9. kolo
23.10.2021 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Christian Benteke (© AFP)

VAR rozhodl o remíze

Crystal Palace remizoval v devátém kole Premier League s Newcastlem 1:1. Domácí poslal do vedení Christian Benteke, zanedlouho však vyrovnal Callum Wilson.

Centr do vápna si ve čtrnácté minutě našel Frasera, který jako první zakončoval. Sice trefil jen obránce domácích, ale u pravé tyče dorážel Wilson. Hostující útočník ale nastřelil jen boční síť ve slibné pozici. O pár minut si šanci vytvořili domácí. Krásný centr do vápna vyslal Olise, který našel hlavu Bentekeho. Domácí útočník byl velmi blízko gólu, nastřelil ale tyčku. Darlow si poté pohlídal i nepříjemnou dorážku Mitchella.

Nádherný centr z nohy Gallaghera našel v 50. minutě ve vápně nohu Bentekeho, který zakončoval zády k brance takovými polovičními nůžkami a jen těsně přestřelil hostující branku. Domácí se však dočkali o šest minut později. Obrovský kus práce udělal na hranici vápna Gallagher, který udržel balon proti třem soupeřům. Nakonec našel na levé straně volného Mitchella. Jeho nabídku centru zužitkoval přesnou hlavičkou Christian Benteke, který otevřel skóre.

Domácí však vedli jen do 65. minuty. Po rohovém kopu totiž nedokázali odklidit balon a ten se poté odrazil ke Callumu Wilsonovi, který prozatím jedinou šanci hostů v dnešním zápase dokázal krásnými nůžkami proměnit ve vyrovnávající branku.

Tak jako hosté, tak i domácí využili v 87. minutě rohový kop. Od rohového praporku vyslal přesný centr do vápna McArthur. Christian Benteke tak jako už několikrát dnes zakončoval hlavou a trefil přesně. Po přezkoumání situace VAR byl ale gól kvůli faulu jednoho z domácích odvolán. Výsledek 1:1 se tak stal konečným.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Beros

0 3 6

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele