20. kolo
28.12.2019 13:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Brighton díky skvělé druhé půli porazil Bournemouth

Brighton v důležitém zápase porazil Bournemouth a zase o něco odskočil sestupovým pozicím. První půle nabídla poměrně vyrovnanou podívanou, v druhé části ovšem hosté zcela odpadli a bylo jen otázkou času, než domácí navýší své vedení, což se jim nakonec díky brance Mooye podařilo.

Hned z první vážnější akce padla branka. Maupayova střela byla zblokována na hranici vápna k Jahanbakshovi, který se nerozpakoval a z prvního doteku okamžitě vyslal projektil na bránu. Míč trefil tak parádně, že se k radosti publika zastavil až v síti za vzdálenější tyčí. Vyrovnat mohl na druhé straně King, který se dostal za záda domácích zadáků, jeho střelu však brankář Ryan parádně kryl. Další průnik Kinga skončil zpětnou přihrávkou do nebezpečného prostoru, kterou ale pozorní domácí obránci dokázali odvrátit na rohový kop. Ke konci poločasu ještě zahrozil Stanislas, jeho tečovaná rána však skončila jen v rukavicích Ryana.

V druhé půli ovšem na hřišti bylo jen jedno mužstvo, zdálo se totiž, že hráči Bournemouthu zůstali v šatně. Na 2:0 zvýšil po velkém závaru v pokutovém území hostí obránce Burn, jeho radost však přerušil videorozhodčí, který na začátku celé akce našel ofsajdové postavení střelce branky. Po hodině hry vystrašil hostujícího brankáře Mooy, jeho utěšená rána zpoza vápna však mířila o dobrý metr vedle pravé tyčky branky Bournemouthu.

Druhého gólu se tak domácí dočkali až deset minut před koncem. Trossardův centr našel ve vápně naběhnuvšího Mooye, ten si pohrál s obráncem a parádní střelou na zadní tyč upravil na konečných 2:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele