33. kolo
02.07.2020 19:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Real Sociedad přehrál Espanyol 2:1

Osud Espanyolu se pomalu naplňuje. Katalánci prohráli i na Anoetě a zůstávají s velkou ztrátou na posledním místě, přičemž k přežití jim pomůže snad už jen zázrak. Real Sociedad se po výhře 2:1 vrátil do bojů o evropské poháry.

Začalo se pěkně zostra, už v 5. minutě rozvlnil síť Willian José, ale veškerá radost domácího celku byla zbytečná, neboť se mával ofsajd. Místo vedení pak domácí prohrávali, protože za dalších pět minut hlavičkoval po Embarbově centru David López. Espanyol se tak dostal do brzkého vedení 1:0, které poměrně dlouho držel. Ještě v prvním poločase sice mohl vyrovnat Llorente, ale do cesty se mu mimo jiné postavila i branková konstrukce.

Realu Sociedad to poměrně dlouho nešlo, Espanyol se dobře bránil, ale v 56. minutě nezachytil povedenou akci, při které Merino vysunul Oyarzabala a ten zase zpětnou přihrávkou našel Williana Josého - 1:1.

Espanyol se nehodlal s vyrovnáním smířit, chtěl tři body a potřeboval tři body, jenomže vyrovnání domácí nakoplo a v 79. minutě nechybělo mnoho, aby se Nacho Monreal nezapsal mezi střelce. Skvělý zákrok přitom předvedl Diego López.

Utkání v závěru gradovalo a šest minut před koncem se San Sebastian přece jenom prosadil. Alexander Isak využil sklepnutí Oyarzabala a propálil vše co mu stálo v cestě. To byla pro Espanyol studená sprcha, který jinak nehrál špatně. Po porážce 1:2 však zůstává beznadějně poslední a jeho šance na záchranu jsou již minimální.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
berliner

Tip 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele