LaLiga - souhrn 38. kola

19.07.2020, 18:59, aktualizováno 19.07.2020, 23:08
Komentáře a souhrny
Real Madrid se jakožto mistr rozloučil s letošním ročníkem LaLigy remízou s Leganésem, kterému ani to nepomohlo k záchraně. Průběžně druhá Barcelona rozstřílela Alavés. Atlético Madrid se po remíze s Realem Sociedad udrželo o skóre třetí před Sevillou, která pro změnu zdolala Valencii. Tři body oslavil také Villarreal, Granada si zahraje EL na úkor Getafe. Těsnou záchranu si zajistila Celta Vigo...

Atlético Madrid - Real Sociedad 1:1

19.07.2020 21:00

Góly: 30. Koke - 87. Adnan Januzaj

Atlético Madrid v posledním domácím zápase remizovalo s Realem Sociedad 1:1 a udrželo třetí příčku, se Sevillou má stejný počet bodů a horší vzájemné zápasy, ty ovšem přinesly dvě remízy a při shodném skóre ze vzájemných duelů rozhoduje ve Španělský celkový rozdíl branek, který hraje pro tým z hlavního města.

Sezona pro Atlético ještě nekončí. Svěřenci Diega Simeoneho splnili v LaLize cíl a zajistili si v příští sezoně Ligu mistrů, stále však zbývá dohrát aktuální ročník milionářské soutěže. Madridský klub má velkou šanci dokráčet až do finále, jeho čtvrtfinálovým soupeřem bude RB Lipsko.

Zpátky však k domácí soutěži. Atlético hostilo na Wanda Metropolitano Real Sociedad, který ještě usiloval o šesté místo, které by mu dalo jistotu základní skupiny Evropské ligy před blížícím se finále Copa del Rey proti Athleticu.

Úvod zápasu byl opatrnější, o jediný rozruch se postaral nepříliš povedenou střelou Nacho Monreal, ale Oblak s ní neměl vůbec žádné problémy. Real Sociedad působil sympaticky, ale po půlhodině hry neuhlídal ve vápně Kokeho a v Madridu prohrával.

Hosté nabrali další síly až po přestávce a s Ödegaardovou střelou měl Oblak poměrně velké potíže. Do akce šel na druhé straně i Moyá, nebýt jeho zákroku proti Correovi, prohrávali by hosté už o dva góly. Pět minut před koncem vyrazil Moyá i pokus Carrasa a držel naděje svého týmu nad vodou. Jak se nakonec ukázalo, šlo o klíčové zákroky, protože v 87. minutě rozehrál standardku prudkou střelou Januzaj a balón s pomocí teče skončil v síti.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Celta Vigo 0:0

19.07.2020 21:00

Góly: -

Až do úplného konce se o svojí prvoligovou příslušnost musela obávat Celta Vigo. Na Espanyolu totiž remizovala a pokud by Leganés v souběžně hraném zápase porazil Real Madrid, spadla by do druhé ligy. Pro příznivce Celestes nakonec všechno dobře dopadlo.

Espanyol už měl jistotu pádu do druhé ligy s předstihem, v posledním zápase soutěže měl tu možnost s sebou Celtu Vigo stáhnout a málem se mu to podařilo. Je velká škoda, že Espanyol se v derniéře nerozloučil alespoň vstřelenou brankou.

Celta Vigo začala na Espanyolu opatrně, což se jí mohlo vymstít po nebezpečné akci Wu Leie, který z ideální pozice promáchl a pak poslal balón těsně vedle tyče. Stejný hráč mířil opět vedle před koncem prvního poločasu. Poločasu, který jinak příliš velkou zábavu nepřinesl. Celta Vigo nechtěla riskovat inkasovaný gól, který by její pozici hodně zhoršil, zároveň musela být ostražitá, aby Leganés nepřekvapil a neporazil Real Madrid. I z tohoto důvodu si hosté oddechli, když Embarbův gól nebyl kvůli ofsajdu uznán.

Celý druhý poločas byl spíše o bojovnosti a až jeho konec nabídl nervy drásající podívanou. Leganés totiž srovnal proti Realu stav a scházel mu k záchraně jediný gól. V páté minutě nastavení navíc Víctor Sánchez orazítkoval břevno a sestup Celty v tu chvíli visel na vlásku. Naopak definitivní klid mohl zajistit Iago Aspas, z pravé strany ale poslal balón těsně vedle. Se závěrečným hvizdem a jistotou výsledku z Leganésu si Celta mohla oddechnout - prvoligová příslušnost byla uhájena.

Více informací k zápasu

Granada CF - Athletic Bilbao 4:0

19.07.2020 21:00

Góly: 29. Roberto Soldado, 55. Antonio Puertas, 67. Carlos Fernández, 90+3. Ángel Montoro

Granada to dokázala a nakonec si zahraje evropské poháry. Domácí totiž porazili Athletic a protože Getafe nestačilo na Levante, poskočili na sedmou příčku.

Athletic se na poslední zápas v podstatě vykašlal a svou pozornost už směřuje na finále poháru, v tom ho čeká derby proti Realu Sociedad.

V Granadě vydržel nerozhodný stav do 29. minuty, než naprosto s přehledem zakončil akci krásným lobem Roberto Soldado. V nastaveném čase prvního poločasu měl velkou šanci i Unai López a Rui Silva parádním zákrokem zabránil vyrovnání. Druhou branku vstřelili domácí až po změně stran. Akci tři na jednoho se zprvu nepodařilo zakončit, ale než se stihla obrana Basků zformovat, dokázal přeci jenom překonat Herrerína Antonio Puertas. Po druhé brance už Athletic definitivně rezignoval a v 67. minutě vstřelili domácí třetí gól. Puertas tentokrát šikovně zasekl před obráncem, naservíroval Fernándezovi přihrávku před branku a domácí útočník měl snadnou úlohu.

Třetí branka ještě nebyla poslední. Ve třetí minutě nastavení se proháčkoval od rohového praporku směrem do vápna Bastiao Dias. Na moment sice ztratil balón, ale dokázal ho vybojovat zpět a posunout ho na Angela Montora, který dal výsledku 4:0 konečnou podobu.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Real Madrid 2:2

19.07.2020 21:00

Góly: 45. Bryan Gil, 78. Roger Assalé - 9. Sergio Ramos, 52. Marco Asensio

Třetím sestupujícím se stal CD Leganés, který v posledním zápase nedokázal porazit Real Madrid (2:2). Domácí předvedli heroický výkon, jako jediní po koronavirové přestávce dokázali mistrovský Real obrat o body, ovšem na záchranu to nestačilo i díky tomu, že Celta Vigo získala v posledním zápase bod za bezbrankovou remízu. Na Municipal de Butarque nakonec padly čtyři branky

Domácí mohla zachránit jen výhra a bodová ztráta Celty Vigo, mělo to však podstatný háček, Leganés totiž hostil Real Madrid.

Hosté byli od začátku nebezpečnější, jakkoliv Zinédine Zidane nechal proměnit sestavu. V 6. minutě měl velkou šanci k tyči střílející Federico Valverde, ovšem skvělý zákrok předvedl Cuéllar. O tři minuty později šel do akce stoper Sergio Ramos, na hlavu mu posadil balón Isco a kapitán se nemýlil. S Leganésem to vypadalo zle, ale do konce zápasu zbývala ještě spousta času. Real nikam nepospíchal, v klidu si držel náskok a Leganés jeho laxnějšího přístupu před koncem poločasu využil. Jonathan Silva si zpracoval přenesení na prsa a posunul balón na Bryana Gila, který ho procedil mezi nohama gólmana Aréoly 1:1.

Leganés se v prvním poločase přesvědčil, že s tímto Realem Madrid se dá hrát a do druhé půle hodlal vstoupit aktivně. Bílý balet ale nemilosrdně trestal každé zaváhání a v 52. minutě šel znovu do vedení. Isco šikovně vysunul za obranu Marca Asensia a ten přesnou ranou vrátil Realu vedení. Leganés věděl, že Celta Vigo ve svém zápase zatím gól nedala, takže proti Realu nic nevzdával a znovu vyrovnal čtvrthodinu před koncem. Roger Assalé převzal ve vápně balón a z malého vápna překonal Aréolu. V tuto chvíli Leganés potřeboval ještě jeden gól, aby se při remíze Celty Vigo zachránil. V 86. minutě prožívali fanoušci Leganésu dramatické chvilky, VAR totiž zkoumal, zda-li hostující Jović nehrál ve vlastním vápně rukou. Pakliže ano, měli by domácí penaltu. VAR nakonec žádný přestupek neodhalil a zklamaný Leganés strhnout vedení na svou stranu nedokázal. Remíza 2:2 s Realem Madrid je skvělým výsledkem, který však první ligu nezachránil.

Více informací k zápasu

Levante UD - Getafe CF 1:0

19.07.2020 21:00

Góly: 90+9. Coke

Bez pohárů zůstalo Getafe, které si závěr sezony hodně pokazilo. Dlouho to přitom vypadalo, že bude bojovat o Ligu mistrů, ale nakonec nemá ani Evropskou ligu a sezona je pro něj zklamáním. Duel na Levante rozhodla až branka v deváté minutě nastavení. Getafe mělo navíc tu smůlu, že hned tři góly, které vstřelilo, nebyly uznány a když VAR rozhodl o penaltě, Jaime Mata jí neproměnil.

Getafe by si zajistilo Evropskou ligu jen výhrou, remíza byla vzhledem k dalším výsledkům málo a i z tohoto důvodu Azulones v závěru zápasu hru výrazně otevřeli a z poslední možné akce nakonec inkasovali.

I když nakonec padl jen jeden gól, šancí byla spousta. V 7. minutě pořádně prověřil gólmana Soriu domácí Sergio León. Soria proti němu vyběhl a zmenšil střelecký úhel. Na druhé straně dokonce Jaime Mata vstřelil gól, ale díky těsnému ofsajdu nebyl VAR systémem uznán. Jaime Mata měl pak ještě jednu velkou šanci, kterou však zastavil na brankové čáře Koke. Svěřenci Pepeho Bordaláse měli i velký kus smůly, protože v prvním poločase jim nebyl uznán ještě jeden gól, celkově druhý v zápase. Na vině byl znovu ofsajd. Aby toho nebylo málo, VAR šel do akce i při gólu Levante a asi nepřekvapí, že ani v tomto případě nebyla branka uznána.

Krátce po změně stran zazdil tutovku Martí a na Ciutat de Valéncia se stále hrálo bez branek. V řadách Getafe bude po tomto kole asi hodně neoblíbený systém VAR. I ve druhém dějství totiž posuzoval gól hostí a znovu rozhodl o neplatnosti. Getafe se nevzdávalo a dvacet minut před koncem konečně VAR rozhodl v jeho prospěch za hraní rukou v pokutovém území. Jaime Mata mohl Getafe nasměrovat do Evropské ligy, ale k překvapení penaltu neproměnil. V závěru přišly také špatné zprávy z jiných trávníků a Getafe prostě potřebovalo nutně vstřelit rozhodující gól. To se nepodařilo a v deváté minutě přišel definitivní knock-out. Levante nejprve před Soriou zazdilo co mohlo, ale závěr před brankou nakonec utnul rozhodujícím gólem Coke.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - RCD Mallorca 2:2

19.07.2020 21:00

Góly: 21. Adrián, 68. Íñigo Pérez - 45. Lumor, 65. Ante Budimir

Na El Sadaru se s nejvyšší soutěží loučila RCD Mallorca. Ostrované měli jistotu sestupu už před tímto kolem, ale s LaLigou se chtěli rozloučit přinejmenším bodovým ziskem a dobrým výkonem. Osasuně už o nic zásadního nešlo.

Pro Mallorcu je to smutné loučení. Klub se loni vrátil do nejvyšší soutěže po dlouhých letech a nyní na ní musí minimálně na rok zase zapomenout.

V Pamploně mohli hrát hosté uvolněně a ve 14. minutě měli první gólovku zápasu. Vynikající centr Daniho Rodrígueze nestačil špičkou kopačky umístit do branky Ante Budimir. Domácí byli efektivnější. Adrián López se dostal na hranici vápna k odraženému balónu a střelou k tyči poslal Osasunu do vedení.

Domácí měli posléze další šance a kdyby vyhráli poločas rozdílem tří branek, nikdo by se asi nedivil. Všechny šance Osasuny však zůstaly nevyužity a naopak před koncem půle Mallorca zničehonic vyrovnala. V nastavení domácí odvrátili rohový kop, ale Lumor Agbenyenu se rozhodl z velké dálky vypálit a udělal dobře. Střela zapadla k tyči a znamenala vyrovnání.

Ve druhém poločase se pak Mallorca dostala do vedení. Budimir nejprve jednu šanci zmařil a vzápětí hlavou trkl do balónu a poslal ho k tyči, kam domácí brankář nedosáhl. Z vedení se Bermellones radovali pouhé tři minuty. Parádní křižnou střelou se prezentoval Iňigo Pérez a dvacet minut před koncem se zase začínalo od začátku.

Tři body mohly získat oba celky a šance na to rozhodně měly. Kubův velice nebezpečný pokus vytěsnil na rohový kop Rubén Martínez a v nastavení zase nebyla uznána Arnáizova branka. Osasuna ve 38. kole remizovala s Mallorcou 2:2 a skončila desátá.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Valencia CF 1:0

19.07.2020 21:00

Góly: 55. Sergio Reguilón

Fotbalisté Sevilly nakonec skončí na čtvrtém místě, k posunu na třetí pozici jim nepomohla ani výhra nad Valencií a zaváhání Atlética. Jak Sevilla, tak i Atlético mají shodně sedmdesát bodů a Andalusané disponují lepší vzájemnou bilancí, oba zápasy ovšem skončily remízou a při shodném rozdílu branek nerozhodují góly vstřelené venku, nýbrž celkové skóre.

Valencia ještě chovala malou naději na Evropskou ligu, potřebovala však bezpodmínečně porazit Sevillu a ještě doufat v další výsledky. Jak vidno, nepodařilo se naplnit prvního cíle a tím pádem se ve Valencii hrát poháry nebudou.

I když nutno podotknout, že hosté začali na stadionu Rámona Sáncheze Pizjuána aktivněji a Guedes mohl vstřelit první gól, nebýt skvělého zákroku brankáře Bounoua. Na druhé straně se zase ocitl ve velké šanci Torres a pochvalu zaslouží pro změnu Dómenech. Hrál se svižný fotbal, oba celky byly směrem dopředu aktivní, ovšem skóre zůstávalo dlouho bezbrankové. Neujala se ani ve 39. minutě nepříjemná rána Daniho Pareja, ani po změně stran střela Munira, která zazvonila na brankovou konstrukci.

Až v 55. minutě prolomil střelecké mlčení Sergio Reguilón. Defenzíva Los Che jenom sledovala, jak si Reguilón ve vápně navádí balón ke střele a nechytatelnou střelou k tyči posílá Sevillu do vedení. Valencia jakoby neměla na odpověď síly, ani vůli chtít vyrovnat. Až do konce zápasu už si žádnou šanci nevytvořila a nepovedený ročník 2019/2020 zakončila na devátém místě, což zároveň znamená, že bude bez evropských pohárů. Sevilla je čtvrtá a může se těšit na základní skupinu Ligy mistrů.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - SD Eibar 4:0

19.07.2020 18:30

Góly: 71. André Zambo Anguissa, 86. Gerard Moreno, 89. Gerard Moreno, 90+4. Moi Gómez

Základní skupinu Evropské ligy si v příští sezoně zahraje Villarreal CF. "Žlutá ponorka" potvrdila stávající pátou příčku v zápase s Eibarem, kterému nadělila "čtyřku". Na Estadio de la Céramica začaly padat branky až v závěrečné dvacetiminutovce.

Do té doby hrál Eibar na Villarrealu celkem vyrovnanou partii. Domácí sice měli více šancí, ale ty většinou končily nezdarem. Ve 13. minutě takto neuspěl Samuel Chukwueze, jehož rána po převzetí pasu zamířila vedle branky. Na druhé straně hlavičkoval z dobré pozice Rafa a více už první poločas opravdu nenabídl.

Villarreal se mohl ujmout vedení i po hodině hry, ale centr šajtlí v podání Gerarda Morena nedokázal špičkou kopačky zasáhnout nikdo z domácích. "Žlutá ponorka" se dočkala až v 71. minutě, kdy po přihrávce Cazorly trochu sobecky zakončil akci dva na jednoho André Anguissa.

Dlouho to vypadalo, že domácí vyhrají nejtěsnějším rozdílem, ovšem tři minuty před koncem předvedl ukázkový výkop brankář Andrés Fernández a Gerard Moreno skvělou individuální prací a zakončením zvýšil na 2:0. O vítězi bylo rozhodnuto, o konečném výsledku však nikoliv. V 89. minutě perfektně hrající Gerard Moreno přidal po rychlé akci třetí gól a ve čtvrté minutě nastavení dokončil dílo gólem na 4:0 Moisés Gómez. Stalo se tak znovu po akci dva na jednoho. Villarreal zdecimoval Eibar čtyřmi góly a definitivně stvrdil pátou příčku a postup do základních skupin Evropské ligy.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Real Betis 2:0

19.07.2020 18:30

Góly: 45+1. Sergi Guardiola, 63. Óscar Plano

Real Betis v posledním kole prohrál a podtrhl tak velice nepovedenou sezonu. Svěřenci Alexise Trullija sice byli aktivní na balónu, krom této statistiky ale nic zásadního nevymysleli a od Valladolidu nakonec dvakrát inkasovali. Domácí nejprve poslal do vedení Sergi Guardiola a ve druhém poločase přidal pojistku Ósar Plano.

První velkou šanci měl v 10. minutě domácí celek, ale Sandro Ramírez parádní ranou bez přípravy netrefil branku. Posléze se začal dostávat více do hry Betis a místy měl až drtivou převahu v držení balónu. Po čtvrthodině zkoušel obstřelit domácího brankáře Tello, jenomže také neuspěl. Betisu byla nakonec územní převaha k ničemu. Před koncem prvního poločasu předvedl Valladolid rychlý a dobře sehraný protiútok, který zakončil přesnou hlavičkou Sergi Guardiola. Valladolid tak šel do šaten jako spokojenější z obou celků.

Betis se nechtěl se sezonou 2019/2020 loučit porážkou, ovšem jeho marnost v ofenzivě byla v průběhu druhého poločasu ještě zřejmější. V 65. minutě pak dostal hosty do složité situace Óscar Plano. Ten v pokutovém území stáhl nepovedený pokus, obtočil se kolem obránce a střelou k tyči zvýšil na 2:0.

Bez motivace hrající Verdiblancos se až do konce zápasu na nic nezmohli. Snažit se přestal i Valladolid a utkání se zhruba dvacet minut před koncem už jenom dohrávalo.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - FC Barcelona 0:5

19.07.2020 17:00

Góly: 24. Anssumane Fati, 34. Lionel Messi, 44. Luis Suárez, 57. Nélson Semedo, 75. Lionel Messi

Barcelona dala ligovému ročníku 2019/2020 definitivní sbohem a učinila tak stylově. Na půdě Deportiva Alavés nastřílela pět gólů a udržela čisté konto. Rovnou dvě branky obstaral Lionel Messi.

Katalánci se před posledním zápasem museli smířit s faktem, že neobhájí mistrovský titul, z něho se totiž raduje největší rival Real Madrid. Na závěr soutěže si ale chtěli spravit chuť a proti Alavésu si úspěšně zastříleli.

Deportivo už bylo zachráněné a nejspíše s vědomím, že se nemůže nic stát vstoupilo do zápasu. Barcelona byla jednoznačně lepší a od úvodních minut si vytvářela jednu šanci za druhou. Během úvodní čtvrthodiny mohla klidně vést o tři nebo čtyři branky, ale Deportivo jako zázrakem odolávalo. Ve 12. minutě zachránilo Roberta po střele Vidala břevno a o čtyři minuty později zase Messi pálil do tyče. Tento tlak nemohli domácí dlouho vydržet a poprvé se měnilo skóre ve 24. minutě, kdy Messi načechral lehký balón na malé vápno a Fati tvrdou ranou poslal Barcu do zaslouženého vedení.

A Barcelona nepolevovala a ještě do poločasu přidala další góly. Puig posunul balón na Messiho a ten už v pokutovém území věděl, co má dělat. Před koncem poločasu pak Suárez hlavou po Messiho centru zvýšil na 3:0. Deportivo tak bylo vyřízeno už za poločas.

Po změně stran Barca hru kontrolovala a tříbrankový náskok ještě nebyl konečný. Teprve dvacetiletý Ricard Puig vybídl Nélsona Semeda, který dal na 4:0. Ani to ještě nebyla konečná, populárního bůra završil sám mistr - Lionel Messi. Argentinec z první napálil na branku Albův centr a zničený soupeř definitivně rezignoval. Barcelona vyhrála 5:0 a potvrdila konečné druhé místo v tabulce.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid38269370:2587
2.FC Barcelona38257686:3882
3.Atlético Madrid381816451:2770
4.Sevilla FC381913654:3470
5.Villarreal CF381861463:4960
6.Real Sociedad381681456:4856
7.Granada CF381681452:4556
8.Getafe CF3814121243:3754
9.Valencia CF3814111346:5353
10.CA Osasuna3813131246:5452
11.Athletic Bilbao3813121341:3851
12.Levante UD381471747:5349
13.Real Valladolid389151432:4342
14.SD Eibar381191839:5642
15.Real Betis3810111748:6041
16.Deportivo Alavés381091934:5939
17.Celta Vigo387161537:4937
18.CD Leganés388121830:5136
19.RCD Mallorca38962340:6533
20.Espanyol Barcelona385102327:5825

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (91)

Přidat komentář
Rattlesnake

Leo si už jenom vyzobává achievementy.

ještě mu chybí pár defenzivních a získá platinovou cenu.

a pak si bude moct rozjet ligu za novou postavičku.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Uznali mu tu asistenci? Na livescore je to nakonec bez asistence na branku Ansu Fatiho, zřejmě tam byla nakonec drobná teč, takže nevím, zda to není předčasný článek.

Reagovat
LAM

I přes teč by to měla bejt asistence

Reagovat
smazaný uživatel

"Most commonly, an assist is credited to a player for passing or crossing the ball to the scorer. It may also be awarded to a player whose shot rebounds (off a defender, goalkeeper or goalpost) to a teammate who scores. Some systems may credit an assist to a player who wins a penalty kick or a free kick for another player to convert, or to an attacking player for contributing to an own goal. A goal may be unassisted, or have one assist; some systems allow for two assists."

Podle definice to asistence bezpochyby je. Navíc o tom píšou desítky médií, včetně oficiální fb stránky laligy.

Reagovat
valloire

no jistě, to se nám to honí asistence, když mu je připisujou za nic

Reagovat
valloire

Poprvé od ročníku 1960/1961 má Juventus ve svém středu hráče, který během jedné sezony italské ligy nastřílel 25 branek. Včera se na toto číslo dostal Cristiano Ronaldo, před ním to jako poslední dokázal Omar Sívori. Tohle v 35 letech. Tohle je GOAT.

Reagovat
Zizou

GOAT je sice Messi, ale není to od něj špatný počin v lize jednoho týmu. A taky pouze 11 z toho bylo z penalt.

Reagovat
valloire

Messi je hovno GOAT. Střílí mu to proti slabším. Tam si honí triko.

Reagovat
Gazdo

Prepac ale musim

Reagovat
C0br

Zápas ve kterém o nic nejde proti 16. týmu tabulky? Messi očekávaně v plné parádě

Reagovat
technecium
Reagovat
valloire

co na tom bylo fantastickýho?

https://youtu.be/ULoKhO0FpzE?t=157

tohle je fantastický, až to Leoš někdy v LM předvede, tak pak si to můře nějakej messifil napsat pod video

Reagovat
Reggie

https://www.youtube.com/watch?v=UscczWoT7yY

tohle taky nic moc, akorát si udělal dobrý den z celý obrany pusinek no

Reagovat
valloire

jak tu žijete jenom z jednoho povedenýho průniku, kde ale chyběl Pepe, kterej ho hlídal a kterej byl vyloučenej po skandální simulaci Alvese

Reagovat
Reggie

vyloučenej byl proto, že tam šel jak píčus a nehledě na to divadlo Alvese, to byla samozřejmě úplně jasná redka. To víte i vy. A těch super gólů má samo daleko víc, ale to ty taky víš

Reagovat
valloire

Jistě. Vím fšechno. Byla to žlutá.

Reagovat
Reggie

To nemůžeš ani ty myslet vážně...

Reagovat
roman1978

Jakákoli kombinace bílého zla, sralty a čelzí = superidiot. Lety prověřená pravda.

Reagovat
CHONG

Možná prověřená, ale nikoliv neomylná, ty jsi superidiot i bez té kombinace.

Reagovat
roman1978

Od pražské buznicky to beru jako lichotku.

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Jsem z jižní Moravy a jsem ženatý, ale jako pokus, aspoň teda na tebe, celkem dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Buzna, Moravák, v registrovaném partnerství. In that order.

Reagovat
CHONG

Opět jsi na tripu, Zenthurasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

A ano, neomylna je. Ze k tomu pasují i jiné kombinace, je už věc druhá.

Reagovat
dextroza_m

I nejslabsi Messi za poslednin roky drti nejlepsi hrace RM ve stats s prstem v nose, snad dostane Benzema GB!

Reagovat
Zlatko28

A to byl ještě tuším 2 měsíce zraněný... G+A nejvíce ze všech TOP 5 lig a to co dnes předváděl ... mohl mít další 3-4 asistence klidně

Reagovat
Anacron

Messi drtí Benzemu. Mega úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Drtí každého. Nikdo nemá 46 gólú a asistencí, navíc přes dlouhé zranění.

Reagovat
stas87

To je ale problem Realu, ze drti Benzemu, nie Messiho.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
misinho7

Aha lebo jeden z dvoch najlepsich hracov sveta za poslednych x rokov drti Karima ktory nikdy samozrejme take statistiky nemal. Aj tak goly podaval slabym superom a je mu to prd platne nakoniec.

Reagovat
LAM

Ano,zaznamenal 46 bodů jen v zápasech ve kterých nešlo o body.Ty jseš dement

Reagovat
misinho7

hovorime o goloch, to co spominal dole Kenneth ty demente

Reagovat
smazaný uživatel

jak prd platne? ved vyhral najlepsieho strelca

Reagovat
Kenneth

5 gólů letos proti Top 10 ligy

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

borec

Reagovat
smazaný uživatel

a asistencii?

Reagovat
Kily8

Ano, toto sú zápasy pre Messiho! V týchto sa vyžíva, tieto miluje. Nikdy, opakujem nikdy sa v takomto zápase nedá vystriedať, aby sa chytili ak iný spoluhráči, aby si oddýchol pred doležitým zápasom. Tu ide o osobné šatistiky a čo je viac....

Reagovat
Zlatko28

A zato v Itálii máme Leccemana, který ale penaltu proti takovému týmu (zlatý Alavés) oslavuje jak kdyby vyhrál LM SIUUUUU!!!

Reagovat
valloire

kdy dal Messi hattrick v semifinále LM?

Reagovat
valloire

jak jinak

Reagovat
Jordi Alba

Granada hodně slušně do EL.

Nejlepší Valencia, ta se ani neobtěžovala do toho boje o EL zapojit.

Leganés je mi docela líto, Celta by si zasloužila za tu svojí dlouhodobou trapárnu jít dolů.

Reagovat
CHONG

Ta Granada je pikantní, Athletic vyhraje finále CdR a ještě jim ten dnešek vrátí

Reagovat
Jordi Alba

To bude ještě zajímavý no, oba Baskický celky chtěli odložení aby se to hrálo s diváky.

Reagovat
CHONG

Jj, Ibai Gomez dokonce prohlásil, že hrát finále před diváky je víc než kvalifikace do evropských pohárů, tak uvidíme.

Reagovat
santini

Tragický zápas z našej strany. Po vyhláseniach hráčov ako sa o to pobijú a nebudú sa spoliehať na pomoc Realu ani nikoho - a potom odohrajú takúto intergalaktickú sračku a ešte sa tešia jak keby vyhrali ligu majstrov. Popravde posledných 10min som pozeral Leganes a za tú dobu som sa asi 7x dosral. Pravdou je že Real hral tak na 30% ale to je v takomto zápase klasika. Ak sa trochu nerozhybeme na prestupovom trhu a nepodpíšeme kvalitneho brankára (Dmitrovic), nevystuzime obranu (jeden first class stopér by sa hodili, nenájdeme playmaker a nechytime niekoho dobrého do útoku k Iagovi, tak budúci rok už letíme. Polovica tímu moze ísť v kľude na transfer listinu - menovite Sergio, Hugo Mallo, Toro Fernandez, Brais, Pape Cheikh, Juncá, a zbohom by som určite dal aj Eltrenadorovi

Reagovat
Black Jagir

Leganés dost doplatil na to, že jim Barca vykoupila toho Braithwaitea...

Reagovat
smazaný uživatel

Levante - Getafe To co som pozeral za divocinu prave. Granada slusne zrazu vyskocila

Reagovat
Ed_Hazard

Sledovat Odegaarda po korone je celkom horor. Ten co 3 mesiace chlastal a hral xbox? Strasne z formy. Taky snad neboo ani v prvej sezone v Heerenvene.

Reagovat
misinho7

az take zle to bolo? vobec som ho po korone nevidel...asi na to cez koronu sral abo co snad sa da cez leto dokopy, ale tak predpokaldam ze aj tak ho este rok nechame hostovat kedze Luka zostava

Reagovat
Jordi Alba

Jenom stín toho, jak hrál předtím, ale třeba hraje přes bolest, měl mít nějaký zranění.

Reagovat
misinho7

no snad, teraz je pauza tak snad sa da dokopy, o tom zraneni som pocul, sak vraj mal byt out do konca sezony a zrazu pozeram ze hraje, tak je asi mozne no ze hral cez bolest a s injekciami... snad bude ok

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda to Getafe si tu sezónu slušně zahodilo, před pauzou v boji o LM a nakonec i bez EL (úplně nečekám, že by ji letos vyhráli).

Reagovat
CHONG

Tak jsme ty poháry ještě zvládli promrdat Vyhrát po restartu jeden zápas z jedenácti, to je prostě špatenka, no a ten dnešek (dva góly odvolané varem plus neproměněná penalta) to už byla jenom třešnička na dortu. Snad ještě aspoň trochu potrápíme Inter, udržíme Pepeho, pročistíme útok a příští rok to můžeme zkusit znovu. Vamos Geta!

Reagovat
misinho7

skoda ze to tak dosrali no

Reagovat
CHONG

Nevadí, vyhrajeme EL

Reagovat
Elliasson

Jako ano, toto je velká škoda. Na druhou stranu, Granada má krásné dresy, budu jim to přát.

Reagovat
Petrinho17

Granada ide priamo do skupiny EL? Keďže vzájomné zápasy so Sebastianom majú vyrovnané a nie je mi jasné či tu platí pravidlo o viac strelených góloch vonku.

Reagovat
Elliasson

Nejde, jde jen do předkol, ale budu jim to hrozně moc přát.

Reagovat
mesyas

ten hazard je zase zraněnej nebo se ještě dostává z kocoviny?

Reagovat
Rothbard

Vzájemné zápasy, resp. více vstřelených gólů na hřišti soupeře se v LL nebere? Narážím na Atletico vs. Sevilla. Díky za vysvětlení.

Reagovat
smazaný uživatel

sevilla je tretia, redakcia si to pletie a nieje čomu sa diviť, vačšina líg používa rozdiel gólov. Správnu tabulku nájdeš na transfermarketu :)

Reagovat
Jordi Alba

Tím bych si nebyl moc jistej.

Reagovat
Kily

právě že ne, ve Španělsku při rovnosti bodů rozhoduje vzájemná bilance, její součástí ale jsou jenom body a skóre ze vzájemných zápasů, nikoli počet gólů vstřelených na hřišti soupeře, dalším faktorem pak je celkové skóre a to hraje pro Atlético, stejně jako na šestém místě pro Real Sociedad

Reagovat
Jordi Alba

Taky bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem za objasnenie, vsadil som na zlého koňa :) už som si prešiel ofiko stranky atletika aj seviji a je to tak že atlétiko je tretie.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio historicky nejlepší střelec z obránců v historii LL. Doufám, že bude článek, jakej je to GOAT na svý pozici

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Reagovat
RealC.F.

Tak to určitě nebude, o reálu se píše spíš sporadicky a o úspěchu tak jeden článek, spíš se hledaj jen ty negativa jako var, peníze na posily atd..hold nejsme ta utlačovaná Katalánska Barcelona. Stačí, aby se Messi usral a je tu 30 článku. Sem zvyklej

Reagovat
DonAndres

od 15.7. 6 článků k RM

Spíš než zvyklej, vypadáš ublíženě, chudáčku

Reagovat
SIRBRANIKE

Aby dal stoper 100g... To je neskutočné.

Reagovat
Zizou

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt neskutečný. Hlavně on hraje stabilně 15 let, to se taky nevidí. Nepamatuju stopera nebo obránce, který by to tak měl. Určitě Maldini, možná Beckenbauer, ale to byl fotbal úplně jinde než teď...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Mercury

No hlavně Maldini byl v obranné činnosti uplně jinde než Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je všestrannější, Maldini se soustředil především na obranu, to je pravda

Reagovat
Kokesh

A Sergio je zase úplně někde jinde útočně a technicky.

Reagovat
Mercury

To je možné, ale kdybych měl sestavit ideální obrannou linii, mnohem spíš bych si vzpomněl na Maldiniho. Penalty a nějaké ty hlavičky z rohu nevyváží spolehlivou defenzivní činnost. To by nakonec měli suplovat útočníci.

Reagovat
teenz

Penalty a nějaké ty hlavičky z rohu.....

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Reagovat
El Cid z City

Nepamatuješ hráče třeba jako Baresi,Nesta,Zanetti,Bergomi,Marquéz,Hierro,Cafú,Lahm,Cannavaro?

Reagovat
Pharrell

Ten Asensio hrál jenom pár zápasů ale i přesto stihl dát 3góly

Reagovat
kaja900

Sem rád že getafe nebude hrát poháry za to co hrajou včera mi ušla velká výhra jen proto že nebyli schopny porazit blbý levante, kterým o nic nešlo.. klidně stačila i blbá remíza aby se mi to zvadovalo ale oni si museli prostě nechat dát gól v 99. minutě, nepochopím nejnudnejši tým z ligy..

Reagovat
CHONG

Nebreč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele