4. kolo
31.08.2019 13:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Man Utd zase ztratil body. Tentokrát v Southamptonu

Po čtyřech kolech má Manchester United na svém kontě stále jen jednu výhru. Ve čtvrtém zápase remizoval na hřišti Southamptonu. Red Devils sice ovládli první poločas, ovšem o vedení krátce po přestávce přišli a následně nic nevytěžili ani z přesilovky ke konci duelu.

V základní sestavě Saints se objevil pravý bek Soares, místo tak nezůstalo na jiného krajního hráče Valeryho. Místo zraněného Redmonda pak do zálohy naskočil Boufal. Hostům zase scházel Shaw, jehož na levém kraji obrany zastoupil Young. Lingard a zraněný Martial pro změnu uvolnili místo Matovi s Pereirou.

Domácí začali velice aktivně, svého soupeře napadali a v osmé minutě měli první slušnou příležitost. Novic v sestavě Boufal se nerozpakoval a vyslal projektil, který těsně minul svatyni brankáře De Gey. Jenže hned za další dvě minuty přišla pro Southampton studená sprcha. James se na druhé straně hřiště nerozpakoval a poslal míč do horního rohu brány. United se tak dostali do vedení.

Asistenci na první zásah "Rudých ďáblů" si připsal McTominay, který se v devatenácté minutě málem dočkal další asistence, Wan-Bissaka ovšem jeho dobrý centr nezužitkoval a pálil vedle. O tři minuty později se ke slovu znovu dostal James, tentokrát ale pálil doprostřed, takže gólman Saints Gunn si s jeho pokusem poradil. United se postupem času začali víc tlačit dopředu, s blížící se přestávkou se však opět zaměřili především na defenzivu.

Deset minut po změně stran byli domácí blízko vyrovnání, avšak pohlédnou akci zakončil Adams z úhlu střelou mimo bránu. Za další tři minuty se již ale stav změnil na 1:1. První hlavičku po rohovém kopu ještě De Gea vytáhl, jenže vzápětí vrátil míč do ohně Danso a Vestergaard se dalším hlavičkovým pokusem k tyči nemýlil.

Southampton si najednou věřil na tříbodový zisk, jejich tužby ale zbrzdil Danso, jenž v 73. minutě viděl druhou žlutou kartu, tudíž museli Saints dohrávat v deseti. Opět to byl Man Utd, kdo se tlačil dopředu. Deset minut po vyloučení Dansa vyslal Pogba dopředu Rashforda, kterého v dobré šanci vychytal Gunn. Na domácího brankáře si v 88. minutě nepřišel ani střídající Greenwood, Young minutu nato zase pálil vedle. Branka nepadla ani v dlouhém nastavení, tudíž se obě mužstva rozešla smírně.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
MCFC_8

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
waynemarkrooney

0:3

Reagovat
YoungPyo1882

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:3... góly Martial, Raschford a Lingard..Pogba odehraje poslední zápas za United.Dostane červenou kartu, rozbrečí se a řekne mámě aby zažalovala celou Anglii za rasizmus... Pak vezme práci rozkuřovače v RM.

Reagovat
Devil

Martial je zraněnej.......

Reagovat
diastan

2:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Jandak

Bože ta 0 s Chelsea byla jen souhra nahod. Abraham trefil tyč. Emerson dokonce vnitřní spojnici.. A celkově tě výsledek a to jsem příznivec United prostě nebyl spravedlivý. Lepší fotbal hrála bohužel Chelsea. I proto jsem čekal jak budou hrát proti Wolves či CP.. A nepřekvapilo mě že to dopadlo jak to dopadlo. Proste chybí kvalita. U Saint se často trefoval Smalling .

Můj tip je další ztráta možná prohra. Gól možná dáme.. 2:1 pro Saints..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele