LaLiga - souhrn 36. kola

03.05.2019, 22:52, aktualizováno 05.05.2019, 22:36
Komentáře a souhrny
Barcelona nasadila ve Vigu náhradníky a Celta toho využila, když vyhrála 2:0. Atlético selhalo na půdě Espanyolu, Getafe naopak zvládlo souboj s Gironou a potrestalo překvapivou ztrátu Sevilly. Real Madrid zdolal Villarreal. Opět neuspěl Real Betis, zatímco Bilbao padlo na hřišti Realu Valladolid. S jistotou sestupují Huesca a Rayo...

SD Huesca - Valencia CF 2:6

05.05.2019 20:45

Góly: 66. Gonzalo Melero, 90+2. Álex Gallar (pen.) - 2. Daniel Wass, 16. Rodrigo, 20. Santi Mina, 32. Santi Mina, 40. Xabier Etxeita (vl.), 51. Rodrigo

Huesca měla už jen malou naději na záchranu a od Valencie si k nelibosti svých příznivců nechala nasázet šest branek. Netopýři pod Marcelinovým vedením zůstali ve hře o čtvrté místo a s čistou hlavou se mohou připravovat na těžkou odvetu semifinále Evropské ligy proti Arsenalu. Valencia vyhrála už úvodní poločas rozdílem pěti gólů, které si převážně mezi sebou rozdělilo trio Rodrigo, Wass, Santi Mina.

Valencia musela získat tři body, aby se ještě udržela ve hře o čtvrté místo a tím pádem Ligu mistrů. Hostující tým začal na stadionu El Alcoraz jako uragán, který ničil vše, co se mu postavilo do cesty.

Valencia poprvé udeřila již ve druhé minutě utkání, když Daniel Wass pronikl do vápna a střelou pod břevno překonal Santamaríu. Zhruba o čtvrthodinu později si zpracoval dlouhý pas od vlastního vápna Santi Mina, přihrávkou našel lépe postaveného Rodriga, který z úhlu překonal vyběhnutého gólmana. Ve 20. minutě už Valencia vedla 3:0, Santi Mina byl ve vápně nikým nehlídaný a poté, co k němu přišla přihrávka bez problému zakončil. Huesca mizerně bránila a byla zralá na ručník, zvláště když z prvního poločasu to zdaleka nebylo všechno. Po půlhodině hry byl Santi Mina v náběhu opět nehlídaný a z malého vápna počtvrté překonal Santamaríu. Poločas hrůzy symbolicky zakončil Xabier Etxeita vlastním gólem, i když prvopočáteční chyba nastala při mizerně zahrané malé domů, kterou Rodrigo vystihl a ve snaze vstřelit gól trefil právě Etxeitu.

Hosté vyhráli první poločas 5:0 a utkání tím bylo rozhodnuto. Valencia však nehodlala svého soupeře šetřit a na začátku druhého poločasu zvýšila už na 6:0. Ferrán Torres nádherným obloučkem za obranu našel Santiho Minu, který nehamounil a celou akci vyšperkoval přihrávkou na Rodriga a ten před prázdnou brankou nezaváhal.

Huesca se nakonec dočkala alespoň čestného úspěchu, Áviluv centr Neto vyrazil před sebe a Gonzalo Melero už měl snadnou úlohu. Domácí nakonec nezůstali jen u jedné branky a ještě v nastavení upravili výsledek do konečné podoby 2:6. Álex Gallar proměnil nařízený pokutový kop po Diakhabyho ruce a více už se v bláznivém utkání nestalo.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Athletic Bilbao 1:0

05.05.2019 18:30

Góly: 21. Waldo Rubio

Dvě kola před koncem LaLigy se Valladolid znovu dostává ze sestupového pásma, kam naopak odsouvá Gironu. Pucelanos na domácím stadionu Josého Zorrilly udolali jedinou brankou Walda Rubia už z prvního poločasu baskické Bilbao.

Pár kol před koncem soutěže už není na zaváhání čas a Valladolid si to dobře uvědomuje. Domácí tým potřeboval Bilbao nutně porazit, aby se dostal ze sestupového pásma a dvě kola před koncem soutěže měl v boji o záchranu lepší výchozí pozici.

Valladolid vstoupil do utkání velmi aktivně a Athletic zasypával velkými šancemi. Po Míchelově centru nedokázal z dobré pozice hlavičkovat Ünal a stejný hráč o pár minut později křižnou ranou těsně netrefil branku. Při druhé Ünalově šanci si konečky prstů sáhl na balón i brankář Herrerín. Valladolid svého soupeře drtil a ve 26. minutě se zaslouženě ujal vedení. Waldo Rubio si na hranici pokutového území navedl balón ke střele a parádní ranou do pravého horního rohu nedal Herrerínovi šanci. Bilbao se dostalo ke slovu až po půlhodině hry hlavičkou Muniaína, ale ten hlavičku Masipa přestřelil.

Domácí si nadějné vedení v prvním poločase pohlídali a na začátku druhého dějství měli velkou příležitost odskočit na rozdíl dvou branek a znovu u toho byl Enes Ünal, který po centru z malého vápna netrefil branku. Athletic to mohl potrestat, ale ani Mikel San José nedokázal po jemném centru hlavičkou trefit prostor branky.

S blížícím se koncem se Valladolid koncentroval na obranu a to se mu nemuselo vyplatit. Bilbao si vytvořilo tlak a minutu před koncem sahalo po vyrovnání. Unai Núňez si naskočil na Gómezův rohový kop a Valladolid zachránila tyčka! Baskové nedokázali vyrovnat ani během čtyřminutového nastavení a z Valladolidu odjíždějí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Villarreal CF 3:2

05.05.2019 16:15

Góly: 2. Mariano, 40. Jesús Vallejo, 49. Mariano - 11. Gerard Moreno, 90+4. Jaume Costa

Villarreal nesehrál na Santiago Bernabéu zlé utkání, jenomže na body nakonec nedosáhl a se záchranou bude mít ještě co dělat. Real Madrid zvítězil i díky dvěma gólům Mariana Díaze 3:2, ale v tabulce se na jeho třetím místě vůbec nic nemění.

Utkání mělo mnohem větší váhu pro hostující tým, který v minulém kole ztratil body s Huescou a nyní je potřeboval získat zpátky na půdě Realu Madrid. Zinédine Zidane vsadil na trochu nečekanou jedenáctku a kupodivu hned v úvodu to nebylo vůbec znát.

Real začal dobře a vedení se ujal už po 120 sekundách, když obrana Villarrealu předvedla obrovskou hrubku a Mariano Díaz s balónem na noze vnikl do šestnáctky a přízemní střelou překonal brankáře Fernándeze. Žlutá ponorka se po rychle inkasovaném gólu nepoložila a v 11. minutě odpověděla totožným způsobem. Ve středu hřiště tentokrát chyboval Casemiro, načež podobným způsobem, jakým vstřelil gól Mariano Díaz se prosadil Gerard Moreno. Divoká čtvrthodina tím ještě neskončila, Real mohl znovu vést, ale do střely Carvajala se postavila branková konstrukce. Hra se následně přeci jenom uklidnila a další klíčový okamžik utkání byl k vidění až pět minut před přestávkou. Střelu Marcela propustila hradba těl k Jesúsovi Vallejovi a ten sám v blízkosti Fernándeze nezaváhal a vrátil Madridu vedení.

Hosté museli znovu dotahovat a jejich pozice se výrazně zhoršila na začátku druhého poločasu, kdy Real Madrid vstřelil už třetí gól a odskočil soupeři na rozdíl dvou branek. Obránce Carvajal obdržel parádní kolmici do běhu a pak přesnou přihrávkou před branku nabídl jistý gól Marianu Díazovi, který bez problému vstřelil svůj druhý gól v utkání.

Žlutá ponorka se sice snažila o co nejrychlejší kontaktní gól, ale zároveň si musela dávat velký pozor na protiútoky Realu. Jeden z nich zakončoval nebezpečně Marcelo, ale Fernández dobře zakročil. Domácí tým pak kontroloval hru, ale Villarreal přeci jenom dokázal zápas ještě zdramatizovat. Ve čtvrté minutě nastavení pláchl obraně Bílého baletu Moreno, jehož následnou zpětnou přihrávku poslal nechytatelně do sítě Jaume Costa. Villarreal sice snížil na rozdíl jediného gólu, ovšem více už nestihl a z Madridu se vrací s prázdnou. Dvě kola před koncem ligy tak má Villarreal jen tříbodový náskok.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Real Betis 1:0

05.05.2019 14:00

Góly: 45. Cote

Eibar ve vyrovnaném souboji s konkurenčním Betisem potvrdil dobrou formu před vlastními fanoušky a nakonec zvítězil nejtěsnějším poměrem 1:0. O svém úspěchu rozhodl v nastavení úvodního dějství a po výměně stran přečkal pokutový kop protivníka. V tabulce se posunul na jedenáctou pozici se šestačtyřiceti body a ve zbývajícím průběhu určitě bude bojovat o horní polovinu. Real doposud posbíral o dva body méně a nachází se na třináctém místě.

Nedělní duel nabídl několik vyložených možností a diváci si rozhodně zasloužili vidět více než jen jednu branku. První větší příležitost se zrodila přesně po odehrané čtvrthodině, kdy z pětadvaceti metrů napřáhl Guardado a pozorný gólman Dmitrovič dokázal jeho bombu nadvakrát zkrotit ve svých rukavicích. Po půl hodině hry vyrobil obrovskou hrubku při rozehrávce hostující brankář Robles, ale domácí celek jeho zaváhání nepotrestal.

Zhruba deset minut před přestávkou si však sevillský strážce svou reputaci vylepšil a jedovatý projektil z levé strany odvrátil famózně jednoruč na rohový kop. Hosté mohli z ničeho nic udeřit ve 43. minutě. Z hranice šestnáctky zkusil štěstí třiadvacetiletý argentinský záložník Lo Celso a orazítkoval levou konstrukci, Dmitrovič se jen naprázdno proletěl vzduchem. SD nalomil protivníka vítěznou trefou v poslední možnou chvíli první půle.

Po přihrávce od Orellana se opřel do balónu levačkou z nějakých dvaadvaceti metrů Cote a jeho křížný přízemní pokus zapadl přímo ke vzdálenější konstrukci. Devět minut po výměně stran mohl Orellana zvýšit náskok svého celku, ale ve finální fázi zazmatkoval a pálil příliš vysoko až na tribuny. Z následné akce naopak mohl vyrovnat Guardado, jenomže tváří v tvář proti Dmitrovičovi neuspěl a trefil pouze jeho levou nohu.

V 66. minutě si Cote neobratně počínal v souboji s Joaquínem a rozhodčí Iglesias bez váhání nařídil pokutový kop. K němu se postavil Lo Celso a srbský strážce ve službách Eibaru odvrátil jeho střelu brilantně nohou do bezpečí. V 89. minutě zabránil druhému gólu ve své síti Robles a technický pokus Cucua vytáhl jednoruč mimo prostor tří tyčí, výsledek se tak již nezměnil.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Girona FC 2:0

05.05.2019 12:00

Góly: 16. Jorge Molina, 77. Ángel Rodríguez

Dvě kola před koncem soutěže patří klíčová čtvrtá příčka fotbalistům Getafe a navíc s tříbodovým náskokem. Rozhodla o tom páteční porážka Sevilly a především domácí výhra 2:0 nad Gironou. Getafe si rozdělilo góly do obou poločasů, nejprve se trefil Jorge Molina a dvanáct minut před koncem pojistil výsledek Ángel Rodríguez. Pro Katalánce je porážka nepříjemnou komplikací v boji o záchranu.

Girona sice po porážce zůstává na sedmnáctém místě, ale osmnáctý Valladolid má utkání teprve před sebou a v případě vítězství se posune před Gironu. Katalánci nesehráli v Madridu špatný zápas, ale svoji územní převahu nedokázali jakkoliv vyjádřit, zatímco Getafe bylo mnohem efektivnější.

Madridský celek dokázal využít hned první velkou příležitost, do které se v 17. minutě dostal. Jorge Molina vběhl do šestnáctky, kde přesnou střelou k tyči překonal brankáře Bunúa. Za dalších sedm minut mohli domácí vést o dvě branky, ale volej Mathiase Oliveiry skončila na pozorném Bunúovi. Getafe hrálo v prvním poločase výrazně lépe, ovšem další branku přidat prozatím nedokázalo.

Ve druhém poločase začala více držet balón Girona, ale směrem dopředu byla neškodná. Velmi citelně přitom scházel Cristhian Stuani. Nebezpečnější bylo Getafe a Ángel Rodríguez z dobré příležitosti těsně minul.

Dvacet minut před koncem si Girona snahu za vyrovnáním zkomplikovala vyloučením Borjy Garcíi. Ten zcela zbytečně počastoval sudího Hernándeze nevybíravými slovy, přičemž sám postižený udělil hříšníkovi rovnou červenou kartu. Girona musela dohrávat o desíti a Getafe toho využilo ke vstřelení druhého gólu. Ángel Rodríguez si v 78. minutě převzal přihrávku, zbavil se obránce a tvrdou střelou k tyči definitivně zařídil Getafe vítězství.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - FC Barcelona 2:0

04.05.2019 20:45

Góly: 67. Maxi Gómez, 88. Iago Aspas (pen.)

Celta Vigo dokázala využít obměněné sestavy Barcelony a čerstvého mistra Španělska doma porazila 2:0. Kouč Ernesto Valverde se rozhodl pro odvetu s Liverpoolem šetřit největšími hvězdami včetně Lionela Messiho a na předvedené hře to bylo znát. Celta nakonec dvakrát udeřila po změně stran, když se trefili Maxi Gómez a z pokutového kopu Iago Aspas.

Barcelonu čeká ještě náročná odveta Ligy mistrů na Anfield Road a jelikož v zápase proti Celtě Vigo už o nic nejde, rozhodl se kouč Ernesto Valverde pro docela jinou jedenáctku a do hry například vůbec neposlal Lionela Messiho. Naopak Celta nutně potřebovala zápas zvládnout a nakonec získala tři body zaslouženě.

Že by Katalánci mohli mít potíže naznačila už 9. minuta utkání, ve které dostal prostor pro zakončení po rychlém kontru Maxi Gómez, ale naštěstí pro Barcu netrefil branku. Celta měla i dostatek standardních situacích, po kterých dostávala Cillessena pod tlak. Po půlhodině hry musel nizozemský brankář vyrážet nepříjemný centr Boudebouze a těsně před koncem poločasu lapit i hlavičku Arauja.

Celta Vigo nepolevovala ve snaze ani po změně stran a defenzíva Barcy si mohla oddychnout, když dorážka Arauja byla ofsajdová, takže gól, který Celestes vstřelili neplatil. Neujala se ani pumelenice Boufala, která skončila těsně nad. V 63. minutě neuspěla ani další hlavička, tentokrát v podání Gómeze, Cillessen jí v pohodě lapil do náruče.

Do zaslouženého vedení se dostali domácí v 67. minutě, kdy se do Boudebouzova nadýchaného centru položil Maxi Gómez a Cillessen na přední tyči nedokázal včas zareagovat. Barcelona po inkasované brance začala častěji držet balón, ale do žádné šance se nedostala. Když pak tři minuty před koncem zahrál ve vlastním vápně rukou Umtiti a sudí nařídil pokutový kop, který Iago Aspas proměnil, bylo hotovo. Barcelona si s náhradní sestavou nedokázala vypracovat jedinou výraznější příležitost a ve Vigu prohrála zaslouženě.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Sociedad 0:1

04.05.2019 18:30

Góly: 24. Willian José

Alavésu se stále nedaří zastavit výsledkovou krizi a po domácí porážce s Realem Sociedad se propadl už na desáté místo tabulky. Naopak polepšili si hosté, jediná trefa v zápase v podání Williana Josého znamená posun na osmé místo.

Nedá se přitom říci, že by bylo Deportivo horším týmem. Oba celky se od počátku tlačily dopředu a v úvodu utkání měl možná více ze hry Real Sociedad, který také zazdil první gólovku. Ve 22. minutě se štěstím propadl balón v pokutovém území Alavésu, načež se sám před Pachecem objevil Rubén Pardo, ovšem branku trestuhodně přestřelil. Hosty zahozená příležitost nemusela tolik mrzet, protože o tři minuty později vše vynahradil Willian José. Hostující hráč se před vápnem zmocnil balónu, přičemž dlouho nevěděl, co s ním, až se rozhodl vystřelit a překvapit gólmana Pacheca. Byl to pro domácí smolný gól, Willian José vystřelil po zemi a doprostřed branky, přesto Pacheco nedokázal zasáhnout.

Deportivo sahalo po vyrovnání o pět minut později, ale užuž střílejícího Borju Bastóna zablokoval Héctor Moreno. Domácí v závěru prvního poločasu přidali, ale vyrovnat nestihli.

K tomu jim měl posloužit až druhý poločas, ve kterém se dlouho nic nedělo. Hostující brankář Rulli musel poprvé výrazněji zasahovat až v 71. minutě a o chvíli později mu pro změnu pomohla boční síť. Real Sociedad se neomezil jen na držení hubeného výsledku a pojistku mohl deset minut před koncem přidat krásnou střelou Pardo, Pacheco vyrazil na rohový kop.

Závěrečné minuty patřily jednoznačně Deportivu, ale tlak kýženým vyrovnáním neskončil. Real Sociedad si náskok udržel a díky výhře 1:0 svého soupeře v tabulce přeskočil.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 3:0

04.05.2019 16:15

Góly: 45. Diego Godín (vl.), 52. Borja Iglesias, 89. Borja Iglesias (pen.)

Espanyol šokoval Atlético a nasázel mu nemilosrdné tři branky. A co zaráží ještě víc, to je fakt, že soupeři a favoritovi utkání nepovolil ani jednu přesnou trefu. Barcelona má další důvod k oslavám a Espanyol se opět přiblížil pohárovým příčkám.

Tohle asi čekal málokdo. Že si Espanyol takovým stylem poradí s favoritem utkání a nedovolí Atléticu dát ani jednu branku, na to by si před utkáním vsadil asi jen hodně odvážný sázkař. První půle ještě tolik vzruchu nenabídla a prosadil se v ní jen Diego Godín (samozřejmě do brány spoluhráče Oblaka), ale po změně stran se dvěma góly blýskl útočník Borja Iglesias.

Přitom od začátku byli lepší hosté. Trenér Diego Simeone musel hodně zrudnout, když viděl, jak se ve třetí minutě naprosto nepovedlo zakončení slibné akce jeho svěřenců. Konkrétně selhal Álvaro Morata, kterému se po skvělé průnikové nahrávce nepovedlo prostřelit zkušeného brankáře Diega Lópeze.

Hodně aktivní byli také oba krajní obránci Atlética. Nejprve se obránce Juanfran dostal až do pokutového území, kde se zpětnou přihrávkou pokoušel najít Rodriga, jenž se k míči vůbec nedostal. Defenzíva Espanyolu si dnes velmi často nevěděla rady, ačkoli se může zdát, že vzhledem k výsledku byla jistota sama. V úvodu ale několikrát nepohlídala Moratu, který se dostal k další hlavičce a poslal ji těsně mimo.

Espanyol nebyl směrem dopředu moc aktivní a po půlhodině hry málem inkasoval. Do protiútoku se hnal Koke, který ještě v tandemu hledal Lemara, jenž ale po chvilkovém váhání trefil prvního obránce před sebou. Ve 45. minutě domácí šokovali Atlético. Skvělý sprint s míčem totiž předvedl Pedrosa, který se vyhnul dvěma protihráčům a předkládal ve vápně míč na zadní tyč. Ještě předtím si ale míč srazil do vlastní brány obránce Diego Godín!

Atlético prohrávalo typickým gólem do šatny a trenér Simeone reagoval změnou Saviće za čerstvého Correu. V 52. minutě mohli domácí fanoušci opět jásat. Melendo táhl míč středem hrací plochy a nakonec skvěle načasoval nahrávku do náběhu na Borju Iglesiase. Ten bez větších problémů propálil vyběhnuvšího brankáře Oblaka, jenž na míč vůbec nedosáhl.

Atlético od té doby působilo dost bezradně a prakticky všechno, čeho se v defenzivě dopustilo, končilo pořádným problémem. Jeho jindy tak propracované útoky dnes neměly šťávu a cosi jim chybělo. Další ránu málem přidal Darder, který brankáře Oblaka pořádně zaměstnal.

Nakonec si hosté museli dnešní pohár hořkosti vypít až do dna. V 89. minutě totiž obrana Atlética opět nestačila a po pádu v pokutovém území se sudí Munuera Montero nemusel moc dlouho rozmýšlet. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Borja Iglesias a ukázal, že s větší psychickou zátěží při penaltě nemá žádné problémy - 3:0.

Více informací k zápasu

Levante UD - Rayo Vallecano 4:1

04.05.2019 13:00

Góly: 14. José Campaña, 43. Rúben Vezo, 85. Jason, 90. Enis Bardhi - 71. Álvaro García

Hráči Levante uštědřili Rayu Vallecano čtyřgólový debakl a zároveň ho definitivně odsoudili k sestupu do nižší soutěže. Vallecanu nepomohlo ani výrazně větší držení balónu, protože góly padaly s jedinou výjimkou jen do jeho sítě.

Vallecano potřebovalo utkání ve Valencii nutně zvládnout, jenomže vůbec nezachytilo jeho začátek a brzy inkasovalo. Nejprve Mayoral postupoval sám na branku, ale ze stoprocentní gólovky nic nevytěžil a až o čtyři minuty později předvedli domácí pohlednou akci, na jejímž konci byl José Campaňa. Obrana přitom mohla odkopnout balón do bezpečí, jenže ten se odrazil přímo na kopačku Campani, který ho poslal do sítě. Rayo mohlo vyrovnat zhruba po půlhodině hry, kdy se ve velké šanci ocitl Tito, ovšem balón napálil jen do připraveného brankáře. Hosté nevyužili solidní možnost a vzápětí na to doplatili. Embarba v šestnáctce fauloval pronikajícího hráče a sudí nařídil ve prospěch Levante pokutový kop. Jedinečnou příležitost odskočit na rozdíl dvou branek Levante nevyužilo, Morales totiž trefil střed branky a tam nohy Garcíi.

Domácí tým si vše vynahradil až v závěru prvního poločasu, rohový kop zahraný na roh malého vápna zatloukl do sítě hlavou Rúben Vezo a s Vallecanem to v tu chvíli vypadalo hodně bledě. Do druhého poločasu muselo ze strany Raya dojít ke střídání, ale nedá se říci, že by to hostům nějak výrazně pomohlo. Po hodině hry mohl definitivně rozhodnout Mayoral, ale svůj druhý samostatný postup na branku tentokrát poslal do břevna!

V 71. minutě rozjeli hosté akci po levé straně hřiště, přičemž se balón postupně dostal až na malé vápno, kde ho nekompromisně poslal do branky Álvaro García. Vallecano ještě vycítilo šanci na zvrat, ale sedm minut před koncem přišla velká komplikace, která nakonec další veškeré snažení degradovala. Embarba uviděl za další faul druhou žlutou kartu a tím pádem červenou a Rayo muselo dohrávat v početní nevýhodě. Hned za další tři minuty stihla hosty druhá pohroma, když po rohovém kopu vstřelil třetí gól Levante hlavou Jason. Příznivci madridského klubu už věděli, že jejich tým sestup do nižší soutěže nemine. V poslední minutě utkání ještě Simon šikovně vysunul Enise Bardhiho a ten vstřelil čtvrtý gól domácích. Levante zvítězilo 4:1 a odsoudilo tím Vallecano k sestupu.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - CD Leganés 0:3

03.05.2019 21:00

Góly: 8. Youssef En-Nesyri, 20. Martin Braithwaite, 82. Óscar Rodríguez

Hodně nemilé překvapení přichystala svým fanouškům Sevilla, která doma naprosto propadla a Leganésu podlehla 0:3. Andalusané si zároveň přibouchli dveře do Ligy mistrů a situaci již nemají ve svých rukou. Leganés si senzační výhrou pojistil střed tabulky.

Sevilla potřebovala domácí utkání s Leganésem vyhrát, aby ubránila čtvrté místo před dotírající dvojicí Getafe, Valencia a i když to vypadalo, že má začátek zápasu pod kontrolou, jako první inkasovala. V 9. minutě se dostal balón po chybné rozehrávce Promese do vápna k Nasjrímu, který si levou nohou balón zpracoval a okamžitě nechytatelně vystřelil. Domácí se pak snažili o co nejrychlejší odpověď, ale dobře zformovaná defenzíva Leganésu si věděla rady.

Další šok pro Sevillu přišel ve 22. minutě, kdy z pravé strany přilétl do šestnáctky balón a Martin Braithwaite si ho hrudí lehce posunul a tvrdě vypálil tak, že div neroztrhl Vaclíkovu síť. Dvoubrankové manko se Sevillou zamávalo a domácí tým na několik minut vypadl z tempa. Těsně před koncem prvního poločasu se Los Rojiblancos po pádu Gonalonse dožadovali pokutového kopu, ale jejich prosby sudí Undiano nevyslyšel.

Nebylo na co čekat, Sevilla prohrávala o dvě branky a na druhý poločas přišel coby čerstvá síla Franco Vázquez. Seville se však dál nedařilo a čas ubíhal. Většího tlaku dosáhli domácí až čtvrthodinu před koncem, kdy zakončoval Sarabia a výborný zákrok předvedl Cuéllar. Konec všech nadějí ale znamenala 83. minuta a třetí gól Leganésu. Braihtwaite přihrál pod sebe na úplně volného Óscara Rodrígueze, který i s pomocí teče překonal Tomáše Vaclíka. Tříbrankové manko už bylo pro Sevillu příliš a další změna skóre se až do konce utkání neudála. Porážka Seville výrazně komplikuje plány na Ligu mistrů. Getafe může jejího zaváhání využít a pak bude situaci plně ve svých rukou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona36258386:3483
2.Atlético Madrid36228652:2674
3.Real Madrid362151062:4168
4.Getafe CF361513846:3158
5.Sevilla FC361671359:4655
6.Valencia CF361316746:3455
7.Athletic Bilbao3612141038:4250
8.Real Sociedad3612111342:4347
9.Espanyol Barcelona3612111344:5047
10.Deportivo Alavés3612111336:4647
11.SD Eibar3611131244:4746
12.CD Leganés3611121336:3945
13.Real Betis361281640:5144
14.Villarreal CF369131446:5040
15.Celta Vigo3610101650:5740
16.Levante UD3610101655:6340
17.Real Valladolid369111630:4838
18.Girona FC369101735:4937
19.Rayo Vallecano36872138:6631
20.SD Huesca366121840:6230

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (181)

Přidat komentář
RadekVonCZE

Přejete Getafe LM?

Reagovat
Elliasson

Moc. Seville z druhé půlky sezóny se vážně přát nedá.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si to vybojujú, niet prečo nepriať.

Sevilla druhú polovicu sezóny tragická. Či na smiech?

Asi tragikomická!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
Coutinho10

at je zmena...to sami Bergamo v Serii A

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

Bergamo ted krasnej gol na Laziu vede 2:1

https://streamja.com/3wBA

Reagovat
smazaný uživatel

Atlanta ano, Getafe ne

Reagovat
Ed_Hazard

Atalanta*

Reagovat
Kluivert9

Ne

Reagovat
Bandita_Harry

Ano velmi

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou pekne. Kdyz ne Athletic, tak klidne oni

Reagovat
Mass

Radši bych Valencii plz

Reagovat
Anacron

Tvl Sevilla

Ok doteď jsem chtěl aby hrála LM Sevilla. No po dnešku ať zalezou do kanálu a ať se do tý LM Getafe klidně dostane.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Messiáš

Reagovat
mesyas

Jakmile se vrátil Vaclík tak už nevyhrávají, je jen otázka času kdy ho trenér posadí,

Reagovat
Jinzakk

Reagovat
Elliasson

https://www.laliga.es/en/laliga-santander

Pro redakci: Sevilla byla pře tímto kolem pátá. Díky vzájemným zápasům s Getafe.

Reagovat
Xavi

Jenomže vzájemné zápasy se počítají až po konci sezóny, teď je to ještě skóre.

Reagovat
Kixi Syhimour

A jako proč? Však to je krávovina

Reagovat
Xavi

Tak podle mě je logicky, počítat vzájemné zápasy, až je tabulka úplná. Jak chceš počítat vzájemné zápasy po třetím kole, v půlce sezóny? Zkrátka, když se ještě neodehrály? Průběžně se prostě počítá skóre.

Reagovat
Kixi Syhimour

, nicméně i tak je to stejně matoucí, jako kdyby se to počítalo díky jednomu zápasů, pořád je ta tabulka špatně, nebo to místo prostê rozdělit

Reagovat
Xavi

Jj. člověk musí tak nějak v duchu počítat s těmi vzájemnými zápasy no

Reagovat
CHONG

Snad to Getafe využije.

Reagovat
Jordi Alba

Nehrát proti Gironě, tak jim to snad i přeju.

Reagovat
Nichego01

OT: dnes má mladičký Španěl Fabregas 32. narozeniny

Reagovat
RadekVonCZE

Skvěle talentovaný Wayne Rooney!

Reagovat
smazaný uživatel

... a dohráva v Monacu.

Jeho vrstovník Lionel má jednu z naj sezón v kariére. Aký je ten život pestrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla robí všetko preto, aby Španielsko zažilo budúcoročné pohárové fiasko a prepadák v podobe účinkovania Getafe.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Bandita_Harry

zo skupiny kludne mozu postupit, boli by v stvrtom kosi ?

Reagovat
Elliasson

Stoprocentně.

Reagovat
Bandita_Harry

To je sice nahovno ale ak budu mat stastie na skupinu postupit mozu

Reagovat
CHONG

A i kdyby ne, tak co, Valencie nepostoupila letos, Atleti vloni a taky se z toho nikdo nekácel, tyhle kecy o propadácích a fiaskách jsou jenom nevraživost vůči Getafe.

Reagovat
Bandita_Harry

asi tak staci tretie miesto v skupine a v EL kludne mozu zahrat ako tento rok Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek nemá cenu řešit, všichni jsme věděli, že tady jde o to pošetřit síly a dát minuty mladíkům a jsem i trochu rád, že jsme pomohli Celte se záchranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
santini

ďakujeme budúcu sezónu Vám za to na Balaidose pustíme 1 bod

Reagovat
netopier

Reagovat
Coutinho10

Celta si zaslouží záchranu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde to výjimečně neposral? Nebo jak to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že až moc rotoval. Co si to vůbec dovolil...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela trapný komentář ne? Všichni tady počítali s totální rotací, ale ty stejně musíš napsat takový hovno.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Mazec....toto jsem jeste nezazil... vseci co se ucastni v poharech prohrali

https://ctrlv.cz/shots/2019/05/04/WdEo.png

Reagovat
roman1978

Tak, většina hraje až zítra.

Reagovat
Mass

Uvidíme co Getafe a Valencia. Doufám že to Getafe posere.

Reagovat
Dr. Admess

Jinak ale krásně byl vidět rukopis Ernesta. Ti mladí byli bez nějakého nápadu, bez zažitého systému v ofenzivní polovině, že byli nuceni i centrovat. Alena a Puig ukázali teda jasný návyky z akademie, dávali si to na jeden dotek, snaželi se hru přenášet, ale ti ostatní v útoku je nedokázali vhodně doplnit, kolikrát jak kdyby ani nevěděli, kam si mají sbíhat, nabíhat, co se od nich žádá.

Každopádně snaha byla a z Puiga by mohl být skvělý driblér a playmaker. U něho ten talent je prostě vidět na první pohled.

A teď to neposrat s Liverpoolem!

Reagovat
Gazdo

u tych dvoch strasne vidiet tie navyky. A nech mi nikto netvrdi ze sa tak neda hrat

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Už jsem si myslel, že to tady dneska bude takové klidnější, že ti dva debilové prostě něco mají. Ale jeden už je tu a okamžitě jeho klasika. Debil je na jeho inteligenci ještě optimistické. Můj tip je spíš, že je to idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Na výsledku nezáleží. Dnešní zápas jsem neviděl, ale pokud to byla nádherná hra s odchovanci, mohli jsme prohrát klidně 0:10 a nevadilo mi mi to A za Arthura v základu si Valverde zaslouží speciální body - kdyby hrál proti Liverpoolu, vyhráli bychom 6:0 a je rozhodnuto Vidal to ostatním jenom kazil.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kixi Syhimour

Aspas je bestiw

Reagovat
Elliasson

3:0 s Espanyolem? To snad ne! Proti Seville 3 body povinně!

Reagovat
Mass

Atleti zápas blbec, ještě že už jim o nic nejde. Savić špatnej , někoho na stopera budou potřebovat. Pencle samozřejmě nebyla, souboj rameno na rameno, hráč Espanyolu spadl jak Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

No o nic. Pořád jim jde o druhé místo a o to být před Realem.

Reagovat
Elliasson

Asi nějak tak. Proti Seville zabojovat a tři body!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak staci bod, ale i tak si nejsem jistej.

Reagovat
Mass

Jeden bod stačí, buď doma se Sevillou nebo na Levante. Jestli neudělají, tak si ten druhej flek stejně nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Dr. Admess

To je naprd právě. Já chci porazit L'pool v plné síle. Takto zřejmě nebude Salah a nemá hrát ani Bobby. To je velké oslabení a nebude to tak krásnej pocit jako kdybychom je vyřadili v plné síle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani my jsme nebyli během prvního zápasu v plné síle, hrál přece ten tragéd a Valverdeho oblíbenec Vidal...

Reagovat
Bandita_Harry

Salah by mal byt ok, dostanete po rypaku

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je kvalitny, ale tentokrat si to po tej minulorocnej priucke od AS postrazime. Snad.

Reagovat
Bandita_Harry

no tak snad nie bude to vzruso

Reagovat
X-bano-X

Inak to tu moc nezaznelo ale Todibo hral že parádne

Reagovat
Majk91

Z Todiba moze byt spickovy stoper. Vysral by som sa na De Ligta a usetrene peniaze by som investoval niekde inde. Myslim si ze stvorici Pique, Umtiti, Lenglet a Todibo nic nechyba.

Reagovat
Ed_Hazard

Jak ušetrené peniaze? Veď si beriete na prestupy pôžičky, aké šetrenie teda? Termín ušetrené peniaze je tak trocha mimo

Reagovat
Majk91

peniaze ktore by sli na de Ligta tak pojdu na nejakeho utocnika ...proste sa usetria peniaze na niekoho ineho

Reagovat
smazaný uživatel

Spis se "investuje" nekde jinde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tento pojem je naprosto normální a běžně používaný. Děláš, jak kdybyste letos měli investovat stovky mega z vlastních rezerv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

De Ligt je jinde, ale pokud by Raiolovy požadavky byly neúnosný, může nám vytrhnout trn z paty, protože na papíře to vypadá fakt dobře.

Reagovat
Majk91

to je samozrejme pravda ze je inde, ale pri Raiolovi budeme musiet dat poriadne mastnu ciastku aj jemu. Nic sa nestane ak De Ligt nepride. stred obrany je to posledne, co musime posilnit a navyse Todibo prisiel zadara a ukazuje, ze z neho moze byt dost dobry hrac. Nerad by som videl ako ho posielaju na hostovacku, lebo navratnost hracov do A timu po hostovani je v Barcelone miziva.

Reagovat
X-bano-X

Ono je to veľmi ťažké. Piqué odohrá koľko 2-3 sezóny? Skôr 2, Umtiti môže ísť pod nôž prakticky kedykoľvek. Vedieť tieto 2 premenné, hneď by sme boli múdrejší. Za mňa by som sa predaju Sama za dobrú cenu nebránil. Pod cenu by som ho určite nepredával. S takou skvadrou by som sa nebál aj 3 stopérovým experimentom.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Působí na svůj věk hodně vyzrálým dojmem, nezbavuje se zodpovědnosti, dokáže rozehrát i pod tlakem, čímž mě mile překvapil. Teď je otázka, co s ním vlastně dál. Pokud nedorazí de Ligt, mohl by zůstat jako čtvrtý stoper. Pokud ano, mohl by klidně na dva roky do Ajaxu v rámci obchodu se zpětnou klauzulí.

Reagovat
Jordi Alba

Borja tzv. na Costu, nebo nevim za co ta červená. Jako by nestačilo, že se musí člověk dívat na tu parodii na fotbalistu Doumbiu.

Reagovat
Kejza

s tim dembelem už to je fakt v prdeli. ví, jak dlouho bude zas chybět?

Reagovat
Hristo Stoichkov

3-4 týdny

Reagovat
Kejza

Reagovat
LAM

Má bejt na finále Copy takže asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
Elliasson

Teoreticky bude stačit jedna výhra a jedna ztráta Valencie...

Reagovat
CHONG

Valencie by mohla ztratit už dnes.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Betis šel slušně do pekel, jedna výhra z posledních deseti zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Jovic

Coutinho/Dembele - Griezmann - Messi, bude to fungovat ?

Reagovat
Jordi Alba

Proč by zrovna Griezmann měl naučit hrát Coutinha fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Grieze ne, za žádnou cenu prosím ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Si predstav, ako by sa dvaja geniovia Messi-Griezmann mohli skvele doplnovat. Behavy, dobre kombinacne i zakoncovatelske schopnosti.

https://youtu.be/CObzvCLxEc4

Reagovat
smazaný uživatel

To dopadne jak s Dybalou v repre.

Reagovat
ADM

No to uz radsej ten Laca

Reagovat
smazaný uživatel

Jovica sme nechceli, lebo je to len 16kovy zakoncovatel. A zrazu mame brat podobneho Lacu ? Preco nie Griezmann ?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže my začneme budovat kádr pro další roky a máme teď koupit obrovského egoistu Griezmanna, Možná ještě většího namyšlence než je Ronaldo v 28 letech s obřím platem šíleným. Doufám, že Abidal není úplny magor, protože pod tebou by Barcelona dávno vyhlásila bankrot. Nebo ať přijde Griez, ale prodá buď Couts nebo Dembele se minimálně za 80-90 musí prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann sice nebude stat malo, asi 120 mega, ale je to zvucne meno. Urcite sa vela zarobi na komercnych veciach.

Ma 28 rokov, tych 5 sezon tu v pohode odkope, podobne ako Suarez.

A ten egoizmus, mohol by si k tomu napisat viac.

A hlavne napis lepsiu volbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to například, jak o sobě tvrdí, že je na úplně stejně úrovni co Messi s Ronaldem a že už dávno měl mít zlatý míč... Mohl navíc přijít už loni, teď zjistil, že Atletico pomalu půjde dolů, protože nemá možnosti Realu a Barci a najednou jsme mu zase dobrý. Chápeš, že my máme největši platový rozpočet na světě, vzali jsme si půjčku, aby se vůbec mohlo v létě něco stát a ty to chceš celé utratit za Grieze, hradit další super plat a co bude s Dembelem a Coutsem? Jak říkám, v případě, že jeden z nich půjde, můžeme po něm jít, jinak je to ekonomický šílenství.. Určitě radši Wernera.

Reagovat
Bakary3

Jak vidno, Lacu vubec neznas.

Neskutecne fotbalove inteligentni a pracovitej hrac do kombinace. Porad v nabehu, super prace s micem, umi sanci pripravit i zakoncit.

Co je v Arsenalu jsem si ho zamiloval.

Reagovat
Kokesh

Sledovat letos ty dva brášky Isca a Asensia je příšerný utrpení.

Reagovat
Mateo16

Paradoxne obom verim 10x nasobne ako Viniciusovi

Reagovat
Kokesh

Ja v idealnim svete ne, ale tezko odhadovat co si Zidane dalsi sezonu urci. Kazdopadne letos byl Vini jeden ze tri hracu, kteri si zaslouzi chvalit spis nez kritizovat.

Isco uz tak nejak podle vykonu neveri ani sam sobe (pritom na nej byly po WC a zacatku sezony s Lopem kladeny v ofenzive asi ty nejvetsi pozadavky), toho by probral na maximalni lvl asi jen Pep. Jinak je v 27 letech opravdu vserikajici, v jake fazi kariery prave je..a s vyhlidkou, ze dalsi sezonu bude opet bojovat o zaklad nebo dokonce udela RM pa pa...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Israha

Doufám, že společně s Baleem potáhnou pryč taky MINIMÁLNĚ dva z trojice Vazquéz - Asensio - Isco. Speciálně Lucas má výkonnost tak na Castillu, a ze hry se mu vytrácí i ty prvky, pro které byl loni a předloni hodnotný, tzn. bojovnost, přímočarost a schopnost jezdit nahoru dolů. Z těch dvou bych dal šanci asi spíš Asensiovi, je mladší a tu poseroutkovskou mentalitu ještě může změnit. Isco opět nepřekračuje svůj stín výkonnostního labila, který pořádně neví, jak naložit s tím obřím fotbalovým talentem, co má...jenže už se dostal do věku, kdy bývají světoví hráči již hotoví a hrají na vrcholu možností. Je ale škoda, že se takto složilo právě to nadějné španělské jádro týmu, protože do stejného srabu spadli i Nacho a Ceballos.

Reagovat
Mateo16

Bozi ukaz ako co zapas to novy nazor. Zrovna na Lucasa ktory pod Solarim hral celkom obstojne sa tu na zaklade dnesneho zapasu sa vyhadzuje

Len pre info Asensio a Isco nehraju rovnaky post ODHALENIE.

Reagovat
Ed_Hazard

Lucas je zlý dlhodobo, stráca obrovské množstvo lôpt, jeho kľučku už pozná každý v lige a on to aj tak stále skúša. A so sebou stiahol na svojej strane aj Daniho, ktorý sa "rozhodol", že podporí kamoša a bude hrať rovnako alibisticky ako Lucas (myslené obrazne)

Lucas môže kludne ísť, aj keď je Asesnio momentálne ťažký priemer, verím že sa zdvihne ak sa dá dokopy celý tým. Zľava môže kľudne hrať aj Brahim, nie? Ten má rovnakú atletickosť ako mával Lucas.

Reagovat
misinho7

lucas by mal ísť.. Treba mu podakovat za vernost a bojovnosť ale kvality na real absolutne nema

Reagovat
Mateo16

Aj mne sa nepaci Lucas ale svoje poslanie ma hlavne pre ZZ. On ho vie vyuzit skvelo ako striedajuceho hraca.

Len pre dalsie info ak by odisiel Lucas a prisiel by nove kirdlo tak to moze Vinicius zabalit.

Reagovat
Ed_Hazard

Vinicius hrá na opačnej strane..

Reagovat
Mateo16

Na ktorej ho Eden vymaze z mapy pozemskej. Je jasne ze na tu pravu stranu pojde

Reagovat
Ed_Hazard

Súhlasím. A nemyslím, že je to zle. Vini je v koncovke strašný, ja to uňho tak či tak nevidím zatiaľ na základ..

Nič proti Viniciovi, mám rád jeho hru, ale v dôležitých zápasoch sa naňho proste nemôžeme spoliehať. Ja by som mu dal do budúcej sezóny predovšetkým úlohu prvej možnosti z lavičky. V Cope nech hrá full time, v LM tiež, v lige ale treba stabilitu v podobe Hazarda.

Reagovat
misinho7

Na Vinca sa zatial nemozme spoliehat. Stale ma 18 zachviľu 19. Túto sezónu to bol pre nas pozitivny zjav a cakali sme od neho zazraky kedze jediny hral ako tak a k tomu bavil. Teraz ale treba spomalit prídu ini hraci ktori by mali brat tu zodpovednost a Vinco sa moze dalej rozvíjať bez zbytočného tlaku a ocakavania nemozneho. Jeho hra je oku lahodiaca, preto ho fans realu milujú. Teraz pride Hazard(snad) cize budeme mat dalsieho hraca co vie aj obísť. Vinco nech potrenuje v lete zakoncenie a nepochybujem o tom ze raz moze byt superstar.

Som zvedavy ako ta Copa ked sa vlastne nema ako predviest. Brazilska federácia vraj ale tlaci Titeho do nominacie. Skoda tohoo zranenia no, mohol sa predviest teraz pochybujem ze hp Tite zoberie bez toho aby mal za nich co i len jeden zapas.

Reagovat
Ed_Hazard

Copa = CdR

Reagovat
X-bano-X

nemyslí náhodou Copa America?

Reagovat
Ed_Hazard

No ale ja som myslel v predošlom príspevku Copu del Rey. Či má na CA sa ani neodvážim špekulovať

Reagovat
misinho7

jasne ze som myslel CA sak o tom v kuse spekuluju..keby sa nezranil mal velku sancu...teraz ho tam vraj ale tlaci Brazilska federacia a Nike bol uz aj prezentovat nove dresy .. ale neviem ci ho zoberu bez toho aby hral co i len jeden zapas pred tym

Reagovat
misinho7

Tak marca a as stale hlasia o tom ze kridla budu vinco/hazard a rodrygo/asensio

Reagovat
Israha

Víš hovno, jaký mám názor na Lucase dlouhodobě, tak laskavě nedělej závěry. Sere mě v podstatě celou sezonu, jen jsem to poprvé napsal na EF. Že Isco a Asensio hrají jiné posty, je fakt, já jsem nicméně hodnotil, že hrají oba hovno a jsou, co se týče působení v Realu, na ručník. A že jednoho nechat a druhého nahradit, aby se nemuselo kupovat tolik nových hráčů, vidím jako řešení. ODHALENE, hlavo skopová. Tak si příště, než napíšeš zas další blábol na základě toho, že upravíš sdělení druhého tak, abys na něj mohl zareagovat hejtem, dej pět vteřin na rozmyšlenou, a pak raděi udělej něco smysluplnějšího...třeba si rozmlať router.

Reagovat
Mateo16

Len pre info

Ak by mali ti hraci odist tak musis logicky kupit novych. Len teraz ked ZZ odpalil Llorenteho a Ceballosa. To mas 2 novych hracov , ktorych teraz nedokazeme zohnat. Keby aspon boli kvalitny hraci na trhu ale Eriksen a Pogba su hovna a este by sa mali predavat dalsi hraci. Asensia s Iscom ani ich nemas ako nahradit. To nehovoriac ake vykony pod ZZ predvadza Modric atd. atd atd

Ja na teba nautocim hejtom ja na teba utocim logikou aku kkktinu pises.

Reagovat
Israha

Mně je jasné, že odcházející hráče je třeba nahradit - VŠAK O TO JDE . Aby ti, kteří hrát za Real přestávají zvládat, byli nahrazeni. Tak jde tu dpč o Real Madrid, přece nebudou v týmu zůstávat slabí hráči, kteří neumí ustát tlak psychicky a několik let po sobě nejsou schopni stabilizovat výkonnost. Eriksena zrovna nechci, ale Pogba místo Isca all day long, ten hráč je pod správným vedením (což Zizou nabízí) bestie. A prý "hovna" .

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

bestia na youtube Lebo za francuzsko alebo MU som tu bestiu nevidel. 8 golov tuto sezonu to je snad este o 2 viac ako Isco.

Mne tato sezona pripomina sezonu pod Bentiezom po nej mal Isco zivotnu sezonu a Asensio tiez. Lucasa si vyhadzuj kolko chces ja som za aby odisiel ale potom nech sa necuduje nikto ze Vinicius hravat nebude, keby mu prisiel za Lucasa taky Sancho

Reagovat
Israha

Tak ses na to francuzsko měl lépe dívat. Za United pod Solskjaerem hraje podle reportů taky výborně. Já Pogbu nemám rád, ale je to světový hráč, a takové světový klub jako Real Madrid potřebuje. Ne hráče, kteří ve 27 pořád mají nálepku talentu, co plně neprojevil své kvality.

Vinícius hrávat bude stejně jako hrával teď - jako první náhradník na křídlo.

Reagovat
Mateo16

Pogba v nicom nevynika. Neni to behavy zaloznik. Nema take prihravky ako Kroos. Nema taku techniku ako Isco ci Modric. V com je teda taky svetovy hrac ? Ze hra zaklad vo francuzsku kde kvalita zaloznikov su silovy cernosi alebo v MU ktore je priemerne muzstvo. Nema ani take efektivitu ako James a to o rychlosti ani nehovorim.

O ten post nahradnika sa bude delit s Asensiom a zo systemom 4-3-1-2 ci tam bude hrat Isco alebo Erisken alebo ine AM. ZZ ten system chce hrat. Mal tuto sezonu 2k minut. Vies ake to bude v mediach sklamie ked bude mat len 1,5 k minut? Velke. Media ovplyvnuju ludi a zacne sa vyhadzovat.

Reagovat
Israha

Ok, konec. Říct o hráči, který fyzicky ovládne střed pole často sám proti přesile, do toho přidá nadstavbu v přehledu o hře, asistenci a zakončení, že v ničem nevyniká, a pak na stejném místě glorifikovat Isca, k tomu asi nemám co dodat. Užij si svůj sympatický španělský Real plný hráčů s pokorou, kteří nikdy nenaplní potenciál. Já věřím v to, že Zidane bude chtít taky něco vyhrávat a podle toho se zařídí.

Reagovat
Mateo16

ZZ uz ukazal koho chce a koho nie. Ono to je ako s Marcelom. Nakoniec si moze Reguilon hladat novy klub.

Reagovat
vilp

Ndombélé za pár minut proti druhýmu týmu L1.

Reagovat
Mateo16

Aj to sledujes ? Mne sa to tazko hodnoti som zvyknuty na PD.

Hodne pomale tempo, hraci poriadne nedostupuju, vela priestoru. Nasadenie hracov nic moc

Reagovat
Mateo16

Ale ten Mendy urcite nie

Reagovat
vilp

Reagovat
Kokesh

Neukazal zatim vubec nic. Situace s Marcelem chtela uklidnit, ted uz i kdyz se o nic nehraje vidim opet 25 hracu, a ne jen 18 jako pod Solarim.

Kdyz dokazal zaclenit dost nepovedene nakupy atletu a ne fotbalistu jako Danilo nebo Theo, tak Reguilon zadarmo je dar z nebes.

Reagovat
Mateo16

Ja myslim ze ZZ ukazal ze Ceballos, Marcos, Bale, Vallejo, Mariano pojdu. Ostatok podla toho co budu chciet osobne. Naviac stale tu smrdi Pogba in a Modric out

Reagovat
Kokesh

Tak ti prvni dva patrili loni pod nim k nejmene vytezovanym z tymu, to asi neni zadne prekvapeni. Bale musi jit, to vime vsichni. Vallejovi prisla uz ted 50+ konkurence, to same bude asi u Mariana.

Jestli se potvrdi spekulace a Zizu bude opravdu ten hlavni pri skladbe kadru na dalsi sezonu, stale to prece neznamena, ze ukaze na sve oblibence a ostatni vykope. Porad to muze byt Keylor i Thibo, ne Keylor NEBO Thibo, a dalsi priklady..

Reagovat
Mateo16

Ak sa nehra dobry zapas zval to na striedajucich hracov Dokonale.

Neb level prakokot v akcii

Reagovat
Ed_Hazard

Isco je strašný, to proste nijako neobkecáš..

Reagovat
misinho7

Reagovat
David143

Reagovat
Rudnevs

Inak, ako to vidíte s postupom zo Segundy? Má Depor nejaku šancu alebo skôr až počas tých ďalších sezón?

Reagovat
CHONG

Tak určitě má šanci na baráž a tam se může stát všechno, osobně ale doufám, že Mallorca ještě proklouzne na druhé místo a půjde přímo a baráž zvládne Málaga nebo Cádiz.

Reagovat
Rudnevs

Jj, Mallorca by mohla, proti tomu by som nič nemal, ale osobne si najviac prajem Deportivo. Tí hrali kedysi úplne parádny futbal, nedávno som vyhrabal trebárs tento zápas CL proti Monaku, ktorý skončil 8:3, to bola paráda - https://youtu.be/JhWGcg5zvBQ. Depor mal super tie vonkajšie oranžovo-modré dresy.

Reagovat
CHONG

Ono vůbec kolem té baráže jsou letos zajímavé týmy, Granada, Albacete, Mallorca, Málaga, Cádiz, Deportivo, Gijón, Oviedo, nevadil by mi asi nikdo, ale nejvíc bych bral Mallorcu a Málagu (Osasuna už to má v kapse).

Reagovat
Kixi Syhimour

taky bych je rád viděl v LL

Reagovat
X-bano-X

Deporu v tomto vôbec neverím. Ideálne v tejto sezóne Osasuna, Granada a Mallorca resp. Cadiz.

Reagovat
roman1978

hlavně ne pojebaná malaga.

Reagovat
CHONG

Jinak se dívám, že s výjimkou nudné Anglie by ve všech top ligách mohl být neokoukaný účastník LM - Getafe, Bergamo, Frankfurt a Saint-Étienne, tak snad to klapne

Reagovat
Jordi Alba

Frankfurt dostal šestku za poločas od Leverkusenu, hraje EL a má v lize Bayern, tam bych jim asi moc šancí nedával.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych na getafe změnil názor, ale když vidím, jak o Lm bojuje Sevilla, tak mi to začíná být téměř jedno. Fakt nechápu.

Reagovat
Gazdo

Toto napriklad mna nikdy nelakalo. Bol by som sice rad keby kazdu chvilu sa zjavil tim ktory by dokazal narobit vietor v prednych timoch ale vacsinou su to timy ktore vydrzia sezonu a potom ich tie velkokluby rozkupia. A preto ma nebavi ked Barca nastupi napr proti Olympiakosu alebo comu lebo jednoducho je to nezaujimavy super. Keby si dokazali udrzat svoju uroven po nejaku dlhsiu dobu tak by som vobec nebol proti keby sa napr z takeho Frankfurtu stal velkoklub ale bohuzial za sucasnej situacie vo svetovom futbale nie je mozne. Keby to bolo ako to byvalo kedysi ked timy mohli hrat s minimalnym poctom kupenych hracov a muselo by hrat s tym co si vyprodukuje samo, tak by to mohlo byt ovela zaujimavejsie, sympatickejsie a narocnejsie sa udrzat na vrchole. Teraz je to vsetko len o peniazoch a aj ked je sympaticke ked sa timy ako Getafe a Frankfurt dostanu do LM ale je to pre nich aj trochu kontraproduktivne ak tam dosiahnu nejaky vysledok ako tento rok Ajax lebo ich hned po sezone financne zabezpecene timy rozoberu

Reagovat
CHONG

Getafe a Ajax se vůbec nedá srovnávat, u Getafe nejsou individuálně tak zajímaví hráči, aby si je velkokluby rozebrali, fungují díky Bordalásovi jako tým a gólově je táhnou dva tricátníci (Molina téměř čtyřicátník), pro velkokluby nic moc zajímavý materiál, narozdíl od hráčů Ajaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

Y

Reagovat
CHONG

Reagovat
Messiáš

Na útok jim nikdo nesahne, to je jasný. Nicméně už jen Borbalasem bych si nebyl tak jistý, byt jestli udělají LM, tak by pro mě logické bylo minimálně ještě rok zůstat.

Getafe však netáhne jen Molina, Mata a Angel, ale taky Maksimovic (kde už Valencie řekla, že uplatní buy-back opci vzhledem k jeho výkonům), Arambarri, o kterého určitě bude zájem, Soria, kde má naopak zpětnou opci Sevilla, Mathias Oliveira, kolem krerého krouží Atletico a hlavně Djené..

Pokud Getafe udrží drtivou většinu z nich a třeba právě LM pomůže k tomu, aby Djene se nesel zakopat někam do Arsenalu, tak budu snad i rád, když postoupí. Chce to za mě teda určitě rozšířit kádr, protože to bude jinej kolotoč hrát dvě souteže.

Reagovat
Elliasson

Barcelona a Olympiakos jsou v basketbalu náhodou zajímavé zápasy.

Reagovat
el Principito

snad to Valencia dá ... když se tam Seville nechce, btw. nevíš jak je na tom Valencia s Getafe ve vzájemných zápasech? Bude to ještě zajímavý ...

Reagovat
X-bano-X

Vzájomné sú pre Vale - výhra a remíza.

Reagovat
CHONG

Ten los mají lehčí no, Getafe zase o tři body víc, bude to ještě šavlovačka

Reagovat
el Principito

tak Vale dnes a příští týden za 3 body, Getafe musíme dát ...

Reagovat
CHONG

Příští týden s body moc nepočítám, bude to chtít ještě jednu ztrátu Valencie, no

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Cítím šanci, Getafe hraje na Barce a Sevilla na Atléticu, Vale má doma Alavés.

Reagovat
Mass

No do Piccini, Valencia

Reagovat
celeb

Takze uz len Valencia moze realne postupit namiesto Getafe do LM. Sevilla prehrala oba vzajomne zapasy, netopiery maju vyhru a remizu.

Cize vsetko je to na nas. Prioritou je samozrejme LM, ale po zajtrajsej odvete budeme mat dosta casu na regeneraciu a finale LM aj CdR su daleko.

Takto by sme sa vedeli revansovat netopierom za (pripadne) vyradenie vo finale pohara.

Reagovat
alcantara

https://twitter.com/FCBarcelona/status/1125328392520437760

Desat rokov od magickeho Andresa, ktory vystrelil zasluzeny postup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele