LaLiga - souhrn 7. kola

27.09.2019, 22:54, aktualizováno 29.09.2019, 22:53
Komentáře a souhrny
Real v derby remizoval s Atléticem a drží se na čele tabulky. Barcelona se konečně dočkala výhry na půdě soupeře a vykradla stadion Getafe. Valencia nejtěsnějším poměrem vyhrála na půdě Athleticu a posunula se do klidnější části tabulky. Sevilla v neděli porazila Real Sociedad, na který se bodově dotáhla...

Sevilla FC - Real Sociedad 3:2

29.09.2019 21:00

Góly: 18. Nolito, 47. Lucas Ocampos, 80. Franco Vázquez - 4. Mikel Oyarzabal, 87. Cristian Portu

Souboj dvou celků bojujících o evropské poháry zakončil sedmé kolo španělské nejvyšší soutěže. Úspěšnější v něm byla Sevilla, která proti San Sebastianu uhájila domácí prostředí díky brankám Nolita, Ocampose a Vázqueze.

Trenér Lopetegui udělal oproti porážce v Eibaru v každé řadě minimálně jednu změnu. Na stoperu nahradil Carrica Koundé, místo Escudera nastoupil Reguilón. Mimo základní sestavu zůstali Munir a Jordán, za něž zaskočili de Jong a Nolito.

Baskové byli na vlně tří vítězství v řadě a náramně vstoupili i do tohoto zápasu. Už ve čtvrté minutě zapresoval rozehrávku domácích Januzaj, obral protihráče o míč a kolmicí našel na druhé straně hřiště Mikela Oyarzabala. Ten neztrácel čas zpracováním a z první poslal míč podél Vaclíka.

Na vyrovnání ale Sevilla nemusela čekat dlouho. Už za čtvrt hodiny si na středu hřiště navedl míč na levačku Banega a vzdušným pasem za obranu našel Nolita, který míč trefil z voleje na zadní tyč a rozjásal početné obecenstvo. To na chvíli znervózněl sudí svou konzultací s videorozhodčím, k ofsajdu však podle něj nedošlo a gól platil.

Stejně jako Sociedad vstoupil do poločasu prvního, vlétli Andalusané do toho druhého. Jejich rychlá rozehrávka zřejmě zaskočila soupeřovu obranu, Navas prostrčil míč na Lucase Ocampose, který se prosmýkl kolem bránícího hráče a prudkou ranou překonal brankáře.

Druhá půle patřila domácím, Moyá vyrazil Ocamposovu střelu jen před sebe a měl štěstí při Banegově pokusu, který zamířil jen těsně vedle brány. Jenom tyč nastřelil patnáct minut před koncem střídající Jordán.

Uklidnit Sevillu dokázal až Franco Vázquez. Navas na pravé straně obehrál obránce, jeho následný střílený centr Moyá jen lehce vyrazil právě k Vázquezovi, který z malého vápna uklidil míč do poloprázdné sítě.

Nedlouho poté Ödegaard procpal míč za obranu na Portua, který přízemní střelou na zadní tyč přinutil Vaclíka podruhé kapitulovat. Na více se už ale hosté nezmohli a dovolili tak Seville dotáhnout se na ně. Oba týmy spolu s Barcelonou mají třináct bodů a jsou na čtvrtém až šestém místě.

Více informací k zápasu

Levante UD - CA Osasuna 1:1

29.09.2019 18:30

Góly: 4. Hernâni - 57. Rubén García

Remízovým králem dosavadního průběhu je Osasuna, která jen jednou poznala pocit vítězství i porážky, a další nerozhodný výsledek zapsala na půdě Levante. Tam od samého úvodu prohrávala po brance Hernaniho, ve druhé půli ale srovnal García.

Hned z prvního nebezpečnějšího okamžiku padla branka. U pravé postranní čáry se k centru šteloval Miramón, trochu nečekaně ale nakonec do vápna přihrával po zemi. S tím si hostující obrana nedokázala poradit a míč propadl až na zadní tyč k Hernanimu, který míč bez potíží napálil do sítě.

Osasuna mohla srovnat z volného kopu, střílenou přihrávku však zastavila branková konstrukce. Na druhé straně hřiště hlavičkoval zcela nebráněný Postigo, ovšem je do míst, kde stál připravený Martínez. Martí jej už dokázal překonat střelou na bližší tyč, jenže radost mu chybně překazil praporek pomezního.

Po pauze převzali iniciativu muži z Pamplony. Torres nalezl perfektně Estupinána, jehož hlavička o zemi mířila pod břevno. Skvelý zákrok si ale připsal Fernández. Ten už byl ale krátký proti pokusu Rubéna Garcíy, který po dlouhém pasu krkolomně udržel míč mezi stopery a k tyči po zemi zakončil.

Zpět do vedení mohlo Levante pětadvacet minut před koncem díky své dvojšanci. Mayorala vychytal Martínez, ležícího gólmana trefil i dorážející Miramón. V závěru, kdy domácí hráli bez vyloučeného střelce Hernaniho, ještě mohl dostat Osasunu do vedení Vidal, jenže trestuhodně netrefil. V tabulce tak oba týmy zůstávají sousedy, výše je Levante díky většímu počtu vstřelených branek.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - RCD Mallorca 2:0

29.09.2019 16:00

Góly: 76. Lucas (pen.), 86. Joselu

Dva góly za šest kol, to byla vskutku tristní bilance Alavése. Své statistiky však dokázal zdvojnásobit v záchranářském duelu s Mallorcou, kterou porazil 2:0 zásluhou penalty Péreze a branky Joselua.

Hosté mohli jít v desáté minutě do vedení. Febas si dvakrát vyměnil míč s Budimirem, který za vápnem napřáhl a jeho přízemní střela trefila vzdálenější tyč Siverovy brány. První poločas jinak mnoho vzrušení nepřinesl, za zmínku stojí snad jen Joseluova povedená rána, jež skončila těsně vedle brány.

Joselu byl velmi aktivní i po přestávce. Duarte si dobře počínal u levé postranní čáry, načež míč předal spoluhráči, který do vápna odcentroval. K hlavičce se dostal právě Joselu, vytěsnit balón nad břevno však dokázal Reina.

Dvacet minut před koncem v pokutovém území proběhl souboj bránícícho Laga Juniora s Pinou. Sudí si poté šel zkontrolovat video a dospěl k závěru, že hostující křídelník fauloval. Exekuce následné penalty se ujal Lucas Pérez, který vyčkal na pohyb brankáře a na opačnou stranu proměnil.

Gól Deportivo nabudil a velmi brzy vyslal Pina do úniku Burkea, ten však tváří v tvář Reinovi neuspěl. Pojistku přidali domácí nedlouho poté, tentokráte Burke z křídla přihrával podél brankové čáry Joseluovi, který se v tutové šanci nemýlil. Alavés se tak vyšvihl do klidnějších vod tabulky, zato Mallorca zůstává předposlední.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Celta Vigo 2:0

29.09.2019 14:00

Góly: 47. Edu Expósito, 60. Fabián Orellana

Po úvodních pěti kolech bez vítězství se k lepším zítřkům odrazil Eibar. Ten uspěl minulý víkend proti Seville a v sedmém kole i proti Vigu, které porazil 2:0. Brankami se o to postarali Exposito a Orellana.

Jako první zahrozili domácí. Ve dvanácté minutě si Inujův centr našel García, jehož hlavička zamířila o kousek vedle brány. Hodně úsměvná byla situace po půl hodině, kdy Orellana dvakrát za sebou zakroutil míč z rohu do brány, v obou případech měl gólman co dělat, aby pokus zneškodnil.

Před přestávkou se ke střele dostal ještě Denis Suárez, který však na bližší tyč minul. Krátce po návratu ze šaten se tak do vedení dostal Eibar. De Blasis našel obloučkem za obranou Eduarda Expósita, který se taktéž rozhodl lobovat a z úhlu dokázal překonat jen lehce povyběhnutého Blanca.

Srovnat mohl zanedlouho Méndez, po šikovném navedení míče však trefil přímo brankáře Dmitroviće. Dvakrát během chvíle se poté radovali domácí. Orellana přihrál na gól Inujovi, který skóroval, avšak kvůli předcházející ruce gól neplatil. Kombinace se tak otočila, Inuj přihrál Fabiánovi Orellanovi, jenž kolem sebe nechal proskluzovat obránce i brankáře a hravě uklidil míč do poloprázdné brány.

Celta mohla korigovat skóre v samotném závěru nastavení. Álvarez ve vápně fauloval Aspase, který se také ujal exekuce následného pokutového kopu. Zkoušel dloubnout míč doprostřed brány, avšak Dmitrović jej nohama vychytal. Eibar se tak díky dvougólovém vítězství vyšvihl na hranici první a druhé desítky, Vigo je těsně nad sestupovými příčkami.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Valladolid 0:2

29.09.2019 12:00

Góly: 25. Míchel Herrero (pen.), 90+4. Óscar Plano

Na první domácí body stále čekají fotbalisté Espanyolu, kteří ani na čtvrtý pokus nedokázali uhájit svůj stadion. V sedmém kole prohráli proti Valladolidu, za který otevřel skóre z penalty Michel a v závěru pečetil Plano.

Barcelonští přitom mohli jít v úvodu do vedení. Po osmi minutách si na přihrávku z rohu naběhl Calleri, jenž z malého vápna poslal míč do tyče. Na druhé straně hřiště po podobné kombinaci pálil Sandro Ramírez, jeho pokus sice mířil do brány, jej zneškodnil López.

Krátce na to se v hlavičkovém souboji Sánchez ohnal po Olivasovi, udeřil jej do obličeje, což neuniklo pozornosti sudího a nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starosti Míchel, jenž na opačnou stranu, než skákal gólman, proměnil a připsal si první gól v sezóně.

Hra se poté uklidnila, pamětihodný moment přišel až dvacet minut po návratu ze šaten. Calero trestuhodně prohrál souboj na půlce s Guardiolou, ten následně unikal sám na gólmana, čemuž Calero zabránil tím, že jej stáhl. Sudí neměl jinou možnost než domácího stopera vyloučit.

Toho velmi brzy využil po standardní situaci Fernández, jenže stál v ofsajdu a jeho gól nemohl platit. Pojišťovací gól přišel až v závěrečných sekundách nastavení. Roh Espanyolu vyústil v protiútok soupeře, Unal přenesl míč na druhou stranu na Óscara Plana, který si jej nechal skočit a ranou na vzdálenější tyč pečetil výsledek utkání.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Madrid 0:0

28.09.2019 21:00

Góly: -

Wanda Metropolitano bylo svědkem dalšího madridského derby mezi Atléticem a Realem, které tentokráte skončilo bezbrankovou remízou. Ta slušela oběma týmům, protože ani jeden z nich neměl výraznější převahu.

V Madridu došlo na bezesporu největší šlágr kola. Atlético i Real letos pomýšlejí na titul a společně s Barcelonou patří mezi největší kandidáty. Zaplněný stadion Wanda Metropolitano sledoval zajímavé derby, avšak bez gólového vyjádření.

Utkání mělo v úvodních minutách dobré tempo a první šanci si v 8. minutě vypracovalo Atlético. Za obranu si totiž seběhl Joao Félix a stínován Ramosem dokázal vypálit, ale jen vedle branky. O dvě minuty později poslal pozdrav směrem k Oblakovi i Real, dalekonosný a hlavně nepřesný pokus slovinského brankáře nevystrašil. Nebezpečnější byla hlavička Garetha Balea, ale ta také mezi tyčemi neskončila. První poločas nabídl vyrovnanou partii s příležitostmi na obou stranách, rozhodně to na Wanda Metropolitano nebyla nuda, ovšem žalostně chyběly góly.

Výsledek 0:0 se neměnil ani po stříleném centru do vápna v podání Thomase, balón prolétl malým pokutovým územím, aniž by ho někdo z domácích dopravil do sítě. I závěr prvního poločasu byl rušný. Další velice nebezpečný střelecký pokus vyslal Félix a i když se Courtois natahoval, zasahovat nemusel, což neplatilo na druhé straně o Oblakovi. Kroosovu střelu k tyči vyrazil slovinský brankář na rohový kop.

Druhý poločas už tolik možností nenabídl. Aktivita od šestnáctky k šestnáctce se jak Atletům, tak i Bílému baletu nedala upřít, zakončení však bylo žalostné. Přitom madridskému derby by branky slušely a zápasu by to výrazně pomohlo.

Čtvrthodinu před koncem hlavičkoval Benzema a Oblak musel vytáhnout další ze svých fantastických zákroků. Atlético tak stále drželo nerozhodný výsledek a mohlo pomýšlet na tři body. Domácí se v závěrečné desetiminutovce ještě dožadovali pokutového kopu, ale střet Ramose s Lemarem podle sudího pokutový nebyl.

Více informací k zápasu

Granada CF - CD Leganés 1:0

28.09.2019 18:30

Góly: 28. Antonio Puertas

V těsném závěsu za vedoucím Realem Madrid je stále Granada - největší překvapení dosavadního průběhy sezony. "Nazaríes" totiž doma udolali jedinou brankou Antonia Puertase poslední Leganés. Hosté na první výhru stále čekají a jejich výsledková krize se prohlubuje.

Granada byla před utkáním favoritem, ale moc dobře věděla, že Leganés bude velmi těžkým protivníkem a to navzdory svému umístění v tabulce.

Pět minut stačilo domácím na to, aby poprvé ohrozili soupeřovu bránu. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Sánchez, ale z dobré pozice poslal balón nad. Granada udávala tempo hry, ale ve 22. minutě se musela mít na pozoru. Až před Soriana se dostal En-Nesyri a v tutovce neuspěl. To muselo Leganés mrzet, protože ve 22. minutě už "Nazaríes" vedli. Po dlouhém nákopu hosté chybovali, takže Soldado mohl přihrávat Puertasovi, který ze střední vzdálenosti trefil odkrytou branku. Další příležitost si domácí v prvním poločase nevypracovali a jelikož neskórovali ani hosté, šlo se za stavu 1:0 do šaten.

Leganés začal druhý poločas aktivněji a Rui Silva měl plné ruce práce před dotírajícím Siovasem. Bohužel tím byla aktivita hostů směrem dopředu vyčerpána. Neskórovala ani Granada, ale ta měla z prvního poločasu nahráno a nejtěsnější vedení nakonec uhájila. Leganés si z Andalusie alespoň bod zasloužil, ve vyrovnané partii ale jednou chyboval a tvrdě za to zaplatil.

Více informací k zápasu

Getafe CF - FC Barcelona 0:2

28.09.2019 16:00

Góly: 41. Luis Suárez, 49. Júnior Firpo

Barcelona se naladila na středečním zápas Ligy mistrů proti Interu Milán vítězně. Těžké utkání v Madridu, na hřišti Getafe, rozhodla i bez Lionela Messiho. Krátce před přestávkou rozvlnil síť soupeře Luis Suárez a druhý gól vstřelil na začátku druhého dějství Júnior Firpo.

Mistrovskou Barcelonu čekal v Madridu náročný test, jakkoliv se domácímu Getafe zrovna nedaří. To potvrdily i úvodní minuty, během kterých byli Bordálasovi svěřenci nebezpečnější, tedy alespoň to platilo o střele Ángela Rodrígueze, která šla těsně vedle ter Stegenovy branky. Na druhé straně šikovně přeloboval Soríu Pérez, ale balón zamířil vedle.

Getafe spálilo další velkou příležitost a Barcelona mohla děkovat svému brankáři, který proti Rodríguezovi vytáhl skvělý zákrok. Katalánci opět kontrovali svým pokusem, ale ani jindy neomylný Suárez brankový prostor netrefil. Vyrovnaný průběh prvního poločasu nakonec pro sebe získala Barcelona. Ve 42. minutě ter Stegen riskantně vyběhl, aby přerušil akci domácích a zároveň vyslal přesným pasem do samostatného úniku Luise Suáreze, který přeloboval Soriu, takže Barca vedla 1:0.

Není žádným překvapením, že hosté častěji drželi balón na svých kopačkách, na rozdíl od minulých zápasů se ale střelecky prosadili a to i krátce po změně stran. Hned ve 49. minutě vyrazil Soria střelu Péreze a dorážející Júnior Firpo zajistil Kataláncům už dvoubrankový náskok. Barca se pak nezvykle stáhla dozadu a koncentrovala se na udržení výsledku. To se jí bez větších obtíží dařilo a to i po 82. minutě, kdy byl za druhou žlutou kartu vyloučen obránce Lenglet. Oslabení Katalánci ale neinkasovali, ter Stegen vychytal Kenedyho a tím veškeré šance domácích na zvrat pohasly.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 0:1

28.09.2019 13:00

Góly: 27. Denis Čeryšev

Nedávno Valencia vyhrála na Chelsea a v 7. kole španělské nejvyšší soutěže vyplenila další těžkou půdu v Baskicku. Athletic se po porážce 0:1 na první místo nevrátí a spadnout může i mimo první čtyřku. Valencia se zároveň perfektně naladila na další zápas Ligy mistrů proti loňskému semifinalistovi Ajaxu Amsterdam.

Valencia mohla zaskočit domácí už v 5. minutě, kdy si na přihrávku do vápna seběhl Maxi Gómez, ale branku těsně minul. Střelecké štěstí zkusil i Diakhaby, který pro změnu ze střední vzdálenosti donutil k zákroku brankáře Simóna. To už se na San Mamés hrálo ve svižném tempu a ve 27.minutě přišel jediný gól zápasu. Valencia předvedla povedený protiútok, na jehož konci byl před brankou úspěšný Denis Čeryšev. "Netopýři" vedli 1:0 a na tahu byl Athletic. Domácí se snažili do přestávky odpovědět, ale zmohli se jen na nepřesnou střelu Andera Capy nebo hlavičku Raúla Garcii ze samotného sklonku prvního poločasu.

Domácí museli dotahovat, ale začátek druhého poločasu je zastihl nepřipraven a Maxi Gómez mohl zvýšit na rozdíl dvou branek, nebýt dobrého a svým způsobem i šťastného zákroku Simóna. Až poté konečně pořádně zahrozilo i Bilbao a Cillessena zachránila po střele Williamse tyčka!

Iňaki Williams měl na svědomí ještě jeden nebezpečný moment, křižnou střelu ke vzdálenější tyči poslal o trochu vedle. Bilbau se čas ve druhém poločase povážlivě krátil a Valencia dál držela těsné vedení. V nastavení už Baskové vsadili všechno na jednu kartu a otevřeli obranu, což mohlo vyústit v pojišťovací gól, kdyby Torresovu střelu nezastavil před prázdnou brankou obránce Yeray. Valencia udržela čisté konto a domů si z Baskicka veze velice cenné tři body.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Betis 5:1

27.09.2019 21:00

Góly: 39. Karl Toko Ekambi, 68. Santi Cazorla (pen.), 76. Karl Toko Ekambi, 90+2. Gerard Moreno, 90+4. Samuel Chukwueze - 48. Emerson

Villarreal nakonec proměnil utkání proti Betisu ve svoji exhibici a na Estadio de la Cerémica zvítězil vysoko 5:1. Béticos drželi se Žlutou ponorkou krok do druhého poločasu, pak ale domácí rozjeli svůj brankostroj a zaslouženě vyhráli. Řádil útočný trojzubec Ekambi-Cazorla-Moreno, první jmenovaný se dokonce prosadil dvakrát.

Konečný výsledek je poměrně překvapivý, ne snad proto, že by byl Betis favoritem, ale přeci jenom se očekávala vyrovnaná partie. Betis už čtyři zápasy v řadě nenašel přemožitele a slušnou sérií se do porážky s Barcelonou pyšnil i Villarreal.

První velkou gólovku si Žlutá ponorka vytvořila po jedenácti minutách, kdy se před Roblesem na malém vápně zjevil Rubén Peňa, ale brankář Betisu ho u tyčky zneškodnil a z následného rohového kopu Torrés hlavou přestřelil. Villarreal se snažil diktovat tempo utkání a i když byl opticky aktivnější, dost často zbytečně ztrácel balón. Ve 33. minutě už zamířil do černého Karl Toko Ekambi, jenomže gól kvůli útočníkově postavení v ofsajdu neplatil. Domácí hráč si vše vynahradil o pět minut později, kdy si naskočil na rohový kop a hlavou překonal Roblese. Villarreal vedl do přestávky 1:0 a Betis se potřeboval zlepšit. Ekambi měl pak ještě jednu tutovku, kterou poslal nad branku.

O přestávce se Béticos přeci jenom vzchopili a krátce po úvodním hvizdu druhého poločasu vyrovnali. Borja Iglesias i přes podklouznutí dokázal balón v šestnáctce udržet, následně jej přihrát Emersonovi, který rovnou z první na vzdálenější tyč překonal Asenja. Hosty vyrovnávací branka nakopla a během chvilky si Asenjo musel připsat hned dva zákroky. Nejprve proti Joaquínovi a posléze i proti Carvalhovi. V tuhle chvíli nic nenasvědčovalo tomu, že by si měl Villarreal připsat vysokou výhru.

Zlom v utkání přišel v 67. minutě, kdy sudí odpískal za zákrok ve vápně pokutový kop a Santi Cazorla spolehlivě vrátil vedení na stranu domácích. Čtvrthodinu před koncem pak Žlutá ponorka zvýšila vedení už na rozdíl dvou branek. Moreno přihrál do strany Ekambimu a ten přízemní střelou dal na 3:1. Závěr zápasu byl ze strany domácích hodně uvolněný a Robles se musel činit po střele Ontiverose.

V nastaveném čase udeřil Villarreal ještě dvakrát a nakonec si připsal nečekaně vysoké vítězství. Gerard Moreno po postupu na brankáře zavěsil přesně k tyči a do stejného místa, ale tentokrát s pomocí brankové konstrukce se prosadil i Samuel Chukwueze.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid743012:615
2.Granada CF742113:614
3.Atlético Madrid74217:414
4.FC Barcelona741216:1013
5.Real Sociedad741212:713
6.Sevilla FC741210:713
7.Athletic Bilbao73317:312
8.Villarreal CF732218:1111
9.Valencia CF723210:119
10.Real Valladolid72327:89
11.SD Eibar72239:98
12.Levante UD72238:98
13.CA Osasuna71515:68
14.Deportivo Alavés72234:78
15.Real Betis722310:158
16.Getafe CF714210:117
17.Celta Vigo71334:96
18.Espanyol Barcelona71244:125
19.RCD Mallorca71154:124
20.CD Leganés70253:102

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (99)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten Villarreal ukázal dobrú fazónu už minulé kolo. Ale toto...

Reagovat
Phillipinho

Maji obrovskou kvalitu i na lavicce a tim rozhoduji zapasy. Cerstveho Chukwuezeho a Ontiverose bych teda po 70 minute branil nechtel Hlavne Chukwueze tam kolem obrancu Betisu jezdil jako na motorce.

Reagovat
smazaný uživatel

No a Cazorla...klobúk dolu! 4 góly, 3 asistencie.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Pharrell

na 35let stále hodně dobrý

je to bývalý Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hlavně Villarrealista už od mládí Škoda těch zranění.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mass

Druhá míza

Reagovat
LAM

Dneska konečně trochu lepší výkon.Šancí bylo dostatek a v obraně hlavně ve druhym poločase dokuď se hrálo v 11 slušný.Hlavně 3 body který jsou letos z venku zlatý.

Jinak Getafe hrozně nesympatickej tým

Reagovat
patas92

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

Za to můžeš ty

Reagovat
CHONG

Za co?

Reagovat
LAM

Opravdu hrozně nesympatickej výkon a hromada simulantů.Čekal bych že budeš fandit jinejm týmům.

Reagovat
technecium

Ty vole dyť přesně takhle hraje Real, tak proč by neměl fandit Getafe?

Reagovat
CHONG

Fakt bude fanda Barcelony vyčítat simulanty? Jinak souhlasím s tím, že náš výkon stál dneska za starou belu, ale těžko můžeš soudit z jednoho zápasu, ten herní progres od pádu do druhé ligy a angažování Bordaláse je obrovský, z ultradefenzivní farmy Realu a týmu do počtu se stal konkurenceschopný tým, bojující o poháry, který hraje koukatelný fotbal (letos viz např. zápasy s Mallorcou nebo Valencií).

Reagovat
Jordi Alba

Že vás to překvapuje, vždyť takhle hrajou skoro furt. Tím samozřejmě neříkám, že to ostatní týmy nedělají.

Reagovat
technecium

Mi sme vihrály

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Selänne

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ok, ale je najvyšší čas skúsiť zálohu Arthur - Frenkie - Puig

Reagovat
roman1978

Nic moc hra, ale porazit druhý největší paklub a to ještě u nich vždy potěší.

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

Reagovat
LAM

Jinak Arthur král zálohy Poslední zápasy opravdu Xavi.

Škoda De Jonga.Dneska mu dle mě ta pozice na hřišti neseděla.Stejně bude asi do budoucna hrát na pozici Sergia.

Perez zase ideální hráč na rozšíření kádru.Nekecá a vždy to odbojuje na 100%.

Tak snad budou Messi,Fati a Dembele příště ready a už konečně budem hrát s tim nejsilnějšim co máme.

Reagovat
T:o:M

Ale zase De Jong toho dneska strašně moc odběhal, bohužel větší čast bez balonu, ale odváděl jinačí práci..

Jinak Arthur je fakt super, snad nepříjde nějaké zranění u něj.. , spíš mě mrzí, že Valverde úplně odstřihl Aleňu a částečně i Vidala

Reagovat
T:o:M

Příští týden bude mít Todibo nejspíš křest ohněm se Sevillou, aspon se ukáže jak na tom je, já osobně mu věřím..

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, porazit zmrdy z Getafe venku se cení a cenilo vždy Jedna buzna vedle druhé, dneska mezi ostatními vládla hlavně pička Arranbari, která měla být dvakrát venku, mentál Damián Suárez byl dnes podivuhodně klidný. Celkově velice dobrý zápas s vysokým nasazením z obou stran, konečně. Manzano škodil, ale naštěstí méně, než jsem se obával. Brutální Stegen, dobrý výkon i od Suáreze a Roberta. Opět se potvrdilo, že už má prostě navždy lepší návyky na RB a okamžitě bylo vidět velké zlepšení. Kvalitní zápas i od Buse. Obrana v prvním poločase dost hořela, ale naštěstí se to potom trochu ustálilo.

Reagovat
celeb

Kvalitny zapas od Buse ?

Dobry vykon Roberta?

Ako ty musis byt non-stop sjety, alebo mas nejaku zvlastnu optiku cez ktoru vnimas fotbal.

Busq je najhorsi od doby, ked zacal hravat za A-cko. Je to smutne, lebo roky to bol najlepsi CM/DM na kontinente s mimoriadnou konzistenciou vykonov. Kazit sa zacal minulu sezonu a tato je este horsia. Navyse momentalne casto akoby nevedel, co ma vlastne hrat. Ano, obcas este vycaruje paradnu nahravku dopredu, ale tie chyby ...

Roberto je parodia na RB neschopny zastavit utok, ci zablokovat center. Dnes mohol znovu bozkavat MAtSovi rukavice, ze cez neho nesiel dalsi gol v 30. minute, ked z neho Rodriguez spravil neschopneho statistu. V skratke, smerom dozadu je Semedo neporovnatelne spolahlivejsi, smerom dopredu je to rovnaka bieda. Zlaty Dany Alves.

Reagovat
One-Real

Vzhledem k počtu zranění, výkonnosti hráčů + extra těžký los (během prvních 7 zápasů hrát na Celtě, Seville, u sousedů v Madridu, proti Ponorce) je být v čele ligy je skvělý. Kaňka je Valladolid, ale snad se do Vánoce rozjedeme herně a na jaře dokážeme využít těžkých soupeřů doma.

Reagovat
misinho7

po tom lose sme na tom naozaj dobre

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Po Clasicu mit dalších 7 bodíků aspoň a spokojenost.

Reagovat
Anacron

Atleti 7 zápasů 7 gólů

Reagovat
Elliasson

Klasičtí my.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
alcantara

Dembele pretazeny sval, tak snad bude OK co najskor.

Reagovat
CHONG

Strašný fotbal

Reagovat
ADM

Ale Thomasa som žral celý zápas, neskutočná práca s loptou.

Reagovat
Raul=Real

Thomas je parádny... Snad maju Atleti poriadnu vykupku u neho lebo z Anglicka ho niekto urcite zaplati

Reagovat
Ed_Hazard

Pred zapasom by som bod bral. Takto mi to prisli po pruchode Jamesa a Modrica ako troska prekauc. Kombinacne okazite zacali robit na lavej strane Atletika problemy. Skoda.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ADM

Piqué svolá celý kádr na večeři...

✅ Barça poprvé v sezoně vyhraje venku

✅ První čisté konto

✅ Ter Stegen nahraje na gól

✅ Suárez dá gól na hřišti soupeře

El Presidente

Reagovat
Visca el barca

Do měsíce jsme první

Reagovat
madridcan

Nechce sa mi verit, ze by si Pique odfajkol asistenciu od brankara. Bol vychovany v dobe brankara, co bol prvy pri rozhodcovi

Reagovat
messi80

Valdes je až doteraz najlepší brankár v histórii Barcelony. Samozrejme stegen ho. Môže prekonať, je asi o niečo kvalitnejší ale zhadzovanie kvalít Valdesa mi vždy vadilo.

Reagovat
Anacron

Asi o něco kvalitnější? To je vtip ne

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

Reagovat
Mrvinho

Kdo?

Reagovat
valloire

No Zubi

Reagovat
Mrvinho

to mě mohlo napadnout..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Spalovač šancí

Pěkný zápas o krále Madridu

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Phillipinho

Derby naprosto o nicem, nuda. Jediny co si budu pamatovat je ten naprosto genialni vykon Thomase. Naprostej kral

Reagovat
Carrick

nejlepší střeďák v La Lize

Reagovat
Diego2

Messi ve stredu definitivne nenastoupi?

Reagovat
ADM

Stegen vcera vytvoril najviac sanci (2)

Reagovat
valloire

Suarez byl v ofsajdu a VAR nic....

Reagovat
ADM

Nebol.

Reagovat
valloire

bol

Reagovat
Baronne

Nelži!

Reagovat
valloire

Já to ještě nepsal, ale já nikdy nelžu !

Reagovat
Baronne

Dobře, tak jenom blbě vidíš, to je ta lepší varianta

Reagovat
valloire

Já vidim fšechno

Reagovat
PP

blbě..

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

zcela jasně a neser

Reagovat
ADM

Stoper pod nim mal nohu blizsie k brankarovi ak som dobre videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera fotbal včera nic moc ale Thomas lepší výkon sem dlouho neviděl..Hraje tak pravidelně?

Reagovat
Phillipinho

Jako tohle byl fakt super vykon, ale pravidelne podava vyborny vykony a je to suverenne nejlepsi zaloznik v tymu. Bohuzel konzerva Cholo dost casto spoliha vic na Kokeho se Saulem, kteri hrajou dlouhodobe nez Thomas.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky tak to se divím že je ještě v Atleticu, jestliže je pravda padesáti milionová výkupka.

Reagovat
Phillipinho

Nekde se pise 50 nekde 80. Kazdopadne vedeni by mu melo okamzite zvysit plat a dat vykupku 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli ještě zahraje pár takovejch zápasů i těch 100 někdo dá

Reagovat
Messiáš

Eibar se hezky zvedl, bohužel

Reagovat
Xavi

Aúpa Pucela.

Reagovat
pistacik11

Za Rusa na titulke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

rusy v ČR nechceme

Reagovat
Pharrell

Socky

Odegaard

Reagovat
Gazdo

Co ten Arthur zase vyvadza?

Reagovat
Ed_Hazard

Pravy Brazilcan

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co udělal?

Reagovat
Visca el barca

Nic, byl večer venku.

Reagovat
Gazdo

S neymarom zas podla info

Reagovat
smazaný uživatel

no a, marca to rozmazava a nafukuje, chytaj se toho dalsi , nic vic

Reagovat
Gazdo

Tak ale keby to bola vecera tak nepoviem ale udajne to bolo zas nejaky vyjazd do nocneho klubu. Presne toto u nas kedysi ukoncilo Dinha. Zla zivotosprava a tieto ponocovania. Zatial teda arthur nemal nejake velke excesy ale tak stale je to este mlady chalan a co nie je moze prist

Reagovat
smazaný uživatel

dinho mel uz vsecko za sebou, arthur naopak pred sebou, neni hloupej, proste si zaparil, delaj to vsichni akorat nemaj sebou neymara a fotak

Reagovat
Hristo Stoichkov

No a? Tohle přehnaný šťourání v osobních životech hráčů je neskutečný hnus, pokud to není před nějakým zápasem a nemá to vliv na jeho výkon, což není tento případ. Arthur je o parník náš nejlepší hráč úvodu sezony, takže asi tak no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele