9. kolo
24.10.2021 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

James Maddison (© AFP)

Leicester zvítězil v Brentfordu a natáhnul šňůru bez porážky

Už na čtyři zápasy natáhnul svou sérii bez prohry Leicester. Ten si v souboji tabulkových konkurentů vyšlápl na Brentford, na jehož hřišti otevřel skóre Tielemans. Jörgensen sice dokázal vyrovnat, na konečných 1:2 ale upravil Maddison.

Hned první zajímavější situace v utkání se stala gólovou. Maddisonův dlouhý balón sice obrana odvrátila, avšak jen k Yourimu Tielemansovi. Belgický středopolař napřáhnul k voleji ze střední vzdálenosti, který mu náramně sednul a skončil mimo brankářův dosah. Po pětatřiceti minutách mohlo být srovnáno, Toneyho hlavička z dobré pozice však letěla jen doprostřed, kde si na ni počkal Schmeichel.

Nedlouho po návratu ze šaten to zajímavě zkoušel Maddsion, jehož dalekonosnou ránu zkrotil Raya. Po hodině hry se nakonec Bees radovali ze srovnání. Jensenův roh našel na přední tyči jeho krajana Mathiase Jörgensena, od jehož hlavy putoval míč za záda bezmocného Schmeichela, mimochodem dalšího z Dánů.

Jenže nerozhodný stav bohužel pro domácí mužstvo neplatil dlouho. Zhruba dvacet minut před koncem se zrodil protiútok "Lišek", který rezultoval v únik dvou hráčů proti brankáři. Daka nesobecky předal na druhou stranu Jamesi Maddisonovi, kterému nečinilo sebemenší obtíž zamířit do zcela odkryté branky.

Jelikož zbytek utkání žádné zajímavější akce nepřinesl, radoval se na jeho konci Leicester ze zisku cenných tří bodů, díky kterým konečně vystoupal do horní poloviny tabulky. Brentford klesnul na dvanáctou příčku, avšak od sestupových vod je stále vzdálen bezpečným rozdílem osmi bodů.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele