24. kolo
16.02.2020 21:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Madrid nečekaně ztratil body s Celtou Vigo

Rozdíl mezi vedoucím Realem Madrid a Barcelonou se po tomto víkendu ztenčil na pouhý bod. Rozhodla o tom remíza Realu s o záchranu bojující Celtou Vigo 2:2. Hosté se na Santiago Bernabéu překvapivě ujali vedení a i když Merengues vývoj otočili, poslední slovo měli Celestes, jmenovitě Santi Mina.

Celta Vigo už v minulých kolech dokázala obrat favorita o body, posledně by mohla vyprávět Sevilla, ale od Realu Madrid se přeci jen čekalo, že zapíše tři body. Zvláště, když se do základní sestavy a navíc od úvodní minuty, vrátil uzdravený Eden Hazard.

Jenomže začátek zápasu "Bílému baletu" hrubě nevyšel a hosté usedli do sedla po osmi minutách, kdy Aspas vymyslel úžasnou kolmici na rozeběhnutého Fjodora Smolova a Courtois s tím nemohl nic dělat. Real chtěl pochopitelně co nejrychleji vyrovnat a začal si vytvářet šance. Casemiro z dobré pozice přestřelil a i další snažení k ničemu nevedlo. O to víc si domácí oddechli, když před koncem poločasu vychytal Murillovu hlavičku fantastický Courtois.

Královský celek se dočkal až po změně stran, v 52. minutě přihrál Benzema Marcelovi, ten zpětně našel lépe postaveného Toniho Kroose a německý záložník srovnal na 1:1. Madrid pak přepnul na vyšší obrátky a uzdravený Eden Hazard za chvíli vymyslel druhý gól, když si před brankářem šikovně píchl balón a nechal se zfaulovat. Následovala penalta a chvíle pro Sergia Ramose, který nezaváhal.

Domácí si výsledek hlídali, a i když to bylo jen o jeden gól, málokdo pochyboval o jejich výhře, ovšem v 86. minutě zachvátil stadion Santiaga Bernabéua dokonalý šok. Santi Mina si po sérii krátkých přihrávek seběhl pro balón na kolmici a propálil belgického brankáře Courtoise. Real chtěl ve zbývajícím čase ještě jednou zvrátit výsledek na svojí stranu, ale Benzema přestřelil a více už se v utkání nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / whoscored.com, football-espana.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
Pharrell

2:0

Reagovat
boryland

Reagovat
Pharrell

zalez mrdko Culé

jednou za x měsíců ti vyšel tip remíze

ty Blaugrana vylízaná vymaštěná..

Reagovat
valloire

Reagovat
Filip236

4:0

Reagovat
valloire

3-0

Reagovat
boryland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

1:1............

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat
HullCity

Banda ubožáků a sráčů...a ano,měl jsem na ně vsazeno.

Reagovat
Pharrell

njn zasranej Real

Reagovat
smazaný uživatel

Také jsem na ně vsadil, i když jsem měl v paměti jinou remízu, která také stala hromadu tiketu a údajný bookmaker Tipsportu dal tehdy rozhovor jak čekal na zápas Real-Vigo a remíza ho stala 23tis.Kc. Dle mého to byl výmysl, marketingový tah, který měl urcit jistou sounáležitost a pochopení. Na to jsem si vzpomněl a stejně jako jediný vsadil.Ono překvapení může být téměř všude a o titul.adi bude každý bod důležitý. Dost možná výhra REALU by znamenala ztráty desitek milionů u sázkovek, jelikož byl až večer o to víc měli přehled s to víc se dal zmanipulovat. I když boj o titul je velmi vyrovnaný.At je to.tsk.neno není, Real jsou strašní šmejdi.

Reagovat
Lamskej#RMCF

At je to tak nebo tak, máš v hlavě nasrano.. Tak to měli končit ten tvůj příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Na rozdíl od tebe jsem vysokoškolák, nenechám si takovým nýmandem nadávat. "Miluji" tupce",kteří napíšou nějaký nesmysl bez jakéhokoli opodstatnění a zmůžou se jen na omezené urážky. To je ukázka malosti, nevyzrálosti a zbytečného života.

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele