7. kolo
29.09.2019 12:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Espanyolu se nedaří, doma podlehl i Valladolidu

Na první domácí body stále čekají fotbalisté Espanyolu, kteří ani na čtvrtý pokus nedokázali uhájit svůj stadion. V sedmém kole prohráli proti Valladolidu, za který otevřel skóre z penalty Michel a v závěru pečetil Plano.

Barcelonští přitom mohli jít v úvodu do vedení. Po osmi minutách si na přihrávku z rohu naběhl Calleri, jenž z malého vápna poslal míč do tyče. Na druhé straně hřiště po podobné kombinaci pálil Sandro Ramírez, jeho pokus sice mířil do brány, jej zneškodnil López.

Krátce na to se v hlavičkovém souboji Sánchez ohnal po Olivasovi, udeřil jej do obličeje, což neuniklo pozornosti sudího a nařídil pokutový kop. Ten si vzal na starosti Míchel, jenž na opačnou stranu, než skákal gólman, proměnil a připsal si první gól v sezóně.

Hra se poté uklidnila, pamětihodný moment přišel až dvacet minut po návratu ze šaten. Calero trestuhodně prohrál souboj na půlce s Guardiolou, ten následně unikal sám na gólmana, čemuž Calero zabránil tím, že jej stáhl. Sudí neměl jinou možnost než domácího stopera vyloučit.

Toho velmi brzy využil po standardní situaci Fernández, jenže stál v ofsajdu a jeho gól nemohl platit. Pojišťovací gól přišel až v závěrečných sekundách nastavení. Roh Espanyolu vyústil v protiútok soupeře, Unal přenesl míč na druhou stranu na Óscara Plana, který si jej nechal skočit a ranou na vzdálenější tyč pečetil výsledek utkání.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, fullmatchesandshows.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele