9. kolo
23.10.2021 16:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

Rodrigo (© AFP)

Leeds z územní převahy vytěžil jen remízu

Leeds United remizoval v utkání devátého kola Premier League s Wolverhamptonem Wanderers 1:1. Hosty poslal v úvodu do vedení Hwang Hi-čchan, za domácí v úplném závěru zachránil remízu z penalty Rodrigo.

Hned v deváté minutě se Wolves radovali. Kapitán Conor Coady našel krásným pasem na pravém křídle rozběhnutého Nélsona Semeda. Ten se vyhnul bránícímu hráči a nahrál do šestnáctky Raúlovi Jiménezovi, jenž neprostřelil obránce. Míč se ovšem dostal k Hwangovi Hi-čchanovi a ten zblízka po zemi překonal bezmocného Mesliera. I do druhého poločasu měli hosté skvělý vstup. Rayan Aït-Nouri se dostal k zakončení na levé straně pokutového území, Mesliera ovšem neprostřelil.

Asi největší šance Leedsu v zápase nastala v 79. minutě. Joe Gelhardt dostal přihrávku na levou stranu šestnáctky a střílel pod břevno. Výtečný José Sá však ránu domácího mladíka vytáhl nad svou bránu. O pět minut později si opět Geldhardt naběhl do šestnáctky na pas Dallase, dokázal si míč připravit do šance, ovšem před Josém Sá přestřelil.

V 93. minutě sudí odpískal penaltu pro Leeds. Zařídil ji Joe Gelhardt, který si to neohroženě namířil mezi bránícími hráči k bráně, a nakonec byl faulován Nélsonem Semedem. Rodrigo nabídnutou příležitostí nepohrdl. Počkal si na pohyb brankáře a z penaltového puntíku poslal míč do jeho protipohybu.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
LeedsUnited

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele