LaLiga - souhrn 12. kola

02.11.2019, 15:01, aktualizováno 03.11.2019, 22:56
Komentáře a souhrny
Barcelona na půdě Levante vedla, po změně stran ovšem selhala a nakonec prohrála 1:3, smírně následně skončily souboje Sevilly s Atléticem a Realu Madrid s Betisem. Valencia otočila utkání na hřišti Espanyolu. Další nezdar má za sebou Granada, která tentokrát před vlastními fanoušky nestačila na Real Sociedad...

Granada CF - Real Sociedad 1:2

03.11.2019 21:00

Góly: 36. Álvaro Vadillo - 21. Cristian Portu, 89. Cristian Portu

Granada se na první příčku nevrátila, protože jí druhou domácí porážku v sezoně přichystal baskický Real Sociedad. Ve vyrovnané partii nakonec rozhodla větší efektivita a rýsující se remízu odmítl v poslední minutě utkání dvougólový Cristian Portugués.

Díky ztrátě Barcelony i Realu Madrid se mohla domácí Granada vrátit do čela LaLigy, stačila k tomu "maličkost" - porazit Real Sociedad. Baskové mají v této sezoně dobrý tým, který může potrápit kohokoliv a na Estadio Nuevo Los Cármenes nebyli bez šance.

Domácí měli první velkou šanci zápasu. V 11. minutě protáhl krásnou střelu brankáře Remira Yangel Herrera. První poločas nabídl vyrovnanou podívanou a rozhodně to nebyla nuda, což nakonec potvrdily dva vstřelené góly. Portugués dostal balón do vápna a přízemní ranou poslal Real Sociedad do jednobrankového vedení. Jen o pět minut později mohlo být s Granadou hůře, ale ruka Nevy byla podle sudího ospravedlnitelná a penalta se tedy nepískala. Do konce prvního poločasu se ale ještě jednou změnilo skóre. Ve 37. minutě rozehrál volný přímý kop Álvaro Vadillo a zajímavou trajektorií překvapil gólmana Remira. Další gól v prvním poločase nepadl a poměrně ofenzivně laděnou část utkání měla záhy vystřídat méně záživná pasáž.

Jinými slovy druhý poločas sice žádné velké příležitosti nenabídl, zato však ukázal z obou stran velkou bojovnost. Ani jeden tým neměl navrch a v průběhu bylo čím dál více jasné, že jakákoliv chyba může rozhodnout.

Granada jí v poslední minutě utkání udělala ve středu hřiště, načež následoval rychlý kontr do otevřené obrany a Cristian Portugués svojí druhou příležitost přetavil v gól, v tomto případě vítězný.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Getafe CF 0:1

03.11.2019 18:30

Góly: 37. Kenedy

Celta Vigo doma nestačila na Getafe a po porážce 0:1 zůstává v sestupovém ohrožení. Další porážku jen s obtížemi přežije kouč Fran Escribá, jehož pozice byla už před tímto zápasem hodně nahnutá. Výhru madridského celku zajistil ve 37. minutě Kenedy.

Domácí celek se v letošní LaLize hodně trápí a další neúspěch přidal v neděli na Balaídos. Getafe možná nemělo v úvodu utkání tak velkou převahu, ale bylo přeci jenom o něco aktivnější a pilnější ve střelbě. Pozornost Blanca vyzkoušel Francisco Portillo. Na druhé straně zase protáhl Soriu střelou k tyči Lobotka. Nerozhodný výsledek nakonec vydržel do 37. minuty, kdy se rozhodl pro individuální akci Kenedy a poté, co zatáhl balón do vápna, přesnou ranou k tyči překonal Blanca.

Celestes měli pětačtyřicet minut, aby s výsledkem něco udělali, ale směrem dopředu se jim vůbec nedařilo. Escribovi svěřenci měli větší držení balónu, místy přes 60%, ale když nevystřelíte, nemůžete dát gól a to byl zásadní problém domácího celku.

Getafe v závěru zápasu hru kouskovalo a vlastně nedovolilo domácím si vytvořit jakýkoliv tlak. V nastavení hosté z Madridu bránili před vlastní šestnáctkou v jedenácti mužích a nejtěsnější náskok nakonec uhájili.

Více informací k zápasu

CD Leganés - SD Eibar 1:2

03.11.2019 18:30

Góly: 6. Youssef En-Nesyri - 17. Charles, 84. Kike

Rychlá branka Youssefa En-Nesyriho sice dodala domácím dávku optimismu, jenomže to bylo v celém utkání vše. Eibar ještě do poločasu vyrovnal a v závěru strhl výsledek definitivně na svojí stranu. Leganés tak zůstává na posledním místě tabulky a jeho situace se stává čím dál kritičtější.

Po pravdě řečeno to ze strany Leganésu nebylo zas tak špatné utkání, ovšem k čemu to je, když nezískáte body... A že je Leganés zrovna potřebuje jako sůl. Začátek byl ze strany Leganésu na jedničku, po šesti minutách pálil z hranice šestnáctky Braithwaite, balón se dostal ke kopačkám Carilla, který však Dimitroviće nepřekonal. Závar však pokračoval a nakonec balón za brankovou čáru dotlačil Youssef En-Nesyri. Leganés vedl 1:0 a lepší začátek si jeho kouč ani nemohl přát.

Vedení domácího celku ale dlouho netrvalo a už v 18. minutě byl stav znovu nerozhodný. Coteho výborný centr na malé vápno dopravil do sítě hlavou Charles a Cuéllar byl bez šance. Leganés se pak snažil vrátit vedení na svojí stranu, ale podobně jako hostující tým si do konce prvního poločasu žádnou velkou šanci nevypracoval.

I ve druhém poločase se na větší gólovku čekalo a po hodině hry s ní přispěchal Rosales s En-Nesyrim. Prvně jmenovaný střílel na zadní tyč a druhý na balón těsně nedosáhl. Zdálo se, že vyrovnané utkání vítěze nepozná a dost možná by byl výsledek 1:1 spravedlivější, jenže osud tomu chtěl jinak.

V 84. minutě obrana Leganésu zaspala, Orellana vysunul Kikeho Garcíu a ten zblízka nedal Cuéllarovi šanci zasáhnout. Eibar v závěru utkání urval vítězství a získal důležité tři body.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Deportivo Alavés 4:2

03.11.2019 16:00

Góly: 20. Rubén García, 26. Ezequiel Ávila, 45+6. Roberto Torres (pen.), 55. Juan Villar (pen.) - 27. Víctor Laguardia, 51. Lucas (pen.)

V dobrých výsledcích dál pokračuje Osasuna Pamplona. Nováček LaLigy doma ještě neokusil hořkost porážky a platí to i po zápase s Alavésem. Šestibrankovou přestřelku nakonec zvládl ve svůj prospěch a zvítězil 4:2. Hned tři branky padly na El Sadaru z pokutového kopu.

Osasuna se může opřít o domácí prostředí a toho v utkání proti Alavésu beze zbytku využila. Vše přitom mohlo mít docela jiný scénář, kdyby Wakaso v 10. minutě mířil jen o trochu přesněji. Deportivo mělo ještě jednu šanci v 17. minutě a opět to byl Wakaso, který těsně minul Martínezovu svatyni. Dvě nevyužité gólovky Alavés mrzely, protože o tři minuty později odvedl fantastickou práci s balónem Oier, jeho průnikovou přihrávku Ávila ještě posunul na Rubéna Garcíu, který z malého vápna prostřelil Pacheca.

Branková kanonáda tím byla odstartována a ještě do konce prvního poločasu se skóre změnilo třikrát. O šest minut po Garcíově brance se fantasticky trefil k tyči Ezequiel Ávila a domácí šli do dvoubrankového trháku. Ne však na dlouho, protože Alavés vzápětí snížil. Martínův nákop si na ofsajdové hranici zpracoval Víctor Laguardia a přesnou střelou vrátil Depor do hry. Hosté si nakonec stejně první poločas pokazili, v nastaveném čase zahrál ve vlastním vápně rukou Duarte a sudí odpískal pokutový kop, který suverénně proměnil Roberto Torres.

Ani to Deportivo nezlomilo a v 51. minutě se kopala penalta i na druhé straně. Faul na Joselua potrestal Lucas Pérez. Výčet pokutových kopů tím v zápase ještě nekončil a znovu stačilo pár minut, aby sudí Montero foukl do píšťalky a opět za hraní rukou. Viníkem byl tentokrát Manuel García a úspěšným exekutorem Juan Villar.

Osasuna vedla 4:2 a měla i další šance. Nacho Vidal trefil po hodině hry břevno a i další možnosti zůstaly nevyužity. Alavés v průběhu zápasu dvakrát snížil, ale druhá branka byla zároveň jeho poslední.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Athletic Bilbao 0:0

03.11.2019 14:00

Góly: -

Villarreal nedokázal na domácí půdě uspět tak, jak by si asi představoval, a zůstává na sedmé příčce. V odpoledním utkání si totiž s Bilbaem rozdělil body po bezbrankové remíze. Za remízu hosté vděčí skvělému výkonu brankáře Simóna.

Že byl brankář Unai Simón, jehož sledují zástupci těch největších klubů ve Španělsku, hlavním hrdinou utkání, dokazoval od prvních chvil. V sedmé minutě při prvním rohu Santiho Cazorly domácí vymysleli parádní přízemní souhru, na jejímž konci byl na hranici pokutového území Moisés Gómez. Jeho přízemní ránu ke vzdálenější tyči ale zlikvidoval brankář Simón parádním zákrokem.

Neméně povedený zákrok vytáhl Simón po dělovce Santiho Cazorly v 16. minutě a ruce ho dost možná bolí ještě teď. Villarreal svíral svého soka a usadil se před jeho vápnem, ale nedařilo se mu vymyslet způsob, jak překonat mrštného mladíka mezi třemi tyčemi Basků. Pozadu nezůstal ani brankář Sergio Asenjo, jehož protáhl San José tvrdou ranou k tyči. Naštěstí pro domácí Asenjo reagoval velmi pohotově.

První půle směřovala ke svému konci a hlavním problémem Villarrealu byl stále brankář Unai Simón. Hrozili však i Baskové. Muniaínův výborný přetažený centr našel u vzdálenější tyče naprosto osamoceného Raúla Garcíu, ten ale hlavičkoval mimo branku! Bilbao sice ukázalo zuby, ale převahu měl Villarreal.

Hlavní zbraní Villarrealu je v poslední době Gerard Moreno, který se ke slovu dostal po hodině hry. Po centrovaném míči z rohového kopu se sice balon ještě k Morenovi nedostal, ale následoval další pokus. Moreno se dostal za obranu a pálil v obrovské tutovce, jenže Simón se překonával. Tentokrát jeho pokus vyrazil hlavou!

Ofenzivu Villarrealu přišel rozhýbat Samuel Chukwueze a jeho náběh zachytil ve druhé vlně Santi Cazorla. Dělovka zkušeného veterána ale směřovala mimo tyče. Dneska to byl převážně souboj dvou hvězd: Santiho Cazorly na straně domácích a Unaie Simóna v barvách hostí. Po standardní situaci Cazorly se do zakončení prodral Raúl Albiol a jeho hlavičku senzačním reflexivním zákrokem vyrazil Unai Simón! Simón versus Villarreal - 0:0.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - RCD Mallorca 3:0

03.11.2019 12:00

Góly: 40. Joaquín Fernández, 50. Enes Ünal (pen.), 90+3. Sandro Ramírez

Konečný výsledek je pro Mallorcu možná až příliš krutý. Ostrované rozhodně nepředvedli tak špatný výkon, ovšem byli málo produktivní, zatímco jejich soupeř trestal co mohl. Právě vyšší efektivita nakonec přinesla Valladolidu důležité tři body. Brankáře Fabriho postupně překonali Fernández, Ünal a Ramírez.

Valladolid dokázal Mallorcu přestřílet, měl pět pokusů na branku, zatímco Mallorca jen jeden. A to byl kámen úrazu hostujícího mužstva, protože v ostatních statistikách bylo minimálně rovnocenným soupeřem.

Diváci čekali na první příležitost až do 24. minuty, kdy je zvedl ze sedadel Óscar Plaňo. Po zpětné přihrávce pálil nad branku, takže gólman Fabri nemusel zasahovat. Jinak se hrál vyrovnaný fotbal, který se dostal na scestí až pět minut před přestávkou. Míchelem parádně zahraný rohový kop se snesl na hlavu Joaquína Fernándeze a ten poslal Valladolid do vedení.

Mallorca do konce první půle odpovědět nestačila a na začátku druhého poločasu si situaci ještě více zkomplikovala druhým gólem. Fabri se při snaze chytit balón vrhl pod nohy Ünalovi a sudí odpískal pro domácí pokutový kop. Sám postižený Enes Ünal se rozhodl pro tvrdou střelu doprostřed branky a udělal dobře.

Herně si Mallorca nevedla špatně, ale před vápnem domácích byla bezzubá. Jen s jednou střelou na branku se zápasy vyhrávají těžko a Bermellones si to po tomto zápasu dobře uvědomují. Valladolid dokázal v nastaveném čase ještě jednou udeřit a dát výsledku konečnou podobu 3:0. Sandro Ramírez ze střední vzdálenosti vypálil, balón zaplaval a skončil za Fabriho zády.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Betis 0:0

02.11.2019 21:00

Góly: -

Klopýtnutí Barcelony nedokázal využít ani její největší rival Real Madrid. Bílý balet doma nezvykle remizoval 0:0 s Betisem a zůstal o skóre na druhém místě. I o to ale může přijít, pokud Granada své nedělní utkání vyhraje. Real Madrid měl po celé utkání převahu, jenomže výborného brankáře Roblese zkrátka nedokázal překonat.

Bezgólová remíza je na Santiago Bernabéu hodně netypická a dalo by se říci vzácná. Betis dokázal ubránit hvězdný Zidanův výběr, byť měl při tom mnohdy velké štěstí. Už v začátku měli domácí obrovské možnosti a dokonce vstřelili prostřednictvím Hazarda gól, který ale nebyl uznán.

Ale pěkně popořádku, v 7. minutě totiž Modrić vysunul Benzemu a ten střelou spálil první gólovku. Dobře přitom zasáhl Robles. Hned o minutu později předvedl skvělou akci Hazard a dokonce jí zakončil gólem, který však VAR technologie kvůli ofsajdu neuznala. Betis přežil počáteční akce Madridu a ve 22. minutě mohl Santiago Bernabéu dokonale zaskočit. Nabil Fékir měl dobré střelecké postavení, jenomže branku Courtoise těsně netrefil. Šlo víceméně o ojedinělý pokus Betisu, protože Real byl výrazně lepší.

Těsně před koncem prvního poločasu šli do akce oba brankáři. Nejprve Robles vyrazil prudkou střelou Sergia Ramose a na druhé straně musel rychle k tyči i Courtois.

Po zákroku na Ferlanda Mendyho se Real dožadoval pokutového kopu, ovšem sudí se opít nenechal. Mendy ale znamenal pro obranu Béticos velké nebezpečí a po hodině hry jeho střela, naštěstí pro hosty, skončila v boční síti. Bílý balet čtvrthodinu před koncem stupňoval svůj tlak, ale Robles stále odolával. Už v nastaveném čase předvedl další důležité zákroky a nakonec byl on první hvězdou utkání. Pro Betis je remíza ze Santiago Bernabéu ziskem, pro Real zcela pochopitelně ztrátou.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Atlético Madrid 1:1

02.11.2019 18:30

Góly: 28. Franco Vázquez - 60. Álvaro Morata

Sevilla hrála ve šlágru kola s Atléticem Madrid 1:1 a výsledek je dá se říci pro oba ztrátou. Los Rojiblancos ztrácí v bojích o první čtyřku, Atlético zase o titul. Na nerozhodném výsledku má velký podíl i Tomáš Vaclík, český brankář za stavu 1:1 chytil penaltu Diegu Costovi. I když nešlo o ofenzivně laděné utkání, především druhý poločas nějaké příležitosti, včetně penalty, nabídl.

Domácí byli v prvním poločase lepší, Atlético vyrukovalo s pasivní hrou a koncentrovalo se na defenzívu. O velkém tlaku Andalusanů se sice hovořit nedá, nicméně vedení ve 29. minutě bylo zasloužené. Éver Banega rozehrál standardní situaci a Franco Vázquez nejvýše ve vzduchu hlavou překonal Jana Oblaka. Na tahu tak byli hosté z Madridu, ale brankáře Tomáše Vaclíka nedokázali ani jednou pořádně zaměstnat. Celkově první poločas příliš fotbalové krásy nepobral a diváci na stadionu Sáncheze Pizjuána museli být s herním projevem zklamání, nikoliv však s průběžným výsledkem.

Atlético Madrid a zejména její kouč Diego Simeone na nic nečekal a do druhé půle nasadil čerstvou dvojici Santiago Arías, Diego Costa. A hosté skutečně zvýšili tempo, což vedlo v 57. minutě ke gólu Diega Costy, který ale nebyl kvůli ofsajdovému postavení uznán. I Sevilla musela na zlepšenou hru Colchoneros zareagovat a do hry poslala Joana Jordána. Vyrovnávací brance to ale nezabránilo. Po rychlé akci po pravé straně následoval centr a Álvaro Morata ve výskoku přesnou hlavičkou nedal Vaclíkovi šanci.

Po hodině hry se tak začínalo od začátku. Atlético i po vyrovnání hru kontrolovalo a v 72. minutě mělo obrovskou příležitost strhnout vedení na svojí stranu. Už v pokutovém území byl faulován Koke a sudí odpískal pro Madrid pokutový kop! Veškerou zodpovědnost na sebe vzal Diego Costa, ale Tomáš Vaclík mu penaltu chytil a stal se hrdinou nejen tohoto okamžiku, ale celého utkání.

Oba celky pak na několik minuty neměly vůbec žádnou příležitost a až ve třetí minutě nastavení mohlo opět rozhodnout Atlético. Obrovský závar před Vaclíkem nedokázali útočníci Colchoneros dotáhnout do zdárného konce a i když byl český brankář už překonán, nahradil ho na brankové čáře Koundé.

Více informací k zápasu

Levante UD - FC Barcelona 3:1

02.11.2019 16:00

Góly: 61. José Campaña, 63. Borja Mayoral, 68. Nemanja Radoja - 38. Lionel Messi (pen.)

O velké překvapení se v sobotu podvečer postaralo Levante, které ukořistilo všechny body proti Barceloně. První poločas díky Messiho trefě hosté ovládli, ale po změně stran prožili černou osmiminutovku, během které ter Stegen třikrát inkasoval. Barcelona tak pokračuje v nevyrovnaných výkonech a už v týdnu je na programu její utkání na Camp Nou proti Slavii.

Před utkáním byla Barcelona v roli velkého favorita. Jako odpověď na nepřesvědčivé vítězství proti Slavii v Lize mistrů byla pětigólová kanonáda do sítě Valladolidu, jenomže ve 12. kole přišel pro fanoušky Blaugranas další šok.

Barcelona sice měla v úvodních minutách více ze hry, ale nedá se říci, že by na svého soupeře vletěla. Její převaha se již tradičně omezila na větší držení balónu a pokud vystřelila jako v případě Griezmanna, byla z toho jen boční síť. Francouzský útočník si při svém přestupu do Barcelony nepřibalil bůhvíjakou formu a proti Levante to bylo znovu znát. Po Messiho přihrávce mohl Griezmann otevřít skóre, ale golman Fernández ho dobře vychytal.

Katalánce nakonec poslal do vedení z pokutového kopu Lionel Messi. Po faulu Miramóna na obránce Semeda se ujal exekuce a naprosto suverénní střelou prolomil nerozhodný výsledek. Dobrou zprávu zakrátko vystřídala špatná a zraněného Luise Suáreze musel před koncem poločasu nahradit Carles Pérez. Barcelona každopádně měla ještě příležitost vedení navýšit, ale Messiho zblízka vychytal výtečný Fernández.

Sitauce z konce prvního poločasu se ukázala být nakonec klíčová. Levante ztrácelo jen jeden gól, ale po hodině hry už ani to neplatilo. Hosté nedokázali odvrátit balón a Levante po přesné kombinaci a střele Josého Campani srovnalo na 1:1. Sotva se Valverdeho hoši stačili oklepat, udeřili domácí podruhé. Campaňa poslal středem přihrávku na Borju Mayorala, ten se vůbec nerozpakoval a ze střední vzdálenosti vypálil přesně k tyči a ter Stegen nedosáhl. Černou osmimiminutovku završila defenzíva Katalánců třetí inkasovanou brankou po střele Nemanjy Radonjy, která i vinou zásadní teče skončila v síti.

Brankář ter Stegen se mohl rozčilovat jak chtěl, Barcelona najednou z vedení prohrávala 1:3, ale stále měla dostatek času s výsledkem něco udělat. Čtvrthodinu před konce vstřelil druhý gól Lionel Messi, avšak radost Argentince byla kvůli odmávanému ofsajdu zbytečná. Postupem času se do hry Barcelony vkrádala křeč a domácí už si velkou šanci na vítězství ujít nenechali.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Valencia CF 1:2

02.11.2019 13:00

Góly: 31. Marc Roca (pen.) - 69. Dani Parejo (pen.), 80. Maxi Gómez

Důležité tři body si ze hřiště katalánského Espanyolu odváží Valencia. Hostům se sice první poločas nevydařil, ale po obrátce znamenaly branky Pareja a Gómeze dokonalý obrat. Netopýři zvítězili na Cornellá-El Prat po téměř dvou letech a v dobré náladě se mohou připravovat na úterní zápas Ligy mistrů proti LOSC Lille.

Na Cornellá-El Prat se potkaly dva pohároví zástupci, domácí Espanyol startuje v Evropské lize, zatímco Valencia usiluje o postup v prestižnější Lize mistrů. Začátek zápasu nabídl dvě velké příležitosti na obou stranách. Nejprve se objevil před Diegem Lópezem hostující Čeryšev, jenomže jeho střela skončila mimo branku. Espanyol to mohl vzápětí potrestat, ale Cillessen se proti Darderově ráně vytasil s výborným zákrokem.

Domácí přeci jenom byli jistější a aktivnější na balónu a po půlhodině hry prolomili bezbrankové skóre. Kondogbia zahrál ve vlastním vápně rukou a sudí Pizarro nařídil pokutový kop. Marc Roca penaltu bez problémů proměnil a Espanyol vedl před vlastními diváky 1:0. Zbývající čtvrthodina prvního poločasu patřila jednoznačně Netopýrům, ovšem Espanyol vyrovnání nedovolil a o přestávce si hýčkal hubený náskok.

Valencia začala po změně stran lépe a také ona mohla zahrávat pokutový kop, ovšem původní verdikt, díky hraní rukou, sudí odvolal. V 60. minutě pak vystrašil příznivce Los Che Sánchez, jehož volný přímý kop skončil těsně vedle.

Hosté už měli v tu chvíli dost výrazně navrch a v 69. minutě se konečně dočkali vyrovnání. Gómezův faul u sudího Pizarra tentokrát nepřišel, takže i Valencia se dočkala pokutového kopu a povolaný Dani Parejo ho střelou pod břevno proměnil. Netopýři vycítili šanci na zvrat, v další tutovce o chlup minul branku Kondogbia a deset minut před koncem už to přeci jenom bylo 2:1 pro Valencii. Rodrigův centr z levé strany dopravil do sítě hlavou Maxi Gómez!

Espanyol měl ještě deset minut plus nastavení, aby utkání zremizoval, jenomže Valencia si už těsný náskok vzít nenechala a z Katalánska si před zápasem s Lille odváží plný počet bodů.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona1171329:1422
2.Real Madrid1164121:922
3.Real Sociedad1271420:1322
4.Atlético Madrid1256112:721
5.Sevilla FC1263315:1321
6.Granada CF1262419:1520
7.Getafe CF1254318:1519
8.Villarreal CF1253425:1618
9.CA Osasuna1246216:1318
10.Athletic Bilbao1245311:717
11.Levante UD1252515:1417
12.Real Valladolid1245314:1417
13.Valencia CF1245317:1817
14.SD Eibar1243514:1715
15.Real Betis1234514:2113
16.Deportivo Alavés1233611:1812
17.RCD Mallorca123279:1811
18.Celta Vigo122376:159
19.Espanyol Barcelona122286:208
20.CD Leganés121296:215

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (160)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli ho ani po dnesku nevyrazi, tak uz nevim

Reagovat
2miguel1

V Y H O D T E H O

Reagovat
LAM

Pořád ta stejná písnička.Ano dneska to tam levante napadalo do čeho koopli ,ale i tak.Venku hrajem letos takovou sračku že an žádnej titul nemáme možnost ani myslet.To by Real musel, ukázat ultratragedii,ale ten má aspoň motivaci co my po dvouch výhrách ne.

Tohle potřebuje nějakou změnu a systém,ale to s timhle dementem na lavičce co celej zápas čumí jako ko.ot nikdy nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta mala zakrsla superstar, zase se bude oslavovat a psat ze zlatej mic musi byt jeho dovest tym k prohre v nejake dire kterou nikdo nezna to dovede malokdo, jen nejlepsi hrac historie

Reagovat
smazaný uživatel

co ty jsi zac

Reagovat
alegre

Blb, nic vic...

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe to sedi

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
LAM

Umři?

Reagovat
smazaný uživatel

Az po tobe

Reagovat
ADM

Dnes nam Levante ukazalo, ako sa pohybovat na ihrisku. Nabehali cca o 10 km viac, ale to je pre amaterov, my nepotrebujeme fyzicku

Reagovat
2miguel1

Kazdy zapas nabehame o 10km a viac KM menej to nechapem ako môže byť toto mozne

Reagovat
LAM

Za Pepka zo bylo právě naopak.

Reagovat
2miguel1

chapem ze Messi da o 2-3 km menej ako kazdy iny utocnik, ale kde sa tych 7 km dalsich strati. De Jong Arthur Vidal sa mi nezda ze by krokom setrili. So Slaviou to bolo samizda okolo 15 km..to uz je riadne velky rozdiel

Reagovat
Liquid

Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný trapas

Reagovat
ADM

Skore doma 21:6

Vonku 8:8, 7 bodov z 18 moznych

V LM s takymto vykonom vonku letime v osemfinale, ak sa tam dostaneme. A ak sa tam dostaneme, dufam ze bez Ernesta. Pohar pretiekol.

Reagovat
alcantara

Setrime sa na jar.

Reagovat
blaugrana

Takto mohli skoncit vsetky zapasy vonku, ale vzdy sa to stastim nejako urvalo, ale dnesok nastavil zrkadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Věděli jsme, že budeme trpět incoming.

Škoda, že nehrajeme tři, čtyři zápasy po sobě venku. Po čtyřech prohrách by ten zmrd snad letěl.

Jinak krásné okénko do budoucnosti v LM. La liga je bohužel ligou kriplů a ostatní hrají stejnou tužku, což je hrozná škoda.

Reagovat
Eichel

Valverde si povodil hejtri a s brutálne ťažkým súperom sme herne dokázali držať krok... mali sme držanie lopty a to stačí a keby nie, tak aj tak je to okej , lebo za Guardiolu sa tiež hralo vonku zle.. o 3 2 1

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdout.

Reagovat
2miguel1

ako je mozne, ze tam stale je? To uz neverim, ze vedenie to nevidi, ze ten tým trpí pod nim. Mne uz z toho vychadza len velmi velke odstupne, ktore nechcu zaplatit

Reagovat
smazaný uživatel

Protože pod ním nikdo nemusí dřít, hráči naběhají o 10km méně než soupeř, fyzička pro něj není důležitá. Suarez se drží za kolena a nemá dech ve 20. minutě.

Až zase vyletíme v LM, nevyhodí ho, protože budou věřit v Ligu. Vzhledem k tomu, že nás ale přehrává ÚPLNĚ KAŽDÝ domácí tým, nemáme bohudík šanci a šašek poletí.

Reagovat
2miguel1

Ešte minulu sezonu som mal pocit, že tí hrači držia s Valverdem, teraz uz mam pocit ze aj hrači sa mu uz otočili chrbtom

Reagovat
smazaný uživatel

Místo předepsaných hesel jirky, napise nekdo zhruba kdo jak hrál?

Reagovat
ADM

V podstate tragicky uplne vsetci vratane hracov, co prisli z lavicky. Nikto nechcel hrat dopredu, resp to nikto okrem Lea nevie. Zaujimal by ma nazor nestranneho pozorovatela, pretoze ja mam pocit, ze vonku hrame systemom, zober loptu potiahni ju 10 metrov a nahraj ju dozadu. Vratane vsetkych zaloznikov, ktori su absolutne nedynamicky a odmietaju hladat prienikovky, do ktorych ale nikto ani nenabieha nejak pravidelne. Obaja krajni beci ked uz aj zabiehali, tak ich odmietal cely tim vysunut, az na Lea teda... Arthur s Frenkiem dobri na nahravky do strany Leovi, aj to v co najvacsej lezernoti, aka je superom umoznena. Naozaj cela hra podriadena tomu, aby sme neutocili a nebehali a tak nejak to vyzeralo nie len dnes no.

Reagovat
celeb

ako-tak? Semedo (nalavo), Lenglet, DJ, Arthur, Messi. Vidal sa snazil, ale moc mu to neslo.

Griezman bol casto na (za) hrane ofsajdu, zaujalo akurat to, ze vedeli so Semedom kombinovat a Semedo mu par krat nahral do zaujimavej pozicie, ale strielal zle. Aj tak jeho strely boli nase najlepsie sance. Luis - absolutne nic, koncom 1. polcasu siel dole s nakopnutym clenkom.

Roberto tradicne otras, Pique detto - v 2 goloch mal silny podiel. Jeho nedisciplinovanost je uz hrozna. Strasne sa derie dopredu a chybuje tam, kde by mal byt (Roberto detto).

Nasledne striedania hru este zhorsili, Arthur siel dole a prisiel Busq, aby si hned dal vlastny gol nestastnym tecom. Keby tam nohu nedaval, tak to zblokuje Lenglet (a istil to MAtS). Nasledne hral Busq otrasne. Prepadaval, prehraval suboje a zle nahraval. Dnes to bol suverejne najhorsi Busq ever. .

Nasledne ten kkt stiahol dalsieho zaloznika a dal tam 4. utocnika, cize nam zas uplne odpisal stred a formacie boli odrezane. Nemali sme uz asi ani strelu na branu. Messi potom dal so stastim 1 gol, ale zrusil ho ofsajd Griezmana. Inak ani 1. nas gol nemal platit, lebo penaltovemu zakroku na Semeda predchadzal dalsi ofsajd Griezmana, ale kedze to bolo trochu viac dozadu, tak to nekontrolovali/prehliadli.

Otrasny vykon.

Reagovat
celeb

inak to nie je 1. krat, kedy Valverde v panike a zatemneni mozgu stiahol 1 zaloznika z 3 a poslal tam 4. utocnika. Ani raz to samozrejme nezafungovalo, lebo je to absolutny nezmysel. Ten chuj robi take sialene chyby, ze to vyraza dych. Ak mame problem z 3clennej zalohy vyniest loptu na utocnikov, tak treba zuzit zalohu na 2 .... Pritom Levante hralo 442 . On absolutne netusi, co robit. Panika - stres - des.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Hachim Mastour

Čo si, to je bežná FM taktka

Reagovat
smazaný uživatel

Barca Toto bol proste klasický zápas Barcy pod Valverdem, mňa ten výsledok ani neprekvapuje. O titul to túto sezónu bude strašná paralympiáda. Španielskym klubom v Európe tento rok vôbec neverím. Mám pocit že Španielska liga upadá, podobne ako to bolo u Serie A o vyše dekádu späť, aj keď tam k tomu pomohli veci ktoré sa diali mimo ihriska.

Reagovat
celeb

Valverde: "I don't think about resigning and I don't feel like players have failed me."

Vpodstate vsetko bolo v poriadku, nic sa nedeje.

Reagovat
blaugrana

Kunda proste.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Rakovina

Reagovat
2miguel1

on uz musi vidiet, ze to uz hraci sabotuju

Reagovat
celeb

Lack of reaction after the 3-1? I don't know... I guess they have been more successful than we have bee. Until their first goal we had the game under control, although not under great control.

Our intention from the beginning of the second half was to go for a second goal, but we did not create enough danger to score another. The game was unstable and we did not think we had won with 0-1.

The decision to leave Dembelé in Barcelona is mine. I have decided that, he will get other opportunities.

Reagovat
Kluivert9

Ať už jde do hajzlu i s Robertem za ruku...

Reagovat
alcantara

Bez Sergia to hned ide, calma, calma

Reagovat
technecium

S busquetsem na hřišti jsme hráli hůř než bez něj.

Reagovat
Gazdo

Ja som taky rad ze som tu pisal ze toho vajcaka nechcem este k nam ani neprisiel. Ale co mi to pomohlo ze ano

Reagovat
Mass

Levante, Valencia

Reagovat
Ed_Hazard

Thibo - Mendy, Ramos, Varane, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modrič - Hazard, Benzema, Rodrygo

Rodrygo Mal ale postaviť aj Militaa. A v Joviča od začiatku som tiež dúfal

Reagovat
smazaný uživatel

Varane si podle mě měl odpočinout minulej zápas. To by Militao zvládl v poho. Dneska je změna v obraně na kraji takže to beru ok. Joviče jsem čekal taky ve středu a nebo dneska, ale bohužel. Zas hraje skoro to nejsilnější. Na jednu stranu dobře, nechceme nic podcenit, na druhou někteří hráči se prostě utaví, a v dlouhodobějším měřítku to bude tak akorát na škodu. K tomu mě štve že není v nominaci ani Brahim, chudák.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi napadlo, kedy naposledy hral Espanyol 2.ligu? Na jednej strane by bola škoda prísť o derby, na druhej strane by mi odľahlo pretože v ňom vždy hrajú ako prasatá.

Reagovat
Jordi Alba

1993-94.

Reagovat
PP

ty vole.. Ale ono je to zvláštní sezona, kdy snad mimo Liverpoolu a PSG jsou favorité a hegemoni posledních let poměrně hodně pozadu. Juve, Bayern, ManCity, Barca.. zajímavé a pro fotbal super!

Reagovat
Pharrell

Reagovat
REPLIKATOR

Juvehnus je opravdu hodně pozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dostane se dál než cigánov

Reagovat
smazaný uživatel

Juve skončí na prvním těžším soupeři a dědek Ronaldo se rozbrečí a pak ukončí kariéru

Reagovat
ADM

On Tuesday Barça will beat Slavia Praha at the Camp Nou with 3 goals from Messi and no one will remember today's game anymore. It has been the same since Valverde arrived.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
2miguel1

Ultratragedi sme všetci v tom Španielsku

Reagovat
Ed_Hazard

Som nasraný, dnes to bol jasný zápas na 3 body. Betis netuší ako to uválčil, poloslepý Robles duplom a k tomu im ten sráč s píšťalkou slušne pomohol. Čo už

Reagovat
vilp

Nevím, mně se to teda nelíbilo. Těch tutovek moc nebylo. Jestli dvě? Mendy a Vinícius na konci. Hra hrozná.

Reagovat
misinho7

tak podla mna sme nehrali zle, hlavne prvy polcas, Betis nemal loptu a nebol pri nasej brane..ale co sa tyka tutoviek tak tie sme si veru moc nevytvorili.. a ked uz hej tak dostali sa do nich ostrostrelci

Reagovat
vilp

S takovou hrou těžko vytvářet tutovky. Na jednu přihrávku dopředu sto dvacet do šířky, hlavně Kroos a Ramos neustále cpou dlouhý křižný pasy na Carvajala, aby to buď ztratil nebo hned přihrál dozadu. A pořád dokola. Varane taky jinam nehraje. Ve výsledku Dani 121 doteků s míčem, Eden 58. Skoro každá možnost na zrychlení hry promarněná. Hnus. Valverde je sice dřevo, ale jeho přímočarost je momentálně k nezaplacení. A Militão je s balonem na noze taky na míle daleko před Varanem, což ostatně nečekaně platí i pro Marcela. Mendy s míčem na noze čirý neštěstí a jeden dobrý centr na tom moc nemění.

Reagovat
Ed_Hazard

Viac menej cely zapas sme kontrolovali hru a mali to vo vlastnych rukach. To je pre mna upgrade oproti zaciatku sezony ked nas prehravali hocijaki nimandi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí hrůza...a ta ruka ať se na to video vyserou, když u toho všude seděj retardi...

Reagovat
Kixi Syhimour

VAR

Reagovat
drussbarb

To je tak parádní, když je tak široká špička

Reagovat
Ángel di María 22

Špička, jo?

Reagovat
Banikovec7

Vždyť tyhle ruce, když má ruku v přirozené poloze se už tak 2 roky nepískají ne?

Reagovat
Kokesh
Reagovat
Banikovec7

A kde přesně by tu ruku u skluzu měl mít? V trenkách?

Reagovat
Ángel di María 22

Ale to je jeho problem, ze sel do skluzu, pak to ale neni prirozena poloha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

http://www.czech4sport.cz/blog/je-li-ruka-nastrelena/59

Stejné je to i při skluzu. Pokud míč zasáhne ruku, o kterou se skluzující obránce opírá, neděje se nic. Pokud s rukou mává nad hlavou, tak ano.

Reagovat
Anacron

Trošku starý článek. Teď je to tak, že jakákoliv ruka se píská. Na nějaký nastřelení se nehraje. Jediná výjimka je samozřejmě když je ruka u těla a nijak tím pádem nezvětšuje plochu těla, kterým může zablokovat míč.

Reagovat
Banikovec7

Vždyť se to právě čím dál víc přidává na stranu, že se moc ruk nepíská než že by se pískala jakákoliv.

Reagovat
Anacron

Tak to nevím jaký fotbal sleduješ teda

Reagovat
Banikovec7

No tak třeba jen to nesmyslné pravidlo, kdy se nepíská ruka kterou si sám hráč trefí třeba při odkopu.

Reagovat
Ángel di María 22

Nemyslim si, že to z toho vychází. Navíc i to, co je řečeno tady, je dost zavádějící. Když by trefil míč do ruky hráče, kterej by se otáčel (tedy byla by neúmyslná) a ta ruka by zabránila nepř. střele v jistym gólu, tak už to pořád penalta nebude? To bych chtěl vidět, rozhodčího, který by si to dovolil nezapískat. A když by to šlo jako přihrávka skrz vápno, tak je to OK? Dyť to co tady řiká vlastne nědává smysl, pak to vůbec neni žádný jednotný pravidlo.

Reagovat
Banikovec7

Tak asi by záleželo v jaké pozici by tu ruku měl.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Kokesh

Alvaro je simulant.

Reagovat
Ed_Hazard

Ked hrac lezi na zemi a zakryje loptu tak sa to bezne v strede pola piska ako faul.

Reagovat
Ed_Hazard

*ako nedovolena hra, samozrejme.

Reagovat
REPLIKATOR

1. ruka = penalta

2. bránění ve hře = penalta

Reagovat
Banikovec7

Neměl by být spíš nepřímý kop to druhé?

Reagovat
Phillipinho

A co z toho bylo? Faul Atletica

Reagovat
Xavi

Měl pískat nepřímý kop.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
ADM

A kopal by sa z čiary? To ma zaujíma

Reagovat
Ed_Hazard

Z čiary....a s múrom na čiare. Až teraz je to facepalm

Reagovat
patas92

Z čáry jo, ale malého brankoviště

Reagovat
Xavi

přesně tak, z malého vápna.

Reagovat
Anacron

Nevím kdo čekal něco jiného. Souboj kryplů pokračuje. Ovšem nejvíc mě nasral Zidane s tím jeho NEstřídáním. Nejsme schopný dát gól a on čeká do 84 minuty než tam dá Jovice a třetí střídání pro jistotu ani nevyužije. A to měl ještě na lavičce Isca nebo i toho Marcela.

Reagovat
Israha

Já vždycky nechápu jednu věc. Jak se stane, že nějaký totální průměrák v brance Betisu je zničehonic v jednom jediném zápase kryptonitem pro Real. To není normální . To byl Adán, Pau, teď tadyta díra, co má jinak nejhorší průměr v lize...to je snad víc frustrující než ten VAR, neproměněné tutovky a skluzy na brankové čáře dohromady.

Reagovat
Ángel di María 22

Ten ústup španělskýho fotbalu v současný sezóně je fakt do očí bijící - nebo teda aspoň těch 3 TOP klubů. To je něco neuvěřitelnýho.

Když to vezmu za nás, tak my nedokážeme zahrát dva zápasy v řadě kvalitně. Jeden super, druhej propadák. Dneska jsme si prakticky nedokázali doma vytvořit až na uplný závěr nějaký vyložený šance, možná jednu. To je zoufalost.

Dvě veci.

1) Mendy. Ten borec dneska neudělal dobře jedinou věc. Gólovka zazděná, přihrávky špatný, hrozná orientace v prostoru a snad nejčitelnější a nejpomalejší náběhy kolem Hazarda na přečíslení na levý straně. Jako třešničku na dortu bych vypíchl, že každý zpracování míče mu trvá asi 3x dýl naž našemu největšímu špílmachrovi, Casemirovi.

2) VAR. Tak pánové, jestli tohle neni penalta, tak už nic. Tohle je fakt na vyhazov těch šašků, co tam seděli. Kdyby to jen neviděl sudí ve hře, tak ok, ale ani z videa? Je vtipný, že po zavedení VAR dochází vlastně ještě ke kontroverznějším situacím, protože to, jak jsou ty rozhodčí někdy neschopný, se pak ukáže ještě víc.

Tahle sezóna bohužel ukazuje holý fakt, že přestavba kádru vážně ještě potřebuje dost změn a žeje otázka, jestli je Zizou natolik kvalitní trenér po taktický stránce (co se týče předevšim vštípení herního stylu/tváře), aby u nás mohl pokračovat.

Věřim, že další sezónu uděláme dobrý rozhodnutí na trhu i v týmu a že se posuneme zase zpátky na ten úplnej vrchol, ale letos to i přesbídu všech fakt na titul nebude. A v LM pokud dostaneme trošku schopný mužstvo, tak končíme už v osmi. Bohužel.

iHala Madrid!

Reagovat
CHONG

Před čtyřmi lety to byl fantastický tým, který byl akorát líný a nechtělo se mu poslouchat číšníka, tam stačila osobnost a motivátor, to byla přesně parketa pro ZZ, současný kádr prostě taková špička není a proto potřebuje trenéra a taktika a na to ZZ (aspoň zatím) zkrátka nemá...

Reagovat
Ángel di María 22

Je to bohužel tak. Zizou to určitě umí s hráči jako člověk, takže když měl nabušenej tým plnej zkušeností a hladu po úspěchu, tak to šlo nádherně. Ale hráči jsou přecpaný trofejema, zestárli a Ronaldo je pryč..

Real fakt zoufale potřebuje dokončit tu přestavbu a já jsem už teďdost přesvědčenej o tom, že i nějakýho fakt kvalitního trenéra na lavičce. Nabízí se asi ten Pochettino.

Reagovat
CHONG

Neřeknu nic převratného, ale za mě jeden z trojice Klopp, Max, Poche. Klopp je asi utopie, ten potřebuje trochu času, aby udělal ze svých týmů mašinu a dobře ví, kolik času trenéři v Realu dostávají, takže se do toho asi hrnout nebude. U Maxe věřím, že by ten jeho pragmatismus v Realu fungoval, je samozřejmě otázka, jak by to bylo s atraktivitou hry a vůbec netuším, jaké má on sám představy o svém dalším angažmá, každopádně právě Max je můj osobní favorit. No a pak Poche, což by mohla být nejreálnější varianta, zná ligu i jazyk, dokáže hrát atraktivní fotbal a jeho angažmá u slepic se podle mě pomalu ale jistě chýlí ke konci.

Reagovat
Olafek

Reaguju na první 2 odstavce. Dnes jsem si všiml momentálního rozdílu mezi Realem/Barcou a City/Liverpoolem.

City prohrávalo ještě v 70. minutě, Lpool dokonce v 87., a ikdyž si dlouho nemohli vytvořit nějaké golové šance, tak nakonec ty utkání ještě otočili. Na těch hráčích bylo vidět, že jim nestačí remíza a chtěli zápas vyhrát. To momentálně Real ani Barca nemá. Polovina hráčů hraje pod svoje možnosti, ale i tak jsou v základu. Je to i o taktických schopnostech trenéra. Dát tam místo Rodryga Viniciuse, kterej je ve finální fázi hroznej a Jovice pět minut před koncem, to je prostě fail. Valverde je trenér max. tak pro Sevillu, na Barcu nemá. Ale příště, až se porazí tým z druhý poloviny tabulky 5:0, tak bude vše v pořádku. Snad se brzo vrátí na vrchol, protože sledovat jen anglická finále opravdu nechci.

Reagovat
Israha

Každopádně - Modričův čas v Realu zřejmě končí. S Valverdem místo něj a Kroosem v ofenzivnější, více vysunuté pozici ta záloha funguje lépe. Modrič nevyváží míče, nediriguje tempo hry, nevytváří přečíslení, čím dál víc je náchylný na ztráty....všechny jeho klíčové aspekty hry se vytratily, stal se z něj anonymní výplňový záložník s mizivým vlivem na hru týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

valverde si napriek vsetkemu ide v cele

Reagovat
valloire

Barca má ty sudí pod palcem. Tohle není prvně. Plus naše neschopnost a liga se vyhrát prostě nedá. Srát na to.

Reagovat
boryland

Reagovat
valloire

di do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Pharrell

Reagovat
blaugrana

Daj si tabletku.

Reagovat
Pharrell

Táhni culé , vsadím klidně výplatu že ligu nakonec nevyhrajete...!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak do toho bych šel.

Reagovat
Jordi Alba

Radši si počkej, kolik má výplatu, tohle může bejt solidní ojeb.

Reagovat
Baronne

Reagovat
Pharrell

klidně

40K by se ti hodilo ne? nebo je to pro tebe almužna?

Reagovat
smazaný uživatel

Radši si těch pár stovek nech na jídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To tvrdí fanda týmu, který díky tomu vyhrál 3 poháry? Trochu soudnosti, kašpárku.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Perezovi po těch 3 LM došli peníze a už není na pořádné posily a ani na rozhodčí.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

jj, katalanci vladnu v spanielsku

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ani Griezmann nevyřeší problém s venkovními zápasy...och kurva.

Reagovat
Rothbard

Co je nejsilnejsi formace a sestava Realu bez jakychkoliv absenci?

Reagovat
Salfovic

Luxusní souboj kriplů

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 3 šla dolů, ale zároveň zbytek ligy šel hodně nahoru. Už není lehký žádný zápas.

Reagovat
Phillipinho

Na druhou stranu. Kdyby zustal ve Valencii Marcelino a Lopeteguimu neprodali Sarabiu a WBY, tak tuhle sezonu mohli seriozne uvazovat o titulu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je pro mě teda absolutně nemyslitelný a neumím si představit, kolik faktorů by se muselo sejít, aby alespoň jeden z nich hrál regulérně o titul.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blaugrana

No tak to fakt nie.

Reagovat
rave

Reagovat
smazaný uživatel

Jen kdyby za Barcelonu nehrál Messi. Ten nám to ukope. Ligu bychom nevyhráli jen, pokud by hrál Real jak pod Ancelottim.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdout vede pořád ligu. To už prostě není možné.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Toho se jen tak nezbavíme. Drží se tam jak klíště.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, není větší ponížení pro Real, Zidana a jeho fanoušky než když jsi v lize za týmem který zažívá nejhorší start v historii a ještě ho trénuje totální antitrenér

Reagovat
valloire

nejhorší start v historii možná pro tebe, já pamatuju no tabulky

Reagovat
valloire

dno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real byl na dně tabulky polovinu loňské sezony. Tvá paměť je velmi krátkodobá.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes som narazil zase na nejake fotky z rehabilitacii Asensia. To jeho koleno vyzera strasne. Je normalne ze po 3.5 mesiaci je stale take navalene a opuchnute?

Reagovat
Anacron

Ten na nějaké top úrovni asi bohužel skončil. Za prvé obří pauza a za druhé už bude mít navždy s tím kolenem problémy.

Reagovat
2miguel1

Ibra mal podobne zranenie a je to stale top utocnik, plus v ovela neskorsom veku. Dufam, ze Asenjo bude ako predtym.

Reagovat
blaugrana

Ibra je ale mašina a kazde telo sa rehabilituje inac.

Reagovat
2miguel1

tak hrač Realu Madrid asi tiez na tom nebude zle a presne ta rehabilitacia by mala byt lepsia u 24 rocneho chalana ako u 36 rocneho Ibru

Reagovat
Anacron

Mladší věk je sice předpoklad pro uzdravení, ale záleží na více věcech. Někdo je prostě držák a i z takového zranění se dostane a někoho to úplně odstaví už na pořád. Rozhodně by člověk našel více těch druhých případů než těch prvních. Hromadě talentů zmařilo slibnou budoucnost těžké zranění.

Reagovat
2miguel1

tak ale verime, ze sa z toho Asenjo dostane

Reagovat
smazaný uživatel

To nasere, když poprvé naživo bez gólů, ale atmosféra super

Reagovat
Israha

Unai Simón aktuálně jeden z top brankářů ligy, dneska další monstrvýkon.

Reagovat
Phillipinho

Osasuna na El Sadaru neskutecnej valec

Reagovat
Phillipinho

Rozhodci a VAR tohle kolo valec. Ten faul na Kokeho byl teda podle me venku z vapna. Pak naopak na rozhodujici situaci zapasu, kdy Kounde zahraje rukou a pak sedi na mici jak na vejci, na to se rozhodci nepodivaji. Vecer Real-Betis nerozumim tomu, jak ruka Feddala nemohla byt penalta. A to postrceni Rodriga ve vapne, to snad nemysli rozhodci vazne, ze to foukne jako penaltu. Jestli to tak pujde dal tak Parejo vyhraje Zarru, protoze kope penaltu kazdej zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem si pustil zápas Osasuna s Alavés spíš jako že budu něco dělat na PC a při tom mimoděk sledovat ale brzy jsem se odtrhnul od povinností a koukal na úžasný fotbal oba týmy hráli ofenzivně, chtěli vyhrát a davat goly.

3 pentle zcela jasné, sudí to posoudil dobře. Krásný fotbal a člověk by to ani nečekal

Reagovat
Xavi

Osasuna je doma hodně dobrá, tohle byl myslím zápas č. 31 bez prohry, z toho těch remíz tam moc není.

Reagovat
CHONG

Herně sice žádné galapředstavení, ale důležité je, že po tom rozpačitém (remízovém) úvodu sbíráme body, o tu LM budeme bojovat i letos

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole chudák Gomes

https://i.imgur.com/MYOjIkX.jpg

Reagovat
Pharrell

Reagovat
QooBo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

13 mančaftů v 5ti bodech. Neuvěřitelný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele