20. kolo
28.12.2019 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Watford drží naději na záchranu

Důležité tři body vybojovali fotbalisté Watfordu proti Auto Ville, kterou porazili na domácí půdě 3:0. Domácí navíc hráli od 57. minuty bez vyloučeného Mariappy, přesto dvakrát skóroval Deeney a jednou Sarr.

Jako první zazlobili hosté. Ve 25. minutě Grealish prošel s míčem u nohy do blízkosti pokutového území. Následně přišel centr do velkého vápna, kam si naběhl Wesley, ale domácí brankář předvedl reflexivní zákrok nohou.

Těsně před koncem prvního poločasu se Watford dostal do vedení. Abdoulaye Doucouré natáhl ke střele zpoza pokutového území, jenže jeho pokus ještě Heaton vyrazil. K odraženému míči se ale dostal Troy Deeney a dorážkou pod tělem Heatona otevřel skóre.

V 54. minutě se domácí mohli dostat do dvoubrankového vedení. Chalobah se z hranice pokutového území opřel do odraženého míče, ale poslal jej těsně nad břevno.

O tři minuty později však zažili domácí fanoušci šok. Adrian Mariappa zastavil slibně vypadající brejk soupeře a po druhé žluté kartě musel do sprch.

Mezi 64. a 67. minutou se děly další zajímavé věci. Nejprve byl v šestnáctce faulován rozběhnutý Troy Deeney a sudí odpískal pokutový kop. Celou situaci poté přezkoumával ještě video rozhodčí, který však verdikt potvrdil. K pokutovému kopu se postavil Troy Deeney a tvrdou střelou nedal gólmanovi šanci!

Místo toho, aby Aston Villa využila přesilovky, inkasovala v jednasedmdesáté minutě další gól. Domácí celek se dostal do rychlého brejku. Troy Deeney ukázal svůj přehled, místo sprinterského souboje poslal přihrávku na levou stranu, odkud přiletěl centr do šestnáctky a Ismaila Sarr se už nemýlil.

Pro Vilans to byl tvrdý direkt a k ničemu dalšímu už se v utkání nezmohli. Watford zůstává předposlední, ale už jen s dvoubodovou ztrátou na 18. Aston Villu a tříbodovou na 17. West Ham.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Sotuen

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele