7. kolo
29.09.2019 14:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Eibar udeřil po pauze a uspěl proti Celtě

Po úvodních pěti kolech bez vítězství se k lepším zítřkům odrazil Eibar. Ten uspěl minulý víkend proti Seville a v sedmém kole i proti Vigu, které porazil 2:0. Brankami se o to postarali Exposito a Orellana.

Jako první zahrozili domácí. Ve dvanácté minutě si Inujův centr našel García, jehož hlavička zamířila o kousek vedle brány. Hodně úsměvná byla situace po půl hodině, kdy Orellana dvakrát za sebou zakroutil míč z rohu do brány, v obou případech měl gólman co dělat, aby pokus zneškodnil.

Před přestávkou se ke střele dostal ještě Denis Suárez, který však na bližší tyč minul. Krátce po návratu ze šaten se tak do vedení dostal Eibar. De Blasis našel obloučkem za obranou Eduarda Expósita, který se taktéž rozhodl lobovat a z úhlu dokázal překonat jen lehce povyběhnutého Blanca.

Srovnat mohl zanedlouho Méndez, po šikovném navedení míče však trefil přímo brankáře Dmitroviće. Dvakrát během chvíle se poté radovali domácí. Orellana přihrál na gól Inujovi, který skóroval, avšak kvůli předcházející ruce gól neplatil. Kombinace se tak otočila, Inuj přihrál Fabiánovi Orellanovi, jenž kolem sebe nechal proskluzovat obránce i brankáře a hravě uklidil míč do poloprázdné brány.

Celta mohla korigovat skóre v samotném závěru nastavení. Álvarez ve vápně fauloval Aspase, který se také ujal exekuce následného pokutového kopu. Zkoušel dloubnout míč doprostřed brány, avšak Dmitrović jej nohama vychytal. Eibar se tak díky dvougólovém vítězství vyšvihl na hranici první a druhé desítky, Vigo je těsně nad sestupovými příčkami.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele