38. kolo
19.07.2020 21:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Granada po výhře 4:0 zamířila do Evropské ligy

Granada to dokázala a nakonec si zahraje evropské poháry. Domácí totiž porazili Athletic a protože Getafe nestačilo na Levante, poskočili na sedmou příčku.

Athletic se na poslední zápas v podstatě vykašlal a svou pozornost už směřuje na finále poháru, v tom ho čeká derby proti Realu Sociedad.

V Granadě vydržel nerozhodný stav do 29. minuty, než naprosto s přehledem zakončil akci krásným lobem Roberto Soldado. V nastaveném čase prvního poločasu měl velkou šanci i Unai López a Rui Silva parádním zákrokem zabránil vyrovnání. Druhou branku vstřelili domácí až po změně stran. Akci tři na jednoho se zprvu nepodařilo zakončit, ale než se stihla obrana Basků zformovat, dokázal přeci jenom překonat Herrerína Antonio Puertas. Po druhé brance už Athletic definitivně rezignoval a v 67. minutě vstřelili domácí třetí gól. Puertas tentokrát šikovně zasekl před obráncem, naservíroval Fernándezovi přihrávku před branku a domácí útočník měl snadnou úlohu.

Třetí branka ještě nebyla poslední. Ve třetí minutě nastavení se proháčkoval od rohového praporku směrem do vápna Bastiao Dias. Na moment sice ztratil balón, ale dokázal ho vybojovat zpět a posunout ho na Angela Montora, který dal výsledku 4:0 konečnou podobu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele