33. kolo
01.07.2020 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Ve Valladolidu gól nepadl, Ünal v nastavení zahodil penaltu

Bez branek spolu hrály Valladolid a Levante. I když oba celky chtěly získat pro sebe tři body, remíza jim svým způsobem i stačí. Jak Valladolid, tak i Levante zůstávají s náskokem několika bodů mimo sestupové pásmo. Šancí bylo v zápase několik, tu největší v podobě pokutového kopu zahodil Enes Ünal.

Ačkoliv tedy oběma stranám bylo devadesát minut na vstřelení gólu málo, šancí se urodilo hned několik a to zejména ve druhém poločase. Na sklonku toho prvního nebezpečně vypálil těsně vedle tyče Alcaraz.

Brankář Aitor Fernández si připsal první těžký zákrok až v 58. minutě, kdy se natáhl na střelu Nacha Martíneze. O deset minut později si pak vše zopakoval při pokusu Míchela. Svůj um ukázal i na druhé straně Masip, když vyrazil Martího přízemní střelu.

Skóre se neměnilo ani při dalších možnostech, kterými byly pokusy Sergiho Guardioly i Rubéna Alcaraze. Oba celky chtěly utkání rozhodnout ve svůj prospěch a závěr byl z tohoto pohledu nesmírně zajímavý a dramatický. Neuvěřitelný okamžik se odehrál v nastavení, kdy byl faulován ve vápně Sergi Guardiola a Valladolid měl k dispozici pokutový kop! Jenomže Enes Ünal tíhu okamžiku vůbec nezvládl, Aitor Fernández předvedl skvělý zákrok a stal se hlavním hrdinou tohoto duelu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele