30. kolo
03.04.2019 20:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Eibar proti Vallecanu otočil výsledek

Eibar doma s Vallecanem prohrával, ale výsledek dokázal otočit a nakonec slaví zisk všech bodů. Vallecano nepředvedlo špatný výkon, domácí mužstvo ale bylo efektivnější.

Domácí měli na kopačkách první velkou gólovku v 6. minutě, kdy Marc Cardona svojí přízemní střelou protáhl brankáře Dimitrevskiho. Vallecano se dostávalo ke slovu pomaleji, v 17. minutě hlavičkoval těsně nad Mário Suárez. O deset minut později spálilo Rayo další příležitost, De Tomás se šikovně obtočil s balónem a zpoza vápna dobrou střelou těsně minul branku! Podobně si vedl i na druhé straně Fabio Orellana.

Závěr prvního poločas přinesl první branku utkání, ale jakým způsobem. Nejprve hráči Raya vyrobili hrubou chybu, ale Kike García zblízka nepřekonal Dimitrevskiho, což se Eibaru stalo osudným, neboť následný protiútok hostí skončil gólem. De Tomás udržel balón pro Josého Angela Poza, na jehož ránu do šibenice neměl Dmitrović nárok.

Eibar se po obrátce snažil vyrovnat a byl o něco lepší. Po zpětné přihrávce pálil Charles a Dimitrevski předvedl další výborný zákrok. Eibar se nakonec zaslouženého vyrovnání dočkal v 64. minutě, kdy dlouhý centr do vápna sklepl před branku Cardona a Charles vyrovnal na 1:1. Vallecano následně nezmatkovalo, hrálo dál svojí hru, ovšem čtvrthodinu před koncem nepokrylo náběh Pedra Leóna, který ustál tlak bránícího hráče a střelou na přední tyč otočil výsledek ve prospěch domácího mužstva. Rayo si v závěru vytvořilo tlak, ale odpovědět už nedokázalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele