LaLiga - souhrn 33. kola

30.06.2020, 21:35, aktualizováno 02.07.2020, 23:58
Komentáře a souhrny
Barcelona se rozešla smírně s Atléticem Madrid a Real Madrid trestal, i když na vítězství nad Getafe se pořádně natrápil a jeho výkon rozhodně nebyl ideální. Sevilla konečně bodovala naplno, poradila si s Leganésem. V trápení pokračuje Valencia, další výhru si na své konto naopak připsal Villarreal...

Real Madrid - Getafe CF 1:0

02.07.2020 22:00

Góly: 79. Sergio Ramos (pen.)

Real Madrid se ve čtvrtečním utkání proti Getafe výrazně přiblížil titulu, když jediným gólem Sergia Ramose udolal soupeře. Výhra 1:0 znamená, že Real má na čele před Barcelonou již čtyřbodový náskok. Pět kol před koncem soutěže se může jednat o zcela zásadní krok k mistrovskému poháru.

Zásadní je to výsledek i pro Getafe, které citelně ztratilo v boji o Ligu mistrů. Na čtvrté místo ztrácejí svěřenci Pepeho Bordaláse pět bodů.

Real si byl svého postavení před zápasem dobře vědom a byl také velkým favoritem. Getafe mu toho v úvodu zas tolik nedovolilo, jedinou výraznější šanci měl ve 24. minutě Vinícius Júnior, ale toho výtečně vychytal Soría. Velká nepříjemnost potkala Zinédina Zidana zhruba po půlhodině hry, kdy musel pro zranění opustit hřiště stoper Varane. Naštěstí šířka kádru Realu umožnila "zalepit" post Ederem Militaem. Domácí o chvíli později zahodili i druhou větší šanci, když Isca vychytal pozorný Soría.

Getafe hrálo v madridském derby chytře, nedostávalo se pod enormní tlak Realu a skutečně dlouho to vypadalo na nerozhodný výsledek. Hosté nakonec udělali jednu vážnou chybu,kterou pak Real nemilosrdně potrestal. Dani Carvajal přepadl přes obránce a sudí se rozhodl písknout penaltu, kterou Sergio Ramos přízemní střelou proměnil.

Hosté neměli na vyrovnání příliš času a Real jim ve zbytku stejně nic nedovolil. Bílý balet si po výhře 1:0 upevnil vedení v tabulce a výrazně se přiblížil k titulu. Naopak Getafe v boji o Ligu mistrů ztratilo.

Více informací k zápasu

SD Eibar - CA Osasuna 0:2

02.07.2020 19:30

Góly: 6. Rubén García, 74. Rubén García

Osasuna Pamplona si i v příští sezoně zahraje nejvyšší španělskou soutěž. Definitivně o tom rozhodla její výhra na hřišti Eibaru, která se jinak nerodila vůbec lehce.

Zásadní podíl na vítězství měla rychlá branka. Rubén García předvedl už v 6. minutě, že umí zahrávat volné přímé kopy s velkou precizností a Dmitrović proti jeho kopu neměl žádnou šanci. Eibar měl na vyrovnání spoustu času a měl i velké příležitosti. V 15. minutě se Pedro León kličkou zbavil brankáře, ale z úhlu už nedokázal balón usměrnit do branky. Další minuty nabídly spíše bojovný fotbal a například Osasuna znovu vystrčila růžky až v samotném závěru prvního poločasu, kdy se po další ráně Rubéna Garcii zaskvěl Dmitrović.

Osasuna po poločase vedla a to jí pochopitelně vyhovovalo. Eibar byl víceméně v útoku bezzubý. První větší šanci druhého poločasu měli na svědomí hosté a jak jinak, než Rubén García, který tentokrát na dobrou pobídku před brankou nedosáhl.

Až v 72. minutě přišla obrovská šance Eibaru, jenomže Kike García hlavou protáhl Herreru. Poté platilo staré známé pořekadlo nedáš - dostaneš. Po Cardonově přihrávce se zjevil před brankářem Rubén García a svůj mimořádně povedený výkon korunoval druhou brankou.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 2:1

02.07.2020 19:30

Góly: 56. Willian José, 84. Alexander Isak - 10. David López

Osud Espanyolu se pomalu naplňuje. Katalánci prohráli i na Anoetě a zůstávají s velkou ztrátou na posledním místě, přičemž k přežití jim pomůže snad už jen zázrak. Real Sociedad se po výhře 2:1 vrátil do bojů o evropské poháry.

Začalo se pěkně zostra, už v 5. minutě rozvlnil síť Willian José, ale veškerá radost domácího celku byla zbytečná, neboť se mával ofsajd. Místo vedení pak domácí prohrávali, protože za dalších pět minut hlavičkoval po Embarbově centru David López. Espanyol se tak dostal do brzkého vedení 1:0, které poměrně dlouho držel. Ještě v prvním poločase sice mohl vyrovnat Llorente, ale do cesty se mu mimo jiné postavila i branková konstrukce.

Realu Sociedad to poměrně dlouho nešlo, Espanyol se dobře bránil, ale v 56. minutě nezachytil povedenou akci, při které Merino vysunul Oyarzabala a ten zase zpětnou přihrávkou našel Williana Josého - 1:1.

Espanyol se nehodlal s vyrovnáním smířit, chtěl tři body a potřeboval tři body, jenomže vyrovnání domácí nakoplo a v 79. minutě nechybělo mnoho, aby se Nacho Monreal nezapsal mezi střelce. Skvělý zákrok přitom předvedl Diego López.

Utkání v závěru gradovalo a šest minut před koncem se San Sebastian přece jenom prosadil. Alexander Isak využil sklepnutí Oyarzabala a propálil vše co mu stálo v cestě. To byla pro Espanyol studená sprcha, který jinak nehrál špatně. Po porážce 1:2 však zůstává beznadějně poslední a jeho šance na záchranu jsou již minimální.

Více informací k zápasu

Real Betis - Villarreal CF 0:2

01.07.2020 22:00

Góly: 7. Gerard Moreno (pen.), 30. Gerard Moreno

Těžké utkání na Estadio Benito Villamarín sehrál Villarreal a výsledkově ho zvládl. Žlutá ponorka přehrála Betis 2:0 a dál zůstává v těsném kontaktu se čtvrtým místem. Naopak Betisu se dál nedaří a zdá se, že zatím příliš nepomohla ani změna kouče.

Nový lodivod Alexis Trujillo sice začal vítězně, ale v dalších dvou kolech body nepořídil a Betis tak nadále zůstává až hluboko ve druhé polovině tabulky. Naopak kdo si může libovat je Villarreal, ve skvostné formě se s ním v boji o Ligu mistrů musí počítat.

Villarreal dal o sobě poprvé vědět po 180 sekundách, kdy protáhl Roblese povedenou střelou Trigueros. Za další čtyři minuty fauloval ve vápně Carlose Baccu Marc Bartra a sudí odpískal ve prospěch hostí pokutový kop. Penaltu suverénně proměnil Gerard Moreno a Villarreal vedl na Betisu 1:0. Domácí sice našli odpověď, ale vinou ofsajdového postavení nemohl být gól uznán. Sudí Manzano pochopitelně využil možnosti VAR a nakonec rozhodl, že se skóre měnit nebude.

Hosté situace do puntíku využili a po půlhodině hry zvýšili na 2:0. Bacca zavezl balón do šestnáctky a přihrávkou pod sebe vybídl Gerarda Morena, který chytře překonal Roblese. Druhá branka znamenala pro Verdiblancos tvrdý direkt, ze kterého už se nevzpamatovali. V nastaveném čase prvního poločasu navíc uviděl v rychlém sledu dvě žluté karty Nabil Fékir a oslabený Betis už pak neměl co nabídnout. Čtvrthodinu před koncem mohl ještě zvýšit Bacca, kdyby lépe trefil branku. Ještě větší smůlu si v nastavení vybral Santi Cazorla, který pro změnu orazítkoval břevno. Žlutou ponorku to nemuselo mrzet, po výhře 2:0 získala důležité tři body.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Levante UD 0:0

01.07.2020 22:00

Góly: -

Bez branek spolu hrály Valladolid a Levante. I když oba celky chtěly získat pro sebe tři body, remíza jim svým způsobem i stačí. Jak Valladolid, tak i Levante zůstávají s náskokem několika bodů mimo sestupové pásmo. Šancí bylo v zápase několik, tu největší v podobě pokutového kopu zahodil Enes Ünal.

Ačkoliv tedy oběma stranám bylo devadesát minut na vstřelení gólu málo, šancí se urodilo hned několik a to zejména ve druhém poločase. Na sklonku toho prvního nebezpečně vypálil těsně vedle tyče Alcaraz.

Brankář Aitor Fernández si připsal první těžký zákrok až v 58. minutě, kdy se natáhl na střelu Nacha Martíneze. O deset minut později si pak vše zopakoval při pokusu Míchela. Svůj um ukázal i na druhé straně Masip, když vyrazil Martího přízemní střelu.

Skóre se neměnilo ani při dalších možnostech, kterými byly pokusy Sergiho Guardioly i Rubéna Alcaraze. Oba celky chtěly utkání rozhodnout ve svůj prospěch a závěr byl z tohoto pohledu nesmírně zajímavý a dramatický. Neuvěřitelný okamžik se odehrál v nastavení, kdy byl faulován ve vápně Sergi Guardiola a Valladolid měl k dispozici pokutový kop! Jenomže Enes Ünal tíhu okamžiku vůbec nezvládl, Aitor Fernández předvedl skvělý zákrok a stal se hlavním hrdinou tohoto duelu.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Granada CF 0:2

01.07.2020 19:30

Góly: 25. Antoñín Cortés, 49. Roberto Soldado

Granada si dokázala poradit s domácím Deportivem a odváží si z Alavésu pohodlnou výhru. Tři body jí zajistili dva věkově naprosto odlišní střelci. Veterán Soldado a dvacetiletý mladíček Antoñín, který dal svou první trefu v LaLize.

Deportivo potřebovalo přísun bodů, protože před zápasem mu patřila až 16. příčka. A z ní to na sestupovou propast je jen kousek. Zpočátku bylo tempo utkání poměrně pomalé a oba týmy se spíš oťukávaly. Lisandro Magallán oslovil dobrým centrem Lucase Péreze, jenže jeho střílený pas nenašel nikoho ze spoluhráčů. Pérez byl ostatně po dlouhou dobu dost odříznutý.

Domácí Depor sice držel míč častěji, minimálně v prvních 30 minutách, jenže platné mu to nebylo vůbec. Ve 26. minutě totiž skóroval favorit z Granady. Po brilantní uličce si na dlouhý pas za obranu Deporu naběhl Antonio Puertas, jehož ránu ještě brankář Roberto stačil aspoň vyrazit. Na dorážku mladičkého snajpra Antoñína už ale nestačil - 1:0 pro hosty.

Domácí mohli sice téměř ihned srovnat krok, když centr po standardní situaci propadl až k Magallánovi, jenže toho zradilo zakončení a z pěti metrů netrefil bránu! Domácí měli v utkání taky kopec smůly. Jako když ve 34. minutě Joselu prodlužoval hlavou míč na Lucase Péreze, který však v pádu trefil jen tyč! Na opačné straně se zase nedohodl střelec první branky utkání se zkušeným Soldadem.

Právě ten se svému týmu odvděčil za důvěru jen čtyři minuty po změně stran. Granada předvedla skvěle sehraný protiútok, který dostal míč ke střídajícímu Machísovi. Ten našel ještě lépe postaveného Roberta Soldada, který si před bránou jasně věděl rady - 2:0 pro hosty.

Nasazení Machíse se Granadě vyplácelo a v 67. minutě předvedl mladý útočník parádní sólo. Nezastavili ho dva obránci a do akce musel až brankář Roberto, který jeho ránu vykryl. Deportivo na druhé straně působilo značně bezradně a nějaká větší akce se od něj čekat nedala. I proto, že Granada byla běhavější a nedávala svému soupeři chvíli klidu. Jinak ale druhá půle nemohla dělat radost ani jednomu táboru fanoušků.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Athletic Bilbao 0:2

01.07.2020 19:30

Góly: 13. Raúl García, 47. Raúl García

Valencia doma znovu prohrává, tentokrát si z Mestally odvezlo tři body baskické Bilbao. Parádní večer prožil útočník Raúl García, který dal oba výstavní góly svého týmu. Trenér Voro naopak zažil velké zklamání.

Valencia toužila pod novým trenérem Vorem konečně vykročit správnou nohou a připsat si dobrý výsledek. Proti sobě však měla baskické Bilbao, které navíc v tabulce dýchalo Valencii hodně těsně na záda. Trenér Voro žádné velké veletoče nedělal a do sestavy od prvních minut umístil hráče jako Guedes, Parejo, Diakhaby nebo Rodrigo. Bilbao spoléhalo na Garcíu, Muniaina nebo Martíneze se Simónem.

V prvních minutách to byla Valencia, která odvážně napadala Bilbao a její snaha se málem vyplatila už v sedmé minutě. Hosté totiž zaspali při vlastní kombinaci kousek od vápna a míč se dostal k číhajícímu Parejovi. Ten jej z druhé vlny napálil na bránu a smutně sledoval, jak brankář Simón parádním zákrokem likviduje jeho šance na gól.

S Valencií naopak bylo mnohem hůř v minutě třinácté. Williams dostal spoustu prostoru na pravé straně a poté přesným centrem našel nehlídaného Raúla Garcíu. Zkušený ofenzivní univerzál zkusil ránu do protipohybu brankáře Cillessena a vyšlo mu to. Bilbao na Mestalle rychle vedlo a na tahu byla Valencia.

Valencii snaha nejde upřít, ale pokaždé jejímu útoku něco chybělo. Guedes vyslal v dobré šanci jen hodně slabou střelu, Florenziho centr nenašel svého adresáta a Rodrigova akce skončila na prvním obránci. Mnohem nadějnější byla minuta 42. V ní si na centr ze strany naběhl Maxi Gómez a byl před brankářem prakticky úplně volný. Jenže jeho zakončení mu nesedlo a obrovskou šanci nevyužil.

Valencia si asi v šatně plánovala, jak na soupeře vletí. Jenže Bilbao nic takového nedovolilo. Stačily mu pouhé dvě minuty na to, aby samo skórovalo. Chybnou rozehrávku Florenziho vystihl Córdoba, který posunul míč na Raúla Garcíu. Ten z dálky napřáhl k nádherné ráně, na níž Cillessen neměl nárok, a Bilbao vedlo o dvě branky.

Dvacet minut před koncem zachytil Čeryšev špatnou rozehrávku Yeraye a posílal ji na Rodriga, jenže první byl u míče brankář Simón. Bilbao se soustředilo především na obranu a Valencii toho moc nedovolovalo. Druhá půle zůstala daleko za očekáváním a zejména od Valencie se dalo čekat daleko víc. Trenér Voro bude mít ještě hodně práce, aby se na jeho nové svěřence dalo aspoň dívat.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Atlético Madrid 2:2

30.06.2020 22:00

Góly: 11. Diego Costa (vl.), 50. Lionel Messi (pen.) - 19. Saúl Ñíguez (pen.), 62. Saúl Ñíguez (pen.)

Barcelona opět ztrácí body a umožňuje Realu Madrid odskočit na výraznější rozdíl. Tentokrát ji o dva body obralo Atlético Madrid v krásném utkání o čtyřech brankách, z nichž hned tři padly zásluhou proměněných penalt. Hrdinou Atlética se stal záložník Saúl Ñíguez, autor obou hostujících gólů.

Pro Barcelonu to mělo být zápas, kdy si vezme zpátky tři body ztracené v kole minulém a kdy se opět přiblíží prvnímu místu. Parta kolem Lionela Messiho moc dobře věděla, jak důležité utkání ji čeká. Jenže její soupeř patří vůbec k těm nejhorším oponentům, s nimiž se Barceloně hraje velmi těžko. Dnes colchoneros dokázali dvakrát dotáhnout vedení Barcelony a slaví po právu bod. Real Madrid má tak jeden bod navíc a utkání k dobru.

Už ve třetí minutě jsme se dočkali první zajímavé akce Barcelony. Lionel Messi táhl balon po straně a přesným pasem našel na středu Luise Suáreze. Jeho slabé zakončení ale nemohlo být pro Oblaka vůbec žádnou vybídkou. Na opačné straně musel Jordi Alba předvést parádní zákrok, aby na poslední chvíli zlikvidoval zakončení Marcose Llorenteho, který si nabíhal na zadní tyč. Ve 12. minutě Lionel Messi zahrával rohový kop, který propadl na vápno až k Diegu Costovi. Ten se zády k bráně špatně zorientoval a srazil si míč do vlastní sítě - 1:0 pro domácí.

Jenže radost blaugranas netrvala zase tak dlouho. O pouhé čtyři minuty později totiž Yannick Carrasco předvedl parádní akci po lajně, dostal se do vápna a v něm se nechal faulovat Chilanem Arturem Vidalem. Sudí okamžitě pískal penaltu, ke které se postavil Diego Costa. Jenže oproti předpokladům penaltu nedal! Hráčům Barcelony se ulevilo, jenže na na dlouho. Sudí totiž postřehl, že brankář Ter Stegen před penaltou stál před čárou a penaltu nechal opakovat. Tentokrát si ji vzal na starost záložník Saúl Ñíguez a ten už se nemýlil - 1:1.

O pár chvil později se opět předvedl Lionel Messi, jehož technické zakončení jen těsně minulo tyč. Na tuhle ránu by Oblak neměl. Messi neustále tahal veškeré útoky Barcelony, v podstatě se přes nikoho jiného ani nerozvíjely. Na Messim stála také standardní situace ve 44. minutě poté, co Correa fauloval Puiga. Argentinský šikula napřáhl a trefil jednoho z hráčů ve zdi, čímž pořádně zkomplikoval situaci Jana Oblaka. Slovinská hvězda ale přesto dokázala vyrazit míč nad břevno.

V poslední akci první půle se objevili hostující hráči, do té doby perfektně bránění. Carrascovu střelu z hranice šestnáctky Piqué zablokoval ke Costovi, jehož si zase pohlídal Lenglet. Start do druhé půle byl z hlediska Barcelony raketový. Už po čtyřech minutách se do vápna colchoneros prohnal Nélson Semedo, který se srazil s Felipem. To sudímu stačilo na druhou penaltu v utkání. Proměnil ji Lionel Messi, který dal opět vzpomenout na českého giganta z Nespek, Antonína Panenku.

Jenže po hodině hry bylo opět srovnáno. Nélson Semedo tentokrát v roli faulujícího hráče, znovu na zemi se ocitl Yannick Carrasco. Nejvíc si na penaltu věřil opět Saúl Ñíguez a kopal ji na stejnou stranu. Tu sice Ter Stegen vystihl a na míč si sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil - 2:2.

Dvacet minut před koncem Messi nahrál do dobré šance Vidalovi, jenže jeho rána proletěla kousek vedle. V závěru se ještě několikrát pokoušel prosadit střídající rychlík Fati, jenže bez účinku.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Sevilla FC 0:3

30.06.2020 21:00

Góly: 23. Óliver Torres, 35. Óliver Torres, 82. Munir El Haddadi

Konečně to Seville vyšlo! Svěřenci trenéra Lopeteguiho ukončili mizernou sérii čtyř remíz v řadě a berou tři body s Leganésem. Ty jim zaručil především Óliver Torres, který se prosadil dvakrát.

Sevilla toužila ukončit mizernou sérii čtyř remíz v řadě a dokonalou příležitost k tomu měla na půdě Leganésu, jenž má obrovské problémy s tím, aby se vůbec zachránil. Šanci na další nulu dostal opět brankář Tomáš Vaclík, který čelil hráčům jako Avilés, Gil nebo Guerrero. Z dálky ale sledoval aktivitu vlastních střelců. Už ve druhé minutě málem otevřel skóre utkání En-Nesyri, který se dostal ve vápně po přečíslení Sevilly k míči. Jenže jeho rychlost byla tak velká, že už nestihl odcentrovat.

Problémy domácích začaly vážně ožívat v 7. minutě, kdy se zranil Kenneth Omeruo, lehl si na trávník a chytil se za stehno. Musel být střídání a šanci dostal Awaziem. V 8. minutě Sevilla zahrála rohový kop prazvláštně, jakoby nepřesně na zadní tyč. Možná to ale byl signál, protože tam si naběhl Joan Jordán. Ten spíše přihrával před bránu, kde se jako duch zjevil Youseff En-Nesyri, ale ten ve vyložené příležitosti pálil mimo.

Leganés Seville moc práce nenadělal a tak se hosté mohli soustředit na útok. Pozitivní dojmy z dnešního dne proměnil v první branku Óliver Torres. Ten si ve 23. minutě se střídající Awaziem pokoušel přerušit útok Sevilly, což se mu povedlo, jenže míč nechtěně nahrál jen k Torresovi. Jeho pohotovou ránu by gólman Ivan Cuéllar zřejmě měl, jenže těsně před ním byla tečovaná. A to už bylo na Cuéllara moc - 1:0.

O chvíli později se musel pořádně protáhnout i Vaclík. Bryan Gil totiž obral soupeře o míč, otočil se s ním a našel parádním centrem dobře postaveného Miguela Ángela Guerrera. Jeho hlavičku však mrštný Vaclík pohotově vykryl. A to byl hodně důležitý zákrok, neboť z další akce Sevilla zvýšila své vedení.

Jesús Navas měl na starosti individuální akci, při níž mu žádný obránce Leganésu nedokázal sebrat balon. Navas se s míčem protáhl až do vápna, v něm oslovil Ólivera Torrese a jeho ránu na zadní tyč nedokázal brankář Cuéllar krýt - 2:0.

Zbytek první půle se v podstatě jen dohrával. A ani začátek poločasu druhého moc krásy nenabízel. Leganés působil dojmem odevzdaného týmu, který si chce ze zápasu alespoň odnést zbytky důstojnosti, když už ne body. Bryan Gil z přímého kopu nadějně odcentroval, jenže narazil na obrannou zeď Sevilly.

Dvacet minut před koncem utkání se na hrací ploše objevil útočník Munir El Haddadi, kterému stačilo sotva deset minut na vstřelení poslední branky zápasu. Munir dostal dlouhý pas z druhé strany vápna, který k němu domácí obrana odrazila. Elegantní kličkou se zbavil prvního obránce a s pomocí teče skóroval - 3:0.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Celta Vigo 5:1

30.06.2020 19:30

Góly: 13. Ante Budimir (pen.), 27. Juan Camilo Hernández, 40. Alejandro Pozo, 52. Ante Budimir, 60. Salva Sevilla - 50. Iago Aspas (pen.)

Tak to byl koncert! Zápas domácí Mallorcy s Celtou Vigo měl nečekané vyústění, protože oproti všem předpokladům domácí Celtu naprosto rozebrali. Vysoce efektivní Mallorca nasázela Celtě dokonce pět branek!

Mallorca byla v utkání s Celtou outsiderem, především proto, že současná forma jasně hovořila pro tým z Viga. To, co Celta v posledních týdnech předvádí, by jí mohlo v klidu zajistit záchranu s předstihem. Jenže dneska tvrdě narazila. Přitom začátek vypadal tak slibně! V 5. minutě Mina našel parádním pasem spoluhráče Iaga Aspase, což bývá jasnou předehrou pro oslavu gólu. Jenže i kvůli teči obránce se Aspas z první branky neradoval.

Radovala se naopak Mallorca. O pouhé dvě minuty později se znovu potvrdilo staré známé pravidlo, když Mina fauloval domácího Daniho Rodrígueze. Sudí De Burgos měl situaci dost těžkou a hráči Celty se na něj hned sesypali, ale podle něj šlo o jasný šlapák. S několikaminutovým odstupem proto nakonec pískal penaltu, kterou bez potíží proměnil kanonýr Ante Budimir!

A to zdaleka nebylo to nejhorší. V 19. minutě se sice musel činit brankář Reina, kterého po nahrávce od Miny prověřil tvrdou ranou záložník Bradarić, ale dál vládla Mallorca. Poté, co přežila o milimetry šanci Celty po rohovém kopu, kdy míč nepřešel celou svou plochou brankovou čáru, se opět radovala Mallorca.

Ve 27. minutě útočník Cucho Hernández využil na levé straně nahrávky Kuba, přehodil si míč kolem Murilla na pravou nohu a před bránícím Araujem propálil brankáře Blanca skákavou střelou. Pak se Celtě zranil Denis Suárez a hororovou show zakončila minuta 41. V ní Kubo našel přesnou nahrávkou Alejandra Poza, který stihl úhybný manévr před bránícím hráčem a z hranice vápna technickým obstřelem zvýšil na 3:0!

Celtě svitla naděje ve 49. minutě, kdy Nolito nahrál křížem do vápna na Aspase a toho se dotkl Pozo. To sudí posoudil jako faul, hodně přísný. Každopádně Aspas penaltu proměnil. Utkání ale nezdramatizoval. Jen o dvě minuty později Sevilla vysunul krásnou nahrávkou Anteho Budimira, který udržel na zádech Arauja a propálil Blanca - 4:1.

Po hodině hry už Celta prohrávala o čtyři branky, neschopna jakékoli reakce. Po nahrávce Kuba z pravé strany vystřelil Salva Sevilla ze střední vzdálenosti a míč nabral takovou rotaci, že ho Blanco nedokázal nijak zastavit!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid33228361:2174
2.FC Barcelona33217574:3570
3.Atlético Madrid331514443:2559
4.Sevilla FC331512648:3357
5.Villarreal CF331661153:4054
6.Getafe CF331410942:3152
7.Real Sociedad331551350:4250
8.Athletic Bilbao331212938:2848
9.Granada CF331371340:3846
10.Valencia CF3312101141:4846
11.CA Osasuna3311111140:4744
12.Levante UD331261541:4642
13.Real Betis339101443:5437
14.Real Valladolid337151127:3736
15.SD Eibar33981634:5035
16.Deportivo Alavés33981632:5035
17.Celta Vigo337131332:4234
18.RCD Mallorca33852035:5629
19.CD Leganés335101824:4925
20.Espanyol Barcelona33591927:5324

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (279)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no tvl slusnej zarez celty u ty penalty - VAR

Reagovat
Switchback

Strašnej hnus co předvádíme. Tohle už asi real nepustí, navíc s takovou hrou čekám aspoň 2 ztráty. Sezóna bez trofeje, takže snad to něco zásadního změní. tfuj

Reagovat
LAM

Vyhrát 3krát ligu za sebou dokázal jenom Pep.Ani s MSN jsme to nedokázali,takže to vyhrát s timhle dvakrát je už i tak husarskej kousek

Potřebujem to okysličit hráčema jako Fati a Puig a to by se při výhře titulu nestalo.

Reagovat
Switchback

Kupujeme hráče za 100 mega + kteří u nás najednou hrajou jak tragédi, vyměníme Arthura za Pjanice, což nejspíš taky nebude oukej. S tím co máme k dispozici, by ta hra měla vypadat úplně jinak. To je furt buď Messi nebo MAtS, jednou za 10 zápasů se přidá Suárez kterej po tom opět hraje jak největší vemeno. Jsem zvědavej jakýho maskota tam na lavičku po sezóně zase přivedou.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Kejza

Reagovat
LAM

Dneska asi nejlepší zápas po pauze,ale nechat si kopat proti nám 3 penalty je prostě proti Atletům moc.

Jinak Puig strčí Arthura do kapsy během chvíli a nechápu proč nehrál Fati daleko dřív.

Reagovat
Kily8

Puig je o triedu slabší, ako Arthur a prorokovať, že on sa bude len zlepšovať a Arthur bude stagnovať?

Reagovat
Messiáš

Puig neni o tridu slabsi nez nikdo... NIKDO !

Reagovat
smazaný uživatel

Setiénovy střídání naprostý vtip. Griezmanna tam dává na nastavení, Fatiho na 5 minut...opravdu hromada času na to, aby stihli udělat aspoň jednu akci proti Atlétiku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl skoro jasně nejlepší zápas pod Setiénem. A přesto jsme museli dát gól vlastňákem a penaltou a stejně nakonec nevyhráli. Smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je docela smutný, protože to byl hroznej fotbal. Banda uplakaných a ukřivděných primadonek, co ustavičně rozhazují rukama a simulují.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska výjimečně běhali a byly tam dokonce i nějaké dlouhé míče (!), hlavně v prvním poločase. Jinak Setién hraje statické obehrávání bez šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám že smutný. Klub jako Barca je ráda za to, že jejich hráči při zápase běhají.. wau

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně možná ještě obrat na Betisu byl slušný. Což bylo ale taky výjimečné, protože jinak ani nemáme z čeho ten zápas otočit.

Reagovat
Kily8

No ale aspoň dal zase gol Mr. Penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Ronaldo gól dal a dokonce docela pěkný

Reagovat
Kily8

Ale ja hovorím o hráčovi, ktorý nabehá v zápase suverénne najmenej z celej ligy a aj keď je urazený a nechce sa mu hrať, je zakázané ho vystriedať, lebo za to letí tréner, alebo sa musí ospravedlňovať, ako Enrique, že už to nikdy nespraví a ktorý jedinú šmýkačku dal, keď svojho času Suarez nahral Neymarovi do prázdnej brány, ten išiel zasúvať do brány, keď tu zrazu zúrivá šmýkačka pod jeho nohy a gól a žiadne ohľady na nikoho a nič, lebo iba on je doležitý a ignoruje taktickú prípravu trénera, lebo jedinú taktiku, čo uznáva je všetky lopty jemu...

Reagovat
Mercury

Co ti ten Leo udelal, ojel ti matku? Tohle je az patologicke

Reagovat
ttopi

Hroznej mamlas

Reagovat
Y.N.W.A

seš zamindrákovanej kretén

Reagovat
Kily8

Tupá reakcia, od tupéje fejsbukového primitíva. Teraz budeš ukazovať mame, alebo frajerke, že si niekomu v diskusii naložil? Ja som napísal pár faktov, bez toho, aby som menoval o koho ide!!! To, že si v tom niekto niekoho nájde, asi vie prečo.

Reagovat
Y.N.W.A

ano, máma mě pochválila, že se zbytečně neseru s lidma, který mindráky vydávaj za "názor" (Messi a Mr. Penalty? odkdy?) a frajerka se ti směje ještě teď

Reagovat
Zlatko28

To je slušný komplex, borec tam vytváří každou šanci, obejde víc hráčů za zápas jak Ronaldo za 10 zápasů, vytvoří víc šancí jak celá zálohy Barcelony za 3 zápasy a on řekne něco takovýho příště si zapni fotbal

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Proč tu cpeš zase Ronalda?

Reagovat
Y.N.W.A

Ronalda první zmínil Kily8.. ."Mr. Penalty"

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
ValachJakPoleno

Ty tady piš někomu něco o mindráku

Reagovat
Y.N.W.A

A proc ne? Nebud dotcenej, napis si Mr. Penalty do Googlu a sleduj, kdo ti vyleze

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to vypadá, že zakomplexovany jsi ty

Reagovat
Kily8

Aký komplex, ja som nikoho nemenoval. Ty si si tam našiel svojho Nedotknuteľného a hneď vytiahnuť komplex menom Ronaldo. To je ako Rusi, keď ich pri niečom prichytia: pozrite, veď aj zlé USA robí zlé veci....

Reagovat
Neutron

Este odchyta viac ako hociktory brankar za pol sezony...len doplnok

Reagovat
celeb

pozera sa mi na nas lepsie. To musim Setienovi uznat. Ale pride mi, ze sa boji stiahnut niektorych hracov. Suarez bol vacsinu zapasu hrozny. Velmi vela strat, z ktorych atleti hrozili a smerom dopredu nic. Dokonca aj ta snaha bola nejaka pochybna. Vidal sa snazil dost, ale 2/3 zapasu bol nedosleny, neskoncentrovany, utekali mu lopty + ta penalta. Potom sa na poslednych 15-20 minut pred striedanim rozohral a hlavne dopredu bol nebezpecny.

Roberto mi prekvapivo nevadil na lavo v zalohe. Dnes stacilo mat na miesto Luisa vpredu Griezmanna alebo Martina a gol z hry by padol.

Inak Carasco hral vyborne, az na poslednych 5 min pred striedanim, ked uz ziavne nevladal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Carrasco sice hrál velmi dobře, ale je pro mě nepochopitelný, jak jednoduchým způsobem se dokázal dostávat do situací 1vs1 proti Piquému. Kombinace vysokýho postavení Semeda, ztráty míče, Messiho na “křídle” a splašenýho Vidala kdesi na hrotu je absolutně vražedná a tímto způsobem nás zlikviduje každý velkoklub, který bude mít v tom prostoru rozdílovýho brejkovýho hráče. Tohle jde jasně za Setiénem, však už to začíná být obehraná písnička. Luisito tradičně proti podobným soupeřům s vysokou intenzitou hry úplně mimo, už na takový zápasy nemá nohy.

Reagovat
Xavi

Suarez je většinou hrozny a pak dá gól. Tím se ho nechci zastávat, taky bych ho vystřídal.

Ten Carrasco se mně taky líbil.

Reagovat
celeb

Suarezov problem je, ze po operacii zdaleka nie je taky pohyblivy ako byval, vela toho nedobehne, vela krat sa ani nerozbehne. Jeho nahravky su nepresne, narazacky este ako-tak.

Je teraz extremne staticky, paradoxne Messi beha aj za neho a momentalne sa Leo snazi, akurat mu stale trochu nieco chyba.

S Luisom hrame 10ti. Standardne sance nepremeni ... aby dal potom nejake famozne haluze z nemoznych situacii.

Cudujem sa, ze nesiel po polcase dole a nedosiel behavy Griezmann, ktoreho potrebujeme kua rozohrat! My si nemozeme dovolit 3. mega-fail za 100+ !

Ano, hrame atraktivnejsie, vela veci sa zlepsilo, Semedo hra momentalne ovela lepsie, takisto aj Rakitic, IMHO aj Busq hra lepsie ako pod Valverdem.

Stale vsak tej hre nieco chyba ... ALE - vsetci ti, co tu (casto aj opravnene) kritizuju Setiena si neuvedomuju, ze predtym sa hralo este horsie, akurat to zazracne zachranoval golmi Messi.

Ked mu to teraz tak nepada a namiesto nepozeratelnych vyhier su atraktivnejsie remizy (casto smolne), tak sa hladaju chyby vsade, ale keby mal Leo o kusok viac stastia, tak sa tu vsetci rozplyvaju, ako dobre hrame.

Do buduceho zapasu by som stiahol Suareza aj Vidala. Griezmann sa musi rozohrat a svoje minuty musi dostat aj Fati. Suarez aj Martin su v otazke priorit az za nimi.

A kym sa neuzdravi Frenkie, tak kludne mozem zalohu Busq, Rakitic, Puig - Vidal az na poslednych 20 minut z lavicky, pripadne Arthur, nech sa da do formy pred LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tyhle rádoby odborníky. Takže Suarez má vlastně jednu nohu a trenér ho postaví. A na lavičce nechá zdravého Griezmanna. Omg, serou mě lidi, kteří vědí o fotbale úplnou tužku jako ty

Reagovat
celeb

Suarez hral hrozne a jeho vykon bol takto hodnoteny aj na ostatnych portaloch aj ostatnymi komentatormi/odbornikmi.

Okrem toho, ze sa do fotbalu vobec nerozumiem mas aj nieco konkretneho? S cim by si chcel zmysluplne argumentovat, ak si vobec takeho niecoho schopny?

Reagovat
Tombull

Suarez už bude čím dál horší, dokud bude hrát všechno ,jsme proti top bez šance.kdyby měl Setien odvahu rotovat útok všem by to prospělo.Vsadím se,že kdyby začal včera Griezz a pak ho nahradil Suarez,nakonec by něco uhaluzil a dneska by byla lepší nálada.

Reagovat
Spalovač šancí

Barca v krizi, min výsledkové.

Reagovat
madridcan

A to ešte Pjanič nahral Ronaldovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem Barcelonu neviděl, ale přišla mi včera tragická. O to víc mě překvapuje, když čtu, že je to pryč nejlepší zápas Barcelony za poslední dobu. Tak to bych chtěl.videt jak.hrali doteď.

Reagovat
Gazdo

nechcel

Reagovat
Mercury

To fakt nechtej..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Riqui do toho mrtvýho týmu vdechl život, neuvěřitelný oživení. Kreativita, nasazení, mentalita, Barca DNA. Nejlepší “posila” posledních let a budoucnost klubu. Jestli něco pozitivního zůstane za Setiénem, tak právě to, že mu dal opravdovou šanci. Tento typ hráče nám brutálně chyběl od odchodu Iniesty.

Reagovat
Xavi

Reagovat
ttopi

Včera jsem ho viděl poprvé a taky se mi moc líbil. Poslal balón a hned se nabídl na vrácení, několikrát i v náběhu dopředu, kdy mu to Leo zkoušel poslat. Běhavej. Ještě je potřeba zamakat, ale potenciál v něm je obrovskej.

Reagovat
alcantara

Jedina mensia radost je sledovanie Puiga, Fatiho aj s ich chybami, vidiet obcas genialny zablesk Lea ci prehlad Busa. Vsetko ostatne je jeden velky grc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál skvěle co mě ale na něm nejvíc překvapilo byla fyzická kondice, to jak vydržel presovat, bránit na svy půlce nebo si nabíhat až do poslední minuty bylo neuvěřitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odehrát takový zápas proti Atlétiku A jak už sem psal, konečně je tam někdo kdo tam háže jak při napadání, tak při nabízení i s míčem u nohy sprinty se 100% nasazením...a ne 70-80%. Dělá to obrovský rozdíl. Hlavně díky němu ta záloha hlavně v prvním poločase vypadala úplně jinak než ve většině ostatních letošních zápasech.

Reagovat
ttopi

Teprve teď vidím ty penaltové zákroky. Nevím no, pokaždý to bylo takový nějaký...spíš žádný

Reagovat
Kejza

tojo, a před tím druhým gólem, nebrnknul si Carrasco sám?

Reagovat
Y.N.W.A

dle mýho ne, to snad ani není fyzikálně možný... prostě o něj nechtěně brnknul... ani penalta pro Barcu nebyla žádná vražda - z tohoto by měly bejt nějaký přímáky z hranice vápna, ne penalty

Reagovat
Kejza

Reagovat
veikko

Semedo mu kolenem brnknul o špičku nohy, čímž mu ji vychýlil a zakopl si o svou nohu. Je to jasný faul, i když málo viditelný. Takových zákroků je ale celkem hodně, to se stává a vždycky to vypadá, že ten faulovaný spadne sám. Je to správná penalta.

Reagovat
PP

smolné a nešikovné od Semeda, ale penalta bez diskuze..

Reagovat
veikko

Stejný zákrok si pamatuju z MS 2010 ze zápasu Chile - Španělsko, když Marco Estrada běžel kolem Torrese, ani ho nesledoval a Torres najednou hop, přetočil se ve vzduchu a Estrada šel ven, aniž by tušil za co. Taky mu lehce brnknul o nohu, ale vypadalo to hrozně vtipně. Záznam na youtube nic moc, ale vidět to tam jde.

https://www.youtube.com/watch?v=foEfnQWQaoE

Reagovat
smazaný uživatel

Zakopnutí o vlastní lýtko by se nemělo pískat jako penalta nikdy. Semedo za ním v podstatě už jenom doklusával, protože viděl, že nestíhá a nejevil žádný záměr do Carrasca jakkoli jít. Že o něj Carrasco minimálně zavadí nemůže být hodnoceno jako Semedova chyba. Nebo jak má obránce vypočítat délku útočníkových nohou, aby do něj náhodou nekopl? Běžet za ním tři metry nebo se rovnou zastavit?Kdyby to bylo opravdu tak běžné, tak by si neustále někdo zakopával jednou nohou o druhou, ale jaksi se to neděje, protože takhle opravdu nevypadá přirozený pád. Carrasco moc dobře věděl, co dělá a hrát to na nějaké brnknutí je vtip. Když si zakopáváš o vlastní nohy, tak jsi kopyto nebo simulant a ne abys za to ještě chtěl penalty.

Reagovat
ttopi

Píšeš jako teoreticky dobře, že s takovou by musel obránce běžet metr od hráče, aby ten o něj neškobrtnul. Ale taková jsou holt pravidla. Ta naše penalta byla pro mě snad ještě horší, protože Semedo věděl co dělá ještě víc než Carrasco

Reagovat
drussbarb

Potom nechápu, proč jsme nekopali za “faul” na Piquého

Reagovat
ttopi

Nevim. Taky mi přišlo, že by na ten míč nejspíš vyskočil a byl dost blízko branky. Ne že bych to považoval za nějaký krutý faul, ale ve světle těch ostatních penalt se to klidně písknout dalo

Reagovat
drussbarb

Rozhodčí mi připomněl seriál okresní přebor, epizoda s neschopným sudím je epická

Reagovat
rave

"Nebo jak má obránce vypočítat délku útočníkových nohou, aby do něj náhodou nekopl?"

To je právě vždycky chyba obránce, jakkoliv smolné to může být. Má se podle tebe útočník ohlížet za sebe a dávat si pozor, aby se nohama nedotkl bránicího hráče, který ho dobíhá? Pokud zavadíš o nohy hráče, který běží před tebou, tak je to tvoje nešikovnost.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud si díky jemnému zavadění zahákneš celou kopačku za vlastní lýtko, tak to děláš cíleně. Hráči si brnkají do nohou celý zápas, ale že by někdo padal kvůli zakopnutí o vlastní nohu a ještě se to pískalo jako faul, se vidí minimálně. Proč asi?

Reagovat
rave

Hrál jsi někdy fotbal? Pokud ti v takovém sprintu někdo zezadu zavadí o nohu, tak stačí opravdu minimální kontakt, a neustojíš to, ani kdybys chtěl. Nebo myslíš, že si Carrasco v té setině sekundy ještě stihl uvědomit, že ho někdo fauluje a sám se kopnout do vlastní nohy? Tady bych nějaký úmysl fakt nehledal. Prostě smolný zákrok, ale penalta jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že jo, určitě nemám takovou pohybovou vyspělost jako špičkový fotbalista, ale o nohy jsem si tedy nikdy nezakopával, ani když mi protihráč zavadil o nohu. Neustát a zaháknout si druhou nohu za lýtko je sakra velký rozdíl, rozběhl ses vůbec někdy?

Reagovat
rave

https://youtu.be/CryjvegXMcI?t=66

Pustil jsem si to ještě jednou a z tohoto pohledu je to prostě jednoznačný faul. Carrasco už ani nevnímal, co se děje za ním a ten kontakt prostě přišel nečekaně a za takového úhlu, že mu to vychýlilo nohu směrem k druhé. A jestli na tohle dokázal zareagovat a sám se zfaulovat, tak má asi reakce na úrovni superschopností a neměl by hrát fotbal s obyčejnými lidmi.

Reagovat
Kily8

Samozrejme, že to je jednoznačný faul, aj keď v tomto prípade neúmyselný. Keď si v rýchlosti a niekto ti takto zozadu škonrtne o nohu, nemáš šancu to ustáť. Kto hrával futbal o tomto nepochybuje. Ak by sa toto nepískalo, obrancovia by takto "škobrtali", ako na bežiacom páse.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě je to faul, ale když si vzpomenu na památnou odvetu s PSG a podobný faul na Suáreze, tak bylo nejenom tady neuvěřitelně nablito o tom, že je to jasná simulace...

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom tam ten kontakt byl mnohem jasnější, obránce byl na něm navíc nalepený skoro tělo na tělo a Sua si nezakopl o vlastní nohu. To prostě není přirozený fyziologický pohyb. Hráči si v běhu ťukají do nohou neustále, takže by takových situací mělo být 15 v každém zápase a ne jenom ve vápně, ale i uprostřed hřiště. Neustále bychom ve zpomalených záběrech viděli někoho s kopačkou za vlastním lýtkem...

Reagovat
technecium

Reagovat
Kenneth

Ani jedno faul neni.

Na Suarez se blilo protoze se u toho skacel tim svym ubrecenym zpusobem.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Kejza

Reagovat
Zlatko28

Doporučuji se začít dívat na La Ligu :D. Vždy sleduji francouzskou ligu, ale teď jak se zrušila jsem si řekl, že se budu dívat na La Ligu. Real měl každý sporný moment ve svůj prospěch, Barcelona v nesvůj, někdy dokonce ani video nefunguje, viz. včera. Rozdílový hráč v Barce je určitě Messi, to co předvádí je neskutečný, nechápu jak ho někdo může brát za útočníka, když akce začíná z poloviny hřiště. Akorát škoda, že rozhodčí podávají takový bídný výkon, který asi rozhodl o titulu víc, než neforma Barcy.

Reagovat
technecium

PRavdu díš... Ale takto to je každý rok s těmi rozhodčími. O to větší zázrak je, kolik těch titulů teď máme.

Reagovat
Zlatko28

Ještě v roce 2017 tuším to byla ta sezóna jak Barce s kýmsi neuznali gól co byl půlmetr za čarou, no v té sezóně získal Real tak 20 bodů spornýma penaltama, ofsidama atd. ted je video a vidím, že to je ve Španělsku stejné.,

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

Jasná věc, ten gól tehdá rozhodl o titulu

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

v roce 2017 nebo tak nějak kopala Barca asi 30 penalt, proti 1....

Reagovat
Benzema

Reagovat
kaja900

Fan Barci si stěžuje na rozhodčí titůlů ted už bude míň když je VAR a rozhodčí vám konečně nemůžou připískávat

Reagovat
technecium

Tak hlavně že ten Real od zavedení VARu v té LM září

Reagovat
kaja900

tak krom základních skupin se zatím odehrál jeden zápas osmifinále jen a ten jsme si prosrali sami když jsme vedli 1:0 a pak udělali dvě chyby a prohrali nakonec

Reagovat
valloire

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Xavi

Reagovat
CHONG

"Real měl každý sporný moment ve svůj prospěch, Barcelona v nesvůj" Poctivý trip

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

Usmevne su taketo plackarske prispevky o to viac bude ten titul chutit kebyze Barca aj prehra kazdy zapas a vypadne do druhej ligy tak by ten titul vyhral real kvoli rozhodcom to je jasne...

Reagovat
technecium

Dostali jsme ho podvodem a protože si soupeř na ten podvod stěžuje, tak o to je ten titul hodnotnější.

Charakter

Reagovat
misinho7

jojo je to tak..podvodom vo vasej hlave no .. to su ale cules, ked sa nevyhava tak ostatni to maju samozrejme cez rozhodcu ked vyhrate tak samozrejme vsetko bolo fer a vy ste boli najlepsi... nie skor ma tesi ze tu placete nad rozhodcoami a pritom je to normalne,ale paci sa mi ako hladate vyhovorky

Reagovat
technecium

Od spuštění ligy se vám pouští všechny sporný siituace, to je prostě fakt. Jinak byste na nás neměli, ale tak když vám to stačí...

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

nj nemeli ..videli sme aj vzajomne zapasy kde sme vas porazili cize asi tak k tomu a uz dalej to nema zmysel, je jasne ze nejaku vyhovorku si musite najst ja to chapem no, prepacime vam to

Reagovat
technecium

Neunášíš

Reagovat
Zlatko28

Já třeba nejsem Culé, Barcu nemám rád ani trochu, ale v roce 2017 získali Realu rozhodčí tak 20 bodů . Vím, že to může bolet, navíc od někoho kdo nefandí ani jednomu.

Reagovat
misinho7

nj to je take ze Real ziskal od rozhodcu 20 bodov..to je taky vyrok ako ked poviem ze barca rok predtym ziskala od rozhodcu 30 bodov... ..a to ze nefandis barce neznamena ze s nou nesympatizujes a tym padom nemas rad jej oponentov.. ach

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Nejsi sice culé, ale jsi čistě antimadridista, takže radši mlč.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tady by fandové Barcelony potřebovali, aby jim fandové Realu vošukali přítelkyně a i to samé v opačném gardu... pak by byli všichni tak na sračky, že už by tohle nikdo neřešil a konečně by tu byli jen fandové Valencie, Atlética a Bilbaa!

a kde je vůbec konec tomu eurofotbalistovi Atlético de Madrid a tomu týpkovi, co tu psal ty filosofické ranty? bez nich je tu nuda a samí honibrci

Reagovat
kaja900

Barca fan si udělá fake profil aby tu psal že sleduje jakože jen francouskou ligu a zrovna kouká na vyjmečně na španělskou a jak rozhodčí pomáhájí Realu.. a dost kdyby si tyhle kecy četl někdo kdo nesleduje fotbal, tak by si řekl že jsou Barca neskutečný chudáci, proti kterým jsou rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Včera se mi zápas líbil. Mělo to náboj, tempo.. zvlášť od současné Barcelony až nezvykle. Zjevení večera Puig. Neustálé nabízení se, první dotek, první dva - tři kroky s míčem.. paráda.

Barceloně neskutečně chybí nějaké golové nebezpečné křídlo. Messiho goly nemá kdo nahradit a proto Barcelona ztrácí body. Za ATM mě mile překvapil Carrasco.. skvělý zápas od něj včera.

Reagovat
Mercury

Reagovat
CHONG

"Real měl každý sporný moment ve svůj prospěch, Barcelona v nesvůj" Poctivý trip

Reagovat
Israha

Jinak, zdá se mi to, nebo Simeone po tom období stagnace začal hrát s Atlety zase kvalitní, a nakonec i docela koukatelný fotbal? Včera mě jejich výkon vyloženě bavil.

Reagovat
Kantos

Hodně tomu pomohl Carrasco a taky to, že Llorente hraje fantasticky s touhle volnou rolí. Navíc střed zálohy Saúl + Thomas, včera to prostě Cholo trefil. Ale v podstatě takhle se snaží hrát celou letošní sezónu.

Reagovat
misinho7

No ono ak to neposerieme tak konecne titul po od sezony 17/18(myslel som ze to bolo viac a pritom su to len 2 roky) a kto vie ako LM. Myslim si zeby sme boli aj schopni to otocit. Kazdopadne zatial to vyzera velmi dobre

Reagovat
technecium

Tak s pomocí rozhodčích otočíte všechno, jako vždycky

Reagovat
kaja900

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Naplnuje me nefalsovanou rozkosi jak hraci a fanousci farcy neunasi vlastni neschopnost a hystericky kolem sebe kopou sledovat piqueho a mistni hvezdy jako je klokanonet a technecium jak nezvladaji to je uzasne

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to nezvladaji ani za stavu, kdy jim Ernesto dokazal vyhrat s tymem 2 tituly za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu tragicka cisla i vykony zloprcka ktereho zajima vice nova patka na hlave nez zapay, nema chybu toto

Reagovat
technecium

Wow, Roncek by si nechal koleno vrtat jen aby měl takhle tragická čísla

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej for budulinku ale co ma ronaldo spolecneho s tim ze ma messi slaba cisla?

Reagovat
technecium

Tvoje mama je skvělej fór.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól nebo asistence každých 57 minut s průměrným zápasovým hodnocením 8,66 jsou špatná čísla? Nikdo nemá lepší.

Reagovat
ttopi

Popravdě kdyby byl pro Messiho důležitý účes, tak se nechá už dávno i v době koronakrize ostříhat. Vím ale o jiném fotbalistovi, který nezahálel a svůj účes řešil a nezapomněl na několik fotek, kde měl z kraťasů trenky a byl vyfocen zrovna ve chvíli, kdy zatínal svoje svaly na noze, ostatně jako vždy (jaká náhoda)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi dite co na jakoukoliv kritiku messiho pise nejake kraviny o jibem hraci

Reagovat
ttopi

A co mi zbývá, když mi ta kritika přijde neoprávněná? Messi běhal celé měsíce zarostlý, což je důkazem toho, že ho to prostě nezajímá.

Reagovat
technecium
Reagovat
valloire

To je pláče. Vyhraje Real - sudí, vyhraje Barca - zaslouženě. I když je tam ta tlačenka neskutečná.

Reagovat
smazaný uživatel

My tlačenku neradi, vy si v ní libujete.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to je těžký neposuzovat, když zápasy obou klubů pískaji výhradně fanoušci Realu.

Reagovat
valloire

fakt? Undiano, Lahoz...

Reagovat
smazaný uživatel

Undiano nevím, ale Lahoz je fanda Realu.

Reagovat
valloire

ty seš zenthuras?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdí to nějakej číñan, takže asi jo.

Reagovat
LAM

Nic není tak černobílý,jak to může vypadat a to jak v době kdy se daří,nebo naopak nedaří.

Reagovat
LAM

Tím jsem skončit nechtěl

Už v sezonách 2013-14 a 2016-17 se mluvilo o tom jak je všechno hrozný,jak jsme zaspali a novináři samozřejmě hned přispěchali s další várkou nesmyslů,jenž vše zveličovali.

Stejně i dnes a přitom se dá ten tým ještě velmi dobře nakopnout(né samozřejmě v týhle sezoně,ale to už je klasika po dvouch titulech za sebou).

V týmu máe Puiga a Fatiho ve kterých vidim velkej potenciál a budoucnost,k tomu připočíst skvělýho a mladýho De Jonga,Stegena v bráně a Messiho kterej když nebude muset rozjíždět akce z půlky a nebude muset vše zařídit sám,tak stále bude nejlepší.

Chce to prodat Vidala s Rakitičem,jenž mají své odsloužené(koupě Parteye by byla pro zálohu další živá voda)Dotáhnout pořádnou dvojku k Albovi,kterej prostě nemůže hrát zápas co zápas,když má podávat 100% výkon,vyměnit Umtitiho za nějakýho pořádnýho stopera a dotáhnout kvalitu na hrot k Suarezovi se kterym ještě příští sezonu nebudu mít problém,ale jen pokuď bude hrát jen každej druhej zápas,ve kterym by ještě mohl prodat svojí golovost.

Za mě prodat Grieze,Braitwaita,Vidala,Rakitiče a Umtitiho

Koupit pořádnou dvojku na LB,Stoper(zkusit Todiba?),Parteye a Top hroťák+přijde Trincao.

Stegen

Alba,Posila,Pique,Lenglet,Posila,Semedo,Roberto

Sergio,Partey,Pjanič,De Jong,Puig,Coutinho(dát mu šanci ještě v záloze)

Messi,Posila,Suarez,Fati,Trincao,Dembele

Pro mě je tohle tým se kterym se dá velmi dobře pracovat a ani nemusí minout strašný peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se líbil někdo, kdo zahraje stejně dobře jak na stoperu, tak na beku. Někdo jako Alaba, ale klidně někdo ne tak známý. To by nám vyndalo trn z paty, který nás sere už dlouho.

Reagovat
drussbarb

Ježíš, Alaba je můj vlhký sen už od doby, kdy se místo něj koupil Alba. A ke všemu se jmenují podobně, ten by se nám moc a moc hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Staci prestat nakupovat ...

Reagovat
PP

Jinak mi to nedá a musím se vyjádřit kvůli včerejšímu preview. To si fakt oba tábory nemůžou pomoct a psát tyto neustále pičoviny? Na včerejší preview se prakticky ani nedá podívat, jak je tam nablité. Máte něco s očima nebo s vyhodnocením v mozku toho, co vidí oči? Pro jednu stranu je jedna situace 100% faul, pro druhou čistý zákrok, aby se to za pár minut přesně od těch samých opakovalo - tentokrát v obráceném gardu. Trochu se zamyslete, jestli není lepší nepsát nic než nenávistné hovadiny. U Realistů o to víc, že při zápasech jejich týmu je tu příspěvků jako šafránu, zato při hře Barcelony jak nasere..

Reagovat
drussbarb

Oba tábory jsou plné debilního a zbytečného hádání se, připojuju se ke tvé výzvě

Reagovat
technecium

Náhodou, poslední dva roku tu bylo až moc klidno. Chybí mi Mourinhovské války a vyhrocenost.

Reagovat
valloire

jo, jsme jak beránci a jemu se to nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš leda tak starý jak.

Reagovat
PP

vítám hlavní zástupce obou táborů, o kterých jsem přesně psal.. A byť jsi nesoudný zaslepenec, tak to bývá často jen taková popichovačka. U toho nad tebou se obávám, že to většinou myslí vážně..

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

To je tu normální. Debil, troll nebo ten, co toho trolla podporuje a zbude ti tu pár lidí.

Reagovat
pantondavo

Tak to nečti, co máš za problém? Když je to baví, tak je nech.

Reagovat
PP

protože rád diskutuju o fotbale, dozvídám se tady spoustu nových věcí, ale hrabat se tady v těch sračkách je neštěstí. Je to takový apel na místní, ale jak vidno níž, zcela zbytečný..

Reagovat
pantondavo

No vidiš, tebe baví seriozní diskuze, někoho zas sračky, každýmu to jeho, prot je EF dobrý fórum. Já spíš nechápu fanoušky EF na fb, který nemaj o diskuzi tady ani ponětí

Reagovat
valloire

no ale ode mě se spoustu nových věcí dozvíš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Fichado

Reagovat
Kily8

Hazard zajtra nehrá, takže nepochybujem o 3 bodoch pre Real. Ak by zase hrali Isco, z Hazardom, zase by to bolo čakanie na gól od nejakého defenzívneho hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

RG borec, občas dokáže dát fakt super gól Hezky nám zraje, že by po 33 konvertoval na CF?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji VARu k titulu. Vypískali jste si ho neskutečně.

Reagovat
CHONG

Zenthuras je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy neodešel. Usadil se v tvé hlavě a provádí tam pěkné neplechy.

Reagovat
CHONG

A teď bude v těch neplechách pokračovat i tady

Reagovat
technecium

V Anglii píšou, že se k nám vrátí Pep

Reagovat
el Principito

a proč ten kyselej ksicht?

Reagovat
technecium

Pod současným vedením to je plýtváním potenciálu. Ale jasně, že bych byl nejradši, aby ten tým vzal na poslední tři Messiho roky Pep s Xavim jako asistentem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pod současným vedením se Pep nevrátí v žádným případě.

Reagovat
Visca el barca

Já chápu, že se s nimi nemusí. Ale on je taková autorita, že by ho poslouchali ne? Furt někde čekat na Fonta... Co když je to taky hajzl? Vždyť to je politika, může naslibovat cokoliv.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč by se měl paktovat s někým, kdo ho prakticky dokázal vyštvat z klubu? A ještě jim pomáhat s dalším znovuzvolením, pokud mezi sebou teda vůbec vyberou solidního kandidáta?

Reagovat
Visca el barca

Tak snad Socios nejsou hloupý ne? Já třeba nechápu, proč se někdo z nich neozve proti tomu jak se Bartomeu chová. Druhá věc, začíná mi pít krev stará klika týmu. Suaréz hraje jen díky tomu, že je kamarád Messiho tak kde to jsme? Zabíjí všechny útočný hráče okolo. Nevím jestli dokážu skousnout další rok s ním v útoku....

Reagovat
Billy McClane

Ked Suarez hra len preto ze je Messiho kamarat, tak nebude tym problemom skor Messi ktory dokaze taketo nieco ovplyvnovat cim tomu tymu v konecnom dosledku skodi ?

Reagovat
Ángel di María 22

Pššš, to se nehodí přiznat.

Reagovat
valloire

co? nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

Dost o tom pochybuju. Guardiola se několikrát vyjadřoval, ze plánuje dodržet smlouvu, celkem počítám s tím, ze od nový sezóny přijde Xavi

Reagovat
el Principito

Xavi si podle mě počká na nový volby a vítězství Fonta ...

Reagovat
Rattlesnake

já myslím, že naopak:

teď Xavi lituje, že to nevzal už v zimě. tam na něj tlačili strašně na honem a asi si ještě nevěřil.

ale čekat potencionálně dalších xx let než se eventuelně pakuje další trenér nastoupivší po Setiénovi a kysnout někde v arábii nebo v nějakém mančaftu třetího sledu v evropě?

podruhé by imho už nezaváhal.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nesmysl, Xavi je osobně silně propojen s Fontem, který se zatím jeví jako nejsilnější kandidát a SNAD budoucí prezident. Xavi o něm několikrát mluvil v superlativech a prý spolu vyvíjeli i nějaký fotbalový software. Font se naopak vyjádřil, že Xavi by měl mít kontrolu nad sportovním úsekem, ať už by to bylo v jakýkoliv roli, ale nejvíc se skloňuje ta trenérská. Takže má naprosto reálnou šanci počkat si rok a přijít ve skvělý pozici, než dorazit už letos a pracovat s lidmi, kterým nemůže věřit. Je velmi chytrý na to, aby svůj návrat zbytečně uspěchal.

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Rattlesnake

tohle hledisko proč do toho nejít beru, o to mi nejde.

jde o to, že kdyby Setién teď v létě eventuelně padl a přišel místo něj řekněme koeman, tak se může chytnout a vydržet u barcy třeba 2-3 i více sezón a další okno pro xaviho nástup na lávku by bylo v neurčité a velmi vzdálené budoucnosti.

něvěřím, a teď už hodně spekuluju, že bude rok čekat do voleb a pak se na bůhví jak dlouho spokojí s funkcí v zázemí.

je lepší to vzít hned a ten rok to přetrpět se současným vedením do voleb, než promarnit tuto jedinečnou příležitost.

Reagovat
el Principito

Koeman by stejně nepřišel dřív než po ME ...Jestli vyhraje volby Font, trenérem bude Xavi, na to vsadím barák

Reagovat
valloire

ten Font vypadá, že má v hlavě i mozek....tak snad nic nevyhraje

Reagovat
el Principito

, musí vyhrát

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Bral bych to všema deseti, ale silně pochybuju

Reagovat
Shevchenko

Ještě se ksichti ty vole Nic lepšího vás nemůže potkat.

Reagovat
CHONG

Remízový zápas, ale za mě dobrý, Real prostě ztrácet nesmí, ten titul se udělat musí a Geta si tu Evropu postráží ve zbývajících zápasech. Hala Madrid! Vamos Geta!

Reagovat
Fairplay

Nejhorší výkon Realu za několik let, neměli jsme snad tři nahrávky v kuse. Dneska moc potěšil Rodrygo s Asensiem, naopak Vinícius splašenej jak někde v žáčcích, ale to se mu v tomhle věku dá odpustit.

Carvajal strašidelnej, za prvních 30 minut málem způsobil 3 penalty a nechal se vyhodit, Kroos dneska asi nejhorší výkon, co od něj pamatuji, ten nedal jediný slušný balon. Isco je jak Willian, má dobrý 3 zápasy za sezonu, tak si lidi myslí, jakej je to wonderkid, přitom právě kvůli němu je ta ofenziva totálně sterilní.

Militaa poslat pryč, neskutečnej dřevák. U něj trnu snad každý dotek s balonem, takovej neohrabaný splašený poleno, ten v životě nemůže dělat stopera v týmu s ambicemi vyhrávat ligu a ligu mistrů.

3 body ani nevím jak, ale děkuji za ně

Reagovat
CHONG

Tuhle sračku hraje Real celou sezónu.

Reagovat
Kenneth

Isco už stagnuje 6 let, ten musí jít.

Militao hraje hrozně málo a je nerozehrany. Věřím že ten potenciál tam je.

Reagovat
Kily8

Áno, Militao má potenciál, na stopéra jeho práca s loptou stačí, len musí získať hernú prax.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Militaa bude nový Varane!

Reagovat
Kily8

No dnes to dali na Barcu, slabý výkon, výhra o gólik. Áno, isco veľká slabota, ale neporovnávať s Wilianom, ten keď má deň, lieta po ihrisku, uniká, striela góly(včera 2), prihráva do šancí. Isco je motkáčik, čo zbrzdí každú akciu, ako Hazard. Vinicius mal stále tie lopty od Mendyho zle, do protipohybu, do šprajcu a keď už konečne ju mal dobre, tak chcel rýchlo niečo vytvoriť a kopol si ju do autu... Kroos dá za zápas 50 prihrávok do zadu, 3 dopredu a tie pokazí....pol minúty sa chystal na ten center s ľavou nohou, šteloval sa na to a zacentroval predsa za bránu

Reagovat
Kily8

Dnes Real slabý výkon, hrali ako Barca. Ale nad všetkými vyčnieval Mendy! On veľmi dobre bráni, je rýchly, silný, ale jeho práca s loptou, jeho (ne)zmysel pre kombináciu je katastrofa. Viniciusov výkon, je diametrálne odlišný, keď tam má Marcela, ako keď trpí pri Mendym. Chápem, keď hrá v ťažkých zápasoch, keď treba niekoho brániť, ale keď potrebujete streliť gól.....krásny pas od Militaa, letí mu to priamo na nohu a odskočí na 10 metrov

Reagovat
Nuno čomes

Video z toho fotbalu udělalo totální žumpu. V životě by bez videa nikdo takovou penaltu nepískl. Nikdy se takové penalty nepískaly. Proč odpovědní lidé na vyšších pozicích nechápou, že ne každý sebemenší dotek ve vápně musí nutně znamenat penaltu? Já jsem za poslední půlrok snad neviděl penaltu, kdy by někdo někoho sundal. To pokaždé jen někdo do někoho naběhne, skočí šipku zvedne ruce a ze záběru je vidět, že se o sebe otřeli maximálně chlupama. A oni ji stejně písknou.

Vždyť ten baletismus ve fotbale je směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna včera byla penalta úplně jasná, ta by byla písknutá i bez videa. Ale jinak s tebou souhlasím, poslední dobou se pískají šílené penalty, kdy se hledá na videu 5 minut nějaký kontakt.

Reagovat
Xavi

No... byla nasimulovaná.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě teda byla jasná. Ale musel jsem se smát, když Carvajal vyrobil dva penaltový zákroky během chvilky na druhý straně a podle očekávání se nic nedělo... S tím, že to nakopnutí bylo dnešním metrem posuzování stoprocentní penalta.

Reagovat
Xavi

Já taky souhlasím, že penalta byla, ale byla tam i ta simulace. Jinak zápas jsem neviděl, jen sestřihy. Už mě to jejich připískávání odradilo. Zas se dívat do půlnoci, aby to nakonec rozhodla taková penalta. Nic pro mě.

Reagovat
Nuno čomes

To tak je ten dnešní trend, kontakt + simulace. Už jen z toho důvodu bych takové věci vymýtil.

Reagovat
valloire

KAŽDÁ vaše penalta je taková nasimulovaná

Reagovat
Nuno čomes

Jako subjektivní názory budou vždy, to je jasné. Já neviděl detailní záběr, ale za mě jsou tyhle doteky strašně málo. Jak píšu, všichni si tento metr přijali a ted snad nevidíš penaltu, kdy někdo někoho opravdu sundá..

Třeba včera City. A ještě když vezmu v potaz to, že je Sterling letec. Gomez mu přidržoval dres, ale proč tam skočil nakonec? Tohle mi přijde spíš vtipné.

https://youtu.be/VUfhCYFy8yg?t=164

Reagovat
fefo

Pretoze ked hrac neskoci, nepiska sa nic. A faul to bol jednoznacny.

Reagovat
Nuno čomes

To je argument.

Reagovat
fefo

Pytal si sa, preco skocil.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kokesh

Thibaut Courtois has 16 La Liga clean sheets this season. No goalkeeper in Europe’s top five leagues has more.

30 games

18 goals conceded

16 clean sheets

Po 12 letech může vyhrát Zamoru GK z RM. Zatím slušná sezóna.

Reagovat
Anacron

Ale fotbal na poblití.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To sice jo, ale má to i legitimní důvody. Hrajete (samozřejmě stejně jako ostatní) dvakrát týdně, klíčoví hráči už mají svůj věk... A proti tomu totálnímu antifotbalu s šesti obránci je opravdu složitý si vytvářet šance. To samozřejmě neomlouvá hromadu nepřesností v kombinaci.

Reagovat
Ed_Hazard

Hromada nepresnosti je este slaby opis. Vcera to bolo miestami sialene

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Ten fotbal je ale na blití celou sezónu...

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Přitom takovej cedník

Spíš bych chválil obranu, ale ani k ní mi to moc nesedí, nevim, nevim, čísla jsou jasný, ale pocitově je to jinde.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Právě jsem taky četl, fuuu, no jsem zvědav

Reagovat
rave

Sportbible.

Reagovat
MiChaEl

Vypustili to CadenaSer, tusim cez El Larguero show, co treba brat s rezervou. Ale podkurit pod Bartomeuom by to mohlo.

Reagovat
Phillipinho

Cade Ser je celkem spolehlivej spanelskej zdroj

Reagovat
MiChaEl

Narazal som na tu show, myslim, ze Hristo by vedel povedat viac..ja uz sa menej orientujem v tych source tieroch.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tuhle situaci, přiznám se, zatím nijak pozorněji nesleduju, do voleb ještě zbývá rok, takže se toho vynoří mraky. Každopádně Messiho přístup je pro mě pochopitelný, několikrát si něm už umyli ruce a to by se nelíbilo nikomu.

Reagovat
teenz

No nic, tohle zachrání jen Mbappe a Neymar.

Reagovat
.13

Noo brzdi, z coho budeme platit rozhodcov

Reagovat
valloire

Reagovat
Kenneth

Na to nema koule.

Reagovat
valloire

Reagovat
Mercury

Pedro nebo Busquets?

Reagovat
LAM

Messi dlouhodobě preferuje,aby se tým doplňoval tak aby mohl hrát o ty nejvyšší pozice.Dle mě by něco takovýho mohlo bejt tlak na veděníˇ,ať s tim něco udělají nebo tlak na odstoupení Bartomea,se kterym moc ideální vztah určitě nemá.

Pochybuju,že by chtěl někam přestupovat v 34letech.

Reagovat
Mercury

Reagovat
pantondavo

Nepůjde, jinde by shořel.

Reagovat
Reggie

Reagovat
LAM

Jak tak na to koukám,tak i přes naší klasickou kocovinu po dvouch titulech a problémy s výměnou trenéra v půlce sezony,Real ten titul stejně udělá jen s přispění rozhodčích.

Po pauze si ten Var dobře šéfujou

Reagovat
technecium

Real za posledních 10 let vyhrál všechno jen díky rozhodčím

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste vtipný, furt jen brecite, jak realu pomáhají rozhodčí. Kdyby to aspoň rikali fanoušci někoho jinýho klubu pokrytectví level nekonečno.. V tyhle sezóně Real hraje líp jak Barcelona, to je ten hlavní důvod. Důkazem toho jsou vzájemný zápasy

Reagovat
technecium

Nehraje líp, jen se mu líp připískává

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má lepší vzájemný zápasy z této sezóny? Real porazil Barcelonu, zatímco Barcelona velký hovno, tak nefňukejte tolik, je to fakt hrozný

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
pantondavo

Zenthuras 2.0 pls

Reagovat
misinho7

to nema zmysel horsi fans snad nie su...ked sa nevyhrava tak to je len kvoli rozdhocovi u cules..

Reagovat
Zlatko28

Nefandim Barceloně a mám stejný názor nějak rychle zapomínáte tu LM, titul 2017 a zapas Ajaxu minuly rok s VAR

Reagovat
Al Capone

Co zas s LM? Naprosto zaslouzene vitezstvi.

Reagovat
valloire

Reagovat
pantondavo

Pořád to bolí

Reagovat
technecium

Pořád jsi debil

Reagovat
pantondavo

BAN!!!

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Al Capone

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Existuje uplakanejší futbalový klub ako Barcelona ? Culés stále prerážajú dno.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Od madridistů, kteří komentují zápasy Barcy daleko víc než svoje vlastní, to opravdu sedí .

Reagovat
smazaný uživatel

Trafená hus zagágala

Reagovat
smazaný uživatel

To stejný se dá říct o tvém příspěvku

Reagovat
pantondavo

To stejný se dá říct o tvém příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

To stejný se dá říct i o tvém příspěvku.

Reagovat
Ed_Hazard

A tiez o tvojom.

Reagovat
valloire

To stejný se dá říct i o tvém příspěvku

Reagovat
smazaný uživatel

To stejný se dá říct i o tvém příspěvku

Reagovat
pantondavo

To stejný se dá říct i o tvém příspěvku.

Reagovat
valloire

To stejný se dá říct i o tvém příspěvku

Reagovat
Reggie

slušní šašci. Když hraje Real, tak je tu ticho po pěšině a jenom tu vypisují, jak budeme zase brečet. Ale když hraje Barca, tak tady předvádí to svoje uplakaný divadlo

Reagovat
technecium

Reagovat
homeles8

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Anacron

Kdo by se na tu sračku taky díval do půlnoci Jinak nevím co řešíš. Jako kdyby to nedělaly oba tábory .

Reagovat
homeles8

Reagovat
Reggie

za první větu . A máš recht, proto nechápu tu neustálou potřebu, to tady pořád dokola psát. Když si fakt není co vyčítat

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid

Reagovat
pantondavo

Reagovat
homeles8

vy jste tady všichni samý kreténi

Reagovat
valloire

historii nezapřeš v podstatě od Alfreda furt v kuse brečí tak, že zvedli hladinu moře o metr

Reagovat
Gazdo

Alfredo mal byt nas ale opat zauradoval vladou pretlacany Madrid

Reagovat
valloire

jj, stejně jako u Kubaly co?

Reagovat
Gazdo

O nicom neviem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele