7. kolo
29.09.2019 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Alavés poprvé skórovalo více než jedenkrát a vyhrálo

Dva góly za šest kol, to byla vskutku tristní bilance Alavése. Své statistiky však dokázal zdvojnásobit v záchranářském duelu s Mallorcou, kterou porazil 2:0 zásluhou penalty Péreze a branky Joselua.

Hosté mohli jít v desáté minutě do vedení. Febas si dvakrát vyměnil míč s Budimirem, který za vápnem napřáhl a jeho přízemní střela trefila vzdálenější tyč Siverovy brány. První poločas jinak mnoho vzrušení nepřinesl, za zmínku stojí snad jen Joseluova povedená rána, jež skončila těsně vedle brány.

Joselu byl velmi aktivní i po přestávce. Duarte si dobře počínal u levé postranní čáry, načež míč předal spoluhráči, který do vápna odcentroval. K hlavičce se dostal právě Joselu, vytěsnit balón nad břevno však dokázal Reina.

Dvacet minut před koncem v pokutovém území proběhl souboj bránícícho Laga Juniora s Pinou. Sudí si poté šel zkontrolovat video a dospěl k závěru, že hostující křídelník fauloval. Exekuce následné penalty se ujal Lucas Pérez, který vyčkal na pohyb brankáře a na opačnou stranu proměnil.

Gól Deportivo nabudil a velmi brzy vyslal Pina do úniku Burkea, ten však tváří v tvář Reinovi neuspěl. Pojistku přidali domácí nedlouho poté, tentokráte Burke z křídla přihrával podél brankové čáry Joseluovi, který se v tutové šanci nemýlil. Alavés se tak vyšvihl do klidnějších vod tabulky, zato Mallorca zůstává předposlední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele