24. kolo
16.02.2020 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Leganés i Real Betis vyšly střelecky naprázdno

CD Leganés před týdnem nedal gól Levante a prohrál, tentokrát vyšel střelecky naprázdno s Betisem, ale alespoň jeden bod získal. Andalusané totiž také nebyli schopni překonat brankáře Roblese a stále pokračují v mizerných výkonech.

Jako u každého utkání, které skončí 0:0, je to pochopitelně velká škoda, přitom oba celky potřebují vyhrávat a kdy jindy to herně otevřít, když ne teď. V celém utkání byly zaregistrovány jen tři střely na branku a s takovou je těžké cokoliv očekávat.

První poločas snad až na Bustinzovu střelu opravdu nic nenabídl. Bustinza se dostal do koncovky ve 32. minutě a brankář Robles jeho pokus kontroloval. K vážnějšímu přímému zakončení došlo až v nastaveném čase prvního poločasu. Po rychlé akci zakončoval z hranice šestnáctky Eraso, ale brankář Robles bez problému kryl.

Oba celky sáhly po změně stran k brzkému střídání, ale herní projev se nezměnil. Po hodině hry střílel vedle Ruibal a deset minut před koncem selhal v koncovce Aleňa, v dosud největší šanci zápasu. Když ne branku, tak alespoň závěr zápasu přinesl velké emoce, které vyústily v červenou kartu pro hostujícího Iglesiase. Realu Betis v tu chvíli vyloučení nemohlo ublížit, neboť sudí vzápětí odpískal konec.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele