4. kolo
31.08.2019 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Watford stále bez výhru, na hřišti Newcastlu pouze remizoval

I po čtyřech kolech čeká Watford na první výhru. V Newcastlu se Hornets brzy dostali do vedení, které však neudrželi ani do přestávky a s domácími nakonec remizovali. Strakám se po úvodních dvou prohrách podařilo podruhé bodovat.

Magpies před týdnem zaskočily Tottenham a na jeho půdě zvítězily, přesto manažer Bruce učinil dvě změny v sestavě. Místo Ritchieho a Saint-Maximina nastoupili Willems s Atsuem. Bruceho protějšek Gracia zamíchal především s rozestavením. Trojici stoperů vyztužil Kabasele, v záložní čtyřce dostal šanci Janmaat a útok posílil uzdravený Pereyra.

Na první branku se čekalo jen něco málo přes minutu. Hostující Hughes dostal pas do vápna a zblízka se nemýlil - 0:1. Za domácí mohl ve čtvrté odpovědět Joelinton, ve velké šanci však trefil jen brankáře Hornets Fostera. S další nebezpečnou akcí Watfordu přispěchal v patnácté minutě Gray, jenž se dostal k zakončení, které těsně minulo tyč.

Postupem času si Newcastle začal vědomovat, že k vyrovnání bude muset zabrat. Nejprve domácí zahrozili ve 36. minutě po rohovém kopu, kdy Joelintonovi nechybělo mnoho, aby míč dostal za Fosterova záda, obranný val ale nepřelstil. Za dvě minuty se Almirónovi povedlo dostat míč do sítě, jenže gól neplatil kvůli předcházejícímu ofsajdu. Až ve 41. minutě se diváci v St James's Parku dočkali. Po centru Kraftha se míč odrazil k Schärovi, jemuž se konečně povedlo vyrovnat.

Obrat ve skóre mohly straky dovršit v 57. minutě, avšak Almirón po akci Willemse neprostřelil blok hráčů Watfordu. Sršni se po delší době vážněji připomněli v 68. minutě, kdy brankář Dúbravka musel vyrazit Hughesův pokus z úhlu. Šest minut poté měl ještě lepší pozici ke skórování Hughesův spoluhráč Gray, netrefil však Pereyrovu pobídku. V 79. minutě se Gray zase dostal do šance, tentokrát jeho hlavičku vytěsnil Dúbravka. Poslední velkou šanci měl v 88. domácí Joelinton, po samostatném úniku ale trefil pouze boční síť.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
MCFC_8

1:1

Reagovat
NuFc23

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
kissak

Ty máš vždy dobré tipy, kéž by to vyšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

dekuji

koukam byl to kriz

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele