7. kolo
29.09.2019 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Duel mezi Levante a Osasunou vítěze nenašel

Remízovým králem dosavadního průběhu je Osasuna, která jen jednou poznala pocit vítězství i porážky, a další nerozhodný výsledek zapsala na půdě Levante. Tam od samého úvodu prohrávala po brance Hernaniho, ve druhé půli ale srovnal García.

Hned z prvního nebezpečnějšího okamžiku padla branka. U pravé postranní čáry se k centru šteloval Miramón, trochu nečekaně ale nakonec do vápna přihrával po zemi. S tím si hostující obrana nedokázala poradit a míč propadl až na zadní tyč k Hernanimu, který míč bez potíží napálil do sítě.

Osasuna mohla srovnat z volného kopu, střílenou přihrávku však zastavila branková konstrukce. Na druhé straně hřiště hlavičkoval zcela nebráněný Postigo, ovšem je do míst, kde stál připravený Martínez. Martí jej už dokázal překonat střelou na bližší tyč, jenže radost mu chybně překazil praporek pomezního.

Po pauze převzali iniciativu muži z Pamplony. Torres nalezl perfektně Estupinána, jehož hlavička o zemi mířila pod břevno. Skvelý zákrok si ale připsal Fernández. Ten už byl ale krátký proti pokusu Rubéna Garcíy, který po dlouhém pasu krkolomně udržel míč mezi stopery a k tyči po zemi zakončil.

Zpět do vedení mohlo Levante pětadvacet minut před koncem díky své dvojšanci. Mayorala vychytal Martínez, ležícího gólmana trefil i dorážející Miramón. V závěru, kdy domácí hráli bez vyloučeného střelce Hernaniho, ještě mohl dostat Osasunu do vedení Vidal, jenže trestuhodně netrefil. V tabulce tak oba týmy zůstávají sousedy, výše je Levante díky většímu počtu vstřelených branek.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele