30. kolo
02.04.2019 20:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Getafe na Espanyolu remizovalo a může přijít o čtvrté místo

Hráči Getafe zaznamenali další ztrátu a mohou přijít o průběžné čtvrté místo. V Katalánsku padaly góly až po změně stran a jako první se prosadili domácí, jmenovitě Borja Iglesias. Madridský celek srovnal čtvrthodinu před koncem zásluhou Ángela Rodrígueze.

Na RCBD Stadium se odehrálo velmi vyrovnané utkání, jehož konečný výsledek je na obě strany spravedlivý. Getafe sice potřebovalo v Katalánsku získat nejlépe tři body, ale nakonec je asi rádo i za bod, neboť muselo ve druhém poločase dotahovat.

Getafe začalo na Espanyolu odvážně, mělo více ze hry, ovšem žádnou větší gólovku si nevypracovalo. Diváci se vážnější šance dočkali až po půlhodině hry, kdy Soria vytáhl po střele jednoho z domácích pohotový zákrok. Po hříchu to vlastně byl jediný světlejší okamžik prvního poločasu. Vyrovnaný průběh se dal očekávat i po změně stran a taky že to tak bylo.

Každopádně bezbrankový stav vydržel jen do 56. minuty. Po vynikajícím centru se nejvýše do vzduchu pověsil Pérez a před gólmanem ještě šťouchl do balónu Borja Iglesias. Regulérnost branky ještě sudí zkoumal u videa a nakonec dal Espanyolu za pravdu. Getafe mělo ještě dostatek času s výsledkem něco udělat a i když nebylo vyloženě lepší, dokázalo čtvrthodinu před koncem vyrovnat. Po pěkné kombinaci si na ofsajdové hraně převzal balón Ángel Rodríguez a suverénní střelou do šibenice vyrovnal na 1:1.

Ani jeden tým posléze nechtěl udělat chybu a hra se v závěru utkání kouskovala. V nastaveném čase pak přeci jenom mohl strhnout vedení na stranu domácích stoper Naldo, který po dalším dobrém centru hlavičkoval těsně nad. Getafe remizovalo v Espanyolu 1:1 a může přijít o průběžné čtvrté místo, které zaručuje přímý start v Lize mistrů pro příští rok.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele