LaLiga - souhrn 24. kola

14.02.2020, 23:08, aktualizováno 16.02.2020, 22:57
Komentáře a souhrny
Real Madrid se rozešel smírně s Celtou Vigo a zůstává v čele, na průběžně druhou Barcelonu, která přetlačila Getafe, má k dobru pouze bod. Atlético Madrid nedokázalo dvakrát udržet vedení na Mestalle ve Valencii a nakonec si odváží pouze bod za remízu 2:2. Villarreal potvrdil formu a doma zdolal Levante. Granada otočila zápas s Realem Valladolid. Espanyol vybojoval bod v Seville, ale poslední místo neopustil, protože Leganés uhrál bezbrankovou plichtu s Betisem...

Real Madrid - Celta Vigo 2:2

16.02.2020 21:00

Góly: 52. Toni Kroos, 65. Sergio Ramos (pen.) - 7. Fjodor Smolov, 85. Santi Mina

Rozdíl mezi vedoucím Realem Madrid a Barcelonou se po tomto víkendu ztenčil na pouhý bod. Rozhodla o tom remíza Realu s o záchranu bojující Celtou Vigo 2:2. Hosté se na Santiago Bernabéu překvapivě ujali vedení a i když Merengues vývoj otočili, poslední slovo měli Celestes, jmenovitě Santi Mina.

Celta Vigo už v minulých kolech dokázala obrat favorita o body, posledně by mohla vyprávět Sevilla, ale od Realu Madrid se přeci jen čekalo, že zapíše tři body. Zvláště, když se do základní sestavy a navíc od úvodní minuty, vrátil uzdravený Eden Hazard.

Jenomže začátek zápasu "Bílému baletu" hrubě nevyšel a hosté usedli do sedla po osmi minutách, kdy Aspas vymyslel úžasnou kolmici na rozeběhnutého Fjodora Smolova a Courtois s tím nemohl nic dělat. Real chtěl pochopitelně co nejrychleji vyrovnat a začal si vytvářet šance. Casemiro z dobré pozice přestřelil a i další snažení k ničemu nevedlo. O to víc si domácí oddechli, když před koncem poločasu vychytal Murillovu hlavičku fantastický Courtois.

Královský celek se dočkal až po změně stran, v 52. minutě přihrál Benzema Marcelovi, ten zpětně našel lépe postaveného Toniho Kroose a německý záložník srovnal na 1:1. Madrid pak přepnul na vyšší obrátky a uzdravený Eden Hazard za chvíli vymyslel druhý gól, když si před brankářem šikovně píchl balón a nechal se zfaulovat. Následovala penalta a chvíle pro Sergia Ramose, který nezaváhal.

Domácí si výsledek hlídali, a i když to bylo jen o jeden gól, málokdo pochyboval o jejich výhře, ovšem v 86. minutě zachvátil stadion Santiaga Bernabéua dokonalý šok. Santi Mina si po sérii krátkých přihrávek seběhl pro balón na kolmici a propálil belgického brankáře Courtoise. Real chtěl ve zbývajícím čase ještě jednou zvrátit výsledek na svojí stranu, ale Benzema přestřelil a více už se v utkání nestalo.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - CA Osasuna 0:1

16.02.2020 18:30

Góly: 29. Oier

Hráči Athletic Bilbao nedávno zvítězili v prvním semifinále Copa del Rey, ale na ligovou scénu to nepřenesli a doma podlehli Osasuně po jediném gólu Oiera. Samotné utkání mnoho šancí nenabídlo, Bilbao mělo sice větší územní převahu, ale to k ničemu nevedlo i proto, že v nastavení trefil tyčku Aduriz.

Pro fanoušky baskického klubu je to samozřejmě zklamání, po euforii z vítězství v prvním semifinále Copa del Rey se doma nad Osasunou očekávaly tři body. Ty ale vzaly za své už v průběhu prvního poločasu, tedy přesněji řečeno v prvním poločase nakonec padl rozhodující gól.

Oba celky vstoupily do utkání poměrně opatrně, na San Mamés to rozhodně žádná strhující ofenzivní podívaná nebyla. Vlastně jediný zajímavý okamžik se udál ve 29. minutě, kdy hosté rozehrávali standardní situaci a Brašanac nejprve nechal hlavou vyniknout Simóna, ale hned po něm z bezprostřední dorážky poslal Osasunu do vedení Oier. O tři minuty později se sice z vyrovnání radovali Iňaki Williams, jenže kvůli faulu na brankáře Herreru se pískalo.

Bilbao potřebovalo ve druhém dějství nutně přidat. Výkon Basků byl v prvním dějství mizerný a jen stěží by mohl stačit na body. Pět minut po přestávce měli domácí první velkou šanci. Hostující brankář Herrera zaváhal při odkopu a trefil Raúla Garcíu, od kterého balón skončil nad břevnem. Ještě blíže vyrovnání byl v 57. minutě Unai Vencedor, jehož přizvednutá rána také skončila těsně nad břevnem. Do třetice pak neuspěl Iňaki Williams a to už běžela 79. minuta.

Domácí klub si v závěru vytvořil již značnou převahu, ale Osasuna dál odolávala. Ránu Capy vyrazil Herrera a ve třetí minutě nastavení hlavičkoval do tyče Aduriz! Bilbao nakonec vyrovnat nestihlo a doma podlehlo Osasuně 0:1.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Real Betis 0:0

16.02.2020 14:00

Góly: -

CD Leganés před týdnem nedal gól Levante a prohrál, tentokrát vyšel střelecky naprázdno s Betisem, ale alespoň jeden bod získal. Andalusané totiž také nebyli schopni překonat brankáře Roblese a stále pokračují v mizerných výkonech.

Jako u každého utkání, které skončí 0:0, je to pochopitelně velká škoda, přitom oba celky potřebují vyhrávat a kdy jindy to herně otevřít, když ne teď. V celém utkání byly zaregistrovány jen tři střely na branku a s takovou je těžké cokoliv očekávat.

První poločas snad až na Bustinzovu střelu opravdu nic nenabídl. Bustinza se dostal do koncovky ve 32. minutě a brankář Robles jeho pokus kontroloval. K vážnějšímu přímému zakončení došlo až v nastaveném čase prvního poločasu. Po rychlé akci zakončoval z hranice šestnáctky Eraso, ale brankář Robles bez problému kryl.

Oba celky sáhly po změně stran k brzkému střídání, ale herní projev se nezměnil. Po hodině hry střílel vedle Ruibal a deset minut před koncem selhal v koncovce Aleňa, v dosud největší šanci zápasu. Když ne branku, tak alespoň závěr zápasu přinesl velké emoce, které vyústily v červenou kartu pro hostujícího Iglesiase. Realu Betis v tu chvíli vyloučení nemohlo ublížit, neboť sudí vzápětí odpískal konec.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Espanyol Barcelona 2:2

16.02.2020 12:00

Góly: 15. Lucas Ocampos, 80. Suso - 35. Adrián Embarba, 50. Lei Wu

Hráči Sevilly zaznamenali další bodovou ztrátu a komplikují si tím účast v Lize mistrů pro příští rok. Andalusané hráli s posledním Espanyolem 2:2, přičemž remízu zařídil osm minut před koncem Suso. Španělský křídelník se prosadil poprvé po svém příchodu z AC Milán.

Seville se ale příliš nedaří, nešlo o jedinou ztrátu z poslední doby. V minulém kole prohrála s Celtou Vigo, v předminulém zase plichtila s Alavésem.

Svěřenci Julena Lopeteguie začali dobře a už po sedmnácti minutách vstřelili první gól. Suso nacentroval na Lucase Ocampose a ten hlavou k tyči překonal Diega Lópeze. Vše šlo tedy z pohledu domácích podle plánu. Espanyol ale po inkasované brance přidal a nakonec po krásném gólu vyrovnal na 1:1. Adrián Embarba se postavil k volnému přímému kopu a parádní střelou překonal Tomáše Vaclíka. Sevilla pak vypadla z tempa a na začátku druhého poločasu inkasovala další gól.

Calleri po vyhraném hlavičkovém souboji připravil pozici pro Wu Leje, který v klidu překonal českého brankáře. Julen Lopetegui se snažil rozhýbat hru střídáním a postupně přišli Nemanja Gudelj či Luuk de Jong. Žádný velký tlak se ale nekonal. Espanyol držel otěže zápasu ve svých rukou, ale jen do 70. minuty, kdy uviděl druhou žlutou kartu Víctor Sánchez. Seville se tak naskytla dvacetiminutová přesilovka, kterou využila osm minut před koncem. Suso si navedl balón na silnější levačku a z hranice šestnáctky přesnou střelou k tyči srovnal na 2:2. Rojiblancos ještě chtěli urvat vítězství, ale čas už neúprosně kvapil. Espanyol závěrečný tlak Sevilly ustál a do Katalánska si veze bod.

Více informací k zápasu

Granada CF - Real Valladolid 2:1

15.02.2020 21:00

Góly: 81. Antonio Puertas, 90+6. Carlos Fernández - 56. Sergi Guardiola

Už to vypadalo na další porážku nebo alespoň bodovou ztrátu, ale Granada nakonec silou vůle konfrontaci s Valladolidem zvládla a má tři body. Až v 81. minutě přitom odpověděl na zásah Sergiho Guardioly Antonio Puertas a v šesté minutě nastavení dokonce dokonal obrat Carlos Fernández.

Granada musela v týdnu skousnout semifinálovou porážku v Copa del Rey od Athleticu a protože prohrála i v minulém kole na Atléticu Madrid, byl nejvyšší čas doma získat tři body. Valladolid byl posilněn výhrou na Mallorce, navíc podpořenou domácí remízou s Villarrealem.

Začátek byl na obou stranách plný nepřesností i zbytečných faulů, a tak první výraznější šance přišla na řadu až po devatenácti minutách. Fernández sice přehodil gólmana Masipa, ale Salisu ho na brankové čáře zastoupil. Pak hra zase sklouzla do stejného stereotypu, který byl k vidění před Fernándezovou gólovkou a první poločas tak žádnou změnu skóre nepřinesl.

To nejpodstatnější se odehrálo až ve druhém poločase. Sedm minut po změně stran se objevil ve velké šanci hostující Sergio Guardiola a Silva předvedl první skvělý zákrok v utkání. Minisouboj Guardioly se Silvou se o pár minut později opakoval a tentokrát měl hostující hráč větší radost. Guardiola si totiž všiml, že je Silva z branky a rozhodl se z postranní čáry vypálit, což se mu povedlo a balón se od obou tyček odrazil do branky.

Granada potřebovala reagovat a její střídání hru určitě oživilo. V 81. minutě jí bylo odměnou vyrovnání. Obrana Valladolidu nepokryla Antonia Puertase, který hlavičkoval uvnitř pokutového území úplně sám a navíc přesně. Celou situaci ještě kontrolovalo video a nebylo shledáno nic proti pravidlům.

Užuž to vypadalo, že utkání skončí dělbou bodů, ale osud tomu chtěl jinak. V šesté minutě nastavení se dobře obtočil kolem svého strážce Carlos Fernández a rozhodující brankou odpálil na stadionu obrovskou euforii. Granada v závěru strhla vedení na svojí stranu a získala tři body.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Levante UD 2:1

15.02.2020 18:30

Góly: 9. Gerard Moreno, 61. Moi Gómez - 56. Borja Mayoral

"Žlutá ponorka" pokračuje ve stíhací jízdě pohárových příček a po další výhře, tentokráte na Levante se dostala už na průběžné šesté místo. Domácí se navíc přiblížili i pozicím, které znamenají Ligu mistrů a ještě více dramatizují boj o tyto příčky. Duel na Estadio de la Cerámica nabídl tři góly, na domácí straně se o ně postarali Gerard Moreno a Moisés Gómez. Gól Levante měl na svědomí Borja Mayoral.

Villarreal musel před nedávnem skousnout vyřazení z Copa del Rey, ale vliv na jeho výkony v LaLize to nemělo. Domácí pokračují ve zlepšených výkonech a po dalším zisku tří bodů už se dokonce posunuli na pohárové pozice. Jaký rozdíl mezi začátkem soutěže, ve kterém se "Žlutá ponorka" krčila ve spodních patrech....

Dobrý začátek a rychlý gól byl nakonec hlavním stavebním kamenem pozdějšího vítězství, které se zas tak lehce nerodilo. V 9. minutě tedy dostal Gerard Moreno kvantum času, aby si navedl balón ke střele a bez problému přesně zakončil. Krátce na to jen fantastický zákrok Aitora Fernández zabránil už dvoubrankovému vedení. Domácí pak přeci jenom trochu polevili a do hry se dostávalo i Levante, jenomže nebylo tolik nebezpečné, jak si asi před začátkem představovalo.

Na Villarrealu byla patrná snaha utkání co nejrychleji druhým gólem rozhodnout a Santi Cazorla měl na začátku druhého poločasu dobrou možnost, ale Aitor Fernández byl ve střehu. Levante sice nebylo nebezpečné, ale vyrovnat dokázalo. V 56. minutě se po Clercově dlouhé přihrávce zjevil na zadní tyči volný Borja Mayoral a trefit prázdnou branku pro něho nebyl problém.

Hosté se z vyrovnání dlouho neradovali a Villarreal si vzápětí vzal vedení bleskurychle zpátky. Moisés Gómez kousek za vápnem napřáhl a střelou k tyči překonal Fernándeze. "Žlutá ponorka" měla možnost ještě zvýšit náskok, ale veškeré šance už vyšly vniveč, což vzhledem ke třem bodům nijak nemrzí.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Getafe CF 2:1

15.02.2020 16:00

Góly: 33. Antoine Griezmann, 39. Sergi Roberto - 67. Ángel Rodríguez

Barcelona zvládla sobotní šlágr s Getafe a minimálně do neděle se dotáhla na vedoucí Real Madrid. Partie s Azulones rozhodně nebyla jednoduchá, hosté hráli dobře a nakonec je od vyrovnání připravil skvělý zákrok Ter Stegena. Barcelona zadělala na tři body již v poločasu brankami Griezmanna a Sergiho Roberta.

Na Camp Nou se představil průběžně třetí tým soutěže a v úvodních minutách dal jasně najevo, že nejel do Katalánska jenom na výlet. Getafe bylo o něco aktivnější a ve 22. minutě dokonce vstřelilo gól, který ale nemohl být kvůli faulu na Umtitiho uznán. Každopádně směrem k Barceloně to bylo důrazné varování. Quique Setién musel krátce před tím řešit nepříjemnost v podobě zranění Jordiho Alby, a tak přišlo první střídání a šance pro Júniora Firpa.

A Getafe dál působilo aktivnějším dojmem, jenomže ve 33. minutě šikovně posunul z první balón Lionel Messi na Antoina Griezmanna, ten lehce přeloboval brankáře Soriu a poslal Barcelonu do vedení. To byl velice důležitý moment, protože o chvíli později vstřelila Barca druhý gól. Nový muž na hřišti Júnior Firpo adresoval přihrávku napříč vápnem na Sergiho Roberta a sváteční střelec dal na 2:0. Pro hosty z Madridu to byl poněkud krutý výsledek, ale taková byla realita. Barcelona byla efektivnější a proto vedla.

Gól naděje ale mohl všechno změnit a Getafe se ho skutečně dočkalo po více jak hodině odehraného času. Centr Jaimeho Maty dopadl přesně na kopačku Ángela Rodrígueze a Ter Stegen se mohl jen ohlédnout.

Rázem bylo zaděláno na drama a Getafe bylo skutečně blízko vyrovnání v 72. minutě, kdy střelu Arambarriho neuvěřitelně vytáhl z brankové čáry Ter Stegen. Na druhé straně trestuhodně přestřelil Griezmann. Čas pak pro hosty nemilosrdně ubýval a Barcelona těsný náskok kontrolovala. Změnu vedení nepřinesl ani nastavený čas a Barca nakonec získala veledůležité tři body, kterými se minimálně do neděle srovnala s vedoucím Realem Madrid.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Deportivo Alavés 1:0

15.02.2020 13:00

Góly: 63. Juan Camilo Hernández

Šlo o naprosto zasloužené vítězství, neboť Alavés za celý zápas ani jednou nevystřelil na branku. Mallorca takových pokusů registrovala šest, včetně neproměněné penalty. Vše pro ní nakonec dobře dopadlo, Juan Hernández ve druhém poločase rozhodl.

Utkání na Iberostar se nesl v duchu boje o záchranu a především Mallorca se nacházela v pásmu sestupu a potřebovala nutně bodovat. Začátek pro ní nemusel být zrovna optimistický, ale Lucas Pérez v dobré pozici, leč tísněn netrefil branku. Ve 25. minutě přišla do té doby největší šance Bermellones a střelu Budimira Pacheco vyrazil na rohový kop. Mallorca utahovala šrouby a výsledkem bylo po půlhodině hry nařízení pokutového kopu. Magallán zahrál v šestnáctce rukou a verdikt stvrdilo video. Salva Sevilla však jedinečnou příležitostí pohrdl, Pacheco vystihl směr jeho střely a stal se hrdinou okamžiku.

První poločas branku nepřinesl, ale fotbal rozhodně nenudil. Druhý poločas dál sliboval napínavou podívanou a hned na jeho začátku spálil tutovku Lucas Pérez. V náběhu se dostal za obranu a balón poslal těsně vedle branky.

V 54. minutě domácí opět rozjásali své publikum, ale branka, kterou vsítil Dani Rodríguez, nemohla platit, protože při zpracování balónu se hrálo rukou. I po hodině hry tak hrála Mallorca s Alavésem 0:0. To už ale nemělo trvat dlouho, v 63. minutě přilétl do šestnáctky Alavésu centr, Pacheco proti hlavičce fantasticky zasáhl, ale proti dorážce Juana Hernándeze byl bezmocný. Najednou to bylo Deportivo, které muselo dohánět manko. Po celé utkání neměli hosté jedinou výraznější šanci, ba dokonce ani střelu na branku. Dvě minuty před koncem sice vstřelil gól Méndez, ale kvůli předchozímu útočnému faulu neplatil. Sudí Pizzaro ještě přidal hostům šest minut nastaveného času, ale ani během nich se Depor nevzpamatoval.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Atlético Madrid 2:2

14.02.2020 21:00

Góly: 40. Maxi Gómez, 59. Geoffrey Kondogbia - 15. Marcos Llorente, 43. Thomas Partey

Páteční předehrávka 24. kola LaLigy nabídla luxusní podívanou s množstvím šancí, ale vítěze přesto neurčila. Valencia totiž dotáhla obě branky hostujícího Atlética Madrid, které se proto z Mestally vrací jen s bodem.

Když se oba soupeři utkali naposledy, rozdělili si mezi sebou body stejným dílem. Zajistit tápajícím domácím výhru po delší době měli na hřišti zajistit Guedes, Parejo, Gómez nebo Mangala s Torresem. Atlético se spoléhalo na nesehranou dvojici útočníků Vitolo s Correou, kterou podporovali Koke se Saúlem.

Netrvalo dlouho a Valencia poprvé výrazněji zahrozila. V pozoru musel být brankář Jan Oblak, kterého pořádně protáhl univerzál Daniel Wass svojí jedovatou ránou. První minuty se nesly zcela jednoznačně ve znamení snahy neudělat chybu na obou stranách a moc pohledných šancí diváci neviděli. Atlético se každopádně stále častěji dostávalo k balonu, což mělo logicky jen jedno možné vyústění.

První branka na sebe nenechala zase tak moc dlouho čekat. V patnácté minutě si Ángel Correa na pravé straně vápna vyměnil míč s Vitolem a v pokutovém území napřáhl ke střele. Tu sice v pokleku zablokoval obránce Gabriel, jenže nechtěně tím odeslal míč přímo na kopačku Marcose Llorenteho. Mladý záložník na nic nečekal a hbitě propálil vše před sebou - 1:0.

Vitolo si s Ángelem Rodriguezem překvapivě velmi rozuměl a toto duo prakticky samo dokázalo zaměstnávat defenzivní linii Netopýrů. Valencia naopak delší dobu neměla míč na kopačkách a když už se k němu dostala, velmi rychle ji o něj hosté připravili skvělým presinkem. Zajímavý pas zkoušel vymyslet Carlos Soler a narazil při tom jen na skvěle postaveného brankáře Oblaka.

Ke konci první půle se Valencii povedlo přeci jen hrozit víc. Z první větší šance se jí povedlo skórovat ve 40. minutě. Po rohovém kopu si přetažený centr zpracoval na zadní tyči Maxi Gómez a dokázal jej prudkou střelou vrátit před bránu. Tam si naskočil pozorný Gabriel a jeho hlavička zapadla do sítě - 1:1.

Moc dlouho se ale domácí z vyrovnaného stavu neradovali. Jen o 3 minuty později totiž už zase bylo všechno jinak. Valencia ztratila míč ve středu pole a Thomas Partey s ním postupoval k bráně. Zastavovat ho zkoušeli mnozí, ale nepovedlo se to nikomu. Partey proto krátce švihl nohou a napálil míč k levé tyči brankáře Domenécha.

Po změně stran se začaly projevovat emoce na obou stranách i ve formě, která bývá oceňována žlutými kartami. Několik zákroků už bylo za hranou a sudí Medié si nenechal ujít příležitost pískat. Pískal i v 59. minutě, tentokrát však z jiného důvodu. Po faulu na Solera Parejo poslal ze standardky do vápna krásný centr, na něj si naběhl robustní Geoffrey Kondogbia, který s velkou dávkou štěstí protlačil míč za Oblaka.

Ke konci utkání se s šancemi roztrhl pytel. Nejprve Ferrán Torres pláchl Saúlovi a nacentroval na Gameira. Ten však přestřelil. Na opačné straně obránce Šime Vrsaljko odcentroval z pravé strany na vzdálenější tyč, kde se dostal k hlavičce Álvaro Morata. Jeho pokus ale z blízkosti vytáhl mimo brankář Doménech, načež Partey pálil mimo.

Thomas Partey byl dnes hodně při chuti a jeho nebezpečné dělovky nedávaly brankáři Doménecheovi spát. A když v závěru brankář Oblak dvakrát vytáhl luxusní zákrok, když se do šance dostal Gaya, bylo rozhodnuto o dělbě bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid24158146:1653
2.FC Barcelona24164457:2952
3.Getafe CF24126636:2242
4.Atlético Madrid241010425:1740
5.Sevilla FC24117631:2540
6.Villarreal CF24115842:3238
7.Valencia CF24108635:3438
8.Real Sociedad23114839:3137
9.Granada CF241031129:3133
10.Athletic Bilbao24710723:2031
11.CA Osasuna24710731:3231
12.Real Betis2478932:3729
13.Levante UD24921330:3629
14.Deportivo Alavés24761125:3427
15.Real Valladolid24511820:2726
16.SD Eibar23661122:3224
17.Celta Vigo24491121:3421
18.RCD Mallorca24631523:3921
19.CD Leganés24471318:3619
20.Espanyol Barcelona24471321:4219
Zbývající zápasy
16.02. 16:00SD Eibar - Real Sociedad

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (201)

Přidat komentář
Phillipinho

Hodne peknej zapas. V prvnim polocase o neco lepsi Atleti, v druhym zase Vale. Takze zaslouzena remiza. Od Atletu konecne velmi dobrej vykon Thomas a mam radost, jak se zacina zlepsovat Llorente. Z Vale nejlepsi Ferran a Gaya. Gaya na Euru snad jasnej zaklad a Ferran by mel ject taky. 19 let, zadnej hype kolem nej a hrac uz ted naprosto uzasnej

Reagovat
dextroza_m

Jedním slovem utrpení, Getafe skvěle fyzicky připravené, krásný gol Angela, Griezz není hráč pro nás.

Reagovat
technecium

Griezmann hrál skvěle ve chvíli, kdy si prohodil pozice s Messim a hrál víc z hloubky na konci prvního poločasu.

Reagovat
ADM

Leo sa od zapasu s Bilbaom este poriadne nerozbehol

Reagovat
Kokesh

Wow, do hattricku mu chyběly jen tři góly.

Reagovat
technecium

Wow, do tří bodů chyběly jen tři body

Reagovat
ADM

Kľud.

Reagovat
LAM

Děsivá druhá půlka.Takhle hrát doma?

Záloha nebyla schopná pořádně prostrčit míč před střed a Messi byl zcela mimo hru.Když už něco vymyslel,tak Griezmann netrefil ani stodolu

Beru že mělo Getafe formu,ale od nás to byl hodně průměrnej výkon.S tim co předvádíme určitě v LM neuspějem.Tohle si astatní kluby vyčíhaj.

Reagovat
technecium

Máme všechno ve svých rukou. Stačí porazit Real a titul dáme. Stačí porazit každého, na koho narazíme v LM, a máme to taky.

Reagovat
ADM

Dle mne neni na co cekat a treba zacit vyhravat.

Reagovat
technecium

Zkušený tým ví přesně, kolik dát gólů, aby vyhrál

Reagovat
LAM

To bylo vidět když Stegen žóngloval s míčem na čáře.

Reagovat
technecium

Stegen přesně věděl, co dělá. Nechal špínu z Madridu navnadit, aby její zklamání pak bylo ještě větší

Reagovat
LAM

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Hrajem strašně a náš nejlepší střelec se nedostává do pořádnejch šancí.V zadu strávíme snad třetinu zápasu.S timhle opravdu na tituly nemyslim

Reagovat
celeb

1. polcas sa mi pacil, 2. som zaspal, ako tak citam komentare, tak chvalabohu.

V tom 1. Roberto vykon sezony (aj keby som neratal gol). Busq velmi dobre (az na tu obrovsku chybu na zaciatku), Arthur s DJ - tam cakam vyrazne viac od oboch.

Alba - 3. zranenie, katastrofa.

Najvacsi problem vidim s prepojenim zalohy a utoku. Tam to stale neladi.

Reagovat
Majk91

Dôležité 3 body. Dnes ma milo prekvapil Firpo. Keby že Griez nie je slepy, tak ma 2 ačka. Ansu tiež solídny, mal pár zbytočných strát, ale inak v poho, jediný okrem Messiho, ktorý vie potiahnuť loptu a nebojí sa 1 na 1.

Reagovat
blaugrana

Griezova jednonohost je strasna. Pravacku ma fakt len na opieranie. Bez vahania by som ho trejdol za Lautara. Fati dnes hodne slaby zapas. Na Pikaca sice kydame, ale stale je klucova postava.

Reagovat
ADM

Tak na Pikaca kydaju hlavne súperi, stale je o 5 levelov nad zbytkom nasej obrany.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
CHONG

Škoda, docela remízový zápas a "faul" na Umtitiho mi přišel vtipný, ale silnější pes mrdá, no. Každopádně dneska by byl jakýkoliv bodový zisk pouze bonus, hlavně musíme příští kolo porazit doma Sevillu. Vamos Geta!

Reagovat
technecium

S tím ramenem tam byl jasný úmysl

Reagovat
CHONG

Byl to úplně stejný zákrok, jako ten de Jonga na Militaa, a to tu tehdy bylo od culés solidně nablito

Reagovat
technecium

Jakou situaci myslíš?

Reagovat
ADM

To nebol De Jong.

Reagovat
CHONG

Sorry, de Jong vlastně dával gól, ale to na věci nic nemění.

Reagovat
ADM

To som len pripomínal technikovi situaciu blizsie kazdopadne toto rameno, co dostal Umtiti mi prislo tvrdsie a umyselnejsie, ako to postavenie do cesty od Sevillcana.

Reagovat
CHONG

To teda nevím, mně to přišlo to samé v bledě modrém.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je v tom, že Varane naběhl do útočníka a útočník do Umtitiho. Jinými slovy Varane fauloval a Umtiti byl faulován, navíc tak tvrdě, že by to byl faul i v hokeji, přesněji bodycheck.

Reagovat
patas92

A oba to taky byly správně odpískané fauly. Nechápu, co se řeší

Reagovat
el Principito

Reagovat
drussbarb

V kole předtím kvůli podobnému zákroku VAR zrušil branku Barcy

Reagovat
Pharrell

Reagovat
drussbarb

Ano?

Reagovat
LAM

Jasně mu dal do držky,ale nic viď

Reagovat
blaugrana

Takze na zaklade toho to faul nebol. Lol.

Reagovat
CHONG

Klidně bych na tebe zareagoval, ale do mrtvol se nekope.

Reagovat
blaugrana

Skap.

Reagovat
CHONG

To je tvoje doména.

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ale jo, vzal si to rozhodně líp než falešník Bordalás, který utekl ze hřiště bez podání ruky a na tiskovce si stěžoval na to, že fotbal není fér .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tomuto vyjádření se snad může smát jenom někdo, kdo ten zápas neviděl...

Reagovat
ADM

Getafe hra americky futbal, sympataci

Reagovat
CHONG

Tohle vyjádření může napsat jenom někdo, kdo vidí Getafe maximálně proti Barceloně (nebo Realu)

Reagovat
ADM

Nepopieram. Ja som ako vall, uz mam cas len na velke zapasy a treti tim ligy sklamal

Reagovat
valloire

no to brzo v 26 cca letech jsem sledoval co se dalo

Reagovat
Gazdo

Je tazsia doba ako ked ty si mal 26 dnes sa treba nahanat za peniazmi co to da inak skoncis na ulici

Reagovat
valloire

doba je stejná

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

furt se naháníš

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ADM

TV uplne vypúšťam. Prakticky vstavam 5:20 a kolkokrat sa dostanem domov o 16 - 17, clovek si chce navarit (aspon teda ja rad jem cerstve jedla). Potom zasportovat, kazdy den nieco aspon trocha, to domov dojdem cca o 20-21 a uz si radsej precitam nieco, nez bezmozgu cumiet na telku. A cez vikend sa snazim tráviť co najviac casu vonka. Uz dokonca vypustam aj serialy a filmy, takze castokrat je Barcelona jedina vec co pocas tyzdna sledujem takze realne ja ten cas ani nemam a ked mam, nechcem ho tráviť takto.

Reagovat
valloire

tak to jsi na tom stejně, já se teda v zimě víc poválím, ale jak je hezky, nehodlám v sobotu čučet na nic

Reagovat
patas92

však si věčně na EF

Reagovat
Jordi Alba

Tak mobil nosí u sebe každej snad skoro furt.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vall jede pres polni vysilacku model 1939

Reagovat
valloire

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Za 2. světový pokud vím, mobily nebyly.

Reagovat
ADM

Vsak to sa da aj v praci, aj vo fitku, aj vonku...

Reagovat
patas92

Však jo, mám to stejně

Reagovat
Gazdo

Vo fitku na telefone... no way

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Striedam den so superseriami vs silovy den, tam su tie pauzy fakt na telefon

Reagovat
Gazdo

To uz neobkecas ty si isto ten typek co tam sedi po kazdej serii a roluje instagram este som ochotny akceptovat typkov co maju sluchatka a kuknu do mobilu aby prepli song ale inak no way

Reagovat
ADM

počuj, kebyže chcem aby sa mi niekto jebal do života, nájdem si frajerku vychladni

Reagovat
Gazdo

Ale ty by si si frajerku rad nasiel pokial si pamatam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

No neviem, nemam na nu ani cas ani peniaze

Reagovat
Gazdo

Mudry clovek

Reagovat
patas92

Kdyby byl mudry, tak má peniaze

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ADM

Inak ale, toto u mna doslova plati. Takmer som pred 3 a pol rokom urobil rozhodnutie, vdaka ktoremu by som uz teraz nemusel vstavat do prace

Reagovat
valloire

rozepiš se

Reagovat
valloire

ne nutně, můžeš bejt chytrej a ty prachy na babu nemít

Reagovat
valloire

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

V tý době jsi moh sledovat tak vesnickej fotbal, když nebyla televize.

Reagovat
valloire

to řekni tátovi Zenthurasi a dostaneš lepáka blbečku

Reagovat
valloire

...nicméně na mý slova a zkušenosti vždycky dojde, učte se a poslouchejte haranti

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že v těch zkušenostech chybí fotbal...

Reagovat
el Principito

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr je ten smajlo adresovaný tebe. Smeješ sa Bordalásovi, že sa po zápase sťažoval a Setién robil po zápase to isté (rozhodca). Ide to veru s tou tvojou "objektivitou" dolu vodou

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem to především adresoval Chongovi, který při všemožných příležitostech nazývá Guardiolu falešníkem, zatímco Bordaláse po všech stránkách vyzdvihuje. Tak jsem pouze zmínil, co tam včera předváděl.

Stížnost Setiéna mi přijde naprosto legitimní, Getafe udělalo 30 faulů, byla tam spousta dalších výhod i “výhod”, se kterýma by to číslo překročilo 40 faulů. Dokážu ocenit jejich agresivitu, vysoký pressink či organizovanou hru v bloku, ale za tu totální destrukci a neustálou snahu pouze faulovat či zpomalovat soupeře si kritiku jednoznačně zaslouží.

Reagovat
CHONG

Tak já u Pepeho vždy vyzdvihoval jeho trenérské schopnosti a taky to, jakou musí mít autoritu v kabině, jeho osobnost jsem nikdy nevyzdvihoval, plus teda tohle byl první úlet, který jsem u něj viděl (navíc, jak zmiňuješ níže, hrála v tom roli i osobní animozita), to Guardiola je jiná drama queen

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

??

Reagovat
CHONG

Stežovačky na tiskovce jsou trenérský standard, asi nenajdeš moc trenérů, kteří by se jich v celé kariéře vystříhali, to bych neřešil, ale to nepodání ruky mi vadilo, to Pepe moc nezvládl, holt to zklamání bylo asi velké, protože remíza byla celkem blízko (hlavně u ter Stegena a jeho žonglovačky)...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já to beru, už několikrát jsem tady zmiňoval to, že asi nikdo si nedovede představit tlak, kterýmu jsou vrcholoví trenéři vystaveni. Jinak důvodem asi ani nebyl výsledek, ale jejich vzájemný dlouhodobý spory, který vznikly už kdysi tuším v Segundě. Ale myslím, že výhra Barcy byla zasloužená, výsledek 2:1 podle mě odpovídá tomu, co se dělo na hřišti.

Reagovat
ADM

Druhy polcas dosahoval dno z najhorsich Valverdeho zapasov, Rakitic zase prisiel a stratil bez srandy 90% lopt, cista samovražda ho posielat do zapasov. Arthur oproti tomu pôsobil ako zjavenie, nebal sa prejst 1 na 1, potiahnut loptu.

Neviem teda ako to vidia ostatni, ale Umtiti je IMHO uplne mimo a vacsinu casu sa spolieha na to, ze ak nieco poserie, tak sa hodi o zem a pisknu mu to. Nepôsobí na mna ani trosicku sebaisto. Inak De Jong spoľahlivý dozadu ale tu nadstavbu dopredu z minuleho zapasu (asi jeho najlepsi za nas) nevytiahol snad ani v jedinom momente.

MOTM Pique

Reagovat
Petrinho17

Umtiti je mimo už asi tak rok. Lenglet ho momentálne prevyšuje bo všetkom.

Reagovat
ADM

To ze je mimo bolo zjavne dlhsie, ale aktualne mi pride uz uplne mimo top level a zda sa, ze cesty spat nebude, v lete predat.

Reagovat
Petrinho17

Osobne si myslím, že ho nebude problém nahradiť mladším a lacnejším hráčom. Napr. Pau Torres, Salisu, Unai Nunez...

Reagovat
blaugrana

Do Arsenalu s nim.

Reagovat
valloire

Umtiti pouze dělá, co se v Barceloně trénuje....

Reagovat
ADM

Umtiti to preháňa. Najvacsia modelka jednoznacne, uprimne si myslim ze je bukvica..

Reagovat
Gazdo

Reagovat
valloire

tvá objektivita mě děsí ale dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Kde tam vidíš bago?

Reagovat
smazaný uživatel

S tím užitím naprostý souhlas, podle mě je to největší stimulant v Barceloně. Dělal to i před tím zraněním, ale teď mi přijde, že ještě mnohem vic(možná tolik nestíhá fyzicky, tak si musí pomahat takto)

Reagovat
Ed_Hazard

Piece of brilliance. Začnite si zvykať na plynulý prechod od postovania Messiho videí k Martinovi

https://www.youtube.com/watch?v=n4pUx0HlExo

Reagovat
2miguel1

Pre neho je ale Sociedad strop.

Reagovat
valloire

Reagovat
kaja900

Už ať je u nás v létě

Reagovat
roman1978

Takový jeden Messiho zápas.

Reagovat
Messiáš

Doufám, že ještě jeden rok v Sockach dá. S Oyarzabalem, Isakem a Portuem si je moc dobře dokážu představit v Evropě

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je naprosto úžasný, pouze jsem zvědavý na to, jak se srovná s tím, že bude hrát v Realu proti uzavřenějším obranám a hlavně nebude mít tolik spoluhráčů v pohybu, protože v Realu (a v Barce ještě mnohem víc) se momentálně hraje statičtější fotbal.

Reagovat
Generalní Gladiator

že by novej laudrup?

Reagovat
valloire

Ozil, Laudrup...

Reagovat
SIRBRANIKE

Nádhera. Tá elegancia a drzost v jednom. Prajem mu peknú kariéru.

Reagovat
valloire

Je výbornej. Děkujeme Flo.

Reagovat
Switchback
Reagovat
ADM

Ja uz zacinam vazne rozmyslat, ci ho este bavi zachraňovať nam prdel zapas co zapas za tymi tragedmi

Reagovat
kaja900

Už mě fakt sere ten kluk

Reagovat
blaugrana

Buduci kapitan.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Gazdo

Pusti scouserom nech to pochopia

Reagovat
smazaný uživatel

No myslim, ze momentalne Alisson nezaostava. Este ked vcera mal tiez jeden dobry zakrok. Ale tazko hodnotit tych brankarov, podla takychto zakrokov by medzi najllepsich mohol patrit aj Leno z Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze vykopli E. Valverde. Drive jsem musel cist kecy jenom o nem a ted musim cist kecy o hracich a nekopech. To je dokonaly nebo ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

První poločas byl rozhodně lepší, než druhý, ale doma takový výkon rozhodně nestačí. Kike dostal tým v rozkladu, bez kondice a bez správných návyků. Do toho bez Suareze, bez Dembeleho atd...A k tomu bez Leoveho pravidelného goloveho příspěvku.

Nicméně náznaky zlepšení tam vidím, sem tam se na to už i zase pěkně kouká a pokud se podaří přežít Neapol, tak za měsíc už by se mohla začít projevovat ta nová práce s týmem.

Reagovat
LAM

Reálně teď ale máme zdvojený jen dvě pozice-Semedo s Robertem a Vidal ka těm co hráli včéra zálohu.Takhle úzkej kádr nepamatuju.Jinak v tom systému co teď hrajem,když je balon většinu zápasu okolo naší branky a Leo se musí stahovat na naší půlku aby se potkal z míčem jen těžko nějaký goly začne dávat.Fati ani Griez nejsou schopný mu běco vytvořit.

Reagovat
2miguel1

Bez Suareza nemame sancu. Musime prezit Neapol a ked Boh dá tak dostat lahsieho supera vo 1/8 - nedostat Liverpool, Juventus a Bayern. Podla priebeznych sprav by sa mal Suarez vratit v priebehu aprila. V lige hrame vyslovene tazky zapas len vo Villarealle a to az v maji. Hrame El Clasico a v Seville ale to su vonkajsie zapasy, kde sa nam darí pretoze je to otvoreny futbal z oboch stran.

Reagovat
Recoba Inter

To už není prdel s tím Espanyolem

Reagovat
hornito

20:53 Barcelona je ochotná uvolnit Traorého

Adama Traoré hostuje z Barcelony ve Wolverhamptonu Wanderers, do Katalánska už by se potom vracet nemusel. Blaugranas jsou připravení 24letého křídelníka uvolnit, přičemž od případného zájemce požadují 35 milionů eur. (transfermarketweb.com)

Reagovat
Kluivert9

Nevím, co admini berou, ale chci to taky

Reagovat
2miguel1

Chalosi trosku zle preložili Barca ho chce spat za 35 mil od Wolves

Reagovat
ttopi

Reagovat
8lampard8

Reagovat
pantondavo

Zapnu to a gól Celty. Jděte do řitě

Reagovat
valloire

co to zapínáš

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

dlužíš mi prachy

Reagovat
pantondavo

Kolik? Postav se do rady

Reagovat
valloire

málo, odpustím ti

Reagovat
Pharrell

Real

Reagovat
Israha

Jako nepohlídat si takový zápas je samozřejmě ostuda, ale je potřeba vyzdvihnout taky Oscara Garcíu a přístup Celty celkově. Zidane to na závěr typicky zavřel a chtěl nechat soupeře nalézt blíž a vytvořit pseudotlak, z čehož pak často padaj pojišťovací góly na brejky - a Garcia to přečetl, načež k tomu Celta Real v podstatě nepustila a ten gól přišel z nenápadného postupného útoku (což je situace, které Real v těchto fázích zápasu nebývá vystaven a viditelně na to nebyli připraveni). Dneska to Zizou v závěru zápasu takticky projel.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
pospech11

No jestli s tímhle vyrukujeme za 14 dní tak potěš koště

Reagovat
Kokesh

No radši bych oželel LM, ale hrál pořád CdR a měl tři body náskok. Stačil k tomu pravděpodobně skvěle hrající Mendy a pohoda v týmu se mohla držet trochu déle...

K mé osobní spokojenosti by mi ještě stačilo vidět Karima střídat v každém zapase max. v 70 minutě a Balea v Castille, ať to stojí co to stojí.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
valloire

to bude jinej zápas

Reagovat
pospech11

Jo ale proti jinému týmu, který se nebojí útočit a nemá problém dát gól

Reagovat
valloire

Real pojede na max. A max za ZZ znamená vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta hodne lol, stejne i ta necervena karta, takze se piska porad podle stejnejch not hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Zase proč do toho ten brankář chodí? Kdyby tam jenom lehl a necpal tu ruku tak se nic nestalo. Hlavně tam skákal jak po šílené kose .

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta je v pohode, ten pako ani loptu netrafil

Reagovat
Israha

Penalta hodně lol z pohledu gólmana Celty. Zůstat stát u tyče a držet pozici, chytí zpětný balon Hazarda v pohodě do náručí, tam už prostor na efektivní centr nebyl. Ale on vletí pod nohy a skosí hráče, který nemůže reálně vytvořit ohrožení branky. I když mám pocit, že argumenty nejsou to, co svým příspěvkem hledáš...

Reagovat
ttopi

Čili vlastně sám říkáš, že vůbec nešlo osituaci, která by zaváněla brankovou příležitostí. A přesně takové penalty bych nepískal. Ale chápu, bylo by to těžký, protože by to bylo na subjektivitě rozhodčího, což není dobrý z hlediska pravidel.

Reagovat
Israha

No "bych nepískal" je vzhledem k charakteru situace pochopitelný postoj a vlastně bych se s ním i ztotožnil. Ale v pravidlech nic takového zakomponovanáno není, tzn. skok hráči pod nohy bez zahrání balonu = faul, vždy. A ti brankáři se podle toho mají chovat. Navas to v Realu dělával občas taky a vždy jsem ho za to kritizoval.

Reagovat
ttopi

Souhlasím. Však taky píšu že to nelze nějak oddělit. Prostě faul a penalta.

Reagovat
valloire

Reagovat
Whitemedia

https://1url.cz/Gz1oO

supr momentka

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Y.N.W.A

nažer se

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
krisa

au

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily8

Minule som tu písal, že mám dobrý pocit z hry Realu a jej mladíkov a že sa obávam návratu Hazarda. Nie že by to bol zlý hráč, ale nejako to znásilňoval, nasilu finálnu prihrávku, nasilu dribling navyše, keď sa žiadalo dať prihrávku a pod. Dnes Hazard nastúpil a výsledok hneď katastrofálny, proti utrápenej Celte. Ja viem, že to nebola len Hazardova vina a blá, blá, blá. Videl som len kúsok zápasu, takže nehodnotím výkon. Penalta- nepochopiteľný skrat brankára. Jediné, čo mohol Hazard spraviť je, že si mohol loptu posunúť na reklamný panel a tam sa zraziť s tým panelom. To aj spravil, ale bránkár ochránil reklamu a dal Hazarda dole v situácii, keď už mal loptu v rukách zberač lôpt.

Reagovat
mayday

Španělskou ligu sleduju víceméně jen výsledky a sem tam jednou za časů na půl oka nějakej šlágr, co tam provedli v tom Getafe? Vždycky jsem si je pamatoval jak mančaft z druhé poloviny tabulky, ne-li na sestup a teď druhou sezónu za sebou tohle?

Reagovat
Y.N.W.A

tak jako už 2007 a 2008 finále domácího poháru, 2008 čtvrtfinále EL... voni zahrát dobře uměj, hlavně teď pod Bordalasem ... to je spíš tak, že lidi furt ve španělsku viděj ty dva giganty, občas nějaký Atlético a Sevillu, ok, když už teda pětkrát vyhrajou tu evropskou ligu, ale jinak je to prostě "liga dvou týmů" a bla bla bla...

Reagovat
mayday

Říkám, Španělskou sleduju spíš jen výsledky, ale prostě povědomě jsem Getafe spíš vždy řádil do druhé poloviny tabulky. Dostat se mezi Sevillu, Atletico, Vale a další a atakovat LM, to už je hodně slušný.

Reagovat
Phillipinho

Getafe se rozpoctem neblizi klubum jako Sevilla, Betis, Villarreal, Real Sociedad. O to je vetsi zazrak, co tam s nima Bordalas predvadi.

Reagovat
CHONG

Tak tak, Getafe má dokonce jeden z nejnižších rozpočtů v lize.

Reagovat
Phillipinho

Za vsim stoji Bordalas.

Reagovat
CHONG

Getafe je zářný příklad toho, jak to taky může vypadat, když vedení vezme pád do druhé ligy jako opravdový wake up call. Spadlo se před čtyřmi lety a potom se nenechal kámen na kameni, přestalo se fungovat jako neoficiální farma Realu a hlavně se přivedl fantastický trenér, který byl schopen si za malé peníze poskládat skvělé fungující tým, ze kterého mačká úplné maximum.

Reagovat
mayday

Pěkná práce.

Reagovat
jenage

Ten úvodní odstavec psal Fišara?

Reagovat
Reggie

Ten Luis Alberto by se nám nehodil? Včera jsem viděl kousek zápasu Lazia s Interem a on je prostě skvělej. Do našeho pěšího fotbalu by podle mě pasoval a Leo by nemusel tvořit hru někde na půlce, protože on je kreativní hodně. Navíc pravák, kterej by podle mě mohl hrát zleva, neříkám úplně křídlo...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bartomeu

Reagovat
patas92

Síla

Reagovat
Reggie

Co se děje?

Reagovat
patas92

"According to SER, since 2017 Barcelona is paying a company to create profiles (Up to 65k followers big) & spread positive messages about the club on social media. These profiles also attack names like Messi, Pique, Guardiola & opponents, although the club denies ordering those attacks."

Reagovat
Reggie

Dík. To je špína

Reagovat
Tombull

Tohle jsou hodně vážný obvinění. Pokud se to potvrdí,Bartomeu by měl okamžitě rezignovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Celkom mi nesedí, aký zmysel by pre Bartomeua dávalo, aby tie účty hanili zrovna naše najväčšie hráčske opory.

Reagovat
ADM

Každopádne tej špiny je už toľko, že človek musí hlboko zvažovať, či veriť všetkému.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ve finále to myslím bude ještě horší, než to navenek vypadá, Bartomeu je typický politik (populista) vedoucí klub, tomu nasvědčují prakticky všechny kroky, který dlouhodobě dělá.

Reagovat
valloire

Barca v plný kráse, už tu trochu chápete o čem tu celou dobu co jsem tu, mluvím? Tady na mě dýchá historie.

Reagovat
patas92

Nemysli si, že podobné praktiky (fejkové účty na soc. sítích) jsou vynálezem Barcelony. O tom jako skalní fanoušek SPD musíš něco vědět Stoprocentně to dělá i Real...Blbé je to, že v případě Barcelony to vedení dělá čistě pro svůj vlastní prospěch a způsob, jakým to dělá

Reagovat
valloire

Jakej skalní fanoušek zase. To, že někomu dám svůj hlas, ještě neznamená že jsem viděl jeho fejsbůk Mluvím spíš o podobných věcech v historii Barcelony.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V tomto máš bohužel pravdu, Barca je historicky strašidelně vedený klub, na tom nemůže nic změnit ani Cruijff, Laporta, Pep či Messi. A Rosellova klika je nejhorší v historii, to už se nedá popřít navzdory úspěchům.

Reagovat
valloire

Faktem je, že jste měli dvě období, kdy se Barcelona výjimečně nepožírala zevnitř. Cruyff jako trenér a Guardiola jako trenér. Zbytek je lemován přehmaty, sebelítostí, vnitřními boji a z to plynoucími věcmi. I toho Alfreda byste mohli mít, nebýt rozkolu ve vedení.

Reagovat
CHONG

Ještě k tomu včerejšku, ze hry mě bolely oči trochu míň než obvykle, ale jinak jeden mínus za druhým: naprosto neefektivní hra na centry, jichž většina je neúspěšných, útok neexistuje, obrana chrápala, Ramos sám sebe pasoval do role hrota a na obranu sere a ZZ neumí střídat a na závěr zápasu zvolil propálenou taktiku, kterou trenér Celty přečetl, jestli v tomhle budeme pokračovat proti zdravě nasranému City, tak nás sežerou za živa...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

kľud

Reagovat
smazaný uživatel

To chce klid a to hlavne letosni sezonu. Ta impotence tech hracu uplne strika. Pres City to pujde spatne, ale ZZ zase umi tyhle zapasy.

Bude to hodne zajimavy takticky zapas. Ikdyz se muze stat, ze ZZ bude utocit na zpusob LFC vs MC pred loni.

Ja cekam, ze ZZ zacne utocit, ikdyz tam neni nikdo, kdo si to veme na sebe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele