20. kolo
19.01.2019 18:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Atlético porazilo Huescu a vytvořilo tlak na vedoucí Barcelonu

Atlético Madrid žádné překvapení nedovolilo a na půdě poslední Huescy zvítězilo jasně 3:0. Brankáře Santamaríu postupně překonali Lucas Hernándes, Arías a Koke. Los Colchoneros si nejen pojistili druhé místo, ale také vytvořili tlak na vedoucí Barcelonu.

Favorit zápasu byl jasný, vždyť Atlético hrálo na půdě poslední Huescy, takže nic jiného, než vítězství nepřipadalo v úvahu. Kouč Diego Simeone byl na předzápasové tiskové konferenci opatrnější a s Huescou očekával těžký zápas. A rozhodně nebyl daleko od pravdy, Huesca nesehrála špatné utkání a konečný výsledek je pro ni poměrně krutý.

Bezprostřední začátek zápasu patřil Atletům, ovšem i Huesca si v úvodu vytvořila pořádně nebezpečnou šanci. Ve 13. minutě zakončoval akrobaticky nůžkami Jorge Pulido a Oblaka v brance Atlética zachránila tyčka! Za dalších pět minut postupoval sám na slovinského brankáře Cucho a Oblak předvedl vynikající práci, když balón po kličce domácího hráče dokázal vyškrábnout na rohový kop. Atlético přežilo dvě tutovky soupeře a samo pak mohlo udeřit, Thomas Lemar zakončoval v blízkosti domácí branky, ale skvělý zákrok předvedl také Santamaría. Každopádně ve 32. minutě už to Atléticu vyšlo, Griezmannovu přihrávku před branku uklidil Lucas Hernández!

Simeoneho svěřenci nakonec první poločas vyhráli a v tom druhém jakékoliv naděje Huescy na bodový zisk rozprášili. Santamaría si sice ještě připsal povedený zákrok proti střele Correy, ale v 54. minutě už inkasoval. Santiago Arías se prosadil přesnou střelou na vzdálenější tyč a Atlético vedlo 2:0.

Definitivní jistotu výhry dal hostujícímu celku v 72. minutě Koke, když dorazil do branky střelu Griezmanna, která se odrazila od břevna. Atlético vyhrálo jasně 3:0 a vytvořilo tlak na vedoucí Barcelonu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele