LaLiga - souhrn 31. kola

06.04.2019, 14:54, aktualizováno 07.04.2019, 22:40
Komentáře a souhrny
Barcelona zdolala oslabené Atlético Madrid a momentálně si před svým nejbližším konkurentem drží na čele tabulky jedenáctibodový odstup. Na městského rivala se navíc pomalu dotahuje Real Madrid, který si poradil s Eibarem. Konečně zabralo Getafe, které doma vyhrálo nad Bilbaem. Tři body oslavila rovněž Sevilla, naopak zaváhala Valencia. Polepšila si o záchranu bojující Celta Vigo, naopak další zápas nezvládl Villarreal...

Real Betis - Villarreal CF 2:1

07.04.2019 20:45

Góly: 11. Giovani Lo Celso, 63. Giovani Lo Celso - 13. Ramiro Funes Mori

Sedm kol před koncem soutěže si Villarreal stále zahrává a po porážce na stadionu Benito Villamarín zůstává v bezprostředním sestupovém ohrožení. Betis porazil Žlutou ponorku 2:1, díky dvěma trefám argentinského talentu Giovaniho Lo Celsa, přičemž vítězná trefa padla až po změně stran. Betis vyhrál poprvé po třech kolech a stále může pomýšlet na evropské poháry pro příští rok.

Villarreal čeká už ve čtvrtek utkání Evropské ligy proti Valencii, ale mnohem větší důraz teď musí klást na domácí soutěž, kde bojuje o záchranu. V neděli večer nastoupil v Andalusii proti Betisu a utkání nezačal vůbec dobře.

Betis se totiž ujal vedení už v 11. minutě, kdy vyslal perfektní kolmici za obranu uzdravený Guardado a Giovani Lo Celso šikovným obloučkem překonal brankáře Asenja. Hosté se však dokázali rychle vzpamatovat a o dvě minuty později z rohového kopu srovnali na 1:1. Na Cazorlův povedený centr si naskočil hlavičkující Ramiro Funes Mori.

Villarreal musel už v prvním poločase střídat zraněného stopera Boneru a uvolněné místo zacelil nově příchozí Santiago Cáceres. Na souhře defenzivní čtveřice nebyla absence Bonery příliš znát, na druhou stranu Betis vyjma první branky nic nepředvedl.

Ještě do konce prvního poločasu měla Žlutá ponorka zajímavé příležitosti dostat se do vedení, ale střelecký pokus Santiho Cazorly vyrazil López. Druhý poločas už byl ze strany domácích o poznání lepší a v 63. minutě nejprve napálil boční síť Jesé a hned vzápětí zakončil sérii dorážek před brankou Giovani Lo Celso! Betis znovu vedl, tentokrát 2:1 a na tahu byli hosté.

Od druhého gólu Betisu se však hra Villarrealu nedařila a jak ubíhal čas, zdálo se, že Betis už na cestě za třemi body nic nezastaví. Náhlý zvrat přišel minutu před koncem, kdy sudí nařídil ve prospěch Villarrealu pokutový kop. Obrovskou šanci vyrovnat měl na kopačce zkušený Santi Cazorla, jenomže penaltu vůbec nezvládl a pokutový kop poslal přímo doprostřed, kde zůstal Pau López stát. Hostům pak nepomohlo ani nastavení, zápas v Seville prohráli a nadále se musejí o nejvyšší soutěž pro příští rok strachovat.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Sociedad 3:1

07.04.2019 18:30

Góly: 51. Iago Aspas (pen.), 70. Iago Aspas, 90+1. Maxi Gómez - 32. Willian José (pen.)

Celtě Vigo se povedl proti San Sebastianu parádní obrat a díky výhře 3:1 si drží nesestupové šestnácté místo. Hosté sice po prvním poločase vedli, ovšem obrat Celestes zařídil dvěma góly po obrátce Iago Aspas. Vítěznou branku přitom vstřelil v době, kdy už na hřišti nebyl vyloučený Willian José. Třetí zásah přidal už v nastavení Maxi Gómez.

Začátek utkání patřil zcela jednoznačně Baskům, kteří měli jen v úvodní desetiminutovce dvě velké příležitosti. Po sto osmdesáti sekundách nebezpečně zakončoval Theo Hernández a Rúben Blanco v brance Celty musel pohotově zasahovat. O pět minut později ho zase svým pokusem protáhl Igor Zubeldia.

Domácí se rozkoukávali pomalu a první vzrušení před Rullim předvedli ve 28. minutě po ráně Iaga Aspase, které scházel jen kousíček. Místo bleděmodré radosti přišlo vzápětí zklamání, Mikel Oyarzabal si uvnitř šestnáctky zpracovával balón, když jej fauloval jeden z obránců a sudí Lopez jednoduše musel nařídit pokutový kop. Willian José ho bezpečně proměnil a San Sebastian vedl na Estadio Balaídos 1:0. První poločas rovněž zpestřil kuriózní moment, neboť na trávník přilétl od někoho z fanoušků deštník a hra musela být na chvilku přerušena. Závěr prvního poločasu přinesl další nebezpečné situace, v nastavení například Sandro Ramírez opět donutil Blanca k zákroku.

Celta Vigo do toho potřebovala po změně stran šlápnout a začátek druhého poločasu byl v jejím podání o poznání lepší. Hned ve 46. minutě se brankář Rulli vrhl pod nohy útočícímu hráči a sudí Lopez odpískal v utkání druhý pokutový kop, tentokráte na druhé straně. Iago Aspas zvolil razantní přízemní střelu a srovnal na 1:1.

Další komplikace pro hosty přišla záhy. Willian José neudržel nervy na uzdě, ohnal se po spoluhráči a nemohlo následovat nic jiného, než červená karta. Bodové plány se začaly San Sebastianu sypat jako domek z karet. V 70. minutě navíc Rulli nedosáhl na centrovaný balón a Iago Aspas hlavou na zadní tyči dokonal obrat.

Real Sociedad se ještě mohl vytasit s rychlý vyrovnáním, ale Blanco vynikajícím zákrokem zlikvidoval koncovku Sangalliho. Definitivní rozhodnutí přinesl až závěr zápasu. V nastavení Boudebouz přihrál před branku a Maxi Gómez dorazil balón za brankovou čáru. Celta Vigo zvítězila 3:1 a drží se mimo sestupové pozice. San Sebastian je desátý.

Více informací k zápasu

Levante UD - SD Huesca 2:2

07.04.2019 18:30

Góly: 19. Roger, 65. José Luis Morales (pen.) - 63. Enric Gallego, 69. Ezequiel Ávila

Huesca si veze ze hřiště valencijského Levante jen bod, což je pro ní v této situaci málo. Na druhou stranu domácí byli o chlup lepší a navíc v zápase pokaždé vedli.

Výsledek 2:2 je ve finále pro obě strany nevýhodný. Levante se sice dál drží mimo sestupové pásmo, ale jeho náskok se ztenčil už na rozdíl tří bodů. Huesca zůstává se sedmibodovou ztrátou poslední.

Levante si vytvořilo první gólovku v 9. minutě, Bardhiho střela z volného přímého kopu sice nebyla tolik nebezpečná, jenomže Santamaría předvedl nejistý zákrok a balón mu z náruče vypadl. Situaci nakonec vyřešil odkopem na rohový kop. O deset minut později už domácí vedli. Morales předvedl po pravé straně dravý průnik a přihrávkou před prázdnou branku doslova donutil skórovat Rogera Martího! Levante mělo v prvním poločase navrch a převahu mohlo zužitkovat i ve 39. minutě, ale proti střele Moralese z úhlu se natáhl Santamaría.

Huesca vzhledem k prvnímu poločasu nevypadala na to, že by měla na hřišti Levante uspět. Po změně stran ale přidala a v 63. minutě se dočkala vyrovnání. Aňor ze standardní situace zakroutil balón na hlavu Enrica Gallega a Fernández na něho nedosáhl. Levante se okamžitě vrhlo do útoku a po faulu na Moralese mělo k dispozici pokutový kop. Radost z vyrovnání hostů trvala jen chvíli, José Luis Moráles střelou doprostřed Santamaríu překonal a Levante znovu vedlo.

Ani na valencijské straně netrvala radost dlouho. Čtyři minuty po Morálesově proměněné penaltě se po propadlém dlouhém centru prosadil přízemní střelou k tyči Luiz Ezequiel Ávila. Blíže třem bodům nakonec byla překvapivě Huesca. Čtvrthodinu před koncem rozehráli hosté standardní situaci a prodloužený balón Chemy poslal do břevna Gallega. Ve zbytku utkání už se nic zásadního nestalo, oba celky si tak připisují po bodu a boj o záchranu pokračuje.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Sevilla FC 0:2

07.04.2019 16:15

Góly: 84. Roque Mesa, 90+2. Munir El Haddadi

Fotbalisté Sevilly zvládli utkání ve Valladolidu a i když se dlouho nemohli střelecky prosadit, nakonec v závěru utkání dvakrát udeřili. Nejprve se v 84. minutě prosadil Roque Mesa a v nastavení pečetil výsledek Munir El Haddadi. Andalusané si pojistili páté místo a na Ligu mistrů ztrácejí jen bod. Valladolid zůstává po další porážce v sestupovém pásmu.

I když byla Sevilla velkým favoritem, očekávalo se, že to ve Valladolidu nebude mít jednoduché. Domácí hrají o záchranu a potřebují každý bod, navíc se samotnou Sevillou nemají vůbec špatnou bilanci. V prvním zápase na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána vyhráli favorizovaní Rojiblancos "jen" 1:0.

Svěřenci Joaquína Caparróse začali dobře a v 10. minutě měli první velkou příležitost na vstřelení gólu. Po rohovém kopu totiž hlavičkoval na zadní tyči Gabriel Mercado, ovšem Masip zasahovat nemusel. Na druhé straně zase prověřil Soriana střelou z přímého kopu Míchel a španělský brankář, který plní roli dvojky za zraněným Tomášem Vaclíkem si připsal důležitý zákrok. Ve 35. minutě zahrávali Sevillští další rohový kop a tentokrát Vázquez dostal balón za brankovou čáru, radost hostí však byla okamžitě přerušena a gól kvůli útočnému faulu neuznán.

První polovina zápasu branku nepřinesla a i po změně stran se hrálo dlouho bez branek. Přitom nemuselo, kdyby v 51. minutě dostal za Masipova záda balón Ben Yedder. Sarabia mu před branku poslal ideální přihrávku, jenomže Ben Yedder v koncovce absolutně selhal. Valladolid měl zase dobrou příležitost po ráně Plaňa, kterou Soriano vyrazil.

Vyrovnané utkání nakonec dokázala Sevilla rozhodnout ve svůj prospěch. Šest minut před koncem si Roque Mesa navedl balón ke střele a zpoza šestnáctky přesně trefil spodní roh Masipovo branky. Sevilla vedla v důležitém zápase 1:0 a ještě v nastavení se dočkala druhého zásahu. Zpětnou přihrávku Gila přetavil v branku Munir El Haddadi. Sevilla vyhrála ve Valladolidu 2:0 a přiblížila se Lize mistrů. Co se týče domácích, ti musejí o záchranu stále bojovat.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Athletic Bilbao 1:0

07.04.2019 14:00

Góly: 78. Ángel Rodríguez

Bilbao zaváhalo a jeho dobrou sérii ukončilo Getafe. Domácímu týmu k výhře stačilo čisté konto a jediná vstřelená branka, o kterou se v závěru utkání postaral Ángel Rodríguez. Getafe zabralo v příhodnou chvíli a zůstává na čtvrtém místě LaLigy.

V prvních minutách to byla spíš taková oťukávaná bez výraznějších šancí. Hostující útočník Iñigo Córdoba si naskakoval na míč po centru z pravé strany na zadní tyči, jenže svůj výskok si špatně načasoval. Kdyby míč trefil, zakončoval by prakticky sám před brankářem Soriou. Bilbau vepředu něco scházelo a při žádné své akci nedokázalo vytvořit nebezpečnou šanci.

První střely na bránu jsme se dočkali až ve 30. minutě a měl ji na svědomí Iñigo Córdoba. Obránci Getafe vytvořili vlastní chybou prostor před bránou, do kterého si naběhl Córdoba. Ten se protlačil až ke střele, jenže mířil jen do středu brány, kde předvedl jistý zákrok brankář David Soria. Getafe posléze strávilo konce první půli převážně u vápna soupeře, ale větší šanci si kromě držení míče nedokázalo vypracovat.

Druhou půli začalo Getafe lépe a vyvíjelo na hosty tlak dobrým napadáním. Z velké dálky se rozhodl vystřelit Mauro Arambarri, ale míč mu vůbec nesedl. Deset minut po změně stran se do hry dostal Ángel Rodríguez a jak se později ukázalo, trenér José Bordalás měl při výběru střídajícího hráče šťastnou ruku.

Do obrovské šance se v 57. minutě dostal Jaime Mata, který si zpracoval míč ve vápně Bilbaa a obešel i bránícího Mikela San Josého, jenže pak nasměroval míč pravou nohou mimo tři tyče! Domácí sice víc tlačili svého soka, jenže jim chyběla přesnost v zakončení. Bilbau se rovněž nedařilo nic vymyslet, takže to zkoušelo pokusy z větší vzdálenosti.

Kombinačně se nevedlo ani jednomu týmu a moc krásy dnešní utkání nenabízelo. Měření sil nakonec dopadlo lépe pro Getafe, neboť Francisco Portillo v 78. minutě našel nabíhajícího Ángela Rodrígueze, který parádní přihrávku za obranu zužitkoval tím nejlepším způsobem a překonal padajícího brankáře Herrerína - 1:0 pro Getafe.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - CD Leganés 1:1

07.04.2019 12:00

Góly: 18. Jonathan Calleri - 90+3. Jonathan Silva

Ve čtvrtek dokázal Leganés urvat vítězství nad Valladolidem až v šesté minutě nastavení a dnes na hřišti Deportiva Alavés zachránil fantastickým gólem v nastavení remízu 1:1. Pro domácí je to v boji o evropské poháry ztráta a po 31. kole zůstanou nejlépe na sedmém místě.

Deportivo se mohlo v případě vítězství dostat na dělené páté a šesté místo, jenomže ze zápasu s Leganésem bere jen bod, který je v konečném důsledku zasloužený. Leganés byl totiž po většinu utkání lepším týmem, což ale bylo i dáno rychle inkasovaným gólem, po kterém musel skóre dohánět.

Hosté Deportivu poprvé zatopili ve 14. minutě, kdy postupoval sám na brankáře Pacheca Sabin Merino, domácí brankář situaci zvládl a poradil si i s technickou střelou Javiho Erasy. O dvě minuty později došlo ke gólovému momentu Deportiva. Uvnitř šestnáctky fauloval Bustins Calleriho a rozhodčí Lahoz nařídil pokutový kop. Jonathan Calleri ho suverénně proměnil a Alavés vedl na Mendizorrotze 1:0.

Tempo zápasu po první brance výrazně opadlo a až do konce prvního poločasu nebyla k vidění žádná zajímavá příležitost a ani moment, který by diváky zvedl ze sedadel. Snad jen Nyonův centr, který pohladil hlavou Gumbau, ale Pacheco s tím neměl problémy.

Nudné utkání pomalu směřovalo k nerozhodnému konci, když ve třetí minutě nastavení předvedl neuvěřitelný kop Jonathan Silva. Na levé straně hřiště se dostal k centru, balón mu ale po kopačce sklouzl a neuvěřitelnou trajektorií překvapil brankáře Pacheca, který se jen ohlédl.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Atlético Madrid 2:0

06.04.2019 20:45

Góly: 85. Luis Suárez, 87. Lionel Messi

Barcelona udělala ve 31. kole zcela zásadní krok k obhajobě mistrovského titulu, když v přímém souboji porazila Atlético Madrid 2:0 a v tabulce si vytvořila už jedenáctibodový náskok. Zápas na Camp Nou výrazně ovlivnilo brzké vyloučení bouřliváka Diega Costy. Atleti se sice dlouho Kataláncům úspěšně bránili, ale pět minut před koncem zařídilo hvězdné duo Suárez - Messi dva slepené góly, které definitivně rozhodly.

Kouč Atlética Diego "Cholo" Simeone asi Diega Costu nepochválí. Známý bouřlivák počastoval ve 28. minutě sudího Manzana naprosto zbytečně nelichotivými komentáři a jeho terč si nebral servítky. Naturalizovaného Španěla okamžitě vyloučil. Šlágr kola tím byl zásadně poznamenán. Barcelona do té doby marně hledala skulinky v dobře organizované defenzívě Atletů. Po čtvrthodině hry měl sice velkou příležitost Jordi Alba, ale hosty zachránila tyčka.

Barcelona byla po vyloučení dle předpokladů aktivnější a po chybné rozehrávce Atletů mohla udeřit, jenomže Suárez v dobré pozici místo zakončení přihrával a tím celou akci zazdil. V nastaveném čase prvního poločasu si Jan Oblak připsal důležitý zákrok po zakončení Coutinha hlavou a trenér Simeone mohl začít spřádat plány, jak udržet ofenzívu Barcy na uzdě i po změně stran.

Těžký úkol Atlético ale zvládalo dlouho celkem dobře. Po hodině hry se nadechl k sólu Lionel Messi, jeho střela pravačkou však neměla patřičnou razanci. Vzápětí byl po dalším Messiho průvanu v koncovce Suárez a výborný zákrok předvedl Oblak. Do třetice pak s balónem na noze prověřil slovinského brankáře Messi.

Lionel Messi dělal obraně Atlética velké problémy, ovšem hosté se stále dobře bránili a k udržení nerozhodného výsledku jim příliš nescházelo. Jenže pět minut před koncem vypálil zpoza šestnáctky milimetrově přesně Luis Suárez a Camp Nou začalo bouřit! Jan Oblak se k tyči natahoval jak mohl, ale rána byla natolik přesná, že i s pomocí tyčky skončila v síti. Barcelona navíc okamžitě přidala druhý gól, Lionel Messi si položil Giméneze a pak skrytou střelou na přední tyč překonal Oblaka podruhé.

Los Colchoneros už neměli na jakýkoliv obrat síly, Barceloně po bitvě podlehli 0:2 a na svého soupeře už ztrácí propastných jedenáct bodů.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Valencia CF 2:0

06.04.2019 18:30

Góly: 32. Raúl de Tomás, 90+1. Mario Suárez

Úchvatná valencijská série bez porážky skončila hodně nečekaně v Madridu na půdě Raya Vallecano. Předposlední tým LaLigy přistřihl Netopýrům křídla dvěma góly a prozatím odložil jejich posun na čtvrtou příčku. Nutno podotknout, že i když Valencia nebyla lepší, mohlo se utkání vyvinout zcela jinak, kdyby v prvním poločase proměnil pokutový kop Dani Parejo. Pro Rayo je to každopádně hodně důležité vítězství, kterému ponechává šance na konečnou záchranu.

Teoreticky to měla být v Madridu jasná záležitost. Valencia byla ve skvělé formě a navíc po výhře nad Realem stanovila nový klubový rekord v počtu zápasů bez porážky. Rayo se zase pohybuje na předposledním místě a má co dělat, aby se zachránilo. Prakticky tak rozhodla větší touha po bodech, kterou oplýval domácí tým.

Utkání bylo v prvních minutách opatrné, ovšem velké příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat. Po skvělém pasu postupoval sám na Alberta Garcíu Torres, jenomže branku trefit nedokázal. Vzápětí byl Torres znovu před Garcíou a i tuto šanci hostující brankář přečkal bez újmy. Na druhé straně zakončoval po chybě defenzívy Los Che Embarba, ale i jemu scházela větší přesnost. Ve 25. minutě došlo ke klíčovému momentu utkání. Po souboji Gálveze zůstal na trávník ležet Rodrigo a sudí bez váhání odpískal pokutový kop, což se Vallecanu v žádném případě nelíbilo. Sudí Alberola Rojas si však stál za svým a Dani Parejo měl obrovskou možnost poslat Valencii do vedení. Penaltu ale kopl mizerně, takže Alberto García bez problému vykryl a udržel domácím čisté konto.

Rayo přežitá penalta hodně nakopla ve 32. minutě ho poslal do vedení Raúl De Tomás. Velkou pochvalu zaslouží především Ba, který si na pravé straně pohrál s Diakhabym a přesnou přihrávkou na malé vápno připravil De Tomásovi úvodní gól.

Valencia měla na začátku druhého poločasu obrovskou možnost vyrovnat, ale Geoffrey Kondogbia naprosto trestuhodně nedokázal zblízka trefit prázdnou branku! Vallecano zase kontrovalo příležitostí, kterou svým centrem připravil Bébé, ovšem jak De Tomásovi, tak i Morenovi scházel kousek. Oba tábory měly do konce utkání dobré příležitosti, ale výborně si vedli brankáři García a Neto. V závěrečných minutách Valencia hru otevírala a Vallecano toho dokázalo využít a vstřelilo pojišťovací druhý gól. Na rohový kop, která zahrával Ba, si naskočil v první minutě nastavení Mario Suárez a hlavou definitivně přerušil valencijskou sérii neporazitelnosti.

Více informací k zápasu

Real Madrid - SD Eibar 2:1

06.04.2019 16:15

Góly: 59. Karim Benzema, 81. Karim Benzema - 39. Marc Cardona

Fotbalisté Realu Madrid byli znovu v problémech, ale domácí zápas s Eibarem nakonec dokázali otočit a zvítězit 2:1. Hrozící blamáž odvrátil po změně stran dvěma góly francouzský kanonýr Karim Benzema, přičemž vítěznou branku vstřelil až čtyři minuty před koncem. Real alespoň výsledkově odčinil porážku na hřišti Valencie, zatímco Eibar nemusí ztráta tolik mrzet, v tabulce mu patří klidné jedenácté místo.

Real zažil v minulém kole první porážku pod Zinedinem Zidanem a svým příznivcům se chtěl revanšovat v zápase s Eibarem, ve kterém byl obrovským favoritem. Domácí dle očekávání udávali tempo a v osmé minutě byl ve velké šanci Baleovi odpískán ofsajd s velkým zpožděním. O tři minuty později vstřelil branku Benzema, ale znovu bylo odmáváno postavení mimo hru. Eibar útoky Realu dobře zachytával a i když nebyl směrem dopředu nijak nebezpečný, dokázal se před koncem prvního poločasu dostat do vedení. Ve 41. minutě předvedli hráči Eibaru velice pohlednou akci, kdy Escalante ve vápně prostrčil balón na Marca Cardonu, jenž si položil Navase a poslal balón do sítě.

Příznivci Bílého baletu nebyli spokojeni především s výkonem Garetha Bala, jenž si několikrát za zápas vysloužil pískot. Real musel ve druhém poločase přidat plyn a tak se také stalo. Další možnost Karima Benzemy nebyla v 58. minutě ještě proměněna, ovšem za další dvě minuty už se francouzský útočník radoval. Marco Asensio odcentroval z pravé strany přes De Blasise a Benzema hlavou uklidil balón k tyči.

Madridský celek byl sice lepší, ale o velké převaze nemohla být řeč. A to ani po vyrovnání. Eibar stále dobře bránil, ale Real dokázal před koncem zápas přeci jenom zlomit ve svůj prospěch a šlo o podobnou akci jako v případě vyrovnání. Z pravé strany tentokrát přilétl centr od Toniho Kroose a Benzema opět hlavou k tyči překonal brankáře Dmitroviće.

Až za stavu 2:1 začal Real skutečně hrát a na Dmitroviće se valil jeden útok za druhým. Skvělé zákroky brankáře Eibaru ale znamenaly, že další gól už nepadl a utkání skončilo výsledkem 2:1 pro domácí.

Více informací k zápasu

Girona FC - Espanyol Barcelona 1:2

06.04.2019 13:00

Góly: 80. Cristhian Stuani (pen.) - 59. Sergi Darder, 89. Sergi Darder

Malé katalánské derby přineslo vítězství Espanyolu na hřišti Girony v poměru 2:1. Všechny góly přitom padly až po změně stran, z toho ta rozhodující v první minutě nastavení. Hrdinou Espanyolu se v tomto případě stal Sergi Darder, autor dvou branek.

Katalánsku vládne FC Barcelona, ale o roli neoficiální dvojky se spolu střetli Girona a Espanyol, přičemž v tabulce si o jeden bod vedl lépe hostující celek. Největší nebezpečí ze strany Girony hrozilo od Cristiana Portuguése a pochopitelně Cristhiana Stuaniho, první střelecký pokus měl na svědomí prvně jmenovaný bez většího úspěchu. O poznání blíže brance byl v 19. minutě hostující Darder, jehož volej musel krotit Yassine Bounou.

V prvním poločase šlo o jednu z mála příležitosti. Zápas totiž příliš fotbalové krásy nepobral. Girona to tedy zkusila jinou cestou a poté, co Rosales vypíchl balón Lozanovi, se marně dožadovala u sudího pokutového kopu. Úvodní pětačtyřicetiminutovka zkrátka žádný gól nepřinesla.

Ve 49. minutě se Girona po druhé dožadovala penalty, tentokrát po zákroku na Stuaniho a opět neuspěla. O deset minut později dokázal Espanyol konečně vstřelit gól, jenomže radost hostujícího publika byla zbytečná. Pomezní rozhodčí nakonec po velké prodlevě odpískal ofsajd, takže se pokračovalo za bezbrankového stavu.

Ten následně vydržel už jen dvě minuty, protože si na hranici pokutového území zpracoval těžký balón Sergi Darder a nádhernou střelou překonal brankáře Bounoua. Espanyol vedl, ale o těsný náskok osm minut před koncem přišel. Ve vlastním vápně zahrál rukou Rosales a sudí po shlédnutí videotechnologie nařídil pokutový kop, který Cristhian Stuani bezpečně proměnil. Zdálo se, že derby vítěze nepozná, jenomže v první minutě nastavení se znovu opřel do balónu Sergi Darder a i tentokrát slavil úspěch. Jeho střela překvapivě zapadla k tyči, přestože si Bounou na balón sáhl. Espanyol na poslední chvíli strhl vedení na svojí stranu a ze Girony si odváží plný počet bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona31227281:3173
2.Atlético Madrid31188545:2162
3.Real Madrid31193955:3760
4.Getafe CF311311738:2750
5.Sevilla FC311471051:3749
6.Valencia CF311016533:2646
7.Deportivo Alavés311291032:3845
8.Athletic Bilbao311013833:3543
9.Real Betis311271236:4043
10.Real Sociedad3110101137:3840
11.CD Leganés3110101131:3540
12.SD Eibar319121041:4339
13.Espanyol Barcelona311081335:4538
14.Girona FC318101333:4334
15.Levante UD31891444:5633
16.Celta Vigo31881545:5332
17.Villarreal CF316121339:4530
18.Real Valladolid31791524:4330
19.Rayo Vallecano31761834:5427
20.SD Huesca31591735:5524

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (344)

Přidat komentář
Jordi Alba

To je hodně blbý prohrát s tímhle Espanyolem, navíc ten los do konce sezóny..

Reagovat
LH171186

Porazit Huescu gól v poslední minutě a trápit se s Eibarem....

Reagovat
Switchback

Tak už to mají celkem na párku, ten LM spot uhrají i kdyby nechtěli

Reagovat
valloire

Zkušený tým ví přesně, kolik golů má dát, aby zvítězil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušený tým ví přesně, kolik golů má dát, aby vyhrál ligu.

Reagovat
valloire

proč to neví v LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak neví? 5x LM je co?

Reagovat
valloire

pravěk

Reagovat
smazaný uživatel

4x za posledních 14 let.

Reagovat
valloire

pravěk

Reagovat
smazaný uživatel

Pravěk je Pelé proti Aztékům.

Reagovat
valloire

To je klasika. A ta je nejlepčí. https://www.youtube.com/watch?v=-UzRsvCsC4c

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlot dnešní okresní ligy + tehdejší kamery neměli tolik fps co dnes, takže na záznamu byli rychlejší než v realu.

Reagovat
Generalní Gladiator

Vobránce č.3 mluví za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten, co vyklusává 8 km/h?

Reagovat
valloire

jj, to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a asi nepostřehl, gol to nebyl.

Reagovat
valloire

Jde o myšlenku. Tohle by ani Di Stefana, Cruyffa nebo Maradonu a Ronalda ani nenapadlo.

Reagovat
Generalní Gladiator

No zrovna brazilskej ronaldo takovej fík dal, možná že to bylo za real

Reagovat
valloire

tohle je Pelého trademark

Reagovat
Generalní Gladiator

Já to dělával a vod pelého to teda nemám

Reagovat
valloire

leda hovno

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Generalní Gladiator

Myslím to vážně bejku

Reagovat
smazaný uživatel

Proč rovnou nenapíšeš, že indián jediný dokázal kopnout do míče a nikdo jiný to nedokáže, dědo?

Reagovat
valloire

Pelé je černej, takže není indián. Jinak dobrý postřeh.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelé je černej brazilec, který hrál v indiánské soutěži s indiány, dědo.

Reagovat
valloire

takže jako Messi na Copě?

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapadlo? tohle jsem dělal v 10 letech.

Reagovat
valloire

leda hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Je to naprosto primitivní finta

Reagovat
valloire

a proto ji nikdo nedělá

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se na ní dneska nikdo nechytí je primitivní.

Reagovat
valloire

Geniální věci jsou jednoduchý. Ale musíš na ně přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsem v 10 letech dělal geniální věci? diky.

Reagovat
valloire

nerouhej se

Reagovat
Generalní Gladiator

Todle ne valle,fakt ne, dělalo nás to spousta..

Reagovat
valloire

ukaž mi to dneska nebo dřív

Reagovat
Generalní Gladiator

Žákovský zápasy nahraný nemám

Reagovat
valloire

nikdo to na takový úrovni neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

suarez to dela furt

Reagovat
valloire

Reagovat
Messi the Genius"10"

ty si dobrej debilek

Reagovat
valloire

tvůj nick hovoří o tom, že jsi mdlého rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

Veškeré tvé příspěvky hovoří o tom, že jsi mdlého rozumu

Reagovat
valloire

naopak, mé kvalitní komentáře zvyšují úroveň tohoto fora a rozšiřují vědomosti přispěvatelů, což se nedá říct o tvých že

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé komentáře akorát zvyšují povědomí uživatelů o různých psychických nemocech, protože si vyhledávají, co s tebou vlastně je.

Reagovat
valloire

Se mnou není nic, ale tvé nekvalitní komenty svědčí o aplikaci různých mysl zatemňujících látkách.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje nekvalitní komenty zkvalitňuje tvá nekvalitní reakce, dědo. Dva mínusy za sebou z toho udělají plus, dědo.

Reagovat
Messi the Genius"10"

z toho si nic nedelej... valloire je postihnuty delsi dobu

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Ed_Hazard

Ale hej no, posledných 20 min som sa bavil Škoda tých nepremenených šancí, keby tam padne ďalších 4-5 gólov z našej strany, tak by to nikoho neprekvapilo..

Reagovat
blaugrana

Benzema strelil 16 golov. Z toho 2 tímom od 1. až do 12. moesta. 14 golov potom strelil tímom od 13. miesta a nizsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Neshazuj jeho životní formu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl jsem teda jenom chvilku, ale takhle poloprázdný Bernabeu je celkem unikát. Ale asi se není čemu divit, když člověk vidí ty výkony a “nasazení”.

Reagovat
Generalní Gladiator

Benzema 26g, ronaldo 24g- tvl to ani nemůže bejt pravda

Reagovat
Anacron

Tak taky Benzín odehrál o 11 zápasů víc. A taky je potřeba se podívat na to co to bylo za góly, třeba jak píše blaugrana.

Reagovat
Generalní Gladiator

Na minuty je to 7 zápasů,nikoli 11, 8penalt má ramos,připočti to benzínovi a je to s mbappem jedinej borec,co je schopnej se aspoň trošku přiblížit k messimu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Hou, hou. Mbappe hra vo francuzsku. Tam je skvely aj Balotelli

Reagovat
Anacron

Dobrý tak 7, pořád je to dost velký rozdíl. Jak můžeš počítat nějaký penalty když nevíš jestli by je proměnil. A ty jeho góly Plzni nebo v poháru nějaký vesnici atd. S tím ať se přibližuje jak chce když je to úplně k hovnu.

Reagovat
Generalní Gladiator

Pokud chci někoho aspoň trošku statisticky přiblížit k leovi, tak to jde samozřejmě pouze v teoretické rovině, musím mu započítat fšecky pentle a i tak by to chtělo připočítat i ty,co se nekopaly.

Reagovat
Anacron

Sorry, já myslel že se bavíme seriózně

Reagovat
TheAdy

Reagovat
CHONG

Problém je v tom, co nastínil blaugrana, drtivou většinu těch gólů dal proti týmům druhého sledu, pak přijde zápas proti opravdu kvalitnímu soupeři a nula nula nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dal v Serii A snad jen 1 gól proti týmu na vrcholu tabulky.

Reagovat
valloire

Messi nedal ani jeden gol v playoff MS

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo taky ne, dědo.

Reagovat
LAM

Reagovat
roberos

Reagovat
valloire

s tím můžu žít, ty ne

Reagovat
smazaný uživatel

V nejdůležitější soutěži září každou sezonu a až na pár výjimek ji taky vyhrává. S tím mohu žít, dědo. Ty ne.

Reagovat
valloire

V LM? Tam ale kraluje Král. Messi kraluje v obýváku s brambůrkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvím o nejdůležitější soutěži, dědo. Ne o nějakým poháru. Tam kraluje král, máš pravdu. Ronaldo je s brambůrkama u TV, kde sleduje nějakou reality show.

Reagovat
valloire

Ten nějakej pohár chtějí zvednout fšichni. Proto hrají fotbal. Proto Barcelona utrácela nehorázné sumy, aby ten pohár vyhrála a nemusela čelit posměchu z hlavního města. Ne kvůli lize, ale kvůli tomu poháru. Jestli to nechápeš, jseš vylízaný hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu chtějí vyhrát všichni, dědo. Proto bude Real v létě tolik utrácet, aby nečelil posměchu z celého Španělska v čele nejbohatšího a nejmodernějšího města, dědo. Jestli to nechápeš, jsi vylízané hovado, dědo.

Reagovat
valloire

Real bude utrácet, protože letos vypadl z opravdové ligy moc brzo. Vyhulenče.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, dědo. Z opravdové ligy vypadl už na podzim po debaklu od Barcelony. Na jaře pak vypadl i z obou pohárů, dědo.

Reagovat
ADM

7 proti aktuálnym tímom v Top 10, každopádne málo

Reagovat
ADM

Z toho 1 proti Top6

Reagovat
smazaný uživatel

To se dědovi sen o tom, jak drtí každýho velkýho soupeře rozplývá. Letos předvedl dobrý výkon jen proti příšerně hrajícímu Atletiku. Když se týmu nedaří nebo soupeř hraje dobře, tak je nulovej. Dokazuje to např. dvojzápas proti Bayernu, kde byl nejhorší na hřišti na úrovni náhradníka 3. ligy.

Reagovat
valloire

Co byl doteď nejdůležitější zápas Juventusu v sezoně? Kdo ho rozhodl? Jsi zase zhulený? Otázky se snadnou odpovědí.

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek, dědo. Jsi jako tradičně totálně zmatený a nemyslí ti to. Běž radši spát a diskuzi, které nerozumíš přenech nám mladým.

Reagovat
ADM

Benzema neuveriteľné baví posledné kolá

2 góly dal, 2 góly neuznané, tyčka, prestrelá prázdna brána, ten ide na GB

Reagovat
One-Real

Legenda 218 gólů za Real. Nejblíž Puskás se 242.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Anacron

Nesmrtelný

Reagovat
roberos

A kdyby nenahrával Penaldovi místo aby v gólovce střílel tak má 300 gólů

Reagovat
valloire

a kdybys byl chytřejší, nepsal bys takový hlouposti

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo link na Barca-Atlético Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo Ešte to nie je stratené!

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude jeden z nejubozejsich titulu v La Lize za poslednich 10-15 let

Barcelona hraje letos naprosto priserne... presto vyhraje suverenne ligu... hodne to vypovida i o tech ostatnich

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ty budes koumes

Reagovat
technecium

Vůbec si nejsou všichni strašně vyrovnaní... Tymy na 3-15 místě můžou porazit každý každého. Která jiná soutěž to může říci?

Reagovat
smazaný uživatel

I poslední Huesca dokáže zatopit všem jako nedávno Realu.

Reagovat
Crustyq

Reagovat
mimi_united

Máme na to vyradiť túto Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

to urcite... realne je to tak 50 na 50

super kurz na United

Reagovat
smazaný uživatel

jj uz se tesim na ten kolotoc od united

Reagovat
smazaný uživatel

To si opakuj až dostanete 2x výprask bez vstřeleného gólu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
stas87

Angazovanie Di Santa bol obrovsky omyl?

Reagovat
Messi the Genius"10"

Athletico se za minutu rozpadlo

Reagovat
valloire

stejně jako tvůj mdlý rozum ty Athleticu

Reagovat
LAM

Paráda

Jinak zrovna ve chvíli kdy jsi si říkal jak zas Suarez hraje tragicky tak střelí takovej gol,nechápu.

Messi ve druhym poločase velmi dobrej výkon korunovanej golem,tak snad si víc sil nechává na LM.

Jinak v posledních tejdnech se mě zdá že nehrajem v takovym tempu a v LM to bude chtít ještě přidat,tak snad ta motivace pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První půlka dobrá. Ve druhé jsme uvadali, až jsem čekal, že nám tam atleti něco fouknou. Ernesto výborná střídání. Luisito gól z hovna.

Oblak je strašná obluda. Klobouček.

Hrozně se mi líbil Thomas.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Thomas je borec, nebál bych se říct, že regulérně přerostl Saúla s Kokem, hraje parádně. Potom, co Atleti šli do deseti, se Messi stáhnul ještě víc do středu a pravá strana v podání Sergiho s Rakitićem absolutně nefungovala, tam byl podle mě největší problém. Po příchodu Malcoma to šlo nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas s thomasem, bus vol.2

Reagovat
SIRBRANIKE

Partey bol snád lepší než Oblak. Oba si šli na beast mode.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Thomas, Gimenez i Oblak byli špičkoví.

Reagovat
ADM

Ray

"William Tell accuracy, splits the apple. Oblak stretches his fingernails -- kangaroo on a trampoline to get there -- but he cannot stop it. It's unstoppable. He flexes all of the complexities of finishing a goal, and he bends them to his will."

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně v suchém triku, dva krásné góly nakonec a navíc vítězný od Pistolera Atleti nuloví, už z nich vůbec nejde ta brutální síla a víra jako před pár lety.

Reagovat
valloire

no když hrajou o 10

Reagovat
Kluivert9

No když jsou blbý...

Reagovat
Generalní Gladiator

Desátej Messiho titul

Reagovat
smazaný uživatel

roberto, raketa, alba, bus hrajou pod svuj standard

couts no comment

malcom, lenglet, pique, arthur, mats jsou super

luis genius a vyvrhel

a hlavne

messi je nezastavitelnej a jde si pro treble

Reagovat
LAM

Jinak to může bejt 10 titul v PD pro Messiho

Reagovat
valloire

Gratuluju k vítězství v kvalifikaci na opravdovou Ligu děcka.

Reagovat
ADM

Tak hlavne aby ste sa kvalifikovali

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Z který jste taky vypadli.

Reagovat
valloire

Ano, byli jsme slabí a nehodní další hry. Takže jako vy.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme stále ve hře, čím to.

Reagovat
valloire

hovořím zde o minulých letech

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se v tom má vyznat o čem ty hovoříš, jednou se ti hodí přítomnost podruhé minulost.

Reagovat
valloire

Hovořím zcela jasně. Vždy. Kdo se v tom nevyzná, není hoden a není moc bystrý.

Reagovat
smazaný uživatel

No bystrý nejsi většinou ty. Nerozumíš pravidlům a nevíš co je geniální a co ne.

Reagovat
valloire

Já rozumím fšemu. Rozumíš? Fšemu. Genialitu poznám narozdíl od tebe hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne moc bystrý člověk je proti tvé nulové bystrosti a absolutní stařecké senility geniální člověk, dědo.

Reagovat
smazaný uživatel

V minulých letech jsme byli taky silní a vy pořádně slabí. Trofeje (v případě Realu netrofeje) to potvrzují, dědo

Reagovat
valloire

A zase jsme zhulení a THC nám zatemňuje mozek i paměť že? Silná Barcelona nepřelezla čtvrtfinále a vítěze si vygůgli, nedá ti moc práce, je to jen jeden tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáme nabušený tým rozhodčích, aby nám pískaly vymyšlené penalty a protáhli nás dál jako vás.

Reagovat
technecium

Co to? Tak to nikdy nefungovalo

Reagovat
valloire

Máme ztrátu paměti?

Reagovat
smazaný uživatel

No spíš ty. 2 ze 3 LM jen díky sudím. Jak se vubec opovažuješ o nocj mluvit, pokrytče

Reagovat
smazaný uživatel

nich

Reagovat
valloire

3 vítězství za sebou, tedy Zlatý hattrick je Realita a ta se nezmění tím, že budeš psát irelevantní pitomosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick je v jednom zápase, dědo. Už si neaplikuj ty škodlivé latky.

Reagovat
valloire

Opět chyba. Jsi sjetý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože toho o mně víš víc než já sám, dědo? Aplikoval sis lysohlávky, dědo?

Reagovat
Hokaido

Co to tady zase předvádíš, ty kašpare?

Reagovat
valloire

co je ti do toho klaune

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Ty jsi neuvěřitelný.

Reagovat
celeb

Tak vsetko najlepsie k 1. titulu! Na zdravie!

Reagovat
Generalní Gladiator

Řekl si couts o základ v divadle snů?

Reagovat
smazaný uživatel

leda ve snu

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě jo. Dembouz se nemá kde rozehrát.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Snáď ho Ole kúpi

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Pesojen

Reagovat
Gazdo

On sa este chyti neboj. Dokazal to dembele, dokazal to malcom, dokaze to aj couts

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Coutinho10

dvojnásobná motivace vyřadit United

Reagovat
2miguel1

Zostava na Huescu: Semedo, Umtiti,Lenglet,Vermaelen-Alena,Vidal,Coutinho-Dembele,Prince,Malcom

Verim, ze bod by uhrali

Reagovat
smazaný uživatel

semedo napravo, verma misto lengleta na cb a misto semeda moussa wague

Reagovat
ADM

Umtiti napravo už nikdy viac.

Reagovat
celeb

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blaugrana

Murillo by mal odohrat nejake rozluckove zapasy.

Reagovat
Messiáš

Ta červená, wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám, že jsem před nedávnem oslavil 15 let tady. No tak gratulace, no.

Reagovat
valloire

Gratuluješ sám sobě? Chápu, nikdo jiný by to neudělal.

Reagovat
madridcan

Sebyk, Gattuso a Madridcan za jeden tyzden v novembri 2007 je silnejsia generacia, ako Roman, Kyslik, antimadridista a on Jedine, ze by niekto hodil do ringu sandal samozrejme...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Až oslaví 20 let, tak budeš dávno po smrti, dědo.

Reagovat
valloire

jestli spadnu někde na horách, tak jo puberťáku

Reagovat
smazaný uživatel

Zemřeš stářím, dědku.

Reagovat
valloire

protože ty ne že jo co feťáku, hraješ si na mou mámu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já jsem narozdíl od tebe o 40 let mladší, dědo. Je mi 24, mimochodem, dědo. Ty to máš za pár, staříku.

Reagovat
ADM

Dúfal som, že ti je 13-14, to by ťa aspoň trošku ospravedlnovalo. Toto je dosť zlé

Reagovat
CHONG

Drogy, no

Reagovat
smazaný uživatel

To máš blbý, že jsi do toho spadnul. U tebe to často vypadá, že ti je tak 10.

Reagovat
CHONG

A u tebe zase, že máš IQ 10

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi moc malý a nerozumíš, co tu píšu. To se dá pochopit. Až budeš dospělý, tak to snad pochopíš. Jinak IQ mám mezi Lampardem a Piquém. Jestli jsi alespoň průměrně inteligentní, tak si to dokážeš vyhledat.

Reagovat
valloire

Tys hlavně taková malá vyfetovaná krysa. Psát spoilery svědčí o zkurvený povaze jedince.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dědo, klídek. Abys nedostal infarkt, staříku. Jinak mám 188 cm, dědo. Malý nejsem, prcku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká trolling. Dědovi je přes 60 a chová se jak 10letý fracek.

Reagovat
CHONG

* hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupost to je v tvém případě. Já si tu dělám ze slabomyslných prdel.

Reagovat
CHONG

To cením, umět si udělat srandu sám ze sebe, to je kumšt.

Reagovat
One-Real

To bude tak 10 let od prvního srazu.

Reagovat
smazaný uživatel

2008

Reagovat
alegre

Jsem o 20 dni starsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Super Po letech na mě působíme v téhle fázi sezony svěžím dojmem. Na United si věřím, pokud budeme zodpovědní měli by jsme vyhrát i tam.

Reagovat
valloire

Zdálo se ti to svěží? Hráli jste dvě třetiny zápasu přesilovku a nebyli schopní skoro celej zápas dát gol.

Reagovat
Jordi Alba

Zkušeně. Stačilo napsat zkušeně.

Reagovat
valloire

Zkušeně ano. S pomocí sudího ano. Svěží ale ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušený tým ví přesně, kdy dát gól, aby vyhrál.

Reagovat
Visca el barca

2-0 vidím pohyb týmu letos a léta před. Letos na tu LM máme.

Reagovat
blaugrana

Ked hra niekto s 9 hracmi 25 metrov od brany, tak kazdy tim by bezne dal 3 goly.

Reagovat
valloire

Svěží tým ano.

Reagovat
blaugrana

omg

Reagovat
valloire

lol

Reagovat
drussbarb

Nekrmte jej...

Reagovat
blaugrana

Po dnesku snad padol transfer Griezmanna. Luis do hry Barcy sedi a Jovic je mu podobny, takze snad sa nebude vymyslat s Tonom, ktory by proste s Leom v zostave memal miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

tak toni je skvelej hrac, utopenej v systemu atletu, co mel dneska delat? samosebou ho taky nechci, zvlast kvuli tomu divadylku v lete

Reagovat
blaugrana

Dnes veru nic, ale ma uz 28, obrovsky plat by bral a nie je to Buldog a hlavne nie 9 ala Luis.

Reagovat
Visca el barca

A hlavně ho fandové nesnášej. Dnes se pískalo jen na něj.

Reagovat
blaugrana

Leto bude hodne zabavne. Bude sa diat vela pohybov, skoda len, ze sa nebudu tykat aj postu trenera. Kazdopadne ak sa podari vytrieskat za Gomesa 35+, konecne sa zbavit Rafinhu s Denisa za nieco a v pripade dobrych ponuk aj Rakitica a Coutsa, tak budem happy.

Reagovat
technecium

Ernesto je moc fajn

Reagovat
blaugrana

Ma vysledky, len ten futbal. Uvidime buducu sezonu, ci to bude trochu oku lahodiacejsi futbal, ale pochybujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak má Ernesto v počtu remíz a proher navrch i proti Guardiolovi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdo proboha přišel s tím, že Jović je podobný Suárezovi? Někdo to plácnul a teď to tady každý omílá dokola. Já tam fakt nevidím moc věcí, v čem by se měli podobat...

Reagovat
smazaný uživatel

T jsem napsal já. Mně ho připomíná hlavně v zakončení.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zakončení má kvalitnější. Podobní možná v tom, jak širokou škálu zakončení mají.

Reagovat
SaianSupaCrew

Ono by nebylo na škodu občas ten nos za Pyreneje vystrčit, abys té svojí dojmologii nepodlehl úplně.

U tvého srovnání Griez/Eden, kde si z Hazarda udělal takového lepšího Nolita, netrpělivě vyhlížejícího vlastní zenit, jsem se smál asi dvě minuty.

Reagovat
vilp

Reagovat
SaianSupaCrew

Nehledě na to, že jsou v BL vhodnější alternativy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak to dneska byla pro Lea 335 vítězství v Lalize, což je nejvíc v historii.

Reagovat
valloire

v kvalifikaci...formuluj přesně

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

V jedné ze dvou nejprestižnějších a nejnáročnějších klubových soutěží světa, dědo. Výš už dosáhnout nelze, dědo.

Reagovat
Mercury

Nezvládáš, je to fakt milé Utěšuj se minulostí a Pelém. Nakonec ti nic jiného nezbyde. Stáří je smutné.

Reagovat
valloire

jj, typickej příklad nezvládání chytráku

Reagovat
Diego2

Reagovat
celeb

Jezismaria, to co zas robili netopiere?

Reagovat
loki5

Taky jsem koukal. Hrají o ligu mistrů a padnou s týmem na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

klasickej match messi rozdaval . Suarez nedal tutovku a dal z hovna gol Trebl tenhle rok !!!

Reagovat
loki5

Mě příjde Suarez jako divoká karta. Je schopný zahodit 3 tutovky aby pak dal gól z nějaké krkolomné pozice nebo skrze 3 obránce.

Reagovat
boryland

Barca v klidu opet La liga campeone…….yoooooo.

Reagovat
technecium

Suarez se hooooodně zkušeně vykartoval z Huescy

Reagovat
cristiano.K.

200. pro Suareze

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
technecium

Reagovat
el Principito

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Murena

Reagovat
F_C_B

Reagovat
Mass

Reagovat
raduinho

Reagovat
Phillipinho

Costa klasik. Posral ve 30 minute nejdulezitejsi zapas. Ackoliv na druhou stranu buhvi co si panic Manzano vymyslel.

Reagovat
Kokesh

JLS: "At the Camp Nou Messi told the referee Gil Manzano to his face 'Your mother's c*nt' and there was no red card. No sending off. No one doubts Diego Costa's action today but don't try to deceive anyone..."

Simeone: “I asked the referee and he told me something that Costa tells me he hasn't said. Other players have said things & aren't sent off... If the referee interprets there was an insult, then it's a justified red card. But it's not always the same, it's not always the same...”

V tomhle má Simeone trochu pravdu...někomu to projde, někomu ne...Suarez je v tomhle taky přeborník.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký zdroj ohledně toho co Messi doopravdy Manzanovi řekl? Můžu najít akorát nějaký pochybný tweet, který tady cituješ. Messi byl opravdu naštvaný a taky mu pak odmítl podat ruku, ale silně pochybuju, že by řekl to samé co Costa, nikde se o tom ani nepíše.

Reagovat
Kokesh

https://twitter.com/Ultra_Suristic/status/1114796346198908930?s=19

Tady to máš i s obrázky, tohle funguje i v české kapr lize, že odezírájí ze rtů. Ať se tu z něj opět nedělá obětní beránek, dokázal vyfuckovat rozhodčího za repre i diváky ve Valencii...apropo dosad si za jeho jméno klidně někoho dalšího, tyhle tweety neřeší Messiho osobu, jako spíš dvoji metr.

Reagovat
technecium

Každým dalším příspěvkem nacházíš nové dno

Reagovat
smazaný uživatel

To je pořád ten jeden samý zdroj nějakého zřetelně zaujatého účtu. Já tady nechci polemizovat o tom, že dvojí metr je špatný, s tím s tebou samozřejmě souhlasím. Ale tady nemůže být řeč o dvojím metru, neboť nedošlo k stejným situacím. Jedna věc je nesouhlasit s rozhodčím, kdy pak zejména Messi jako kapitán s ním může o tom diskutovat a vyvíjet tlak (byť někdy možná za hranou) a druhá věc je říct do očí rozhodčímu, to co řekl Costa. To je flagrantně závažnější jednání, za což taky i Pique dostal jednou červenou kartu a stopky na 4 zápasy... To si Suarez a už vůbec Messi zatím nedovolili. O tom odezírání ze rtů opakuji, žádný z alespoň trochu relevantních zdrojů nikde nezmiňují, že by Messi něco takového řekl, byť i mírněji. Ten twitterový účet nemůže nikdo brát vážně, když se podíváš i na ostatní příspěvky (z drtivé většiny promadridské).

Reagovat
Kokesh

Chápu tě. Ale co si představujes pod relevantním zdrojem? Zvukovou nahrávku jak v Superstar? Když není potrestaný jako Costa a není to uvedeno v zapíse, nic se nedá dokázat...v dnešní době je fotbal prolezlý nadávky a urážky od shora až dolů.

Vem si to kolikátý zápas už třeba pískal Manzano Messiho...hráči a rozhodčí se mezi sebou znají a to co si kolikrát k němu dovoluji je opravdu za hranou...a pak to jeden za dalších deset co mu řekli něco podobnyho odskace. Což podle mě je dvojí metr...

Reagovat
Anacron

Lionelek by tohle nikdy neudělal! NIKDY

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Messiho jsi do toho tahat nemusel.

Obecně jsi úplně mimo, ale tady souhlasím - takovýhle věci by se měly řešit systémově, teda že by hráči neměli na sudího píčovat vůbec pod trestem žlutý karty. Jasně a stručně. Tady se zase jednou za čas plácne červená karta a dalších x případů nechá sudí bez povšimnutí. Toje něco jako souboje ve vápně při centrech - hráči se drží pořád, ale jen málokrát se to někomu foukne. Mělo by se to všechno nějak systémově řešit.

Reagovat
alcantara

Obecne si uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

vždy je důležitý vyložit karty na stůl hned na začátku

Reagovat
alcantara

Tak Kokesh sa nam tu casto snazi pripominat, ako nie sme dokonali, ake mame chyby, aky je Suarez spina, ako Messi ma svoje muchy... Co si myslim vsetci relevantni uzivatelia uvedomujeme a nepopierame to, takze to obcas vyznieva komicky.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sánchez solidně nezvládá, ještě do toho mohl zakomponovat Suáreze, chudáka Ramose a pokud možno i Piquého, pak by to bylo komplet. Takový řeči byly vždycky, teď je to všechno mnohem průhlednější díky počtu kamer na hřišti. Můžu ti vyjmenovat několik případů, kdy za to hráči Barcy dostali z fleku červenou a několikazápasový tresty. Costa udělal na začátku zápasu nesmyslný úmyslný faul Lengletovi na hlavu, za což mohl (podle mě i měl) klidně vyfasovat červenou.

Simeone to vzal s grácií, stejně jako vždycky, v tomto směru je fakt borec.

Reagovat
ADM

Hladal som ten jeho faul na Lengleta no nenašiel som to, každopádne podľa mňa tiež na červenú, ale videl som len jeden záber cez zápas...

Reagovat
DrQQ

Za podobný a ja myslím, že nevinnejší faul vyfasoval Lenglet červenú kartu proti Girone, Costa bez trestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa ji koupil hlavně proto, že už tam předtím měl zákrok, po kterém ho sudí napomínal. A pak mu ještě píčuje do obličeje. Prostě vejmaz.

Reagovat
Seydou Doumbia

To že je to naprosté prase mě ani tak nesere...ani to že hraje za Atlético...spíš mě štve to že takový odpad někdy hrál s velikány jako je D.Silva, Iniesta v reprezentaci Španělska, která podobné vypatlance zrovna moc neměla...

Reagovat
Azazelo RD

Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

ten zakrok na lengleta podle me vubec nebral v uvahu, dve ruzny veci

Reagovat
celeb

predpokladam, ze Jirka myslel ten predchadzajuci zakrok, ktory sudca piskol, po ktorom to hovado stratilo konrolu nad sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě Costa reagoval naopak na to, že Manzano nepísknul ten zákrok na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

dost mozna opravnene

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Thomas mi pripomina Yayu. Ked hral u nas, tak som ho zboznoval. Gimenez by bol tiez skvely do budicna, keby odisiel Umtiti. S De Ligtom by boli o dva roky spolocne solidna stena.

Reagovat
Generalní Gladiator

Gimenez je s malým výpadkem skvělej 4nebo 5 let už, ale jemu nesedí hra vysoko, vzadu je skála,bojovník a srdcař, to jak probrečel cca posledních 5 min na MS proti francii mluvilo za vše..

Reagovat
Phillipinho

Thomas jde uzasne nahoru. Vybornej hrac

Gimeneze posledni dobou netrapi zraneni a je perfektni. Proto se odchodu Godina az tak moc nebojim.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Reagovat
Whitemedia

Ujfaluši je kde?

Reagovat
Mercury

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
raduinho

Reagovat
Reggie

Tak mistni Lada Vizek nam tu zase nezvlada. Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

he he, hezký

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
PP

to přirovnání jsem ještě neslyšel, ale sedí..

Reagovat
misinho7

https://en.as.com/en/2019/04/07/football/1554633751_300100.html

zas to iste dookola...

Ze vraj Karim presvedcil vedenie ze netreba noveho top utocnika. Vraj staci backup ako je RdT ... ach my sme nepoucitelny ... Karim hraje ako tak ale jemu treba top konkurenciu, ja nechapem ci to tam nevidia alebo co. To ze dava goly timom zo spodku tabulky nic nemeni na tom ze treba surne utocnika. My to zas dodrbeme

Reagovat
misinho7

ta zaslepena laska Pereze a Zidana ku Karimovi nas bude stat vela

Reagovat
smazaný uživatel

Už stojí

Reagovat
misinho7

*Karimove vykony presvedcili samozrejme nie Karim

Reagovat
CHONG

Pokud se vrátí RdT, tak nemám strach

Reagovat
el Principito

Reagovat
Anacron

Reagovat
CHONG

Getafe

Reagovat
Ed_Hazard

OT: Nórsky Messi pekný golaso proti PSV

https://www.dailymotion.com/video/x75f78z

Reagovat
vilp

Slušně zlepšil střelu. Ještě nedávno u toho vypadal skoro jak Vinícius.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud by na konci pomohl dotáhnout některý z brejků, bylo by to ještě lepší.

Reagovat
ADM

Tak Rakitič údajne do Juve ak mu nedáme novú zmluvu.

Reagovat
Gazdo

Podakovat a ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

ať jde. Barca není jeho dojná kráva.

Reagovat
blaugrana

60 a jede

Reagovat
Kluivert9

Osobně ho tam klidně odvezu.

Reagovat
fenixLFC

To juve chce vyhrat LM tym ze si tam nataha predchadzajucich vitazov?

Reagovat
The Krupy

určite

Reagovat
Switchback

to je frajer ten Aspas

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
blaugrana

Boh vie, preco mu to v Poole tak neslo.

Reagovat
CHONG

Asi ho to v kužel lize nebavilo.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Magic player

Reagovat
celeb
Reagovat
Pharrell

Reagovat
PP

Celta s ním a Celta bez něj jsou dva úplně jiné týmy..

Reagovat
raduinho

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
technecium

Reagovat
teenz

Reagovat
rave

On myslel, že je u svojí branky, ne?

Reagovat
2miguel1

V stredu o 21:00 v manchesteri zapas a v sobotu v lige Huesca uz o 16:15. Chvalabohu Suarez, Pique ma karty, no je nemyslitelne aby hrali Alba,Sergio,Arthur,Rakitic a Messi.

Reagovat
technecium

Hodně bych se divil, kdyby tihle tebou zmínění hráči do Huescy jeli. Opravdu věřím, že Ernesto neudělá stejnou chybu, jako loni, dvakrát

Reagovat
Generalní Gladiator

Souhlas,ale třeba arthur moc nakopáno nemá, těch svejch 65min třeba může dávat středa-neděle cajk, valverde snad ví.

Reagovat
ADM

Zvrat

According to COPE, Barça won’t sell Rakitić this summer. Both the club and the manager are happy with him.

Reagovat
smazaný uživatel

no s prichodem de jonga, raketa zustat muze, pokud to nebude jen na jeho ukor, dokazu si predstavit vetsi rotaci buse, ci nenasazovani roberta do zalohy..navic letos hrajem mimo kratkou absenci arthura bez zraneni v zaloze

Reagovat
Visca el barca

Tak on i Couts řekl, že zůstává. Podle mě odejde Sam. Mám takové tušení. Udělá se De Ligt a backup za Albu a tím to hasne. Samozřejmě odejdou Denis, Rafinha a André.

Reagovat
Generalní Gladiator

Gde má kurva matthause?

Reagovat
technecium

Co tam kurva dělá Pelé s Garrinchou? Hráče z doby kamenný v all star 11 nechceme

Reagovat
valloire

chceme vosle

Reagovat
smazaný uživatel

to pise ze zahrobi jako ty?

Reagovat
valloire

nemůžeš to pobrat co

Reagovat
smazaný uživatel

jako ten guardiola, krol a keizer tam ti meli napovedet ze to je cele bzunda

Reagovat
valloire

no

Reagovat
Mercury

Z jakeho je to roku?

Reagovat
technecium

2016 to myslím vydali

Reagovat
Mercury

no dobre, ale Cruyff tu jedenactku mohl dat do kupy klidne o deset let driv, coz trochu ztraci relevanci...ono je to vlastne jedno :)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to z jeho Autobiografie. A kdy to dal dohromady je úplně jedno. Jde vidět, že Johan preferoval tu starou školu. Pak máš trenéry co ti tu jedenácku poskládají z hráčů ještě hrajících a pár co skončili nedávno.

Reagovat
technecium

Tvl, sto lidí sto chutí. Ne každej tam prostě má Messiho

Reagovat
Mercury

O to mi nejde, spis ze je uz par let po smrti a prekvapuje me ze t nema nikoho z poslednich dvou dekad, proto me zajimal rok.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

viz technik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z toho nebudu spát, teď si nám to nandal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele