Premier League - souhrn 4. kola

31.08.2019, 15:25, aktualizováno 01.09.2019, 19:31
Komentáře a souhrny
Manchester City rozstřílel Brighton a alespoň dočasně se posunul na první místo, které si ale vzal zpátky Liverpool jasným vítězstvím v Burnley. Chelsea neudržela dvoubrankové vedení nad Sheffieldem United a zapsala pouze bod za remízu 2:2. Stejným výsledkem skončilo severolondýnské derby mezi Arsenalem a Tottenhamem. Man Utd pro změnu ztratil v Southamptonu. Leicester přehrál Bournemouth...

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 2:2

01.09.2019 17:30

Góly: 45+2. Alexandre Lacazette, 71. Pierre-Emerick Aubameyang - 10. Christian Eriksen, 40. Harry Kane (pen.)

Díky excelentnímu vstupu do zápasu a velkým chybám soupeře se Tottenhamu povedlo na půdě úhlavního rivala Arsenalu ujmout již dvoubrankového vedení, ovšem severolondýnská derby ze všech zápasů anglické ligy přináší nejvíce výsledkových zvratů a nejinak tomu bylo i tentokráte. Arsenal nejprve snížil Lacazettovým gólem do šatny a po soustavném tlaku v druhé půli zásluhou Aubameyanga srovnal na konečných 2:2.

Unai Emery nasadil ofenzivní sestavu v čele s trojlístkem Aubameyang-Lacazette-Pépé a Arsenal podle očekávání na soupeře vlétl, ovšem navzdory vší snaze domácích se Hugo Lloris žádného výraznějšího ohrožení dlouho nedočkal.

To Tottenham byl ve finální fázi daleko efektivnější a téměř každý z jeho rychlých protiútoků se dočkal přesného zakončení, o čemž vypovídá poločasová bilance sedmi střel mezi tři tyče z osmi pokusů. Hned ta první z desáté minuty hostům přinesla úspěch, byť z ní ještě branka nepadla. Pokus unikajícího Lamely po nepatřičném vystoupení Sokratise s Luizem totiž Bernd Leno vytěsnil pouze do strany k dobíhajícímu Christianu Eriksenovi, jenž si tak připsal jeden z nejsnadnějších gólů kariéry.

Německý gólman v tu chvíli rozhodně nemohl mít čisté svědomí, ovšem nepovedený zákrok se na jeho následovném výkonu nijak nepodepsal, ba naopak. Leno totiž vzápětí podržel svůj tápající tým proti tvrdým střelám Sona, Eriksena či Kanea, ale pět minut před koncem první půle přesto inkasoval. Tentokráte byl hlavním hříšníkem Granit Xhaka, jenž v pokutovém území zbytečně vlétl pod nohy Heung-Minu Sonovi a nedal tak sudímu Atkinsonovi jinou možnost než odpískat pokutový kop, který Harry Kane suverénně proměnil. Pro anglického forvarda šlo již o desátou trefu v desátém severolondýnském derby.

V tu chvíli se zdálo, že hosté jsou zcela na koni a Arsenal čeká horečná poločasová porada, ovšem "Kanonýři" se stihli probrat ještě do přestávky. Ránu Pépého ještě stihl Lloris zpacifikovat, ale v druhé minutě nastavení se po přihrávce rekordní posily Arsenalu šikovně prodral do zakončení Alexandre Lacazette a nekompromisní pumelicí zkorigoval na 1:2.

Ani po změně stran tempo i početné šance na obou stranách neupadaly. Nejprve musel Leno zneškodnit další nebezpečnou ránu Sona a v 55. minutě měl pro změnu Arsenal hned dvakrát vyrovnání na dosah. Povedená kombinace "Kanonýrů" skončila ranou Guendouziho z hloubi šestnáctky, kterou brilantně vytěsnil Lloris, a z následného rohového kopu se po Lacazettově postrčení zjevili na zadní tyči jak Kolašinac, tak Aubameyang, ale první jmenovaný měl míč příliš daleko, a navíc tečí špičkou kopačky sebral gabonskému forvardovi šanci zakončit. Bláznivou úvodní čtvrthodinu druhé půle korunoval Kane, který z ostrého úhlu šokoval všechny křižnou ranou do tyče.

K udržení tlaku na tottenhamskou defenzivu sáhl Unai Emery k nasazení Daniho Ceballose, jenž se okamžitě uvedl štiplavou ranou zdálky, kterou Lloris musel vyrazit nad břevno s vypětím všech sil. V 71. minutě se už ale "Kanonýři" za svou neutuchající aktivitu dočkali. Matteo Guendouzi si brilantně porozuměl s Aubameyangem a sladil ostrou kolmici s náběhem svého útočného parťáka přesně na hranici ofsajdu, aby Aubameyang stihl špičkou kopačky tečovat míč mimo Llorisův dosah a srovnat na 2:2.

Už tak rozbouřený Emirates Stadium hnal své miláčky za strhujícím obratem a Arsenal skutečně zůstával při chuti. Lloris se znovu musel zaskvět proti dalekonosné bombě Xhaky, poté si mohl oddechnout, že Pépé ze slibné pozice dal svému pokusu příliš razance, a když už Sokratis dotlačil míč po chytře rozehrané standardní situaci do sítě, radost mu zhatil zdvižený praporek čárového rozhodčího.

Závěrečné minuty se již proměnily v chaotickou hru ze strany na stranu, ale další brankové příležitosti si již oba týmy s přibývající únavou nevypracovaly. V poslední páté minutě nastavení ještě mohl rozhodnout ve prospěch Tottenhamu Moussa Sissoko, ale z úhlu přestřelil, a tak jako vždy hektické a napínavé severolondýnské derby skončilo dělbou bodů výsledkem 2:2.

Více informací k zápasu

Everton FC - Wolverhampton Wanderers 3:2

01.09.2019 15:00

Góly: 5. Richarlison, 12. Alex Iwobi, 80. Richarlison - 9. Romain Saïss, 75. Raúl Jiménez

V úvodních třech kolech vstřelil Everton jedinou branku, jeho soupeř Wolverhampton jen o jednu více. Přesto jejich vzájemný duel byl velmi atraktivní a plný gólů, úspěchy slavili díky dvěma Richarlisonovým a jedné Iwobiho brance domácí, za hosty vždy srovnávali Saïss a Jiménez.

Na první gól se nečekalo dlouho. Už v páté minutě postupoval ze strany na brankáře Kean, jenž v zakončení selhal. Balón se však od brankáře odrazil zpět do zakončujícího hráče a nadále na vápno k Richarlisonovi, na nějž zívala poloodkrytá klec, kterou neměl problém trefit a krkolomnou akci zakončil brankou.

Vyrovnáno však bylo záhy. Traoré na pravé straně udržel balón a prosmýkl se kolem obránce. Jeho přízemní centr se poté poodrážel až k Romanu Saïssovi, jenž z malého vápna snadno překonal Pickforda.

Gólové hody pokračovaly. Napravo si potáhl míč Sigurdsson, který odcentroval na zadní tyč. Tam nabíhal Alex Iwobi a zcela osamocen hlavičkoval, což nemohlo skončit jinak než znovunabytím vedení Toffees.

Neuplynulo ani čtvrt hodiny, když mohl opět vyrovnat Cutrone. Po rohovém kopu a nastalém zmatku se dostal k míči, jenž jej bravurně vychytal Pickford. A italský kanonýr měl na kopačce branku ještě jednou, tentokráte jeho volej na malém vápně zblokoval Keane.

Oproti velmi atraktivnímu začátku zápas pokračoval v poměrně nudném tempu a více než tři čtvrtě hodiny nebyla k vidění žádná větší příležitost. Až patnáct minut před koncem vhazoval Bennett, jeho aut za sebe prodloužil Boly a Raúl Jiménez i přes soupeřovu kopačku v obličeji dostal míč za gólmanova záda.

Nerozhodný výsledek ale na Everton i do třetice zapůsobil jako rudý hadr na býka a s vedoucím gólem na sebe nenechal dlouho čekat. Digne v pádu odcentroval mezi penaltu a brankoviště, mohutný výskok tam předvedl Richarlison a druhou trefou v utkání překlopil stav na stranu svého týmu.

A brzy mohl mít Brazilec na kontě hattrick, jeho podařenou střelu levačkou ale zneškodnil Patrício. Ten se vyšvihl ještě jednou, naděje svého týmu udržel proti Minově hlavičce. Vlci museli poslední sekundy dohrát o deseti, neboť za tvrdý faul na Richarlisona viděl Willy Boly druhou žlutou kartu a tím pádem se musel poroučet do sprch. Everton se tak rázem vyšvihl na páté místo, naopak Wolverhampton se pohybuje jen jednu pozici nad sestupovým pásmem.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Liverpool FC 0:3

31.08.2019 18:30

Góly: 33. Chris Wood (vl.), 37. Sadio Mané, 80. Roberto Firmino

I po čtyřech kolech drží fotbalisté Liverpoolu neporazitelnost v Premier League. Proti nepříjemnému soupeři z Burnley šli do vedení v první půli zásluhou Woodova vlastence a Maného branky, po pauze pojistil výsledek Firmino.

Manažer Jürgen Klopp se rozhodl do utkání vyslat totožnou základní jedenáctku, která se přičinila o vítězství proti Arsenalu, a to včetně dvougólového Salaha. Jedinou změnu udělali domácí, zraněného Gudmundssona nahradil na pravém kraji zálohy Lennon.

První příležitost v utkání trochu nečekaně měli Clarets. Wood si perfektně zpracoval dlouhý míč a z otočky pálil, ránu zlikvidoval až Adrián. Branková konstrukce zase zkazila gólovou radost Salahovi, jenž ji napálil po parádní Maného přihrávce.

Do vedení tak Reds dostal až soupeř. Alexander-Arnold se z pravé strany pokusil o centr, který byl tečován Chrisem Woodem. Brankář Pope se za míčem mířícím vysokým obloukem do šibenice jen ohlédl.

A brzy to s domácími vypadalo ještě hůře. Tristní rozehrávku Meeho vystihl Firmino, jenž se s míčem rozběhl do otevřené obrany, přihrál Sadiu Manému a ten si již obstřelem poradil. Do šaten se tak odcházelo za dvoubrankového vedení hostů.

Ve druhé půli dlouho žádná větší příležitost k vidění nebyla, až v pětašedesáté minutě si Roberto Firmino našel zdařilý centr, jeho pokus z první ale zblokovala defenziva. Přesto dal gólovou tečku za utkáním právě brazilský útočník. Salah si na pravé straně zasekl míč a navedl jej až na kopačky Firmina, jehož pokus z hranice vápna rozvlnil síť.

Šanci alespoň zkorigovat výsledek měl v samotném závěru Jay Rodriguez, jenž si šikovně položil Adriana, poté ale ležícího gólmana nedokázal obstřelit a útok tak ztroskotal. Reds díky tomu udrželi první čisté konto v sezóně a s plným počtem bodů vévodí tabulce, Burnley se pohybuje ve středu tabulky.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Sheffield United 2:2

31.08.2019 16:00

Góly: 19. Tammy Abraham, 43. Tammy Abraham - 46. Callum Robinson, 89. Kurt Zouma (vl.)

Ani napodruhé se Frank Lampard jakožto nový manažer Chelsea nedočkal prvního vítězství před domácím publikem. Po remíze s Leicesterem se Blues musí na Stamford Bridge rozdělit o body i s Sheffieldem United, i když o přestávce platilo díky dvěma trefám Tammyho Abrahama skóre 2:0. V úvodu druhé půle však snížil Robinson a minutu před koncem dokonal zmar domácích vlastenec Kurta Zoumy.

Chelsea podle očekávání vstoupila do zápasu aktivně, ovšem klíčovým prvkem její úspěšné první půle byla zaváhání hostující obrany. Nejprve defenziva Sheffieldu United v 19. minutě zaváhala při centru Azpilicuety na Abrahama, brankář Henderson pod tlakem Pulisice odrazil míč pouze před sebe a dorážející Abraham na druhý pokus propálil vše, co mu stálo v cestě.

Brzký průlom skóre přinutil hosty k vyšší aktivitě a v závěru první půle měli skutečně na dosah vyrovnání. Pro Sheffield United tak typický výpad stopera Bashama po pravé straně natropil v zadních řadách Chelsea pořádný zmatek a Callum Robinson se zničehonic objevil zcela sám před Kepou Arrizabalagou. Letní posila Sheffieldu však svou hlavičku nedokázala nasměrovat mezi tři tyče a velká šance hostí přišla vniveč.

Sotva pár minut nato se jen potvrdilo vousaté rčení "nedáš, dostaneš", neboť Chelsea byla na rozdíl od soupeře v zakončení nekompromisní. Znovu u toho byl Tammy Abraham, jenž využil nedorozumění Egana s O’Conellem, kteří se ve snaze odhlavičkovat Jorginhův pas akorát srazili, a mladý forvard Blues následně vyzrál i na Hendersona, byť si na míč sáhl. Abraham tak jen potvrdil, že po rozhodující neproměněné penaltě v evropském Superpoháru proti Liverpoolu a s tím souvisejícími rasistickými urážkami na sociálních sítích neztratil hlavu a po dvou gólech do sítě Norwiche skóroval rovněž dvakrát i v následujícím kole.

Ani dvoubrankové manko však o přestávce hráče Sheffieldu neposlalo do kolen, ba naopak. Okamžitě po změně stran Enda Stevens ve velkém stylu obehrál Azpilicuetu a perfektním přízemním pasem našel opět dobře postaveného Robinsona, který napravil své zaváhání z první půle a s přehledem bez přípravy poslal míč do sítě. Na druhé straně mohl vzápětí kontrovat aktivní Abraham, ale tentokráte jeho povedený pokus zvládl bravurně vytěsnit Henderson.

Skóre 2:1 tak přetrvávalo i s přibývajícími minutami, a přestože domácí kouč Frank Lampard bez jakýchkoli známek znepokojení poslal na trávník i mladičkého debutanta Gilmoura, jeho sebevědomí se na hráče v modrých dresech na ploše nepřeneslo. Minutu před koncem základní hrací doby totiž aktivní Robinson dokázal odcentrovat přes Azpilicuetu a Kurz Zouma si v souboji se střídajícím Moussetem srazil míč špičkou kopačky do vlastní sítě.

V tu chvíli už bylo na další zvraty příliš pozdě, a tak může Sheffield United ve své nováčkovské sezoně slavit velecenný bod ze Stamford Bridge, zatímco Lamparda čeká během reprezentační přestávky klíčový úkol zlepšit děravou obranu, která v prvních čtyřech kolech inkasovala hned devětkrát.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Aston Villa 1:0

31.08.2019 16:00

Góly: 73. Jordan Ayew

Výsledek napínavého střetnutí Crystal Palace s Aston Villou byl na vážkách až do samého konce dlouhého nastavení, ovšem k radosti domácích příznivců nakonec jejich oblíbený tým vydřel hubené vítězství 1:0. O jedinou trefu zápasu se postaral Jordan Ayew, a přestože hosté, kteří valnou část druhé půle dohrávali o deseti, v poslední minutě srovnali, jejich radost okamžitě uťal hvizd rozhodčího, jenž jejich gólovou akci přerušil kvůli domnělé simulaci kapitána Grealishe.

První půle mnoho fotbalové krásy nenabídla. Oba týmy se uchýlily spíše k bojovnému zápolení ve středu hřiště a šancí bylo na obou stranách poskrovnu. Ta vůbec největší připadla v 23. minutě Jamesi McArthurovi, jemuž po zaváhání Guilberta ideálně přihrál Jeffrey Schlupp, jenže záložník Palace ve slibné pozici v hloubi pokutového území zbrkle přestřelil. Když pak v závěru první půle zvládl brankář Tom Heaton zneškodnit i pokusy Milivojeviće a Kouyatého, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Už tak znatelná převaha domácího celku nabrala po změně stran ještě více na obrátkách, když v 54. minutě uviděl Trézéguet druhou žlutou kartu za zbytečný faul na Zahu a poslal svůj tým do oslabení. Na průlom skóre si ale diváci museli počkat až do 73. minuty, kdy se na konci povedené kombinace Milivojeviće se Schluppem ocitl Jordan Ayew, šikovně se prosmýkl mezi dvojicí bránících hráčů a přízemní ranou na zadní tyč navázal na svou trefu z minulého kola proti Manchesteru United.

Navzdory početní nevýhodě však Villans nejenže nesložili zbraně, ale dokonce v samém závěru dokázali i srovnat. Trefu Lansburyho z 96. minuty však sudí Friend neuznal kvůli pádu Jacka Grealishe v souboji s Cahillem, který gólové ráně bezprostředně předcházel, a kapitán Aston Villy si tak místo oslav vysloužil jen žlutou kartu a porážku 0:1. Tým Roye Hodgsona tak po nevýrazném vstupu do sezony slaví druhé vítězství v řadě a se sedmi body dokonce poskočil na pohárové příčky, zatímco nováček z Birminghamu s třemi body zůstává osmnáctý.

Více informací k zápasu

Leicester City - AFC Bournemouth 3:1

31.08.2019 16:00

Góly: 12. Jamie Vardy, 41. Youri Tielemans, 73. Jamie Vardy - 15. Callum Wilson

Leicester potvrdil své umístění v nejlepší čtveřici ligy, když doma s přehledem porazil Bournemouth. Cherries se zmohli na jediný přesný zásah, kdežto domácí udeřili hned třikrát. Dvakrát byl úspěšným střelcem kanonýr lišek James Vardy.

Do základní jedenáctky Foxes se vrátili dvě uzdravené opory, levý bek Chilwell a záložník Ndidi. Od začátku nově hráli také Barnes s Albrightonem. Hostům poprvé chyběl Daniels, jenž si kvůli vážnému zranění nezahraje do konce sezóny. Místo něj dostal šanci Harry Wilson.

Po úvodním oťukávání přišla ve dvanácté minutě první branka zápasu. Domácí Vardy si naběhl na dlouhý míč, využil vyběhnutí gólmana Ramsdalea a šikovným lobem jej přehodil - 1:0. Srovnáno bylo hned za tři minuty. Fraser kolmicí vysunul Calluma Wilsona, jenž z úhlu překonal brankáře lišek Schmeichela. Poté se ke slovu opět dostal Leicester. Maddison si ve 23. minutě naskočil na centr Albrightona, ale minul bránu.

O něco lépe prověřil Ramsdalea ve 27. minutě Vardy, který strážce svatyně Cherries alespoň donutil k zákroku. Foxes byli aktivnější, po půlhodině zkusil štěstí také Söyüncü, avšak netrefil se mezi tři tyče. Ve 41. minutě se Vardy z pravé strany dostal do pokutového území, kde našel Tielemanse, od kterého se míč odrazil do sítě. Domácí si tak těsně před pauzou vzali svůj náskok zpět.

Krátce po změně stran se k dalšímu zakončení dostal Maddison, nemířil vůbec zle, ale o chlup minul. V dalších minutách si Leicester pohodlně hlídal náskok a nepouštěl Bournemouth do nebezpečných příležitostí. Navíc v 73. minutě vydoloval Maddison zdánlivě ztracený balón, posunul jej na Tielemanse, po jehož přihrávce vystřelil Vardy pohotově k tyči a "Lišky" vedly již 3:1. Čtvrtou branku domácích mohl osm minut před koncem přidat po akci střídajícího Graye Maddison, trefil však blokujícího Mephama. Foxes si ale i tak pohodlně ustrážili vítězství.

Více informací k zápasu

Manchester City - Brighton & Hove Albion 4:0

31.08.2019 16:00

Góly: 2. Kevin De Bruyne, 42. Sergio Agüero, 55. Sergio Agüero, 79. Bernardo Silva

Zatímco jinde přední kluby jako Chelsea či Manchester United v zápasech s papírově slabšími soupeři ztrácely, na Etihad Stadium se žádné překvapení nekonalo. Manchester City sice v zápase s Brightonem nepodal nijak zvláště dominantní výkon, ale díky maximální efektivitě v zakončení může slavit suverénní vítězství 4:0. Hlavním strůjcem úspěchu Citizens byl Sergio Agüero, jenž dva góly dal a na jeden přihrál.

Jakékoli plány hostí na udržení favoritovy ofenzivy na uzdě vzaly za své hned v druhé minutě. Perfektní Zinčenkova kolmice našla v pokutovém území Davida Silvu, jenž zachoval chladnou hlavu a tváří v tvář vyběhnuvšímu Ryanovi ještě poslal míč do strany pro Kevina de Bruyneho, jenž snadno skóroval do odkryté branky. Tentýž hráč vzápětí poslal další nebezpečnou ránu těsně vedle a v zakončení posléze neuspěl ani Silva po výborné práci Sterlinga.

Jedinou kaňkou na jinak vyvedeném odpoledni ze strany domácích byl zákrok Aymerica Laporteho na Adama Webstera, který pro francouzského obránce vyústil nejen ve žlutou kartu, ale také nepříjemné zranění kolene, které si vyžádalo okamžité opuštění trávníku na nosítkách. Ani ztráta základního stavebního kamene defenzivy Citizens však s týmem Pepa Guardioly nijak nezamávala, a ještě do přestávky došlo k navýšení skóre. Znovu u toho byl aktivní De Bruyne, který v pokutovém území našel Sergia Agüera, a argentinský střelec chladnokrevně napálil míč pod břevno.

Krátce po změně stran ještě hosté mohli utkání zdramatizovat, jenže Trossardovu střelu z výtečné pozice v hloubi šestnáctky skvěle na poslední chvíli zablokoval hlavou Otamendi. Pět minut nato navíc nejlepší střelec Manchesteru City v klubové historii přidal další trefu do sbírky a o vítězi zápasu již nebylo sebemenších pochyb. O připravení palebné pozice se postaralo opět duo Zinčenko - David Silva, ovšem před Agüerem stále ležel velký kus práce, aby z hranice šestnáctky vyčaroval fantastickou křižnou ránu do horního růžku, kam se Ryan neměl nárok natáhnout.

Přestože Brighton ani za rozhodnutého stavu nesložil zbraně a snažil se výsledek alespoň zkorigovat, nebylo mu přáno, a naopak ještě jednou inkasoval. Sotva pár vteřin po nástupu na hřiště se totiž prosadil Bernardo Silva, jehož na levé straně šikovně uvolnil muž zápasu Agüero, a portugalský reprezentant křižnou přízemní ranou stanovil konečné skóre 4:0.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Watford FC 1:1

31.08.2019 16:00

Góly: 41. Fabian Schär - 2. Will Hughes

I po čtyřech kolech čeká Watford na první výhru. V Newcastlu se Hornets brzy dostali do vedení, které však neudrželi ani do přestávky a s domácími nakonec remizovali. Strakám se po úvodních dvou prohrách podařilo podruhé bodovat.

Magpies před týdnem zaskočily Tottenham a na jeho půdě zvítězily, přesto manažer Bruce učinil dvě změny v sestavě. Místo Ritchieho a Saint-Maximina nastoupili Willems s Atsuem. Bruceho protějšek Gracia zamíchal především s rozestavením. Trojici stoperů vyztužil Kabasele, v záložní čtyřce dostal šanci Janmaat a útok posílil uzdravený Pereyra.

Na první branku se čekalo jen něco málo přes minutu. Hostující Hughes dostal pas do vápna a zblízka se nemýlil - 0:1. Za domácí mohl ve čtvrté odpovědět Joelinton, ve velké šanci však trefil jen brankáře Hornets Fostera. S další nebezpečnou akcí Watfordu přispěchal v patnácté minutě Gray, jenž se dostal k zakončení, které těsně minulo tyč.

Postupem času si Newcastle začal vědomovat, že k vyrovnání bude muset zabrat. Nejprve domácí zahrozili ve 36. minutě po rohovém kopu, kdy Joelintonovi nechybělo mnoho, aby míč dostal za Fosterova záda, obranný val ale nepřelstil. Za dvě minuty se Almirónovi povedlo dostat míč do sítě, jenže gól neplatil kvůli předcházejícímu ofsajdu. Až ve 41. minutě se diváci v St James's Parku dočkali. Po centru Kraftha se míč odrazil k Schärovi, jemuž se konečně povedlo vyrovnat.

Obrat ve skóre mohly straky dovršit v 57. minutě, avšak Almirón po akci Willemse neprostřelil blok hráčů Watfordu. Sršni se po delší době vážněji připomněli v 68. minutě, kdy brankář Dúbravka musel vyrazit Hughesův pokus z úhlu. Šest minut poté měl ještě lepší pozici ke skórování Hughesův spoluhráč Gray, netrefil však Pereyrovu pobídku. V 79. minutě se Gray zase dostal do šance, tentokrát jeho hlavičku vytěsnil Dúbravka. Poslední velkou šanci měl v 88. domácí Joelinton, po samostatném úniku ale trefil pouze boční síť.

Více informací k zápasu

West Ham United - Norwich City 2:0

31.08.2019 16:00

Góly: 24. Sébastien Haller, 56. Andrij Jarmolenko

Po prohře s Chelsea si nováček z Norwiche vylámal zuby i na dalším východolondýnském klubu, tedy West Hamu United. Tým Manuela Pellegriniho zvládl uhájit čisté konto a díky trefám Hallera s Jarmolenkem slaví vítězství 2:0, díky němuž poskočil se sedmi body na pohárové příčky, zatímco Norwich s jediným vítězstvím a třemi prohrami zůstává v sestupovém pásmu.

Norwich sice do zápasu vstoupil aktivně, ale žádnou větší příležitost si nevypracoval a netrvalo dlouho, než se hra přesunula na opačnou stranu. První opravdovou šanci na kopačce Felipeho Andersona ještě dokázal skluzem na poslední chvíli zastavit Zimmermann, ale kapitán hostí se chvíli nato zranil po zákroku Hallera a ve 24. minutě se již domácí dočkali průlomu skóre. Výbornou práci odvedl na levém kraji hřiště Arthur Masuaku, který se prohnal kolem dvou bránících hráčů a přízemním centrem našel v pokutovém území Sebastiana Hallera, jenž špičkou kopačky usměrnil míč do sítě.

Jen pár minut nato mohlo být opět vyrovnáno, když se po neméně skvělé práci krajního Aaronse ocitl na zadní tyči úplně volný Todd Cantwell, jenže mladý křídelník Norwiche míč těsně podskočil a nedokázal jej dostat mezi tři tyče, přestože zakončoval z hranice malého vápna. Do kabin se tak odcházelo za těsného vedení Hammers.

Deset minut po změně stran navíc hubené vedení West Hamu zdvojnásobil Andrij Jarmolenko. Ukrajinský reprezentant se šťastně dostal k míči po zablokovaném centru Noblea, ovšem nabídnutou příležitost přetavil v perfektní, a především pohotové zakončení na přední tyč, přestože pálil z ostrého úhlu.

Druhý gól do značné míry uťal odpor Norwiche, zatímco zklidnění domácí pokračovali v honbě za dalšími zásahy, a nebýt Tima Krula, jistě by se jim to povedlo. Holandský gólman se vytáhl proti tečovanému centru Frederickse, pokusům Lanziniho, Hallera i Andersona, a když už jej Issa Diop dokázal překonat, na brankové čáře stihl svému brankáři pomoci Emiliano Buendía. West Ham to však mrzet nemusí, neboť i tak uhájil bezpečné vítězství 2:0 a jako první v této sezoně udržel na uzdě norwichského kanonýra Teemua Pukkiho.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester United 1:1

31.08.2019 13:30

Góly: 58. Jannik Vestergaard - 10. Daniel James

Po čtyřech kolech má Manchester United na svém kontě stále jen jednu výhru. Ve čtvrtém zápase remizoval na hřišti Southamptonu. Red Devils sice ovládli první poločas, ovšem o vedení krátce po přestávce přišli a následně nic nevytěžili ani z přesilovky ke konci duelu.

V základní sestavě Saints se objevil pravý bek Soares, místo tak nezůstalo na jiného krajního hráče Valeryho. Místo zraněného Redmonda pak do zálohy naskočil Boufal. Hostům zase scházel Shaw, jehož na levém kraji obrany zastoupil Young. Lingard a zraněný Martial pro změnu uvolnili místo Matovi s Pereirou.

Domácí začali velice aktivně, svého soupeře napadali a v osmé minutě měli první slušnou příležitost. Novic v sestavě Boufal se nerozpakoval a vyslal projektil, který těsně minul svatyni brankáře De Gey. Jenže hned za další dvě minuty přišla pro Southampton studená sprcha. James se na druhé straně hřiště nerozpakoval a poslal míč do horního rohu brány. United se tak dostali do vedení.

Asistenci na první zásah "Rudých ďáblů" si připsal McTominay, který se v devatenácté minutě málem dočkal další asistence, Wan-Bissaka ovšem jeho dobrý centr nezužitkoval a pálil vedle. O tři minuty později se ke slovu znovu dostal James, tentokrát ale pálil doprostřed, takže gólman Saints Gunn si s jeho pokusem poradil. United se postupem času začali víc tlačit dopředu, s blížící se přestávkou se však opět zaměřili především na defenzivu.

Deset minut po změně stran byli domácí blízko vyrovnání, avšak pohlédnou akci zakončil Adams z úhlu střelou mimo bránu. Za další tři minuty se již ale stav změnil na 1:1. První hlavičku po rohovém kopu ještě De Gea vytáhl, jenže vzápětí vrátil míč do ohně Danso a Vestergaard se dalším hlavičkovým pokusem k tyči nemýlil.

Southampton si najednou věřil na tříbodový zisk, jejich tužby ale zbrzdil Danso, jenž v 73. minutě viděl druhou žlutou kartu, tudíž museli Saints dohrávat v deseti. Opět to byl Man Utd, kdo se tlačil dopředu. Deset minut po vyloučení Dansa vyslal Pogba dopředu Rashforda, kterého v dobré šanci vychytal Gunn. Na domácího brankáře si v 88. minutě nepřišel ani střídající Greenwood, Young minutu nato zase pálil vedle. Branka nepadla ani v dlouhém nastavení, tudíž se obě mužstva rozešla smírně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC440012:312
2.Manchester City431014:310
3.Leicester City42206:38
4.Crystal Palace42113:27
5.Arsenal FC42116:67
6.Everton FC42114:47
7.West Ham United42116:77
8.Manchester United41217:45
9.Tottenham Hotspur41217:65
10.Sheffield United41215:55
11.Chelsea FC41216:95
12.Burnley FC41125:64
13.Southampton FC41124:64
14.Newcastle United41123:54
15.AFC Bournemouth41125:84
16.Brighton & Hove Albion41124:74
17.Wolverhampton Wanderers40314:53
18.Aston Villa41034:63
19.Norwich City41036:103
20.Watford FC40132:81

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (992)

Přidat komentář
Hokaido

Udělej z toho gif, krásně se jí ty ruce klepaly.

Reagovat
C-M@ster

Podle mě daleko vhodnější fotka jak šťastnej James po takovéto remíze.

Reagovat
smazaný uživatel

Měla zpožděnej stream

Reagovat
C-M@ster

Měla ho napřed a radovala se z bodu.

Reagovat
DieFohlenBMG

Virgin

Reagovat
Miguel19

United další ztráta v boji o titul...

Reagovat
iamek

4:0

Reagovat
Raylan

si povíme na konci sezóny.

Reagovat
Bruny

Dobrá kombinace oblibených klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
C-M@ster

Jj, ale City určitě taky něco poztrácí, nemůžou vyhrát všechno.

Reagovat
Kixi Syhimour

Už ztratili, teď vše vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea další ztráta v boji o titul...

Reagovat
wild

TOP4 je uplne zbytocna diskusia, to je absolutne nerealne s tymto kadrom. Neviem, ci to vobec bude stacit na TOP6

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vám nebude stačit ani na první polovinu tabulky...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Mám v tipovacce osmé místo. Byl jsem velký optimista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
Dawon

bohuzel, s kazdym dalsim zapasem cloveku musi dojit, ze sazka na tenhle kadr byla asi silene naivni...tam neni absolutne zadna kreativita...hrat proti tymum co umi branit a nedovoli nam moc hrat do otevrene obrany na brejky, tak sme v prdeli...a jelikoz to bude asi vetsina PL, protoze holt nejsou tupi, tak sme v prdeli...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Snový výsledek pro United. Saints až do toho vyloučení lepším týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED sú zrelí na zostup.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Však jste za náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

dalsi zahozeny body. Druha pule spatna, chybi kvalitnejsi reseni finalni faze. Rash dneska spatnej, sance na gol tam mel. Pogba pak sice sel vejs, ale nevytvoril toho tolik. Zapas, kde by se ten Romelu dost hodil. Nejakej vysokej hrac do vapna nam dneska chybel.

Gol po standardce, desny. Sami z nich nevytvorime a vzadu nam delaji velky problemy.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj se, kvalitní fotbal v Manchesteru zůstane, i když vy už u toho nebudete

Reagovat
EXoRcIsT

kukaj na trapka co spoznal ze dajake City existuje pred par rokmi

Reagovat
smazaný uživatel

Promin, moje volba. V čem jsem horší než ostatní?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vies ManU sa zacalo fandit pred nastupom Sira

Reagovat
EXoRcIsT

zapas MU-RM LM 2003 taky stary nesom aby som vedel co bolo pred SAFom

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Musis zacat sledovat najdominantnejsi klub ligy v ere teletextu, aby sa to neratalo ako gloryhunterstvo

Reagovat
Agent z Melmacu

televízor s teletextom

Reagovat
diastan

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

kys

Reagovat
EXoRcIsT

Ked clovek vidi ako ide Young kopat roh tak ho az pri srdci zaboli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Druhy zapas za sebou kde Lindelof totalne selhal ve vzdusnem souboji a padl z toho gol

Reagovat
Busby babes

jj, Lindelof nema dobrej start do sezony. Snad se to srovna. Vestergaard ma dva metry, ta vyskova prevaha byla znat...

Reagovat
Swarley

Úplně debilne se odrazil

Reagovat
Hokaido

Unpopular opinion: Ole je asi nejhorší trenér v celý PL.

Reagovat
Mates_Matesović

Protože má nejhorší kádr v poměru očekávání/kvalita hráčů.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

tak on je to hlavne hloupej nazor.

Reagovat
Hokaido

No ani ne, Ole kromě šťastné výhry v Paříži nepredvedl skoro nic.

Reagovat
Busby babes

na vas to stacilo.

Ja nevim, nepredvedl nic. Selhavame v zakonceni. Zapasy, ktere jsme ztratili, jsme meli vyhrat, vytvorili jsme si behem nich dostatek sanci. Takze moc nevim o cem mluvis...

Reagovat
r.mrazik

Posledni dva zápasy mají soupeři snad jednu šanci a stačí to...

Reagovat
Busby babes

ano, vzadu jsme udelali chyby a pokazde byli potrestani. Verim tomu, ze i tohle se zlepsi.

Reagovat
r.mrazik

to se melo zlepsit s tim novym stoperem ne?

Reagovat
Busby babes

to se zlepsi az se vic sehrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Okolo Boxing day by to už mohlo klapať...

Reagovat
RKBoy

rozhodne od neho čakáte niečo na čo nemá.. za ten polrok tam nie je nič čo by nasvedčovalo tomu ,že by váš mal práve on vytiahnut... a s vaším vedením už vobec nie.

Reagovat
diastan

Dost krát jsem Busbyho skrz Oleho schválně dráždil, to že skončí ještě tuto sezónu pořád vidím jako dost reálné, ale pravda je taková, že ten tým co má k dispozici je k breku, vždyť na základ v týmu jako UTD by meli mít z dnešní 11tky tak 4 hráči. Hlavní dík tady patří jejich vedení

Reagovat
smazaný uživatel

Ole neskončí po sezoně tam je to ošéfované. I kdyby jsme skončily 12 tak zůstane

Reagovat
diastan

no nevím

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíš tohle to je vážně ošéfovaný krok z naší strany.

Reagovat
smazaný uživatel

A načo?

Reagovat
pobody's nerfect

Aby za 2 roky mohl atakovat titul v championship

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je manažérom, ale plevelom ktorý nedokázal odstrániť Moyes, LVG, Mourinho .... Gaal im aspoň priviedol Martiala a objavil Rashforda.

Reagovat
smazaný uživatel

plevel = hráči

Reagovat
fenixLFC

*fact

Reagovat
Counter

Výsledky má poslední půlrok šílené no. Jedno jediné čisté konto za posledních 19 (slovy devatenáct) zápasů, 13 bodů za posledních 13 zápasů...

Reagovat
iamek

Reagovat
diastan

to zní naprosto šíleně i na ten kádr co má no

Reagovat
smazaný uživatel

já to říkám doteď vyhazov Mourka na úkor Pogby nás stojí už teď draho

Reagovat
EXoRcIsT

mali ist obaja ale za Pogbu nemame ziadnu nahradu keby ze pridu 2 zaloznici v tom momente by som Pogbu poslal do RM

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas Pogba, ale i ostatní měli bejt prodání někde už první týden v červenci. A ne všechny prodávat poslední týden přestupáku ještě navíc jenom hostovačky. Máme to jaké jsme si to udělali

Reagovat
janinho

pogba sa dal strelit ktorykolvek den prestupaku za min. 120-130 mega a za to sa daju kupit 2 kvalitne nahrady. ziadne world class ale urcite velka kvalita. pripadne verim tomu, ze real by bol pristupil kludne na vymenu nieco ako bale, isco, james + nejaky cash za pogbu a pri tej "kvalite" kadra ManU by to bola vyhra.

az tak detailne to sice nesledujem, ale ten woodward mi pride absolutne nekompetentny. tam moze ist trenovat aj reinkarnovany Lobanovskij a zazraky s tym neurobi.

Reagovat
EXoRcIsT

woodward je dement co nema o futbale ani sajnu

Reagovat
smazaný uživatel

No ale oni už neprídu...iba ak v zime

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

Big Sam je volný a bránit je naučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to je hodně od věci srovnání, zvlášť fyzicky ten konec sezony byl od nás něco na styl sanchezova angazma...

Reagovat
vodka

spíš bullshit opinion - ty zápasy objektivně vypadají mnohem líp jak za mourniha a i v poslední sezoně LvG. Problém je, že pokud se brzo nevyhraje a nenajede se na nějakou vlnu, tak sebevědomí půjde komplet do prdele a dopadne to zle.

Koneckonců, Moyesovy první zápasy taky byly herně cajk, ale neuhrávaly se body, tlak se zvedl a pak šly komplet do háje i výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím bych asi i souhlasil

Reagovat
EXoRcIsT

Ako ta hra nieje uplne hrozna ale to premienanie sanci to je katastrofa A Perreira + Mata najzbytocnejsi hraci spolu s Lingardom na ich miestach musia hrat Gomes Chong Greenwood . Ale zatial nam vsetky 3 posily hraju dost dobre co je asi jedine pozitivum

Reagovat
avicii

Už chýba len Sancho a to budemu kukať

Reagovat
iamek

Prodame Romana, protože chceme hrát po zemi a posledních 20 minut posilame jeden centr za druhým. A navíc je posílal Young. Potřebujeme dat gól a přijde dorostenec, Matic a Lingard. Snad DDG nepodepíše a půjde chytat někde, kde má sanci něco vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

David je jediný hráč, kterýho v tom všem lituji. Dělá někdy až nemožné, ale i tak se úspěchů nedočká... jeho musí při odchodu z United celý stadion celý poslední zápas vytleskat. Pan Brankář Příští rok bez něj by už mě nepřekvapil...

Reagovat
nenavidimManUTD

To máš pravdu že dělá nemožné

Reagovat
r.mrazik

Jinak pořád čekám ten rozdíl mezi Mikem a Maguire...

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire má mozog

Reagovat
EXoRcIsT

wtf skor by si mal nadavat na Victora po tom zapase lebo tam narobil kopu chyb ale na Harryho co za 4 zapasy zahral super nechapem

Reagovat
r.mrazik

Myšleno tak, že se měl koupit někdo místo něho...někdo potřebnější

Reagovat
Busby babes

Maguire zatim neudelal zadnou botu

Reagovat
Counter

Mohl zajistit Lindelofa u toho gólu Palace.

Reagovat
iamek

Wow. Jedno mohl za 4 zápasy. Traged. Prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jenom 4 zápasy, ale chápu zaslepenost

Reagovat
iamek

Ty jsi strašný kaspar.

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe to sedí no

Reagovat
iamek

Klecove lůžka neměla byt nikdy zrušena. Takhle to pak dopadá.

Reagovat
Counter

To tady nikdo netvrdí, žejo.

Reagovat
smazaný uživatel

iamka gaysbyho a další dva druhy zde nebrat vážně vůbec bych se nedivil kdyby za tím byl jeden člověk

Reagovat
iamek

Kdy vám konci vycházky v ústavu? Tady jde hezky vidět jak sociální systém v ČR je má velmi vysoké urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

me by zajimalo, jestli si o sobe opravdu myslis, ze se tady nechovas jako naprosty retard, ktermu se kazdy jen smeje, nebo trollujes. tipl bych si na to prvni

Reagovat
iamek

A zrovna u mě, který kritizuje co se dá a chválí jen tri naše letní nákupy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

nechapem napis co spravil zle Harry za tie 4 zapasy

Reagovat
Busby babes

nemohl, mel. Moje chyba, jednu chybu udelal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tom golu s CP, kdyz prohral jeho kolega hlavu, tak byl daleko od protihrace. Ten gol jde castecne i na jeho osobu

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
r.mrazik

Minule měl zajistit lindelofa a teď měl bránit toho jejich stopera

Reagovat
iamek

To snad nemyslíš vazne

Reagovat
r.mrazik

Byl by to s Mikem nějaký rozdíl?

Reagovat
avicii

Maguire je dobrý stopér ale neni to Virgil.. Ktorý to sam zdvihol neskutočne.. Preto je 80 mil. na smiech..

Reagovat
Rakoid

Nesmíš to porovnávat s Virgilem...mladý, jistý stoper Angličan prostě takovou cenu v dnešní době má. Pokid bude hrát takhle, je to dobrej nákup

Reagovat
smazaný uživatel

No stojí tolik, ale cenu takovou nemá

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

*hodnotu

Reagovat
Le Gunner

Kdo má na dnešním trhu reálně svou hodnotu? Když řeknu že Maguire má hodnotu 50, VvD nemá hodnotu 80.

cHaNgE mY mInD

Reagovat
pobody's nerfect

Pokud má maguire 50, virgil musí mít aspoň 100

Reagovat
J0EL

Reagovat
avicii

nema tak cenu, polovicnu, a zas tak mlady neni ved ma 26...

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak odehrál 4 zápasy, uvidíme spíš na konci sezóny.

Reagovat
r.mrazik

Je to dobrý stoper...já proti němu nic nemám

Jen jsme měli koupit někoho jiného na jinou pozici

Reagovat
nani92

Nevadí, Ole je happy, nepotrebuje Alexisa ani Zlatana, lebo má super talentovaných mladíkov, ktorí aj tak nehrajú, lebo namiesto nich hrajú tragédi Mata, Pereira a Lingard. Ale Ole je happy

Reagovat
iamek

Reagovat
C-M@ster

Pereira má 23 let, to je nejlepší věk pro fotbalistu.

Reagovat
Swarley

V tom je ten problém, pro fotbalistu...

Reagovat
smazaný uživatel

to teda neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

olemanie už opadla ?

Reagovat
Swarley

to byla bída, jediný James zahrál dobře...

Reagovat
C-M@ster

I on to na konci prasil.

Reagovat
Swarley

Může byt, ale bohužel to i tak platí

Reagovat
smazaný uživatel

se jenom přizpůsobil zbytku hřiště...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mesyas

A prej po prvním kole útočili na titul.

Reagovat
avicii

Počkaj keď vyhrajú dva zápasy po sebe, to zas bude útok na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne no

Reagovat
bbbauch

Kdo rikal?

Reagovat
EXoRcIsT

proti Leicestru dufam DDG - AWB Tuanzebe Maguire Young - Pogba McTominay - Gomes - Rash Martial James

Reagovat
smazaný uživatel

to by tam nemohl bejt Ole

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester nemáte šanci porazit, ten je fotbalově úplně jinde

Reagovat
EXoRcIsT

hej hej uz furt sa zaujimaj radsej o svoj mancaft a zober zo sebou i tych dalsich 3 fan City nech nemate zase poloprazdny stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý, vzpomenu si na tebe při dalších oslavách titulu

Reagovat
EXoRcIsT

vidis to ja som si pod SAFom na City ani raz nespomenul ked sme oslavovali tituly zaujimave

Reagovat
diastan

Chyba, přišel jsi o dvojité potěšení

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď směšnej. Ta doba nemá s dnešním fotbalem nic společného. Za poslední dekádu jsou City před United. A budoucnost to jen potvrdí. Nechci kopat do mrtvol, ale vy na to už mít nebudete...

Reagovat
EXoRcIsT

6 rokov ste pred nami no to uznavam mi sme boli pred vami len kolko 70r ?

Reagovat
r.mrazik

Super...tak nevotravuj pořád

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mistr129

Reagovat
diastan

nezvládáš

Reagovat
EXoRcIsT

tak ako nadseny niesom ale zase ani dajak nasraty na tikete bola x2 bo som cakal nejaku kulehu

Reagovat
diastan

Vidíš já měl 2ku

Reagovat
EXoRcIsT

tak ti treba

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vám veril

Reagovat
EXoRcIsT

malo ste mali indicii po minule roky ze MU je muzstvo na ktore sa len tak nepodava

Reagovat
smazaný uživatel

po pepkovej ére budú mať už aj oni regulérnych fans

Reagovat
EXoRcIsT

tak Pepkova era podla mna nebude dlho trvat nie preto zeby nemal uspechy ale on mi nepripada zeby tam ostal nejako dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

James krom konce paráda, zbytek už ani nemá cenu hodnotit. Poslední ať zhasne

Reagovat
smazaný uživatel

koho je vina ze ma united taky slaby kader? oleho ci edova?

Reagovat
smazaný uživatel

Ole je tam od toho aby vše odkejval, takže Edova

Reagovat
smazaný uživatel

Ole je dvorní přikývač Edíka. Kterej i kdyby jsme skončily 12tí tak tam zůstane Ole jako trenér, protože Edík zůstane, a Majitelé budou mít opět vylepšený účet

Reagovat
Counter

To je dlouhodobá záležitost (Swarley by to nazval absencí koncepce). Neumí nakupovat, neumí prodávat, jen nahodile točí hráče, manažery a sbírají nové sponzory. Takový Fred byl loni jejich největší posila za nějakých 50 mega a letos se snad ještě neobjevil ani na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, ale toto leto spackali uplne kolosalne

Reagovat
Swarley

* absencí Pepka

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Greny

Tak hlavně že Chelsea nemá kádr na boj o top4 za to tenhle United bude bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon bod celkem úspěch. Příští týden další soupeř o boj v TOP 10. Očekávám opět kopyto Lindelofa kterej by nevyhrál osobní souboj ani s Markem Kuličem. Opětovné zařazení Lingarda do základu. A samozřejmě Walking Simulator v podobě Pogba. Ještě uvažuji zda vůbec pojedu na Partizan do Srbska. Pochvala za dnešek James Maguire a DDG ostatní hnus. Bod zasloužený

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

díky bohu

Reagovat
popltak

Tento kádr má tak reálně na 8. místo. Nejslabší United ever..

Reagovat
smazaný uživatel

A když jsem to tu vyhlašoval jako první, tak se mi mistr busby a jeho druzi vysmáli Viděl jsem to už několikrát a každému logicky uvažujícímu člověku by to došlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Gaysbyho neber vážně opravdu někoho kdo neví ani kde žije vážně nejde brát vážně. Ale není to jenom Gaysby tady těch zaslepenců je více.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak se podívej já tu sám nás Tipoval Kolem 8-10 místa navíc tenhle tým nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkám, je to smutný, ale tomu chybí minimálně kvalitní útočník. Tohle jde jednoznačně za vedením a co jsem měl možnost vidět, tak Woodward ztratil chuť posilovat. Proto je těžké předpovědět, že to v budoucnu bude lepší.

Reagovat
fenixLFC

Oni to mozu hovorit, od inych to neprijmu a zacnu vyskakovat ako certici z krabicky

Reagovat
Sandstorm

Busby je velice znalý fanoušek, který pojede do Astany

Reagovat
iamek

Aspoň jezdí fandit

Reagovat
Sandstorm

To se cení.

Reagovat
smazaný uživatel

s tou jeho nemocí jak si plete místa bych se nedivil kdyby dojel někde do Bosny

Reagovat
iamek

Říká gaucak, co ani neví, kde OT stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
Sandstorm

A šel byl na FK Sarajevo proti Siroki Brijeg.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

A videl by aj tak lepsi futbal ako od United

Reagovat
Busby babes

nejak nechapu, proc to pises tak posmesne...

Reagovat
r.mrazik

Bo je to trouba

Reagovat
Busby babes

tim se to vysvetluje.

Reagovat
smazaný uživatel

bude ještě hůře. Můžou si za to oni nikdo jinej. Pogba měl bejt dávno prodanej, a Smalldini apod. měli bejt venku hned na začátku přestupáku ne až poslední týden. V týmu hrajou dejme tomu dobře 5 hráčů a to max zbytek je tak někde pro Barnsley

Reagovat
Allianz_Arena

Jak se to při tolika utracených peněz za přestupy vůbec může stát?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tenhle přestupák i přišly posily bohužel velmi málo kvůli toho, že odpad hráči typu Pogba a spol. měli bejt prodáni co nejdříve, a měla přijít náhrada tak se to nestalo proto jsme tam kde jsme.

Reagovat
Sandstorm

To je relativní. Mně přijde, že Ole je nejslabší trenér United ever.

Reagovat
diastan

Smaž to než přijde Busby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Pro mě byl horší akorát Moyes.

Reagovat
EXoRcIsT

tak Moyes bol katastrofa i ked on nedostal ziadne poriadne posily

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes hrál i pěknej fotbal určitě útočnejší než Ole.

Reagovat
EXoRcIsT

hm ako proti Fulhamu . Kolko to vtedy bolo 80 centrov a kolko z nich naslo hraca 3-4 ?

Reagovat
iamek

Jen trolli

Reagovat
Busby babes

na nej nema vubec cenu reagovat.

Reagovat
Sandstorm

Ole se snaží hrát útočnejsi a lepsi fotbal. Akorát chybí finální přihrávky a zakončení. Není tam kdo by protlacil míč do brány. Což ten jeho fotbal hodně znevazuje.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Nějak teda nevím, v čem byl Moyes horší.

Reagovat
pobody's nerfect

On je prostě náhradník, nemůže začít na začátku sezóny

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

Reagovat
iamek

Jinak v týmu je jen jeden hráč, který má nějakou techniku, umí něco vymyslet a umí kopat i rohy. A ten hnije v b týmu, kde celou ligu převyšuje

Reagovat
kaaspis

Gomes?

Reagovat
iamek

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, toto si mohol Southampton kľudne postrážiť a dokracat si v pohodicke k trom bodom. Stratené dva body pre nich.

Reagovat
iamek

Na sílu moc.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
iamek

Demolice no

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Manchester to nakoplo k skvelým výkonom

Reagovat
iamek

Stejně jako to probralo Chelsea

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Sandstorm

Kdyby se DJ Danso nenechal hloupě vyloučit, tak by Soton měl na tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne v tomto kontexte to bolo myslené

Reagovat
Spalovač šancí

MU pěkně

Reagovat
pobody's nerfect

Je třeba se na to dívat pozitivně, bod z venku se vždy počítá

Reagovat
Kocour Klapuška

Do potíží se dostal Andrea Stramaccioni se svým realizačním týmem. Čtveřice Italů aktuálně vede íránský Esteghlal, dnes ráno se pak chtěli vrátit na Apeninský poloostrov, nebylo jim to však umožněno, důvodem je přitom skutečnost, že jim vypršelo tříměsíční "turistické" vízum. (football-italia.net)

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si neumím představit, jak to pro Účka bude nasírající, až Chelsea skončí před nimi a vybojuje Evropu, nebo dokonce rovnou LM

Reagovat
mimi_united

Chýba nám Lukaku

Reagovat
EXoRcIsT

skor Ibra ako Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečný by byl Ole s takovým hráčem neumí pracovat tak ho raději prodá

Reagovat
Infernoqt

No jako 3 výhry z posledních 16 soutěžních zápasů jsou fakt málo. Olé prostě manažersky zklamal a já jsem pro okamžitou změnu, než bude příliš pozdě. Tohle jsou zápasy, které se dají vlivem šťastné manažerské ruky v klidu vyhrát... a to i s tímhle týmem, který se domnívám, že je nejslabší za celou naši historii v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek to dokázal, ale jestli je někdo volnej kdo by to dokázal taky se mi moc nechce věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri...

Reagovat
Infernoqt

Na druhou stranu jakýkoliv jiný manažer to bude mít v této sezoně strašně těžké, protože ty možnosti na střídání tam prostě nejsou. Jediný, o čem mluvím, jsou ta střídání a výběr hráčů do základu. S tím se dalo v posledních zápasech něco dělat. Já viním Olého za špatný taktický přístup.

Reagovat
Busby babes

super, zase doom and gloom. Psal jsem to vejs, vysledky nam bohuzel chybi, ale ta hra a mnozstvi sanci rozhodne tak spatne nejsou. Takze kdyz tu nekdo pise neco o tom, ze Ole nic nepredvedl, tak teda nevim o cem mluvi... Ten tym se do sanci dostava a i v dostatecnem poctu. Trapime se v zakonceni. Dve pentle nas vysly draho, mohli jsme mit o 4 body vic a dneska se mluvilo uplne jinak.

Ale to se srovna a vysledky prijdou. O tom jsem presvedcenej. letos budem muset byt trpelivi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dreamer

Reagovat
Sandstorm

Ty musíš být normálně troll. To jinak není možný.

Reagovat
Busby babes

proc, data tomu, co rikam, odpovidaji.

Reagovat
technecium
Reagovat
Busby babes

ano, znam. vsak i podle tohodle by se dalo rict, ze jsme vcera meli vyhrat, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

troll je jinak by tu neměl ještě druhej účet v podobě iamek

Reagovat
r.mrazik

Hra není úplně špatná

Ale to,že tam nasadí Andrease a Matu jde prostě za ním...s tim ať jde do pice

Reagovat
smazaný uživatel

To či tam bude behať Pereira alebo Lingrad je úplne jedno

Reagovat
r.mrazik

no,to jedno fakt neni

Reagovat
smazaný uživatel

Lingrad to ukázal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Mata byl dneska ok. Misto Andrease at tam je na tom kridle klidne Chong nebo Mason. Kazdopadne jdeme dobrym smerem, vysledky prijdou.

Reagovat
r.mrazik

to teda nevim,co bylo na matovi ok

on,andreas,rash a pogba byli dost marni

Reagovat
kiwwi

Mata bol dneska fakt dobrý

Reagovat
r.mrazik

v pozapasovym rozhovoru leda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ten Pereira teda, to je ako keby sme nastúpili o jedného menej, on nema nic, čím by bol prínos pre hru, absolútne nič.

Reagovat
r.mrazik

ja jeho nasazovani vubec nechapu...ten kluk je uplne mimo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

s tím, že nesouhlasím s tím, že výsledky nutně přijdou, ale je strašně potřeba se chytit, zvlášť u tak mladého kádru...

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze prijdou hned. Mozna to jeste potrva, nejaka prohra prijde, ted mame tri takove celkem zradne soupere, uvidime, jak si s tim poradime...

Reagovat
vodka

já si myslím naopak, že ty výhry přijít musí, jinak to půjde celé do kopru a šílené křeče i herně...

Reagovat
RKBoy

Tammy je lepší hroták ako Rashford...change my mind.

Reagovat
smazaný uživatel

to i Mount > Pogba

Reagovat
mimi_united

Rash nie je hroťák ale krídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Abraham je lepší než kdokoliv z útočných hráčů v United (co se týká zakončení).

Reagovat
mesyas

tak se zas uklidníme jo

Reagovat
Tuard.MUTD

Ole už tam nemá co dělat. Měl zůstat do konce sezony, jak bylo v plánu. Teď poletí jako první..

Reagovat
mesyas

Di Matteo příběh, akorát bez LM

Reagovat
oli9

Tak s takovym týmem by lipto nezahral nejspis ani pepek, proste united 2 roky neposilili

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire šel do horšího, co tak sleduju Kdyby měl ambice zůstane v Leicesteru a může klidně bojovat o poháry.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Za tímhle si stojím

Reagovat
cr7sux

Výhledově je united furt větší jistota, že o ty poháry aspoň budou chtít bojovat než leicester

Reagovat
bbbauch

Ty ses hroznej frustrat

Reagovat
Kixi Syhimour

Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny svetly moment Utd v tejto sezone bude hrac menom Daniel James

Reagovat
EXoRcIsT

AWB

Reagovat
C-M@ster

Já doufám, že pustí z ohrady i Gomese.

Reagovat
smazaný uživatel

No už môžme len dúfať, že sa zopakuje sezóna 96/97 https://en.wikipedia.org/wiki/1996%E2%80%9397_Manchester_United_F.C._season

Reagovat
Busby babes

no, ono podobne bodu udelame i letos, jen skoncime 5.

Reagovat
Sandstorm

Už toho nech. Jsi otravnejsi než Anon.

Reagovat
Busby babes

nechapu, proc na me reagujes. Bez si placat picoviny nekam jinam a neotravuj.

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodov na prvého, stále hratelné

Reagovat
Busby babes

uz 7. To uz si nejsem jistej...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ked už aj ty pochybuješ

Reagovat
Sandstorm

Jordi Cruyff

Reagovat
smazaný uživatel

leicester moze tuto sezonu kludne skoncit treti

Reagovat
smazaný uživatel

Top 6 by mohli dat

Reagovat
nani92

Pošlime 100 mega za Vardyho, prosím

Reagovat
Busby babes

Unpopular opinion: Lampard je asi nejhorší trenér v celý PL.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Counter

Můžou si s Olem podat ruce.

Reagovat
Busby babes

zitra si to dame s Emerym. Nebo Pochettinem. Win - win.

Reagovat
Counter

Oba dva jsou lepší bez ohledu na zítřejší výsledek.

Reagovat
Busby babes

jsou. Maji toho vic za sebou.

Reagovat
Counter

Právě no, proto taky tu práci dostali.

Reagovat
Busby babes

Ole i Lampard se zauci. pokud dostanou prilezitost.

Reagovat
Counter

Tak já jsem za to rád, o to větší šance pro Arsenal dostat se do LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ole má víc trofejí než Poche

Reagovat
Counter

A Di Matteo vyhrál LM víckrát než Conte, Wenger, Allegri a Simeone dohromady.

Reagovat
Svatej

Reagovat
C-M@ster

Jj, takže na argument, že Solskjaer přišel k týmu, co 99 let nevyhrál ligu, projel celou sezónou jak nůž máslem a vyhrál ji s ním dvakrát v řadě (+ pak pohár) argumentuješ tím, že Di Matteo zvládl odkoučovat dva zápasy v LM nebo kolik.

Tos trochu zaTaigeroval.

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že výhra norského titulu stačí k tomu, abys byl kvalifikovaný trénovat Manchester United.

Reagovat
kiwwi

A čo by kvalifikovalo Pochettina keby k nám mal prísť?

Reagovat
fenixLFC

Nemyslis vazne tuto otazku...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
icka

pokrytec

Reagovat
kiwwi

Jj counter to robí dosť často

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Že z Tottenhamu udělal velkoklub?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Určitě je to větší kvalifikace, než měl Zidane, když přišel do Realu vyhrávat Ligy mistrů.

Reagovat
Counter

Tak Zidane přebral kádr po Rafovi, to to pak jde samo

Reagovat
Robochelsea

Vyhrať ligu v Nórsku, ktorá je tak na úrovni druhej slovenskej je podľa teba viac ako prebrať tím po prvom zápase osemfinále LM, ktorý prehral 3:1, otočit dvojzápas a vyhrať nakoniec celú Ligu Majstrov?

Reagovat
C-M@ster

Ano.

Kromě toho kdy šel naposled klub z druhé slovenské do skupiny EL?

Reagovat
Robochelsea

Tak keď vyhodite Oleho môžte skúsiť Hornelanda z Rosenbergu

Reagovat
C-M@ster

Neni to legenda united se skolou saf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tak přísnej nebyl. Zatím krom prvního zápasu hrají celkem dobrej fotbal. Taky mu odešel Hazard. Líbí se mi, že Lamps zapojuje mladý hráče, což v Chelsea moc trenérů nedělalo. Já bych mu dal ještě šanci, podle mě se Chelsea ještě rozjede.

Reagovat
Busby babes

procti si celou diskuzi. Nebo jen dej vyhledat Unpopular...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea už 9.

Reagovat
iamek

Už se těším na Hendersona u nás

Reagovat
Whitemedia

Bitva s MU jako před lety... akorát že tentokrát už ne o titul, ale o nějaké 8. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

tak co ideme sa pre zmenu posmievat Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jen taková menší statistika.

S Barkleym na hřišti skóre 5:4

Bez Barkleyho skóre 1:5

Reagovat
PanAu

Wau , doživotní smlouvu pro nej

Reagovat
Steven666

Ole a Lapms sa dohodli kto bude marnejší?

Reagovat
Svatej

Nešel by nějak ten ban rozšířit i na hráče s francouzským a španělským pasem? Největší kotvy tohohle týmu jsou paradoxně ti nejstarší hráči v nejlepším věku.

Hlavně teda na Zoumu už mám fakt vztek a přestávám ho zvládat. je k neuvěření, že tohle poleno udělalo dobrou sezonu v Evertonu, já bych ho nechtěl ani do Hradce, dřeváka nemožnýho.

Tomori skvělej, Gilmour se mi líbil jeho sebevědomím, i když kazil. Bude časem moc dobrej. Obecně vidět tenhle tým vedenej Lampardem a táhnutej mladýma anglickýma dělama mi pořád stojí za to zklamání ze ztracených bodů. Jedeme dál.

Jinak všechna čest našim krejčím, kteří dokázali do toho obleku schovat Lampardovy obří koule, ten chlap je šílenej

Reagovat
smazaný uživatel

S takovouhle obranou se nedá hrát Liga mistrů

9 gólů, ze 4 zápasů a to byl našim nejlepším soupeřem Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se šel schovat do kanálu, kdybych s nima prohrál

Reagovat
smazaný uživatel

kto vie požno pôjdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero opět jednou parádní, nejlepší útočník na ostrovech. A Chelsea úžasná práce s těmi mladými .Takhle by to mělo vypadat

Reagovat
Miguel19

Tragédie. Zasloužená remíza.

Lamps musí doufat, že James, Rüdiger, Kanté a Odoi to výrazně pozvednou..

S tímhle losem mít po zápasech na kontě 9 inkasovaných branek je čirá zoufalost. Azpi musí okamžitě na lávku. Ať tam hraje třeba Pedro. Opět u obou gólů, v prvním poločase jediná šance hostí jeho hráč. Jako odvedl toho kurva dost, je to sympaťák, ale to co předvádí je šílenost.

A ty střídání dnes tragické. Ale holt není kde brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam Bakayoko, Kenedy, Giroud. Jestli by byli lepší ale nevím. Tèžko říct.

Reagovat
iamek

Chelsea ztratila další body v boji o titul.

Reagovat
Svatej

Koukám, že tuhle diskuzi nějak nedáváš.

Reagovat
Busby babes

vazne myslis, ze si nase tabory maji co vycitat?

Reagovat
Svatej

Tak jedna věc je vracet zábavnou formou někomu úder, druhá dávat ty protiúdery tím, že napíšeš skóre vzájemnýho zápasu. To mi přídje jak ze školky.

Reagovat
Counter

tzv. Trumpova škola

Reagovat
iamek

Neunasis

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že dnes nehraje Sparta, potřebuji zvednout náladu

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky kdyz nastoupi Luiz, tak mam pochyby, jestli to byl dobrej kauf… pak nastoupi Zouma a pochybi zmizi, to byl kauf jak vino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Golasso

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
sunakashi

Pochybi?! s timhle postizenim bych radeji nepsal do diskuzi...

Reagovat
smazaný uživatel

To nechapu jak se stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Docela paradoxně začnu být nervózní vždycky, když na hřiště jdou střídající hráči v čele s Willianem. V ten moment se naše hra neskutečně zhorší a úplně z ní vymizí prvky bojovnosti a týmové hry.

Druhá věc je samozřejmě obrana. Snad už bude co nejdříve zpátky Rudi a James, protože takhle špatný bránění u nás snad ani nepamatuju.

Tenhle rok to bude chtít hodně trpělivosti. Jsme na správný cestě, ale chce to čas.

Jinak hejty na Lamparda absolutní nonsence.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto? Ze 4 zapasu 5 bodu, pritom jsme nemeli extremne tezke soupere. A sestavu skládá on. Kdyby nas trenoval kdokoliv jiny, kritizovan je jeste mnohem vic.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho tam má do piči postaviť?

Reagovat
smazaný uživatel

Christensena. Zappacostu mohl zkusit. Luize nemusel pouštět. I Billy byl velkej risk, ale u gólu myslím nebyl, takže bych mu to nevyčítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen asi nebol úplne fit, inak by určite hral,resp. hral by on s Tomorim. Zappacostu skúsiť mohol, ale ten je už v AS Rím a Luiza púšťať bola v tejto situácii chyba, no nebyť zranenia Rudigera, hovorili by sme zrejme inak.

Reagovat
vitasrp

Zappacostu, jennto prosím ne, to by nikam nevedlo.

Reagovat
icemike

Zappa chce odejít, luiz chtěl odejít, zouma > Christensen, co tam máš dal?

Reagovat
Noustress

jasné, že sme na správnej ceste a o nejaké 3-4 ročky s aj dostaví vytúžené ovocie, samozrejme tí čo sú najmudrejší dnes a urobili by všetko lepšie ako Lamps potom otočia o 180 stupnov a všetko bude super znova to bude milovaná CFC.

Ja som štastný aj napriek výsledkom, vidím behať a bojovať v našom drese odchovancov a dovolím si povedať, že mladíci sa šance ujali skvele po zotavení RLC CHO Jamesa a Rudiho to bude znovu o niečo lepšie ale túto sezónu skôr očakávam že sa mladí zohrajú nazbierajú skúsenosti či už v plnej ligovej minutáži ale aj v LM a vobec im nebudem mať za zlé ani keby sa o rok poháre nehrali

Naopak skôr vidím problém v tej odchádzajúcej generácii, ktorá môže ešte tento rok odovzdať skúsenosti budúcej (anglickej) kostre týmu ale tu bude treba cez leto velkú obmenu Alonso Azpi Will Pedro Giroud+ nepotrebný Bakayoko Rahman Baba tu treba cez spraviť velkú čistku ale aj s patričnými náhradami

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to úplně stejně. Je mi úplně jedno, že letos nic nevyhrajeme, i kdyby nás to mělo stát příští ročník LM. Co Lamps v Chelsea buduje je prostě sen většiny fanoušků, po dlouhé době mě neskutečně baví koukat na naše zápasy. O to víc potom bolí ty ztráty bodů, ale to nadšení to stále převyšuje. Snad vedení bude mít podobnou trpělivost.

Upřímně stárnoucích hráčů se nebojím. Jak sám řekl Giroud, jeho hlavním cílem je pomoct Abrahamovi a takový přístup by měla mít většina zkušených borců. Jediný od koho to necítím je Willian, který podle mě ještě přijde do křížku s Lampsem. Vůbec by mi nevadilo, kdybychom ho ještě někam střelili. Obměna přijde v létě, věřím ze to nebude nic zásadního a půjde o posílení na klíčových postech, zejména v obraně. Tenhle kádr mladých ma prostě na to být velkým týmem.

Reagovat
blade115

Však Lamparda hejtujou akorát Mufani, co se trapně snaží odvést pozornost od své ještě větší tragičnosti.

Reagovat
icemike

Reagovat
r.mrazik

tak abych nebyl uplne negativni...vyhravat 2:0 a plichtit doma s sheffieldem je taky slusnej bizar

Reagovat
Busby babes

je hezky videt, ze Chelsea nasla sveho Smallinga/Jonese.

Reagovat
r.mrazik

jen pockej...v lete od nas jednoho koupi

Reagovat
Counter

Co je na tom bizarního? Naopak - kdyby to udrželi a zamezili tím sklapnutí Csaplárovy pasti, to by teprve bylo něco.

Reagovat
Coniglio

nepostavi na Brighton ani Cancela ani Fodena. To je vul

Reagovat
MCFC_8

Zapasov je dost, rotacie od septembra isto budu

Reagovat
Koubic_

Taky vám přijde Zouma tak strašně vtipnej když přihravá? Vypadá jak kdyby si měl zlomit nohu

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Zaschrona
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Busby babes

cisty!!!!!!!!

Reagovat
sunakashi

Davejte jine odkazy nez z twitteru kde je to hned smazano pac copyright

Reagovat
wild

wtf

Reagovat
vitasrp

Takjako jestli to sudí odpískal jako simulování a dal mu žlutou, tak to VAR podle protokolu prostě opravit nemůže, ne?

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Proč by nemohl, když byl vsítěn gól? Jedině snad, pokud to stihl odpískat dřív, než Villa vstřelila gól, což je ale pak skandální chyba rozhodčího totálně v rozporu s tím, že se mají akce dohrávat do konce.

Reagovat
vitasrp

Právě kvůli tomu, že třeba zapískal dřív, než padl gól.

Reagovat
smazaný uživatel

V zápase Chelsea to tak ale bolo. Najprv zapiskal, Azpi dal gól a potom to riešil VAR, nie?

Reagovat
r.mrazik

takze nejenom u nas je to var totalne k hovnu

Reagovat
EXoRcIsT

wtf

Reagovat
Busby babes

Mate co jste chteli.

(nevim, jestli zrovna ty.)

Reagovat
Zaschrona

Já vždycky chtěl rozhodčí nahradit roboty.

Reagovat
smazaný uživatel

A já hráče Evertonu

Reagovat
Raylan

A to je 100% pravda, že pískl dive? Je možný, že pískl faul Grealishovi v tom pádu, protože Cahill tam vyletěl a zařval, jak kdyby ho na nože brali. Ať jedno nebo druhý, jestli pískl hned, tak ani s VARem se nedá svítit. Prostě demence rozhodčího no.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Tolstobik

Tohle jako neprezkoumavali?

Reagovat
kiciN

ten rozhodci nevidi na metr ne?

Reagovat
protiproudu

Rozhodčí totálně mimo jestli tohle pustí a nikdo to dál neřeší. Takhle se ovlivňují výsledky vědomě nevědomě, nikoho neomlouvá. Je to hrozný.

Reagovat
Busby babes

je super, ze se rozhodli simulovani vymitit tim, ze budou trestat hrace, kteri spadnou po faulu. originalni.

Reagovat
Svatej

Za mě dobrý. Pěkná odveta sráčům, kteří desetiletí využívali toho že to bylo naopak

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia su kkti

Reagovat
smazaný uživatel

Po repre nasadit Tuanzebeho prosim, viem, ze sa to tak tazko hodnotí, ale Axel so svojou postavou by neprehral suboj pred týždňom prvy gol Palace a ani dnesny gól co sme dostali, to su šialené prehrate suboje od stopera, toto si proste Victor moze dovolit raz za sezónu, ale dve kolá po sebe? Strašné niečo.

Reagovat
Busby babes

zas by treba vyrobil neco jineho, takhle se to uplne brat neda. Ale klidne at tam jde, i kdyz by to chtelo slabsiho soupere nez leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá obrana Chelsea sa zdvihne. Rudiger je momentálne najlepší stopér v mužstve a čoskoro sa vráti. Rovnako chýbal aj Kante. A snáď sa James po návrate pobije o miesto v základe s Azpim. A že v tom súboji má už teraz slušný náskok. Rovnako bude zostava vyzerať úplne inak s RLC a CHO, keď sa vrátia späť. Svitá na lepšie zajtrajšky

Reagovat
Raylan

Taky veřím, že se to časem zvedne, ale není to jen o jednotlivcích v obraně, je to i v taktice a nějaký kompaktnosti jednotlivých řad a přechodu mezi jednotlivými fázemi hry, tam je velkej kus práce před Lampsem. Dost stejný to bylo i loni v Derby, kde se to za celou sezonu ne úplně podařilo vyřešit. Hodně mi to připomíná Derby ze začátku, akorát extrémnější, a to i v kladech i v záporech

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme netvrdím, že je to len o jednotlivcoch v obrane. Poukazujem na to, že ten prínos do obrany bude s prítomnosťou Rudigera a Kanteho (čiastočne aj RLC) na ihrisku úplne iný. A teda dúfam aj v obrovský prínos JR na pravom kraji obrany. Ale tak to je pre mňa veľká neznáma, lebo som ho hrať nevidel.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DavidAmoyal/status/1167811061233389573

des jak si nase vedeni po spatnem vysledku chce usmirit fanousky nejakou novou smlouvou nebo tak... Ted zas, Darmian podepsal... v Parme.

Reagovat
mimi_united
Reagovat
mojmira

Tak proč je na obrázku Ole?

Reagovat
protiproudu

Reagovat
ondris

toto mal dať salah firminovi

Reagovat
Mastný Chobot

Ta lahkost, s akou hra Liverpool aj taketo tazke away zapasy, je uzasna. Klopp je frajer. Mohli by uz konecne tento rok dat aj ten titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
oddy

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po 30 letech přesně?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
montaigne33

Titul obhájí City...

Reagovat
iamek

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

Reagovat
Remt

Nejspíše mas pravdu, ta pravděpodobnost ze vyhrají ligu City je prostě obrovská. Ale je super, že i takový mašině jako je City je schopnej někdo šlapat na paty a ještě víc super je, že se jedna o klub se kterym sympatizuji v čele s mym nejoblíbenějším trenérem :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem tie hejty na VAR. Vsak to vobec nie je o technologii, ta je dobra. Problemy su inde:

1) Hlavne slovo ma stale hlavny rozhodca. Vyzera to tak ze ak si je rozhodca isty tak VAR tu situaciu proste ani neskuma (pokial nejde o gol ofsajd/neofsajd)

2) VAR tiez ovlada clovek, a mimo tych ofsajdovych situacii ktore su uz proste podchytene technickym algorytmom tak je to iba na dohode medzi VAR a hlavnym ako sa situacia posudi

3) VAR by zruinoval slabych rozhodcov ako Atkinson alebo Friend. Ak by si zakazdym na zaklade VAR rozhodcovia museli priznat chybu u niektorych supackych rozhodcov by to bolo X chyb za zapas a mohli by to rovno zabalit

Ono to chce cas a trochu tu technologiu viac vychytat. Coach challenge by mala byt nutnost. Taktiez kazda sporna situacia by sa mala v pozadi posudzovat so zabermi na velkej obrazovke. Ak by tam bola jasna penalta ktoru rozhodca neodpiskal a vsetci by to videli, bol by pod vacsim tlakom uznat chybu.

Dalsia moznost je potom skusit technologiu zdokonalit prostrednictvom AI pri niektorych konkretnych typoch situacii, a trochu viac tak znizit vplyv ludskeho faktoru, ktory VAR jednoznacne dodrbava. Ale ako vravim dal by som tomu najprv cas, postupne zmeny a vylepsenia a nech si na to vsetci zvyknu a naucia sa to pouzivat a bude to lepsie

Reagovat
J0EL

Reagovat
jacobT

Reagovat
Svatej

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

nápad s var je geniálna vec, treba ju len zdokonaľovať...

Reagovat
protiproudu

Stačilo aby hlavní nedělal rozhodnutí o skutcích o kterých ví hovno a nechal to kompletně na VARu a na place jen vysvětlil rozhodnutí. On by byl prodloužená ruka VARu a ne naopak.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Reagovat
Talker

Potřebujeme nutně návrat zraněných hráčů. Ta absence přestupového okna by nebyla tak drsná, kdybychom neměli zraněné 3 ze 4 nejlepších hráčů lonské sezony. V obraně chybí Rudiger, v záloze Kante a k tomu v ofenzivě ještě RLC. Všichni tři o parník lepší, než jejich náhrady. K tomu Azpi je kompletně v lese, ten je na úrovni Bosingwy letos. Vzhledem k tomu, že ho Lampard zmiňoval jako brzký návrat a posilu, tak doufám, že ho brzo zkusí a přebere základ.

Každopádně Lamps bude muset trošku zapracovat na té defenzivní fázi a na soustředění těch hráčů - jsou tam prostě výpadky, které si nemůžeme dovolit. Jorginho s Kovačičem zacouvají do vápna až ke stoperům a nechají prostor před vápnem prázdný, Azpi ztratí míč a vydá se ho lovit a nechá za sebou dálnici, Abraham místo toho, aby šel míči naproti tak čekal, jestli se k němu dostane a mezitím mu ho stoper vzal půl metru před ním... Pulišič zatím celkem v lese taky, ten rok bez pořádné zápasové praxe je prostě znát.

Jsem zvědavý, jak to Lamps zvládne. Zatím u mě stále vládne optimismus - ti mladí hráči ukazují kvalitu, když se k tomu přidají ještě ti nejlepší z minulé sezony, tak se to prostě musí zvednout. Chyby nevymizí, ale ta kvalita tam prostě bude oproti současnosti.

Reagovat
Kixi Syhimour

Velmi dobrý výkon , Adrián 3 velmi dobré zákroky (leč jeden v offsideu), van Dijk dneska teda nic extra a Salah taky může víc přihrávat, snad se Mané uklidní

Reagovat
cubazi

Inak Gini neviditelný

Reagovat
Kixi Syhimour

To mi ani nepřišlo, resp. si podle mě odvedl svou práci v záloze, nezdál se mi špatný, Fabinho hrál dobře , leč v první půli tam byly nějaké ty fauly

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak konečné čistý štít, navíc poprvé proti Burnley pod Jürgenem

Reagovat
13

Mané bude v pohodě, to zasobčení bylo umocněné tím, že každý z hráčů před Salahem v té akci správně přihrál a kdyby to Salah nezazdil, byl by to krásný gól. Musí se holt Salah občas naučit koukat kolem sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

van Dijk dneska teda nic extra

absolútne spoľahlivý výkon na 9 z 10...

Reagovat
pobody's nerfect

Čili na jeho standart slabota

Reagovat
Kixi Syhimour

No, dvakrát tam zaváhal a byly z toho šance, tuším, ale jinak byl dobrý

Reagovat
Coutinho10

videl jsem jenom highlight, ale celkem poklidny 3 body stejne jako s Arsenalem...takhle by to slo

Reagovat
avicii

Takú pohodu na Burnley som nečakal, veľmi kvalitný výkon.. Mane bude v pohode, aspoň si to vydiskutuju

Reagovat
smazaný uživatel

btw za sheffield hrava luke freeman. gunneri pamatate?

kupili sme ho v 15 z nejakeho myslim gilinghamu po tom, co debutoval v fa cupe ako najmladsi hrac historie. prichadzal ako hype, dokonca o nom rozpraval aj wenger ked sme ho kupovali.

u nas to vsak az take terno nebolo, v juniorke nehviezdil, siel potichu prec v 19 do nizsich sutazi.

nakoniec sa predsalen postupne vypracoval a dostal do pl

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si rikal behem zapasu, ze mi to jmeno neco rika. Kolikrat si rikam, jak dopadl takovy Lansbury, Miquel, Eastmond, Miyachi atd

Reagovat
Mastný Chobot

Lansbury je tiež v PL v AV, toho som mal rad

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
LGT

Zase super výkon, jen tak dál!

Btw, Firmino

https://twitter.com/gexrgiamay/status/1167870715900481543

Reagovat
13

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Si ten blonďák před nim prdnul ne?

Reagovat
Coniglio

asi som jediny na svete ktory to pochopil tak ze Bob sa tvaril ze kriva (kulha), aby trochu preplasil twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal sem od Burnley trochu vic, v minulym zapase s Wolves si vypracovali po krasnych fotbalovych akcich takovejch 5 tutovek, vubec nevypadali jako nejaci anglicti drevaci, vse poctive vypracovany akce pekny na pohled. Jenze tenhle Liverpool jak se mi moc nezdali prvni zapasy, tak uz se da rict, ze ta lonska sezona se muze klidne zopakovat, kor kdyz tu utocnou trojku udrzeli...Jsou mmt se City uplne jinde, umi vyhravat velky zapasy a umi vyhravat i ty zapasy zdanlive za jasny 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavy, jestli my, nebo Tottenham s tou dvojkou dokazem drzet aspon trosku krok, nebo nam nasadi odstup 15+ Ale klobouk dolu, ty dva tymy si jedou svoji ligu

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna bude odstup

tottenham by mohol mat tiez trochu vypadok

ak naplnime aspon z casti potencial tak by to mohlo byt pohodlne tretie miesto..co je dost velke ale

Reagovat
smazaný uživatel

Odstup asi bude, ale pokud se nam behem zari vrati Bellerin i Tierney, tak bysme mohli byt taky slusne naslapnuti a sbirat body... Sam jsem zvedavy, jak si s tim Emery poradi. Pokud tuhle sezonu neda top 4, tak by mel letet, vzhledem ke stavu Chelses s United. Vetsi souper by snad mohl byt i Leicester...

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa trochu bojim, ze nastane scenar, kedy top4 uhrame dost v pohode predovsetkym kvoli chelsea a united, ktori su toho roku extremne nezvlyklo slaby....napriek faktu ze nebudeme uplne naplnat potencial..a preto sa to predlzi..

suhlasim ze leicester bude vysoko..su super

Reagovat
Matić

No, vas herni projev neni teda taky nejaky presvedcivy oproti nam nebo MU. Myslim si, ze to bude stejne jako lonska sezona. Prvni 2 mista jsou jasna a o zbytek to bude mezi CFC, ARS, MU a Spurs a nemyslim si, ze na konci sezony by nas od 3. po 6. misto delilo vice jak 12 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Co pamatuju, tak Emeryho tymy nikdy nemely nejak extra presvedcivy herni projev. Pokud by se nam podarilo najet na podobnou vyherni snuru, jako minuly podzim, tak by to bylo fajn. Verim, ze s vylepsenym kadrem bysme mohly zacit predvadet i dominantnejsi vykony. Hlavne Bellerin bude snad upragde na te prave strane

Reagovat
smazaný uživatel

mohli

Reagovat
pobody's nerfect

Zatím to vypadá tak, že na odstup 15 bodů bude potřeba 80+ bodů, spíš to vidím alespoň na 20 bodů, nicméně arsenal by měl hrát o třetí místo s tottenhamem

Reagovat
SpecialOne

Mané si dal dnes očividně triple céčko ve fantě

Reagovat
Kincl

Ta bída United je skvělá nemyslíte?

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v kombinaci s uz vrozenou nenavisti ke Sparte si to uzivam

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Uz 7. Sezona takto

Reagovat
Bandita_Harry

fajn len dufam ze nespadnu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

chcem vidiet viac vitazstiev

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nemáte někdo kvalitní streamy na dnešní box? Loma, Fury, Povetkin, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte pred rokom som ťažko veril, že záloha Fabinho-Wijnaldum-Henderson bude ničiť veľa súperov s rôznymi hernými štýlmi. Ale... Hendo je celkom nadpriemerný na CM a hlavne Bobby je asi náš najdôležitejší hráč, často naše rozostavenie vyzerá ako diamant.

#41212#Ďakujem#TOP#YNWA

Reagovat
Kowe

Však nám nam zoufale chybí kreativita. Nejlíp umí přihrát DMko. často to jde vidět snad v každým zápase.

Reagovat
13

Taky mi přijde, že co si samotná trojka vepředu nevytvoří, to nemá. Chybí tomu Ox ve formě před zraněním.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

nebo ta dynamika s Keitem, kdyz mel dobrej zapas. To pak byla sance za sanci..

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba, s tým súhlasím, no vedia vypressovať súpera, resp. okamžite získať loptu a čo najrýchlejším spôsobom ju posunúť na útočníkov / rozbehnutých bekov. Hrajú top okrem kreatívneho aspektu, no. Každopádne upgrade v podobe kreatívneho CM by sa hodil, to som písal vždy a stojím za tým ....

Reagovat
Setwo

kto by sa do nášho herného štýlu hodil podla teba? som zvedavý či ten Keita konečne už dačo ukáže.. naposledy sklamal, že nedoliečil poriadne zranenie a išiel na africký šampionát..

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč typu D.Silva, B. Silva, De Bruyne, Arthur....

Reagovat
Setwo

a niekto z tých dostupných? čo hovoríš na Bruna Fernandesa? hodil by sa k nám?

Reagovat
13

Co to zkusit na Eriksena?

Reagovat
smazaný uživatel

ten by k nám nešiel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho nemám následovaného, ale aj ne takticky výspelý, prečo nie... Len mám pocit, že on je typické gólové AM. A na AM Klopp nehrá.

Reagovat
smazaný uživatel

ak je takticky vyspelý

Reagovat
tomasinho

Podle me by zvladal hrat v 4-3-3 to LCM. Pokud se Keita skrze ta zraneni nechytne.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom prípade by sa rozhodne hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

no, když jsem na Keitu před jeho přestupem pičoval, že na to nemá, tak jsem od fans LFC sklidil jenom výsměch

Reagovat
Bandita_Harry

problem ale nieje v tom ze na to nema, cize vysmech bol klasicky opravneny

Reagovat
Godwinson

Dost pochybuju, že to bylo jen od fans LFC vzhledem k tomu, jaká je to píčovina

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to asi 3 týdny zpět, kdy je přehrál sám Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vidíš pohár poloprázdny, že ..

Zlepšili sa od toho času a Kanté je skvelý. U nás by hral jasný základ.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako chápu tvé nadšení, posledních 5 poločasů hráli dobře, ale je začátek sezóny a ještě bych ji nijak neadoroval , plus když ty výkony zas tak perfektní nebyli.

Zanedlouho máme Chelsea, uvidíme, jak se zlepšila a jestli si vybere špatný den proti City, tak to bude dost dost špatné .

Reagovat
Kowe

První poločas proti Arsenalu šlo hrozně vidět, že kreativita chybí 5 dobrých poločasů nedali

Reagovat
Kixi Syhimour

To byla podle mě spíše systémová chyba, to bych ji zas tak nevinil

Reagovat
Remt

Uz dlouho si pokládám tu stejnou otázku - hodil by se někdo fest kreativní - pokud se Keita nechytne, koho z dostupných hráčů přivést?

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno Fernandes, prípadne Havertz, Neves...

Reagovat
tomasinho

Neves uz ted ne, kdyz se chytil Fabinho. Tak vysoko by mu to nesedelo. Havertz by zahral niz? Ale cena silena a zrejme Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa by to zvládol Neves aj CM, otázne by bolo jeho napádanie na tej pozícii, ktovie... A Havertz je pre mňa neznáma (takticky a postovo) ako Bruno, ale mohol by to zvládnuť. On je top top talent, nemá slabinu, čo som o ňom čítal / videl video.

Reagovat
fenixLFC

prepac ale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čisto špekulácie, nemám tých hráčov nasledovných

Reagovat
fenixLFC

tak aky to ma zmysel? chces k nam hraca ktoreho nepoznas a vychadzas z toho co si cital alebo ze si videl video. ako jasne, ja chcem k nam taha kvoli FM, ale to je taky polotrolling, nie ze tu furt pchas hraca o ktorom nemas ani potuchy...

Reagovat
smazaný uživatel

Chalani sa má pýtajú, kto by sa mohol hodiť, tak kľud

Reagovat
fenixLFC

ale ako vies ze by sa hodil ked si o om iba pocul a videl jedno video?

Reagovat
smazaný uživatel

tak netvrdím to so železnou istotou, že... nerieš, Milan

Reagovat
fenixLFC

uz dost s tym hypom fernandesa....haverz urcite, neves je iny typ hraca

Reagovat
matZz

Tak tohle není fér! vždyť Burnley jim ty body odevzdalo zadarmo!

Reagovat
iamek

James už dal stejně gólů jako Sanchez za MU v lize

Reagovat
Busby babes

jako kdo? vubec neznam...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Mastný Chobot

Ten čo bol tak zlý že mu radšej platíte aby hral inde

Reagovat
smazaný uživatel

. Zouma se stal také terčem urážek

Dalším z řady hráčů, který se stal v poslední době na britských ostrovech terčem rasistických urážek na internetu, je obránce Chelsea Kurt Zouma. Francouzský fotbalista na sebe přivolal hněv účastí v remízovém zápase se Sheffieldem United, který skončil nerozhodně 2:2. (skysports.com)

Vysvetlí mi niekto, načo je dobré riešiť, čo píšu kokoti po sociálnych sieťach?

EF samozrejme musí tiež nabehnúť na túto afektovanú bulvárnu vlnu. Škoda.

Reagovat
Azazelo RD

Kdyby se o tom nepsalo, tak by žádný rasismu nebyl.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
vladis271

Firmino je neskutočné zlatíčko. Fakt. Mane je po Sterlingovi v najlepšej forme v celej PL. Ale ak by sa musel niekto predávať v lete tak poradie je jednoznačné a Firmino ani Mane by to neboli. Ako ak by sme mali ísť na Chelsea s 15 bodmi to by bol fakt rachot. Nečakal som takýto skvelý vstup do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

ani ja u nás

Reagovat
vladis271

ale inak. Od vás som čakal podstatne lepší vstup do sezóny. Podľa mna ľudia podecunujú prípravu, a vy ste ju mali skvelú.

Reagovat
nani92

príprava bola podobná ako zápas proti Chelsea, kde proti nam strali mužstvá, ktoré netrenovali beton,ale utočili..myslím,že na tom sme zapracovali a taká taktika nám proti TOP 6 pôjde,ak obrana nejako nezlyhá..problém je s dalšími 14 mužstvami, kde netušíme čo ideme robiť

Reagovat
nani92

*13

Reagovat
tomasinho

Hlavne na prodej bude podle me pristi rok posledni sance. Pak uz do toho kvuli veku nikdo nepujde. A rez bych prodal Salaha, idealne tedy ani jednoho, ale z tech tri jeho. A koupit Sancha/Mbappeho

Reagovat
wild

Mbappe pojde jedine do Realu. Ale ten Sancho je velmi realny podla mna. Su len 3 moznosti, kam moze ist MU, MC a Liverpool. United mu mozu ponuknut jedine prachy, City prachy aj trofeje, ale nema istotu zakladu + z tade odisiel a Liverpool mu sice neda az tolko penazi, ale inak je to prenho idealna volba z pohladu boju o trofeje, styl hry, praca pod Kloppom a dostatok priestoru.

Reagovat
Mastný Chobot

Tých možností bude mať určite viac než tri, ak bude pokračovať vo výkonoch

Reagovat
wild

V Anglicku to budu len tieto tri kluby. Pochybujem, ze by siel do PSG alebo Bayernu. V Barcelone a Reale prenho nebude miesto. Mozno Juve po odchode CR7.. Ale vzhladom na to, ze je anglican tak predpokladam, ze bude chciet ist do PL

Reagovat
Busby babes

+ Real, Barca, Juve... mozna Atleti nebo Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Bayern bude chtít spíš Havertze nebo Saného. U Sancha to bude Anglie imo.

Reagovat
Remt

Ano, pokud bych se musel rozhodnout koho z tech 3 prodat, byl by to Salah

Reagovat
Melda

Souhlas.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

na Kuna se pořád a vždycky zapomíná při těhle tvrzení...

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zákrok na Hallera čistá penalta... A blbeček rozhodca sa len díva...

Reagovat
smazaný uživatel

Je v lize větší sobec než Salah?

Reagovat
vladis271

chce sa predať do Realu.

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
Busby babes

kazdej strelec je sobec.

Reagovat
Mastný Chobot

*Každý dobrý strelec musí byť trochu sebec.

... ale včera to Salah už prehnal. A nebolo to prvýkrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne takovýhle. Salah dlouhodobě ignoruje spoluhráče v mnohem lepších pozicích.

Reagovat
smazaný uživatel

A i presto ma nejvic asistenci a nejvic vytvorenych sanci z celeho utoku LFC.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu se podařilo něco, co Účkám už čtyři zápasy ne

Reagovat
montaigne33

Arsenal se zvedl, teď opravdu válčí

Reagovat
Svatej

Zápas Arsenalu zas jednou ukázal, že VAR má smysl.. Je to prostě dobrá věc.

Reagovat
Svatej

A taky ukázal, jaký krysy Kane s Allim jsou. Je k neuvěření, že za to nedostávali karty. Tohle chování se má vylučovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To že ty dva jsou krysy už je jasné pěkně dlouho a ani k tomu není třeba VAR

Reagovat
J0EL

Kane to tak skusa pravidelne, curak.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gunner14

a konečně mu to nebudou žrát díky VAR (snad teda)

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Newcastlu to tam taky trapne zkousel kokotko

Reagovat
fenixLFC

ale je to anglican tak mu to prechadza

Reagovat
Gunner14

hodí se do toho klubu

Reagovat
SunFells

Už by ale měli začít toho Kanea žlutit, ne jen ty jeho šaškárny ignorovat. Zkouší to pravidelně každý větší zápas.

Reagovat
Svatej

Já bych to sekal klidně dodatečně. Tady máš zápas stopku a udělš to znova, tak příště dostaneš další tři. Hráči to budou dělat, dokud z toho bude koukat pouze profit a žádnej risk.

Reagovat
jacobT

Reagovat
celeb

Reagovat
Gazdo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ondiis

Reagovat
gunner123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je obyčajná špina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Na TOP 4 strácame len 2 body Cez zimu ale musí prísť top útočník nech to stojí čo to stojí

Icardi by ani nemusel byť drahý

Reagovat
smazaný uživatel

videl som len druhy polcas, super, konecne ma to bavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Kane za simulovanie bežal mu tam spoluhráč a mohol v pohode to hodiť pod seba. Inak bod beriem, i keď vzhľadom k vývoju zamrzí.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
masly008

Jak musí být spurs v prdeli když nás neporazí s xhakou ve středu zálohy a mikim na křídle.Emeryho střídání bylo katasrofální a zabránilo nám v otočení zápasu.

Xhaka nejhorší výkon střeďáka v NLD co jsem zažil.

Reagovat
Minister

Začiatok strašidelný, ale nakoniec je z toho strata 2 bodov. Škoda nevyužitia toho tlaku.

Reagovat
Gunner14

Škoda, měli jsme vyhrát. Druhej poločas zase klasicky 100x lepší jak ten první. Tak je porazíme v tom jejich novém kurníku no Mhki tragicky Kane šupák klasicky

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezký zápas i výsledek

Reagovat
Counter

NLD je suverénně nejzábavnější derby ze všech.

Reagovat
Trand

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Zápas u nich v lize bude mega pecka, tam musíme vyhrát. Tuším je to nějaký jubilejní NLD + první derby na jejich stadionu. Pokud vyhrajeme, tak to tam fans zboří

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

My s niam máme taky legrační zápasy

Reagovat
Counter

To je pravda, ale u vás to mám tak nějak spojené spíš s prasárnami než dobrým fotbalem

NLD má ze všech zápasů v PL nejvíc zvratů ve skóre, kdy první skórující tým nevyhraje. Tenhle scénář, kdy Tottenham vede o dva góly a Arsenal to pak srovná/otočí, se už přihodil xkrát (a bylo to i naopak, kdy Spurs otočili na Emirates z 0:2 na 3:2), jsou to pravidelně šílené gólové hody, kdy nevíš, na kterou stranu se to trhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
vladis271

Reagovat
Fenri

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Guedouzi Miky je absolutne absolutne absolutne zbytecny hrac, at ho pusti klidne zadarmo, to je neco odporneho se na nej divat. Jakmile prisel, tak jako vzdy vsechno zkurvil, krome te prihravky koalovi do offsidu...A ceballos je paradni

Reagovat
Trand

Hrozně blbý chyby v obraně. Henrikh byl úplně mimo, příště snad radši Nelsona. Guendouzi dnes skvělý, Granit se vrátil ke svojí klasice. Čekal jsem od Spurs víc, sice měli hodně velkých šancí, ale v mezihře nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

inak na zahranicnych forach uz je vacsina emery out

Reagovat
J0EL

*vacsina trollov

Reagovat
smazaný uživatel

ked ma niekto iny nazor tak je troll?

Reagovat
Gunner14

Říkáš že sis založil nové účty jo?

Reagovat
masly008

tak dává to smysl, když si vezmeš jak protěžuji xhaku.

Reagovat
Kixi Syhimour

"protěžuji "

Odhalen

Reagovat
masly008

jj zrovna já

Reagovat
masly008

*protěžuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

*protežuje

Reagovat
Thab

Reagovat
Ondiis

Reagovat
merlick

skor brckavca

Reagovat
tunkic

Dopredu dobry, ale ta obrana hori pri kazdy souperove akci Jinak Pepe bude delo ale Mchitarjana uz nechci videt ani na tribune

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak to vypadá, že štafetu po Iwobim (tedy hráči na kterého byli snad nejrozdílnější názory vůbec) převzal Guendouzi

Reagovat
Counter

Dneska podal úžasný výkon.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska byl dobrý, ono ani ten můj příspěvek není mířen k dnešku, ale prostě mi ty diskuse připomínají Iwobiho , nemůžu si pomoct

Reagovat
Counter

jj, je to podobné

Reagovat
masly008

a co tvůj oblíbenec.dobrý mač?najdeš pozitiva?

Reagovat
Counter

Guendouzi je teď můj nový oblíbenec vzhledem k tomu, že největší nezasloužený hejt teď schytává on.

Xhaka u penalty udělal neuvěřitelnou pičovinu, tam není co omlouvat. Pak tam měl i několik dalších blbých faulů, ale aspoň kvituju, že se za ty roky naučil faulovat takovým způsobem, že všechny nevolají po redce a dostal dneska žlutou snad až za sedmý faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Takže za každou cenu najít něco čím bys ho pochválil co?Dneska nám to projel on a emery střídáním.

Xhaka nedojebal jen pentli.měl spoustu zkažených jednoduchých přihrávek,nevyhrával souboje a skoro ve všech fauloval.

Fakt asi nejhorší výkon středního záložníka v NLD co jsem viděl.

Nebýt jeho tak je dáme,pokud by tam ještě nebyl hrozný miki.

Reagovat
Fenri

Vubec, prvni pule se nepovedla zadnymu hraci v zaloze, v druhy se i Xhaka zvedl, mel tam spoustu lahodnejch prihravek. Ty fauly naopak delal dobre, casto byl uplne posledni hrac pred stoperama, protoze se Guendo a Ceballos tlacili dobredu. Ve spouste tech situacich Xhaka musel faulivat, nebo by sli Spurs do brejku, a on fauloval takovym zpusobem, ze stejne nedostal redku. Imho dost vyspelej vykon v ty druhy puli...

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

Ty 2 fauly kolem 16 fakt šli do brejku.

Reagovat
Counter

Laca nejspíš střídat musel, přišlo mi, že si po hodině hry o střídání přímo říkal. Mchitarjan tragédie, ale taky bych ho tam poslal, to bych Emerymu nevyčítal.

Xhaka měl 87% úspěšnost přihrávek a 3 key passes, to mi přijde v pohodě. Spoustu zkažených jednoduchých přihrávek si fakt nepamatuju. Ale jako nic to nemění na tom, že tou penaltou nám zápas fakt zabil.

Reagovat
Mastný Chobot

87% určite musí byť jeho podpriemer, nie?

Reagovat
Counter

https://www.whoscored.com/Players/89401/History/Granit-Xhaka

Podle WhoScored je těch 87 zhruba jeho průměr.

Ale největší překvapení dnešního dne je Kolašinac a jeho neuvěřitelná úspěšnost 92 %

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny, to bych nerekl. A vzhledem k tomu, ze hodne casto centroval, tak vic nez slusny. Teda jestli je centr branej jako prihravka...

Reagovat
Counter

Myslím, že jo, ale zas tak moc jich neměl - v nejlepší pozici se tam svalil jak hora brambor a u třetího gólu byl v ofsajdu...

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo vtipny, vzpomel sem si u toho na vcerejsiho Pereiru a jeho piruetu

Reagovat
Hokaido

On se docela snaží tvořit, takže úspěšnost přihrávek je u takovýho hráče nic neříkající.

Reagovat
masly008

V 1 poločase měl asi za 10 minut na středu hřiště 3 sklepávačky hlavou co byl sám a dal to vždy blbě.Procenta jsou super,nevíš kde se dá dohledat kolik měl špatných příher?

Reagovat
Counter

Měl 68 přihrávek, z toho 59 úspěšných. Takže devět nepřesných.

Reagovat
mistr129

mě nasral někdy na začátku druhý půle, když šel Tottenham do brejku a on tam dozadu vyklusával. Nakonec to Leno vyškrábl na roh, ale smrdělo to

Reagovat
merlick

po 30 zapasoch! takze zaklad na dalsich 30 isty

Reagovat
merlick

Guendo mi zavrel hubu druhy polcas, dufam ze nebudeme cakat na Acko dalsich 37 zapasov!

Coho sa este dozijem? Miky poda nejaky vykon, Mustafi bude MVP alebo nam pride pomoct Denilson so Chamakom?

Reagovat
smazaný uživatel

My mame na hristi stred Torreira Xhaka a byl to pruchodak, jak na Vaclavaku. WTF. Co jim tam Emery dava za pokyny proboha? U Torreiry jsem si dnes nevsiml snad zadny obrany zakrok pri utocich Spurs. Guendo ve druhem polocase paradni. A Pepe az zlepsi finalku, tak bude delo

Reagovat
Kixi Syhimour

taky jsem tu vaši zálohu nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

A to Xhaka prohral klicovou hlavu pred prvnim golem. Pak jeste zajebal penaltu, takze minuly zapas to dosral Luiz, ted Xhaka

Reagovat
Counter

Nevyčítal bych Xhakovi, že prohrál hlavičkový souboj s Kanem. Spíš byla chyba Sokratise, že proti tomu vystoupil, byl tam pozdě a pak nestíhal zpátky.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Sokratis se debilne nechal vytahnout, ale proste prohral souboj, ktery vedl ke golu. Takove kanadske 1+1 bych rekl On, Sokratis a Leno urcite pri nem nemaji ciste svedomi

Reagovat
Counter

Aspoň bylo vidět, že prosté nasazení Torreiry nic nevyřeší, neumíme bránit jako tým a do toho se ještě podkopáváme pravidelnými minelami.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyresilo by, kdyby jim Emery stanovil v tom stredu jasne pozice. My tam mame totalni bordel. Mam za to, ze Torreira by tam mel byt od cisteni pred stoperama, ne pobihani ala Ramsey. Xhaka se kolikrat taky necha strhnout, pritom mi prijde, ze se oproti minule sezone vic zatahl. K tomu je jeste pomaly a neohrabany. Ted moc nejdou ani vyuzit ty jeho pasy, kdy dokazal dobre prenest teziste hry

Reagovat
jacobT

Tiež si myslím, že Torreiru nevyužívame najlepšie. Mal by hrať toho najstiahnutejšieho záložníka, čo hrával aj v Sampdorii.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PP

Reagovat
Euphael

preeeeesne

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ten 2. polocas byl super. Skoda, nakonec jsme to mohli vyhrat, Guendo paradni. Ozila tam mohl ke konci dat. Kane strasny sasek..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rachot na Emirates pri tom zaverecnom tlaku, to by nenechalo sedieť ani nezaujateho diváka. Zimomriavky.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Guendouzi man of the match. Velmi ma dnes prekvapil.

Super zapas, bavil som sa. Podla mna sme si to prehrali tym ze sme v zavere prveho polcasu nepochopitelne nevedeli ani na viac pokusov odkopnut loptu do prdele... Inak sme mali prvy polcas relativne pod kontrolou, a to este Leno chytil jasny gol Sonovi.

Druhy polcas mi prisiel ako prekauc od Pocheho. Videl ze sme pod tlakom a on stiahne bojovnikov Lamelu a Sona, ktori cely cas poctivo branili a posle tam idiota Alliho, ktory bol samozrejme uplne k hovnu. Ale nebolo to len tymi striedaniami, Arsenal nas proste prevalcoval, tlacili sa za vitazstvom a nakoniec je ten bod z nasej strany celkom stastny...

Kane je curak, uz mi lezie na nervy s tymi jeho dajvami. Mal by byt za to vylucovany

A este mi neda neokomentovat to Sissokove zakoncovanie. To je nieco hrozostrasne. Super hrac, ale mal by mat zakazane priblizovat sa k 16tke. Ale pri defenzivnej robote aspon nehrozi ze si da vlastnaka, aj keby to chcel trafit na branu, pojde to 30 m nad

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

tam ak by to pred polčasom Rose odpálil niekde na tribúnu, tak by sme to asi udržali. Škoda, jeden z najskúsenejších hráčov takto zmatkuje. A Sissoko je klasik on musí len vyviesť loptu cez polku a potom ju okamžite odovzdať.

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
tunkic

Reagovat
Counter

Reagovat
PP

ještě že stáhl Sona.. Z toho jsem měl vždycky vítr, jak šel sám 1 vs 1 na Luize ve vápně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Le Gunner

Díky za objektivitu, vidím to stejně... Na jednu stranu můžeme být rádi, že Kaneova tyč a Sonova golovka neskončily v síti,na druhou stranu tam měl Kola a Pepe na noze gól, navíc těsný (a správně odpískaný) ofsajd při neuznaném gólů Sokratise. Nejsem moc s bodem spokojen, ale mohlo být hůř. 5:4 by byl zábavný výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Reagovat
gunner123

Reagovat
smazaný uživatel

V zime snad privedem nejake kridlo, bo Mikhy je tam k hovnu a Ozil na kridle detto, Jit tam dneska Iwobi, tak verim, ze bysme tam ten 3 dotlacili Nelson je fajn, ale za to top trojku vepredu tam nemame nic adekvatniho. S takovou ta nase hra vzdycky upadne po prostridani te utocne trojky

Reagovat
Euphael

To by musel odejit Ozil s Armencem

Reagovat
smazaný uživatel

Mikhy snad pujde nekam do rite. Ja ho mam rad, ale je totalne mimo na kridle a na podhrot mame Ozila s Ceballosem. Ideal za Elnenym do Turecka

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson dnes na pána. Výborný výkon

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano dost ma prekvapilo ako vyborne to zvladol. Kane mal ist podla mna von, ale inak vsetky situacie riesil velmi rozumne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
masly008

Reagovat
Le Gunner

Jasně nastavený metr od začátku. Jen Xhaka měl dostat žlutou dříve.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt toho failu s Newcastlem, bod by byl dobrej, ale takhle z toho moc radost nemam. Nechápu, proč nehrál Aurier, jestli ho odepsali, tak je ještě větší fail, že nikoho nepřivedli, a vlastně se de do sezony s KWP jako jedinym RB.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier snad este odide, vzdy ked som ho videl hrat trpol som ako nam prehra zapas tentokrat. Ci len trapnym vykonom, alebo vyrobi rovno nejaku penaltu pre supera.

KWP sa ukazuje vo velmi dobrom svetle, a alternativou mal byt Foyth (ktory je bohuzial tiez zraneny), no a dnes sa ukazalo ze nou kludne moze byt aj Davinson. Podla mna podal vynikajuci vykon. Na Aubovi si vyslovene zgustol. Zdalo sa mi ze posobi o dost istejsie ako ked hra na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier je můj nejmíň oblíbenej hráč v kádru, ale když už sme si ho teda nechali, tak bych čekal, že jako jedno ze dvou RB bude hrát, když je to druhý zraněný. KWP zatím super, doufejme, že nebude moc často zraněnej. Mně se tam Sanchéz moc nelíbil, ale neni jeho vina, že hraje mimo svůj post.

Reagovat
Mates_Matesović

Kdyby z toho bylo 8 bodů, tak bych byl extrémně spokojenej, takhle je to nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Ahoj všichni, rád bych vás poprosil, kdybyste mohli obětovat cca 5 minut svého času a vyplnit dotazník k mé diplomce, jedná se o Instagram a jeho vliv na naše rozhodování o dovolené. Moc mi tím pomůžete, díky!

https://kwiksurveys.com/s/zEgozbmx

Reagovat
Mastný Chobot

Minule sa tu niekto pýtal, čo je Guendouziho silnou stránkou, lebo vraj mu príde vo všetkom maximálne priemerný. No, neviem, mne dnes prišiel vynikajúci, v 20 rokoch hrať s takým prehľadom je určite nevídaný jav. Asistencia z kategórie najlepších Cescových (aj vďaka Aubovmu geniálnemu pohybu, samozrejme).

Naopak, Xhaka proste už iný nebude a ako som tvrdil, ak chceme hrať o najvyššie priečky, tak s takýmito hráčmi to proste nikdy nepôjde. Nemá na to, aby bol ústrednou postavou tímu hrajúceho o trofeje.

Mkhiho výkon nekomentujem, dal by som mu ešte párkrát šancu proti nejakým mamlasom, ale ak sa nechytí, tak neexistuje jediný dôvod, prečo by mal ostávať a prečo by nemal namiesto hrávať Nelson.

Reagovat
Mastný Chobot

A ešte jeden point; Pépé vyzerá na ihrisku výborne a teším sa, že sme ho priviedli. Verím, že čoskoro exploduje aj gólovo.

Reagovat
smazaný uživatel

je to drak

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

guendo bol dnes fakt dobry

Reagovat
masly008

Nejhorší je že za xhaku máme koho dát,ale emery je jelito a furt ho tam bude cpát.

Reagovat
jacobT

Guendouzi má možno nevýhodu v tom, že v ničom nie je top (zatiaľ), no na druhej strane je v strašne veľa herných činnostiach nadpriemerný až výborný. V 20 rokoch je to úplne parádny základ do budúcna.

Reagovat
Mastný Chobot

myslenie a vision má top, nie je veľa hráčov, čo by videli takúto asistenciu

Reagovat
Counter

Nejen ji vidět, ale k tomu ji i umět takhle perfektně zrealizovat.

Guendo ale ještě musí zlepšit přehled, když není na míči, v tom pořád zaostává a často se zbytečně dostává pod tlak. Na každý pád v něm ale máme velký příslib, tenhle přestup se povedl mimořádně.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

Záloha Torreira - Mateo -Willock by byla super.

Reagovat
Counter

Raději Ceballos. Willock střídat + poháry a základ od příští sezony, až Ceballos odejde.

Reagovat
masly008

Zhodneme se na tom že už Xhaka ne?

Reagovat
Counter

Momentálně bych raději Xhaku viděl na lavičce, Guendouzi s Ceballosem by jeho roli měli umět zastat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Counter

Jsem zvědavý, jestli Emery přestane Xhaku pravidelně stavět, když má najednou v Guendouzim, Ceballosovi, Torreirovi a Willockovi dostatek kvalitních možností.

Reagovat
PP

já jsem Guendův obhájce už od loňska a roste z něj výborný box-to-box záložník. Jeho problém je slabší konstituce a naprosté minimum průnikových přihrávek. Ta na Aubu byla skvělá, ale po hříchu ojedinělá.

Jeho čtení hry a poziční hra je ale vážně skvělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Pozičně se letos ohromně zlepšil, sám to i říkal, že se díval na videa ostatních hráčů a konzultoval to s Emerym.

Reagovat
Le Gunner

Mně ten Guendozi stále nepřesvědčil. Má záblesky geniality, ale přitom působí strašně splašeně... Jak jsem psal, dnes s Koalou fajn výkony, ale je na čem stavět. Jsem zvědavý na sestavu se zdravou obranou a Torreirou, který bude mít jasné defenzivní pokyny. Ceballos s Matteem vepředu, pokud bude Lucas motorová myš a zadek se sehraje, proč ne. Raději budu vyhrávat 4:2 a 5:4 než 1:0 náhoďáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak to fakt hral Davinson RB? Očakával by som tam skor Alderweirelda, ktorý tam už hral. Aurier už je asi fakt odpísaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano hral RB a dal to s prehladom. Auba cez neho presiel tusim raz hned na zaciatku, ked to s nim Davinson skusal rychlostne. Potom si na nom pozicne zgustol. Top vykon smerom dozadu, smerom dopredu toho vela ukazat nemohol, nase obranne kraje sa nemohli skoro vobec vysuvat, inak hrozilo ze si nas ta trojica vpredu povodi.

Reagovat
masly008

Tvl vždyť ho tam koupali prvních 10 minut jak malého.

Reagovat
matZz

zas s takovým přehledem to teda nebylo a na konci si opět neodpustil nehoráznej kiks, kterej nás nestál bod jen díky soupřeově neschopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

ale hej videl som to asi až moc pozitívne. Ale ako trojka na tu pozíciu celkom fajn. Dobre sa prispôsobil

Reagovat
Zdechlina

Skoda ofsajdu. Totenhaim se dobre trepal.

Reagovat
Taiger

Kane je sráč, navíc ani z poloviny není tak dobrej jako Auba nebo Laca

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalove je lepsi nez Laca

Reagovat
Taiger

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Lacu mam rad, je to bojovnik a sympos, ale Kane je o neco kvalitnejsi striker

Reagovat
Mastný Chobot

5-season wonder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Counter

Loni a (zatím) letos je Kane slabší, ale předtím byl zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to spina s tym simulovanim, ale inak je lepsi od oboch tebou menovanych

Reagovat
smazaný uživatel

Haha určitě není horší

Reagovat
smazaný uživatel

Auba

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna teda je. Netvrdim ze nejako vyrazne, ale ked ich porovnam, tak Kane mi pride ako komplexnejsi hrac, ktory je dobry vo viacerych aspektoch hry ako Auba. Navyse aj pouzitelnejsi do kombinacie a v medzihre taky futbalovejsi.

Reagovat
Counter

Jsou to jiné typy no. Kane je rozhodně komplexnější, ale není to takový zabiják. Auba má sice pověst paliče, ale conversion rate má daleko vyšší než Kane.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Golasso

Tak jestli je komplexnější, to záleží, co posuzuješ. Kane má výbornou kombinaci fyzické síly, schopnosti dostávat se do šancí a zakončovat. To z něj dělá ideální variantu do systému s jedním hrotem nebo do kombinace hrot-podhrot.

Auba je rychlostně vybavený striker s neuvěřitelným čichem na góly (asi i větším než Kane, který hraje před podstatně lepší zálohou, což mu dá víc vyniknout). Není to silový hráč a hlavičkář, v tom je Kane lepší. Na druhou stranu Aubu můžeš šoupnout na křídlo a přidat na hrot dalšího hráče, který bude hrát silověji a dávat další proci důležitých gólů (Laca). O ty góly Auby navíc nepřijdeš, protože ti nasype 20 gólů v PL klidně z křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
janinho

Reagovat
YoungPyo1882

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po pár kolech musím ještě okomentovat proces zavedení VAR v PL. Podle mě je jasně danej koncept, že chtějí co nejméně narušovat plynulost a tempo ligy. Tím se vždy PL pyšnila a v podstatě VAR teď převážně kontroluje gólové situace. Většina herních rozhodnutí je pak pořád dána na hlavního rozhodčího.

To je pro mě lepší cesta než např. ta v Česku. Tam se začali rozhodčí až moc spoléhat na VAR a v podstatě se zkoumá hrozně moc situací a plynulosti té hry to nepomáhá. Ačkoliv i v Anglii jsou pořád chyby, tak si myslim že tohle postupné pomalé začleňování je logičtější krok. Postupně se to bude lepšit a v dalších letech se VAR bude používat častěji, ale pořád plynule a rychle. Toť můj názor.

Reagovat
jacobT

Podľa mňa je veľký problém kvalita rozhodcov v PL. Minulý rok som si z toho robil srandu, ale niektorí sú kvalitatívne na tom asi ozaj tak, že im ani VAR nepomôže. Alebo sa proste od videa boja opraviť svojich kolegov na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

Já tohle nerad slyším. Pořád jsem přesvědčenej, že rozhodčí v Anglii kvalitní jsou. O rozhodčích obecně nikdy neuslyšíš, že jsou nejlepší. Ale to je taková úloha. Odpískáš mnoho dobrých zápasů (viz dnes Atkinson), ale o tom se nemluví. Pak se Ti něco nepovede a seš terčem číslo jedna.

Podlě mě v tom procesu zavádění to není o tom, že se bojí opravovat kolegy, ale že v podstatě budou měnit jen 100% věci. Což třeba u penalty je vždy těžký. Podle mě dočkáme většího zapojení VAR, ale nebude to hned, ale postupně.

Reagovat
jacobT

Na jednej strane máš pravdu, že rozhodcovia sú hodnotení hlavne negatívne, ale v tomto prípade si celkom stojím za svojím názorom. PL už sledujem dlho a niektorí rozhodcovia sú naozaj konzistentne zlí a vedenie súťaže s tým dlhodobo nič moc nerobí, akurát zakazuje všetkým ich výkony hodnotiť a komentovať.

A beriem, že do toho nechcú v PL zasahovať až tak výrazne ako v niektorých iných súťažiach, ale už došlo k niekoľkým situáciám, kedy nezasiahli ani u vecí, ktoré už by som považoval práve za tie 100%...

Reagovat
Counter

Obecně souhlas, ale momentálně ale to video potlačují až moc. Bylo tam už několik rozhodnutí (např. zákrok Tielemanse - https://twitter.com/Dan9FF/status/1167835231380004865), která po přehodnocení opravdu volala a stejně nic. V tomhle kole navíc videorozhodčí vyloženě udělal chybu, že mu ušla hra rukou předcházející gólu Newcastlu, který tím pádem neměl platit.

Reagovat
Nikikrew

Tak zapas som videl len cez mobil a nie cely, ale pre mna stratene 2 body. Opat goly sme dostali vlastne po nasich chybach. Co tam robili stoperi a Leno pri prvom gole? Pri druhom opat lacny gol.

Guendo vyzeral 2 polcas mega paradne. Mne len vadi, ked ho vidim vedla Xhaku, ta dvojica jednoducho nefunguje a dnes nam chybala kreativita pritom mame Ceballosa a Ozila. Micky prisiel a vacsinou toho posral

Co ma este sere. Je 70 minuta, stav 2:2 a Emery tam neposle Ozila, hraca s najlepsiou vision a prihravkou. Verim, ze za tych 20 minut do tej otvorenej hry by priniesol kreativitu a presnot pri prechodovej faze. Toto nepochopim, ale absolutne.

2 body stratene, skoda ale mat po 4 kolach a pri tom lose 7 bodov nie je zle, ale ani dobre

Reagovat
Heisenberg

Xhaku bych na jednu stranu za ten faul zastřelil a sere mě zbytečnejma faulama (dneska se Atkinson zpozdil tak o 3 fauly). Na druhou stranu jeho levačka dokáže přihrát přesně i na dálku, takže se dokážeme rychle pohybovat míč ze strany na stranu.

Nevím, jestli tohle umí Torreira. Ale do budoucna tam musí hrát hráč mobilnější, lepší pozičně i v odebírání balonů než Xhaka.

Reagovat
Heisenberg

A jinak Lacazette klobouček, neskutečný výkon.

Reagovat
masly008

Několikrát otáčel v klidu i Mateo a ano ji Lucas to určitě umí.Protěžovaní Xhaky je na facku.

Reagovat
Nikikrew

Teraz som videl ten faul Xhaku. To co spravil omfg

Reagovat
Euphael

5 - Penalties conceded by Xhaka at Arsenal (PL only)

11 - Total errors leading to a goal by Xhaka at Arsenal (PL only)

[reagovat]

masly00801.09.2019 18:30#

a stále tady budou tací co to obhájí sem tam dlouhým balonem

Našel se

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, Xhaka je hrac, ktery jednou umi v zapase elegantne otocit hru (kdyz ho nikdo neatakuje), ale pohybove, a celkove herne proste spatny. Navic dela chyby a jeste je to kokot.

Reagovat
Golasso

Tohle byl zápas, který jsme mohli a měli vyhrát. Oproti zápasu s Liverpoolem je tu docela klid a dalo by se říct i spokojenost, ale mě osobně tady ta remíza štve mnohem víc, než nepovedený pokus uhaluzit proti vší pravděpodobnosti něco na Anfieldu.

Zase nás zápas stály individuální chyby.

Guendouzi MOTM. Asi tu dnes spousta lidí našla odpověď na pár palčivých otázek ohledně jeho nasazování.

Reagovat
Counter

Pochybuju, lidi ho budou hejtovat furt.

Reagovat
Golasso

Beztak jo , ale aspoň dneska je od nich klid

Reagovat
cejen13

Pokud bude hrát ve více zápasech jak dnes, tak nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

zahral dobre, skoro kazdy ho tu pochvalil, neviem co tu riesite

Reagovat
Counter

Ti to připomenu, až tady za pár týdnů zas staré firmy budou blít, jako by se nechumelilo.

Reagovat
Golasso

Tak dneska jo no, ale jindy se tu na něj sype hejtu, že by jeden blil a to většinou ani nehraje špatně

Reagovat
Counter

Hrál dobře i v předešlých zápasech a stejně kolo co kolo lidi nadávají, že je pořád neoprávněně v sestavě.

Reagovat
Nikikrew

Proti Burnley nebol dobrý, to iste na Anfielde

Reagovat
Counter

Na Anfieldu nebyl dobrý nikdo, Guendouzi tam dostal roli, která mu vůbec nesedí, a popral se s ní statečně. Proti Burnley byl úplně v pohodě, jen ho zastínil Ceballos.

Reagovat
Nikikrew

Anfield beriem, tazky away zapas. Burnley by som povedal priemer, nic specialne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Anfieldu hezky pekne pomáhal Ainsleymu na prave straně, ale proti Burnley se nechávali s Willockem přehrávat

Reagovat
Golasso

Reagovat
cejen13

Jako nehrál vyloženě zle, a dobré věci ukazuje skoro pokaždý, co nastoupí. Jak sem psal už v někdy v předchozí diskuzi, za mě to na jistý základ v klubu, který by měl hrát o top 4 úplně není. Určitě je to velký talent co si zaslouží dostat v sezoně dost zápasů, ale nemyslím si, že by z tý zálohy měl bejt právě on ten, kterej startoval pokaždý v základu. Ale pokud však budou přibývat výkony jako dneska, tak s tim nemám problém

Reagovat
Counter

Jistý základ by neměl mít nikdo, ale Guendouzi prostě momentálně hraje natolik dobře, že si posun na lavičku nezaslouží.

Reagovat
Golasso

Podle mě je Guendouzi náš jediný hráč, který zastává hodně specifickou roli, a proto i dostává tolik šancí. Dokáže si pod tlakem přebrat a pokrýt balon a buď ho vyvézt směrem dopředu nebo se u toho aspoň nechat faulovat. Kdo jiný tohle od nás umí? Možná tak Ceballos, ale ten je lepší víc vepředu, kde udělá kličku a může hned přihrát/zakončit.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale aj Torreira to vie

Reagovat
Golasso

To mi právě moc nepřijde. Torreira spíš umí míč dobře odebrat a rychle přihrát dál. Pokud si má balon pokrýt, tak kvůli postavě dost často odpadne ze souboje i bez faulu.

Reagovat
Hachim Mastour

Tak ale na DM je ajtak nadpriemerne schopný čo sa toho týka. Horšie je, keď je nútený hrať ofenzívnejšie CM ako posledné dva zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Tak jako ty obhajovat Xhaku no

Reagovat
Counter

Máš dojem, že ho tady obhajuju?

Reagovat
masly008

Taď ne, ale dlohodobě ano. Pokud si tě s někým nepletu.

Reagovat
Counter

Dlouhodobě jsem byl přesvědčený, že Xhakovy plusy převažují mínusy. Teď za stávající situace, kdy se nám poštěstilo zálohu posílit, už ho tam není tolik potřeba a Emery ho může postupně ze sestavy vyšoupnout.

Reagovat
aep_Ceallach

Zápas jsme měli jednoznačně vyhrát. Bohužel zkrat Xhaky a řetězec chyb u prvního gólu nás stáli zápas.

Paradoxně než Spurs skórovali tak jsem neměl až tak špatný pocit ze hry. Pomalu se to rozjíždělo a pak přišlo to co přišlo... Od toho momentu to bylo až do gólů Alexe špatné. Nemůžu si pomoct ale tam je to hodně o psychice. Musí zase chytnout nějakou šňůru vítězství a věřím že to půjde. Taky si dost slibuju od návratu krajních beků. Pak je třeba stabilizovat obrannou část hry včetně zálohy. To co tam v 1. poločase předváděli fakt nechápu.

Pepe a hlavně Mateo hodně překvapili.

Letos to prostě bude o tom porážet ty slabší týmy a zbytečně neztracet body.

Po repre pauze budu hodně zvědavý jak to bude šlapat.

Celkove se na to zatím dívám pozitivně. Věřím že se to ještě zlepší a ty výkony se stabilizují

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to ze trend je vzestupnej, ale myslim, ze jeste jeden prestupak to bude chtit nez to bude skutecne slapat

Reagovat
aep_Ceallach

Tak to každopádně. Potom bude zásadní otázka zda příští sezónu pokračovat s Emery nebo ne. Uvidíme, nejhůř už bylo a když se podívám na ostatní velké týmy tak nemáme až tak špatnou výchozí pozici. Jen se z toho nepodělat.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ted jsme jednooky mezi slepejma, dikybohu aspon za to Pokud by byl na trhu nejakej spickovej trener kterej by byl schopnej pokracovat v tom trendu rozvijeni mladochu, ale pridal by k tomu i nejakou jasnou taktickou koncepci, tak bych Emeryho vubec nepostradal

Reagovat
Cobra

Super zápas, ale ztracené dva body. Kane je sice úplně mimo a těma simulacema mě taky sere a ten výsměch si zaslouží, ale překvapuje mě, že tu není ani zmínka o tom, kolikrát si v našem vápně skočili hráči Arsenalu po sebemenším kontaktu.

Jo a Winks super zápas.

Reagovat
Mates_Matesović

Winks snad všem zavřel hubu, přesně tenhle typ zápasu je pro něj ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi dobry vykon, ale zaroven si stojim za svojim ze hra s takymto typom hraca nas v istych momentoch stoji zapasy. Do druheho polcasu sme evidentne prisli branit vysledok, ale Winks na to proste defenzivne nema. Typovo to nie je ani nidky nebude defenzivny stit, aj ked sa casto stahuje do tej pozicie, ale jednoducho nema na to fyzicke parametre. Hraci Arsenalu ho v subojoch pretlacali, a stracali sme kvoli tomu kontrolu v zalohe a pred nasou 16tkou. V tych momentoch to tam casto zachranovali Lamela so Sonom, ktori sa vzdy poctivo vracali a vyrazne vypomahali v obrane. Akonahle prisiel Alli, jeden hrac vzadu vzdy chybal a Winks zacal stale viac a viac horiet.

Reagovat
jk

Stažení Sona a Lamely jsem nepochopil. Rozhodně tam měl přijít Lucas, ideálně asi místo Kane, který už stejně neměl tolik sil. Troufám si říct, že s Lucasem by sme měli větší šanci ještě zvýšit při těch protiútocích v závěru.

Reagovat
Jesfey

Nesouhlasím. Šli jsme 3x do přečíslení a Son vždycky naběhl do protihráčů, když měl okolo sebe volné spoluhráče.

Lamela mně nepřišel nijak užitečný v druhém poločase. Na druhou stranu byl vidět velký potenciál u Lo Celsa.

Reagovat
Cobra

Son neměl svůj den a místo něj tam měl přijít Lucas. Jsem rád, že Lamela šel dole. Už měl jednu žlutou a všichni víme, jak hraje...

Reagovat
jk

Lucas tam měl jít v každém případě. Neříkám, že to Poche vyloženě posral ale určitě nám tím střídáním nezvýšil šanci na gól.

Reagovat
jk

Tak tohle Son dělal, dělá a předpokládám že i bude dělat vždycky. Rozhodně to byl ale z naší strany nejnebezpečnější hráč a jeho rychlost a dribling je v těch protiútocích velká výhoda. U Lamely je jeho hlavní předností ta bojovnost, u něho bych se výměně za GLS tak nedivil, ale že za něj přišel Dele? Z toho jsem na větvi teda určitě nebyl. Celkově ty střídání moc nereflektovaly dění na hřišti.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Tak snáz padají všichni, obzvláště s nástupem videa se o to víc pokouší i u standardek apod. Rozdíl vidím v tom, že Kane si pro tu penaltu cíleně jde na úkor fotbalového řešení, což je o něco větší sviňárna.

Reagovat
jk

Tak mě přišel třeba daleko horší Dele, který se obhodí protihráče a místo aby startoval po balónu tak tam sebou liskne o zem. Kane neřeším, to by se tu stejně muselo blít na Aubumeyanga například

Reagovat
Counter

Ani ne.

Reagovat
jk

Ale jo. Aubemuyang tam sebou liskl jen co ucítil že za ním stojí Sanchez a hrozně rozhazoval rukama, že to byl faul by mě zajímalo co je na tom podle tebe za fotbalové řešení z Aubovy strany když se rozmázne při sprintu k balónu

Reagovat
Counter

Nejsem si jistý, že to bylo přesně tak, jak popisuješ + jsi mě asi špatně pochopil. Auba vůbec neměl míč v držení ani dosahu, nabíhal si na centr, který ho přeletěl, a Sánchez ho trošku naremploval do zad - samozřejmě žádná penalta, ale takovou situaci uvidíš v každém zápase a nestojí to skoro ani za zmínku. Kane naopak měl míč přilepený na noze, slibnou příležitost s ním něco udělat, ale místo toho si cíleně šel pro penaltu.

Reagovat
masly008

Reagovat
jk

Tzn. oba simulovali ale jeden je hnůj protože zkoušel jestli ho obránce nepřejede jak tank (což u těch bezmozků jako Xhaka nebo Sokratis je celkem pravděpodobné) ale u druhého to nestojí za zmínku protože sebou zkusil plácnout o zem jestli mu to rozhodčí nesežere. Aha ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam vidim trochu rozdiel, ale ozaj iba v tom ze Kane do tych situacii chodi s vopred premyslenym cielom ziskat penaltu. Zatial co Auba (nesledujem pravidelne v jeho pripade hodnotim len vcerajsok) chcel hrat, ale Sanchez ho odstavil tak tam proste zacal machat rukami ci nahodou rozhodca nefukne, ako to robi kazdy utocnik

Reagovat
Counter

Reagovat
jk

Odstavil jo?

Reagovat
Counter

Napsal jsem, že je to "o trochu větší sviňárna" - z mého pohledu jeden spadne po kontaktu, zatímco druhý si pro ten kontakt sám jde s cílem oklamat rozhodčího.

Reagovat
jk

Z mého pohledu si ti dva nemají co vyčítat. A jestli někdo chce označit Kane za divera, tak úplně stejný hovno je Auba. Z pohledu těch dvou včerejších "zákroků".

Reagovat
Counter

njn, spadli oba, tak jsou oba divěři. Akorát jen jeden z nich to udělal vychcaně s cílem oklamat rozhodčího.

Reagovat
jk

A druhý to udělal schválně s cílem oklamat rozhodčího. Rozdíl

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsemo sokratisovi psal v preview

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Haller hra zatial slusne? Ten SGE velmi chyba, len tak lahko ho nenahradia.

Reagovat
Counter

jj, West Ham mu bude sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vynikajuci

Reagovat
smazaný uživatel

O kolik moc je zatím Frankfurt horsi? Za tři týdny tam u nich hrajem, tak budem zvědavý

Reagovat
stas87

Dost samozrejme nemôže nahradiť hneď Hallera. Hrajú bez Rebica teraz a aj ten odíde do AC a príde zrejme Silva na vymenu. Taká jazda ako loni to určite nebude, neverím im ani na to, že sa dostanú na na pohárové priečky v BL.

Reagovat
jacobT

Cely zapas WHU som este nevidel, ale z highlightov vypada velmi zaujimavo. Sadlo mu to celkom rychlo.

Reagovat
Hokaido

Herně zatím nic moc, ale padá mu to tam.

Reagovat
nani92

Lukaku gol z PENALTY..ten hajzel sa nam strašne vysmieva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A proti Neapoli se trefil Higuaín.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dody10

Reagovat
Pharrell

Reagovat
chicuita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
PP

Reagovat
jacobT

Reagovat
technecium

Reagovat
Manik...

Reagovat
vodka

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Reagovat
Ondiis

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Hachim Mastour

Fabrizio Romano: AS Roma are in talks with Arsenal for Mkhitaryan.

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív jak v lednu blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak je to smokescreen pro Mustafiho, aby jim ho nikdo nevyfoukl

Reagovat
Euphael

If Mkhitariyan makes 25 appearances for AS Roma, then the option to buy will be transformed into an obligation to buy. He will have to sign a 3 year contract with Roma. [@TuttoMercatoWeb] #afc https://t.co/aHxiOf2Cua

Reagovat
smazaný uživatel

omg a my sme pustili iwobiho

Reagovat
jacobT

Ako Mkhitaryana by som pustil tak ci tak, ale ten Iwobi zamrzi, no. Ten mal byt nasa prva alternativa za niekoho z tej utocnej trojice Laca Auba Pepe.

Reagovat
fenixLFC

to taliansko fakt vykupi vsetok odpad z PL

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
The Krupy

Odpad z Talianska vykupuje aj Liverpool (Coutinho, Salah), takže cajk.

Reagovat
Hokaido

No ty ses retard.

Reagovat
The Krupy

Masopust pls. Coutinho bol v čase prestupu z Interu zrelý na uterák, podľa vašej terminológie teda odpad. Salah odpad nebol, ale tiež nešlo o top hráča.

Takže sa tu smejte koľko chcete, pokiaľ niekto použije vašu arogantnú argumentáciu smerom na vás, hneď je zle.

Reagovat
Hokaido

Napsal jsi, že Salah byl hráčský odpad Serie A. Ten výsměch byl úplně na místě.

Reagovat
The Krupy

Viz. vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Naše nové vedení se s tím nemaže. "Hraješ špatně? Táhni na hostovačku!" Vlastně na tom není nic špatného, jenom se trochu obávám, s kým za chvíli budeme hrát.

Reagovat
tunkic

Klidně, pryč s ním, aspoň bude víc času pro Nelsona

Reagovat
iamek

Úžasný zápas. Ten vlasaty luxus. Armen k smíchu. Od Pepeho bych taky čekal víc. Asi nejlepší derby no

Reagovat
Le Gunner

Všichni tu chválí Guenda, většinu názorů jsem napsal už zde v reakcích nebo pod prevkem, ale ještě jednu věc, co tu nezazněla, zdůrazním.

Laca opravdu fenomenální. Je produktivní (ten gól byl lahůdka), ale kolik míčů podrží a vybojuje... Měl i několik ztrát, ale prostě neuvěřitelný miláček, až se v produktivitě rozjede Pepe, ta ofenzíva bude neuvěřitelně variabilní, dynamická a gólová že všech pozic. Jestli letos v PL nastřílíme míň než 80 gólů, budu zklamán.

Reagovat
Mastný Chobot

ten gól mi pripomenul Henryho, všetky tri dotyky boli úplne geniálne

Reagovat
PP

Laca je borec.. A Auba je taky skvělý striker.

Jak už jsem psal minule, to útočné trio bude parádní. Problém je, že jakmile na nás někdo vytáhne pressing, tak jsme v hajzlu. Protože s nakopávanýma balonama nikdo z těch tří tam moc neudělá. Na tomto je potřeba zapracovat vhodným složením - hlavně střední zálohou.

Reagovat
jacobT

V tom nam moze dost pomoct prave prichod Ceballosa, ktory dokaze loptu vyviest aj pod tlakom. Po odchode Cazorlu nam niekto taky v zalohe citelne chybal.

Reagovat
Counter

Já z toho takové obavy nemám, očividně na tom Emery pracuje a tlačí hráče do toho, aby rozehrávali nakrátko. Je jen otázka času, než se to naučí natolik solidně, aby jim většina týmů nedělala s napadáním potíže (ne každý je v tom tak dobrý jako Liverpool).

Reagovat
smazaný uživatel

Toto jsme měli vyhrát. Projebat dvougólové vedení je ostuda.

Reagovat
icemike

Reagovat
Golasso

Však jste dali jen dva darovaný góly . Jinak nic kromě toho skóre před Lacovým snížením nenasvědčovalo tomu, že byste ten zápas měli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ne? první poločas byl úplně vyrovnaný

Reagovat
Golasso

Tak první poločas vyrovnaný (kromě té chvíle, kdy šel tým psychicky dolů po druhém gólu) a druhý z naší strany výrazně lepší. Furt tam nevidím nic, co by odpovídalo tomu tvému "toto jsme měli vyhrát". Celkem odvážné prohlášení. Nebýt dvou absolutně darovaných gólů, tak jste ani neremizovali.

Reagovat
Dawon

Ty vole tak to je myslenka dne opravdu Nebyt tech golu, tak prohrajou...a nebyt tech druhych golu tak vyhrajou....a nebyt zadnych golu, tak je to remiza! ha!

owny snad mluvi o tom, ze promrhali dvougolove vedeni, coz je samozrejme fail a nemelo by se to stavat

Reagovat
Golasso

Pokud mluvil jen o promrhání dvougólového vedení tak ano, to se jim nemělo stát. Ale podle reakce o vyrovnané první půli bych řekl, že si owny prostě myslel, že měli vyhrát na základě předvedené hry.

Jasně, mému argumentu se můžeš klidně vysmát, vedli 2:0 a to je prostě fakt, na kdyby se nehraje. Jenže kromě těch dvou gólů, které jim spadly do klína po individuálních chybách, toho zase tolik nepředvedli a ve výsledku můžou být rádi, že neprohráli.

Reagovat
bbbauch

nevidis nic, proc by meli vyhrat, i kdyz vedli 2:0

Reagovat
krisa

je to sice oblíbené KDYBY ale kdyby Kane netrefil tyč ale dal góla na 1:3, bylo myslím hotovo. Stejně tak ten několika centimetrový ofsjad nedal Kolasinacovi žádnou rozhodující výhodu a KDYBY byl o krok zpět, ten gól by padnul taky. Oba týmy můžou cítit oprávněné lehké zklamání, na druhou stranu mohly oba týmy prohrát, takže pro oba asi lepší bod, než drátem do oka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KDYBY Kane netrefil tyč ale dal gól na 1:3 tak by hotovo NEBYLO, protože by VAR gól kvůli ofsajdu neuznal....

Reagovat
krisa

to jsem nezaregistroval, že se tam mával ofsajd..nebo že se měl mávat

Reagovat
smazaný uživatel

V opakovaném záznamu to bylo vidět, upozornili na to i komentátoři

Reagovat
Golasso

U kdyby bych hlavně začal u těch našich individuálních chyb, protože ty kdyby nenastaly, tak nemusíme vůbec řešit delfína Kanea a jeho tyče. Celkem bychom je přejeli podle mě, kdybychom jim na zlatém podnose nedarovali dva góly.

Ale to jsou kdyby, na ty se nehraje. Ve výsledku asi remíza teda spravedlivá, ale jenom "darovaná". Proto jsem reagoval na to, že slepice MĚLY vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

meli tam asi dalsi 4 sance na gol..

Reagovat
Counter

Vždyť dvougólové vedení v NLD ztrácíte pravidelně, už bys na to mohl být zvyklý...

Reagovat
smazaný uživatel

minulé NLD ne

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně naposledy jsme dvougólové vedení ztratili před 7 lety ještě pod Redknappem, ale no jo, Counterovinka

Reagovat
Counter

nj, minule to bylo z 2:1

Reagovat
sunakashi

OT: Prosím vás ,jak se dají sehnat 2 lítsky do Bělehradu na zápas Partizan- Man Untd 7.listopadu?

Reagovat
vrabejka

Kup si je

Reagovat
sunakashi

kde ty rádobyvtipálku?

Reagovat
Gunner14

Could be a busy day at the Emirates. Talks with Roma ongoing over a loan move for Mkhitaryan. Looking likely. Also told an exit for Mustafi is possible today.

Reagovat
krisa

pustit oba a hned. Mustafi je jasný a Henrik byl doslova strašidelný, to co on, tam odkope každý mlaďas a aspoň se ušetří na jeho nemalém platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to vypadá na sakra zajímavou ligu na všech úrovních. Liverpool se City si to opět rozdají o titul a budou rozhodovat drobnosti. Vzájemný zápas? VAR? O poháry se porve hned několik týmů a je velká šance na LM pro týmy tzv. druhého sledu. A sestup si vůbec netroufám tipovat po těch výkonech všech týmů v prvních čtyřech kolech. Může to být kdokoli. Čeká nás super rok

Reagovat
kissak

Dobřé bitvy budou jak na vrcholu tak na chvostu ligy.

Poté, co odešel Benitez jsem nás tipoval na jasného favorita sestupu, ale ono těch tragédů je tam víc

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme jeden z největších kandidátů, protože hrajeme hrozně na náhodu a obrana už není tak pevná. Bude záležet především na tom, jestli Almirón začne být produktivní. Hraje výborně až po vápno. Pokud ale nepřidá tu přesnou přihrávku/střelu ve výsledku, tak budeme mít velký problémy. Willems v sobotu ukázal slabinu, kterou máme v Ritchiem na LWB. Pokud bude hrát takhle stabilně, tak by ten útok mohl stát i na víc než na jednom hráči. Podobně Atsu, který konečně ukazuje, proč ho Chelsea kdysi koupila a formu z nároďáku. Maximin v tom málu, co hrál, taky působil velmi dobře. Oproti Benítezově Newcastlu je tam ale hrozně moc "kdyby".

Reagovat
kissak

Sobotní zápas jsem neviděl, ale z highlightů je vidět, že jsme byli lepší jen neměli štěstí v zakončení. Novej květák na hlavě Atsua mu snad dodal i ztracenou formu. Willems tedy zahrál dobře? Jak se Ti líbil Krafth z reakcí fans to nemohu vyčíst. Bruce prej udělal nesmyslný střídání, kdy stáhl ze hry Kraftha, Schara, Atsua.

Začíná mě pěkně štvát naše rozrůstající se marodka. Doufám, že odchodem Beniteze se nebudeme nadále umísťovat na předních příčkách tabulky zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění asi budeme mít víc než pod Rafou, ale hodně prý bylo způsobeno špatným trávníkem a zázemím a to s Rafou neodešlo, takže očekávám spíš návrat někam do středu injury table.

Willems zahrál hodně dobře, s Atsuem si rozuměli nalevo. To je takovej střípek naděje :-) Krafth bude dobrý. Debuchy to není, ale asi lepší než vše, co jsme měli po něm. Já doufám, že Bruce upustí od té sestavy 5-4-1. Obranu pevnou stejně nemáme a dopředu chybí hráči.

Reagovat
kissak

díky

Reagovat
Busby babes

Pep Guardiola on not signing a centre-half:

"We could not buy like the opponents or teams offer us or ask for these players.

The club works incredibly well in all departments and sometimes we cannot afford it like other teams afford it and that is all..."

uplne je mi ho lito, chudaka, s jakym kadrem to musi pracovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Pep to má těžký, jednou bych mu přál pracovat s týmem, kde mu koupí vysněné posily. V Newcastlu bychom mu přivedli, na koho by si jenom ukázal. #freePep

Reagovat
Busby babes

presne, skoda, ze nema tak chapave majitele jako je Mike Ashley...

Reagovat
krisa

tzv na Petresca

Reagovat
Busby babes

"I say, ok, you can't do it so we cannot do it so we are going with what we have.

People believe still, of course we spent a lot 2 seasons ago but last season 1 player, this season a little bit more so we could not pay the money wanted but we have an alternative"

Clovek by si skoro myslel, ze po zraneni Laporteho tam bude muset dat dva 17lety kluky z akademie. A ono Otamendi, Stones, Walker nebo fernandinho.

Reagovat
iamek

Bruno v Realu. Edo

Reagovat
Busby babes

to je ovsem zajimave z pohledu Pogby... Flore ho prej nikdy moc nechtel...

Jsem na nej v Realu zvedavej, nejvic hypovanej hrac tohodle prestupaku.

Reagovat
iamek

Si to tam bude vodit s prstem v nose. Chtěl jsem mít dvojici Pogba - Fernandes. Tak je uvidím v Realu no

Reagovat
Busby babes

ja ho nechtel, tak jsem v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen k vám je sci-fi?

Reagovat
Busby babes

tezko soudit. Nechtel k nam, a vedeni uz konecne pochopilo, ze chtit hrace, co k nam nechce neni dobrej napad.

Je otazka, jestli bude zas cekat na Real nebo podepise novou smlouvu. Jinak by to samozrejme byla dobra volba.

Reagovat
Busby babes

ale mam trochu obavu, ze budem v zime zkouset zase Longstaffa. Obavu ne proto, ze by byl spatnej, ale proto, ze to je pripadne zase hrac pro budouctnost, co se mozna poradne ukaze za par let...

Reagovat
smazaný uživatel

Longstaff pro vás bude dobrý, ale jak říkáš tak za 3-4 roky. Momentálně střídá povedený a nepovedený výkony zápas od zápasu.

Reagovat
Busby babes

ale jinak absolutne netusim o koho mame zajem. Ole anebo i dalsi lide z klubu, aspon dle toho, co se pise, rikaji, ze mame plan, vyhlednute hrace, ale nebyli ted k dispozici nebo tak. Ale jedinej o kom vime, ze jsme meli zajem je ten Longstaff. S Eriksenem probehla jen pocatecni jednani a prakticky okamzite to bylo ukonceny, nemel zajem, chtel cekat na Real.

Milinkovic Savic byly asi jen drby novinaru, stejne jako ten Bruno...

Reagovat
Busby babes

btw jak o tom reportuje MEN: Bruno Fernandes 'set to complete' deadline day transfer #mufc

Reagovat
Dawon

Achjo, to bude zas nekonecna frustrace, pokud tam bude vyborny Ale my mame Andrease easy peasy

Reagovat
iamek

Bude. Budu po x letech koukat na Real

Reagovat
Nikikrew

BBC Sport

@BBCSport

·

2m

AS Roma have reached an agreement with Arsenal to sign Henrikh Mkhitaryan on loan.

Hohoho

Reagovat
smazaný uživatel

,Smutek za Iwobiho?

Reagovat
Nikikrew

Iwobiho by som si este nechal, ale skor ma stve ze to takto skoncilo s Mickhym pretoze nastupil velmi dobre ale vykonnostne to zial ide dole vodou

Reagovat
mr.Silver

Lol, jsme silenci?

Reagovat
iamek

Odpad odchází do Itálie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cejen13

Po včerejšku sem rád, že teď třeba jeho minuty bude dostávat Nelson nebo Martinelli/Saka, ale prodej Iwobiho byla tim pádem úplná píčovina.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Ja spis cekam, ze cast zapasu odehraje na kridle Koala. Ale jedeme dobre, to je prestavba jako hrom, v lednu vsak kusi dojit hraci.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Counter

Předpokládám, že Iwobi odešel, protože jsme potřebovali nějaké prachy, ne že by na to neměl a Emery o něj nestál.

Reagovat
cejen13

Jasný no, mě jenom mrzí, že to odnesl on, měl sem ho fakt rád. Zase chápu, že z toho týmu to byl asi jedinej hráč krom Auby a Kazety na kterým se dalo docela lehce vydělat 30+

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Ještě jsme nevydělali ani 30 na něm, byla to úplná pičovina ho pouštět.

Reagovat
Golasso

Z pohledu současného kádru byla no, teď by se nám hodil. Jenom se asi vedení snaží zbavit hráčů, se kterými dlouhodobě nepočítá a bere to hodně od podlahy. Když se vyskytne dobrá nabídka, tak hráč prostě půjde, i kdyby to mělo částečně oslabit současný kádr.

To může být špatné z pohledu individuálních zápasů, ale dlouhodobě to snad přinese ovoce.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Counter

Zajímavé, tak to si Nelson se Sakou a ESR zahrají ještě víc, než jsem čekal.

Reagovat
Counter

A Martinelli vlastně

Reagovat
Golasso

Na toho se svým způsobem těším nejvíc.

Reagovat
Tommy the Gunner

Super

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ancam86/status/1168392326093447173

Btw jen k tomu, jak tu Mrazik psal o tom, ze byt tam Smalling, tak jsme gol nedostali... no nic.

Kompany je stejne vysokej, Lindelof je o 12 cm mensi ne Vestergaard

Reagovat
r.mrazik

To jsem hlavně vůbec nepsal

Reagovat
Busby babes

parafrazuju.

Reagovat
r.mrazik

jako ze lzes? tak to jo

Reagovat
Busby babes

ok, tak jinak: vidis, Mike to dokazal posrat uplne stejne jako treba Lindelof.

Reagovat
r.mrazik

tak muj point u tohodle golu primarne ten,ze toho stopera mel hlidat maguire

druha vec byla ta,ze porad dostavame debilni goly a ze ten stoper nebyl tak klicova pozice,jaka se tu z nej delala

Reagovat
Busby babes

podle me to je pozuice naprosto zasadni, protoze Mike, Jones a Rojo na to proste nemaj. Harry je kvalitnejsi, ma vetsi vudcovske kvality a to potrebujeme. Obrana ma za sebou 4 zapasy, navic LB zas vypadlo. Sehrajou se a bude to lepsi.

Ze jsme potrebovali posilit i jinde je druha vec. Ale nestoji to tak, ze kvuli prichodu Maguire neprisel CM.

Reagovat
r.mrazik

kdyz vezmu,ze jsme meli omezene finance,ktere majitele chteli uvolnit,tak to bylo bud maguire a nebo nekdo jiny...

ale budiz...prisel stoper...debilni goly dostavame porad a kadr je nejslabsi co pamatuju

Reagovat
Busby babes

4 zapasy. a ve vsech jsme byli lepsi a hra se zlepsila...

Reagovat
r.mrazik

ja si pamatuju pod zelvou zapasy,kdy jsme byli lepsi a pak souper z jedne sance dal gol...momentalni situace mi to docela pripomina

hra se zlepsila?no nevim...prijde mi to dost podobny...zlepsena hra byla po nastupu Oleho...pak to slo dolu

Reagovat
Busby babes

btw. kdo mohl prijit a neprisel? zkouseli jsme Eriksena nebo Dybalu. Takze penize na dalsi prestupy ocividne byly.

Reagovat
r.mrazik

ocividne nebyly,kdyz dybala neprisel kvuli platu a eriksena slepice nepustily,bo nedostaly takovou nabidku,aby ho prodaly

Reagovat
Busby babes

Eriksena jsme zkouseli, ale on sam nechtel a preferoval Real, takze jsme ta jednani ukoncili. Podobna situace s Dybalou, navic umocnena jeho platovyma pozadavkama a jeho agentem. Ale penize jsme utratit chteli.

Reagovat
r.mrazik

moc tomu neverim...i vzhledem k tomu,jaci hraci nam zustali a ze nakonec prisel akorat maguire za prachy za lukakua

Reagovat
Busby babes

s tim uz moc neudelam no.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
iamek

Harry je úplně někde jinde. Standartky musí bránit cely tým no. Jinak u Harryho se mi líbí jak vystupuje a hlavně jak přenáší hru. Tohle u žádného našeho stopera nepamatuju hodně dlouho. Jinak to chce proste kvalitní stred zálohy. Pak obrana nebude tolik pod tlakem.

Reagovat
r.mrazik

jj,on je harry dobry hrac...nic proti nemu nemam

Reagovat
r.mrazik

a o te zaloze jsem tu psal taky uz drive

Reagovat
iamek

Darmian oficiálně v Parme

Reagovat
Zark

za ty penize pro Parmu skvela posila

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

to jste museli, jak jsme se zbavili Sancheze, tak jste taky museli poslat Henrikha do haje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Nikikrew

A teraz otazka, na ktoru prdel ho tam vcera Emery staval? To tam radsej nemohol dat Nelsona?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Já bych ho tam taky šoupl, po bitvě každý generál...

Reagovat
Nikikrew

Ved jeho forma je biedna, pokracuje kvazi v tom, co skoncil minulu sezonu. Je pravda, ze sa lahko hodnoti po zapase ale na zaklade jeho vykonov by som ho tam teda nedaval

Reagovat
Counter

Vždyť loni hrál v závěru sezony dobře, ještě jsme litovali, že ve finále EL nemůže nastoupit.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Nikikrew

No kludne si pozrime preview finale ci tam niekde oplakavame ze nemoze hrat.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Golasso

Třeba dostal poslední šanci

"Buď dáš dvě asistence a gól nebo půjdeš do Říma!" Few moments later... https://pbs.twimg.com/media/EDcuejNWkAETXiH?format=jpg&name=large

Reagovat
nani92

neviem, či už je Seria A dostatočne pripravená na súboj Sanchez vs Miki

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

výborně!!

Reagovat
r.mrazik

to byl swap za vsechny prachy

Reagovat
Counter

jn, ale my aspoň nemusíme platit 6 mega, aby za ně nastupoval

Reagovat
r.mrazik

to je taky pravda...kazdopadne je to prast jak uhod...ani jeden klub nema zadnyho hrace...proste sranda situace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis

Ten po zápase a po tom výkonu nešel ani do sprchy a rovnou letěl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobry reseni. A snad si AFC s AS buduji dobry vztahy, pro privedeni Cengize ideal

Reagovat
FUnk

spejbl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele