LaLiga - souhrn 30. kola

02.04.2019, 21:27, aktualizováno 04.04.2019, 23:25
Komentáře a souhrny
Villarreal otočil zápas s Barcelonou a nakonec stejně smutní, v nastavení přišel o dvoubrankový náskok. Na druhém místě tabulky španělské ligy bude rovněž po tomto kole Atlético Madrid, to se proti Gironě řádně natrápilo, i tak nakonec vyhrálo 2:0. Real Madrid padl ve Valencii, před kterou se však po vítězství nad Alavésem posunula Sevilla...

Real Sociedad - Real Betis 2:1

04.04.2019 21:30

Góly: 17. Juanmi, 83. Mikel Oyarzabal - 56. Sergio Canales

Real Sociedad se v přímém souboji o střed tabulky popasoval s Betisem a díky brankám Juanmiho a Oyarzabala zvítězil 2:1. Andalusané nesehráli na Anoeta vůbec špatné utkání, místy byli dokonce lepší, ale se svým soupeřem doplatili na neproměňování gólových příležitostí.

Začátek utkání nabídl vyrovnanou partii a až postupem času začal být nebezpečnější Betis. Po Barragánově centru hlavičkoval jen doprostřed branky Lorenzo Morón, ale Rulli balón v pohodě chytil. Betis měl možná více ze hry, ale v 18. minutě nezvládl pokrýt rohový kop soupeře a po nacvičeném signálu zakončil přesně uvnitř šestnáctky Juanmi, takže Baskové doma vedli 1:0. Vedoucí branka obraz hry nijak nezměnila, Betis byl dál o trochu lepší, ale v koncovce to nebylo ono. Prakticky všechny pokusy, které šly na Rulliho brankář bez větších potíží pokryl. Znovu to platilo před koncem poločasu s Canalesovo přízemní ranou.

San Sebastian ale nemohl s podobným stylem hry dlouho uspět a na začátku druhého poločasu se to potvrdilo. Betis u postranní čáry zakombinoval, přičemž Tello ve vápně přihrávkou namazal Canalesovi a jeho střela skončila v síti. San Sebastian si mohl vzít okamžitě vedení zpátky, jenomže hrubou chybu hostující defenzivy nepotrestal Willian José.

Betis měl po hodině hry jednoznačné držení balón 65%, ovšem výsledek byl nerozhodný. V 69. minutě měl na kopačce druhý gól Betisu veterán Joaquín, když byl před Rullim úplně sám a stačilo jen umístit střelu. Brankář Realu Sociedad si povyběhnul a výborným zákrokem domácí zachránil. Na druhé straně prošel s balónem na kopačce až k vápnu Oyarzabal a Willian José vůbec netrefil branku.

Rozhodující okamžik utkání přišel sedm minut před koncem. Betis ve středu hřiště fatálně ztratil balón a Juanmiho nádherný oblouček za obranu usměrnil do sítě Mikel Oyarzabal! San Sebastian znovu na Anoeta vedl, tentokrát 2:1. Betis si možná porážku nezasloužil, ale v zápase byl málo efektivní a nakonec v Baskicku nepořídil.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Real Valladolid 1:0

04.04.2019 20:30

Góly: 90+6. Guido Carrillo

Leganésu stačila na vítězství proti Valladolidu jediná branka, o kterou se postaral až v šesté minutě nastavení hlavičkující Guido Carrillo. Konečný výsledek musí hosty pořádně mrzet, stačilo totiž pohlídat jediný centr a měli by do tabulky cenný bod. Takhle odjíždí Valladolid s nepořízenou a dál musí o záchranu tvrdě bojovat.

Nebylo to utkání, které by diváky bavilo ofenzivními výpady, spíše naopak. Od začátku do konce to byla šachová partie, kterou rozhodl jediný gólový okamžik. Koneckonců vyrovnanost a atraktivitu utkání vykresluje celkový počet střel na branku. Leganés vyprodukoval dva pokusy, zatímco Valladolid pouze jediný.

První poločas nenabídl divákům ale vůbec nic. Ani jedna strana neměla navrch a o gólových šancí nemusíme vůbec mluvit. Publiku na stadionu Municipal de Butarque nezbývalo nic jiného, než doufat, že se po změně stran obraz hry zlepší.

Hra se skutečně zlepšila a konečně se na trávníku začalo něco dít. Po ruce Fernándeze se domácí marně dožadovali pokutového kopu, byť ho sudí zprvu signalizoval. Po shlédnutí videa ale nechal hru pokračovat. Leganés začínal mít více ze hry, ale v koncovce nebyl tolik důrazný. Santos poslal balón jen do náruče Masipa a v 86. minutě hlavičkoval vedle Carrillo. Byl to takový nácvik pozdějšího gólového momentu.

Leganés urval vítězství až z poslední možné akce v šesté minutě nastavení. Juanfranovi se z pravé strany hřiště povedl nadýchaný centr a Guido Carrillo tvrdou hlavičkou k tyči rozhodl.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Deportivo Alavés 2:0

04.04.2019 19:30

Góly: 41. Roque Mesa, 80. Pablo Sarabia

Sevilla se oklepala z domácí porážky od Valencie a Deportivo Alavés v přímém souboji o poháry porazila 2:0. O obě branky se postaral Pablo Sarabia, který na první gól přihrál Roquemu Mesovi a druhý deset minut před koncem vstřelil sám. V brance Rojiblancos znovu chyběl český reprezentační brankář Tomáš Vaclík.

Mezi tyče se postavil obvyklý náhradník Juan Soriano a příliš práce v zápase neměl. Sevilla byla po celé utkání lepší a byla na ní vidět patrná snaha odčinit domácí porážku od Valencie. Sevilla také potřebovala uspět, aby se přiblížila svému cíli, tedy čtvrtému místu a Lize mistrů.

Domácí celek se rozhodl od začátku diktovat tempo, což se mu dařilo jen částečně, protože při svých akcích narážel na pozornou obranu Deportiva. V prvním poločase se tak muselo na větší gólovku čekat do 35. minuty a měli jí překvapivě hosté. Calleri se dostal před Kjaera, ale další postup vykryl Soriano. Nerozhodný stav nakonec vydržel do 41. minuty, než Sarabia ve vápně sklepl kopačkou balón Roque Mesovi, jehož parádní rána do šibenice znamenala vedení.

Deportivo ve druhém poločase trochu vyrovnalo hru, ale Soriana zaměstnat nedokázalo. Naopak nebezpečnější byli domácí a Ben Yedder hlavou protáhl Pacheca. Sevilla dlouho vedla 1:0 a hostům stačila jedna povedená akce aby bylo vyrovnáno.

Alavés před koncem utkání otevíral hru a to se mu nakonec stalo osudným. Jeden z brejků totiž Sevilla dotáhla do zdárného konce, když ve vápně přesnou střelou zvýšil na 2:0 muž zápasu Pablo Sarabia. Pro Alavés to byla konečná, Sevilla vyhrála 2:0 a posunula se na páté místo, zatímco hosté spadli na sedmou pozici.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Madrid 2:1

03.04.2019 21:30

Góly: 35. Gonçalo Guedes, 83. Ezequiel Garay - 90+3. Karim Benzema

První porážka Zinedina Zidana po svém návratu do Realu Madrid je skutečností. Bílý balet prohrál na půdě vynikající Valencie 1:2, ale v tabulce se pro něho nic nemění. Valencia neprohrála dvanáctý ligový zápas v řadě a v tabulce se posunula už na páté místo s jednobodovou ztrátou na čtvrté místo. Na Mestalle padla první branka ve 36. minutě zásluhou Goncala Guedese a šest minut před koncem pojistil vítězství obránce Ezequiel Garay. Real stihl v nastavení ještě snížit, ale na vyrovnání už neměl čas.

Valencia začala letošní sezonu příšerně, dlouho se nemohla výsledkově chytit a kouč Marcelino byl spojován s odchodem. V dubnu 2019 je ale všechno jinak, Valencia už neprohrála dvanáct ligových utkání v řadě, celkem sedmnáct soutěžních zápasů, čímž překonala klubový rekord starý přes sedmdesát let! O to pikantnější, že se to povedlo doma proti Realu Madrid.

Bílý balet, proti Valencii netypicky v červených dresech, měl sice větší územní převahu, ale ta ve finále k ničemu nevedla. Úvodní desetiminutovka dějství nic závratného nepřinesla, hrálo se opatrně a tempo utkání rostlo pozvolna. Až ve 35. minutě přišel první vážnější okamžik utkání. Gayá vystřelil a balón se od hrudi Ramose odrazil na rohový kop, ze kterého Valencia následně udeřila. Navas sice první centr odvrátil, ale balón se rychle dostal zpátky do šestnáctky a Goncalo Guedes parádní ranou k tyči rozradostnil Mestallu. Netopýry úvodní branka hodně nakopla a Real musel uklidňovat hru. Z jeho strany to nebyla povedená první půle, na druhou stranu prohrával na Mestalle jen 0:1.

Druhý poločas už začali hosté o trochu aktivněji, ale stále dost za očekáváním. Valencia se bez problémů bránila. Tlak Realu se začal zvyšovat až v závěrečné čtvrthodině, ale domácí zase hrozili z rychlých brejků. Po jednom z nich postupovali na Navase tři hráči, jenomže akci překombinovali a o balón přišli. V 84. minutě zahrávala Valencia rohový kop a centr Pareja zatloukl přes Ramose i Varana hlavičkující Ezequiel Garay. Marcelinův tým vedl 2:0 a měl nakročeno získat tři body.

Real se sice ještě nevzdával, ale ve zbytku utkání už stačil jen snížit. Ve třetí minutě nastavení hlavičkoval rovněž po rohovém kopu Karim Benzema a francouzský útočník stanovil konečné skóre 2:1 pro Valencii.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Rayo Vallecano 2:1

03.04.2019 20:30

Góly: 64. Charles, 74. Pedro León - 40. José Pozo

Eibar doma s Vallecanem prohrával, ale výsledek dokázal otočit a nakonec slaví zisk všech bodů. Vallecano nepředvedlo špatný výkon, domácí mužstvo ale bylo efektivnější.

Domácí měli na kopačkách první velkou gólovku v 6. minutě, kdy Marc Cardona svojí přízemní střelou protáhl brankáře Dimitrevskiho. Vallecano se dostávalo ke slovu pomaleji, v 17. minutě hlavičkoval těsně nad Mário Suárez. O deset minut později spálilo Rayo další příležitost, De Tomás se šikovně obtočil s balónem a zpoza vápna dobrou střelou těsně minul branku! Podobně si vedl i na druhé straně Fabio Orellana.

Závěr prvního poločas přinesl první branku utkání, ale jakým způsobem. Nejprve hráči Raya vyrobili hrubou chybu, ale Kike García zblízka nepřekonal Dimitrevskiho, což se Eibaru stalo osudným, neboť následný protiútok hostí skončil gólem. De Tomás udržel balón pro Josého Angela Poza, na jehož ránu do šibenice neměl Dmitrović nárok.

Eibar se po obrátce snažil vyrovnat a byl o něco lepší. Po zpětné přihrávce pálil Charles a Dimitrevski předvedl další výborný zákrok. Eibar se nakonec zaslouženého vyrovnání dočkal v 64. minutě, kdy dlouhý centr do vápna sklepl před branku Cardona a Charles vyrovnal na 1:1. Vallecano následně nezmatkovalo, hrálo dál svojí hru, ovšem čtvrthodinu před koncem nepokrylo náběh Pedra Leóna, který ustál tlak bránícího hráče a střelou na přední tyč otočil výsledek ve prospěch domácího mužstva. Rayo si v závěru vytvořilo tlak, ale odpovědět už nedokázalo.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Celta Vigo 3:3

03.04.2019 20:30

Góly: 63. Enric Gallego, 71. Ezequiel Ávila, 73. Jorge Pulido - 14. Brais Méndez, 57. Iago Aspas, 81. Ryad Boudebouz

Přímý záchranářský souboj se ve středu večer uskutečnil na stadionu El Alcoraz v Huesce, kam zavítala Celta Vigo. Tři body potřebovaly oba celky jako sůl, ale nakonec se v divoké přestřelce musely spokojit jen s jedním. Celestes vedli nad Huescou už o dvě branky, ale domácí dokázali výsledek otočit a před koncem zápasu se dostat do vedení, než vyrovnal na konečných 3:3 Ryad Boudebouz. Jak Huesca, tak i Celta Vigo zůstávají v sestupovém pásmu.

V severním Aragónu šlo o hodně. Huesce i Celtě Vigo hrozí sestup a tři body ze vzájemného utkání by jednomu či druhému výrazně pomohly. První poločas vyrovnaného střetnutí nabídl dvě branky, ale jen jednu regulérní a to už po čtvrthodině hry. V 11. minutě jako první rozvlnila síť Celta Vigo, ale branka nemohla být kvůli ofsajdovému postavení uznána. Hosty to nemuselo mrzet, protože jen o pár minut později poslal přihrávku před branku Iago Aspas a Brais Méndez zblízka překonal Santamaríu. Autor vedoucí trefy Brais Méndez utkání vinou zranění nedohrál a ještě v prvním poločase přenechal místo Ryadu Boudebouzovi.

Brzy střídala i Huesca, ve 35. minutě odstoupil ze hřiště Damián Musto, jehož nahradil David Ferreiro. Nebezpečnější byla dál Celta a po ráně Gómeze si domácí oddychli, balón totiž jen těsně minul vzdálenější tyčku.

I po změně stran se bylo na co dívat a v 57. minutě se hostům podařilo zvýšit na rozdíl dvou branek. Iago Aspas převzal balón zády k brance a střelou z otočky na vzdálenější tyč překonal Santamaríu podruhé. Až druhá inkasovaná branka Huescu probudila. Netrvalo to dlouho a Celtu od prvního gólu zachránila tyčka. Po hodině hry už Huesca snížila, Enric Gallego se dostal k dorážce a akrobatickým způsobem vrátil domácí zpátky do hry.

Vigo úplně vypadlo z tempa a najednou se nestačilo divit, co se to na hřišti děje. V 71. minutě se vymotal z obležení hráčů Luis Ezequiel Ávila a přízemní střelou k tyči srovnal na 2:2. Za další minutu bylo před brankou Celestes pořádně horko a na několikátý pokus dotlačil balón za brankovou čáru Jorge Pulido. Huesca čtvrthodinu před koncem otočila výsledek z 0:2 na 3:2. Konečné slovo měl ale Ryad Boudebouz, ten Boudebouz, který v prvním poločase nahradil zraněného Braise Méndeze. Výsledek 3:3 už se do konce utkání nezměnil, byť Huesca měla v nastavení obrovskou příležitost, která však skončila vedle prostoru branky.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Levante UD 3:2

03.04.2019 19:30

Góly: 5. Yuri Berchiche, 27. Aitor Fernández (vl.), 90+3. Iker Muniain (pen.) - 51. Roger (pen.), 90. Erick Cabaco

Baskické Bilbao se mocně dotahuje na evropské poháry a po další výhře nad Levante 3:2 už ztrácí na šesté místo jen bod. Tři body se tentokrát nerodily lehce, Bilbao sice v poločase vedlo, ale Levante v devadesáté minutě dokázalo vyrovnat. O výhře Athletic Clubu nakonec rozhodla třetí minuta nastavení a proměněná penalta Ikera Muniaina.

První poločas se domácím náramně vydařil. Už v 5. minutě rozjásal publikum na San Mamés Yuri Berchiche, který po narážečce s Córdobou tvrdě z úhlu zakončil a Fernández nedokázal zareagovat. Odpověď sice mohl z přímého kopu nachystat Jason, ale Herrerín jeho pumelici vyrazil na rohový kop. Ve 20. minutě zase dostal krásný balón před branku De Marcos, jenomže první dotek mu nevyšel a ze slibné příležitosti nakonec nic nebylo.

Aktivita Basků pokračovala a ve 27. minutě už domácí ekipa vedla nad Levante 2:0. Iňaki Williams dostal křižnou přihrávku napříč vápna a jeho rána i s pomoci teče Cokeho skončila za Fernándezovými zády. O pár minut později měl Williams na kopačce další velkou možnost, ale na balón v klíčový okamžik těsně nedosáhl. Změna skóre se neudála ani na druhé straně po gólu Cokeho, který nebyl pro útočný faul uznán.

Levante toho v prvním poločase moc neukázalo, ovšem po změně stran do zápasu vlétlo a brzy vstřelilo důležitou kontaktní branku. Po faulu na Rogera Martího odpískal sudí pokutový kop a sám postižený jej bez problému proměnil. Baskové mohli znovu utéct na rozdíl dvou branek v 60. minutě, ale do přízemní střely Muniaina se postavila tyčka. Hra se pak rychle přesunula před Herrerína, jenž musel likvidovat nebezpečnou střelu De Marcose. Druhý poločas nabídl mnohem více vzrušivých momentů, další práci pro Herrerína obstaral střílející Mayoral. Zdálo se, že Bilbao výsledek udrží, jenomže v 90. minutě rozehrál valencijský celek rohový kop a hlavou na přední tyči srovnal na 2:2 Eric Cabaco.

Zápas tím ještě nekončil. Pouhou minutu po vyrovnání ve vlastním vápně fauloval Simon a Athletic Club měl k dispozici pokutový kop, což se hráčům Levante pochopitelně vůbec nelíbilo. Sudí Munuera si však stál za svým a Iker Muniain měl možnost rozhodnout. Starosti si nedělal, střelou pod břevno dal na 3:2 a získal pro svůj tým všechny body.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - FC Barcelona 4:4

02.04.2019 21:30

Góly: 23. Samuel Chukwueze, 50. Karl Toko Ekambi, 62. Vicente Iborra, 80. Carlos Bacca - 12. Philippe Coutinho, 16. Malcom, 90. Lionel Messi, 90+3. Luis Suárez

Úžasnou podívanou předvedli ve 30. kole fotbalisté Villarrealu a vedoucí Barcelony. Zápas na Estadio de la Cerámica nabídl celkem osm branek a konečnou remízu 4:4. Barca předvedla další z řady fantastických zvratů, na půdě Žluté ponorky ještě v devadesáté minutě prohrávala o dvě branky, ale nakonec dokázala utkání zremizovat.

Villarreal bojuje o záchranu a hodí se mu každý bod, proti Barceloně nevyjímaje. Katalánci si zase chtěli upevnit vedení před Atléticem Madrid a navíc na Estadio de la Cerámica byli jasným favoritem.

Že to nebudou mít Messi a spol. ve Villarrealu jednoduché ukázaly už první minuty, kdy domácí tým měl zcela jasně více ze hry. V 8. minutě hlavičkoval po rohovém kopu Cazorly Iborra a ter Stegen musel vytěsňovat na rohový kop. O chvíli později předvedl další nebezpečnou akci Ekambi a německý brankář ve službách Barcelony musel opět tasit vynikající zákrok.

Barcelona přečkala nápor domácích a pak zničehonic udeřila. Malcom dostal do běhu parádní kolmici a celou akci vyšperkoval přihrávkou na Coutinha, který bez problému trefil prázdnou branku. Za další čtyři minuty už to bylo 2:0. Vidal poslal na malé vápno přesný centr a Malcom hlavou uklidil balón k tyči. Když pak ve 20. minutě orazítkoval tyčku Coutinho, zdálo se, že zápas bude mít jasný průběh.

Ale Villarreal se dokázal rychle otřepat a brzy snížil. Samuel Chukweze vlétl do otevřené obrany a střelou o tyčku překonal ter Stegena. Stejný hráč měl před koncem prvního poločasu na kopačce vyrovnání, ale ter Stegen tentokrát vytáhl pohotový zákrok.

Druhý poločas přinesl naprosto strhující průběh, v 50. minutě srovnal stav Karl Toko Ekambi, ale jak! Z úhlu se rozhodl prudce napálit balón na branku a tím zcela zaskočil povyběhnutého ter Stegena, který očekával spíše centr. V 63. minutě už Villarreal vedl, kolmici za obranu obdržel Vicente Iborra a střelou na zadní tyč potřetí překonal německého brankáře. Na tahu byla Barcelona, která vzápětí zvýšila své snažení, ale v 81. minutě už počtvrté inkasovala. Po další průnikové přihrávce běžel sám na branku Carlos Bacca, jenž se hokejovou kličkou zbavil brankáře a do prázdné zakončil. Villarreal vedl devět minut před koncem nad Barcelonou 4:2 a měl nakročeno k velkému překvapení.

Barcelona už v historii zvládla několik famózních obratů a zvratů a dokud není odpískán konec, nemůžete si být proti ní ničím jisti. Zvláště, když je na trávníku Lionel Messi. Za celý zápas možná nebyl tolik vidět, ale v 90. minutě svým precizním přímákem o tyč zavelel ke zvratu. To už hrála Žlutá ponorka bez vyloučeného Álvara Gonzáleze. Katalánci si pak vytvořili obrovský tlak a nápor v šestnáctce vyústil ve vyrovnávací gól. Prudkou ranou z voleje a k tyči se o něj zasloužil Luis Suárez. Villarreal v zápase plném obratů remizoval s Barcelonou 4:4.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Getafe CF 1:1

02.04.2019 20:30

Góly: 56. Borja Iglesias - 72. Ángel Rodríguez

Hráči Getafe zaznamenali další ztrátu a mohou přijít o průběžné čtvrté místo. V Katalánsku padaly góly až po změně stran a jako první se prosadili domácí, jmenovitě Borja Iglesias. Madridský celek srovnal čtvrthodinu před koncem zásluhou Ángela Rodrígueze.

Na RCBD Stadium se odehrálo velmi vyrovnané utkání, jehož konečný výsledek je na obě strany spravedlivý. Getafe sice potřebovalo v Katalánsku získat nejlépe tři body, ale nakonec je asi rádo i za bod, neboť muselo ve druhém poločase dotahovat.

Getafe začalo na Espanyolu odvážně, mělo více ze hry, ovšem žádnou větší gólovku si nevypracovalo. Diváci se vážnější šance dočkali až po půlhodině hry, kdy Soria vytáhl po střele jednoho z domácích pohotový zákrok. Po hříchu to vlastně byl jediný světlejší okamžik prvního poločasu. Vyrovnaný průběh se dal očekávat i po změně stran a taky že to tak bylo.

Každopádně bezbrankový stav vydržel jen do 56. minuty. Po vynikajícím centru se nejvýše do vzduchu pověsil Pérez a před gólmanem ještě šťouchl do balónu Borja Iglesias. Regulérnost branky ještě sudí zkoumal u videa a nakonec dal Espanyolu za pravdu. Getafe mělo ještě dostatek času s výsledkem něco udělat a i když nebylo vyloženě lepší, dokázalo čtvrthodinu před koncem vyrovnat. Po pěkné kombinaci si na ofsajdové hraně převzal balón Ángel Rodríguez a suverénní střelou do šibenice vyrovnal na 1:1.

Ani jeden tým posléze nechtěl udělat chybu a hra se v závěru utkání kouskovala. V nastaveném čase pak přeci jenom mohl strhnout vedení na stranu domácích stoper Naldo, který po dalším dobrém centru hlavičkoval těsně nad. Getafe remizovalo v Espanyolu 1:1 a může přijít o průběžné čtvrté místo, které zaručuje přímý start v Lize mistrů pro příští rok.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Girona FC 2:0

02.04.2019 19:30

Góly: 76. Diego Godín, 90+4. Antoine Griezmann

Minimálně na pár hodin dokázalo Atlético Madrid snížit náskok vedoucí Barcelony na sedm bodů, když před vlastními diváky porazilo nebezpečnou Gironu 2:0. Na Wanda Metropolitano padaly branky až v posledních jedenácti minutách. Nejprve otevřel skóre utkání stoper Diego Gondín, aby v nastavení pečetil výsledek Antoine Griezmann.

Byl to typický domácí zápas Atlética pod vedením Diega Simeoneho. Dlouhou dobu se hrálo bez branek, aby pak Atlético svého soupeře jedinou brankou zlomilo a výsledek už nepustilo. Určitě se sluší říci, že Girona byla více než vyrovnaným soupeřem. Dokonce měla v zápase větší procento držení balónu, jenomže slovinského brankáře Oblaka překonat nedokázala.

Girona přitom mohla favorita hned v úvodu dokonale zaskočit, ve třetí minutě se položil do centrovaného balónu Seydou Doumbia a Oblak proti jeho hlavičce vytasil pohotový zákrok. V podání hostujícího celku to zdaleka nebyla jediná příležitost. Po půlhodině hry se ve výškovém souboji střetli Oblak s Doumbiou, oba však byli po srážce v pořádku. Ve 39. minutě konečně výrazněji zahrozilo i Atlético a po ráně Kokeho se ozvala horní tyč Iraizozovy branky. Za celý první poločas to však bylo ze strany Colchoneros dost málo.

Po změně stran se ani jedna strana nikam nehnala a na trávníku dominovaly defenzívy. Až čtvrthodinu před koncem dokázali Atleti vstřelit gól, který zprvu sudí Villanueva pro ofsajd neuznal. Situaci ale přehodnotilo video a nakonec branka platila.

Gironě nejspíše nezafungovala ofsajdová past, takže před Iraizozem se po centru ocitlo několik hráčů v červenobílém a Diego Godín před prázdnou brankou doklepl hlavou balón do sítě.

Girona neměla na vyrovnání moc času, takže v závěru otevřela hru a to se jí nakonec stalo osudným. Ve čtvrté minutě nastavení utekl hostující obraně Antoine Griezmann a lehkým obloučkem přes Iraizoze pečetil výhru Atlética.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona30217279:3170
2.Atlético Madrid30188445:1962
3.Real Madrid30183953:3657
4.Getafe CF301211737:2747
5.Sevilla FC301371049:3746
6.Valencia CF301016433:2446
7.Deportivo Alavés301281031:3744
8.Athletic Bilbao301013733:3443
9.Real Sociedad3010101036:3540
10.Real Betis301171234:3940
11.SD Eibar30912940:4139
12.CD Leganés301091130:3439
13.Espanyol Barcelona30981333:4435
14.Girona FC308101232:4134
15.Levante UD30881442:5432
16.Villarreal CF306121238:4330
17.Real Valladolid30791424:4130
18.Celta Vigo30781542:5229
19.Rayo Vallecano30661832:5424
20.SD Huesca30581733:5323

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (246)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Popíše mi tady nějaký odborník La Ligy s dobrou duší co stojí za krachem Viga a Villarrealu v letošní sezoně?

Díky

Reagovat
houdic

Experiment s tím hrát bez obrany prostě nevychází. Do toho tragická forma útočníků a Fornalse. Odchod Rodriho, neuzdraveni Bruna. Ale převážně je to směšná stoperska Trojice v čele s Alvarem.

Reagovat
houdic

A už před sezónou to smrdelo pruserem když se zbavili dvou křídel a nepřivedli ani jedno. Respektive přišel z histovacky Pedraza, kterej je spíš bek a z béčka se vyloupnou Samu, ale Cheryshev i Castillejo prostě chybějí, proto i špatná forma Fornalse, protože vlastně nemá komu přihrávat když tam nikdo nenabiha.

Reagovat
santini

tak vo Vigu je to všeobecne dlhodobá slabá úroveň obrany, k tomu sa pridal výpadok Iaga Aspasa, stávka na jednu kartu (Aspas nebude žiť večne) a neadekvátne náhrady odídených hviezd ( Wass, Orrellana, Nolito... ) ... Potom je to pokles formy nádejných hráčov ( Sisto, Lobotka, Maxi - ktorý je bez Iaga dosť osamelý v útoku ) ... ak sa zachránime, bude to LTT

Reagovat
smazaný uživatel

Udrzi Atletico druhy misto?

Reagovat
Elliasson

Doufám. Loni se to podařilo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Není to jedno?

Reagovat
Bandita_Harry

lepsie skoncit pred rivalom ako za rivalom

Reagovat
Phillipinho

Vic penez za 2. misto plus prestiz byt pred Realem.

Reagovat
Kixi Syhimour

, ok to se dá chápat

Reagovat
Juan Román Riquelme

Na Plaza Neptuno to stejne nebude....

Reagovat
Elliasson

V případě Realu Madrid, což je tým, který nás dlouho v LaLize válcoval? To vůbec ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má těžší los.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle zebracky nehral ani gomes ve sve nejvetsi slave

Reagovat
smazaný uživatel

nj a to jsme mohli vest 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

hodne hustej zaver

Reagovat
smazaný uživatel

leos prisel zachranit neuveritelny konec

Reagovat
technecium

Ať si říká kdo chce, co chce. Herně to třeba kolikrát není ideální, ale ten tým má mentalitu jako hrom a jde si za tím, i když se nedaří. To je vono Jdem si pro treble

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkný zápas, pár hráčů si odpočinulo a jedeme dál.

Reagovat
fenixLFC

mentalita znamena ze co neurobi messi tak ako keby nebolo?

Reagovat
Ed_Hazard

Ked ten prcek skonci, neuveritelne pojdu donsraciek. Jak sa ja na to tesim.

Reagovat
Y.N.W.A

myslíš Chelsea?

Reagovat
Y.N.W.A

na jednu stranu to bude pro Barcu i vysvobození, protože po letech bude moc bejt zase trochu víc týmová... ne, že by teď nebyla, ale prostě faktor Messi je neuvěřitelně silnej... každopádně Barca byla vždy týmová a se svým stylem bude nahoře stále... jediný co, tak přestanou trochu chodit lidi - jakože už tam nebude jezdit tolik Asiatů

Reagovat
dextroza_m

To je jediné lano, kterého se můžete teď držet. Byli jsme silní před ním, budeme po něm.

Reagovat
Ed_Hazard

Naivko

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde Pepek. Netěš se.

Reagovat
madridcan

Jaj...ked sa to tykalo Realu si tomu hovoril ,,stastie"

Reagovat
technecium

Nám nepomohli rozhodčí

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Vsak su zlati ti Cules

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Snad na Atletico nenasadí Messiho. K titulu stačí bod a ten musí vybojovat i náhradníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbývá 8 zápasů. Jeden bod

Reagovat
smazaný uživatel

Bod s Atleticem, zbytek zápasů je v pohodě s náskokem 8 bodů.

Reagovat
ADM

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Phillipinho

Jo v rozhodujicim zapase sezony posadi Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě na domácí půdě.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak můžeš být fanouškem fotbalu a zároveň chtít neustále šetřit Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy je neustále rovno jedné? 4 dny potom se hraje venku s United, tak je pošetření potřeba.

Reagovat
ADM

Ale možno sa oba tímy dohodnú a nasadia Béčka a my všetci tu budeme za koko*ov

Reagovat
Kokesh

To Zenthuras splnuje uz ted.

Reagovat
smazaný uživatel

To vy madridioti taky.

Reagovat
valloire

Reagovat
Elliasson

Taky doufám.

Reagovat
technecium

Dědo, viděl jsi ten přímák? Jeho tým potřeboval v poslední minutě naději a on to prostě poslal do šibenice. Ve třetím zápase po sobě.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
technecium
Reagovat
Generalní Gladiator

krásně je vidět,jak jsou úplně v pitchi z messiho, on to může kopnout kamkoli, golman vůbec netuší,zda risknout stranu,a jít ke vzdálenější tyči,aby měl jakous takous šanci chytit messiho překopnutí zdi,nebo se držet bližší, hráče nechaj lehnout pod zed a všechno k hovnu...takhle se vždycky mate golman vobounohejma střelcema, messi si vystačí sám

Reagovat
ADM

Góly z priamych, keby niekoho zaujímalo...

1 ⚽ 2008-09

2 ⚽ 2009-10

1 ⚽ 2010-11

3 ⚽ 2011-12

4 ⚽ 2012-13

3 ⚽ 2013-14

2 ⚽ 2014-15

7 ⚽ 2015-16

4 ⚽ 2016-17

7 ⚽ 2017-18

7 ⚽ 2018-19

Reagovat
Whitemedia

má kliku, že v létě nepřišel Willian.. ten by mu to sebral a dohnal by ho raz dva

Reagovat
technecium

Za 2 roky má Zica

Reagovat
Generalní Gladiator

zika má kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

101 z přímáků.

Reagovat
ADM

podla valla tuším okolo 128, čiže reálne tých 50 možno dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Reggie

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

101 hombre

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
HandPump

750W

Reagovat
valloire

sekta pěkně v řadě

Reagovat
ADM

Mám to na povel

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

62

Reagovat
smazaný uživatel

hodně pěkný

Reagovat
Footballer

Reagovat
valloire

proč to netrefil spíš tady?

https://www.youtube.com/watch?v=sOMLsBY2io8

Reagovat
technecium

To je jediný, co máš?

Reagovat
valloire

finále MS, poslední šance, velký hráč aspoň trefí bránu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Dědo. I mistr všech mistrů se někdy ukopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Malý hráč radši už vypadne ve skupině po výprasku od Německa, že dědo?

Reagovat
ADM

Po katastrofálnom úvode do sezóny je Piqué aktuálne v TOP 3 stopéroch na svete a dnes to bolo hodne poznať, s ním by sme ten náskok určite nepustili ako partia škôlkárov.

Reagovat
Visca el barca

Za to Big Sam je slušně v lese

Reagovat
Generalní Gladiator

potřebuje hrát,barca potřebuje, aby hrál, v LM ho může čekat nějakej veledůležitej mač

Reagovat
celeb

a hlavne potrebuje hrat na svojom poste, nie sa zohravat na opacnom. Toto som fakt nechapal. Teda viem, ze Valverde chcel zabit 2 muchu 1 ranou - rozohrat Umtitiho a nechat odpocivat Piqueho, ale hrubo to nevyslo. Murillo s Umtitim na lavo by horsi neboli a Lenglet by si aspon oddychol.

Reagovat
Generalní Gladiator

a v LM bez piquého bys to postavil jak?

Reagovat
Whitemedia

trochu si mě s tím Big Samem zmátl

Reagovat
Reggie

Reagovat
Visca el barca

Koho si myslel? Toho bejčka z ponorek?

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

jako je Messi nepostradatelný v útoku, tak Pique je poslední dobou nepostradatelný v obraně. Nejde jenom o bránění, ale i rozehravku a standardky. Top 3 na světě přesně jak říkáš.

Reagovat
celeb

Celta a ponorky sa proste MUSIA zachranit. To by bola obrovska skoda pre Ligu. Budem drzat palce.

Reagovat
Biozdenda

Jak hrál Malcom?

Reagovat
sk333

Z Villarealu sa mi páčil Samuel Chukwueze. Vraj by ho chcel kúpiť Bayern.

Reagovat
Mercury

Skvely hrac

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mně docela připomíná Robbena, snad ještě zůstane ve Villarrealu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je skvělej. Téměř z každýho si dělá prdel.

Reagovat
Messiáš

Mluvil jsem o něm už před sezónou. Koukal jsem jak hralo Becko o postup s beckem Bilbaa a hned jsem byl v uzasu. Ma smlouvu do roku 2023 s klauzuli na 40 mega, opravdu doufam, že ho ponorka přesvědčí na prodloužení a zvýšení klauzule. Protože už teď při současné situaci na trhu.. jsou to fakt drobný

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, ještě si pamatuju, jak jsme se o něm bavili, podobně jako Morlanesovi, který se taky ukazuje velmi nadějně. Bojím se, že po něm hrábne někdo z Premier League, zvlášť když mluví anglicky, narozdíl od španělštiny, na kterou je prý hodně marný.

Reagovat
Messiáš

Jj, taky se toho bojim, 40 mega je při současném trhu za pusu, zvlášť pro špičku PL. Trochu doufám, že nebude chtít jít do týmu nějakého zlatého středu PL a na úplnej top se ještě musí vyhrát. Respektive snad TOP 6 půjde po "hvězdnějších" jménech.

Manu je výborný též, Canteru má ponorka opravdu dobrou a zvlášť po včerejšku doufám, že o ponorku v primeře nepřijdeme

Reagovat
Assassin

Top6 z anglickej ligy po nom urcite nepojde... mozno stred a tych 40 mega je blahobyt pre nich...

Reagovat
Messiáš

Ono, AS piše, že má klauzuli 63 mega, to mě tak nějak uklidnuje. Opravdu věřím, že by ještě mohl zůstat a pořadně se vyhrát

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mě ten včerejší zápas nechává v klidu, celou dobu jsem měl z toho pocit, že jsme to nezvládli mentálně, což je v tak nahuštěným programu a s dostatečným náskokem celkem normální. Nakonec se to ukázalo i na konci, kdy jsme vydolovali bonusový bod. Umtiti je po tom zranění mimo, snad se dokáže rozehrát ještě předtím, než bude muset naskočit v nějakým důležitým zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

uplne jsem nepochopil jeho pozici, jestli mel pokyny se posouvat az tak doprava , protoze mi chvilemi prislo ze hrajem 3-5-2

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám, že na důležité zápasy tuto sezónu bude Lenglet. Tomu momentálně věřím více.

Reagovat
Stiksxx

To musel bejt mač jak prase Ponorky s Barcou. A hlavně i pěkný góly. Třeba ten Ekambi , Messiho klasika, ale hlavně Suaréze. Ten za ní vzal moc pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a jeste prostrihy na valverdeho, ten jeho pohled rikal vse, tezko vystihnutelne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš pohled zoufalost?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
technecium

O Valverdeho se zajímá Neapol

Fuj, už jsem se lekl, že nám chtěj přetáhnout miláčka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

až teď jsem viděl rozšířenej sestřih ze včerejška a celkem dost mě s odstupem času mrzí, že jsem ten zápas nemohl vidět celý živě, protože to byla slušná jízda

Couts + Malcom super akce a pak ještě Couts škoda tý tyčky po spolupráci s Luisem , protože to mohlo bejt klidnější, ale místo toho tam nepochopitelně Stegen u jednoho z gólů nechal odkrytou přední tyč a pak se to horko těžko v závěru srovnávalo, ale na druhou stranu Villarrealu přeju záchranu, tak snad jim aspoň ten bod pomůže

Reagovat
ADM

To nepochopitelne odkrytie tyci vobec nie je take nepochopitelne. A bohuzial Couts a Malcom po tych dvoch akciach odisli rovnako ako cely tim

Reagovat
Coutinho10

no sice tam byl nabíhající hráč Villarrealu, kterýho by asi obránci nestihli, ale v momentě tý střely z úhlu do brány mi přišlo, že ti další 2 obránci ho tam dobře dostupili a kdyby ten míč chtěl dát na penaltu tomu nabíhajícímu, tak by to tam prostě neprocpal, takže jediná možnost, co měl bylo zkusit trefit odkrytou přední část brány, protože jinak by Villarreal maximálně získal roh, takže podle mě to chyba je....vždycky se říká, že přední tyč prostě brankář musí mít a tady neměl...

j těžko říct, jestli došlo k nějakýmu uspokojení, protože to bylo ani ne po 20 minutách 0:2 a centimentry chyběli a Couts mohl dát na 0:3, takže možná pod dojmem, že Villarreal je takhle dole došlo u hráčů k dojmu, že to půjde samo, ale každopádně i tak bych domácí pochválil, protože málo kdo s takovým průběžným výsledkem dokázal něco udělat a samozřejmě i ten závěr Barcy v závěru super

Reagovat
ADM

Yesterday, Messi surpassed Ronaldo as the player with the most ever goals in Europe’s top 5 leagues with 415 to Cristiano’s 414.

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství ŠKODY PLZEŇ

Reagovat
Messiáš

Valencia se slušně zvedla, takhle se hraje o LM

Reagovat
Jordi Alba

Ta Valencia zremizuje půlku sezóny, ale stejně je dělí krůček od LM, jsou ve finále CdR a hrajou ještě EL.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nejvíc wtf tým sezony v celé Evropě

Reagovat
netopier

Dá sa to brať aj z iného uhlu pohladu. Valencia prehrala iba 4 zápasy v sezóne a predsa chýba v top4.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Na druhou stranu nepostoupit ze skupiny s YB Bern a podzimním ManUtd je pořádná bída..

Reagovat
Black Jagir

Jenže podzimní United byli schopní vyhrát v Turíně a to bylo nakonec rozhodující. Nám chyběl Kondogbia, Guedes a zbytek týmu neměl formu.

Reagovat
Jordi Alba

Tak bídu předvedlo tenhle rok v Evropě dost týmů LL. Snad dá tu LM Sevilla, ty sou sice schopný prohrát 3:0 úplně s každým, ale u nich člověk věří, že by minimálně to osmifinále LM dali. Vale, Athletic a Getafe asi EL, když sou v Betisu takový lemplové.

Reagovat
Jordi Alba

Podle losu to ale spíš vypadá na Athletic/Vale, ale ta má zas ještě EL.

Reagovat
Elliasson

Kdyby United nevyhráli v Turíně, tak Valencia jasně a hezky postupuje.

Reagovat
Mass

Reagovat
Visca el barca

Valencia doufám tu LM ukope

Reagovat
Raul=Real

Idealne cez EL... Cez ligu nech to da Sevilla a krasne españa 5 timov v LM

Reagovat
Phillipinho

Klobouk dole pred Marcelinem Byl jeden zapas od vyhazovu, mel tym psychicky rozlozenej. A nakonec hrajou o Ligu mistru, ctvrtfinale EL a finale Copy. Jsou 17 zapasu v rade neporazeny.

A Parejovo vykony v druhy casti sezony to je teda neco. Jeden z nejpodcenovanejsich spanelskych zalozniku za poslednich nekolik let.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Mercury

*Parejovy

Reagovat
technecium

Mercurovo připomínky

Reagovat
Mercury

Reagovat
Elliasson

Právě. Vůbec to nechápu. Účast v Lize Mistrů jim nepřeji, ale... Asi is to zaslouží.

Reagovat
Benfica

Benfica 2 Real 1

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting !!!

Reagovat
Benfica

jee nača kurváá

Reagovat
Benfica

*naša

Reagovat
smazaný uživatel

Lisabon je zelenobílý.

Reagovat
Benfica

nikdy nebol ani nebude teda možno včera na 15 minút..

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra v derby se počítá

Reagovat
Benfica

Dovol mi pripomenut ti zapasy z februara.. teda hlavne ten z 4.2.

Reagovat
smazaný uživatel

1 pohár už máme. Druhý je na cestě až porazí ve finále Porto a liga taky není ztracená.. Zatím super sezóna..

Reagovat
Benfica

liga nie je stratená? veď rozdiel je už 8 bodov a do konca len pár zápasov..

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno je možné..

Reagovat
Benfica

všetko, okrem toho, že Sporting vyhrá ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Hele pokud porazíme Porto v Taca de Portugal a získáme oba poháry tak si ligu nechte..

Reagovat
Benfica

pokud..

Reagovat
JakubOcko

Nádhera Snad top4 Netopýři ukopou.

Reagovat
celeb

Celta!

Ti chcu silou mocou vypadnut. Tam uz sa asi neda nic robit.

Reagovat
celeb

takto sa zosypat v priebehu 10 minut...

Oni si tu zachranu fakt asi nezasluzia.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Huesca, sympatický tým.

Reagovat
netopier

Reagovat
celeb

Getafe bez sance na LM:

Getafe CF - Athletic Bilbao

Real Valladolid - Getafe CF

Getafe CF - Sevilla FC

Getafe CF - Real Madrid

Real Sociedad - Getafe CF

Getafe CF - Girona FC

FC Barcelona - Getafe CF

Getafe CF - Villarreal CF

Reagovat
celeb

najlahsi los maju netopiere, su vo forme, podla mna skoncia 4.

Sevilla ma dost vela tazkych zapasov, ale ma to vo svojich rukach, hra s Getafe aj Alavesom.

Alaves hra vonku na Seville, Valencii, Bilbau, Espanyole a s Barcou ... tiez bez sance.

Netopiere ak to nedoseru, tak to daju. Hraju sice vonku s Betisom a Atleticom Madrid, ale zvysok by mali dat. Navyse Betis aj Atleti v tej dobe mozu byt bez sance na EL ci titul.

Reagovat
madridcan

A zobral si aj v uvahu to,, ze Valencia ma na krku este dalsie dve sutaze s tym, ze Getafe-Real Madrid je podla mna jasna jednotka? Nie ze by som to Valencii neprial, to by som klamal, ale pribeh Getafe sa mi paci viac. Az prilis to malujes proti nim. V mojich ociach su schopni vyhrat vsetky zapasy doma a ak datumovo by vychadzalo vtedy Barcelone LM, tak kludne aj tam

Reagovat
smazaný uživatel

Robí účet bez hostinského. Ono nikdy to nejde celkom podľa papierových predpokladov.

Človek by to doprial aj Getafe aj Valencii.

Reagovat
Phillipinho

Getafe v LM si popravde nedokazu predstavit. Uz jenom ten jejich stadion kde sedi vzdycky par lidi

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
celeb

tak Getafe - Real jasnu jednotku nevidim, ale aj keby, este hraju na s ohrozenymi ponorkami, Barcou, Sevillou, Valenciou, Bilbaom, u sociek ... - maju najtazsi los z konkurentov. Zvladnut ho mozu, ale sancu maju IMHO najmensiu. Buducnost predpovedat neviem, len hodnotim los do konca sutaze.

Reagovat
madridcan

Dobre, aby som si strelil do vlastnej nohy, tak si to aj ja pekne malujem tymi predpovedami. Getafe-Real vidim ako 1 z dovodu toho, ze uz pre nas bohuzial jedina motivacia je predbehnut Atletico. Sevilla v tejto casti sezony je zdolatelna

Reagovat
Visca el barca

Real je na výměnu pomalu celé základní sestavy. Tam opravdu jeden dva hráči nepomůžou. No Zidana čeká fakt oříšek. Aby si to renomé jen nezkazil.

Reagovat
Gazdo

Kludne nech si ho ako trener skazi

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já se teda přiznám, že jsem byl tou kvalitou zápasu tak zklamaný, že jsem přepínal na City a druhý poločas jsem na deset minut i usnul, což se mi nestává. Jasně, Real nehraje prakticky o nic a fotbal Valencie je pro mě často utrpení, ale z mýho pohledu to byla neskutečná nuda.

Velká přestavba se jim na dnešním trhu bude dělat velmi těžko, ani Real na to nemá finanční zdroje, navíc ve chvíli, kdy spoustě hráčů špatnými výkony klesla cena. Nejsem si jistý, že o ně vůbec bude zájem, když člověk pozoruje jejich motivaci.

Reagovat
Anacron

No ono prostě to že nám vůbec o nic nejde nejde vytěsnit z hlavy. Zvlášť když se tihle hráči na ligu nedokázali vybudit ani normálně natož teď.

Jinak s tou přestavbou je to naprosto jasný všem, kromě Pereze, že nestačí 2-3 hráči a už vůbec že by se to stihlo za jedno léto. Ono by to asi stejně nepomohlo kdyby odešlo 6 hráčů ze základu a 6 přišlo tak to je zase moc velký zásah najednou. Ty minulý přestupáky o ničem se nedají nahradit jedním létem no. Zvlášť když se teď bude dělat stadion, i když se na to samozřejmě bere půjčka na 30 let nebo kolik, tak to ten klub zatíží dost. A nikdo prodávat hráče nepotřebuje, když všichni mají prachy. A stejně věřím že přijde tak maximálně ten Hazard z těch top hráčů. A ten sám určitě ničemu nepomůže. Obrana je hrozná, záloha stará a unavená, útok nejhorší v historii snad, celej ten tým je pohromadě strašně dlouho a to prostě nemůže fungovat na takový úrovni. Je mi líto Zidana že to prosení od Pereze přijal, protože teď nemůže vůbec nic získat. Příští rok se nedá čekat žádný titul a je jedno co za hráče přijde. A výsledek toho je jasný - Zidane půjde pryč. To už se pak jen tak vracet nebude v budoucnu.

Reagovat
Visca el barca

Tam je to opravdu ale na radikální řez v každý řadě. V obraně pryč Marcelo. V záloze pryč Casemiro a jeden z dvojice Kroos/Modric no a útok je celej na výměnu.

Reagovat
Anacron

Je to tak no. V obraně bych poslal pryč už i Ramose klidně, Marcela nechat jako dvojku kdyby s tím byl v pohodě, Casemira bych nechal na lavičku, ale Luka a asi i Kroos pryč a útok ten je jasnej no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Luka pryč? Za ty roky si zaslouží u nás dohrát kariéru a když hraje, tak je pořád z té zálohy nejaktivnější a dává té hře nejvíc

Reagovat
Anacron

V září mu bude 34. Už nedokáže celou sezonu podávat top výkony. A to že je z naší zálohy nejaktivnější spíš ukazuje na to v jakým stavu ta záloha je. Dřevák Case a lenochod Kroos Jako já mám Luku fakt rád, jeden z nejoblíbenějších fotbalistů pro mě, ale na základ to už není. Když u nás nebyli schopni dohrát hráči jako Iker, Raul, Ronaldo, tak Modric to určitě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

No, zrovna u Marcela a zálohy věřím, že máme dos kvalitní hráče na lavičce/hostování. Místo Marcela Reguilon, případně Hakimi. V záloze bude snad dostávat víc prostoru Llorente, plus Isco.

A ten útok uvidíme. Za mě bych dal prostor Asensiovi vpravo, na hrot nejspíš/snad někdo přijde a vlevo Vini. Pokud teda dojde Hazard, tak by mohl Vini zkusit taky pravou stranu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Možná jsem naivní, ale čekal bych aspoň to, že hráči bojující s minulými trenéry půjdou pod Zidanem nahoru a zabojují o místo v kádru do příští sezony. Místo toho tam není vidět vůbec nic a to hrajete jeden zápas týdně, navíc Zidane i rotuje, takže je myslím na místě, aby hráli v mnohem větším tempu. Samozřejmě je i možný, že už od Zidana ví o jejich dalším osudu, což by celkem odpovídalo tomu, co na hřišti předvádí.

Reagovat
Diego2

To ten Reguilon uz dohral?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už je to asi otravný, ale včera Mbappé další solidní dive, má v tomto směru formu jak hrom

https://twitter.com/dearatorres/status/1113712598824955904

Reagovat
Anacron

Krásně se to učí od šaška

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky mu tam přišlápl kolenem xicht. Boží trest přišel hned.

Reagovat
ADM

Ten ide

Reagovat
smazaný uživatel

to by zico nikdy neudelal

Reagovat
technecium
Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

dřevák

Reagovat
ADM

To je ale samozrejmné, nakolľko bol natolko kvalitný, že ani nemusel chodiť do 16ky s loptou aby dal gól, všetko výhradne spoza vápna mám to dobre hombre?

Reagovat
valloire

Reagovat
pingla

z ně ho se pomalu stává dosti nechutný simulant

Reagovat
technecium

Všichni, co se kdy snažili soupeřit s Messim (Ronaldo, Mbappé) si pomáhali nedovolenými praktikami, jako třeba simulacmi, aby nahnali góly, protože jinak mu nestačili. Nic nového pod sluncem..

Reagovat
pingla

řekni paní vychovatelce, ať už tě nepouští k internetu pls

Reagovat
technecium

Zásah potopená

Reagovat
Magic player

Ty máš být nějaká hodně trapná parodie na Jiřího nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne sis ho povodil !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo se Messimu v dlouhodobým měřítku v gólech nevyrovná, tak si madridioti vymysleli, že záleží jen na těch 2-3 zápasech na konci mizerný sezony.

Reagovat
wyqinac

tak prosim ukaz jineho hrace ve velkoklubu co odehral aspon 5 sezon a ma prumer vic nez gol na zapas, budu cekat

Reagovat
technecium

Letos má gól na zápas?

Reagovat
wyqinac

on uz odehral za Juventus 5 sezon?

Reagovat
technecium

Gól na zápas nemá od ty doby co odešel Ancelotti

Reagovat
wyqinac

v sezone 15/16 gol na zapas mel, to samy v ty posledni za real, v sezone 16/17 mu to uteklo o dva goly. Se napred aspon podivej nez napises picovinu

Reagovat
technecium

Zdroj?

Reagovat
wyqinac

otevrel jsem 3 ruzny stranky vcetne transfermarktu a je to tak vsude. Je tak tezky si to vygooglit? Pro nekoho holt asi jo..

Reagovat
pingla

samozřejmě, že na tom záleží zrovna ty 2, 3 nebo 4 zápasy ti rozhodnou a tom, jestli něco vyhraješ nebo ne a Messi je každoročně v těchto zápasech úplně v hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se kolik získal Messi s Barcelonou trofejí. Kdyby byl Messi v těch zápasech nahovno, tak proč jich je tolik? A proč Barcelona nějakou tu trofej vyhrává každý rok?

Reagovat
pingla

Koukni se na poslední roky hlavně ve vyřazovací části LM (která je pro všechny kluby tou nejprestižnější soutěží) a pak pochopíš, proč si Ronaldo poslední roky mazal Messiho na chleba a vyhrával jedno individuální ocenění za druhým

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ale nepsal o LM, ale že to dělá rozdíl jestli něco vyhraješ nebo ne. Což byla blbost, když Barcelona s Messim vyhrává trofeje jak na běžícím páse.

Reagovat
pingla

Pravidelně vyhrává svou Spadni ligu, kde jsou 3 schopné týmy, které hrají o špičku, jinak je to nuda a domácí pohár, kde je vlastně stejná konkurence, čili zase to stojí za ....

Reagovat
smazaný uživatel

A dva z tich týmů jsou naprostá světová špička Real a AM. A pokud vím tak má s Barcelonou i 4 LM a z toho 2 treble. Každý rok jsou minimálně ve čtvrtfinále LM a k tomu vyhrají pohár a Ligu. Ale je to brnkačka, jak říkáš.

Reagovat
drussbarb

Takže se nepočítá liga ve Španělsku jako trofej?

Reagovat
technecium

Až buznička vyhraje treble, tak se přijď bavit, do tý doby plácáš hovadiny.

Reagovat
pingla

Až krysařík vyhraje nějakou trofej s nároďákem a nebude tam pro smích, tak vylez z nory a napiš sem něco

Reagovat
valloire

už ho má

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledních 10 let má Messi v LM průměrný hodnocení 8,469 a 54x byl motm. Ronaldo má 8,103 a motm byl 36x. To jasně ukazuje, že Messi je v LM lepší a rozhodl o celých 18 zápasů víc.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CHONG

Člověk by si skoro až přál, abys byl troll, protože ta tvoje hloupost je fakt děsivá.

Reagovat
smazaný uživatel

Logické uvažování na základě faktických údajů je hloupost, CHONGU? Ty tady furt tvrdíš, že jsi právník, ale jsou pro tebe důležité jen zkreslené informace bez výpovědní hodnoty. Slovy prostého občana - máš v tom guláš.

Reagovat
CHONG

Fotbal nemá logiku Jinak tvá hloupost se zdaleka netýká pouze tohoto příspěvku, je všudypřítomná.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zajímavý, že reakci tohoto typu napíšeš vždy zrovna na ten nejméně vhodný příspěvek a ne na evidentní trolling, který tu přebývá.

Reagovat
CHONG

U tebe je to jedno.

Reagovat
Elliasson

Asi nějak tak.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

ať si to průměrný hodnocení užije u pytlíku Lays

Reagovat
smazaný uživatel

To si dopřává Real, dědo.

Reagovat
valloire

Reagovat
Raul=Real

Aj tak ho nechceme

Reagovat
fenixLFC

to je fakt do placu ked musi podvadzat aj v lige ktoru vyhravaju o 20 bodov

Reagovat
patas92

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

On skáče ale strašně naivně.. Hráči jsou od něj metr a on si zkouší vymodlit penaltu.. Tohle jeho talent bude hrozně kazit.

Reagovat
Magic player

https://youtu.be/jQUdgtf1sas

Poslední zápas Martina proti AZ. Pár lacinych ztrát tam bylo, on to sice vykompenzuje dost vysokým počtem zisků, ale i tak bych od něj chtěl do budoucna na tomhle zapracovat, vídám to u něj v každém sestřihu. Tohle si v naší záloze může dovolit jen Case....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já se musím přiznat, že z něj mám poslední měsíce fakt hodně dobrý pocit. Doufám, že pro něj ZZ nebude mít místo nebo ho bude rvát někam, kde není úplně nejlepší, tedy na křídlo...

Reagovat
Magic player

Já si myslím, že není idiot a vidí to. I Isca teď staví na Lukovo místo, čekám, že u Martina to bude podobný případ. To že by nepřišel zpátky si ani nepřipouštím.

Musíme do té zálohy chtě nechtě riznout a dostat tam zase nějaký hlad a touhu po úspěchu. Současný stav je o ničem.

Reagovat
Ed_Hazard

Toto bol taky priemerny vykon, lepsi priemer mozno. Hrava aj lepsie. Ale tie straty a niekedy nedotiahnute akcie ma stvu tiez. Ako ale vravis, unho je az neuveritelne, kolko lopt dokaze ziskat za zapas. Najviac sa mi na nom ale pacia standartky. On to vie kopat takym sposobom, ze z drvivej vacsiny je zavar pred branou a nebezpecna situacia. V tomto zapase sice poslal par rohov brankarovi do ruk, vacsinou to ale posiela perfektne. V kombe s Ramosom by z toho mohla byt smrtiaca dvojka.

Reagovat
Visca el barca

Madridisti, těšíte se na Adrienka Rabiotka?

Reagovat
misinho7

Madrid to poprel...

Reagovat
Visca el barca

No, ale on by byl tak to jediné co můžete reálně získat

Reagovat
misinho7

on je maximalne jediny realny koho mozme ziskat z PSG.. inac mozme ziskat hocikoho

Reagovat
Visca el barca

Poznáte sami v létě sílu trhu

Reagovat
roman1978

tak kupte lea

Reagovat
misinho7

Lea Baptistãa nam netreba

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bartomeu: "De Ligt is a great player and a great centre-back. I know what will happen with him but it's not the moment to talk right now."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele