně dalo jít po nějakém zkušenějším gólmanovi za menší peníze.

Reagovat
Kixi Syhimour

Teďka by mohl být volný Heaton, když spande Villa, případně Fabianski z West Hamu. To jsou dle mého nedocenění gólmani, lepší jak Caballero, kteří to na rok zalepí a pak se můžete poohlídnout právě po novém.

Reagovat
Gazdo

Lafont? Lunin? Obidvaja velke talenty ale moc priestoru nedostali vo svojich kluboch tak by nemuseli stat vela a mozno by sa chytili. Horsi ako Kepa asi nebudu a mozete mat na par rokov pokoj ak to vyjde

Reagovat
Whitemedia

Horší jak Kepa by regulérně nebyli i borci z české ligy, to nic neznamená..

Reagovat
Gazdo

Priznat si ale fail za 70 mega boli takze sa ho tak rychlo nezbavite.. Ja to vidim sam na Barce a ze tam mame horsie problemy

Reagovat
Miguel19

Kdo by to byl řekl, že jediný použitelný obránce v závěru sezony bude Zouma. Zbytek je fakt totální bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, že to tu furt vytahuju, ale na Facebooku má většina lidí ohledně gólu jasno, že za to Kepa nemohl.

Jeden komentář pro inspiraci zkopíruju: "Já být admin této stránky, tak těm, co teď hejtujou Kepu, bych dával bany.. :D Jelikož zaujatost proti němu to už je na mě moc. "

Reagovat
smazaný uživatel

Lidi na facebooku jsou stejní tupci jako na twitteru. Takže asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, jak ho tam většina lidí miluje, tady naopak většina nesnáší.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na facebooku by som sa ani necudoval keby vacsina ani nepoznala kto je zac Ziyech ci Havertz

Reagovat
Talker

Ten gol to dost dokurvil. Do té doby jsme celkem v pohodě kontrolovali míč, sbírali odraženě balony a hráli dost dominantně. Po tom golu to dost opadlo a najednou jsme to nestíhali tak, jak předtím. Je fakt otravné sledovat, jak jedna chyba Kepy dostane soupeře psychicky nahoru a zpátky do hry.

A v tomhle nám víc ofenzivních hráčů nepomůže - vytvořili jsme si nějaké 4 slušné šance (goly+hlavička Zoumy a střela Williana) a proměnili 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Do jejich gólu to byl dobrý výkon, od té doby jsme trochu polevili.

Útočná trojka hraje velmi dobře.

Reagovat
spider_8

Klasika. Vedeme 2:0, naprosto soupeře válcujeme, vytváříme si gólové šance, ale místo abychom ten zápas zabili, tak soupeře sami vrátíme do hry. Když to není standardka, tak je to Kepa, kdyby to nebyl Kepa, tak Christensen. To je fakt furt dokola

Reagovat
Svatej

Mount je fakt pekelně sexy. Rychlej, technickej, vyspelej a pracovitej. Na jeho vrchol se hrozně tesim.

Gilmour tam mel par meh momentu, ale dolu bych ho nedaval, pořád ten mic od nej jde rychle a neni linej na krok. Tohle je jeden ze zapasu, kdy by si mohl dovolit, Palace jsou fakt marní.

James silenej, ale furt radsi tam uvidim silenyho Jamese nez silenyho Emersona, takze ani to bych nemenil.

Na druhý straně ta ofenzivni trojka se sehrala do solidní formy, doplňují se fakt parádně. Pulisic to samy jak Mount. Ten ten vykonnostni strop bude mit vys, nez jsme cekali...

Reagovat
spider_8

(ale ta první věta zní teda dost divně )

Reagovat
Talker

Zvlášť když má tu divnou bradku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Pekelně sexy, rychlej, technickej, vyspělej, pracovitej a zakončíš to tím, že se těšíš na jeho vrchol.. víc úchylnější už to být nemohlo

Reagovat
Svatej

Naopak, byla napsána naprosto správně

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

I v kombinaci s tou třetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reece a Billy (vlastně i Tammy) zatím marně hledaj formu, co měli před pauzou.

Reagovat
Mimalu

no Reece a hlavně Tammy ji neměli ani před tou pauzou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Na druhou stranu ta kvalita centrů Reece je o 2 třídy jinde, než kohokoliv jiného v týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

az ma ten tvoj prvy odstavec vzrusil

Reagovat
Gazdo

To u Puliho ste fakt mali tak male ocakavania?

Reagovat
Svatej

Malé ne. Ale při jeho koupi vznikla někde na redditu dost solidní diskuze s týpkem, co ho v Dortmundu sledoval a i při diskuzích s klukama z BL sekce jsme dostávali stejný odpovědi - Je to fajn hráč, ale jeho výkonnostní strop bude někde u Pedra a Williana, ne Hazarda.

To v tu chvíli uplně číst nechceš, i když jde furt o fajn hráče.

Reagovat
Gazdo

Tak to je zaujimave pretoze vacsinou aj v BL sekcii sme Puliho odchod lutovali (min ja a Slonky Terik).. Je to strasne zaujimavy hrac s podla mna o dost vacsou buducnostou ako Wilian a hlavne to ma v hlave upratane coz je na americana dost zaujmave v jeho veku. Jeho strasne zabrzdilo to zranenie co mal a potom uz cez Sancha moc sanci nedostal. A hlavne ked dostal tak bolo vidiet ze este nie je rozohraty. Inak si myslim ze pre Chelsea to bol kauf ako svina a raz by som ho chcel vidiet v Barcelone (ked sa tam zmeni styl hry ) Tak isto ako bude pre vas aj Werner aj Hakim absolutne top posila tak Puli aj ked nema talent Hazarda tak ho statisticky moze dost dobre aj strcit do kapsy

Reagovat
Talker

Tak jde o hráče, kterého vytlačil 18tiletý mladík ze základu ve své první sezoně...

Reagovat
Gazdo

Ide o to ze Puli a vtedy dost zranil na dlhu dobu a potom sa do toho dlho dostaval az sa zacal piect jeho prestup a tym padom uz bolo jasne e tolko sanci nedostane. Ja keby som si mal vybrat koho chcem do tymu tak medzi Sanchom a Pulim beriem Puliho. Jasne Sancho je vacsi talent o tom ziadna ale ja proste neverim ze Sanchovi do buducna nerupne v hlave a nestane sa namysleny fracek

Reagovat
JessePinkman

Pekelně sexy

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck.

Reagovat
Taiger
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
ajouki

James hraje bídně, ale stejně tam dá dva nebezpečné centry. Druhý poločas začal mnohem lépe. Důležitý souboj se dvěma soupeři na zadní tyči, gólový centr a i s míčem jako vyměněný.

Reagovat
Raylan

Reece asi dostal kartáč v šatně a nastoupil do druhy půlky s mnohem větší intenzitou.

Reagovat
Talker

Intenzita už předtím byla dobrá, spíš průser byl na míči. On svoje osobní souboje (defenzivní) vyhrával, spíš dopředu to byla špatenka.

Reagovat
Kixi Syhimour

spása Watfordu

Reagovat
Swarley

Welbeck luxusně

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck když te dám prvykrát na tiket tak dáš životní ránu

Reagovat
Talker

Ten Milivojevič vypadal, že má dost už 10 minut zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, ono to fakt chce Jorginha.. Gilmour jako by tam nebyl a to má být hlavní postava při přechodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginha jsem tam čekal místo RLC.

Reagovat
vitasrp

Není divu, že je každý roh nebezpečný, když ty míče letí do malýho vápna, ale gólman to tam vyřeší jednou z deseti případů.

Reagovat
Raylan

Tak pojď Tammy, teď by to ten gól hodně chtělo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme potřebovali

Reagovat
vitasrp

Zouma je super, on je schopnej i v souboji na půlce udělat faul a zastavit soupeře, to jsem od našich letos viděl málokdy. Rudiger i Christensen se nechaj odstavit a soupeře pohodlně přiklepnout míč spoluhráči.

Reagovat
ajouki

Reagovat
ajouki

Zouma za ty roky zná své nedostatky a na nic si nehraje. Ví, že každou situaci musí odbránit a být lepší než soupeř. To je jeho přednost a naplno ji využívá ve svůj prospěch.

Reagovat
Mimalu

Tammyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Abrahaaaaam

Reagovat
smazaný uživatel

RLC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Talker

Tammyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tammyyyyy

Loftus parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen

Reagovat
Mimalu

měl těžké, tam nikdo nezachytil náběh Aanholta a z místa to vyřešit tak, aby z toho nebyla penalta bylo nad (nejen jeho) schopnosti

Reagovat
KnoxXx

Ked aj Benteke uz da gol ...

Reagovat
smazaný uživatel

jedneho Havertza poprosim

Reagovat
Deywid

Christen pal do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jsme naopak nepotřebovali

Reagovat
spider_8

To se dalo čekat, že tragéd, který nedal rok gól, se prosadí zrovna proti nám. Kdy jindy. Christensen

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Zaha, tak Benteke.

Reagovat
Talker

Když nepomůže Kepa, tak pomůže Christensen. Ať už je zpátky Tomori.

Reagovat
Talker

A teď se nechá přetlačit u začínajícího brejku.

Reagovat
vitasrp

Christensen ať jde taky doprdele, to je furt něco.

Reagovat
Whitemedia

Christensen s Kepou se můžou okamžitě sbalit a táhnout do prdele, na ně už absolutně nemám..

Reagovat
Miguel19

Ty pičo zase Christensen nechá hráče v pohodě rozehrát na útočné polovině a je z toho break..

Toho hráče už nemůže dávat Lamps do základu

Reagovat
Talker

Tomori je zraněný a Rudiger je snad ještě horší teď

Reagovat
Raylan

CHO místo Pulisice prosím.

Reagovat
Talker

Spíš tam dát Kovačiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněnej, ne?

Reagovat
Raylan

Ten je mimo ne?

Reagovat
Mimalu

ten je zraněný

Reagovat
Raylan

Bohužel je Tomori momentálně zranenej. On a Zouma jsou celou sezónu naše nejlepší dvojice. Christensena bych reálně prodal hned, je docela mladej a měl by mít nejakou cenu snad.

Reagovat
smazaný uživatel

uz jedine tam dat nejakeho Jamesa na stopera alebo DM ale take asi nemate

Reagovat
Talker

Chybí tomu strašně agresivita a nasazení. My do těch soubojů nechodíme na 100% a je to v tom vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jorginho úžasný

Reagovat
ajouki

Střídání bylo jasný signál pro celý tým, že je třeba získat kontrolu nad míčem. Najednou se všichni nabízejí na jednoduché přihrávky a míč jde od nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

cmon crystal

Reagovat
Talker

S Jorginhem najednou dokážeme podržet míč.

Reagovat
Talker

Tohle měl Mount zakončovat asi silově. Umístěné výborně, ale chyběl tomu důraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to na tréninku platí na Kepu

Reagovat
Mimalu

slabší noha no

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Abraham je fakt dřevo většinu času

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo Tammy

Reagovat
Talker

Od příchodu Jorginha slušná střela Mounta, střela mimo Tammyho a zblokovaná Williana?

Reagovat
Raylan

Plus par důležitých obranných zákroku.

Reagovat
Raylan

Slušná Willian, to bych klidně řekl, ze by byl gól.

Reagovat
ajouki

Chelsea ještě není vyzrálý tým. Dostala čas a prostor na další dvě branky, stačil klid a rozvaha. Místo toho nervy ve vlastním vápně.

Reagovat
Mimalu

to sou zas nervy

Reagovat
KnoxXx

Chelsea ma take stastie, ze to nie je pekne

Reagovat
spider_8

Ty vole na tohle já nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen může fakt děkovat bohům a Zoumovi.

Reagovat
ajouki

Zouma opět věděl, že musí. A zbrousil ho. Zbytek hráčů v závěru laxnost.

Reagovat
Jackmaker1989

Abraham, ty skurvený vyjebaný alibistický zmrd. Ty môžeš ísť do piče a nie dupať si že chceš hrať a mať vyšší plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Kepa konečně aspoň zákrok

Reagovat
Talker

kDE BYL KURVA ZASE CHRISTENSEN

Reagovat
smazaný uživatel

Asi v kabině už.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl závěr na infarkt

Reagovat
Miguel19

Abraham, Pulisic a Christensen závěr na pokuty. My hrajeme o LM a oni tam předvádějí tohle.

Reagovat
Jackmaker1989

Ten kokot Abraham sa môže zbaliť a ísť. Christensen no comment, Pulisic aspon v zapase niečo.

Reagovat
spider_8

Zouma je bůh, zbytek obrany v čele s Kepou a Christensenem ať jde do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

místo obrany bych ale vložil "Christensen"

Reagovat
Raylan

Zouma vyhrál zapas tím zákrokem.

Reagovat
vitasrp

Ten Christensen. Ty píčo, já nemám slov normálně. Okamžitě společně s Kepou vyhodit, na tohle já nemám nervy.

Reagovat
Jackmaker1989

Kámo, Kepa chytil čistý gol a vytlačil to na tyčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tečoval to? Jestli jo, tak odčinil ten první.

Reagovat
Jackmaker1989

Myslím, že áno, inak by bol gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo konečně udělal zákrok, máš pravdu.

Reagovat
vitasrp

Vím a díky bohu za to, nic to na tom ale nemění. Kdyby nedostal střelou nad sebe z 25 metrů branku, tak to utkání mohla bejt pořádná pohodička.

Ale samozřejmě, ten zákrok v nastavení dost možná bude mít cenu zlata, to mu nehodlám upírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Ja s tebou súhlasím, ale proste máme momentálne niekoho lepšieho? Podľa mňa teda Willi lepší nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neznamená, že tady budeme sedět a mlčet. Prostě je to nahovno golman pro takový tým jako je Chelsea a všichni to vidí. Teda kromě lidí na FB.

Reagovat
Jackmaker1989

Nemyslím si, že je na hovno. Ale je to vec názoru. Ale zhodneme sa na tom, že sme boli zvyknutí na niečo iné, to áno. Osobne si myslím, že túto sezónu je mimo a ďalšiu (ak bude 1) tak bude mať zase nadpriemernú.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen upozorním, že jsem psal na hovno pro Chelsea. Pro takový Sheffield by asi byl v pohodě.

Reagovat
Jackmaker1989

Súhlas, je to priemer. S Edernosom, Kurtoa, Allison a podobne sa to ani nedá zrovnávať. Pre mňa bolo viac dnes nepochopiteľné to čo predviedli na konci Pulisic, Abraham!!!! a Christensen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano máš pravdu, souhlasíme s tebou snad všichni tady.

Reagovat
fenixLFC

sotva, pre sheffield by to bol downgrade ako svina a hrali by s nim o zachranu

Reagovat
Talker

Caballero by ten první gol podle mého měl. Je vyšší, silnější.

Reagovat
Mimalu

Těžko říct, minule to posazení Kepovi aspoň krátkodobě pomohlo a třeba aspoň u standardek by Willy mohl být pro tým aspoň (trošičku) psychická vzpruha

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jediná jeho přednost, solidní rexlex. Ale abych pravdu řekl, radši bych brankáře, který chytá střely z 30m doprostřed. Dneska dostal Crystal do zápasu. Ale to jsou pro mě pořád malé věci, nejhorší na něm je ta strašná nejistota, při každém rohu, při každém centru, při každé střele.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, ze ich netrenujes to by som potom nechcel byt ich v kozi

Reagovat
spider_8

Reagovat
Hokaido

Ty vole, tak to byla šílenost na konci. Tammy mě tam teda párkrát pěkně nasral.

Reagovat
Fairplay

Obrana Chelsea jeden velkej cirkus s principálem Kepou

Reagovat
Taiger

Co udělal Tammy

Reagovat
Jackmaker1989

Posledná minúta nastavenia, stratí loptu a kokot signalizuje rozhodcovi, že bola za čiarou a prestane hrať.

Reagovat
Taiger

Dík

Reagovat
Horcmen

Suché triko

Reagovat
vitasrp

Christensen je ale fakt hroznej. Fyzicky úplně v piči, Palace zase celej druhej poločas kopali míče na jeho stranu a on zas a znova prohrál 80 procent soubojů, přesně jako tenkrát na Evertonu a v nespočtu dalších zápasů.

Pak tam vyrobí tradiční hrubici, kdy nepřečte situaci a vyběhne na hráče, kterej ho pak prvním dotekem vyřadí ze hry a připraví branku na 2:3.

A třešničku tomu nasadí v nastaveném čase v poslední minutě, kdy se nezorientuje v prostoru, nechá se strhnout hráčem, který běží do lajny a nechá volnýho Bentekeho na středu hřiště.

Reagovat
Jackmaker1989

Ja nedokážem pochopiť ešte jednu vec. My prežijeme klinickú smrť do piče a za 30 sekúnd do piče ide hráč sám na bránu, no to ma pojeb, to mi fakt hlava neberie. Môže kto chce čo chce rozprávať na Ramosa, Piqueho, Varana...To by bol sen v obrane.

Reagovat
ajouki

Stačí si uvědomit, že Christensen neumí bránit. Palace přečíslují obranu a jeho snad jediným úkolem by mělo být si pohlídat střed, nepustit nikoho v nebezpečné zóně k míči. A on se z tama nechá několikrát školácky vylákat jednoduchých náběhem. Obrana v troskách. Zachraňoval to jen fyzicky nabušený Zouma, který má základní povědomí o nebezpečí.

Reagovat
smazaný uživatel

Fyzicky úplně v píči, je otázka koho to je chyba, když jen on a Azpi hráli všechny zápasy kromě Leicestru celé.(Ještě Wilda ale toho nepočítám protože často střídal a nabral nový dech)

Do tohoto zápasu by Chris zdaleka nej stoper v týmu

Reagovat
Talker

Jako WTF? Ten závěr naprosto příšerný. Vůbec nechápu ten kolaps - po příchodu Jorginha kontrolujeme v pohodě hru a posledních 5-10 minut jen zoufale odkopáváme míče a modlíme se?

Reagovat
smazaný uživatel

John Obi by to uklidnil.

Reagovat
Talker

Jak já bych chtěl Mikela zpátky.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Mě by teda neuklidnil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
spider_8

Však je to úplná normálka, první gól jsme dostali v naší nejlepší fázi zápasu, druhý zas krátce po vstřelení gólu. Nám ten gól můžou dát kdykoliv, z jakékoliv herní situace.

Reagovat
mimi_united

Arsenal dnes 3 body

Reagovat
Hokaido

Foxes dnes dají dva goly, sázejte baráky.

Reagovat
Taiger

Bellé zatím hraje fajn

Reagovat
Taiger

Martinez nahradil Lena nejen v brance, ale zatím i jako nejlepšího hráče týmu tvl I když Saka mu konkuruje mega s Aubou

Reagovat
Minister

Martinez ale to bránenie ty vole

Reagovat
Taiger

Bellerín je zatím skvělý

Reagovat
Taiger

AUBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Mimalu

golaso

Reagovat
Trand

Aubaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Saka je úžasnej.

Reagovat
Trand

A Ceba taky skvěle

Reagovat
Taiger

Saka topově tvl láska prostě

Reagovat
jacobT

AUBAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
KnoxXx

Saka zasa raz najlepsi hrac Arsenalu

Reagovat
havrys99

AUBAAAAA

Reagovat
jacobT

Ceballos parádny pas

Reagovat
Liveral

Jako super gól, ale nebyl Saka v offside?

Reagovat
Liveral

Tak nebyl. Ten první záběr dost zkresloval

Reagovat
PP

To byla kráááása.. Ceba, Saka skvěle..

Reagovat
Taiger

Ceba krásná přihrávka

Reagovat
Minister

Ceballos super kolmica

Reagovat
Nikikrew

Paradny gol

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky streamik prosim ?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

buduci rok bude narocny rocnik

Reagovat
PP

Lišky vůbec netuší teď.. Podme druhý!

Reagovat
Taiger

Hrajem výborně tvl

Reagovat
Minister

Schmeichel sakra

Reagovat
smazaný uživatel

ta chelsea fakt radsej mohla ist vtedy po tom Schmeichelovi

Reagovat
Trand

Auba je úžasnej

Reagovat
mr.Silver

Nepamatuji, ze bychom letos hrali tak dobre. Super zapas

Reagovat
Taiger

Saka teď posral

Reagovat
PP

Co to je za den sakra?? Xhaka skvělé obranné zákroky - bez faulu! Mustafiho dominance ve vzduchu, 50 metrový pas od Luize na nohu, Laca první doteky na výbornou. To sou věci..

Reagovat
Nikikrew

Confidence

Reagovat
Counter

To nemůže dopadnout jinak než prohrou

Reagovat
PH8

Reagovat
Counter

Skoro, uf

Reagovat
Busby babes

Cisty.

Reagovat
Counter

Sian nás zachránila ♥

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kixi Syhimour

Kde sebral ten komentátor, že má Saka 13 asistencí? V lize má 5 a celkově 10. Nebo jsem se přeslechl?

Reagovat
Liveral

Na Twitteru taky píšou že má celkově 12

Reagovat
Counter
Reagovat
Kixi Syhimour

Tak na Transfermarktu mají u de Bruyneho 20 asistencí (nicméně oni tuším počítají i když zařídíš penaltu), u Arnolda oněch 14, ale u Saka 10, tak nevím kam odešly ty dvě.

Reagovat
Counter

Možná měl ty asistence v nějakém poháru, kde to TM nemá započtené.

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky jsem si říkal, ale tam vedou PL, FA Cup, EL, EFL i PL2, tak nevím, který by mohly vynechat.

Navíc i Football Critic tvrdí to samé.

Reagovat
Counter

Je to divné no. Ale hlavní je Opta, od nich jsou stats oficiální.

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, to jsem třeba nevěděl

Reagovat
miezto

teď tam měli stastiku přímo na sky Top3 - Kevin 19, TAA 14 a Saka 12

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmmm, pravda, že na Whoscored mají u Saky v EL o jeden víc. Bych neřekl, že v tom bude takový bordel.

Reagovat
Taiger

Martinez musí po sezóně odejít, je hrozná škoda takovýho brankáře jako dvojky

Reagovat
smazaný uživatel

*leno

Reagovat
jacobT

Nj, poďme predávať našich najlepších hráčov.

Reagovat
Busby babes

buhvi jak na tom po tom zraneni bude...

Reagovat
Counter

Má zranění na pár týdnů.

Reagovat
jacobT

Zas až taká dlhá absencia to mebude, mal by v pohode stihnúť aj celú predsezónnu prípravu.

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

to bol vtipek ale ok

Reagovat
nani92

Reagovat
Taiger

Bellé krásně, tohle Laca musí dávat kurva

Reagovat
Minister

Laca to musí byť gól

Reagovat
Taiger

Ceba jináč neskutečně ten střed se Xhakou bossuje

Reagovat
smazaný uživatel

ceba, laca aj belle dnes vyborni

Reagovat
J0EL

Laca bojuje, ale riadny utocnik by z toho minimalne jeden gol dal.

Reagovat
Taiger

Bellerín zatím nejlepší hráč na hřišti, kdo by to byl kurva řekl

Reagovat
Liveral

Stačilo aby Cedric zahrál 2x dobře a vytvořil na něj tlak a Ceba se teda poslední zápasy taky pěkně rozehrál

Reagovat
PP

za mě jednoznačně Ceballos..

Reagovat
J0EL

konecne niekto v zalohe, kto to hra dopredu. Inak Xhaka to tam neskutocne bossuje.

Reagovat
Golasso

Ceballos + Xhaka a Saka

Reagovat
Counter

Asi nejlepší ofenzivní výkon v sezoně, škoda že to je jen 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

skvely vykon co som videl

Reagovat
jacobT

z tej výbornej pasáže sme mali vyťažiť ešte aspoň jeden gól

Reagovat
Nikikrew

No podla mna skor domaci zapas proti United

Reagovat
Taiger

Až na to proměňování no

Reagovat
havrys99

Reagovat
Golasso

aby nás ty zahozené šance ještě nemrzely Vardy se jednou utrhne a bude to zase 1:1... musíme pojistit

Reagovat
havrys99

Konečně koukám na celý zápas a hrajeme skvěle. Často na jistotu odzadu, ale jakmile jsme pod tlakem dokážeme se z toho výborně vykombinovat. Gól byl razítkem jednoduchosti, dva super pasy a byl tam. Hector začal vlažně, měl jednu pokaženou přihrávku a pak pozdě vyběhl při rohu (co pak skvěle vyčapal Martinez), zbytek poločasu je ale vynikající a ten centr na Lacu byl exkluzivní. Tierney je taky někdy zbytečně vyplašený, ale až si to sedne bude z něj druhý Robertson. Střed funguje výborně, Xhaka šel pod Mikelem ohromně nahoru. Laca snad bude sázet pravidelně fíky, dneska zatím drží Lišky Kasper.

Reagovat
PH8

Při tom rohu se úplně zapomněl Tierney. Měla být offsidova past předpokládám.

Reagovat
smazaný uživatel

zapas so Slepicami bude pecka

Reagovat
Counter

Mourinho ti garantuje, že nebude.

Reagovat
Cobra

pro nikoho.

Reagovat
Counter

NLD jsou dlouhodobě nejzábavnější věc ve fotbale, pak si přijde Mou a máme utrum

Reagovat
bbbauch

Tak zas mentalita hracu slepic v NLD se s prichodem Mourka nezmeni, respektive urcite ne k lepsimu tak treba v tomhle ohledu to minimalne pro nezaujatyho divaka snad pecka bude.. nechcete dat Guendouzimu rozluckovy derby?

Reagovat
Counter

Jak vidíš, zvládáme to prasit i bez Guendouziho. NLD bude strašná řežba...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli takové pseudo mužstvo jako Arsenal hodlá ještě uhrát LM, tak to mi rovnou dejte ban, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň by byl klid ouny

Reagovat
mimi_united

Ak je Arsenal pseudo mužstvo tak Kane je pseudo útočník

Keď si z Wishu objednáš Lawandowskeho, príde ti Kane

Reagovat
Greny

Tak budeš muset chodit kanalama

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by měl udělat vše proto, ať udrží to cenné jádro Auba, Laca a Saka pohromadě. Radši se zbavit jiných hráčů, ale na této souhře se dá stavit. Auba a Laca spolu musí zůstat

Reagovat
Nikikrew

Paradny polcas, uplne iny Arsenal.

Ten confidence spravi velmi vela + ked sa do toho prida poriadny coaching, kvalitny vykon je na svete.

Ceballos konecne ukazuje jeho potencial, dnes zatial paradny. Bellerin ako vymeneny, super vykon. Lacca a Auba tiez velmi dobry, Saka krasna assistencia

Boli tam aj nebezpecne sance od supera, 2 polcas budu este kusat. Treba pridat 2,3 a bude pokoj

Reagovat
Busby babes

Ashley Cole: kdykoliv jsem hral proti velkym tymum jako je Manchester United nebo Tottenham..

To je fakt curak.

Reagovat
Counter

Tak z pohledu Arsenalu i Chelsea jsou zápasy s Tottenhamem obzvláště velké/důležité.

Reagovat
Busby babes

stejne...

Reagovat
smazaný uživatel

Sám jsi.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

ty nůžky Welbze

Reagovat
PP

Wow.. Ani si nevzpomenu, kdy mě náš výkon takto bavil a super, že mi vyšel klid na sledování tohoto zápasu. Po dlouhé době my vypadáme jako tým! Ti hráči o sobě vědí, nabízejí se i 2-3 hráči, dokonce jsem zaznamenal nějaké automatismy, zajišťování.. nevěřím vlastním očím.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ti kazit radost, ale Arsenal jednou za čas vždycky ukáže, že stále umí hrát ten pověstný Wengeball a pak to zase zapomene. Má talentovaný kádr, kvalita tam je. Ale nějak to nejde udržet po celou sezonu

Reagovat
PP

ano, na 20 minut někdy ano. Ale určitě ne takto a určitě ne celý poločas. Jasně, až tak zahrajeme 3 zápasy z 5, budu rád, ale neber mi tu jiskřičku naděje prosimě..

Reagovat
spider_8

Přesně, ideální čas na to zabrat, říct si že ten kádr vlastně není až tak špatný a v létě tolik nenakupovat

Reagovat
Busby babes

Aby nakonec Leicester nespadl i pod Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

strata 7bodov 4 kola pred koncom, takze Leicesteru staci vyhrat zapas s Bournemouthom a je hotovo

Reagovat
Busby babes

mas pravdu, to skore je rozhodujici.

Reagovat
havrys99

doufám že to šlo vedle

Reagovat
PP

Kurva toto musí Luiz zatlouct jak hřebík.. škoda ho.

Reagovat
Nikikrew

Dost teda pasivny druhy polcas. Stred zalohy docela odisiel. 1:0 je nic

Reagovat
KnoxXx

jasna cervena

Reagovat
smazaný uživatel

no toto vyzeralo skarede

Reagovat
Minister

jasná redka

Reagovat
Mimalu

to je blbec, jasná redka

Reagovat
Miguel19

To je rudá ne..

Reagovat
havrys99

nooo, červená

Reagovat
Nikikrew

zasluzene

tupec fakt Eddie

Reagovat
mr.Silver

boze, toto cervena

Reagovat
Minister

jasná

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
Trand

Bohužel správně. Rozhodčímu stačil jeden záběr.

Reagovat
Trand

Jsem rád, že si to rozhodl on sám a ne někdo ve studiu v Londýně.

Reagovat
PH8

No ty vole

Reagovat
Busby babes

Balon, hraj dal!! Tohle mela byt ruda i bez videa.

Reagovat
Busby babes

btw. pousteji tam zpomaleny zaber nebo v normalni rychlosti?

Reagovat
Greny

Oba stejne

Reagovat
PH8

Oba tam šli nohou

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pigeon

Ještě že to dopadlo v pohodě. To vypadalo hrozivě.

Reagovat
Miguel19

Rasismus!

Reagovat
REPLIKATOR

Hovado Jasná redka

Reagovat
jacobT

Tak toto bude este veľmi ťažkých 20 minút.

Reagovat
PP

Kristepane.. proč nám tak často musí zkazit jeden idiot zápas? No nic, ukopat a Auba z brejku na 2:0..

Reagovat
Visca el barca

Ndombelé nehraje proč?

Reagovat
Busby babes

protoze hraje Arsenal s Leicesterem a Ndombele hraje za Tottenham

Reagovat
Visca el barca

Myslim celou sezonu.

Reagovat
PH8

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože Mourinho a niekedy vyzerá, že nevládze ani chodiť.

Reagovat
Visca el barca

A Sessegnon je co zač?

Reagovat
jk

Fyzicky je na tom bídně, nezvládne ani celý zápas. Další věcí je, že vedle sebe potřebuje někoho kdo to odmaká i za něj směrem dozadu jelikož působil zatím dost líně a nikdo takovej v tom týmu prostě není. Sissoko na to možná má fyzičku ale ne schopnosti

Možná by se uchytil pokud by se změnilo rozestavení na 433 ale zase to naráží na absenci DM.

Reagovat
PP

Jinak střídání super.. až na to jedno..

Reagovat
PH8

Dneska se mi líbí ten džaka

Reagovat
Mimalu

to trochu vypadalo jako offside

Reagovat
ernyyyy

jen vypadalo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
havrys99

OFF, Perez tečoval

Reagovat
J0EL

Urcite to tecoval, z jedneho zaberu to bolo jasne vidiet.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
havrys99

Reagovat
mr.Silver

Klasika.

Reagovat
Mates_Matesović

Atomy z valenční vrstvy Ayozeho kopačky bezesporu protly dráhu valenčním atomům balonu, jasnej gól.

Reagovat
REPLIKATOR

Vardyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
diastan

Aby nedali 2.

Reagovat
Minister

ešte dajú určite

Reagovat
Taiger

Jako já už to nechápu, podle mě jasnej offside ne? Tečoval to Peréz/chtěl hrát a po tý teči už byl Vardy v offsidu

Reagovat
Busby babes

netecoval, ne? ale Vardy byl mozna v offsidu i tak.

Reagovat
Taiger

Vardy nebyl v offsidu v okamžiku přihrávky, ale byl v okamžiku "teče" Peréze, nevím no

Reagovat
J0EL

Tecoval, akurat to aj videorozhodca prehliadol. Vidiet to ale z jedneho zaberu bolo.

Reagovat
tweek

Z jednoho záběru šlo jasně vidět na rotaci míče, že to líznul.

Reagovat
PP

v čase první přihrávky nebyl, jestli byla teč tak ano.

Reagovat
diastan

Podle mě netecoval, pak tam byl offside možná milimetr..

Reagovat
ernyyyy

podle všech záběrů nejspíš netečoval (to se hlavně řešilo) a pak byl jasnej záběr jak byl Mustafi poslední

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kolouch

Není tam vidět Mustafiho noha, v jednom ze záběrů bylo krásně vidět, jak právě jeho noha určuje offsidovou hranici

Reagovat
Cobra

No a taky to může být moment, kdy už balon letěl před bránu. V době přihrávky Vardy v offsidu nebyl, však to tam VAR zkoumal.

Reagovat
Counter

Na videu tu teč neprokázali.

Reagovat
Gunner91

tecoval ale tecoval to jeste dal nez mel Vardy postaveni podle me tak proto to nemohl byt offside, proto se na to var potom dival

Reagovat
Counter

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Spocene triko?

Reagovat
Counter

Spíš naštvané triko, pod Artetou jsme tímhle způsobem poztráceli už šílené množství bodů.

Reagovat
havrys99

Zpátky na zem, Eddie, Eddie ....

Reagovat
Sudsybarley

Měli jsme rozhodnout už v první půli, ty šance na to byly

Reagovat
REPLIKATOR

Leicester ztratil 2 body.

Reagovat
Gunner91

tim jak hrali uplny hovno?

Reagovat
Ondiis

Podívej se, na koho reaguješ

Reagovat
PP

Kurva fix.. převládá nasrání, jak nám dokáže jeden zkrat úplně ztratit zápas. Navíc takový zápas, ve kterém jsme poměrně dominovali. Škoda, ale snad to bude odrazový můstek pro víc takových výkonů. Dneska do Nketiahovi hlouposti paráda.

Reagovat
Nikikrew

Mne sa teda 2 polcas moc nepacil. Velmi zatiahnuty a prestali sme ovladat ako tak zapas. Leicester tam mal velke sance aj ked sme boli 11ti. Asi fyzicka isla dole ked Arteta moc teraz nerotuje

Reagovat
Ondiis

Druhý poločas byl už spíš takové čekání na konečný hvizd a třást se, ať neinkasujeme. Nketiah to jen sakra ztížil

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
merlick

dominovali sme 30 min, leicester povacsinu zostatku

Reagovat
PP

tak prvních deset minut měli oni, pak do konce poločasu my. Do 60.minuty to bylo taky spíš pro nás.. a pak nás slušně zavřeli. Tady je asi jediná výtka Artetovi, že měl střídat hned kolem v té 60.minuty.

Reagovat
merlick

prvych 15 minut bol najhorsi vykon sezony zatial. A tie striedania som uz pisal inde, nemali ist dvaja ofenzivny mladici hore, a taktiez mali prist striedania skor.

Reagovat
papi.v.ole

tady ti nketiahové a wilockové jsou úplně o hovně...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Superhvězdy z nich nebudou, ale jako hráči širšího kádru můžou být platní. Vždycky je fajn mít nějaké anglické odchovance.

Reagovat
Deywid

According to BILD, Kai Havertz has asked to be released by Bayer Leverkusen immediately and wants to leave this summer. Two clubs are interested in the offensive gem. #B04 #CFC

Christian Falk: “True: @kaihavertz29 will ask his club @bayer04fussball to sell him this summer @ChelseaFC”

Reagovat
Deywid

Real is still interested, but the club prefers a transfer in 2021.

Reagovat
smazaný uživatel

Už proto bysme do toho měli jít. Příští rok už bychom na něj neměli nárok s tím, kolik týmů se do toho vloží.

Reagovat
smazaný uživatel

papa Bayern

Reagovat
kolouch

Máte nějaký tip, kde sledovat zápas West Ham - Burnley, který nebude na Premier Sportu?

Reagovat
Mates_Matesović

BREAKING: Eric Dier has been banned by the Football Association for 4 matches for climbing into the stands against Norwich, and also fined £40k

Reagovat
icemike

Reagovat
jk

Reagovat
Greny

Chudák José zas mu hazou klacky pod nohy

Reagovat
mul

Hlúpy hráč, hlúpy trener, budúcu sezónu boj o top 10

Reagovat
smazaný uživatel

tak trest je snad na mieste nie? akurat som na neho aj zabudol na to, ze ten ban dostal az teraz

Reagovat
Lacko_Boh

https://www.youtube.com/watch?v=lzR8x_jlGaI

Mohli by experti z EF vysvetlit Terrymu ako byt cernoch a prestat byt rasista? Nechutne ze si dovoluje spochybnovat XYZ.

CNN dokaze klesat este hlbsie, neuveritelne. Lemon je dokonaly pre tu TV stanicu...to akym stylom znasilnuju afroamericanov pre hlasy je fakt na urovni toho co tu predvadzali komunisti.

O com Terry hovori:

shorturl.at/lMW37

https://nypost.com/2020/06/25/blm-co-founder-describes-herself-as-trained-marxist/

Bohuzial, bud ides s nimi alebo si zly clovek a rasista. A btw Orange man bad, typek necital bibliu a ma exmanzelky.

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate presne to iste si od zaciatku myslim o BLM aj ja.

To co maju na srdci konzervativnejsi cernosi ako Owensova, Terry a mnoztvo inych ich nezaujima, to nie su rasisti ale sellouts a uncle Toms lemon neostal svojej povesti nic dlzny, ta argumentacna logika je fasinujuca, ten NPC meme pred par rokov bol uplne do bodky vystihujuci.

Reagovat
Golasso

Máš pravdu, takže teď čekej, až přiletí Kyros a spol. a onálepkují tě jak ledničku sedmiletýho fanouška Pokemonů.

Reagovat
r.mrazik

tak to neni prekvapive,ze se z dobre veci stava vec divna,kterou si lidi ohli podle sveho...

Reagovat
Trand

Na Crewse reagovat nebudu, ale na to, že je Orange man bad nepotřebuješ patřit k nějaký názorový sektě, stačí sledovat jeho twitter a uvidíš, že ten člověk je emocionálně nestabilní a nepůsobí moc chytře.

Reagovat
vladis271

Chelsea kúpila Wernera a ide po Harvetzovi. United kúpia Sancha. Ak chcú FSG niekomu nakecať, že LFC jediných zasiahla kríza aby sme nemohli ísť po hráčovi za 35 mega, ktorý sám môže urobiť rozdiel medzi 2. miestom a objajobou tak to nech skúšajú na niekoho iného. Jasné vieme, value for money. A jeho resalable value je nulová. Ale 18 mesiacov nikoho nekúpili. A najväčšie peniaze produkuje úspech nie otáčanie každej penny.

Reagovat
cubazi

A Odhliadnuc od toho že oddíde : Lallana Clyne, Shaqiri a predaj Grujiča, Wilsona možno Origi, Lovren, proste priestor na ušetrenie penazi tam ajtak je. A tych par šupiek za Thiaga to je až smiešne... proste trapas. Ja neviem ale zda sa my že rok čo rok hoci sa nam darí je to z financiami horšie a horšie...

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 hraci urcite pridu, ale nebude to asi ziadne velke meno

Reagovat
cubazi

Tak snad na dalších Minaminoch sa už neulakomime....

Reagovat
smazaný uživatel

No budu to asi skor hraci na lavicku, ale z ostatnych timov ide respekt a to sa nerozjel este ManCity.

Reagovat
vladis271

jedno velké meno medzi nimi musí proste byť.

Reagovat
Kixi Syhimour

Pochybuju.

Holt FSG za této situace pustí minimum finančních prostředků, taky jsem dost na*ranej.

Reagovat
cristiano.K.

přehnanej optimista

Reagovat
smazaný uživatel

ved uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

no treba len verit, ze Klopp ich poriadne namotivuje a ze sa neodpali Virgil na dlhsie obdobie

Reagovat
cubazi

Ja si myslim ťže Klopp by mal ten káder omladiť a priniesť aj nove tvare ktoré budu drieť...

A poručiť sa z niektorými možno 6-7 hráčov... Proste chýba tam niekedy ten maldy vietor drive , ktorý ma napriklad Arnold .

Reagovat
smazaný uživatel

ja hlavne dufam, ze odide Lovren. Ak uz nema prist ziadny poriadny hrac, tak aspon nech ma potesi tymto

Reagovat
cubazi

Problem je že Gomez, aj Matip su tvrdo povedane invalidi, proste niet sezony bez zranení a mať 4 stoperov v LM aj PL je povinnosť. Tak snad nielen on....

Reagovat
Kixi Syhimour

Jistě se s našimi finančními možnostmi nezbavíme dvou stoperů

Reagovat
smazaný uživatel

Matip ostane, sice je casto zraneny ale co uz. Gomeza ako nejaku sklenenku netreba brat, mal smolu na 2 vazne zranenia a tuto sezonu myslim, ze ani nebol zraneny. Ak hej, tak maximalne fakt len nieco lahsie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak já jsem nepsal, že s ním souhlasím. Gomez ať rozhodně zůstane (i jak říkáš, letos se drží), Matip je holt skleněnka, ale tak to se dá zatím přežít. Proti odchodu Dejana a koupi vhodné náhrady nemám námitek.

Reagovat
cubazi

nielen jeho som nemyslel ineho stopera, ale hrača, napriklad Shaq či Origi

Reagovat
smazaný uživatel

Jako popravdě není to od Liverpoolu ideální. Vím o čem mluvím. Ať jsme vyhráli pod Mourinhem nebo Contem titul, tak vždy se neposílilo a bilo se hrdě do prsou, že je to přeci mistrovský tým, na co posilovat. Já říkal tenkrát, že se posílit musí, zlepšit některé posty, přivést kvalitu. Vždy to dopadlo ostudou.. vyhození Josého, vyhození Conteho, který se soudil. Ne trenér, ale vina byla vždy na trhu. Kdyby se přivedlo to, co mělo, dopadlo by to jinak. Doufejte, že Liverpool neudělá stejnou chybu. Tenkrát totiž také všichni kolem posilovali, Liverpoolu včetně.

Reagovat
Melda

Reagovat
Muffi

fakt by mě zajímalo, co by ti chytráci dělali, kdyby se náhodou jeden rok nehrála LM.

A ještě horší to je v kombinaci s faktem, že za BR do toho sypali pravidelně a to jsme LM hráli jednou.

Reagovat
cristiano.K.

35 mega vyděláme na prodejích a dalších 35 musíme pustit žilou, což investice za 70 mega není nic přehnaného.

Reagovat
Kluivert9

Stones - Otamendi, to zas bude veselo

Reagovat
diastan

dnes by to mohlo stačit

Reagovat
diastan

další Áčko

Reagovat
Andis

Souček čistá šance. Jestli mu to vydrží ještě bude nejlepší střelec týmu

Reagovat
kolouch

Haller má na něj už jen pět gólů, to se dá do konce sezóny dohnat :-)

Reagovat
DieFohlenBMG

Obrovská škoda, stačilo to jenom trošku umístit. Jinak je zase nejlepší na hřišti. A Vydra měl taky na hlavě gól.

Reagovat
PhilipS

Po dlouhý době si užívám v PL zápas, kdy proti sobě nastupují od začátku dva češi. Kdy to bylo naposled? Cech vs Rosicky?

Souček naprosto vynikající. Je málo hráčů, který maj z týhle pozice takovej impakt na hru. Přesnej v mezihře a to jak neúnavně podporuje útok je neskutečný. Vůbec nevim, ke komu bych ho přirovnal. Je to takovej nabušenější Fellaini. Mám pocit, že to zas rozhodne. Do Arsenalu bych ho bral okamžitě. Může nás těšit, že máme v nároďáku zas world class hráče.

Vydra hezky jednu šanci připravil ale pak tři slušný příležitosti promrhal. Dostává se do zajímavejch pozic ale celkově nic moc. Nedivil bych se kdyby ho brzo vystřídal.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

ach Foden, zabudol si dnes cocky?

Reagovat
Kixi Syhimour

https://twitter.com/lfc?lang=cs

Slušné až na toho Chamberlaina na křídle

Reagovat
smazaný uživatel

no na Neca som zvedavy, bolo by dobre ho teda mat ako backup na obidva kraje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda ten Ox na kraji nikdy nebolo bohvieco uvidime ako mu to pojde s Necom a keitom

Reagovat
Jazdec

Pokiaľ by mal prísť Thiago(budem mega prekvapený), tak to bude znamenie, že Ox sa stabilne presunie ako backup krídlo podľa mňa.

Reagovat
PhilipS

Tarkowski teď dostal žlutou za zákrok, kterej byl horší než ten za co byl vyloučenej Nketiah.

Reagovat
diastan

David

Reagovat
diastan

West Ham

Reagovat
PhilipS

Rozhodla koncovka. Haller s Antoniem zahodili čistý góly. V druhý půli se West hamu ta hra rozpadla, když přešli na dva útočníky. MOTM asi Pope. Výbornej. Není náhoda, že má nejvíc čistejch kont v lize. Burnley je snad v každým zápase horší, ale ty body si nějakým záhadným způsobem uhrajou.

Reagovat
iamek

Sheffield . Tak nejhůře snad pátí no. Zítra musíme vyhrat za každou cenu.

Reagovat
avicii

Neco základ Ox krídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Keitiiic

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaah

Reagovat
Luc-Luc

Hendo pekne

Reagovat
REPLIKATOR

Brighton

Reagovat
fenixLFC

keita to bossuje zatial

Reagovat
avicii

Reagovat
rave

Snad se mu už budou vyhýbat zranění. Čím delší šňůru zápasů má, tím hraje líp.

Reagovat
Kixi Syhimour

Luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Maupay je fakt dobry zmrdecek

Reagovat
fenixLFC

esteze to nikto nesleduje lebo netusim co tam vystrajal virgil..

Reagovat
cubazi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Lamptey slusny

Reagovat
cubazi

zaspali

Reagovat
cubazi

Niekedy Gomez take kiksy urobi že si hovorim že dpc to nemysli važne

Reagovat
smazaný uživatel

a Ox proste na tom kridle nema buducnost, treba Wernera

Reagovat
avicii

Zábavný futbal dnes

Reagovat
stiflerovamama

Gomez tam zase koho strážil pri tom gole A začínam mať obavu o Oxa, jeho prínos v poslednych zápasoch je nulovy.

Reagovat
Melda

Na tom křídle to není ono.Ten Maneho entusiasmus a drajv tomu chybí a s ním by šel nahoru i Neco (který mě mile překvapil)

Reagovat
Luc-Luc

na muj vkus je tam dost oken v obrane

Reagovat
ajouki

Lamptey odcházel v lednu z Chelsea, ne? Jestli oni náhodou nepustili špatného pravého obránce.

Reagovat
cubazi

Hrá fakt dobre

Reagovat
Mimalu

Dneska hraje dobře, ale zase bych nepřeháněl. Sám chtěl odejít a upřímně, pořád je mnohem pravděpodobnější že Reece bude ten, kdo udělá lepší kariéru. Další faktor je ten, že v současné situaci by pro nás jeho výška byla dalším limitujícím faktorem, už teď nás při každém centru šikanuje kde kdo a s Tariquem by to bylo jen a jen horší

Reagovat
M0rb1D4S

Tariqa ale nikdo pouštět nechtěl. Byla mu nabídnuta nová smlouva, ale sám se rozhodl, že půjde zkusit štěstí někde jinde. U nás letos dostal prostor jen v tom zápase na Emirates proti Arsenalu.

Reagovat
Greny

neprodlouzil smlouvu..

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm, velmi zajímavý duel. Klobouk dolů před Birghtonem, hrají velmi dobře, pochybuju, že tohle byl jejich zápasový plán, ale slušně si na nás místy vyšlapují.

Co se týče nás, tak při pohledu zpět, bylo záhodno to po těch dvou gólech uklidnit a spíš vyčkávat, místo toho stále riskantně pressujeme, což ovoce přináší, ale ne góly.

Williams výborný blok , ale k závěru půle (stejně jako celá obrana) začal kazit se mi zdálo, potřebuje se trochu uklidnit. Gomez taky dobrý blok, ale tedana gólu má podíl, když se naprosto vykašlal na Trossarda (nicméně fantastický centr od té 2 z Brightonu) a při jednom protiútoku vystoupil a nechal se lacině obehrát, celkově se mi vůbec nelíbí.

Keita si to užívá, Oxlade mi přijde vypojený, ale ne že by hrál nějak extra špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

ja byt na ihrisku prihraval by som len Keitovi

Reagovat
johan14

Vždy je o čo hrať, Liverpool si historickú Stovku bodov nenechajú ujsť...

Reagovat
Luc-Luc

Mooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Salah Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt ide tak o ten rekord ze neda Jonesovi zahrat viac ako 5min?

Reagovat
Kixi Syhimour

O rekord jde, těžký zápas, předpokládám příležitost proti Burnley.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicméně jo, šanci mu dát mohl, ale nějak bych to nehrotil.

Reagovat
smazaný uživatel

a kedy ich maju dostat ak nie teraz? este s 5 striedaniami. Do zakladu ich cpat nemusi. Este tu su zapasy s Arsenalom a Chelsea takze tam to vidim tiez na presedeny zapas na lavicke alebo prichod v 89min.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak teď se jede na rekord, Curtis příležitosti bude dostávat i v příští sezóně. Proti Burnley si určitě zahraje. Nedělal bych z toho vědu, prostě jednou nehrál. Předpokládám, že Jürgen ví, co dělá.

Reagovat
cristiano.K.

poslal bych ho hostovat, v té konkurenci téměř hrát nebude

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak těch 5 střídání se možná nechá i nějak pro tu příští.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne by mohli zrusit tie pauzy obcerstvovacie

Reagovat
johan14

To je čistá magorina.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
r.mrazik

to je kloppovi uplne jedno

Reagovat
Dawon

Bohuzel dost nefer vec vuci mensim tymum s uzsima soupiskama, naopak velka vyhoda pro tu spicku

Reagovat
smazaný uživatel

napr. Burnley sice je Dyche znamy, ze moc nestrieda ale ked sa clovek pozrie na lavicku tak neni sanca to vsetko vyuzit ani keby chcel

Reagovat
John Obi Mikel

Kašlete na rekord, potřebujem vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ved staci vyhrat s Burnley, Arsenalom a Newcastlom

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Salah

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
Luc-Luc

chudak Mo

Reagovat
vladis271

Ak porazime burnley tak ten rekord dame. Potom bude stacit 6 b

Reagovat
nakaza

ani nevíš, jak vám ten rekord přeji. Jen se modlím aby ta jedna možná ztráta přišla s námi

Reagovat
Rybinho85

Spurs budou hrát v tolika lidech? Navíc Winks bude double?

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:

Lloris - Aurier, Alderweireld, Sánchez, Davies - Sissoko, Winks, Lo Celso - Ndombélé, Winks - Lucas Moura, Kane, Son

Reagovat
niflheim

FA

Reagovat
FUnk

mourek prida CM a DM at konecne nedostaneme goly.

Reagovat
johan14

Akurát som chcel napísať, že Mou pošle hráčov v originálnom rozostavení:

1-4-3-2-3

Reagovat
smazaný uživatel

DierBEST bude chybět.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mates_Matesović

Cherries jsou tým s jednoznačně nejhorší formou v lize, tohle musí být 3 body.

Reagovat
Busby babes

jsem zvedavej, jestli i poctvrte v rade nastoupime ve stejne sestave. Teda krome vymeny Lindelof - Bailly. Kazdopadne musime vyhrat, jedno jak.

Reagovat
janinho

Arsenal podal odvolání proti červené kartě, kterou v zápase s Leicesterem inkasoval jeho útočník Edward Nketiah. Ten patnáct minut před koncem fauloval Jamese Justina a inkasoval žlutou kartu, hlavní rozhodčí Chris Kavanagh se ovšem následně poradil s asistentem u videa a mladého hráče vyloučil. (bbc.com)

len zo zvedavosti by som chcel vediet ake halucinogeny mozu dohnat vedenie arsenalu k tomu ze vypisu odvolanie voci tej CK... sak keby ten Justin na tej lavej nohe stal tak ma mozno po kariere.

https://www.youtube.com/watch?v=rnpbbAHtGug

a to sa Nketiah rozculoval uz nad ZK...

Reagovat
Salfovic

kokoti

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Taky bych se odvolal.

Reagovat
Greny

misto tri zapasu bych mu dal 7

Reagovat
O.Giroud

Prečo sa za odvolanie, ktoré neschvália nedá nejaký trest?

Reagovat
Svatej

Prý tím, že dostal původně žlutou a verdikt byl změněn, už nemůže dosta vyšší trest, takže na to koukali tak, že nemůžou nic ztratit.

Spíš si ale myslím, že to dostanou sežrat ještě víc u jinýho případu

Reagovat
Hachim Mastour

bojujeme

Reagovat
smazaný uživatel

same old Ar*enal, always cheating

Reagovat
Gunner14

Janko daj si pilulku a nerozčiluj sa. A příště dej aspoń video které nebylo nahrané mobilem.

Reagovat
janinho

toto ti na tom celom vadi? kvalita videa? ty budes pekny kus kkta chlapecku

Reagovat
Gunner14

Ať ti nepraskne cévka za chvilku.

Reagovat
janinho

ak ta v zivote trapi len toto tak mozes byt v klidecku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Tak mi řekni, který klub by se neodvolal proti kartě, když nehrozí vyšší trest? Že se hráč rozčiluje nad kartou, i když je zasloužená, to je taky strašná "rarita" ... . Já osobně bych Eddieho nechal posedět, ten faul byl hnus, ale klub to prostě bere pragmaticky.

Reagovat
Gunner14

Thierry Henry: ‘I saw the other day that Mourinho already started to have a go at Arsenal, that was pretty funny at the end of the day. I didn’t think about it too much, because I don’t think about Tottenham & I never did, so it won’t change’.

Reagovat
Lacko_Boh

potesi

Reagovat
vladis271

kto je vlastne 1st vicecaptain? Milner alebo VVD?

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner

Reagovat
jk

Spurs: Lloris (C), Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Winks, Sissoko, Lo Celso, Lamela, Bergwijn, Kane

Subs: Gazzaniga, Sanchez, White, Sessegnon, Skipp, Gedson, Ndombele, Lucas, Son

Reagovat
Zaschrona

Gomes je po restartu úplně mimo.

Reagovat
SpecialOne

On Kanea shodí na zem, na půlce faul, u praporku faul, ale ve vápně to navzdory VARu alibisti nepisknou, achjo.

Reagovat
jk

Bejt tam Pogba tak už se kope pentle.

Reagovat
Zaschrona

Utratíme stovky milionů za hráče, aby pak náš nejlepší hráč byl už docela pravidelně Gordon z akademie.

Reagovat
smazaný uživatel

omg, na to se nedá dívat

Reagovat
Mates_Matesović

30 minuta, střely 1-0 pro Cherries... To mluví za všechno

Reagovat
Zaschrona

1. Mason pískl jako penaltu něco, co penalta určitě nebyla

2. Gomes do toho šel jako blb

3. VAR to neopravil

4. Ward-Prowse břevno

5. Hrajeme naprosto šíleně

Reagovat
Gareth Bale 11

To je tak odpornej fotbal..

Reagovat
Zaschrona

Ofsajdová past napůl, záloha žádná, Pickford vyběhne napůl... Źe já kvůli tomuhle spěchal domů.

Reagovat
smazaný uživatel

to co spravil ten Pickford

Reagovat
Zaschrona

Blbý je, že tohle se mu povede jednou za čas docela pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

no vyzeralo to komicky take branenie jak v basketbale nech cez teba hrac neprejde

Reagovat
mike.84
Reagovat
jk

Sissoko má žlutou, to by mohl tak v poločase střídat

Reagovat
Mates_Matesović

Na vystřídání je jich zralejch 11

Reagovat
jk

Muže vystřídat maximálně 10. Ndombelé bude sedět!

Reagovat
Zaschrona

Jasná penalta, pokud na druhé měli Saints penaltu té nejměkčí kategorie, tohle byla tak kategorie měkčí...

Reagovat
smazaný uživatel

mi se chce z toho Tottenhamu grcat

Reagovat
Tommy$

Vážně kvůli tomu musel Poche odejít?

Reagovat
jk

No třeba to postáváni kolem šestnáctky při útočné akci bez pohybu je tu s námi pořád.

Reagovat
Mates_Matesović

My jsme vystřelili

Reagovat
Gareth Bale 11

Oni taky.

Reagovat
Zaschrona

Richarlisoooon Digne boží centr

Reagovat
Swarley

pěkná akce i zakončení

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezký gól

Reagovat
Mates_Matesović

Nejhorší poločas jakej jsem v životě viděl, a to bez legrace.

Reagovat
smazaný uživatel

tak fandis Sparte a Slepicim, nic nenormalniho videt takovy polocas

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus. Fuj. Je mi zle.

Reagovat
Zaschrona

Je nějaký horší rozhodčí v PL než Mason? Snad nikdy jsem ho neviděl odpískat dobrý zápas.

Reagovat
Kixi Syhimour

Víc nesnáším teda Atkinsona.

Reagovat
Swarley

s tím je alespoň sranda...

Reagovat
Whitemedia

Mám pár adeptů, kteří mě pravidelně vytáčejí..

Reagovat
Mimalu

Moss s prstem v nose

Reagovat
Whitemedia

ten je hlavně čím dál víc vyžranej a za chvilku už nebude stíhat ani zápasy přípravky

Reagovat
smazaný uživatel

urcite Moss

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak s takovým týmem co máme, můžeme hrát takový hovno?! To je absolutně nekoukatelný.

Reagovat
jk

Ten tým je úplně v prdeli. José tomu teda taky moc nepomáhá. Ale tohle chce fakt nějaký řez, vždyť tam už spolu nemluví ani Mourinho s tím teplým asistentem.

Ať si třeba daj do držky nebo zdemolujou šatnu ale tohle je fakt hrozně upocený představení.

Reagovat
Greny

Asi to bude chtít Rafu Beniteze aby přišel uklidit po Mourinhovi

Reagovat
jk

Tak to bylo v chelski?

Reagovat
Kixi Syhimour

V Interu

Reagovat
jk

Tak v Interu udělal skvělý výsledky.

Spurs jsou úplně něco jiného. Ten tým je v prdeli delší dobu než je tam Mourinho, který z toho ten tým ale nedovede vyvést.

Reagovat
Busby babes

Man Utd XI vs. Aston Villa (4-2-3-1): De Gea; Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw; Matic, Pogba; Greenwood, Fernandes, Rashford; Martial.

tak nakonec uplne beze zmen.

Reagovat
Busby babes

Lavicka: Romero, Bailly, Williams, Andreas, Fred, Mata, James, Scott a Ighalo.

Reagovat
Busby babes

Teden Mengi is here. Just been escorted up to the stands, so seemingly missed the matchday cut but a good experience. #mufc

Reagovat
iamek

Co se stalo na Bourmouthu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivni na covid, uz ho nesou.

Reagovat
jk

Reagovat
Mates_Matesović

Davies knock-outoval Smithe, museli mu dávat kyslík a odnášej ho na nosítkách

Reagovat
iamek

Takže hráč Spurs zase zmrzacil hráče.

Reagovat
Mates_Matesović

No, ne. Spíš nešťastná srážka.

Reagovat
jk

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Thelvin

Fakt slast tohle

Reagovat
Whitemedia

Tottenham je šíleně nekoukatelný..

Reagovat
jk

Reagovat
Busby babes

Levy idiot, ze vyhodil Pochettina. To bude zpetne jedno z nejhorsich rozhodnuti jeho kariery. Byt jim, tak ho po sezone skoro uprosim zpatky. Monako style.

Reagovat
Mimalu

spíš vybral strašně špatnou náhradu která ten zmar ještě umocnila

Reagovat
janinho

pocche by bol blázon ak by sa po tomto vratil... ja dufam ze nejakým zázrakom vezmu ten haga z ajaxu

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli má ten Hag aspoň trochu rozumu, tak by Levyho okamžitě poslal doprdele.

Reagovat
janinho

ja sa cudujem ze po nom neskocila barcelona.

Reagovat
Whitemedia

Pocheho vyhazov pochopím, Mourinha už ne..

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ja asi ani to ne. Je stli si nekdo vytvoril credit na to dostat sanci ten tym prebudovat ala SAF, tak to byl Poche. Takhle prijde novej trener (at je to kdokoliv) a bude ten tym chtit prebudovat tak jako tak... Ale treba i sam Poche rekl, ze nevi co dal nebo tak... to samozrejme netusim.

Levy ma byt dlouholetym obdivovatelem Mourinha no...

Reagovat
jk

On Levy má dle mě na tom stavu taky velký podíl. Ta atmosféra v kabině není dobrá dlouhodobě, neprodlužováni smluv, platová politika když se hrálo o top4, vyjednávání novych smluv s hráči. Tohle v té kabině bublá už delší dobu a už loni se to podle mě na tom týmu dost projevilo.

Reagovat
janinho

toto hovorim presne uz davno. ten tim sa rozosral uz rok a pol pred koncom Poccheho tym ze lakomec Levy neporiesil zmluvy a zacalo to Eriksenom a potom sa to uz viezlo...

hlavny podiel viny ma Levy. nasiel obetneho baranka v Pocchem ale hlavne ze Zoze dostal 2 krat taky plat a dostane ten tim do 2.polovice tabulky. stavim sa ze Pocche by z Ndombeleho spravil top zaloznika v lige... ale Zoze v pohode povie ze by Lo Celsa nevymenitl za B. Fernandeza... co potom s takym trenerom?

Reagovat
Gareth Bale 11

Oni jsou na vápně na střelu a hrajou to do boku, po pátý už aspoň. Nepochopím.

Reagovat
Mimalu

Bournemouth je teda šílený, s takovým fotbalem se nemohou zachránit

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Whitemedia

Ti oberou o body jen nás

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Mají i výhru nad United

Reagovat
smazaný uživatel

Jedina sanca Tottenhamu vyhrat je cez Auriera

Reagovat
dantetomas

Bournemouth by mal problemy aj v Sunday League.

Reagovat
smazaný uživatel

Alderweireld

Reagovat
Gareth Bale 11

To naše 10. místo je naprosto zasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel

Typico...Ndombele

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej Mourinho, Tottenham NULA střel na bránu

Reagovat
Mimalu

Wilson

Reagovat
Kixi Syhimour

Wilson

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson prave odmitl zachranu.

Reagovat
jk

Hugo nám chytil bod na Bournemouthu. Zasloužený střed tabulky.

Reagovat
celeb

Jose one, makes spurs mediocre again.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak z tolika zavaru a micu ve vapne nemuzou mit ani jednu strelu?

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Wilson, ale Hugo pekny zakrok

Reagovat
mimi_united

Kane prestup maximálne tak do Číny

Reagovat
smazaný uživatel

On ma hrozny zmeny.. jednou co zapas to gol a pak takovy zapasy, kdy vypada jak bilej Emile Heskey s downowym syndromem.

Reagovat
Busby babes

vsak je uplne vystavenej. a Mou ho tam porad cpe na celych 90 minut.

Reagovat
mimi_united

Kane toho zase toľko neodohral, čo taký Messi, Ronaldo, Lewandowsky? Zaujímavé že nepôsobia unaveno a odohrajú toho viac, ale takých hráčov je oveľa viac.

Okolo Kaneho sa robí nejaká dogma že je chudáčik preťažený

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me i presluhuje ve Spurs.. nerikam ze by mel jit k nam.. ale nekam jinam urcite.. uz moc sezon to na nem stoji a nekdy mi prijde otravenej.

Reagovat
Busby babes

po restartu, kdy se vratil po zraneni odehral uplne vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane išiel s fyzičkou dole. Vyzerá byť mimo formu. Pred opatovným štartom vyzeral, že má nadváhu.

Reagovat
johan14

Čo z kohúta, keď je impotentný Akurát tak do polievky!

Reagovat
hightower

José se nás strategicky snaží zdeptat, aby ten výsledkovej a herní progres v příští sezoně vyniknul víc...

Reagovat
Alan_Shearer

Poslete sem nekdo pls funkcni stream na United?

Reagovat
Busby babes

klasika. skvela sestava, papriove slabej souper a stoji to uplne za hovno.

Reagovat
KnoxXx

zatial tragicky vykon po vsetkych smeroch

Reagovat
Mimalu

toto přece není faul

Reagovat
Miguel19

Cože

Reagovat
iamek

Fenomen.

Reagovat
ACSMan

Tak ti nevím, jestli spíš Bruno nefauloval

Reagovat
Miguel19

Tvl pokud někdo fauloval, tak Bruno...

Reagovat
Busby babes

here we go.

Reagovat
J0EL

Ved je to tak.

Reagovat
Busby babes

byla prisna. kdyby to nepiskl, hadat se moc nebudu. Problem je, ze si Bruno stihl ten mic zpracovat a otacel se okolo nej no.

Reagovat
J0EL

Prisna? Ty si fakt ukaz normalne Bruno sa otacal a pri otocke este fauloval.

Reagovat
Busby babes

jasne ja jsem ukaz a odbornici co tam rozhoduji, si to mysleli taky... Ale ja jsem divnej no.

Reagovat
J0EL

Dpc uz takze ty to myslis myslis vazne?

Reagovat
Busby babes

co vic chces, napsal jsem ti, ze kdyby to nepiskl hadat se nebudu.

Reagovat
PP

ber to.. to je od Busbyho vrchol soudnosti..

Reagovat
masina_LFC

problem je, ze sa ho obranca ani nedotkol a bruno mu skocil na nohu ty traged zaslepeny

Reagovat
Busby babes

nedotknul? aha. ok.

Reagovat
J0EL

Pozri si to video este raz a nerob zo seba vacsieho debila ako je potrebne.

https://twitter.com/LfcOkx/status/1281314186258255872

Reagovat
Busby babes

a co tam mam videt? jak obrance Villy absolutne nehraje balon? Srazili se, Moss si vybral jednu ze dvou moznosti, VAR rekl, ze si vybral dobre. respektive, ze chybu neudelalt. to je asi presnejsi. Dal. nebrec.

Reagovat
J0EL

Ty si ale seriozne naruseny v tomto smere. Objektivita ti absolutne nic nehovori. Prvy kto sa koho dotkol bol Bruno, ktory mu pristupil clenok. VAR spravil chybu proste, ked taky nezmysel potvrdil.

Reagovat
Busby babes

objektivita u fanousku. Ty vole, hlavne ze vy jste tu vsichni objektivni jak Spock. Nenech se vysmat.

Reagovat
J0EL

Jj my vsetci sme kok*ti, len ty si lietadlo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Ještě zrovna tenhle...

Reagovat
Kixi Syhimour

První kontakt nastal až když mu Fernandes šlápl na nohu

Reagovat
Busby babes

nema mu skakat pod nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tobě jebe kluku

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Svatej

Neblaaaznii

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Neuveritelne co tu zase tento predvadza.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, co na tom, že se chtěl obtočit, na nohu mu prostě šlápnout nesmí. minimálně žlutá pro Fernandese, hnusný faul

Reagovat
Counter

Kdyby to byl Arsenal, tak Fernandes dostane redku.

Reagovat
PP

být to Xhaka nebo Luiz tak dost možná jo..

Reagovat
SunFells

Jednoznačně, někteří sudí by ho za to i byli schopní vyloučit

Reagovat
Busby babes

Vzdycky jsem byl fanousek VAR. tady buse zas debata.

Reagovat
Nikikrew

nene staci si priznat ze penalta v ziadnom pripade a ziadna debata nebude

Reagovat
masina_LFC

pfrsím? to si robí piču Moss aj s VAR?

Reagovat
J0EL

Toto ma byt akoze faul? Ved prave Fernandes mu pri tej otocke stupil na nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. United penaltička. Tá mrdka mu sama skočila na nohu a samozrejme penalta.

Reagovat
To som ja

Penalta v žiadnom prípade,skôr faul Bruna

Reagovat
r.mrazik

Achjo...na co je tam video, když pak dají takovou penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta pro United jak je toto v době VARu možné?

Reagovat
Likan7

Nešlápl náhodou spíš Bruno na něj? :D to zase bude kecůůů

Reagovat
nani92

VARinho

Reagovat
pingla

penalta ani náhodou, však naopak to byl faul od Bruna

Reagovat
Swarley

On kope ty penalty jak král, pecka

Reagovat
smazaný uživatel

lol Bruno mu slapne na nohu a este sa robi ze je zraneny to mna poser

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi nereste to, na skoleni asi dostali novy brozury. Jasna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdo záběr toho faulu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na to.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kixi Syhimour

Dík

Reagovat
aramaki

Fernandes mu skočí na nohu a namiesto jasnej redky, kopú UNITED penaltu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

tohle mi chybelo

Reagovat
Swarley

No pokud jsem dobře zahlédl, tak ještě jedna penalta a máme jich 14 v této sezóně PL a to by měl být nový rekord...

Reagovat
aramaki

výborne a máte splněno

Reagovat
Swarley

Je moderní se hnát za nesmyslnými rekordy...

Reagovat
aramaki

to jo. aspon niečo ale fakt je to na hanbu, toľko penált a napokon upotená EL

Reagovat
Swarley

Coz je váš dlouhodobý cíl a ještě s tím jste spokojeni

Reagovat
aramaki

za to vy posledné roky v tej LM čistý valec ale v pohode, hluchý slepému závidí

Reagovat
smazaný uživatel

Jezismarja, tahni na Tik Tik smrade.

Reagovat
Minister

Fakt nechápem ako z tohto môže byť penalta

Reagovat
ManUnited

Hrajeme hovno a pomůže nám takovouto penaltou

Reagovat
avicii

Tak toto bola kvalitná sračka od rozhodcov Bruno jak je kvalitný futbalista tak sa ukazuje ako totálny simulantsky zmrd, hnus on skočí na súpera a tvári sa jak ho to boli..take Suarezovske

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

udelat z toho jeste takovejhle umysl od Bruna. wow.

Reagovat
Swarley

Reagovat
iamek

Co jiného jim zbývá? Na takového fenoména

Reagovat
avicii

Wow.. Ty si strašne zaslepený to sa len tak nevidí.. Ok sak to je jedno je to ostuda od rozhodcov hlavne.. Načo si kaziť večer ved o tebe je známe že to máš cez ružové okuliare keď ide MU

Reagovat
smazaný uživatel

On jenom rika ze Bruno do toho nesel s umyslem udelat penaltu nebo faulovat, coz je snad jasny.

Reagovat
avicii

To asi nie, skôr som narážal na to ze sa držal nožičky ako keby neviem co sa mu stalo

Reagovat
smazaný uživatel

To je portugalskej folklor.

Reagovat
aramaki

Reagovat
mimi_united

Bruno hrá ligu pár mesiacov a už je na úrovni Bruyneho

Reagovat
Swarley

Shaw... Zaber cvaldo!

Reagovat
smazaný uživatel

Jak strasne se asi musi prezirat a kolik piva chlastat kdyz vypada takhle, pri PL treninkovym a zapasovym tempu..

Reagovat
Swarley

Spíš nevím, co se tam ohlizel... Kdyby zabral, tak to má..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to lempl.

Reagovat
Swarley

To pravé není a o to větší škoda, že to místa a flaka

Reagovat
smazaný uživatel

No flaka to mistama proto, ze je mistama lempl

Reagovat
Counter

MU má po dnešku nejvíce penalt za jednu sezonu v historii PL - 13. Loni jich v lize měli 12. Celkem ve všech soutěžích letos 18.

Brutální čísla, tohle snad musí na trénincích nacvičovat, jinak nevím.

Reagovat
avicii

Bruno na 100 percent

Reagovat
Busby babes

United pens since the start of last season: 25

Burnley pens in their six PL seasons: 19

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolikrat se taky Burnley za tech 6 sezon dostalo do vapna ze..

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

No hlavně že to za tu dobu ManU válcuje famózní ofenzivou.

Reagovat
smazaný uživatel

Do vapana se asi dostavame.. zda se.

Reagovat
vodka

často, ale většinou centrem

Reagovat
Nikikrew

Kedy sme vlastne my naposledy kopali penaltu v lige?

Reagovat
Counter

My jich kopeme hrozně málo, ale obecně nikdo nedosahuje ani náznakem čísel MU z posledních dvou let.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna byste se meli dostavat vic do vapna a obcas mit trosku tlak vy buzny.

Reagovat
Counter

Troufnu si říct, že ManCity nebo Liverpool se občas do vápna podívají.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zereme vic jogurty a oni vic masa.

Reagovat
aramaki

Reagovat
sunakashi

vzal jsi mi to z úst...hlavně to oslovenína závěr používám pro arsenal běžně...

Reagovat
aramaki

to je neskutočné ako tie hovná tlačia a aj tak s vypatím bojujú o EL

Reagovat
pingla

hovno je tvůj otec, hrajete sračku a neumíte si pro pentli dojít

Reagovat
smazaný uživatel

debilci

Reagovat
aramaki

ty skurvysynu, hrajete sračku tiež a ešte filmujete jak zmrdi.

Reagovat
pingla

filmujeme? najdi si někde sestřih faulů na naše hráče v pokutových územích a pak pochopíš, že drtivá většina penalt je z toho dobrého pohybu hráčů v PÚ soupeře. Až se tam někdy s vašima sračkama mimo Auby a Lacy dostanete, třeba budete i vyy faulovaní

Reagovat
aramaki

Dnes výborný pohyb Fernandesa mam v p. hladať nejaký zostrih faulov na vašich hráčov, nie som masochista, to si radšej pozriem zostrih gólov Arsenalu, keďže takmer všetky padli z hry bez nejakých vymodlených penált

Reagovat
pingla

Fernandes by si povodil celý váš směšný tým, je to jeden z nejlepších ofenzivních středních záložníků v lize a to že dokáže být vychcaný, proč ne sleduj si, co chceš, třeba toho šaška Luiza vzadu

Reagovat
Jollae

To máš to isté ako Burnley...treba sa dostať do "vápna"...

Reagovat
aramaki

1.12.2019

Reagovat
Nikikrew

hmm 14 kolo

Reagovat
aramaki

nemáme tú "správnu" červenú. My budeme zas asi rekordmani v inkasovaní rediek a penált. To potom ten bodový rozdiel medzi nami a UNited vyznieva priaznivo pre nás

Reagovat
smazaný uživatel

vy chudacci. Nikdo vas nema rad.

Reagovat
aramaki

za to vas ma FA moc moc rada

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa je mi líto. Tohle a penalta? To je výsměch opravdu. Nechápu vůbec ty, kteří sedí u VAR. Asi fandí United či co. Hnus.... VAR mělo sloužit ke spravedlivému rozhodování. Zatím to ale nahrává týmům, které byly protěžovány i bez toho. Teď jsou protěžovány i s videem a možná i víc.

Reagovat
Maresma

United mám v piči, ale to jak opět k ničemu je tam VAR, je smutný

Reagovat
Counter

VAR zpochybní verdikt rozhodčího jen v raritních případech. Stejně tak kdyby tenhle zákrok sudí jako penaltu nevyhodnotil, tak by VAR žádné přezkoumání nedoporučil.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Logicky v tomto případě.

Reagovat
Kixi Syhimour

VAR i rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dost. V té kabině VARu musí chlastat vodku a kdo je nejmíň na káry, tak zmáčkne náhodně tlačíko ano či ne.

Fotbal jde v tomhle do háje. Dřív aspoň záleželo jen na tom ňoumovi v trenýrkách na hřišti a nemuseli jsme se strachovat každou sekundu, jestli se jim u obrazovky víc líbí červená nebo zelená. Má hlídka na EF je u konce. Šampióní! Sbohem.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznal jsem ale RIP.

Reagovat
smazaný uživatel

vidiet nick uzivatela pred jeho zmazanim - check

Reagovat
smazaný uživatel

Deleted users lives matter.

Reagovat
sunakashi

ty dneska fakt jedeš! Díky

Reagovat
ACSMan

Jak si udělal, že ti nejde kliknout na profil?

Reagovat
smazaný uživatel

Smazal se picovole.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno ty cigane zubatej, nauc se hlavickovat..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Emoce, je to milacek.

Reagovat
Busby babes

Typek ze Statsbomb.

We are approaching the point where refs should simply not be allowed to call penalties for Man United until we figure out why they seem to get 2x as many as every other team.

Reagovat
KnoxXx

Greenwoooooood, to je kanon

Reagovat
smazaný uživatel

To su prdy to su prdy.

Reagovat
Busby babes

Mason!!!!!!!!!!!!!!!111

Reagovat
Jollae

Delooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
niflheim

Ale jako ta pencle vůbec.

Reagovat
ManUnited

Reagovat
PP

Reagovat
aramaki

Reagovat
J0EL

Reagovat
pingla

Reagovat
avicii

chlapsky priznané, oceňujem.. Villu aj tak dnes roztrhate

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Tuard.MUTD

To je blázen ten kluk

Reagovat
Kixi Syhimour

Je vidět, že to je jenom nezkušený kluk, takhle tam hodit Csaplárku

Reagovat
Tommy$

United zaslouženě vede ale penalta být neměla...Greenwood je dělo

Reagovat
Greny

Nechápu jak to může písknout s varem. Faul tam byl ale od Bruna možná i na žlutou

Reagovat
Swarley

Levá, pravá, to jsou bomby

Reagovat
Busby babes

ten kluk je neskutecnej blazen.

Reagovat
Kixi Syhimour

Připadá mi to jako ve FIFĚ, kdy jenom prostě podržíš tlačítko a pak ti tam vyšle pumelici.

Reagovat
Busby babes

za par let da 50 golu v sezone a bude tomu rikat horsi rok.

Reagovat
Swarley

s takovou se bude Ruud v hrobě obracet a budu mít novou modlu

Reagovat
Busby babes

ja jdu objednavat dres se jmenem. Coz jsem zatim udelal jen u Ibry.

Reagovat
Swarley

jako ten má nástup jak Wazza

Reagovat
pingla

je vůbec levák nebo pravák? on při těch gólech vypadá, že je mu to úplně jedno, kterou pálí, téměř vždycky trefí místo nebo je to rána jak z praku

Reagovat
Busby babes

51 procentni levak. Takze ano, tohle byla jeho slabsi noha.

Reagovat
r.mrazik

A penalty kope pravou...je to božan

Reagovat
Busby babes

obema. stejne jako primaky. v jednom zapase za U18 loni kopal dva primaky, jeden dal levou, druhej pravou.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

těžký poznat

Reagovat
r.mrazik

Ten má v těch nohách slušnou ránu...takhle silný obě nohy mel naposledy kdo? Nedvěd? Ronaldo?

Reagovat
bandwagoner

Plašil

Reagovat
smazaný uživatel

Až mi z toho spadl net.

Reagovat
Swarley

Což ukazoval pravidelne u těch krátkých rohu

Reagovat
Salfovic

Zrovna včera jsem si vzpomněl na jeden zápas na ME, kdy jsme se v samotném závěru pokoušeli vstřelit gól, dokonce i Čech šel do vápna, a Plašil kopl roh úplně do hoven, tentokrát naopak a skoro k protějšímu praporku

Reagovat
iamek

Plac je zpět . Tohle mi strasne chybělo

Reagovat
Busby babes

jasna!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Infernoqt

Tak já bych ji třeba taky foukl

Reagovat
Busby babes

kdyby piskl faul, tak reknu: jo, ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se vraci stare dobre casy.

Reagovat
aramaki

akurát že z tej penalty tu plačú aj niektorí MUFANI

Reagovat
PP

tak někteří jste nesoudní zmrdi a ještě jste na to hrdí

Reagovat
Counter

Debilní kecy mufanů, když se začne dařit, tohle nám strašně chybělo.

Reagovat
smazaný uživatel

nam taky

Reagovat
Swarley

alespoň ten alibistický Arsenal starající se víc o ostatní než o sebe nám zůstal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Arsenal fans resici vsechno krome toho ze stoji uz 15 let za hovno a jsou vsem pro smich..

Reagovat
PP

to je samozřejmě lež.. x- let jsme nejvíc kritičtí ke svému týmu.. Maximálně nás spojuje nenávist k Mourinhovi.

Reagovat
Counter

Nelži pls.

Reagovat
r.mrazik

Mourek totálně neunasi

Reagovat
Counter

"José, can you hear me?"

"No."

*walks away*

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho jenom neslysel..

Reagovat
r.mrazik

ten jeho rozhovor v TV...pořád stejný magor

Reagovat
Mates_Matesović

Debil

Reagovat
vitasrp

Ta penata je úplnej úlet, to prostě nechápu. Bych čekal, že aby se jednalo o faul, musí udělat obránce aktivní pohyb vůči protihráči. Tady je to naopak a stejně je to penalta, to mi vůbec nejde na rozum.

Reagovat
J0EL

Opytaj sa Busbyho, ten ti to vysvetli.

Reagovat
SunFells

Mně přijde, že ty VAR analytiky před zápasem losují z diváků od obrazovek .- Hráči už jsou nachystaní, dnešní utkání bude posuzovat Lukášek z Brna.

Reagovat
Counter

Moss se seknul a VAR ho neopravil, jak je v Anglii běžná praxe.

Za celou tuhle sezonu (340 zápasů) VAR "neuznal" čtyři odpískané penalty.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Škoda, že VAR funguje jenom jedním směrem. Chápu, že takhle chtějí chránit rozhodčí, ale takovýhle polovičatý řešení je prostě blbost.

Reagovat
Ondiis

Mají chránit férovost, ne rozhodčí

Reagovat
Trand

Teď neřeším jestli to jsou United nebo ne, ale vysvětlí mi někdo, proč to písknul jako penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej vole.. VSICHNI jsme videli ze NEBYLA.. A NIKDO to nechapeme.. ani my, fans united.. proste projev dobre vule.

Reagovat
Busby babes

ted tam byla skvele videt prace Matice. Maguire vyvazi mic, Matic videl, ze ma pred sebou prostor a ze pobezi dal, tak se okamzite stahl na stopera.

Reagovat
Swarley

On se tam často i při rozehravce stahuje, tak to zase můžou víc vytáhnout krajní beci... Hraje teď fakt dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom je to takova blbost.

Reagovat
Busby babes

je to tak. Ale nedelo se to driv.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, je videt ze ted se vic chce.. i napr Pogbovi.

Reagovat
KnoxXx

Pogba

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
iamek

Omg Bruno a Pavel

Reagovat
iamek

Ole prostřidej to už.

Reagovat
Busby babes

Pogba!!!!!!!!!! Tak jo, na tohle se da koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry penalta nebyla.. ale ta Villa je uplne v pici, takovej roh..

Reagovat
Jollae

Nebola? Fakt? Neverím....chcem vidieť záznam .

Reagovat
smazaný uživatel

To byla pointa no.. ty zebraku.

Reagovat
Jollae

Tak keď to nebola pointa, na ktorú piču to tu spomínaš v xy príspevku?

Reagovat
Jollae

A čo je to zebrak? Zebra viem čo je, ale toto nepoznám...

Reagovat
aramaki

Ako on je magor, nadáva každému, kto má iný názor. Ake keď sa už zaregistruješ na českom webe a nevieš čo znamená žebrák, tak je to trošku trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jollae

Ja som narážal na "zebráka" bez "ž"...to mala byť ako sranda.Že viem čo je Zebra ale neviem čo je je zebrák...možno samec od zebry .

Reagovat
Swarley

Ty musíš být allyho brácha

Reagovat
smazaný uživatel

Hlaska roku .

Reagovat
aramaki

ok v pohode, trochu moc sa v tom rýpeš

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

Žebrák jsi ty, jinak řečeno trotl (tupelo po vašem), který není s to si všimnout že už tu všichni přiznali, že byla penalta jasná, a že moje zmínka penalty měla znamenat pouze to, že i bez té penalty, by dostala Villa na piču.,, jakožto tým úplně v řiti.

Reagovat
Jollae

Jasne kámo...to sa dalo aj bez tej penalty...ale v poho, som samec od zebry.

Reagovat
Swarley

Pogbickaaaa

Reagovat
Busby babes

Dobry stridani. Ole.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, ale to jak Jose mluvi anglicky.. jak pokazenej robot.. nechapu ze se ve fotbale chytil hlavne proto ze delal prekladatele Kdyby nemel uspechy s Chelsea tak reknu, ze se nedivim, ze se mu v Anglii nedari.

Reagovat
Tchn69

Tí rozhodcovia v anglicku sú naozaj na nič... Pískali strašne predtým a tak isto aj teraz keď majú VAR no tresty nedostanú žiadne

United by vyhrali tak či tak no bude sa hovoriť hlavne o tej penalte

Reagovat
aramaki

tak z tej vymyslenej penalty padol víťazný gól, Villa to otvorila a UNITED im narezali..ale je možné, že by vyhrali aj tak. Aj CIty by vyhrali nad Sainst keby im prihrajú na zač. zápasu takú penaltičku

Reagovat
ManUnited

Reagovat
ManUnited

Ten Tony

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ten shaw do pice nevystreli..

Reagovat
Mato178178

minimalne 2 krat mohol

Reagovat
smazaný uživatel

James.. centr alibisticky do prvniho hrace a hned zbytecnej faul.. hostovacka tutova.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve vzduchu visi paty gol a je to 3:0. okey

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele