20. kolo
28.12.2019 18:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Leicester uspěl na Olympic Stadium a vyhnal Pellegriniho z lavičky

Poslední zápas na lavičce West Hamu má za sebou Manuel Pellegrini. Chilský manažer doplatil na porážku jeho týmu proti Leicesteru. Lišky poslal do vedení Iheanacho, na což ještě zareagoval Fornals, Grayova trefa však už zůstala bez odezvy.

Brendan Rodgers udělal oproti porážce od Liverpoolu v základní sestavě hned devět změn. Zůstali v ní jen Schmeichel a Evans, mimo hru zůstal i Vardy, jehož nahradil Iheanacho. Podobně to vypadalo i u Kladivářů, kterým se do brány po dlouhé době vrátil Fabianski. Oba dva povánoční duely v základu tak odehráli jen Rice, Balbuena a Fornals.

Hráči Foxes se mohli dostat do vedení už v desáté minutě. Po dlouhém pasu na Iheanacha byl nigerijský útočník sestřelen Fabianskim a následoval pokutový kup. Při něm však polský gólman napravil chybu a Graye vychytal. Výborně si na druhé straně počínal Schmeichel, když zneškodnil umístěnou Masuakovu ránu. Po čtyřiceti minutách už musel kapitulovat. Masuaku nedokázal odhlavičkovat mimo vápno, ale jen na nohu Graye. Ten našel na zadní tyči Kelechiho Iheanacha, jemuž nečinilo skórování obtíže.

Ještě před odchodem do šaten ale bylo vyrovnáno. Na pravé straně si Anderson narazil o Frederickse a přihrávkou pod sebe našel na penaltě Pabla Fornalse. Ten prudce vypálil a přízemní ranou překonal Schmeichela. Po pauze už zase vedli hosté. Ayoze Péerez odvedl ve středu hřiště výbornou práci a od poloviny pronikl až k velkému vápnu, kde naservíroval míř Demaraiovi Grayovi, jenž technickou ranou vrátil vedení Liškám.

Ve zbytku utkání Rodgersova družina kontrolovala hru a do šancí se příliš nedostával ani jeden tým, tři body tak putují pryč z Londýna. V tabulce to znamená, že oba týmy zůstanou na svém - Hammers na nelichotivé sedmnácté pozici, Leicester na příčce druhé.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Troufám si říct, že tenhle zápas bude hřebíček do rakve pro Pelleho, protože pochybuji, že v momentálni formě porazime Leicester. Tip bohužel 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Měním názor Fabianski je zpátky, což znamená, že Vardy bude mít dnes smůlu jen mě tam znervoznuje Sanchez

1:0

Reagovat
OnlyWHU

Další ztráta doma. Teď už jsem plně za výměnu trenéra. Róberto, Sanchéz, Ajeti nepatří do PL.Ještě, že už máme Fabiho. No... bude to těžký. Moyes..? nevím, jestli je to ten pravý typ na boj o záchranu. COYI!!!

Reagovat
duloig

WHU potvrdzuje že Manuel Pellegrini skončil v klube s okamžitou platnosťou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele