36. kolo
03.05.2019 21:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Sevilla doma padla s Leganésem 0:3

Hodně nemilé překvapení přichystala svým fanouškům Sevilla, která doma naprosto propadla a Leganésu podlehla 0:3. Andalusané si zároveň přibouchli dveře do Ligy mistrů a situaci již nemají ve svých rukou. Leganés si senzační výhrou pojistil střed tabulky.

Sevilla potřebovala domácí utkání s Leganésem vyhrát, aby ubránila čtvrté místo před dotírající dvojicí Getafe, Valencia a i když to vypadalo, že má začátek zápasu pod kontrolou, jako první inkasovala. V 9. minutě se dostal balón po chybné rozehrávce Promese do vápna k Nasjrímu, který si levou nohou balón zpracoval a okamžitě nechytatelně vystřelil. Domácí se pak snažili o co nejrychlejší odpověď, ale dobře zformovaná defenzíva Leganésu si věděla rady.

Další šok pro Sevillu přišel ve 22. minutě, kdy z pravé strany přilétl do šestnáctky balón a Martin Braithwaite si ho hrudí lehce posunul a tvrdě vypálil tak, že div neroztrhl Vaclíkovu síť. Dvoubrankové manko se Sevillou zamávalo a domácí tým na několik minut vypadl z tempa. Těsně před koncem prvního poločasu se Los Rojiblancos po pádu Gonalonse dožadovali pokutového kopu, ale jejich prosby sudí Undiano nevyslyšel.

Nebylo na co čekat, Sevilla prohrávala o dvě branky a na druhý poločas přišel coby čerstvá síla Franco Vázquez. Seville se však dál nedařilo a čas ubíhal. Většího tlaku dosáhli domácí až čtvrthodinu před koncem, kdy zakončoval Sarabia a výborný zákrok předvedl Cuéllar. Konec všech nadějí ale znamenala 83. minuta a třetí gól Leganésu. Braihtwaite přihrál pod sebe na úplně volného Óscara Rodrígueze, který i s pomocí teče překonal Tomáše Vaclíka. Tříbrankové manko už bylo pro Sevillu příliš a další změna skóre se až do konce utkání neudála. Porážka Seville výrazně komplikuje plány na Ligu mistrů. Getafe může jejího zaváhání využít a pak bude situaci plně ve svých rukou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je tu niekto kto si nemyslí, že hráči v Seville stávkujú na výsledky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to nemyslim, nicmene ty vysledky a predvedena hra jde z extremu do extremu. Domaci prohru nepochopim, protoze jen tady jsme v uvozovkach opravdu silni a vetsinou dokazeme vytezit maximum,i kdyz je souper silnejsi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele