24. kolo
16.02.2020 12:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Sevilla ztratila body s předposledním Espanyolem

Hráči Sevilly zaznamenali další bodovou ztrátu a komplikují si tím účast v Lize mistrů pro příští rok. Andalusané hráli s posledním Espanyolem 2:2, přičemž remízu zařídil osm minut před koncem Suso. Španělský křídelník se prosadil poprvé po svém příchodu z AC Milán.

Seville se ale příliš nedaří, nešlo o jedinou ztrátu z poslední doby. V minulém kole prohrála s Celtou Vigo, v předminulém zase plichtila s Alavésem.

Svěřenci Julena Lopeteguie začali dobře a už po sedmnácti minutách vstřelili první gól. Suso nacentroval na Lucase Ocampose a ten hlavou k tyči překonal Diega Lópeze. Vše šlo tedy z pohledu domácích podle plánu. Espanyol ale po inkasované brance přidal a nakonec po krásném gólu vyrovnal na 1:1. Adrián Embarba se postavil k volnému přímému kopu a parádní střelou překonal Tomáše Vaclíka. Sevilla pak vypadla z tempa a na začátku druhého poločasu inkasovala další gól.

Calleri po vyhraném hlavičkovém souboji připravil pozici pro Wu Leje, který v klidu překonal českého brankáře. Julen Lopetegui se snažil rozhýbat hru střídáním a postupně přišli Nemanja Gudelj či Luuk de Jong. Žádný velký tlak se ale nekonal. Espanyol držel otěže zápasu ve svých rukou, ale jen do 70. minuty, kdy uviděl druhou žlutou kartu Víctor Sánchez. Seville se tak naskytla dvacetiminutová přesilovka, kterou využila osm minut před koncem. Suso si navedl balón na silnější levačku a z hranice šestnáctky přesnou střelou k tyči srovnal na 2:2. Rojiblancos ještě chtěli urvat vítězství, ale čas už neúprosně kvapil. Espanyol závěrečný tlak Sevilly ustál a do Katalánska si veze bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ve 22. kole s Alavés byl kurz 1,35. Ted je 1,6. Navíc kurz na hosty je o 0,9 vyžší než je pruměr k danému kurzu na favorita. Zkouší to na nás všemi možnými prostředky.

Reagovat
smazaný uživatel

co tym myslis FERA2 ze Sevilla to neda?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to dají, ale sejří mě ti gayové ze sázkovek , jak se snaží u velké většiny zápasu nás nalákat na špatný tip. Prostředku k tomu mají nepřeberné množství.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nich využili. Snad nedojde k situaci, která se běžně děje. Odevzdám body slabému-Espanol, abych je vzápětí získal zpět-na Getafe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele