Informace

  • Celé jméno
    Naby Keïta
  • Číslo dresu
    18
  • Datum narození
    10.02.1995
  • Výška
    172 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    64 kg

Národnost

  • Guinea

Aktuální statistiky v klubu Werder Brémy (GER)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
1. Bundesliga 2023/2024
4
86
0
0
0
0
2
0
0
Celkem
4
86
0
0
0
0
2
0
0

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Guinea
43
3198
11
0
0
0
5
0
1

Články

Keïta se vrací do Německa, dohodl se na spolupráci s Werderem

Naby Keïta si po pěti letech znovu zahraje 1. Bundesligu. Guinejský záložník v létě 2018 odcházel z Lipska do Liverpoolu, nyní se jako volný hráč domluvil na angažmá s Werderem. V Brémách podepsal tříletý kontrakt.

Nominaci na nejlepšího afrického fotbalistu vévodí vítěz posledního vydání Mané

Po necelých třech letech bude opět vyhlášen nejlepší africký fotbalista. Desetičlenné nominaci vévodí vítěz posledního vydání ankety útočník Sadio Mané, který v únoru pomohl senegalské reprezentaci k premiérovému zlatu na africkém šampionátu.

Dostihy na špici a povstání na dně: 35. kolo Premier League v kostce

Klíčové souboje o titul, o čtvrté místo zaručující účast v Lize mistrů, nebo o setrvání v Premier League jsou stále otevřené. Manchester City si totiž s lehkostí zastřílel v Leedsu, Liverpool nezaváhal v Newcastlu, Arsenal loupil na West Hamu, Tottenham zametl s Leicesterem, Everton senzačně udolal Chelsea a Burnley v závěru otočilo záchranářskou bitvu ve Watfordu. Definitivní jistotu sestupu má sice Norwich, ale jeho pád byl už několik týdnů pouze otázkou času.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele