31. kolo
07.04.2019 12:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Jonathan Silva v nastavením nádherným gólem zařídil Leganésu remízu

Ve čtvrtek dokázal Leganés urvat vítězství nad Valladolidem až v šesté minutě nastavení a dnes na hřišti Deportiva Alavés zachránil fantastickým gólem v nastavení remízu 1:1. Pro domácí je to v boji o evropské poháry ztráta a po 31. kole zůstanou nejlépe na sedmém místě.

Deportivo se mohlo v případě vítězství dostat na dělené páté a šesté místo, jenomže ze zápasu s Leganésem bere jen bod, který je v konečném důsledku zasloužený. Leganés byl totiž po většinu utkání lepším týmem, což ale bylo i dáno rychle inkasovaným gólem, po kterém musel skóre dohánět.

Hosté Deportivu poprvé zatopili ve 14. minutě, kdy postupoval sám na brankáře Pacheca Sabin Merino, domácí brankář situaci zvládl a poradil si i s technickou střelou Javiho Erasy. O dvě minuty později došlo ke gólovému momentu Deportiva. Uvnitř šestnáctky fauloval Bustins Calleriho a rozhodčí Lahoz nařídil pokutový kop. Jonathan Calleri ho suverénně proměnil a Alavés vedl na Mendizorrotze 1:0.

Tempo zápasu po první brance výrazně opadlo a až do konce prvního poločasu nebyla k vidění žádná zajímavá příležitost a ani moment, který by diváky zvedl ze sedadel. Snad jen Nyonův centr, který pohladil hlavou Gumbau, ale Pacheco s tím neměl problémy.

Nudné utkání pomalu směřovalo k nerozhodnému konci, když ve třetí minutě nastavení předvedl neuvěřitelný kop Jonathan Silva. Na levé straně hřiště se dostal k centru, balón mu ale po kopačce sklouzl a neuvěřitelnou trajektorií překvapil brankáře Pacheca, který se jen ohlédl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele