30. kolo
04.04.2019 20:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Leganés v nastavení udolal Valladolid

Leganésu stačila na vítězství proti Valladolidu jediná branka, o kterou se postaral až v šesté minutě nastavení hlavičkující Guido Carrillo. Konečný výsledek musí hosty pořádně mrzet, stačilo totiž pohlídat jediný centr a měli by do tabulky cenný bod. Takhle odjíždí Valladolid s nepořízenou a dál musí o záchranu tvrdě bojovat.

Nebylo to utkání, které by diváky bavilo ofenzivními výpady, spíše naopak. Od začátku do konce to byla šachová partie, kterou rozhodl jediný gólový okamžik. Koneckonců vyrovnanost a atraktivitu utkání vykresluje celkový počet střel na branku. Leganés vyprodukoval dva pokusy, zatímco Valladolid pouze jediný.

První poločas nenabídl divákům ale vůbec nic. Ani jedna strana neměla navrch a o gólových šancí nemusíme vůbec mluvit. Publiku na stadionu Municipal de Butarque nezbývalo nic jiného, než doufat, že se po změně stran obraz hry zlepší.

Hra se skutečně zlepšila a konečně se na trávníku začalo něco dít. Po ruce Fernándeze se domácí marně dožadovali pokutového kopu, byť ho sudí zprvu signalizoval. Po shlédnutí videa ale nechal hru pokračovat. Leganés začínal mít více ze hry, ale v koncovce nebyl tolik důrazný. Santos poslal balón jen do náruče Masipa a v 86. minutě hlavičkoval vedle Carrillo. Byl to takový nácvik pozdějšího gólového momentu.

Leganés urval vítězství až z poslední možné akce v šesté minutě nastavení. Juanfranovi se z pravé strany hřiště povedl nadýchaný centr a Guido Carrillo tvrdou hlavičkou k tyči rozhodl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele