7. kolo
28.09.2019 18:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Granadě stačil proti Leganésu jediný gól, Andalusané jsou v tabulce druzí

V těsném závěsu za vedoucím Realem Madrid je stále Granada - největší překvapení dosavadního průběhy sezony. "Nazaríes" totiž doma udolali jedinou brankou Antonia Puertase poslední Leganés. Hosté na první výhru stále čekají a jejich výsledková krize se prohlubuje.

Granada byla před utkáním favoritem, ale moc dobře věděla, že Leganés bude velmi těžkým protivníkem a to navzdory svému umístění v tabulce.

Pět minut stačilo domácím na to, aby poprvé ohrozili soupeřovu bránu. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Sánchez, ale z dobré pozice poslal balón nad. Granada udávala tempo hry, ale ve 22. minutě se musela mít na pozoru. Až před Soriana se dostal En-Nesyri a v tutovce neuspěl. To muselo Leganés mrzet, protože ve 22. minutě už "Nazaríes" vedli. Po dlouhém nákopu hosté chybovali, takže Soldado mohl přihrávat Puertasovi, který ze střední vzdálenosti trefil odkrytou branku. Další příležitost si domácí v prvním poločase nevypracovali a jelikož neskórovali ani hosté, šlo se za stavu 1:0 do šaten.

Leganés začal druhý poločas aktivněji a Rui Silva měl plné ruce práce před dotírajícím Siovasem. Bohužel tím byla aktivita hostů směrem dopředu vyčerpána. Neskórovala ani Granada, ale ta měla z prvního poločasu nahráno a nejtěsnější vedení nakonec uhájila. Leganés si z Andalusie alespoň bod zasloužil, ve vyrovnané partii ale jednou chyboval a tvrdě za to zaplatil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele