LaLiga - souhrn 20. kola

18.01.2019, 22:49, aktualizováno 21.01.2019, 22:59
Komentáře a souhrny
Barcelona zvládla utkání s Leganésem a drží se na špici. Real Madrid minimálně dočasně umlčel kritiky, doma přehrál Sevillu a zaslouženě vyhrál 2:0. Ve velké pohodě je Getafe, které bude rovněž po tomto kole okupovat pozice zaručující evropské poháry. Uspěl i další madridský celek, Atlético nemělo velké problémy v Huesce. Villarreal se rozešel smírně s Bilbaem a pondělní dohrávku vyhrál Eibar...

SD Eibar - Espanyol Barcelona 3:0

21.01.2019 21:00

Góly: 24. Sergi Enrich, 52. Pablo de Blasis, 84. Charles

Nečekaně snadné vítězství si před skromnou návštěvou stadionu Municipal de Ipurua připsal domácí Eibar. Los Armeros zvítězili poprvé od konce listopadu a Espanyol přitom porazili třemi brankami. Už v prvním poločase se prosadil Sergio Enrich a ve druhém na něj navázali Pablo de Blasis a Charles.

Eibar konečně ukončil čekání na vítězství a zvítězil po dlouhých šesti kolech bez výhry. Naposledy se ze tří bodů radoval proti Realu Madrid. Na velkou senzaci ale nedokázal navázat a díky smolné sérii se propadl až hluboko do druhé poloviny tabulky. Espanyolu zároveň oplatil porážku z 6.kola, kde v Katalánsku prohrál nejtěsnějším rozdílem.

Utkání na stadionu Municipal de Ipurua měl od počátku pevně ve svých rukou. Věřte nebo ne, Espanyol si za celý zápas nepřipsal jedinou střelu na branku a s takovou mohl jen stěží uspět. Los Armeros mohli udeřit už po devíti minutách, ale Kike García z malého vápna na Diega Lópeze nevyzrál. Zkušený brankář předvedl reflexivní zákrok a balón vyrazil na rohový kop. Na druhé straně se zase šikovně uvolnil Léo Baptistão, jenomže v klíčový moment netrefil branku.

Ve 23.minutě rozehrávali domácí rohový kop a Sergio Enrich z rohu malého vápna trefil padající balón přímo mezi nohy vyběhnutého Lópeze - 1:0 pro Eibar! Domácí úvodní branka nabudila a ti byli i nadále lepším týmem. Espanyol se do příležitostí nedostával a jestli chtěl pomýšlet na body, musel po obrátce hodně přidat.

Katalánci však odstartovali druhý poločas jak nejhůře mohli. Obrana hostů při bránění úplně zapomněla na nabíhajícího Pabla De Blasise, který v náběhu a zblízka střelou pod břevno zvýšil na 2:0. Espanyol neprobrala ani druhá inkasovaná branka a z jeho strany to bylo v tomto utkání čiré zoufalství. Ránu z milosti pak hostům zasadil šest minut před koncem Charles, když propadnutý balón rovnou z voleje napálil přesně k tyči. Eibar vyhrál jasně 3:0 a poprvé od konce listopadu loňského roku zvítězil.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - CD Leganés 3:1

20.01.2019 20:45

Góly: 32. Ousmane Dembélé, 71. Luis Suárez, 90+2. Lionel Messi - 57. Martin Braithwaite

Už sedmé vítězství v řadě si na své konto připsala vedoucí Barcelona, když doma porazila Leganés 3:1. Svěřenci Ernesta Valverdeho měli po celý zápas jasnou převahu a tři body si zasloužili. Barcelona si tak nadále drží pětibodový náskok před druhým Atlétikem.

Prakticky od začátku zápasu to byla hra na jednu branku. Barcelona svým typickým způsobem držela balón a hledala skulinky uvnitř defenzívy Leganésu. Nutno podotknout, že hosté se první půlhodinu bránili velmi dobře a Barcu do ničeho vážného nepustili. Kataláncům se ale vyplatila trpělivost a přesně ve 32.minutě už se Camp Nou mohl radovat. Jordi Alba prudkou přihrávkou našel ve vápně Dembélého, který jen nastavil kopačku a uklidil balón nechytatelně k tyči - 1:0.

Domácí se po vstřelené brance mohli uklidnit a nadále kontrolovat hru. Leganés si za první poločas žádnou gólovku nevypracoval, takže po první půli v Barceloně těsně prohrával. Nicméně Leganés většinou sehrál s Barcou dobré utkání a i v tomto zápase se přihlásil o slovo. V 57. minutě Nasjrí procedil přihrávku před branku, kde sklepl balón za ter Stegenova záda Martin Braithwaite, takže bylo srovnáno 1:1. Leganés však nadějný výsledek dlouho neudržel. Dvacet minut před koncem předvedl vynikající zákrok po Messiho střele brankář Cuéllar, jenže Luis Suárez rychle s přispěchal s dorážkou a tady už byla hostující opora bezmocná. Barcelona znovu v zápase vedla a tentokrát už na hrací ploše postrádala zraněného Dembélého, kterého mezitím nahradil Malcom.

Barcelona měla i další šance a vlastně bylo jen otázkou času, kdy odskočí na rozdíl dvou branek a tím definitivně získá zápas na svojí stranu. Jordi Albovi se to střelou doprostřed ještě nepovedlo a až v nastavení Lionel Messi rychlým švihem pod břevno nedal Cuéllarovi šanci. Katalánský velkoklub splnil povinnost a po další výhře, už sedmé v řadě, dál kraluje LaLize.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Valladolid 2:0

20.01.2019 18:30

Góly: 42. Coke, 90+5. Roger

Ohromně důležitého vítězství dosáhlo proti Valladolidu valencijské Levante. Domácí tím nejenom zastavili sérii zápasů bez tříbodového importu, ale také potvrdili, že se jim proti tomuto soupeři v posledních letech daří. Valladolid sice první vzájemné utkání letošní sezony vyhrál, ale tentokrát svému soupeři po brankách Cokeho a Rogera podlehl.

Valladolid prohrál s Levante počtvrté ze sedmi zápasů, přičemž dvakrát se mezi oběma celky dělily body. Pro Levante a koneckonců i pro Valladolid bylo další vzájemné utkání nesmírně důležité, oba si totiž mohly výrazně polepšit či naopak pohoršit.

Levante určitě vstoupilo do utkání lépe a po necelé čtvrthodině hry se po nadějném centru objevil v šanci Borja Mayoral. Ideální šanci ale nevyužil, protože branku netrefil. Valladolid okamžitě srovnal hru a k vidění byla naprosto vyrovnaná partie, která nalezla rozuzlení až těsně před koncem prvního poločasu. Standardku z pravé strany rozehrál Rochina přímo na hlavu Cokeho a Jordi Masip se mohl jen ohlédnout. Valladolid mohl okamžitě srovnat, ale Ünal před brankou trestuhodně přestřelil.

A smůlu měli hosté i po obrátce. Ve 48. minutě se jim sice povedlo dostat balón do sítě, ale celá situace narazila na regulérnost. Enes Ünal totiž v ofsajdovém postavení zásadně ovlivnil dění, když zakrýval výhled Olazábalovi, takže branka logicky nemohla platit.

Na hře Valladolidu zanechala neuznaná branka jisté stopy a hosté se až do konce zápasu už k ničemu vážnějšímu nedostali. Naopak v páté minutě nastavení definitivně pojistil výhru Levante Roger Martí. Levante porazilo Valladolid 2:0 a posunulo se na desáté místo, zatímco hosté jsou šestnáctí.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Sociedad 2:2

20.01.2019 18:30

Góly: 22. Santi Comesaña, 28. Adrián Embarba - 39. Héctor Moreno, 82. Willian José

Rayo Vallecano si mohlo připsat už čtvrtou výhru v řadě, ale v utkání s Realem Sociedad prohospodařilo dvoubrankový náskok a nakonec bralo jen bod za konečný výsledek 2:2. Madridský celek i tak potvrdil dobrou formu a ačkoliv je stále v sestupovém pásmu, postupně se dere nahoru. Real Sociedad je osmý a zůstává v kontaktu s evropskými poháry.

Rayo zvítězilo ve třech posledních zápasech a konečně opustilo poslední místo, načež po utkání se San Sebastian a remíze 2:2 ztrácí na nesestupové pozice jeden bod.

Baskové rozhodně nebyli horším týmem a v Madridu měli dokonce první vážnější příležitost, ovšem Oyarzabal, který se dokázal zbavit brankáře Dimitrievskiho, do prázdné branky nezakončil. Místo vedení tak přišel trest. Santi Comesaňa se rozhodl ve 22.minutě z dálky napřáhnout a parádní ranou překonal golmana Rulliho. Než se hosté stačili z inkasované branky oklepat, přišel další šok a druhá branka, tentokrát v podání Adriána Embarby. Trejo mu poslal za obranu milimetrově přesnou kolmici a Embarba lehkým obloučkem překonal vyběhnutého Rulliho po druhé. Domácí vedli v rozmezí pouhých šesti minut už 2:0, ale slibný výsledek před odchodem do šaten neudrželi. Po standardní situaci San Sebastianu zůstal Héctor Moreno na zadní tyči úplně sám a hlavou vrátil Basky do hry.

Druhý poločas byl v podání obou celků hodně vyrovnaný a dlouho nenabídl nějakou větší příležitost, která by diváky zvedla ze sedadel. Větší držení balónu měl Real Sociedad, který se nakonec skutečně dočkal vyrovnání. Až osm minut před koncem vlétl do šestnáctky Oyarzabal, kterého sice Dimitrievski vychytal, ovšem s dorážkou Williama Josého už nemohl nic dělat - 2:2. Rayo ještě mohlo v nastavení vstřelit vítěznou branku, ale Comesaňa si tentokrát hlavou na golmana Rulliho nepřišel. Zákrok hostující opory byl poslední výraznějším okamžikem utkání, které nakonec skončilo spravedlivou dělbou bodu.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Athletic Bilbao 1:1

20.01.2019 16:15

Góly: 71. Karl Toko Ekambi - 18. Jaume Costa (vl.)

Remíza 1:1 je pro Villarreal málo, ale také mohlo být hůř. Athletic na Estadio de la Cerámica dlouho vedl, než dvacet minut před koncem srovnal výsledek do konečné podoby Karl Toko Ekambi. I první branku zápasu obstarali domácí, neboť vlastní gól si po čtvrthodině hry vstřelil Jaume Costa.

Předposlední Villarreal si tak znovu komplikuje situaci a jeho boj o záchranu je zase o něco složitějším. Samotné utkání příliš fotbalové krásy nepobralo, za celé utkání padly jen tři střely na branku, z toho domácí Villarreal vystřelil jen jednou!

Bilbao vstoupilo do utkání bez respektu a v 6.minutě mělo první obrovskou šanci utkání. Ibai Gómez obdržel vynikající pas za obranu a následně přehodil brankáře Asenja, přičemž branku slavit nemohl, neboť vše překazila branková konstrukce. Athletic dál dobře kombinoval a v 19.minutě už zaslouženě vedl. Berchicheho přízemní centr si nešťastně srazil do vlastní sítě Jaume Costa, takže Villarreal poměrně brzy prohrával 0:1. Bohužel pro diváky už žádná další šance k vidění nebyla, takže nezbývalo doufat, než že se ve druhém dějství celkový obraz hry změní k lepšímu.

A to se nakonec nestalo. Žlutá ponorka sáhla po hodině hry hned k dvojímu střídání, ale marně hledala cestu, jak obranu Basků překonat. Hosté měli ještě několik, vesměs, nepřesných střeleckých pokusů, ale nic, co by utkání definitivně rozhodlo.

V 71.minutě si Villarreal vytvořil první větší šanci a rázem z toho byla branka na 1:1. Pedraza poslal ostrý balón na malé vápno, kde ho skluzem dotlačil do branky Karl Toko Ekambi. Situaci ještě na protest Basků zkoumal videorozhodčí, ale branka po několika minutách byla uznána. Bilbao reklamovalo při předchozí akci ruku, která nejspíše skutečně byla, nicméně samotná branková akce žádný prohřešek nenesla.

Bilbao chtělo vyhrát a v závěru bylo lepší a dokonce vstřelilo gól, který však k jejich nelibosti sudí neuznal. Na vině byl opravdu těsný ofsajd! Berchicheho gól byl stejně jako ten Ekambiho dlouho zkoumán a i tedy byl nakonec verdikt v neprospěch Athleticu. Zápas tak vítěze nepoznal a skončil remízou 1:1, se kterou nemůže být spokojena ani jedna strana.

Více informací k zápasu

Real Betis - Girona FC 3:2

20.01.2019 12:00

Góly: 12. Cristian Tello, 54. Loren Morón, 90+4. Sergio Canales (pen.) - 36. Aleix García, 44. Seydou Doumbia

Sergio Canales proměněnou penaltou ve čtvrté minutě nastavení nakonec zařídil vítězství Betisu nad Gironou 3:2. Zápas se pro celek z Andalusie nevyvíjel dobře, Girona po prvním poločase vedla, ale domácí dokázali nejprve vyrovnat a v nastavení strhnout vítězství na svojí stranu.

Betis se chtěl po porážce s Realem Madrid co nejrychleji vrátit na vítěznou vlnu a pokračovat v dobývání pozic zaručujících evropské poháry, ovšem na domácím stadionu Villamarín ho čekala houževnatá Girona. Hoste z Katalánska nakonec byli blízko zisku bodu, jenže o ten je smolně připravila pozdní penalta.

Béticos měli velice slibný začátek, od úvodní minuty byli na balónu jasně lepší a ve 12.minutě šli do zaslouženého vedení. Cristian Tello se postavil k volnému přímému kopu a parádní ranou překvapil brankáře Bunúa. Domácí se po vstřelené brance neuchýlili k defenzívě a nadále pokračovali ve svém snažení. Girona vyčkávala na vhodný moment a přesně jeden takový se naskytl ve 36.minutě, kdy vyrobil chybu Barragán a Aleix García pak uklízel do prázdné branky přihrávku Fernándeze - 1:1. Velký šok pro Estadio Villamarín přišel na sklonku prvního poločasu. Béticos pod tlakem znovu chybovali a do poloodkryté branky tentokrát zakončoval Seydou Doumbia. Betis nebyl v prvním poločase horším týmem, jenže Kataláncům nabídl dvě velké chyby a ti to bez slitování potrestali.

Ačkoliv Betis prohrával, utkání ještě pro něho zdaleka nebylo ztracené. Andalusané vstoupili do druhého poločasu hodně aktivně a v 50.minutě došlo k neuznané vyrovnávací brance. Bartra se v klíčový moment nacházel v ofsajdu a to neuniklo pozornosti čárových sudích. Zelenobílé to nemuselo mrzet, protože za další čtyři minuty už jejich další vstřelená branka normálně platila. Klasický bleskový protiútok zakončil úspěšně Lorenzo Morón - 2:2.

Do hodiny padly v zápase čtyři branky, ale pak jakoby se po gólech i šancích slehla zem. Betis ani Girona si nedokázali nic výraznějšího vypracovat a utkání pomaličku směřovalo do nerozhodného konce. Žádná remíza se ale nakonec nekonala. Smolařem utkání se stal dvacetiletý Brazilec Douglas Luiz, který v nastaveném čase ve snaze odkopnout balón trefil jen protihráče a nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop. Nervy ze železa pak prokázal Sergio Canales, který po pomalém rozeběhu suverénně proměnil penaltu a přetáhl vítězství na domácí stranu.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Valencia CF 1:2

19.01.2019 20:45

Góly: 40. Néstor Araújo - 71. Ferrán Torres, 84. Rodrigo

Herně to dlouho nebylo ono, ale Valencia nakonec dokázala proti Celtě Vigo otočit výsledek a zvítězit 2:1. Pět minut před koncem převážil tři body na hostující stranu útočník Rodrigo. Celta přitom nezačala špatně, díky Araujovi vedla, ale čtvrthodinu před koncem inkasovala vyrovnávací gól z kopačky Torrese a v závěrečných minutách pak ještě jeden od Rodriga.

Úvodní dějství nic zajímavého nepřineslo. Vzrušení přišlo až v 26. minutě, kdy unikající Santi Mina nedokázal zakončit a vracející se obrana Viga zablokovala i následnou dorážku. Každopádně šlo o první velkou gólovku v utkání. Klíčový byl pro vývoj zápasu až závěr prvního poločasu. Celta Vigo si vytvořila tlak a nejprve Boufal donutil k vynikajícímu zákroku Neta a krátce po něm vstřelili domácí první gól. Na následný rohový kop si totiž naskočil Néstor Araujo a hlavou překonal gólmana Neta! Valencia se ještě před odchodem do šaten pokusila o vyrovnání, ale z tlaku dokázala vytěžit jen střelu Pareja, se kterou Blanco neměl potíže.

Valencia potřebovala po obrátce nutně přidat a její aktivita se skutečně zvýšila. Celta Vigo však Netopýry nepouštěla do koncovky, takže stav byl ve druhém poločase poměrně dlouhou dobu neměnný. Hosté se trápili v koncovce a na obranu Celestes ne a ne najít recept. Po hodině hry se kouč Marcelino rozhodl rozhýbat ofenzívu příchody Gameira a Torrese. A jak se nakonec ukázalo, byl to správný tah.

V 72. minutě poslal Parejo do vápna dlouhý centr, který Araujo odvrátil jen k Ferránu Torresovi, jehož přesná rána zapadla ke vzdálenější tyči, takže Valencia konečně srovnala skóre na 1:1. Následně se zdálo, že remízou zápas skončí, ani jeden tým neměl převahu, natož brankové příležitosti, jenže poslední slovo měla zničehonic Valencia. Pět minut před koncem Rodrigo uklidil do odkryté branky Gameirovu přihrávku. Valencia otočila skóre a nakonec na půdě Celty Vigo slavila velmi cenné vítězství.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Atlético Madrid 0:3

19.01.2019 18:30

Góly: 31. Lucas Hernández, 52. Santiago Arias, 71. Koke

Atlético Madrid žádné překvapení nedovolilo a na půdě poslední Huescy zvítězilo jasně 3:0. Brankáře Santamaríu postupně překonali Lucas Hernándes, Arías a Koke. Los Colchoneros si nejen pojistili druhé místo, ale také vytvořili tlak na vedoucí Barcelonu.

Favorit zápasu byl jasný, vždyť Atlético hrálo na půdě poslední Huescy, takže nic jiného, než vítězství nepřipadalo v úvahu. Kouč Diego Simeone byl na předzápasové tiskové konferenci opatrnější a s Huescou očekával těžký zápas. A rozhodně nebyl daleko od pravdy, Huesca nesehrála špatné utkání a konečný výsledek je pro ni poměrně krutý.

Bezprostřední začátek zápasu patřil Atletům, ovšem i Huesca si v úvodu vytvořila pořádně nebezpečnou šanci. Ve 13. minutě zakončoval akrobaticky nůžkami Jorge Pulido a Oblaka v brance Atlética zachránila tyčka! Za dalších pět minut postupoval sám na slovinského brankáře Cucho a Oblak předvedl vynikající práci, když balón po kličce domácího hráče dokázal vyškrábnout na rohový kop. Atlético přežilo dvě tutovky soupeře a samo pak mohlo udeřit, Thomas Lemar zakončoval v blízkosti domácí branky, ale skvělý zákrok předvedl také Santamaría. Každopádně ve 32. minutě už to Atléticu vyšlo, Griezmannovu přihrávku před branku uklidil Lucas Hernández!

Simeoneho svěřenci nakonec první poločas vyhráli a v tom druhém jakékoliv naděje Huescy na bodový zisk rozprášili. Santamaría si sice ještě připsal povedený zákrok proti střele Correy, ale v 54. minutě už inkasoval. Santiago Arías se prosadil přesnou střelou na vzdálenější tyč a Atlético vedlo 2:0.

Definitivní jistotu výhry dal hostujícímu celku v 72. minutě Koke, když dorazil do branky střelu Griezmanna, která se odrazila od břevna. Atlético vyhrálo jasně 3:0 a vytvořilo tlak na vedoucí Barcelonu.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Sevilla FC 2:0

19.01.2019 16:15

Góly: 78. Casemiro, 90+2. Luka Modrić

Real Madrid oplatil Seville potupnou zářijovou porážku 0:3 a tentokrát doma na Santiago Bernabéu zvítězil 2:0. O vítěznou branku utkání se postaral nádhernou střelou Brazilec Casemiro, proti jeho ráně neměl Vaclík žádný nárok a výsledek pečetil v nastavení Luka Modrić. Šlágr v Madridu sice měl dobré tempo, ale zas tolik stoprocentních příležitostí nenabídl.

V brance Realu se nakonec objevil Belgičan Thibault Courtois, čímž byl zodpovězen jeden z hlavních otazníků zápasu. Santiago Solari jinak vsadil na ofenzívu, která slavila úspěch proti Betisu, tedy s Víníciusem i Benzemou, doplňovanými Ceballosem (proti Betisu nastoupil Valverde). Sevilla se zase jako obvykle představila s brankářem Tomášem Vaclíkem, jenž v září proti Realu vychytal čisté konto.

V úvodu zápasu byl sice Real aktivnější, ale první gólovku měla až ve 24. minutě Sevilla. Rychlý protiútok tažený Banegou zakončoval střelou do boční sítě Escudero. Zápas na Santiago Bernabéu měl pořádně vysoké tempo, ale stoprocentní šance k vidění nebyly, takže první poločas skončil bezbrankovou plichtou.

Real proto po změně stran ještě zvýšil tempo a svého soupeře pořádně zmáčkl, ale opět to bylo bez větších šancí. Vaclík jako zázrakem nemusel řešit nic vážného, až v 68. minutě si oddechl, když ho po střele Ceballose zachránilo břevno! Čtvrthodinu před koncem zase hlavičkoval vedle Casemiro a zdálo se, že Bílý balet recept na obranu Andalusanů prostě nenajde. Brazilský středopolař se v 79. minutě dostal do ještě jedné šance, když se ze střední vzdálenosti dostal k balónu a fantastickou ranou do šibenice nedal Vaclíkovi žádnou šanci! Real vedl deset minut před koncem 1:0 a bylo na Seville, jak odpoví.

Madridští však byli i po vstřelené brance nadále aktivnější a utkání měli pevně pod svojí kontrolou. Sevilla nedokázala vůbec zareagovat a v nastavení ještě inkasovala druhý gól. Luka Modrić obral o balón Carrica a svůj postup na Vaclíka proměnil v druhý gól. Držitel zlatého míče za rok 2018 pečetil důležitou výhru, díky které se Real posune už na třetí místo.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Deportivo Alavés 4:0

18.01.2019 21:00

Góly: 33. Jaime Mata (pen.), 46. Jorge Molina, 55. Jorge Molina, 88. Jaime Mata

Z těžkého direktu se v předehrávce 20.kola španělské LaLigy vzpamatovává Deportivo Alavés. Velké překvapení aktuálního ročníku vůbec nezvládlo utkání v Madridu a s místním Getafe čtyřikrát inkasovalo. Rovným dílem se o branky podělili Jaime Mata a Jorge Molina.

Alavés se mohl v případě vítězství vrátit na čtvrté místo před Real Madrid, ale to by musel předvést úplně jiný výkon, než nakonec na stadionu Alfonsa Péreze předvedl. Naopak Getafe potvrdilo formu a po výhře ve Villarrealu má další tři body.

Getafe bylo od začátku zápasu lepším týmem a kontrolovalo hru, přičemž se o první střelecké pokusy postaral Jaime Mata. Žádné nebezpečí pro Pacheca to neznamenalo. Zlom nastal až po půlhodině hry, kdy Maripan ve vápně sestřelil protihráče a hlavní arbitr zápasu odpískal pokutový kop. Jaime Mata ho proměnil a poslal madridský celek do vedení! Hned o minutu později mohl Mata navyšovat, ale jeho křížnou střelu Pacheco zkrotil. Alavés si za celý první poločas nic nevytvořil i proto, že Getafe zkrátka výborně bránilo.

Hosté o přestávce spřádali plány na obrat, jenomže ty dostaly vážné trhliny hned v první minutě druhého poločasu. Jorge Molina se z dálky opřel do balónu a nádhernou střelou zvýšil na 2:0. Za dalších deset minut se Molina zjevil v blízkosti Pacheca a i tuhle možnost dokázal využít a zvýšit už na 3:0. Deportivo bylo v problémech a dost dobře si uvědomovalo, že tento výsledek už bude těžko obracet. Jeho ofenzíva byla permanentně v křeči a tak přišla 88. minuta a definitivní KO. Po centru Cristófora znovu přesně zakončoval Jaime Mata a stanovil konečný výsledek 4:0. Getafe si díky tomu pojistilo šesté místo, kde zůstane i po tomto kole, Alavés je pátý.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona20144256:2146
2.Atlético Madrid20118130:1341
3.Real Madrid20113630:2436
4.Sevilla FC2096531:2233
5.Deportivo Alavés2095622:2332
6.Getafe CF2087525:1631
7.Real Betis2085725:2529
8.Real Sociedad2075825:2426
9.Valencia CF20511419:1826
10.Levante UD2075832:3526
11.SD Eibar2067724:2825
12.Girona FC2059623:2624
13.Espanyol Barcelona20731021:3024
14.Athletic Bilbao20411521:2623
15.CD Leganés2057818:2422
16.Real Valladolid2057817:2322
17.Celta Vigo2056932:3421
18.Rayo Vallecano20551024:3620
19.Villarreal CF2039821:2618
20.SD Huesca20251317:3911

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (311)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Getafe

Reagovat
Stannis Baratheon

Chajme je skutečný

Reagovat
Hafna

Tak on už i loni v druhé lize měl bilanci 43/35, což už o něčem vypovídá, letos to jen potvrzuje, škoda, že už mu je 30...

Reagovat
Phillipinho

Bordalaa to je trener

Reagovat
Phillipinho

Bordalas

Reagovat
Phillipinho

Cuando Bordalás cogió al Getafe en 2016, el club azulón estaba en puestos de descenso a Segunda B.

Lo clasificó para el playoff, lo ascendió, lo asentó en la Liga y ahora es 6º con 31 puntos (Europa League) a 2 puntos de los puestos de Champions y sigue en Copa. Qué entrenador.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Cojonudo

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla, po prehre sa nasrdiť a znemožniť Barcelonu. Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

jedna sevilla drti a druha trapna, jeste ze mame v cope tu druhou

Reagovat
madridcan

Ten vykon bol na tuto sezonu nadpozemsky. Modric zasluzena odmena na konci. On bol snad vsade.

Reagovat
smazaný uživatel

K dnešnímu zápasu...Case odebíral jako v minulých sezónách, výborný výkon zakončen pěkným gólém. Vinicius, to je hrac, na kteryho je radost koukat. Rychlost, driblink, finty atd. neuveritleny. Ale ty jeho strely ? To je opravdu na urovni dorostence, ktery kope krajskou soutez. Snad jeste neni pozde na tom zapracovat a hodne vylepsit. Zmrd Banega mel byt vyloucen uz v 1.polocase. Sevilla dost odevzdana. Z techto dvou zapasu jsem 6b necekal.

Reagovat
Kokesh

Tak Case ma svuj standart po Kroosovi asi nejlepsi ze vsech. Nejhorsi vykony vetsinou vzdy po zraneni, i tak se strasne rychle dostane na svuj lvl....s nim pred stopery se budu citit vzdy nejbezpecneji.

Tak Vincek je porad dorostenec. Ale zapas co zapas ma snad pokazde 5+ strel, dostava se do sanci a nehraje alibisticky, jako nekteri jeho vrstevnici...uvidime az se vrati Bale, protoze zatim to vypada, ze by Lucas pod Solarim hral v zakladu i v nejlepsi 11 historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite, porad je dost mladej, souhlas, ale nemyslim si, ze tohle se da jednoduse vypilovat. Snad to zlepsi, pak bude uzasnej. Lucas mi pije krev cely rok, jeho nasazovani a pocet minut je naprosto nepochopitleny...

Reagovat
ADM

Couts mal tusim tiez za mladi problem dostrelit vobec k brane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem tedy v klidu

Reagovat
Kokesh

Taky je potřeba si uvědomít, že si ho Pérez pravděpodobně chtěl vychovat na dobu po Cristianovi...mohl přijít za dva, tři roky jako hotovéjsi hráč podobně jako Neymar(nemyslím samozrejmen stejnou uroven).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zejména druhý poločas od Realu velmi dobrý výkon, ale nemůžu si pomoct, ta impotence ve finální třetině je chvílema až neuvěřitelná. Sevilla slabá, ale co mě zarazilo víc bylo to, že čekali v hlubokým bloku, podle mě špatně zvolená strategie od Machína.

Reagovat
patas92

Verratti zrakvený, pravděpodobně na dýl. To jsem zvědav, jaký to bude mít vliv na situaci ohledně Rabiota a de Jonga

Reagovat
Hristo Stoichkov

Žádný, jelikož přestup de Jonga nastane až v létě. Rabiot stráví jaro v béčku. Třeba ale budou muset přitáhnout Paredese či Weigla už teď v lednu.

Reagovat
Elliasson

Už zase Real Madrid vyhrává. Ach jo, fakt se bojím, že to dotáhnou v Lize Mistrů daleko.

Reagovat
Billy McClane

Tak tento rok sa toho uz bat nemusis. Ked to niekto vyhra styrikrat za 5 rokov, tak to sa musia presytit aj vlastni fanusikovia. Ten zlaty hetrik je vrcholom tejto generacie hracov ako su CR, Modric, Benzema, Bale, Ramos, ci Marcelo.

Ja osobne budem aspon najblizsich 5 rokov sledovat LM uz absolutne uvolnene A dufam ze ten tim sa co najviac omladi a pridu novi hladni hraci po uspechu.

Reagovat
Kokesh

Kdyz si zrovna LM clovek srovna s dobou pred Mourinhem, ani by se mu nechtelo verit. V tomhle ohledu se mu zasluhy opravdu nedaji uprit...

Ted jen doufat, ze podobne zareagovani na situaci prijde i v lize. V lete cekam velke zmeny...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké změny čekáš? Útok? Omlazovani?

Reagovat
Ed_Hazard

Omlazování? To aj viac ide ako to je teraz?

Out: Bale, Vallejo (uvidíme ako sa rozhodne Isco, ktovie či sa nebude riešiť Modrič a či Benzemu nezláka nová výzva), možno Lucas i keď toho by som nechal na lávku

In: Icardi, Hazard, James, Hakimi a stoper - stačil by Hermoso /Llorente.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja dúfam, že nie.

Aký je dôvod aby prišiel? Koho posadí? Varana či Ramosa? či on sám bude sedieť?

Reagovat
Juan Román Riquelme

So zdravim Varanea a bihuzial pribudajicimi rokmi SR4 si zahra dost

Reagovat
vilp

Když jsme měli pod Mourinhem trojku Pepe, Ramos, Varane, tak to bylo na škodu? Však nemusí (a nebude) hrát základ, ale těch minut stejně nasbírá dost. Rapha má problémy, Sergio stárne...

Reagovat
vilp

Pokud nezklame proti AS, tak obránce s jeho charakteristikou beru všema deseti.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Billy McClane

Len aby to nebol druhy Danilo.

Reagovat
Kokesh

Treba Pochettina, nebo dalsiho kouce, co za nim pujdou posily a samozrejme i ideologie na par let. I PSG muselo hvezdy presvedcovat svym projektem do budoucna a ne jen tucnymi seky...

Omlazovani mame vyreseno, to jde Perezovi momentalne asi nejlepe. Mame spoustu hracu na hostovani, tohle budou v lete spis prijemne veci ke zmene...Hazard i Icardi jsou ale zaklad, predstavit si tyhle dva s Jamesem neni uplne od veci.

Case/Llorente, Kroos/Ceballos, Modric/Isco, James/Lucas/Marco, Hazard/Vini, Icardi/Mariano/Rodrygo

S tim, ze Brahim hostovani, Isco klidne muze odejit a prijit Odegaard atp...

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Real takovou dobu marný, ale jak se proti nic vsadí, porazí Sevillu jak nic.

A to tu odborníci říkali... Ať žijí tipy podle diskuzí.

Reagovat
santini

krásne sme zas dojebabrali zápas

Reagovat
Phillipinho

Ten Rodrigovo gol muze byt zlomovej bod pro Valencii. Jdou nahoru.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako to včera vyzeralo? Nechce sa mi pozerať celý zápas zo záznamu, tak dobre sme určite zase nehrali

Reagovat
CHONG

Včera to celkem ušlo, herně to z naší strany byl asi nejlepší zápas pod Solarim, ale zase si nepředstavuj nějakou velkou pastvu pro oči a ten impotentní útok je velký problém, no.

Reagovat
valloire

pusť si druhou půli....Sevilla se nedostala přes půli

Reagovat
ADM

Sevilla si ani neprdla, druhý polčas snád ani nemali šancu. Carvajal s Modričom výborný, Case tiež

Reagovat
pantondavo

Morata do Atletica Ten se slusne dojebal

Reagovat
Jordi Alba

Jít do klubu, kde začínal a kterej je v lize před Realem je slušnej dojeb.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
pantondavo

Bud ses prvni, nebo mtrvej, nic jinyho neexistuje

Reagovat
Elliasson

A Chelsea nebo Real jsou první?

Reagovat
pantondavo

To byla spis narazka na to, ze prestup do tymu, kterej je nad tebou v tabulce, kde do 4. mista o nic nejde, je docela chabej argument.

Reagovat
Elliasson

Co se týče přestupu mezi Chelsea a Atlétikem, tak jde o Ligu Mistrů.

Reagovat
pantondavo

Ale to nikdo neresi. On narazi na to, ze oproti Realu si polepsil, coz je proste irelevantni.

Reagovat
ADM

Ísť domov "reštartovať" kariéru potom, čo predtým ušiel do Realu. Toho asi fanúšikovia nebudú vítať s otvorenou náručou..

Reagovat
Whitemedia

Když bude makat a dá se zase dohromady, tak určitě s fanoušky problém mít nebude.. pokud ovšem bude pokračovat ve fňukání a labilitě, tak je v háji..

Reagovat
pantondavo

Urcite si uzije buceni v zapase s Realem, to je jisty.

Reagovat
pantondavo

Tak on kopal v atleticu ve 13, to neni uplne doma, profi fotbal zacal az v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Reagovat
smazaný uživatel

Sanabria a hlavne Moron to nie su utocnici hodni Betisu. Tam je pes zakopany. S tymito hracmi Betis lvyhravat nebude.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Magic player

Byt tam Castro z pred tri sezon, tu LM v pohode ukopou.

Reagovat
Xavi

Tello pěknej gól z trestnaku.

Reagovat
Phillipinho

Canalesovi to strasne moc preju. Kolik on si toho musel vytrpet nez mohl konecne naplnit svuj potencial, kterej vzdycky mel. Zivotni sezona, motor Betisu . Pozvanka od Enriqueho by ho nemela minout.

Reagovat
The Krupy

Atléti výsledkovo žiaria, ide z nich strach. To bude neuveriteľne náročný dvojzápas.

Reagovat
pantondavo

CR na ne prej docela umi

Reagovat
Elliasson

Hlavně v poháru s Gironou.

Reagovat
Seydou Doumbia

Dostávám se do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Militao by mel byt nas. Zaplacena 50 mega vykupka. Dorazi v lete.

Reagovat
Mateo16

Dalsi hrac bez eu pasu. O to vacsia radost ze Palacios pada

Reagovat
Kokesh

Vzdyt je to uplne jedno...Casemiro uz ma petiletku za sebou a muze si o spanelske obcanstvi zazadat, to samy Bale i v pripade Brexitu. Takze pro leto stale mame jeden spot volny (Vini, Militao, ...)

Reagovat
Juan Román Riquelme

Latinos to delaji po 2 letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrygo jeste. Momentalne to je Case, Valverde, Vini. Od leta teoreticky Vini, Rodrygo, Militao. S Balem buhvi jak to bude.

Reagovat
vilp

Na AS jednou psali, že Militão EU pas má.

Reagovat
vilp
Reagovat
Mateo16
Reagovat
vilp

Možná, ale na TM taky nejsou bezchybní.

Reagovat
Mateo16

Rogrygo urcite nebude registrovany v Acku aby nemusel splnovat to pravidlo hodit sa ta registracka do Castilly.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zpráva.

Reagovat
LAM

Klasika.Pokuď je Messi na lávce,tak prostě ten tým nehraje dobře a stejně musí přijít.Ještě že zas rozhodl.

Dembele byl dneska skvělej,doufám že to není nic zvláštního.

Reagovat
ADM

Nehrali sme dobre?

Reagovat
Jordi Alba

On je mimo už nějakou dobu.

Reagovat
ADM

Jo, však niekedy po 8. kole nás odpísal z boja o titul

Reagovat
Jordi Alba

Ono celkově se to tady docela zvrhlo, už ty blbosti většinou ani nečtu.

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

jemu bych dal ban.

Reagovat
LAM

Mimo Dembeleho a Arthura?Ne

Suarez s Coutingem vepředu tragédie a zas tam musel leo chodit po hodině za stavu 1:1

Reagovat
Visca el barca

Dej si platíčko lexaurinu a mazej spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme hráli dobře i bez Lea.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsme hráli dobře, dokud z hřiště neodešel Alena a nezranil se Ous.

Reagovat
Majk91

podla prvych sprav ma vyvrtnuty kotnik. Cize par tyzdnov out, mohlo to byt aj horsie.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Měl by být mimo 2 týdny

Reagovat
dextroza_m

Naopak mi přišlo, že hra byla celkem dobrá, ovšem tedy po vápno. Nevíte, jestli Couts dostal zákaz střílet z dálky?

Reagovat
smazaný uživatel

povinna vyhra splnena

dembic bavi a dava goly si vic prat, messi pojistil vitezstvi a suarez zabijak..

velmi dobre i arthur, alba, alena

mats ale i pique trochu zmatkari dnes uplne zbytecne..

roberto a obzvlast couts bida s octem

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez se rozstřílel, ale mohl by zapracovat na zpracování a krátkých přihrávkách, protože to je peklo a kazí úplně jednoduché akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzes mit vsechno, krome lea

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé dnes hrál 50.zápas v Barce a za tu dobu má 17+13

Reagovat
ADM

Ja som videl 17+14

Reagovat
smazaný uživatel

podle minutáže to dělá jenom necelých 33 čistých zápasů...

Reagovat
Generalní Gladiator

jeho bych ocenil už jenom za ten uměleckej dojem,jeho pohyb žeru, mám pocit,že mě začíná bavit snad ještě víc než neymar a k tomu nesimuluje kluk jeden splašená.Je nějaká kopačka za kterou bychom ho vůbec vyměnili? Hazard je starej,ney nevděčnej simulant, snad jedině mbappé...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se na MS taky předvedl jako povedený skokan. Neměnit, jen ukočírovat Dembélého vývoj.

Reagovat
ADM

Luis Suarez is now in the Top 5 of Barça's all-time scorers!

⚽ Leo Messi 5⃣7⃣6⃣

⚽ César 2⃣3⃣2⃣

⚽ Kubala 1⃣9⃣4⃣

⚽ Samitier 1⃣8⃣4⃣

⚽ Luis Suárez 1⃣6⃣7⃣

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

A teď si představte kdyby proměňoval aspoň 50% tutovek.

Reagovat
LAM

30%

Reagovat
ADM

A teraz si predstav, že by mal povahu Coutsa a do tých tutoviek sa ani nedostával.

Reagovat
smazaný uživatel

No to by už tu nebyl

Reagovat
Visca el barca

couts by měl dostat pěstí.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

No na to 3 místo mu věřím, ale Césara už podle mě nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

po dnesku 577 respektivne 168...podla mna Suarez trhne aj Ceasara ..a Messi snad da Peleho ten ma tusim 643 golov za jeden tim

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k Messiho produktivitě, by to měl zvládnout do dvou sezón.

Reagovat
smazaný uživatel

Sané by k nám perfektně pasoval, myslím fotbalově. Kolil by tak stál?

Reagovat
Visca el barca

No nevím jak chceš dostat hráče ze City?

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším

Reagovat
ADM

Couts, 100 mega a zdrogovať celé vedenie City.

Reagovat
Visca el barca

Coutse mi je fakt líto. Ten jeho výraz v obličeji je hroznej. Opak Luisita. To je rváč a válečník. Může posrat tisíc věci a stejně se pro nás bude rvát do roztrhání těla a tou snahou ten gól si vždycky najde, až na LM teda

Reagovat
teenz

Reagovat
Generalní Gladiator

pasoval, jenže v těžkých zápasech nemůžem hrát 4231, momentálně absolutně nedostupný, nějakej rok tam ještě určitě odkope, po konci pepka snad

Reagovat
smazaný uživatel

433 - se vši láskou k Lusiovi, ale musel by si sednout. Stejně to je scifi.

Reagovat
Generalní Gladiator

messi na falešný devítce třeba proti juve? nejsem zastáncem hry bez devítky

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

neprodejný, stejně jako De Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac gólov za 1 tím (top 5)

1 Pelé (Santos) 646

2 Messi (Barcelona) 577

3 Peyroteo (Sporting) 544

4 Bican (Slavia) 534

5 McGrory (Celtic) 522

Reagovat
Atlético de Madrid

Akorat z toho nejak vypadl Gerd Muller, ktery byl nekde mezi Messim a Peyroteem

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Heh, na tohle ubrečený kopyto, který doteď žije z Mourinha jsem už zapomněl

Reagovat
Visca el barca

Kužel se musel ozvat, to je tak jediný co mu jde

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
Phillipinho

Ten Suarezovo gol to nebyl faul na Cuellara?

Reagovat
Dayman
Reagovat
patas92

Tak podle tohohle to asi faul byl. Při všech opakovačkách mi to tak nepřišlo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukám na to, při všech opakovačkách to opravdu jako faul nevypadalo, ale podle tohoto videa to opravdu faul byl.

Reagovat
vilp

Jak asi? Však je to ještě minimálně žlutá, tam šel jak hovado.

Reagovat
patas92

Však jo, píšu to i dole, že to je minimálně na žlutou

Reagovat
vilp

Reagovat
ADM

Podla tohto bol no.

Reagovat
patas92

Ale teda když už to uznal, tak by ten gól měl být připsaný Messimu, protože Suarez se toho balonu ani nedotkl

Reagovat
ADM

LAM by bol nadseny

Reagovat
remeslnik

Nedotkl? To chceš říct, že se ten míč sám o sobě prudce vznesl a letěl do sítě. Sua nejdřív nakopl míč, který gólman pod kontrolou neměl, ale v zápětí ho trefil. Po míči šli současně, ale Sua tam byl o zlomek času dřív. Však on se taky nejdřív chytl oběma dlaněma za hlavu, aby si po pár minutách rozmyslel a nechal ovázat pravé předloktí. Bylo to tak půl na půl. Čistý faul to určitě nebyl. Na ostrovech by se o tom ani nebavili, je fakt, že tam to hrají trochu jinak.

Reagovat
technecium

Ten záběr je upravený

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Kokesh

Jak tohle může pustit

Reagovat
Kokesh

Nejlepší, jak ten kokot ihned zvedá ruce, že nic neudělal. Prostě špína špín.

Reagovat
technecium

Ale Ramosek je miláčik největší

Reagovat
Kokesh

Skoro presne pred rokem jsem tu psal jeho souhrn prohresku za celou karieru, ty jsi na to v poklidu reagoval, ze je to samozrejme spatny...

Sergio je zvire na hristi, ale na jeho hnusne excesy se opravdu nechyta. Jeho proste nejde respektovat...

Reagovat
technecium

Sergio je především dement i mimo hřiště, kdežto Suaréz je v soukromí naprosto normální a pohodový chlapík.

Reagovat
Kokesh

Jjo, vyborny kamos do party. Rasisticky urazi Evru a pak si potrese rukou s Umtitim nebo Dembelem. Takovyho falesnyho kamose by chtel mit kazdy, ze?

Prokaz mi prosim te, nejakym prikladem, cim je Sergio dement i mimo hriste...

Reagovat
technecium

Evra je taky dement

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Gazdo

Na dve cervene tvl

Reagovat
blaugrana

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Byl

Reagovat
Diego2

Reagovat
Mercury

*Suarezuv...doprdele už s tímto nešvarem

Reagovat
rave

Já z toho normálně bliju.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
ttopi

Nejdřív balón. Stejmě jako VVD (kterej měl proti Neapoli letět ven).

Reagovat
teenz

Nejdřív balón. Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni se na to pořádně. Nejdřív trefil balón špičkou kopačky a pak teprve zasáhl brankáře.

Reagovat
patas92

To je jedno, furt je to hnusný šlapák a imho by takové věci měly být minimálně za žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš jo. Já jen že na videu trefí míč a tady se stejně tvrdí že ho vůbec netrefil. Faul mohl s klidem pisknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

A žádný zásah míče tam furt nevidím, Suarez kopl brankáře do ruky a od ní to šlo do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já si to pouštěl asi 10x. Včera z normálních záběrů bych řekl, že míč netrefil ale tady jde vidět že to dával špičkou kopačky.

Reagovat
patas92

Nepřijde mi to tak

Reagovat
ADM

Reagovat
teenz

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Zasiahol vôbec komediant tú loptu? https://streamable.com/8wyvv

Reagovat
ttopi

Jo zasáhl. A ty se starej radši o to, abyste zas neskončili až 3.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

A čím ju zasiahol?

Reagovat
ttopi

Špičkou. Když si to stopneš ve správný moment, vidět to je. Jsou to fakt milisekundy v tom videu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Míč zasáhl špičkou kopačky. Brankář se míče ani nedotknul.

To na tou koukáte na Nokii 3310 nebo co?

Reagovat
ttopi

Spíš se podívej komu fandí ti, kteří se tu o tom nejvíc hádají. Klasická objektivita

Reagovat
Anacron

Třeba jako tvoje objektivita?

Reagovat
ttopi

Já tam objektivně vidím dotek Suareze s míčem. Jinak jsi další do klubu (samozřejmě kliknu a fandíš Realu, kterého se to vlastně vůbec netýká).

Reagovat
Anacron

Já neřeším jestli tam byl dotyk nebo ne, ale to že se oháníš objektivitou, když sám objektivní být nemůžeš.

Reagovat
ttopi

Proč bych nemohl? Tohle není nic o názoru. Prostě vidím dotek, tak ho vidím. To jsem tím pádem neobjektivní? Ale notak...

Reagovat
smazaný uživatel

Paneboze, zadnej pohled/nazor cloveka na svete nemuze bejt objektivni.

Reagovat
ttopi

Právě - pohled/názor ne, ale tady se jedná o video, kde něco vidět buď je, nebo není

Reagovat
smazaný uživatel

No a ostatni lidi to tam treba nevidej, takze ja nevim proc by tvuj pohled na vec mel nutne znamenat neco vic.

Reagovat
ttopi

Možná že pitvání videa nevěnovali tolik, co já. Pak by to možná viděli.

Reagovat
Anacron

Tak co do toho taháš objektivitu?

Reagovat
vacin

Třeba ADM a Patas92?

Reagovat
patas92

objektivita je moje druhé jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem koukal na jiný záběr a míč pak ještě brankář trefil, ale suaréz podle mě byl první.

Reagovat
smazaný uživatel

* byl u míče první

Reagovat
Sergi Samper

To je ale úplně jedno že se dotkl první balonu když mu hned potom vezme šlapákem ruku a dá koleno do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to nevyvracím. Jen prostě míč trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

k ocnimu potreba panacku

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten komediant je 5. nejlepší střelec historie FCB.... Nehledě na to, že vy byste se s vaším nynějším útokem ozývat neměli

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kixi Syhimour

? Ještě něco

Reagovat
Anacron

A kolik má? 167 jsem někde viděl. To je docela smutný jestli je to správně. S tím by u nás nebyl ani v top 10. Ale momentálně je to u nás těžce k pláči no

Reagovat
Ed_Hazard

Do puče. Toto fakt včera pustil?

Reagovat
ADM

Neviem, či malo VAR konkrétne tento záber k dispozícií. Zo záberov v TV to až takto dramaticky teda nevyzeralo, bol som si istý že Luis trafil loptu, otázny bol len následný kontakt kolena s hlavou.

Reagovat
Ed_Hazard

Tento záber určite nemalo. To je ale jedno, VAR by mal mať v princípe najlepšie zábery, ten systém je sná´d nastavený tak, aby vyhodnocovl situácie pomocou najlepšej techniky umiestnenej tak, aby bolo možné rozoznať kontakt prakticky odvšade. Nie? Inak to troška stráca zmysel..

Reagovat
ADM

Mal by mať najlepšie zábery, ale nemusí, hlavne nie v priebehu pár sekúnd. Ako píšem nižšie, ako každý pokrok to potrebuje svoj čas a zdokonalené verzie.

Reagovat
X-bano-X

Real porazi Sevilu a tu sa riesi Suarez. Fakt gaspari

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

aha cize sme porazili Sevillu a teraz sa nemoze riesit sporna situacia konkurecneho timu? vyhra nad Sevillou nam berie tu moznost?

Reagovat
Diego2

Ja ti teda nevim co je na tom sporne...myslim ze brankari jsou chraneni az dost...Tady ten golman vyrazil mic nad sebe a proste tam byl Suarez o milisekundu driv..stihl to? stihl , nevim co mate na tom sporne....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Konkurenčního týmu? Nevidím, že bys tady řešil Alavés...

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové Realu musí řešit něco jiného, aby nemysleli na tu jejich hrůzu.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Chybel jsi tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem tady každý den, a v pozadí vyčkávám na tu správnou příležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele - It is not a serious injury and could be between 10 and 15 days low.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca pomohol Barcelone ? Konecne.

Reagovat
smazaný uživatel

mel mu dat loket ala ramos, pak by to dle mistnich madridistu bylo v poradku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšikovia futbalu sa tu môžu hádať, či Suárez zasiahol alebo nezasiahol loptu. Podstatné je ale niečo iné. Už na prvý pohľad šlo o kontroverznú situáciu a rozhodca ju napriek tomu nekomunikoval s VAR-om. Práve pre situácie ako táto či kontakt Rulli vs Vinícius bola videotechnológia zavedená.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci u VAR nemuze sam zahajit komunikaci s rozhodcim?

Reagovat
ADM

Jeb na to, aj tak by sme vyhrali.

Reagovat
vilp

Vždyť to VAR řešil, ne? V záběru to nebylo, ale Nou Camp i Suárez začali znovu slavit asi minutu po gólu.

Reagovat
Diego2

presne tak , v zaberu to nebylo ale sudi na chvilku kecal neco do mikrofonu a stadion cekal na potvrzeni ...aj komentator rikal ze to VAR potvrdil ..

Reagovat
Generalní Gladiator

tradičně úplně mimo

Reagovat
ADM

https://www.youtube.com/watch?v=-FVKGOPXYNE

Dembélé včera náramne bavil. Jeho najlepší zápas u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

On vypadá jak kdyby si tam vyklusával a přitom mu tam nikdo nestačí. Šílená rychlost. Zajímalo by mě jak by to vypadalo kdyby běžel v plným sprintu.

Reagovat
alcantara

Boateng? To je zas co za napad?

Reagovat
smazaný uživatel

------------Alena----Arthur----------

Dembele----------------------Pavon

------------------Jovic-----------------

Ofenziva snov.

Reagovat
alcantara

*Boateng namiesto Jovica.

Reagovat
Visca el barca

Pavon fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, ze som to meno dal od brucha, pretoze ma nikto iny nenapada, a Pavon vyzera na youtube docela slusne, ale ked pises, ze nie, tak preco ? Kolkokrat si ho videl ? A kto iny teda ?

Reagovat
Visca el barca

Je pravda, že jsem ho viděl jen na MS. Ale tam byl vyloženě trapný. Já pořád věřim Coutinhovi. A když ne, tak stejně prioritní do budoucna bude trefit devítku

Reagovat
ADM

Dneska som čítal, že by Coutsa chcela Chelsea, ak im odíde Hazard. Ak bude predvádzať takéto výkony do konca sezóny, nebránil by som sa.

Reagovat
Visca el barca

Hraje fakt hrozně no. Ale tohle bych nechal na léto. Co tne Boateng?

Reagovat
ADM

O ňom viem akurát toľko, že nám dal jeden z najkrajších gólov, čo v poslednej dobe pamätám

Reagovat
Visca el barca

taky jsem si na něj vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som Cedrica Bakamba.

Reagovat
technecium

Já Lautara Martineze, jakožto dlouhodobý řešení, ne jen záplatu do konce sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho sa mi zda na tom kridle, i ked je vo forme, pomalsi. Ked sa clovek pozrie na City, ako to tam ti kridelnici vedia rozbehat.

Reagovat
Visca el barca

No jaro měl super. Ten podzim je hrůza. Ale co mě nejvíc sere, je jeho poraženecký pohled.

Reagovat
Reggie

No a ten Jovic by se ti nelibil? Monentalne mi pripada jako snad nejvetsi nadeje co se tyce hrotaka v evrope. Urcite nechci Wernera, ja na ty Nemce moc nejsem a moc ho nemusim . Naopak ten Jovic vypada paradne a mohl by to byt novy Luisito podle me.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jovič je zabiják

Reagovat
Reggie

Prijde mi uz ted strasne komplexni a kam jeste poroste? Obe nohy snad stejne dobry, hlavou dava taky dost golu, vyber mista, zakonceni atd... Takovej hrace vedle Lea musi davat 30+ golu za sezonu jak hovno. Ja proste vidim idealni nahradu za Luise

Reagovat
smazaný uživatel

A možná by nebyl ani tak drahý, podle mě by ho za 40-50 mega pustili.

Reagovat
Reggie

Tak pokud vim, tak hostuje ve Frankfurtu z Benfiky, ze? Je fakt, ze z Portugalska by snad ta cena nad tech 50 jit nemela, ikdyz dneska kdo vi. Mozna se mu tam ani nebude chtit zustavat, kdyz hostoval tusim 2 roky pryc. Jsou to samo jenom spekulace, ale zaroven idealni scenar pro Barcu. Toho nesmime nechat jit jinam a vypada to, ze uz na to asi i ma, aby se posunul do TOP klubu. Nemluve o to, ze devitek v jeho veku na jeho levelu moc neni, respektive si asi zadnyho nevybavim a zaroven aby byla realna sance hrace ziskat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Frankfurt má opci na 12 mega, kterou jistě uplatní a obratem ho prodá za 40-50 mega.

Reagovat
Reggie

Aha, diky za info. Co ty bys na nej rikal?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jeho způsoby zakončování jsou velmi zajímavý, ze sestřihů se mi zamlouvá. Ale neviděl jsem ho v žádným celým zápase, takže jsem zatím obezřetný.

Reagovat
Reggie

Jasne, ja ho taky nevidel v celym zapase. Potom se bude dat soudit vic, kazdopadne jak jsem psal vys, jevi se momentalne zatim asi nejlip z tech realnejch 9 kolem dvaceti let. Uvidime

Reagovat
technecium

Mám takového tušáka, že Messi u nás v roce 2021 neskončí

Reagovat
Petřík-FCB

Kevin-Prince Boateng míří do Barcelony na hostování do konce sezóny. V hostování má být zahrnutá opce s možností odkupu za €8M na konci sezóny.

WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Kravina, nedava to vubec zadny smysl, tribuny uz mame plny.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho mate misto Suareze? Boateng hraje v Sassuolu F9.

Reagovat
dextroza_m

Zápas poháru byl obsazený z 50%

Reagovat
Visca el barca

Boatenga bereme proto, aby jsme v týmu měli i Afričana?

Reagovat
netopier

treba naplniť kvóty EU

Reagovat
puji

Proč bereme Boatenga?KRÁLE už máme tak bude i PRINC.

Reagovat
smazaný uživatel

Najprv Vidal, teraz možno Boateng. Barcelona sa stáva čím ďalej, tým "viac" sympatickejšia

Reagovat
Visca el barca

Co by jste za takového Vidala dali.

Reagovat
technecium

Nebo Boatenga

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Case s Marcosom ho strčia do kapsy

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

56:21 vs. 30:24

Ale nejak im to nejde ani smerom dopredu, ani dozadu.

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Akože by niekoho trápilo, či je tebe Barca sympatická?

Reagovat
db18

To bude něco, mít tyhle dva v týmu... nechcete ještě třeba Rajdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš nejakú kurvu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Free_player

Boatenga bych bral což o to hráč parádní, ale mělo k tomu dojít tak před 5-6 lety

Reagovat
dextroza_m

Jinak teda za mě včera Suarez faul, golman by měl být minimálně ve vápně nedotknutelný.

Reagovat
Kokesh

To tu zatim nikdo nezminil.

Selhani vyuziti VAR a rozhodcich na plne care, neco takoveho se v malem vapne nemuze pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

boateng jde jen aby jsme ho v lete strelili za 40M do Ciny

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

To su fakt niektori fanusikovia Barcelony tak dementni, ze nevedia citat medzi riadkami? Ja mam uplne v pici cely Suarezov gol aj keby mu s loptou aj hlavu do brany odkopol. Je mi to uplne jedno a Barca si myslim, ze by vyhrala aj tak.

Ide o to video o nic ine. Netyka sa to tohto zapasu, Barcelony, Realu, ale aj v inych zapasoch, kde sa nieco stalo, tak video nebolo pouzite, respektive rozhodlo zle. Straca to vyznam, doveru a v opacnom pripade prvotnu radost z golu, ked miesto toho, ze rozhodca ukazal na stredovy kruh, tak sa zbehne kolo neho jedenast najebancov, ktory mu ukazuju obdlznik

Reagovat
ADM

Množstvo fanúšikov sa sťažuje v prípadoch, kde bol pustený 5cm offside (čo by bez rôznych rozsiahlych rozborov po zápase ani nebolo vidieť), pritom si neuvedomujú, že s týmto systémom úplne vymiznú situácie, kde útočníci dávali góly z polmetrového offsidu či sa neodpískali úplne jasné penalty / naopak, odpískali sa simulácie.

VAR je nevyhnutný pokrok, prvý rok fungovania v La Lige má svoje chybičky ale podľa mňa sa to zvláda dosť dobre - samozrejme chápem podráždenie Realistov, kedže zrovna nám odpískali spornú situáciu v prospech a vám opačne. Treba tomu dať čas, je to celkom citlivo nastavené, neokráda to o toľko emócií ako som aj ja sám čakal a časom sa kvalita samotného VARu a práce rozhodcov s ním len zlepší. Btw, hru to takmer vôbec nebrzdí, minimálne nie teda v La Lige. A v budúcnosti takisto vymizne naliehanie hráčov o videorozhodcu, keď pochopia, že sa rozoberá každá situácia a môže byť na ňu upozornené aj spätne .. to ale futbalistom chvílu potrvá no

Offside rule tiež vždy nevyzeral tak ako dnes a hráči a fanúšikovia si museli zvykať, toto je len ďalšie nevyhnutné zlo (aktuálne), ktoré sa stane štandartom, akonáhle sa to zabehne, ujasnia sa limity, pravidlá atď..

Reagovat
technecium

Reagovat
Hristo Stoichkov

To, co madridisti dělají (čest výjimkám), je vytváření alibi. Jsou to ti samí, co léta volali po zavedení videa, což měl být údajně konec naší úspěšný éry. U VARu pořád zůstává lidský faktor, tudíž chyby jsou a budou, ale nejdůležitější snad musí být, že jejich počet razantně klesnul. Pár dní před tou mediální masírkou, co předvedli po domácím zápase se Sockama, Ramos ve vápně zřetelně fauloval Chukwuezeho. Výsledek? Ticho. A najednou se po faulu (?) na Viniciuse strhla taková lavina, kdy se na rozhodčího vytahovali několik týdnů starý záběry, jak si tleská s dalšími kolegy po rozhodnutí v kabině VARu, údajně kvůli tomu, že Real inkasoval gól. Každý tým už se cítil ukřivděný, ale to, co z toho dělá Real, je prostě klasická masírka za účelem vytvoření tlaku a získání výhod pro svůj klub.

Reagovat
Kokesh

A jaký z toho má přesně RM výhody? Tu penaltu Ramosem pokud vím ani VAR neposuzoval, kdežto situaci s Viniciusem a jasný faul Suareze před gólem za stavu 1:1 ano...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Výhody zatím nemá, což možná může být důvod toho, proč se takto v čele s Florentinem chováte. U toho Ramose se nedá říct, že by to VAR neposuzoval, jelikož řeší spoustu situací v nepřerušený hře a na povrch vyplavou pouze ty, kvůli kterým rozhodčí pozastaví hru. Pokud se po sporný situací třeba minutu až dvě nepřeruší hra, VAR vyřeší sporný moment bez toho, aby to proniklo mezi diváky. Samozřejmě teda za předpokladu, že neopraví rozhodnutí hlavního. Faul Suáreze ze záběru nebyl tal zřetelný, což může být hlavní důvod toho, proč ten gól byl uznán. Postavení a počet kamer určitě je problém, což už jsme tady nedávno řešili. Takže bych spíš hledal možnosti, jak video posunout dál, než zpochybňování jeho podstaty.

Reagovat
Kokesh

Trochu naivni si myslet, ze VAR resi vsechny sporny situace. Hlavni osobou pri rozhodovani tam ma byt porad sudi, ne VAR, ten ma byt napomocny. Samozrejme treba offside se da odkomunikovat pouze pres sluch a potvrdit ho ci nepotvrdit, ale v situacich jako zrovna Suarez a Vinicius se mel jit sudi proste podivat na TV, i kdyby to zabralo extra dve, tri minuty...

Ja video nezpochybnuji, je to vyznamny krok k cistejsi hre. Ale sve mouchy a nedokonalosti bude mit vzdy, vzdy se najde neco cim se druhy bude citit poskozeny...ale ze je zrovna v par tydnech nahromadeny pripady Vinicius, Suarez a Copa a mluvis tu bezprostredne o vlivu a masirce RM, je fakt usmevny.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně.

Ale Real tohle dělá dlouhodobě. O to vtipné i pak vypadají madristu (a Madridcani) kteří sem pak přijdou mistrovat fandy ostatních klubu.

Reagovat
valloire

jj

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Od teba by som takú sračku (srry) nečakal Hristo

Reagovat
madridcan

Hlavne pod mojim prispevkom, kde na nikoho neutocim, ale cielovu skupinu si to u jedneho konkretneho experta naslo, aby poznamenal svoj fundovany nazor

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vyjádříš pochybnosti nad fanoušky Barcy, jestli jsou opravdu tak dementní, ale jinak na nikoho neútočíš, pěkný no.

Reagovat
madridcan

No nie no, kedze to odovodnujem tym, ze vsetko povazujete za utok(prave si dal nazornu ukazku), ale ciel je v mojom prispevku video a jeho prinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Však má pravdu.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já se považuju za velkýho zastánce videa, úplně vymazalo sporný ofsajdový situace a vyřešilo 80% špatně posouzených situací ve vápně, což je obrovský upgrade. V LaLize funguje nejlíp, co jsem v TOP ligách viděl, takže jeho neustálý zpochybňování mi přijde mimo. Samozřejmě to neznamená, že se nestaly chyby, který si zaslouží potrestání rozhodčích.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Hezký. Jenže to samý děláte vy. Viz Pique a jeho ironický tleskání směrem k tribuně, nehledě na to, že se můžete posrat, když není odpískaná čirou náhodou nějaká penalta. Tohle bych si troufl klidně říct, že nikdo jinej nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos v poslednim zapase kdyz dostal zlutou

Reagovat
Xavi

Jo, to dělají všichni, ale tady je řeč o VAR, takže tvůj komentář je mimo.

Reagovat
el Principito

jako ostatně vždy

Reagovat
technecium

Jasná věc

Reagovat
valloire

ne nikdy a vy to víte Pique udělal tlak a už se nic podobnýho neopakovalo....no a jestli si nalháváte něco jinýho, tak jste idioti...pac a pusu

Reagovat
Kluivert9

Boateng potvrzen

Reagovat
smazaný uživatel

vytvoru konkurenci luisovi, po sezone pujde do ciny treba, bude mit munirovo par minut, takova hruza to neni

Reagovat
smazaný uživatel

je na hostování

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele