4. kolo
31.08.2019 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham zvládl vymazat ofenzivu Norwiche a zvítězil 2:0

Po prohře s Chelsea si nováček z Norwiche vylámal zuby i na dalším východolondýnském klubu, tedy West Hamu United. Tým Manuela Pellegriniho zvládl uhájit čisté konto a díky trefám Hallera s Jarmolenkem slaví vítězství 2:0, díky němuž poskočil se sedmi body na pohárové příčky, zatímco Norwich s jediným vítězstvím a třemi prohrami zůstává v sestupovém pásmu.

Norwich sice do zápasu vstoupil aktivně, ale žádnou větší příležitost si nevypracoval a netrvalo dlouho, než se hra přesunula na opačnou stranu. První opravdovou šanci na kopačce Felipeho Andersona ještě dokázal skluzem na poslední chvíli zastavit Zimmermann, ale kapitán hostí se chvíli nato zranil po zákroku Hallera a ve 24. minutě se již domácí dočkali průlomu skóre. Výbornou práci odvedl na levém kraji hřiště Arthur Masuaku, který se prohnal kolem dvou bránících hráčů a přízemním centrem našel v pokutovém území Sebastiana Hallera, jenž špičkou kopačky usměrnil míč do sítě.

Jen pár minut nato mohlo být opět vyrovnáno, když se po neméně skvělé práci krajního Aaronse ocitl na zadní tyči úplně volný Todd Cantwell, jenže mladý křídelník Norwiche míč těsně podskočil a nedokázal jej dostat mezi tři tyče, přestože zakončoval z hranice malého vápna. Do kabin se tak odcházelo za těsného vedení Hammers.

Deset minut po změně stran navíc hubené vedení West Hamu zdvojnásobil Andrij Jarmolenko. Ukrajinský reprezentant se šťastně dostal k míči po zablokovaném centru Noblea, ovšem nabídnutou příležitost přetavil v perfektní, a především pohotové zakončení na přední tyč, přestože pálil z ostrého úhlu.

Druhý gól do značné míry uťal odpor Norwiche, zatímco zklidnění domácí pokračovali v honbě za dalšími zásahy, a nebýt Tima Krula, jistě by se jim to povedlo. Holandský gólman se vytáhl proti tečovanému centru Frederickse, pokusům Lanziniho, Hallera i Andersona, a když už jej Issa Diop dokázal překonat, na brankové čáře stihl svému brankáři pomoci Emiliano Buendía. West Ham to však mrzet nemusí, neboť i tak uhájil bezpečné vítězství 2:0 a jako první v této sezoně udržel na uzdě norwichského kanonýra Teemua Pukkiho.

Autor: Martin Kantor

Komentáře (13)

Přidat komentář
MCFC_8

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
OnlyWHU

2:1 COYI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to boj, 3:2

Reagovat
duloig

4:1 nech nežerem COYI ⚒️

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich nám to sice dost ulehčil, ale nepamatuji si, kdy jsem se naposledy takhle u našeho zápasu bavil Felipe dneska fenomenální Mark v základu má asi dobrý vliv na tým

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ta penalta na Hallera v závěru, VAR nic?

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
duloig

a to keď som počul ku koncu I'm forever blowing bubbles tak to už niečo znamená COYI !!!!

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
OnlyWHU

Skvělý body pro posun v tab. a větší klid. Soupeř, poněkud slabší, těžko reagoval na naši hru a od většího přídělu ho zachránil gólman a taky naše lehkomyslnost. Hrajeme výbornou ofenzívu (dnes u mě jedničkami Andreson a Masuaku, Lanzini), ale finálka pořád trochu drhne. Máme skvělej základ a do každý řady výborný náhradníky. A taky díky trenérovi. Takže.... jdu spokojeně na pivko. Pozdrav všem kladivářům! COYI!!!!!

Reagovat
duloig

No jasné,toto treba zapiť COYI !!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele