Premier League - souhrn 20. kola

29.12.2019, 20:59
Názory a komentáře
Liverpool udolal Wolverhampton a na průběžně druhý Leicester, jenž vyhrál na půdě West Hamu, má nadále k dobru 13 bodů. Manchester City nepřipustil další ztrátu a porazil Sheffield United. Mikel Arteta nezvládl premiéru na lavičce Arsenalu a v londýnském derby podlehl Chelsea. Manchester United vyhrál na půdě Burnley, zatímco Tottenham pouze remizoval s Norwichem...

Manchester City - Sheffield United 2:0

29.12.2019 19:00

Góly: 53. Sergio Agüero, 82. Kevin De Bruyne

Venkovní ligová neporazitelnost Sheffieldu United je u konce. Postaral se o to Manchester City, který je na vlastním stadiónu díky brankám Agüera a De Bruyneho porazil 2:0. Sheffield se ale za svůj výkon nemusí stydět, po dlouhé pasáže byl dokonce tím lepším celkem, a kdyby se mu podařilo proměnit jednu ze svých šancí, mohlo také utkání dopadnout úplně jinak.

Hosté do utkání vlétli bez bázně a hany a také si hned zkraje zápasu vypracovali nadějné příležitosti. V té první se ocitl útočník Mousset, který předskočil váhajícího Zinčenka, ovšem svou hlavičku poslal trestuhodně zcela mimo branku. Na druhé straně zahrozil po přihrávce De Bruyneho Mahrez, jeho střelu však zadáci hostí zblokovali na roh. Po půlhodině hry přišla první gólová radost - Fleck našel senzační pasem rozeběhnutého Mousseta, který tentokráte zachoval chladnou hlavu a přízemní střelou překonal Brava. Oslavy hostí však přerušila kontrola VARu, která odhalila ofsajdové postavení Mousseta, a tak branka nemohla být uznána. Tentýž hráč mohl ještě do poločasu znovu skórovat, jenže v samostatném nájezdu na Brava tentokráte neuspěl, když svou střelu poslal pouze do boční sítě.

Pod klíčovým momentem zápasu byl výrazně podepsán hlavní rozhodčí Chris Kavanagh. Ten totiž na polovině Sheffieldu zablockoval Johna Flecka, který při zpracování míče narazil právě do hlavního soudce, který jej tak zablokoval, míč si pro sebe uzmul De Bruyne, do úniku vyslal Agüera, který zavěsil nekompromisně pod břevno. Navzdory veškerým protestům hostujících fotbalistů byla branka uznána, sudí Kavanagh se nedotkl míče, a tak nebyl důvod pro přerušení hry. Od té doby domácí konečně získali kontrolu nad zápasem a dvacet minut před koncem přidali také druhou branku. Míč si rychle vyměnili Mahrez s De Bruynem a druhý jmenovaný po zaseknutí na hranici vápna vypálil naprosto přesně k bližší tyči. V závěru mohl ještě korigovat Sharp, svou hlavičku však nasměroval pouze do tyče, a tak utkání dospělo k výhře Citizens 2:0.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers 1:0

29.12.2019 17:30

Góly: 42. Sadio Mané

Liverpool pokračuje v parádní jízdě za titulem a na čele tabulky si udržuje 14 bodový náskok poté, co se mu v posledním klání roku 2019 podařilo těsně přehrát Wolverhampton Wanderers. Domácí byli v prvním poločase lepším celkem a zaslouženě se dostali do vedení, v druhé části jim ovšem došly síly a na konci zápasu měli skutečně co dělat, aby nejtěsnější náskok uhájili. Utkání se bohužel opět neobešlo bez kontroverzí a hráči Wolverhamptonu jen těžko přijímali, že jim kvůli nejtěsnějšímu možnému ofsajdu nebyl těsně před poločasem uznán gól na 1:1.

Liverpool na začátku navázal na svůj výkon proti Leicesteru a již po pár minutách se v obří šanci objevil Salah, který ovšem ve vyložené šanci branku vysoko přestřelil. O chvíli později pálil z výhodné pozice Wijnaldum, ani ten ovšem svůj pokus mezi tři tyče nenasměroval. O něco lépe na tom byl po půlhodince hry Salah, který konečně zamířil přesně, ovšem trefil pouze prostor, ve kterém se nacházel Patrício. Liverpool však nepolevoval ve svém snažení a po výzvě Hendersona zakončoval z hranice značky pokutového kopu Mané, jenže jej na poslední chvíli zablokoval parádním zákrokem Bennett. Do vedení se tak domácí celek dostal až těsně před poločasovým hvizdem. Van Dijk našel nádherným pasem za obranu rozeběhnutého Lallanu, který míč ramenem sklepl Manému, který zblízka konečně prostřelil Patricia. Sudí Taylor však byl prvně toho názoru, že Lallana zahrál rukou, a proto branku neuznal. Videorozhodčí však situace zkontroloval a správně došel k závěru, že se o ruku nejednalo, a tak mohla být branka uznána. Hráči Wolverhamptonu včetně realizačního týmu však s verdiktem nebyli spokojeni a poukazovali na to, že rukou nezahrál Lallana, nýbrž při zpracování míče už Van Dijk. Z ani jednoho záběru se však tuto domněnku nepodařilo prokázat, a tak byla branka navzdory všem protestům uznána.

Už už se zdálo, že Vlci nebudou muset smutnit dlouho - v nastaveném čase se po stříleném centru Otta dostal k zakončení Neto a perfektní ranou k tyči srovnal stav na 1:1. Radost hostujícího celku však netrvala dlouho, VAR totiž při kontrole gólu našel ofsajd Otta a branka tak nebyla uznána. Šlo však opět o velmi kontroverzní verdikt, jelikož záložník Wolverhamptonu nebyl v postavení mimo hru o více než pět centimetrů - jednalo se tedy přesně o ten typ situace, který mezi fanoušky vyvolává tolik zlé krve.

V druhém poločase to už však byli hosté, kteří byli lepším celkem na trávníku. Po chybě Van Dijka se do solidní palebné pozice dostal Jota, jeho pokus však Alisson zlikvidoval. S přibývajícími minutami tlak hostí sílil a v samém závěru si vypracovali hned tři solidní možnosti ke skórování. Nejprve se po zpětné přihrávce objevil na velkém vápně zcela osamocený Moutinha, zakončení ovšem nezvládl a pálil vysoko nad. O chvíli později jej napodobil také Saiss, který v takřka totožné pozici dopadl úplně stejně. A když Liverpool přežil i šanci Vinagreho, který z úhlu také nedokázal zamířit přesně, bylo jasné, že tři body zůstanou opět na Anfield Road.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Chelsea FC 1:2

29.12.2019 15:00

Góly: 13. Pierre-Emerick Aubameyang - 83. Jorginho, 87. Tammy Abraham

První domácí zápas Mikela Artety v nové roli manažera Arsenalu dopadl nezdarem. "Kanonýři" se sice proti Chelsea prezentovali o poznání kvalitnějším výkonem, než jak tomu bylo v předešlých týdnech a měsících, a ujali se zaslouženého vedení, ovšem hostující manažer Frank Lampard zvládl nepříznivý vývoj zápasu otočit brzkým taktickým střídáním a po soustavném tlaku v druhé půli Blues londýnské derby stihli zvrátit ve svůj prospěch dvěma góly v samém závěru.

Arsenal může jen litovat, že z úvodní půlhodiny nevytěžil více než jedinou trefu Pierra-Emericka Aubameyanga, a že sudí Craig Pawson po změně stran neudělil druhou žlutou kartu střídajícímu Jorginhovi, jenž se vzápětí postaral i s přispěním nečekané hrubky brankáře Lena o vyrovnávací gól. Tři minuty před koncem základní hrací doby pak rychlý brejk do rozhozené obrany soupeře proměnil Tammy Abraham a gólem na konečných 2:1 utišil do té doby bouřlivé publikum na Emirates Stadium. Chelsea tak zdárně uhájila čtvrté místo, zatímco Arsenal na svého nedělního soupeře po tomto výsledku ztrácí propastných jedenáct bodů a místo vidiny Ligy mistrů se musí spíše poohlížet na soupeře za sebou.

Chelsea do zápasu nastoupila v témže rozestavení, jaké slavilo před týdnem úspěch v dalším severolondýnském derby s Tottenhamem, ovšem Arsenal byl na tuto variantu připraven o poznání lépe a úvodní půlhodinu drtivě opanoval. Neúnavné napadání činilo rozehrávce Blues velké potíže a v třinácté minutě se domácí dočkali průlomu skóre. Özilův roh přizvedl na přední tyči Calum Chambers přesně k volnému Aubameyangovi, jenž pohotově poslal míč hlavou do sítě.

Vstřelený gól "Kanonýry" ještě více nabudil a nechybělo mnoho, aby svůj náskok zdvojnásobili, jenže všechny slibné akce buďto hráči Chelsea stihli na poslední chvíli zastavit taktickým faulem, anebo Alexandre Lacazette až příliš dlouho váhal se zakončením. Arsenalu poté uškodilo i vynucené střídání Chamberse, jenž si pravděpodobně přivodil vážné zranění kolene, a Chelsea se povedlo vrátit do zápasu díky opuštění tříčlenné obrany nasazením Jorginha, jenž okamžitě poskytl hostům větší kontrolu ve středu pole.

Po změně stran již měli výrazně navrch hráči v modrém, ovšem Arsenal nebývale obětavým výkonem všech hráčů na hřišti držel soupeře v uctivé vzdálenosti od vlastní branky a nevystavoval Bernda Lena do vážnějšího ohrožení. Kvalitní zákroky Luize, Torreiry či samotného útočníka Aubameyanga tak přispěly k udržení vedoucího stavu až do závěrečné desetiminutovky a zdálo se, že Artetův první zápas před domácími příznivci bude mít šťastný konec.

V 83. minutě však Emirates Stadium šokoval přímý kop Chelsea, který Leno špatně odhadl a umožnil tak Jorginhovi na zadní tyči poslat míč zblízka do odkryté branky. Gunners se sice vzápětí pokoušeli o opětovný zisk vedení, jenže místo toho ještě jednou inkasovali z rychlého protiútoku, když Abraham po přihrávce Williana zachoval chladnou hlavu a svým dvanáctým ligovým zásahem sezony zařídil Chelsea veledůležité vítězství 2:1.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester United 0:2

28.12.2019 20:45

Góly: 44. Anthony Martial, 90+5. Marcus Rashford

Manchesteru United se na Turf Moor dlouhodobě daří a nejinak tomu bylo i tentokrát. Rudí ďáblové na domácí půdě Burnley dokázali zvítězit již počtvrté v řadě, když soupeře zlomili góly vždy v samém závěru každého poločasu. Autory branek byli již jako obvykle Anthony Martial a Marcus Rashford, kteří se dohromady postarali o devatenáct z celkových dvaatřiceti ligových gólů svého týmu.

Zaváhání s Evertonem a Watfordem se tak v nabitém vánočním programu podařilo zdárně zažehnat a United díky sobotnímu vítězství 2:0 poskočili v tabulce již na pátou příčku s pouhým jednobodovým mankem na čtvrtou Chelsea. Manažera Oleho Gunnara Solskjaera navíc může vedle vítězství těšit i udržení čistého konta, což se Manchesteru podařilo vůbec poprvé za posledních patnáct zápasů. Burnley zůstává třinácté, šest bodů od sestupových příček.

Přestože pojištění hubeného náskoku United přišlo až v páté minutě nastavení, valnou většinu utkání měli hosté bezpečně pod kontrolou. Svědčí o tom i samotná statistika střel na bránu, neboť David de Gea musel poprvé v zápase zasahovat až po hodině hry. Kdyby se utkání odvíjelo odlišným směrem, větší pozornosti by se jistě dočkalo opominutí Paula Pogby ze zápasové soupisky, přestože francouzský reprezentant naskočil do hry jako střídající hráč v předešlých dvou kolech. Jeho pošetření na Turf Moor se ale nakonec ukázalo jako správný krok a Pogba nyní může být připraven naskočit poprvé od zranění v základní sestavě v očekávaném duelu s Arsenalem.

První půle probíhala v režii hráčů Manchesteru a zdálo se, že průlom skóre je jen otázkou času. Marcus Rashford nejprve trefil pouze brankovou kontrukci a Martialovo gólové doklepnutí stihl na brankové čáře odvrátit Phil Bardsley, ale minutu před poločasovým odchodem do šaten se hosté přece jen dočkali. Zaváhání Charlieho Taylora na vlastní polovině využil Andreas Pereira, pohotově našel nabíhajícího Martiala, a ten chladnokrevně překonal i brankáře Popea.

Po změně stran se již domácí začali do zápasu dostávat o něco více, ovšem když už se v 72. minutě konečně propracovali k ohrožení branky soupeře, David de Gea si s pokusem Bardsleyho s přehledem poradil. Definitivně mohl o vítězství United rozhodnout opět Martial, jehož vyslal do samostatného úniku Matty James, ale francouzský útočník celou akci zabrzdil zpětnou přihrávkou Jessemu Lingardovi a z celé akce nic nebylo. Pojišťovací gól hostí tak přišel až v samotném závěru, kdy se před branku Manchesteru vydal i sám gólman Pope. I s trochou štěstí se z protiútoku podařilo procpat míč do sítě Marcusi Rashfordovi, jenž tak stanovil konečné skóre 2:0.

Více informací k zápasu

Norwich City - Tottenham Hotspur 2:2

28.12.2019 18:30

Góly: 18. Mario Vrančić, 61. Serge Aurier (vl.) - 55. Christian Eriksen, 83. Harry Kane (pen.)

Překvapivý výsledek se zrodil v duelu posledního týmu s aspirantem na evropské poháry. Tottenham si z Norwiche odvezl jen bod za remízu 2:2, když po Vrančićově trefě srovnal Eriksen, na Aurierův vlastenec zase odpověděl Kane.

Canaries už na začátku pořádně vystrčili růžky. Stiepermann vystihl rozehrávku soupeře a několik metrů postupoval s míčem, aby si jej nakonec navedl na střed do vápna a protáhl Gazzanigu. Na druhé straně se do brejku dostal Kane, jenže jeho pokus o lob ztroskotal na připraveném Krulovi.

Skóre tak otevřeli domácí. A vypadalo to podobně, jako jejích předchozí šance. Tentokrát Mario Vrančić obral protihráče o míč a od poloviny hřiště si to nikým nerušen štrádoval až do pokutovém území, odkud překonal nepříliš dobře zasahujícího Gazzanigu. Ještě před přestávkou se Kanárci radovali z dvougólového vedení, jenže Pukkiho trefa nebyla pro ofsajd uznána.

Asi deset minut po přestávce zahrál Lewis poblíž vápna rukou a nabídl soupeři možnost standardní situace. Její exekuce se ujal Christian Eriksen a parádní ranou přes zeď rozvlnil síť. Dánský středopolař poté vybídl ke skórování Alliho, avšak stejně jako na druhé straně zamezilo regulérní brance postavení mimo hru.

Hodně komicky se Norwich dostal do vedení. Pukki si ve velké šanci špatně zpracoval míč a Alderweireld se tak jal míč odkopnout. Trefil však jen rovněž bránícího Serge Auriera, od nějž se míč odrazil do gólmanova protipohybu.

Vedení ale až do konce nevydrželo. Harryho Kanea v pokutovém území skluzem sestřelil bránící hráč a sudí po zásluze odpískal pokutový kop. Sám faulovaný se jej jal zahrát a na druhou stranu, než Krul skákal, jej proměnil. Nizozemský brankář ještě musel zachránit aspoň remízu, když zlikvidoval Lamelovu střelu.

Spurs se tak minimálně do neděle nacházejí na šestém místě tabulky, Canaries jsou nadále poslední, navíc s ještě větší ztrátou.

Více informací k zápasu

West Ham United - Leicester City 1:2

28.12.2019 18:30

Góly: 45. Pablo Fornals - 40. Kelechi Iheanacho, 56. Demarai Gray

Poslední zápas na lavičce West Hamu má za sebou Manuel Pellegrini. Chilský manažer doplatil na porážku jeho týmu proti Leicesteru. Lišky poslal do vedení Iheanacho, na což ještě zareagoval Fornals, Grayova trefa však už zůstala bez odezvy.

Brendan Rodgers udělal oproti porážce od Liverpoolu v základní sestavě hned devět změn. Zůstali v ní jen Schmeichel a Evans, mimo hru zůstal i Vardy, jehož nahradil Iheanacho. Podobně to vypadalo i u Kladivářů, kterým se do brány po dlouhé době vrátil Fabianski. Oba dva povánoční duely v základu tak odehráli jen Rice, Balbuena a Fornals.

Hráči Foxes se mohli dostat do vedení už v desáté minutě. Po dlouhém pasu na Iheanacha byl nigerijský útočník sestřelen Fabianskim a následoval pokutový kup. Při něm však polský gólman napravil chybu a Graye vychytal. Výborně si na druhé straně počínal Schmeichel, když zneškodnil umístěnou Masuakovu ránu. Po čtyřiceti minutách už musel kapitulovat. Masuaku nedokázal odhlavičkovat mimo vápno, ale jen na nohu Graye. Ten našel na zadní tyči Kelechiho Iheanacha, jemuž nečinilo skórování obtíže.

Ještě před odchodem do šaten ale bylo vyrovnáno. Na pravé straně si Anderson narazil o Frederickse a přihrávkou pod sebe našel na penaltě Pabla Fornalse. Ten prudce vypálil a přízemní ranou překonal Schmeichela. Po pauze už zase vedli hosté. Ayoze Péerez odvedl ve středu hřiště výbornou práci a od poloviny pronikl až k velkému vápnu, kde naservíroval míř Demaraiovi Grayovi, jenž technickou ranou vrátil vedení Liškám.

Ve zbytku utkání Rodgersova družina kontrolovala hru a do šancí se příliš nedostával ani jeden tým, tři body tak putují pryč z Londýna. V tabulce to znamená, že oba týmy zůstanou na svém - Hammers na nelichotivé sedmnácté pozici, Leicester na příčce druhé.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Everton FC 1:2

28.12.2019 16:00

Góly: 56. Fabian Schär - 13. Dominic Calvert-Lewin, 64. Dominic Calvert-Lewin

Fotbalisté Newcastlu nestačili v souboji dvou týmů ze středu tabulky na Everton a prohráli 1:2. O výhře rozhodl dvougólový Dominic Calvert-Lewin, za domácí srovnával Fabian Schär. Everton tak svého soka bodově dorovnal.

První velkou příležitost měli domácí už ve druhé minutě. Joelinton prostrčil míč na sbíhajícího Almiróna, jenž ale pod tlakem Keana v dobré příležitosti nezakončil přesně.

V desáté minutě měli snad ještě větší šanci hostující hráči. o centru Sigurdssona nastaly v pokutovém území domácích nemalé zmatky a velkou šanci měl na kopačce Holgate, jenž sice překonal Dúbravku, avšak míč za brankovou čáru nepustil jeden z obránců.

O tři minuty později už však tlak hostí vyústil vstřelením branky. Sigurdssonovu střelu nejprve zblokovala zeď, nicméně islandský fotbalista dostal druhou šanci a s notnou dávkou štěstí propasíroval míč do vápna, kde se po několika odrazech zjevil u Dominica Calverta-Lewina, jenž zblízka propálil bezmocného Dúbravku.

Ve 29. minutě se znovu o slovo přihlásil Newcastle. Willems si na levé straně obehrál dva protihráče a poté našel Almiróna, který z hranice malého vápna trefil tyč. Z dorážky se následně prosadil Carroll, ovšem ten byl přistižen v ofsajdu, a proto sudí jeho branku neuznali.

Po dalších deseti minutách hosty výborný zákrokem zachránil gólman Jordan Pickford. Po další rozehrávce od rohového praporku chyboval před vlastní šestnáctkou Davies a k balonu se dostal Schär, jenž svou parádní pumelicí pořádně vyprášil rukavice brankáře Evertonu.

Everton do druhé půle vstoupil aktivněji a mohlo být odměněn. Z ničeho nic se sám před Dúbravkou zjevil Kean, jenž ale zblízka nepropálil vyběhnuvšího brankáře Newcastlu.

O pět minut později platilo známé fotbalové přísloví "nedáš, dostaneš". Willems si vzal na starost volný přímý kop a našel přesně hlavu Carrolla, jen ještě sklepl míč na Fabiana Schära a ten nekompromisní ranou na zadní tyč nedal Pickfordovi šanci zasáhnout.

Remízový stav však příliš dlouho nevydržel. V 64. minutě Walcott obral na polovině hřiště Haydena a vydal se rychle dopředu. Poté posunul míč na Richarlisona a ten přesným centrem našel Dominica Calverta-Lewina, jenž už pouze nasměroval balon do brány.

Žádnou větší příležitost už zápas nepřinesl, a tak jsou oba celky s pětadvaceti body na desáté, potažmo jedenácté příčce.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Crystal Palace 1:1

28.12.2019 16:00

Góly: 74. Danny Ings - 50. James Tomkins

Souboj dvou týmů v dobrém rozpoložení nakonec vítěze nepřinesl. Atraktivní střetnutí Southamptonu s Crystal Palace nabídlo po jednom gólu na každé straně a nechyběla ani pravidelná dávka kontroverze v podobě neuznaného gólu hostí, jemuž dle videotechniky předcházel extrémně těsný ofsajd. Oba celky tak prodloužily své stávající šňůry bez porážky, ovšem v tabulce zůstávají na stejných místech. Zatímco Saints jsou i nadále s dvaadvaceti body patnácti s čtyřbodovým odstupem od sestupového pásma, svěřenci Roye Hodgsona udrželi své postavení v horní polovině tabulky na deváté příčce.

První půle nabídla více emocí než pohledného fotbalu, ovšem o drama nebyla nouze i tak. Hned v patnácté minutě se hosté zdánlivě ujali vedení, když Zahův přízemní centr z levé strany suverénně uklidil do sítě Max Meyer, jenže následné přezkoumání celé situace u videorozhodčího odhalilo mimořádně těsné postavení mimo hru v podobě Zahova ramene, a tak bezbrankový stav přetrvával i nadále. Frustrovaní hosté pak sbírali jednu žlutou kartu za druhou a zápasu nechyběla ani drobná potyčka mezi Jamesem Wardem-Prowsem a Jamesem McCarthym. Když pak Jan Bednarek z dobrého centru Warda-Prowse v zakončení neuspěl, šlo se do kabin za stavu 0:0 bez jediné přesné střely na bránu.

Také po změně stran měli lepší nástup do hry hosté a hned během pěti minut se jim podařilo konečně skórovat, aniž by se jakkoli provinili proti pravidlům. Perfektní přímý kop Milivojeviće našel nabíhajícího Jamese Tomkinse a stoper Palace přesnou hlavičkou zabořil míč nekompromisně pod břevno.

Iniciativu tak museli převzít hráči Southamptonu a šestnáct minut před koncem se za svou snahu dočkali vyrovnání. Do té doby pevná obrana Eagles vyrobila prostřednictvím Martina Kellyho hrubku, jíž beze zbytku využil Danny Ings. Nejlepší střelec Saints vystihl pomalou přihrávku k Tomkinsovi, namířil si to střemhlav do šestnáctky a tváří v tvář brankáři Guaitovi nezaváhal.

Srovnání na 1:1 domácí tým viditelně nabudilo a londýnský celek mohl za udržení remízového stavu děkovat především svému gólmanovi. Guaita totiž musel předvést prvotřídní zákrok proti střídajícímu Djenepovi, jenž se nadechl k velké sólové akci a nebezpečně vypálil, avšak brankář Palace zvládl míč vytěsnit mimo tři tyče. Když si pak na Guaitovi vylámal zuby i hlavičkující Ings, tentýž hráč v další slibné pozici přestřelil a Guaita zvládl zneškodnit i tradičně kvalitní přímý kop Warda-Prowse, skončil zápas dělbou bodů 1:1.

Více informací k zápasu

Watford FC - Aston Villa 3:0

28.12.2019 16:00

Góly: 42. Troy Deeney, 67. Troy Deeney (pen.), 71. Ismaïla Sarr

Důležité tři body vybojovali fotbalisté Watfordu proti Auto Ville, kterou porazili na domácí půdě 3:0. Domácí navíc hráli od 57. minuty bez vyloučeného Mariappy, přesto dvakrát skóroval Deeney a jednou Sarr.

Jako první zazlobili hosté. Ve 25. minutě Grealish prošel s míčem u nohy do blízkosti pokutového území. Následně přišel centr do velkého vápna, kam si naběhl Wesley, ale domácí brankář předvedl reflexivní zákrok nohou.

Těsně před koncem prvního poločasu se Watford dostal do vedení. Abdoulaye Doucouré natáhl ke střele zpoza pokutového území, jenže jeho pokus ještě Heaton vyrazil. K odraženému míči se ale dostal Troy Deeney a dorážkou pod tělem Heatona otevřel skóre.

V 54. minutě se domácí mohli dostat do dvoubrankového vedení. Chalobah se z hranice pokutového území opřel do odraženého míče, ale poslal jej těsně nad břevno.

O tři minuty později však zažili domácí fanoušci šok. Adrian Mariappa zastavil slibně vypadající brejk soupeře a po druhé žluté kartě musel do sprch.

Mezi 64. a 67. minutou se děly další zajímavé věci. Nejprve byl v šestnáctce faulován rozběhnutý Troy Deeney a sudí odpískal pokutový kop. Celou situaci poté přezkoumával ještě video rozhodčí, který však verdikt potvrdil. K pokutovému kopu se postavil Troy Deeney a tvrdou střelou nedal gólmanovi šanci!

Místo toho, aby Aston Villa využila přesilovky, inkasovala v jednasedmdesáté minutě další gól. Domácí celek se dostal do rychlého brejku. Troy Deeney ukázal svůj přehled, místo sprinterského souboje poslal přihrávku na levou stranu, odkud přiletěl centr do šestnáctky a Ismaila Sarr se už nemýlil.

Pro Vilans to byl tvrdý direkt a k ničemu dalšímu už se v utkání nezmohli. Watford zůstává předposlední, ale už jen s dvoubodovou ztrátou na 18. Aston Villu a tříbodovou na 17. West Ham.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth 2:0

28.12.2019 13:30

Góly: 3. Alireza Jahanbakhsh, 79. Aaron Mooy

Brighton v důležitém zápase porazil Bournemouth a zase o něco odskočil sestupovým pozicím. První půle nabídla poměrně vyrovnanou podívanou, v druhé části ovšem hosté zcela odpadli a bylo jen otázkou času, než domácí navýší své vedení, což se jim nakonec díky brance Mooye podařilo.

Hned z první vážnější akce padla branka. Maupayova střela byla zblokována na hranici vápna k Jahanbakshovi, který se nerozpakoval a z prvního doteku okamžitě vyslal projektil na bránu. Míč trefil tak parádně, že se k radosti publika zastavil až v síti za vzdálenější tyčí. Vyrovnat mohl na druhé straně King, který se dostal za záda domácích zadáků, jeho střelu však brankář Ryan parádně kryl. Další průnik Kinga skončil zpětnou přihrávkou do nebezpečného prostoru, kterou ale pozorní domácí obránci dokázali odvrátit na rohový kop. Ke konci poločasu ještě zahrozil Stanislas, jeho tečovaná rána však skončila jen v rukavicích Ryana.

V druhé půli ovšem na hřišti bylo jen jedno mužstvo, zdálo se totiž, že hráči Bournemouthu zůstali v šatně. Na 2:0 zvýšil po velkém závaru v pokutovém území hostí obránce Burn, jeho radost však přerušil videorozhodčí, který na začátku celé akce našel ofsajdové postavení střelce branky. Po hodině hry vystrašil hostujícího brankáře Mooy, jeho utěšená rána zpoza vápna však mířila o dobrý metr vedle pravé tyčky branky Bournemouthu.

Druhého gólu se tak domácí dočkali až deset minut před koncem. Trossardův centr našel ve vápně naběhnuvšího Mooye, ten si pohrál s obráncem a parádní střelou na zadní tyč upravil na konečných 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC19181047:1455
2.Leicester City20133443:1942
3.Manchester City20132554:2341
4.Chelsea FC20112735:2835
5.Manchester United2087532:2331
6.Tottenham Hotspur2086636:2930
7.Wolverhampton Wanderers2079429:2530
8.Sheffield United2078523:1929
9.Crystal Palace2076718:2227
10.Everton FC2074923:3025
11.Newcastle United2074920:3025
12.Arsenal FC2059626:3024
13.Burnley FC20731023:3224
14.Brighton & Hove Albion2065924:2823
15.Southampton FC20641024:3822
16.AFC Bournemouth20551020:2820
17.West Ham United19541021:3219
18.Aston Villa20531225:3618
19.Watford FC20371015:3316
20.Norwich City20341321:4013

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (489)

Přidat komentář
YNWA__MSN

Co se stalo s Bournemouthem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně zraněných

Reagovat
fenixLFC

to sice ano, ale mnohe kazi aj howe. to kolkokrat odpilil ich najkreativnejsieho hraca frasera a hral ho iba z lavky. je sice pekne ze sa snazi pracovat na defenzive ale uplne tym odstrelil utok

Reagovat
smazaný uživatel

Fraser byl právě jeden z těch zraněných a rozehrával se hoooooooodně pomalu, když nastoupil patřil k nejhorším.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

hm? ved sezonu zacal normalne, od paiteho kola ho posadil na lavku a len striedal

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, v hlavě jsem si spojil do jednoho Brookse - zraněnýho a Frasera - špatnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně mám pocit, že Fraser s něčím laboroval/laboruje a není stoprocentně fit, ačkoli k zápasům se dá vždy do kupy.. nevím

Reagovat
cristiano.K.

nevím, jak to bylo se zraněním, ale Fraser je tuhle sezonu odřestnej a sedí po právu, už se to tu i rozebíralo.

Reagovat
SpecialOne

Už potřebují změnu.

Reagovat
vicinda07

Bournemouth strasny, tam v januari treba nieco zmenit, lebo sa budu porucat do Champu

Reagovat
Pride

Nejdou, pořád je v lize zoufalý Watford s Norwichem a o třetího fleka se popere AV s WHU.

Reagovat
fenixLFC

watford pojde hore

Reagovat
Pride

spíš si myslím, že WHU se určitě zvedne, ale u toho Watfordu hodně napoví dnešní zápas.

Reagovat
Sandstorm

WHU se zvedne pokud vhodně nahradí Pellegriniho. Jestli se jim výměna nepovede, tak můžou klidně spadnout.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mikelinos

Kam se vůbec poděl Brooks?

Reagovat
smazaný uživatel

zranil sa

Reagovat
fenixLFC

zranil sa este pred sezonou a ked sa mal uz vracat tak sa zranil znova

Reagovat
smazaný uživatel

Ings další aspoň trochu jsme to se Saints urovnali

A teda Watford sice je nemám rád, ale takhle se bojuje o udržení. Novej trenér je de fakt hodně zvednul

Reagovat
mimi_united

Dnes si musíme ísť po 3 body. Ten náš útok Rash - Martial - Greenwood má neuveriteľný potenciál. Už teraz je to kvalitatívne veľmi vysoko, o pár rokov to môže byť jeden z najlepších útokov na svete

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho to nezajima

Reagovat
RadekVonCZE

Vy se starejte o váš ropný byznys

Reagovat
smazaný uživatel

keby si ty vedel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Sandstorm

Rash - Haaland - Sancho...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Zajo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej žvást

Reagovat
Sandstorm

Tak k Norwichi je po dnešku dalším favoritem na sestup Aston Villa. Watford ted půjde nahoru, ale těžko říct jestli Pearson efekt vydrží i celé jaro. Bournemouth bude mít také problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se jen zeptat jestli někdo viděl offside při neuznaných gólech Brightonu a Norwiche?

Reagovat
fenixLFC

nepotrebujes tam vidiet ofsajd, staci ze si var neico nasiel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta akce Norwiche byla boží a oni to odpískají. Neříkám, že kvůli tomu Norwich spadne, ale to je poškození jako hrom.

Reagovat
Noustress

Villa neskutočný výbuch, po zapasoch s LFC a CFC kde siahali na body som myslel , že nebudu mať problemi so zachranou ale inkasovať po 3 goly v priamych zapasoch o zachranu to zaváňa riadnym prúserom. Dúfam že vídu nejaké skúsené posily o ktorých sa špekulovalo a že to nakonec nejak ukopú

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se zachrání a s nimi i Norwich. Ale bude to těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli sme veľmi dobre v druhom polčase. Škoda tých obrovských chýb. Mourinho správne striedal o polčase. Snáď už nikdy s tromi CB.

Ndombelé veľmi dobrý výkon, Eriksen tiež. Auriera už prosím nikdy, prosím. Snáď v stredu ohlásime posilu na RB, lebo takto sa nedá. Dnes vlstný gól, obrovská minela vedúca ku gólu Pukkiho z offsidu. Dopredu jeden jediný presný center. Nič. Nula bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

A snád Norwich vypadne a tak skoro sa nevráti. Vidieť znovu tu držku Krula v bráne.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Krul je hroznej

Reagovat
Seydou Doumbia

?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesympatická plačka. Hlavně to jeho zdržování úplně nenávidím..

Reagovat
Seydou Doumbia

To dnes dělá každý...zdržování, simulace, hádky s rozhodčím...pořád to je jeden z nejlepších brankářů v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Aurier 7 centrů, které našly spoluhráče. K tomu 78% pass acc, 7 tackles a 6 vyhraných hlavičkových soubojů (nejvíc v týmu). Vyloženě tragédie dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to vyzerá keď niekto pozerá len štatistiky a nie zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky jsou údaje čili fakta, pozerání na zápasy může být plné dojmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si troll? Všade na nete na neho nadávajú a ty mi tu hodíš bezvýznamné štatistiky. Úspešne pásy na obrancov, lebo dopredu ani tuk. Vlastný gól. Pozeral si zápas alebo musíš byť furt proti mne?

Reagovat
smazaný uživatel

On je úplne mimo. Podľa mňa ani nesleduje zápasy len stále obhajuje každého hráča. Aj Winks je preňho super

Reagovat
jk

Winks je super.

Reagovat
smazaný uživatel

super pre fans Arsenalu

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Já reaguju víceméně na to, že si napsal, že dopředu dal jeden centr. Což je píčovina, dal jich 6. Vlastní gól bych mu zas tak nevyčítal, rozhodně větší chybu udělal Foyth když sem dostali první branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry. Pozeral som zápas a nevidel som od neho jediný center presný do šestnástky súpera. Nie. Posli zdroj alebo neviem.

Reagovat
jk

WhoScored, Squawka, si vyber...

Reagovat
smazaný uživatel

Dal som si tu námahu na Whoscorred. 7 centrov. 0 presných. 4 long balls, 1 presný. 0 through balls. 27 passes, 0 key passes. Už na mna nereaguje pls. https://www.whoscored.com/Matches/1376094/LiveStatistics/England-Premier-League-2019-2020-Norwich-Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

takže je to troll

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne.

Reagovat
jk

Ty stats tam jsou imho blbost. V chalkboardu jsou ty stats jiný Ale ok, Aurier ani nikdo jiný nedal jediný centr.

Reagovat
smazaný uživatel

No nedal. Staci pozerať fodbal a nie status.

Reagovat
smazaný uživatel

*stats (píšem z mobilu)

Reagovat
jk

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

S winksym jsem s tebou, ale Serge byl dneska fakt udesnej.

Reagovat
jk

Mě fakt nepřišel. Ten tým byl hrozný v prvním poločase imo kvůli tomu rozestavení. Druhý poločas o dost lepší výkon ale obrana na houby jako celek. A ten útok má taky dost rezervy, dneska sice dva góly ale oba ze standartky že

Prostě na RB nic lepšího nemáme no..já říkal, že Trippier není tak hrozné aby se prodával

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Na RB bych zkusil Odriozolu, toho by nám Real pustit mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas. Nikdy som ho nevidel hrať ale beriem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

dobrý nápad pre obe strany ale až v lete. kým sa nevráti hakimi tak odriho zizou nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda vykon v druhom polcase vyborny. Idiot Aurier nas stal dalsie 2 body.

Zaujimave ze utocna hra sa s prichodom Mourinha vyrazne zlepsila. Ten futbal je rychlejsi, zabavnejsi, davame vela golov. Ale ta obrana je uplna katastrofa. Tam to chce prekopat cele od zakladu.

Eriksen bude velmi chybat, Lucas zmenil chod zapasu. Ndombele pre mna MOTM. Prvy polcas mal slabsi, ale v druhom o parnik najlepsi na ihrisku. Je to ozaj novy vylepseny Dembele, neskutocne silny na lopte, kvalitna obranna robota, taky zaloznik nam velmi chybal. Len nech mu drzi zdravie (ta jeho pirueta proti 3 hracom supera highlight zapasu )

COYS

Reagovat
Kangaroo17

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas zmenil chod zapasu tim, ze u nej skončila každá naše akce nebo čím? Dost strašné cameo od něj. Lamela stihl víc za těch 20 minut na hřišti. Snad bude moct hrát co nejdřív v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovnosťou a ťahom na bránu. Každá akcia končila na Alliho prijebanych patickach.

Lamela bol otrasný, snad ho predáme

Reagovat
Bayern +

No nič, ideme ďalej, ale Pellemu je asi koniec.

Tá hra absolútne nemá hlavu ani pätu, v zápase máme len záblesky, vôbec nie žiadny systém alebo hernú tvár. Nie je to zlý tréner, ale bohužiaľ do WHU sa nehodí. Dokým mu ešte fungovalo to jeho obľúbené 4-2-2-2, resp. 4-4-1-1 a vzadu nás zachraňoval Fabianski, tak to ešte šlo. Odkedy sa zranil, išli sme neskutočne z kopca. Smerom dopredu na to, aké mená tam máme, sme neschopnejší jak Burnley (a to máme ofenzívneho trénera!).

Dnešné striedania tiež nechápem, ak Noble nebol zranený, nechápem, na čo tam rval toľko útočníkov / krídel, keď sme sa poriadne nedostali na súperovu polovicu a stred totálne nefunkčný. Anderson, Lanzini a Fornals potrebujú hrať technický futbal, v tomto chaose sú stratení.

No a obrana, tak to bude mať nový tréner čo robiť, to je totálny chaos. Beriem, že dnešná štvorica bola nezohratá, ale s Ogbonnom a Cressom to bolo len o chlp lepšie (individuálne, tímovo ani nie). A ani nechcem vedieť koľko by nám Rodgers naložil v plnke, lebo dnes tam mal zo základu troch.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jen dopsat, prohlašuji boj o záchranu za zahájený. Je to ostuda s tímhle týmem, Pelle nedokáže výtahnout z těch individualit snad ani 50%. Anderson zahraje jeden dobrý záapas na úkor tří špatných. Lanzini se pomalu nedostavá do hry, při tom je to technicky skvělý hráč. Haller ve předu naprosto ztracený. Za posily v létě kolik? cca 90 mega a co z toho, po 19ti kolech 17. flek a vyhlídky naprosto žádné, každý zápas ta stejná písníčka. Už snad jediné o co se dá opřít je návrat Rieda . Sezona opět v háji, v zimě a bojím se, že ani v létě se extra posilovat nebude, maximálně na úkor odchodů, kde se obávám o Riceho. K tomu záapasu radši ani nic neříkat, tam by stačil snad jen Vardy, protože co balon za obranu, to prúser.

Reagovat
Elliasson

Hodně štěstí. Stadion a okolí máte krásné, byla by Vás škoda pro druhou ligu.

Reagovat
Bayern +

Ďakujeme. No však práve...

Reagovat
smazaný uživatel

některým omezencům bych namísto nadávání na VAR jako takové spíš doporučil nadávat na anglické pojetí tohoto systému a hlavně na hovada, která se tam kolem toho motají

Reagovat
smazaný uživatel

Však na to všetci aj nadavame. Teda aspoň dúfam, neviem ktorý obmedzenec by mohol nadávať na technologický pokrok.

Problém je vždy v ľuďoch... Bohužiaľ

Reagovat
fenixLFC

ja by som ti doporcul zistit si co to vobec VAR je

Reagovat
smazaný uživatel

hezky ses v tom našel, reakce bez překvapení taková... fenixovská...

Reagovat
fenixLFC

tak evidentne podla tvojho komenatra netusis co var vobec je.preto ten tvoj koment nedava zmysel. pretoze nadavanie na VAR= nadavanie na hovada ktore sa okolo toho motaju, je to to iste

Reagovat
smazaný uživatel

myslím tím samozřejmě nějaké "šéfiky", kteří rozhodli o tom, že se to v Anglii pojme právě takto, že hlavní bude pouze odkázaný na rozhodnutí někoho jiného, v drtivé většině někoho, kdo je úplně mimo

předpokládal jsem, že to všichni pochopí, ale jak je vidět, jsou tu i jedinci, kterým se to musí dopodrobna vysvětlit, jinak to nejsou schopni pobrat

Reagovat
fenixLFC

to je fuk ako to myslis ked to neodpvoeda realite. vinni nie su len sefikovia za to ze z toho spravili takyto paskvil ale aj samotni VAR ktori to rozhoduju tak ako rozhoduju. takze ked var spravi chybu nebudem hovorit ze var za to nemoze ked je to on kto vyda stanovisko ake vyda a posudi situaciu. a hlavni za to mozu tiez pretoze oni su ti ktori to piskaju, oni na seba preberaju zodpovednost. ale kludne si dalej ten paskvil, ktory nefunguje od vrchu az dolu, obhajuj dalej

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kantos

Tyhle milimetrový ofsajdy mě totálně štvou (viz Zaha), ale zas na druhou stranu je jedno jestli ten ofsajd je milimetrový nebo 5-metrový, v pravidlech nikde není definováno, co je "clear and obvious error". Koneckonců zjevná chyba je pro někoho jakýkoli ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad začne fungovat Liverpoolský efekt a titul poputuje do Leicesteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dwight McNeill vyzerá nádejne a futbalovo.

Reagovat
Chazy

Kdyby někdo neměl co dělat při sobotě večer, tak je dneska super americkej fotbal. Playoff na jeden vítěznej, takže dráma

https://www.eurofotbal.cz/clanky/flores-hraje-o-praci-451939/?forum=1#forum - je tam link na dobrej stream

Pravidla bych nějak v rychlosti vysvětlil, kdyby bylo třeba.

A chápu každýho, koho to nezajímá a je to podle něj píčovina, ale nepotřebuju o tom bejt informovanej, je mi to fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celkom zaujímavá picovina

Reagovat
Godwinson

Neprecenovat

Reagovat
Busby babes

a davaj to na Sport 2.

Reagovat
EXoRcIsT

ako ta kapela ci co to tam hra po kazdej akcii mi zacina dost vadit a to pozeram 3 min

Reagovat
Chazy

ona je to univerzita, no, a holt sportovní zápasy tam nejsou jen o těch sportovích, ale i o kapelách. Ale taky mě to občas ničí

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

United neinkasovali lacné góly a vyhrali. Hráči Tottenhamu sa snáď dívali.

Reagovat
Tolstobik

Tri body a nikdo dalsi se nezranil, byt se ti prasaci z Burnley hodne snazili, parada

Reagovat
Sandstorm

No a zítra by mohly být dvě remízky.

Reagovat
Busby babes

no, co si budem. cekal jsem to bez Pogby daleko horsi. a cekal jsem, ze na konci dostanem. takze pozitivni prekvapeni. Zaslouzene, Burnley, i kdyz se ve druhe puli zlepsilo, tak si prakticky nic nepripravili. Jednu strelu z dalky, kterou DDG vyborne zlikvidoval. Skoda, ze jsme se stahli vic, nez by bylo treba. Ale tezkej zapas, nikdo doufejme neni zranenej a 3 body. super.

Reagovat
Busby babes

a Martial i Rash po golu, parada.

Reagovat
EXoRcIsT

Rash uz druhy v goloch po Vardym a James stvrty v asistenciach Dufam ze to Marcus da na 20 golov v PL lebo toto sa u nas naposledy podarilo RVP

Reagovat
Swarley

před sezonou bych nečekal, ze to někdo dá...

Reagovat
Grahf

williams musí hrať miesto shawa, dopredu 100x lepší. A Fred vynikajúci, keby tak hral furt, tak nepotrebujeme troch, ale len dvoch nových záložníkov

Reagovat
smazaný uživatel

williams se nezranil při tom svém skoku?

Reagovat
Busby babes

ne.

Reagovat
kaaspis

Mně tak vytáčí Shaw, který naběhne do vápna, zastaví se a začně přemýšlet co udělá

a proč vlastně Ole tak nesnáší střídání? Začínají nás tlačit, potřebujeme impuls a podržet balon vepředu a nic se neděje

Reagovat
EXoRcIsT

tak zase koho tam das z lavicky . Greenwooda nie lebo ho tie svine este zrania . Mata je nepouzitelny a Jones by si najskor dal vlastny gol . Ostava ti uz len Wan Bissaka

Reagovat
kaaspis

Chtěl jsem tam toho greenwooda. Podle mně zranit se může kdykoliv, to pro mně není argument (ne že bych to chtěl přivolávat).

Reagovat
Busby babes

kdyz on na ty lavce fakt nikdo moc nebyl. Jesse za Pereiru. AWB hrozi karta, takze lepsi, ze tam nesel. Mata by snad ten balon dokazal podrzet, ale radsi ne... A Mason by to asi taky dokazala, ale on je porad jeste mladej a primocarej, tak by mozna hrozilo, ze budem vic ztracet.. ale treba by zas dal gol no .

Reagovat
kaaspis

Navíc, není to věc jen tohoto zápasu

Reagovat
Azazelo RD

Tak on celou kariéru střídal, má z toho trauma.

Reagovat
Hokaido

Koukal jsem jen po očku, ale Martial byl teda dneska v koncovce strašně na facku. Burnley je hroznej tým, oni zdržují i ve 20. minutě za stavu 0:0.

Reagovat
Pharrell

Martial mohl mít i 4g.

Snad se dostane zpátky do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

burnley je hroznej bordel

Reagovat
Tolstobik

A teda nechapu, jak muzou mit fucking Burnley stejne bodu jako Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

No, buď je Burnley lepší tým, ako si myslíš, alebo Arsenal horší

Reagovat
mimi_united

1 bod od top 4

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nevychadza....

Reagovat
Busby babes

tak McTominay pry mimo na 3-4 tydny. To jeste neni tak hrozny.

Reagovat
Swarley

Není, ale s tím návratem Pogby mohla byt ta záloha alespoň chvilku pohromadě...to by šance na TOP 4 trošku vzrostla...

Reagovat
Busby babes

Fat Frank to posere, neboj. Jeste cvaknem i Pepka

Reagovat
Swarley

A chudák Poche nebude mít co žrát...

Reagovat
Busby babes

pujde prave do City az vyrazi Guardiolu.

Reagovat
Swarley

No to vůbec, to mu musíme poslat nějaké prachy at jde k nám nebo mimo Anglii

Reagovat
Swarley

Normálně nejlepší plátová politika level 20, budeme platit Oleho, podepiseme i Pocheho a az nad Olem definitivně zlomime hůl, tak půjde Poche...Ed toho není schopnej? A že ne...

Reagovat
Tolstobik

Nasi dva nejlepsi zaloznici ip, to je proste krasa

Reagovat
Busby babes

o to lepsi, ze jsme dneska Pogbu posetrili a nevadilo to.

Reagovat
Tolstobik

Jo, nakonec to byl velmi dobrej tah (teda pokud to neznamena, ze hned 1. 1. 2020 odchazi ), jeste by nam ho ty prasata zrakvily

Reagovat
Busby babes

Goals this season:

Martial, Rashford & Greenwood - 34

Mane, Salah & Firmino - 30

V utoku problem nemame, jenze pak...

Martial, Rashford & Greenwood - 74% of United's goals

Mané, Salah & Firmino - 49% of Liverpool's goals

Tady je problem no.

Reagovat
smazaný uživatel

11 - Only Liverpool (16) have had more different goalscorers (excl. own-goals) in the Premier League this season than Brighton (11). Variety.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak góly nedali jenom Gomez (který za nás ješte nikdy gól nedal) a Lovren (který teda dal gól v LM)

Reagovat
smazaný uživatel

A Gomez s největší pravděpodobností ani nedá. Když zahráváme standartku tak díky své rychlosti čeká na půlce na případný brejk

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si někdy zahraje na Aggera ;)

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale to jsou všechny soutěže, ne?

Reagovat
Busby babes

predpokladam, ze jo.

Reagovat
bbbauch

V top 10 strelcich pl je 6 anglicanu, hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo pět zápasů a Lampard vs. Ole zase nemá jasného vítěze. To je pro mě asi nejzajímavější souboj letošní sezony zatím.

Rashford je naprosto famózní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Lampardovi by bolo k duhu ešte sezóna, dve v Derby a Olemu zopár sezón v destináciách ako Molde, Mydtjylland, Brondby...

Reagovat
vrabejka

Lester

Tu TOP 4 musí dát s prstem v nose

Reagovat
Makiii

Strasne dulezity 3 body z Burnley!

Kor s tou sestavou co vyběhla. Posetreni Pogby, AwB a Shawa se teda vyplatilo. Burnley az na 1-2 situace bylo naprosto neskodny, ale i tak jsme si to malem zase posrali, ze jsme nebyli schopni ukoncit ten zapas. (Jak se nam uz nekolikrat stalo a pak jsme z niceho nic dostali gol...)

Fred je opravdu posledni 2 mesice v neskutecne forme a jsem za nej rad.

Williams v 19 letech ukazuje Shawovi s AwB, jak ma moderni krajni bek vypadat urcite si momentalne zaslouzi vic sanci jak Shaw.

Matic hral po dlouhe dobe, ale velmi prijemne prekvapil. Young se da rict, ze taky...

Andreas potvrdil dobry vykon z minuleho zapasu na 10tce, at si je jakej chce, porad dava hre mnohonasobne vetsi prinos nez Lingard, ktery vcera potvrdil 28 zapasu za 365 dni v PL nema ani asistenci natoz GOL, tohle je fakt nejvic smutny a o to vic, ze je to ofenzivni hrac v klubu jako Man United... (Andreas za posledni dva zapasy 2 asistence) Takze dokud nebude Pogba na AM, a nebo nova posila, ktera jednoznacne na tuhle pozici musi dojit snad uz v lednu, tak at se tam radsi pohybuje Andreas nez Lingard, ten vcera byl zas tragikomickej...Stasne me mrzi ten Gomes, tohle mohlo byt jeho, kdyz nam to AM tolik chybi, ale at si napred vyresi kontrakt a pak si muze stezovat.

Martial vcera klidne mohl dat hattrick, kdyby ty situace vyresil lip - skoda.

A Rash ten je momentalne nezastavitelnej snad mu to vydrzi co nejdele.

Musim pochvalit i stopery dnes, ze se s tim poprali fakt dobre.

V neposledni rade James, toho kluka nejde nemilovat, tolik silenych faulu a karet behem cele sezony a on vzdy stoupne a jezdi dal, kdyby kazdy hrac u nas mel workrate jak on, tak verim, ze jsme jinde. Bozi kluk a preju mu at mu co nejdriv padne zas nejaky fik, fakt si ho zaslouzi.

Ted se poradne zregenerovat a 1.1 nabehnout na Arsenal jak na Spurs a City.

Reagovat
Busby babes

Shaw musi sedet porad.

Reagovat
Busby babes

btw Williams je super dopredu, ale zas casto hori dozadu. Tam si zase muze kouknout na AWB, jak se ma branit...

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

More Lingard numbers. It isn't a game of goals and assists after all

Man Utd in the Premier League (>300 mins):

Chances created per 90:

Pogba 2.8

Lingard 2

Mata 1.9

xGChain per 90:

Martial 0.73

Greenwood 0.68

Lingard 0.68

xGBuildup per 90:

Pogba 0.47

Lingard 0.40

Wiliams 0.35

Ono rict, ze Lingard nic neprinasi je dost prehnane. Cisla mluvi trochu jinak. Je kreativnejsi nez Andreas (ok, latka neni vysoko. )

Reagovat
Dawon

Ja myslim, ze nikdo nerika, ze nic neprinasi, ale realita je proste takova, ze hrac na jeho pozici musi davat a pripravovat goly A v tom je uz velmi dlouhou dobu totalne zoufaly

Jestli by nad sebou mel 4 ofenzivni hrace a on by plnil nejakou takovou pseudo box-to-box roli na CM, kde neni az takovy tlak na tu finalni fazi, tak klido pido...ale on v drtive vetsine pripadu je casti toho ofenzivniho bloku a z te pozice fakt musi produkovat...koneckoncu si to tu psal uz nekde vyse, nasi utocnici davaji golu dost, ale zbytek tymu je uplne v prdeli a prave s timhle by mel Lingard rozhodne pomoct

Reagovat
Busby babes

kdyz on ty pozice docela pripravuje. Jen je pak ti spoluhraci nepromenuji. Nicmene je jasny, ze produktivitu ma spatnou. Jen neni tak spatna jak se obcas dela. nic vic nerikam.

Reagovat
Dawon

A navic proti nemu trochu hraje paradoxne prave to, ze bez mice je velmi dobry a platny a dokaze se dostavat do dobrych pozic a to pak jeste mnohonasobne vic vynikne, ze to v tech pozicich velmi casto totalne dosere

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš holka??

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď jsem zjistil, že Iwobiho strýc je Jay Jay Okocha

Reagovat
Coutinho10

si nevedel jo ? vim, ze se to hodne resilo v momente, kdy zacal v Arsenalu dostavat sanci a videl jsem s nima i rozhovor v Arsenal World pred par lety

Reagovat
mimi_united

Arzenal dnes musí

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Fred s tým čo hraje asi posledné 2 mesiace, moc lepších cm v lige asi nebude

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa smejes jak pičus

Reagovat
smazaný uživatel

lebo hype wolves

Reagovat
avicii

Tých lepších CM v lige ako Fred momentálne je fakt dosť, aj keď netvrdím ze nehrá dobre

Reagovat
Gedofrey

OT: Chystáme se s přáteli v květnu do Liverpoolu na zápas s Chelsea. Nějaké tipy, jak nejlépe sehnat lístky, kolik by tak mohly stát, popř. co v Live a okolí navštívit?

Reagovat
aragorn

Tak hodně štěstí ať něco seženeš. Buď si připrav balík a nebo začni shánět rovnou lístky na příští sezónu. Jen teď v únoru na Bournemouth chtějí za lístek skoro 10k. Natož v květnu pokud se opravdu ten titul podaří.

Reagovat
vitasrp

To bude slušně těžký. Nepomůže ti ani menbership, musel bys v loňské sezóně navštívit minimálně 4 zápasy, abys na tenhle mač mohl koupit lístek. Takže leda přes někoho, kdo členství má a ty zápasy navštívil, nebo zkusit nějaký hospitality balíček nebo přes cestovní kanceláře za raketu no.

Reagovat
Gedofrey

Dobře, díky. Tak zkusíme něco jiného.

Reagovat
koudys2

Ja nedávno kupoval lístky přes listkynafotbal.cz , Arsenal vs Manchester City a vše bylo ok

Reagovat
Coutinho10

Celtic - Rangers 1:2

Morelos klasik...zkusil vybojovat penaltu, ale dostal druhou zlutou za simulaci, takze redka ...nastesti to bylo v zaveru a Celtic uz nestihl sronat, takze Rangers konecne vyhra v Celtic Parku a poprve po tom padu do 4. ligy, takze ztrata uz jenom 2 body na Celtic

a emoce suprove, jak Gerrard tam skakal na spoluhrace a mohl si vychutnat vitezstvi na pude nejvetsiho rivala

Reagovat
Kixi Syhimour

on to fakt vyhrál, slušné

Reagovat
Coutinho10

fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

ale oni si zas ten naskok udrzia, tie zapasy s ostatnymi timami zvladaju lepsie este budu hrat vzajomny zapas?

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze oni ty obycejne zapasy zvladaji jisteji, ale tohle by mohlo Rangers nakopnout...verim tomu a Celtic treba trochu znejistit

uvidime, co s nimi udela playoff EL, kdy oba budou hrat na jare

jinak jeste je ceka jeden vzajemny zapas v lize...to bude v nadstavbe

Reagovat
fenixLFC

tak oni naskok tak uplne nemaju, zvladnut rangers tu dohravku tak su prvi

Reagovat
mickey mouse

Rangers

Reagovat
Malresi

Reagovat
Coutinho10

tady jeste ta 2. zluta pro Morelose: https://streamja.com/l1pe

sice tam neni opakovacka, ale opravdu to zkusil, ale nastesti Celtic uz nemel moc casu

Reagovat
Kixi Syhimour

Takticky to zdžel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Já chci aby byl o deset let mladší

Reagovat
Coutinho10

jako rád bych ho viděl dál na hřišti, ale těch zápasů jsem si užil dost...škoda, že nevyšla ta PL, ale jinak krásná kariéra

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

pro rozhodčího, že se toho nebál

Reagovat
icemike

Když sleduji hráče jako Guendouzi a Pereira, tak konečně chápu, proč vzniklo třetí pohlaví...

Reagovat
Mimalu

easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

JDM

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Vánoční owník

7 - Bernd Leno has made seven errors directly leading to an opposition goal in the Premier League since the beginning of last season, the most of any player.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Čech...

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Prej top v PL tvrdili

Reagovat
smazaný uživatel

konečně je z Leverkusenu pryč a Arsenal za něj ještě zaplatil... patetický klub

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard chytre posilil střed Jorginhem a od te doby Arsenal vynulovany. 

Budu se opakovat, ale spousta tech sanci proti nam by se nestala, kdyby tn střed zálohy za neco stal. Prekopani toho stredu je nutnost. Xhakou to doufam jen začíná. Alfa a omega celého úpadku Arsenalu

Reagovat
Svatej

Herně podle mě vcelku jasná remíza, nicméně musím říct, že tím zdržování mě Arsenal tak neuvěřitelně sral, že z toho mám dvakrát takovou radost. Frank posral start, ale potom to dvakrát v nahradil a Tammy ukázal, jak brutálně důležitej je. Konečně!

Reagovat
ajouki

Odpuštěná červená na obě strany, chyba Lena a takticky perfektní come-back Chelsea. Kdyby tomu Guendouzi tolik nepřidal, tak by Jorginha rozhodčí vylil. On ale při lehkém zatažení odskočí dva metry stranou a pak se začne vztekat.

Reagovat
Gunner14

takticky perfektní

Reagovat
Mimalu

tak v rámci možností, všechny tři střídání se mu povedly + celkově změna rozestavení

Reagovat
ajouki

A ne? Střídání, kde změnil rozestavení a dostal Chelsea do zápasu. Správně pouzené, že do konce poločasu Chelsea potřebovala hlavně získat nohu v zápase a vyrovnat se Arsenalu. Do druhého poločasu pak s cílem postupně získávat převahu. Možná pomohl Leno, ale branka měla přijít už dříve od Abrahama. Navíc se nebál na Emirates vyslat útočného krajního obránce, který nikdy předtím nehrál ani minutu. Top-notch, jak říkají kamarádi v Londýně.

Reagovat
ajouki

Arsenal jen 3 střely za posledních 75 minut zápasu. Chelsea ale pomohlo i vynucené střídání Chamberse, protože pak nemohli některé unavené hráče nahradit. Třeba Saka vyloženě už jen poklusával. Pépé nic nepřinesl, ten jakoby šel na hřiště s nazutými bruslemi.

Reagovat
Gunner14

Byli jsme jasně lepší do prvního střídání Chelsea, pak se to vyrovnalo. V druhém poločasu měla mírně na víc Chelsea a pak jim to daroval rozhodčí a Leno

Reagovat
spider_8

Mírně navíc Však jste druhý poločas pořádně nepřelezli půlku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Reagovat
TopinB

Reagovat
merlick

sanci ste mali na 10 zapasov

Reagovat
Chazy

Carlo si vodí Artetu s Josem jako slepý štěňátka

Třeba fakt Everton nějak pozvedne, je to jejich první skutečný HC od začátků Moyese, kterej ale byl skutečný HC v době, kdy PL nebyla zrovna takticky kvalitní

Reagovat
Vánoční owník

to je ale dost nefér srovnání, když porovnáš s kým kdo hrál

Reagovat
Chazy

Já vím, uznávám jen sem ho chtěl pochválit a přišlo mi to samo o sobě takový suchý

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

typickej Chazy more

Reagovat
Hachim Mastour

Už som sa zľakol, že si zastávaš Artetu, ale potom som si spomenul, že v Chazyko príspevku bol zakomponovaný aj José.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Wow. Tak to je famózní otočka.

Lamps skvěle zareagoval. Od změny rozestavení jsme se pomalu ale jistě stávali lepším týmem.

Těžko říct, jestli je výhra zasloužená, jelikož šance jsme měli vlastně 3 a dali 2 branky, z toho jednu nám daroval Leno.

Chápu, že fans Arsenalu si budou stěžovat na sudího že měl jít Jorginho ven. A ano měl.

Ale stejně tak měl jít ven Gendo hned v první půli za úplně stejnou situaci. Akorát tam nebyl míč no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Když už bych se měl rozhodnout koho poslat ven, tak tedy jednoznačně Jorginha, ten Francouzův zákrok se mi tak hrozný nezdál, navíc Abraham tím pádem moc nešetřil.

Reagovat
icemike

Frantik měl tydle zakroky dva, kante ale nespadl

Reagovat
Kixi Syhimour

To je možné že jsem již vypustil, sorry, jestli tomu tak je

Reagovat
Svatej

Problém bylo, že ze zadu ten zákrok na Guenda vypadal úplně směšně taky.. Na první pohled jsem si byl redkou jistej, ale ten záběr navíc že stejny ho úhlu jako měl sudí mi ten názor trochu změnil.. Buď měli jít oba nebo ani jeden..

Reagovat
Kixi Syhimour

Prvně mi ten zákrok na Francouze připadal taky k smíchu, ale když jsem to pak zhlédl vícekrát, tak si myslím, že žlutá pro Jorginha by byla spravedlivá. Ten na Abrahama jsem viděl jen asi 2x, takže je možné, že jsem něco přehlédl, ale teda šel strašně ochotně dolů podle mě.

Reagovat
Acquanni

Mě teda dosrala více kontrola toho gólu na 1:1. Když už na to ten VAR čumí, ještě tam naskočilo info, že se kontroluje možný faul a Jorginho se zbavil Lucase rukama, tak to musel vidět. Ale vzápětí se to změnilo na kontrolu pro možný ofsajd, což byla fakt sračka, o offsidu se tam nemohlo absolutně uvažovat. Oni asi kontrolovali jestli nebyl faul na Lena, ale to u toho neviděl souboj skórujícího hráče? Nepochopím. Jinak jsme si to posrali sami, ale ta nepochopitelně odpuštěná redka a tohle tomu teda dodalo pachuť jako prase.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten zákrok na Torrieru bych taky chtěl ještě vidět

Reagovat
Acquanni

Jako je pravda, že Lucas někdy padá na můj vkus moc ochotně, ale mě to teda přišlo jako faul prostě, odstrčil ho no..

Reagovat
icemike

Jednou rukou a Jorghino není zrovna kulturista

Reagovat
Acquanni

Zato Lucas je skála a navíc je to prostě proti pravidlům, pískají se i menší potažení či strčení.

Reagovat
icemike

Je tam Var, tak věřme, že to zkoumali v rychlosti

Reagovat
Golasso

Tak i kdyby šli oba ven, tak furt bychom na tom byli líp my... Jorginho hrál super, řídil ten tlak ve druhé půlce a sám dal vyrovnávací gól. Guendouzi... mno... nic. Sice bychom hráli chvíli o deseti, ale stejně jsme byli jen zalezlí a myslím, že i bez zmatkáře Guendouziho bychom to ubránili. Když by před tím závěrečným obratem vypadl Jorginho, tak by se ten tlak hrozně rozmělnil ve hře 10 na 10 a my bychom byli víc v klidu a zápas bychom mohli i vyhrát.

Reagovat
Miguel19

Sorry, ale to je komentář totálně mimo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Golasso

To je mi celkem u zádele, co ti připadá mimo, takže se ani neomlouvej . Načal jsi spekulace ohledně vyloučení, která neproběhla, tak jsem se do nich pustil taky.

Reagovat
Miguel19

Ok, nechám tě v tom

Reagovat
Salfovic

Snad se Arsenal udrží.

Reagovat
Vánoční owník

1959 - Arsenal have lost four consecutive home matches in all competitions for the first time since December 1959.

Reagovat
hona.kub

London is blue

Reagovat
Unai

Good ebening.

Reagovat
Edgewalker

Za to můžeš ty, Unaji!

Reagovat
bandwagoner

tenhle "joke" je od zacatku fakt neskutecne ubohej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

No nic, tak to si Arsenal spraví chuť až nad námi

Reagovat
Zdechlina

Myslíš?

Reagovat
Infernoqt

Jj, stále jsme jeden z nejhorších venkovních týmů, navíc jsme padli i s Watfordem. Stačí vám nějaká haluz a dát první gol a my se přes to nedostaneme už

Reagovat
Zdechlina

Nemyslím si. Vidím to na souboj slepý s hluchým. Vítez bude ten míň postižený. Ale já osobně bych sázel klasickou 0 Nebo neprohra hostí.

Reagovat
Spasitel

Výkon zlý hlavne prvý polčas ale nakoniec zaslúžená výhra. Sranda, že Arsenal a Spurs vonku porazíme a doma prehrávame so slabými tímami ... Chce to ale posily aby sme tú top 4 udržali

Reagovat
Infernoqt

Divil bych se, kdyby se top 4 nějak měnila

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak podle mě měl Arteta střídat dřív právě Lacazetta (a Pepe do hry, zápas pro něj), který vypadal na padnutí okolo 70. minuty, zrovna on poněkud nesmyslně způsobil tu standartku ze které padl ten první gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Laca je mimo uz dlouhodobě. Sice bojuje, ale kdyz uz se aspon do nějaké šance dostane, tak ji totálně zazdí

Reagovat
Liquid

přesně tak, Artetova velká chyba a tu ho mají za boha po 1 bodu ze 2.zápasů , zkušený trenér když má soupeř tlak se to snaží chytře rozkouskovat, Arteta má střídání a nevyužije ho v čas

Reagovat
fenixLFC

lamparda ste mali za boha a mal jeden bod z prvych dvoch zapasov tiez

Reagovat
Kixi Syhimour

No, nevím jestli zrovna Liquid

Reagovat
TopinB

Reagovat
TopinB

Neházej nás do jednoho pytle s tímhle debilem, prosím tě

Reagovat
tunkic

Fakt divny, ze Artetovi chybi zkusenosti, kdyz je to jeho prvni job v roli hlavniho trenera

Reagovat
Liquid

chyba to byla, samozřejmě máš pravdu, managerem se učí být

Reagovat
mayday

V tom případě ale nemá co dělat na lavičce klubu, kterej má stále relativně jméno a kterej chce většinu zápasů vyhrávat.

Reagovat
Azza

Hrůza s ním no.

Reagovat
Taiger

liquid píčusek v akci

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Máš nervy, co?

Reagovat
cristiano.K.

copak Laca, ale Saka od skluzu od 70. minuty kulhal. Se podívej jak mu Wilda neskutečně frnknul a on kulhající se sebezapřením za ním běžel

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo teda fakt strašné u toho gólu +Francouz totéž

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

leno sa hrubka odpustit da, tuto sezonu nas najlepsi hrac s aubom

guendouzi dnes uplne sialeny, ten druhy gol ho dokonale vystihuje, prechadza sa spat a potom sa certi a rozhadzuje rukami, takychto frajerov nenavidim

Reagovat
Taiger

Reagovat
Edgewalker

v záloze potřebujeme nutně posílit, zvlášť jestli odejde Xhaka...někdo kdo umí balon podržet, potáhnout, uklidnit hru, prostě někoho kdo není splašený jak Guendouzi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Chazy

Otázka je, jakou kvalitu budete schopni získat, jestli vás čeká další rok bez LM. Aby vám Xhaka ještě nechyběl pak, on taková sračka není

Reagovat
Taiger

To tady tvrdíme dost dlouho, jen sračky tvrdí, že nám chybět nebude a chtějí ho pryč

Reagovat
Chazy

Tak podle mě hodně vašich fanoušků žije v představě, že můžete nalákat hodně dobrý hráče. Což je možná pravda, já nevím, jen bych se toho bál. Jestli zdrhnou Auba s Kazetou, tak si to podle mě ambiciozní hráč rozmyslí

Reagovat
Nikikrew

Zlaty Xhaka, co by som dnes dal zato aby tam bol namiesto splaseneho Guendouziho.

Reagovat
Edgewalker

To je samozřejmě na jinou diskuzi, v současnosti je reálné nalákat spíš mladé hráče, co se chtějí ukázat v silnější lize, takže z toho může být další Guendouzi - talentovaný, ale nepřipravený. Nebo vytáhnout brutální balík peněz na přestavbu, to ale nevím jestli je u nás reálné

Reagovat
Nebelung

Navíc na začátku druhého gólu byl sám, když zas prohrál souboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykony jdou pod Artetou strme nahoru. Minule se na to dalo koukat prvni polovinu prvniho polocasu, dneska celej prvni polocas. Jen tak dal, vysledky se dostavi

Reagovat
tunkic

Fakt by me zajimalo, jakej problem je s Pepem, kdyz na nej uz 3. trener sere

Reagovat
mesyas

Prý špatně maká.

Reagovat
Nebelung

Nelson toho odbrání daleko víc.

Reagovat
Liquid

a teď ten nejkreativnější pokřik v Premier Lague - CHELSEA CHELSEA CHELSEA

Reagovat
Chazy

Asistenty manažera Davida Moyese u týmu West Hamu by měli být Stuart Pearce a Alan Irvine. Oficiálně by měl být staronový manažer Moyes představen v pondělí.

Tak to je trenérskej tým snů

Reagovat
Liquid

Moyes není špatný manager, na top tým nemá, ale v Evertonu robil dobrou práci

Reagovat
Chazy

Já vím, ale v době, kdy fakt ta soutěž byla hodně jiná. Podle mě vůbec netuší, jak takticky ten tým připravit. A Pearce je taky taková hloupá stará škola

Reagovat
Liquid

souhlasím, ale pamatuju i jak se zde říkalo, když Moyes propadl v MANU, jak že Everton bude šlapat top4 na krk a naopak od odchodu Moyese ikdyž dle mého názoru, ten kádr zas tak neoslabil, naopak měli tam Lukakua třeba jdou tabulkově jen dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stará škola, v mnoha ohledech mu ujel vlak, ale jsou horší manažeři v PL. Záleží, co od toho WHU čeká (ambice).

Reagovat
cristiano.K.

taky mohli ještě pár dní počkat:

Moyes mohl jít zpět domu a bylo by zajímavé, jak by si vedl Carlo u WHU.

Reagovat
Sandstorm

Moyes je záchraní, ale výrazný posun se od něho nedá očekávat. Za rok budou tam kde jsou teď.

Reagovat
Nikikrew

Uz ten nejaky Piatok sa nestazujem na rozhodcov ale dnes to dojebal. Jorginho druha zlta = cervena karta, bez debat. Da sa povedat, ze to bol rozhodujuci moment pretoze bez neho by Chelsea nebola tak casto bez lopty a pravdepodobne by sme konecne vyhrali. Curak posrany, dosrany az za usami. Idiot

Leno ako nas hrac sezony si musel akurat dnes vybrat zly den. Dpc to stacilo vyboxovat nic viac. Stane sa ale my sme vo velmi zlej situacii kedy potrebujeme bodovat naplno.

Kazdopane opat velmi dobry vykon, 2 polcas sme len branili a toho som sa bal. Chelsea sme nechali velmi casto hrat na nasej polke a trest prisiel.

Reagovat
Talker

Neměl být venku i Guendo už v prvním poločase za podobný faul?

Reagovat
Nikikrew

ktory faul? Ten na Abrahama ved to skumal VAR a potvrdili nefaul

Reagovat
lajka30

Potvrdil že faul nebyl ve vápně ne?

Reagovat
vitasrp

Tak nebylo to ve vápně a nebyla to přímá rudá, tak s tím VAR nemohl nic dělat.

Já bych to ale taky nepískl a nechal bejt - bylo to hoodně na hraně, ale intenzita toho zákroku nebyla tak velká a Tammy to dost přihrál. Asi by se ale dalo říct, žekdyby to zapískal a dal kartu, chybu by neudělal.

U Jorginha to opomenutí karty ale nechápu, tam ho fakt viditelně zatáhl, kdy byl soupeř za ním, bych čekal, že u těhle situací budou sudí nekompromisní.

Reagovat
Kixi Syhimour

jen teda mám ještě mírnější pohled na ten faul na Abrahama

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

je pravda ze Guendouzi ( a nie raz) to prehnal. Preto ho uplne nemozem vystat, pre taketo veci

Reagovat
Taiger

Víťa jedinej rozumnej fanda Chelsea

Reagovat
mikelinos

Píšu si

Reagovat
Taiger

tak ty nepřispíváš

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, sice Guendo spravil blbost ale vedel by som si predstavit ze by pri takomto zakroku nedal rozhodca zltu aj keby Guendo bol v tej dobe bez karty. Ale ten Jorginho to bola tak jasna karta, ze viac uz ani nemoze byt.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
masly008

když nepískl ani faul tak těžko ne? Jorhinovi ho písknul a měla být jasná žlutá.

Reagovat
Liquid

druhá žlutá pro Jorginha ani nápad ty bez debat, bylo to jen letmé krátké přidržení, kterého se dopustil i Lacazette už po žluté kartě, a napsat velmi dobrý výkon, když máte 37% držení míče ve 2.půli a neudržíte ani balon ani na své půlce, to je opravdu velmi dobrý výkon, více tak dobrých výkonů tedy

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

s tebou viest hocijaku diskusiu je naozaj len strata casu

Reagovat
smazaný uživatel

ved u neho uz je dlho jasne, ze sa snazi byt len zaujimavy. Nuda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

To bylo jasný, že góla dá Jorginho, který měl být venku. Akorát jsem čekal, že to bude z penalty

Jak kritizuju Lampse celou sezonu za jeho střídání, tak dneska nám jimi vyhrál zápas.Vystřídat ve 30. minutě a potom tam ještě poslat teenagera, co s námi doteď snad ani netrénoval, to chce pořádný koule. Ale paráda, sice by zaslouženější byla remíza, ale Arsenal si nemůže moc stěžovat, potom co po 30 minutách odešli ze hřiště.

My teď můžeme v klidu prohrát s Brightonem

Reagovat
Talker

Nakonec 3 důležité body, teď se od toho odpíchnout - Za poslední 3 zápasy 3 výborné poločasy a 3 hodně špatné.

Fakt potřebujeme, aby se vyprázdnila marodka, tohle není vůbec normální - máme zdravých asi 15 hráčů do pole, to je naprosto šílené. A snad se nám podaří přivést nějakou posilu, sen by byl Sancho, když už si Dortmund přivedl Haalanda, ale pokud se nám to povede, tak očekávám podobný deal, jako u Pulišiče a budeme si muset počkat na léto.

Reagovat
spider_8

Já bych ani neřekl zranění, těch máme jen pár, ale máme až nezdravě hodně hráčů, kteří jsou úplně na odpis a vůbec nám v téhle fázi nepomáhají. Giroud, Pedro, Christensen, Emerson, Barkley, Michy. U těch posledních dvou je to s otazníkem, ale všichni to jsou zdraví hráči, kteří vůbec nehrají nebo podávají vyloženě záporné výkony. Takže není vůbec kde brát a na rotaci máme tak 2 hráče.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Talker

Jenže to je tím, že chybí James a Alonso na kraje obrany, že chybí RLC do zálohy a že Mount je ještě nakřáplý a Pulišič taky out. To je 5 hráčů, kteří by byli minimálně na lavičce a někteří z nich i v základu. K tomu CHO, Rudiger a Kante jsou na míle daleko od formy, kterou měli před zraněním.

To je prostě obrovský limit, z těch cca 20-24 hráčů do pole jsou 3 (+Barkley) po zranění, 5 je mimo a Giroud s Pedrem natolik trapní, že jsou na odchodu - a doufám, že sebou vezmou i Emersona.

Reagovat
Mimalu

tak o RLC se vědělo že to bude na dlouho, tam je návrat jenom případný bonus. Pak tam máš 4 hráče kteří jsou krátkodobě vyřazení ze hry, což je v rámci sezóny normální stav pro většiny týmů. Fakt bych řekl, že je větší problém nepoužitelnosti širšího kádru

Reagovat
Talker

Tak Giroud a Pedro jsou na odchodu, 5 hráčů zraněných, a na lavičce ti zůstává Michy, CHO, Christensen, Barkley po zranění a Jorginho. RLC se zranil +-měsíc od CHO a stále není k dispozici, čekal se návrat někdy v listopadu a už je pomalu leden a k dispozici není.

Reagovat
Mimalu

u RLC se od počátku říkalo, že to vážnější než u Odoie (ten si ji myslím jenom natrhnul). Co si pamatuju, tak se mluvil až o celé sezoně out případně návratu až příští rok, přetrženou achilovku za půl roku nevyléčíš. Na Southampton měl Frank snad všechny 4 k dispozici, to že na jeden zápas ti 3 (s Mountem 4) hráči vypadnou by neměl být pro klub co hraje x soutěží problém. Problém je to, že už teď hrají hráči, co na Chelsea nemají a na tribuně v ideálním stavu sedí další

Reagovat
smazaný uživatel

ten emery nas ale neskutocne znicil, aby sme fakt este nebojovali o zachranu

Reagovat
Sandstorm

Vás nezničil Emery, ale ti šášové nad ním, kteří jsou zodpovědní za přestupy.

Reagovat
Golasso

Naše ničení započalo už před pěknou řádkou let, tohle jsou následky, co teď řešíme.

Reagovat
smazaný uživatel

ciastocne tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. muj skromný tip je, ze Pepe byly vyhozeny balik za křídlo. Vracet se mu moc nechce, strašně pridrzuje balon, extra rychlý a dynamicky mi taky na kridlo nepřipadá. Je super 1vs1, ale co z toho, kdyz to pak zazdí, protoze chce ukazat vsem protihráčum joga bonito.. Poslední měsíce jsem ale možná az moc negativní, co se týče Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta out!

Reagovat
Taiger

Zalez trapáku

Reagovat
cristiano.K.

Věc, která je fakt zarážející. Saka má od 70. minuty zdravotní problém, běhá se sebezapřením, což je viditelné i z TV. Proč si neřekne o střídání, jak je možné,že to trenérský tým Arsenalu nevidí.

Ten druhý gol se dal odbránit i bez Saky, ale když se podíváte jak mu Wilda každým krokem utíká, tak je jasné,že ten míč tam musel dostat.

Reagovat
masly008

ale za koho, když i on jako křídlo zaskakue? 2 stopeři a 3 krajní beci out, s tím se těžko něco dělá no.

Reagovat
cristiano.K.

zdravej>nemocnej víš jak

Reagovat
Golasso

Tohle jsme měli vyhrát, ale se hrou jsem přesto spokojený. S tou parodií na obranu (a zálohu) prostě budeme velké zápasy vyhrávat těžko.

Blbé je akorát to, že jsme se mohli psychicky zvednout a podělalo se to...

Reagovat
Nikikrew

Podla mna bola dnes obrana dost dobra vec Chelsea si poriadne nic nevytvorila, mozno Saka na konci nestihal ale mozno bol zraneny. 2 polcas nam akosi odisla zaloha, to je pravda ale tak prehra je naozaj kruta.

Do zalohy hned posilu a uz by sa mohol vratit Ceballos

Reagovat
Golasso

Jako na to, jak byla složená, tak hrála relativně dobře, ale s obranou ve složení AMN-Luiz, Mustafi-Saka, toho prostě moc nevykouzlíš . Škoda zranění Chamberse, Mustafi se tam nechal vykoupat Abrahamem při druhém gólu, i když původ té šance byl jinde. Saka byl pozičně několikrát mimo, což naštěstí Arteta předvídal a suploval to Auba. Klobou dolů pro Aubu, ale on nemá dvoje nohy a plíce a ta energie prostě pak chybí jinde.

S posilou do zálohy souhlas, podle mě by měl přijít ještě aspoň jeden obránce. Sen by byl ten Upamecano.

Reagovat
Nikikrew

stoper a stred zalohy, nic viac zatial neziadam

Reagovat
Taiger

Se Xhakou bychom dneska vyhráli, Guendouzi je lempl a měl by hrát jen poháry

Reagovat
Infernoqt

Ty dnešní expresky

15:27- Rodrigueze stojí i Neapol či Watford

14:33- Na Girouda is prý myslí i Sarri

Reagovat
spider_8

Btw naše letošní domácí a venkovní forma je taky slušný bizár. Doma máme 4 výhry, 2 remízy a 4 prohry, venku 7 výher a 3 prohry (2 s United a City). To u nás vůbec nepamatuju.

Reagovat
Taiger

A tvl Willock, už podruhý, co posral krásnou šanci na gól, kdyby radši zase přihrál, né on vystřelí úplně mimo

Reagovat
Coutinho10

skoda pro konkurenty Chelsea o 4. misto...mohlo to byt jeste vice otevrene

Reagovat
Sandstorm

Je to stále hodne otevřené.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, kdyz doma ztracite, ale naopak venku vam to posledni dobou jde...vyhra na spurs i arsenalu maji svoji vahu

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fanda United

Reagovat
Coutinho10

a jo...nepodival jsem se

Reagovat
Coutinho10

* ted spravne

mate celkem formu v poslednich zapasech, takze muzete Chelsea hodne prohnat, ale asi vas to musi hodne mrzet, protoze dnes moc nechybelo a ztratili....po jejich vyhre na Spurs to vlastne vypadalo stejne a pak to doma nezvladli, tak uvidime, co predvedou dalsi domaci zapas

Reagovat
Mimalu

my teď doma rupnem s Brightonem a bude to zase otevřené

Reagovat
Coutinho10

jako jo, to se klidne muze stat, kdyz doma jste 2x za sebou prohrali, ale zrovna tento zapas se vyvijel dost ve vas neprospech a dokazali jste zabrat a otocit, takze ty domaci propadaky se vam povedlo odcinit

radsi bych byl kdyby to byla aspon remiza, ale uvidime dalsi kola

Reagovat
TopinB

Reagovat
slavex

s Brightonem hrajeme také venku, takže šance na tři body žije

Reagovat
johnnie_boy

Mne to teda prijde jako prokaucovanej zapas. Hrali jsme dobre, ale jen do Aubova golu. Od ty doby jsme zalezli a branili 1:0. Doma. Druhej polocas snad krome ty sance Willocka jsme nepresli pres pulku. Ja nevim, ale hrat takhle priposrane, to bych cekal u Emeryho

Reagovat
Sudsybarley

Podle mě to prokaučovaný nebylo, jenom prostě fyzicky odešli. V podstatě stejný tým hrál i proti Bournemothu před 48h, tak to se projevit bohužel muselo. Máme moc úzký kádr a to i kvůli zraněním no.

Reagovat
johnnie_boy

Myslim si, ze Arteta do toho mohl mozna vic (a driv) sahnout, chapu ze na lavicce moc moznosti nebylo, ale porad mohl prijit pepe driv, popr. ESR a trosku to rozbehat. Sily ubyvaji, tomu rozumim, ale my jsme zalezli uz v prvnim polocase, bylo to videt kdyz byla moznost na protiutok, ale nikdo se nesnazil podporit utok, proste vsichni byli az moc spokojeni s vysledkem. Na takovyhle myslenky je cas 10-20 minut pred koncem, ale ne v prvnim polocase. Nevim, proste tam citim, ze jsme to zbytecne brzo zatahli

Reagovat
vitasrp

Já se docela těším na to, kam se tenhle tým vlastně se správnými nákupy může posunout. Momentálně máme některý zásadní potíže, kdy třeba soupeř může hrát hodně úzký blok a soustředit se na střed pole a zamezení přihrávkám mezi linie s tím, že nechá našim krajním obráncům dostatek prostoru, protože ví, že v drtivé většině případů z tohohle prostoru nebezpečí hrozit nebude.

V návaznosti na to je pak pro nás samozřejmě těším se do toho nebezpečného prostoru před soupeřovu obranu dostat, ještě když naši krajní obránci často volí jednoduché řešení a místo přihrávky na rozeběhnutého záložníka, který atakuje prostor mezi stoperem a krajním obráncem, volí přihrávku zpět, čímž vlastně snažení začíná kompletně odznova. Jedna věc je, že volíme snadná řešení, druhá pak to, že často pokus o takový pas končí zkaženou přihrávkou - tady bych poukázal především na Alonsa proti Bournemouthu či Azpiho proti Evertonu, který tam hrál přes nohu a byl z toho bohužel nešťastný.

Pokud se nám povede přivést levého obránce, který bude nebezpečný i v ofenzivě, tak soupeři buď ponechají ten úzký blok, ale tím pádem bude mít jeden nebezpečný hráč prostor, nebo budou muset ten defenzivní blok v záloze roztáhnout, tudíž se nám zase snáz bude dostávat mezi linie.

Další věc - prakticky od začátku Lampardova působení máme potíže s rychlými kontry soupeře. Dneska se ale v druhý půli minimálně třikrát Arsenal dostal do kontru díky tomu, že jsme si vypracovali solidní pozici, dostali záložníka do náběhu proti obraně, který to rozdělil do strany na krajního beka, který poslal ten nejpříšernější přízemní centr, který si kdokoliv jenom umí představit. Takže trefil prvního hráče, míč se odrazil za vápno a Arsenal mohl jít okamžitě do brejku. Azpi to tuším udělal dvakrát, Lamptey jednou. Pevně věřím tomu, že když tam budeme mít ofenzivně zdatné hráče, tak místo toho, abychom soupeře naháněli u vlastního vápna, se dostaneme do solidní palebné pozice.

Jinak musím Lampse pochválit, že nečekal do poločasu, nenechal Arsenal dominovat a neotálel s tím střídáním a tou změnou, protože pak bychom mohli dopadnout jak Tottenham, prohrávat 2:0 a mohlo být po zápase. I díky té změně jsme se dostali do utkání, začali držet míč, vyrovnali hru a postupným přidáváním ofenzivních hráčů (ofenzivní bek, CHO) přikládal pod kotel.

Ale sluší se taky říct B - v takových 8 dalších zápasech bychom to prostě prohráli, protože i přes ty pozitivní změny jsme si toho nedokázali vypracovat nějakou spoustu a nebýt chyby Lena, nejspíš bychom ani neskórovali. Přes to všechno je mi tahle snaha dvakrát milejší než prosté nic nedělání, protože se prostě může stát, že to soupeř takhle podělá a tým z toho vytěží takovouhle výhru.

Reagovat
TopinB

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Chazy

McEachran nehraje základ ani v posraným champu

Reagovat
smazaný uživatel

Drzim palce Arsenalu, at na tu 2. nebo 3. pricku dosahnou co nejrychleji

Reagovat
Sandstorm

Arsenal to myslí s bojem o udržení vážně.

Reagovat
Gedofrey

To zas bude keců obě rozhodnutí správně

Reagovat
LokoLFC

Tak o tom prvním nemůže být absolutně řeč!!!

Reagovat
Coutinho10

hodne narocny zapas, ale povedlo se vydrit tyhle hodne dulezity 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

No toto by sme mali uz dotiahnut do konca aj keby nas mal trenovat Ole

Reagovat
Taiger

Huh? V oblíbených jen City?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebavilo ma citat reakcie na LFC ked niekto mal potrebu na mna reagovat ak mi rozumies tak som tam hodil nahodne timy. Ale to este davno, nechce sa mi to aktualizovat ked uz LFC slape jak hodinky

Reagovat
Kixi Syhimour

Náročný zápas, Wolves hráli dobře a fyzicky nás ke konci přehráli, na nás byla vidět ta únava (a to jsme měli den regenerace navíc), důležité 3 body

Reagovat
Erdovec

suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi těžký zápas pro LFC a hodně vydřené body. Druhý poločas byl skoro až statický ale vyšlo to

Reagovat
cristiano.K.

Wijnaldum,Salah, Trent dost slabý výkon. Slušně Lallana. Většinou z té útočné trojky se jeden utrhne a nám to zachrání zápas.

Nemá smysl být připrosraní - jsme mistři

Reagovat
Kixi Syhimour

Já už z toho Salahova zakončení pomalu nemůžu

Reagovat
cristiano.K.

mě spíš vadí ty zbytečný ztráty. Po zakončení se většinou aspon zformuješ, protože to letí většinou do hajzlu, ale když zkouší uplně ty naivní kličky do hráče a jediná šance, aby prošel je náhodný odraz, tak to mě fakt vadí, když už mu to počtvrté nevyjde.

Reagovat
avicii

ok, som rad ze je toto za nami na Shefield cakam par zmien v zostave

Reagovat
R22

tipnul bych, že obranu a útočné trio moc rotovat nebude...ani minulý rok to moc nerotoval..máme 3 dny odpočinku, to je dobrý, no a pak to protočí v poháru, takže si základ odpočine nějakých 10 dní nebo kolik tam je prodleva před dalším kolem

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska to bylo ale strašně vidět ta únava, speciálně na obraně, útok ještě vcelku zvládal. Krajní beci už musejí být úplně v háji, však Arnold na konci vypouštěl duely za stavu 1:0

Reagovat
YNWA__MSN

Stále není rozhodnuto! odehrana půlka sezóny... Je vidět únava Trent, Salah, Gini, ale i Robbo mi přišel trochu pomalejší.... Fabinho, Matip, Lovren nebudou fit dřív jak na konci ledna... Ox až někdy v únoru asi... Jo a proč nebyl dneska Shaq ani na lávce?

Reagovat
R22

Shaq má prý "slight muscle strain"

Reagovat
PP

následujících 5 zápasů rozhodne. Jestli alespoň ve dvou z nich neprohrajete, tak už není co řešit. Nemluvě o tom, že City musí vše vyhrát.

Reagovat
YNWA__MSN

To by jako byli 2 body za 5 zápasu no to by bylo rozhodnuto skoro a to tak, že by to bylo pěkně v pic..

Reagovat
PP

nee, 2 prohrát. Takže z 5 zápasů by jste neměli letos klasických 15 bodů, ale třeba jen 9. U Spurs a Wolves by jste mohli mít problémy, United se proti vám taky umí vybičovat k remíze.. Ale jestli těchto 5 zápasů zvládnete nebo City všechny nevyhraje - není co řešit.

Reagovat
YNWA__MSN

No to už by se to pěkně blížilo

Reagovat
EXoRcIsT

Nevidel som koniec zapsu Arsenal - Chelsea ale ked som si pozrel vysledok hned som si myslel ze to budu nejake trapne goly po chybach

Reagovat
smazaný uživatel

Už se musí pomalu vyprázdnit marodka..dneska to stálo za hovno a o výsledek sem se dnes bál tak jak asi nikdy tuhle sezónu..

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool beru jako maximální labily, ale tohle jestli promrdaji...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se jen rád zeptat, Dijk nezahrál rukou před tím pasem?

Reagovat
Kixi Syhimour

Záběr jsem neviděl, taky by mě to zajímalo, ale myslím si, že ne, protože VAR u gólu řeší fakt vše možné, takže si myslím, že bychom minimálně dostali záběr

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Hristo Stoichkov

https://twitter.com/jamie_journo/status/1211338920291495936?s=21

Tady je o tom vlákno s více důkazy, podle mě jasná ruka. Problém u takových situací je, že když tak dlouho dokážou řešit jasný rameno Lallany, na nic dalšího už “nezbývá” čas .

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vies na co pozera VAR? Tie zabery co isli v telke dava reziser televizie a nie je to to na co akurat pozeraju rozhodcovia VAR

Reagovat
Kixi Syhimour

Upřímně to tam asi nevidím , ten argument s hrudí mně přijde validní. Respektive nevidím průkazný záběr, ze kterého bych dokázal vyčíst tu ruku.

Podle mě by tohle VAR řešil, vždy když jsem ho viděl v akci, tak řešil vše možné okolo gólu. Časem by to podle mě nebylo, i když ho teda nesmyslně vyplácali na jednoduché rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co tam zjistíš na těch fotkách? Však tam není nic vidět a na videu to spíš vypadá že mu to sjelo po hrudi.

Reagovat
GazzaPalo

Nie nemal ruku.

Reagovat
PP

Zápas jsem neviděl, škoda chyby našeho nejlepšího hráče posledních let Lena. Statistiky druhého poločasu jsou ale děsivé.

Na druhou stranu - mít zraněné 3 krajní beky a 2 stopery by položilo i Liverpool, natož nás..

Reagovat
fenixLFC

popravde z toho vitazstva nemam ani radost. vykon onicom, este k tomu proti becku wolves. ale ten var, to je hroza je mi jedno ze nam to pomohlo, ked sme to pozerali vravel som nech im to uznaju, to je proste blbost. mat o pol cisla mensie kopacky, tak v pohode gol. hlavne neznasam toto byrokraticke bazirovanie na hlupostiach. ofsajd ako taky vznikol aby utociaci hrac netazil zo svojho postavenia. ako preboha zaha, pukki, neto, burn tazili z toho, ze mali jednu molekulu blizsie k brane nez obranca? hlavne aj ten samotny ofsajd sa upravoval, ved kedysi stacilo ze bol enjaky hrac v offside, teraz sa musi zapojit do hry. to je taky problem to upravit aj tu? jasne, keby to spravi iba jedna liga tak by z toho mala chaos v europskych sutaziach, ale aj tam sa piskaju ine veci nez v domacej, kazda liga ma inak nastaveny var.

to ze bude var nahovno, sme mohli cakat v anglicku uz od zaciatku. ti rozhodcovia su totalni tragedi dlhodobo. atkinson, taylor, dean, to je pakaz ktora by nemala rozhodovat ani ake pecivo si kupi, nie najsledovanjesiu ligu na svete. ked z tychto diletantov, priapdne uplnych novacikov spravia videorozhodcu, tak to dopadne ako to dopada. co ale mali spravit (a nechapem preco to nerobia) je, ze to maju kurva nechat na tom rohodcovi. nie ze mu niekto do ucha povie co ma piskat. proste sa prejde tych 30 metrov ku obrazovke a sam si to pozrie. nezabije to ani viac casu, ved uz len ten nas jasny gol skumali viac ako tri a pol minuty mu to tam pustite a nech sa rozhodne sam. ved on je za to rozhodnutie zodpovedny, toto je strasny alibizmus. su sice tim, ale hlavny je za to zodpovedny. aj asistent ked mavne ofsajd tak to neznamena nic dokial neodpiska hlavny. tak preco to nejde kurna tu?

za posledne tri dni VAR vo mne zabil aj poslednu nadej ze to bude lepsie. clovek uz ani neslavi goly pretoze na kazdej stiuacii, ktora nie je spoza obrancu to pomaly rusia. neveril som ze je mozne neico tak zmrvit. fakt zostava uz len dufat (pretoze ine nam nezostava) ze tie vykopavky na zvaze sa nad tym zamyslia a dalsiu sezonu to uz bude mat hlavu a patu. pretoze teraz by cely MOTD kolo co kolo nemuseli riesit nic ine iba VAR, VAR, VAR...

Reagovat
smazaný uživatel

No musím souhlasit. hezký názor.

Reagovat
smazaný uživatel

A Mousset má taky velkou nohu. Proč rozhodčí nepřerušil hru, když ho trefili?

Reagovat
YNWA__MSN

S VARem souhlas. Je to strašný člověk už ani nemůže slavit góly a vůbec posuzovat jestli je offside o centimetr, nebo ne je šílenost... Nejradši bych video zrušil...To nebylo béčko Wolves. Už je znát únava, takže výkon nebyl úplně top

Reagovat
protiproudu

atkinson, taylor, dean, to je pakaz ktora by nemala rozhodovat

Reagovat
stiflerovamama

A ako by si tie ofsajdy riešil ? Pískal by si iba tie čo sú dvojmetrové alebo ako? Tie čo sú o dva centimetre by si nepískal ? Dosť dobre si to neviem predstaviť, stále a stále by sa niekto cítil ukrivdený. Nehovorím, že sa mi to páči, že skoro po každom góle treba čakať či sa neobjaví nejaký ofsajd, ale pravidlá sú nastavené pre všetkých rovnako, nie je to tak, že jednému sa ten dvojcentimetrový ofsajd odpíska a druhému nie.

S tým ostatným súhlas, tie situácie by si jednoznačne mal ten hlavný aspoň pri diskutabilných situáciach ísť pozrieť na tú obrazovku osobne.

Reagovat
fenixLFC

tak aj v sucasnosti mas napriklad posudenie faulov, prerusenie hry a podobne na uvahe hlavneho. preto by mal mat cit pre hru, najma ked aj to miliemtrove posudzovanie ma odchylku niekolko centimetrov alebo frameov, co ti spravi obrovsky rozdiel. preto by malo byt na posudeni hlavneho, ci utociaci hrac tazil zo svojho postavenia alebo nie. ked spravi chybu, mal by za nu niest zodpvoednost. teraz predpokladam ze za nu zodpvoednost nenesie, pretoze o tom de facto nerozhoduje. to je alibizmus ako prasa. ked by to napokon viedlo k tomu ze by tych najvacsich tragedov odstranili len a len dobre. ale nechat to v tejto podobe je kravina. var sa zavadzal preto aby zabranil alebo orpavil jasne chyby. ked skumas jednu situaciu tri minuty je to jasna chyba? sotva....

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

My ale stale nevieme co skumal VAR 3 minuty... zrejme to chvilku zaberie kym nastavis spravny cas a pozries to na milion zaberov ktore maju k dispozicii. Myslim si ze pozerali ruku Lallany, vvD a zrejme aj offside Maneho. Prva a posledna situacia zaberie dokopy tak minutu, ak mas vsetko hned nastavene.... a zaviest pravidlo ze ak do 20 sekund neviem posudit ani na videu tak necham povodne rozhodnutie je blbost. Casova tiesen nijako neprida na spravnosti a za 20 sekund stihne Atkinson akurat tak prejst mysou na stop... Zaviest 10 cm zonu tak isto nicomu nepomoze. Rozhodca nakresli ciaru postavenia obrancu, potom prida 10 cm a stane sa to ze raz bude situacia s 9,9 cm oznacena ako onside a 10,1cm ako offside. Ja chapem ze pri rychlosti a pocte snimok za sekundu to nie je 100%. Ale su 4 moznosti rozdielu medzi 100% casom prihravky a tym kedy to rozhodca stopne. A to 1. v realnom case prihravky na milisekundu presne je offside a na zabere je offside, 2. Je offside ale na zabere nie, 3. Nie je offside a na zabere je a 4. Si domyslite... Proste statisticky sa to casovom +- dorovna. Tazko aby boli vsetci vzdy spokojni. Mne jedine napadol klzavy priemer. Rozhodca si pozrie frame kedy si mysli ze lopta opustila nohu prihravajuceho. Urobi ciary odmera rozdiel medzi obrancom a utocnikom a to iste urobi aj o zaber pred a aj po. Alebo to urobi len z tych zaberov pred a po. Pred onside o 3 cm po offside o 2 cm= onside. Ale to sa este viac predlzi skumanie

Reagovat
smazaný uživatel

U ruky tam sli podle postupu. Nejdriv zkoumali ruku, pak offside Maneho. Pak jeste ruce VvD.

Nemuzes nutit lidi rozhodovat v tisni a v casovem stressu, to by vzniklo zase dalsi lidsky chyby, ktere se snazi VAR odstranit.

Ve druhem pripade, take hledali jestli tam nejdrive byl faul, pak resili offside. A podle pravidel neni napsane o toleranci nebo jake casti tela muzes mit za offsidovou linie, ktery vykresluje posledni branici hrac.

Dole nekdo postnul obrazek a hrac Wolves tam byl rukou po lokte a nohou preslapnul tu offsidovou linii.

Dokud se pravidla nezmeni, tak je zbytecny se hadat o nejake tolerancich pri rozhodovani o offsidu.

Kdyz to budes brat v tolerancich, tak urcite zase hromadi spoustu pripadu, kdy je poskozeny branici tymy. To si nevyberes.

Reagovat
Bayern +

Ja by som trebárs skúsil percentuálne ohodnotenie tela. Zjednodušene povedané ako keď sa posudzuje či lopta prešla celým objemom za čiaru alebo nie. Napríklad ak je za čiarou polovica lopty nie je to out, čiže keď máš povedzme v šprinte v predklone obe ruky a hlavu v offside ale nohy nie, tak by to offside nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se mluvi o toleranci 20cm. Ja bych rekl, ze tech 5cm by bylo OK.

Tech 20cm by uz bylo treba o jednu botu nebo 1/3 rameno napred.

Problem bude, ze tohle uvidis na VARu, ze utocnik treba ziskal 19cm vyhodu tj. stale v povolenem toleranci. Tak zase bude brecet poskozenou stranu.

Podle me tech 5cm je priblizne spicku botu/kopacky. To bych bral v toleranci.

Zatim se jede bez toleranci, takze vsechno co bylo dneska v uplny poradku. Podle pravidel a nejde to okecat. To je proste VAR a jde o to, ze tohle neuplatis hrusky,kapri atd. Vidis to krasne na zaberu v TV.

Reagovat
LokoLFC

Takze bys byl radsi, aby se dnes nedodrzela pravidla. Neplatil gol Sadia pro ruku Lallany a platil gol vlku. Jen kvuli par emocim, ktere nechces plytvat... a pak bys byl prvni, co by fu brecel, jak nam rozhodci ublizil... VAR je super!!!

Reagovat
fenixLFC

ako nedodrzala pravidla? na tej ruke nemali co riesit, bol rovnako regulerny ako gol wolves. ale to je to co spominam, ti anglicki rozhodcovia su na hovno. a este raz- VAR su rozhodcovia takze nie, nie su super

Reagovat
smazaný uživatel

No ale nebejt VAR tak ten gól neplatí protože traged Taylor to pisknul..

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

On pisknul to Lallanovo spracovani jako ruku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Však se nikdo ani neradoval. Pěkně mě nasral tímhle kreten.

Reagovat
LokoLFC

gol wolves nebyl regulerni, byl z offsidu ...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayern +

Presne tak. Len doplním, v Bundeslige sú tiež tie ofsajdy posudzované rovnako debilne a gól neuznajú len preto, že útočiaci hrac si neostrihal nechty na nohe, ale na druhu stranu je skvele, že si rozhodca ide pozrieť situáciu na obrazovku sám osobne a hlavne rozhodcovia v BL sú na úplne inej kvalitatívnej úrovni. Hlavne oproti tým čo si vymenoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze chces mit ciste svedomy pri ceste za titulu.

Takovou reci, aby se na vas nesesypali hateri delat nemusis.

Nemusis se bat reci, ze Vam pomohli VAR k titulu

Take nemusis napadat VAR, kdyz fungoval perfektne dneska.

I ten offside tam byl. Vymerovali podle pravidel a tam podle pravidel neni zadne toleranci. Rozhodci musel 2x opravit svuj vyrok, ktery byl chybny.

Ja to vidim uplne jasne a ciste. Neni tady vubec o cem diskutovat.

Reagovat
fenixLFC

jj to je presne ten dovod, aby som mal ciste svedomie vobec tu o tom nehovorim kolo co kolo, po kazdej situacii, pisem to presne preto, aby liverpool bol z obliga ale som rad ze to vidime rovnako- nie je o com diskutovat. var je k hovnu. to ze vymerovali podla pravidiel a presne, to je dufam len vtip

Reagovat
LokoLFC

k hovnu je tvoje stezovani, stejne to nezmenis

Reagovat
fenixLFC

tak to ti blahozelm s tymto zivotnym pristupom

Reagovat
LokoLFC

jo tvle, vedeni PL cte diskuze na eurofotbale, to je jasny... bojuj za veci tam, kde je treba a co muzes primarne zmenit... ale good luck, treba to zmenis tady...

Reagovat
SaianSupaCrew

Takový Pippo Inzaghi by byl v dnešní době slušně v prdeli

Tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

RVN to samé

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je součást hry???????

Reagovat
Busby babes

"As it turns out, the Dortmund sources have confirmed this deal to be legit. 15m to the club, 20m to Raiola, 10m to his dad, 80m release clause and he's also one of the top earners at Dortmund now with around 130k/week for the first 2 years and then 160k/week after that after tax. The deal is ridiculous."

kdyby nekdo nasel zdroj tohodle, tak budu rad. Uz jsem to asi trikrat videl na twitteru a tak, ale vsude bez zdroje, tak tomu zatim uplne neverim. Tohle by byl totalni WTF deal od BVB.

Reagovat
vladis271

Nechce sa mi tomu verit. Poplatok agentovi vacsi ako klubu? Prachy jeho fotrovi? Toto by bolo moc tolerovat aj mbappemu.

Reagovat
supporter

Dve Slova: Mino Raiola

Reagovat
mimi_united

Reagovat
smazaný uživatel

nikoho to nezajima

Reagovat
Salfovic

ani autora

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

mít po 19 kolech o 31 bodů víc než Arsenal a ještě mít zápas k dobru

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ty delas, jakoze Arsenal nekdy za posledni 10let byl nejaky meritko ?

Reagovat
SunFells

Pro Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro jakykoliv klubu

Reagovat
SunFells

Jaj tak

Reagovat
Jardin

Jen jsme 6x skoncili pred Vami za tech 10 let...

Reagovat
smazaný uživatel

A to je nejaky meritko ?

Reagovat
Jardin

To necham na kazdem, ale vysvetluje to, proc se oli9 podivuje nad tim bodovym rozdilem mezi Liverpoolem a Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

No máme jak MU a Arsenal dohromady a zápas k dobru

Reagovat
Infernoqt

https://pbs.twimg.com/media/EM-JKL4X0AEecNv.jpg

No já nevím, ale má ten VAR to koleno dobře označený?

Reagovat
smazaný uživatel

To tam vidis, ne ? Koleno hrac LFC byl za tou modrou vertikalni carou.

Coz znamena, ze on nebyl posledni hrac a ani jeho kolenou.

Zatim co hrace Wolves kopacku slapal na te zlute care.

Navic cervenou vertikalni care jeste protinal celou jeho ruku(od lokte)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Ze VAR zas pomohol City?

Reagovat
wild

jop. FA ich silou mocou chce udrzat v TOP4

Reagovat
vladis271

Nechutne co robia.

Reagovat
Luc-Luc

VARchester City

Reagovat
vladis271

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
bbbauch
Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Unai

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield má prostě na ten VAR smůlu, neříkám že by vyhráli ale zápas by byl o něčem jiném!

Reagovat
smazaný uživatel

Na tý fotce vypadá jak Godla za mlada

Reagovat
herbage

Návrh řešení ofsajdu s VAR: Už jsem to tady psal jednou, ale tohle by mi přišlo bezkonkurenčně nejlepší. Jak se zpracovávají heatmapy, tak pomocí kamer by každého hráče na hřišti mohl reprezentovat 1 bod na hřišti. Přesnost technologie by byla třeba 80 cm (plus mínus různé části těla). Rozhodčí u videa by jen označil okamžik přihrávky, v ten moment by počítač vyhodnotil postavení všech hráčů a pokud by útočící hráč nebyl o tu nastavenou mez 80 čísel za hranou line předposledního hráče soupeře, tak by nebyl offside. Vše transparentní v řádu několika vteřin až desítek vteřin s tím, že by se mohli lehce zvýhodnit útočící týmy (zkrátka tolerance nastavena tak, aby se neposuzovalo přesah o kopačku, apod.)

Reagovat
Big Virgil

a 81 čísel už by byl offside??

hloupost, stačí když nebudou používat tu technologii s těma čárama a začnou to rozhodovat čistě podle videozáznamu.

Reagovat
Bayern +

alebo tak.

Reagovat
cristiano.K.

to je sice hezká idea, ale určitě né ta nejspravedlivější

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som uvítal, keby sa posudzovalo len postavenie chodidiel, nie každej časti ktorou je možné skôrovať, ale to by asi bolo zložitejšie na posudzovanie

Reagovat
mayday

Já bych posuzoval ofsajd taky podle chodidel - podle zadní nohy útočícího hráče. Pokud je klidně v pohybu o krok před obráncem, ale zadní nohu má v linii s posledním obráncem, ofsajd bych nepískal.

Reagovat
LokoLFC

ja bych chtel videt, jak by posuzovali toho Chonga z United, nebo jak se jmenuje, s vlasama ma asi pulkilometrovou hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. VAR je v tomhle provedení fakt kokotina. Ať to začnou používat jinak nebo to zrušit úplně.

Reagovat
LAM

Arsenal z 60 možnejch bodů jich získal 24

Tohle přece musí bejt nějakej negativní rekord,aspoň za posledních 30 let?

Reagovat
frankiefcb

Mě by zajímalo jestli ta přihrávka před tou na ofsajd nebyla taky do ofsajdu. Mně se zdálo, že tam byl tam solidní ofsajd.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Busby babes

btw strasne zestarl.

Reagovat
Salfovic

Jste ho zničili

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Vánoční owník

Premier League all-decade points

https://imgur.com/RcrvKgf

Reagovat
Salfovic

Ale dekáda končí až za rok.

Reagovat
Vánoční owník

Fuck off, do téhle hádky se pouštět nebudu.

Reagovat
Salfovic

Škoda, výživné téma.

Reagovat
Ferguson6

To nie je hádka, je to všeobecne všade na svete dane tak, že dekády sú 00-09 a storočia 01-00, takze máš pravdu.

Reagovat
oli9

Stoke

Reagovat
vladis271

https://rakuten.tv/sk/streams/movie/matchday-epizoda-7-18-dnova-burka

ten barcelonsky dokument je vonku.6. epizoda je o prvom zápase, táto sedmička je o odvete.

Reagovat
iamek

Už pár týdnu ...

Reagovat
Nikikrew

cele som to pozrel tak mesiac dozadu. Je to velmi dobry dokument, hlavne epizody s vamib

Reagovat
danielfc

nič presnejšie ako VAR momentálne nieje, otázka je, že to zase len posudzuje človek - rozhodca a ten musí mať najmä pri offsidoch tú grafickú stránku zmáknutú, aby bola tá priamka presne kolmicou na os hracej plochy. Potom je výsledok správny a teda spravodlivý. A o to predsa išlo. Že to je niekedy zdĺhavejšie... to sa snáď časom vymaká...

Reagovat
Csaplárova past

Leno šel pro ten centr jako Peťa Čechů, a ty jesličky hrály pěkně

Reagovat
Front hell

První chyba v letošní sezoně. Narozdíl od toho vašeho kuželů co vás stal 70 milionů liber

Reagovat
smazaný uživatel

7 - Bernd Leno has made seven errors directly leading to an opposition goal in the Premier League since the beginning of last season, the most of any player.

Reagovat
masly008

Ano to je pravda, ale asi není prdel mít před sebou obranu s Luizem a Mustafim + čelil nejvíce střelám a to se prostě nasčítá.

Za mě je to ale jeden z nejlepších nákupů za poslední dobu.

Reagovat
Hokaido

Kvalita obrany před ním má s těma chybama ale pramálo společného. Jinak souhlasím, není to špatný golman.

Reagovat
Golasso

To určitě souvisí. My fakt v té obraně a záloze máme hroznou tragédii. Ještě nedávno jsme trhali rekordy v tom, kolika střelám soupeře čelíme. A nejde jenom o počet střel. Každá situace u nás smrdí gólem, ať už jde o individuální chyby nebo o totální rozpad organizace při sebemenším tlaku. To všechno vytváří krizové situace, které často řeší až Leno a není divu, že sem tam zachybuje.

Nevím, jak se ta statistika s chybami přesně počítá, ale je to jedno. Leno nám zachraňuje zadek od začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Už v Bayeru měl hrozně chyb. Jinak souhlas

Reagovat
Golasso

Reagovat
Front hell

Ano,ale první chyba v letošní sezóně. Co jsi na tom nepochopil?

Reagovat
smazaný uživatel

Že ten výsměch do kuželů jakej dáváš na Kepu si zaslouží i Leno.

Reagovat
Front hell

Minulou sezonu určitě, letos ani omylem. Kolik jsi viděl zápasu Arsenalu letos? Obdržených gólů mají skoro stejně akorát Leno má o 33 zákroku víc. Nehledě že skoro každý zápas vytáhl nějaký top zákrok,který nás podržel ve hře. Narozdíl od kepy kterému se letos až tak nedařilo.

Reagovat
Csaplárova past

Zase to neber tak osobně. Jen sem zavzpomínal na Petra Čecha ....

Reagovat
Front hell

Tak Péťa byl v tomhle přeborník. Tam člověk trnul při každém centru do vápna

Reagovat
Arbiter

Reagovat
fenixLFC

druha

Reagovat
Front hell

Tak to by mě potom zajímalo kdy byla ta první

Reagovat
fenixLFC

ked som hladal zoznamy tych chyb tak to bolo nieco v zapase so sliepkami

Reagovat
Front hell

Osobně by mě zajímalo jak se to počítá ty chyby? Jestli byla chyba v tom zápase že neudržel tu střelu myslím že od Sona,nebo že pozdě reagoval na erriksenovou dorážku. Tak hlavně mi to nepřišlo jako chyba oproti tomu co se mu stalo proti Chelsea.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele